Say it with music -

(nu vet jag ikke vad jag ska skriva som rubrik...)

Hallå alla glada! Dagen börjar gå mot kväll cohmitt humör har faktiskt börjat kylas ner. Nu när mammsen kom hem så sa jag hur jag känder och reagerade på det hon sa och hon bad om ursäkt. Så nu är allt lugnt. Men vad har jag hittat på idag? Inget, för att jag trodde att vi skulle ha match, så jag har stannat i skuggan och varit inne bara för att inte bli slö. men så smsa  frida att den blev flyttad till nån gång i höst. Det var ju skönt att hon gjorde det, för annars hade jag farit dit och det inte hade varit något. Men samtidigt lite surt att den belv inställd, annars hade jag ju kunnat ligga ute och steka i solen.

Ska ta och gå över till mormor och fika. (för er som inte vet så bor mormoroch morfar i granngården) Sen så ska jag ut och gå med ia. behöver det nu när jag bara har slöat hela dagen.

Kommentera och berätta gärna hur eran dag har varit och vad ni har gjort. Så kan jag ju svara på dom :)

Här kommer en jävligt skön version av en av favorit låtarna


090630

Godmorgon! Eller ska jag säga god dag? ja, jag sov lite för mycket i morse, men jag fick inte så mycket sömn inatt... Sen har jag oxå sovit med en sån där ögon bindel? så mina fransar är helt åt skogen förstörda och så ser jag jättesuddigt. Det är jätte irriterande. Men vad ska jag göra idag? Har ingen aning, tror att jag ska hålla mig innomhus, för att vi har match idag/ikväll. Så om man är ute i solen så blir man slö och trött. Och det hade jag inte tänkt mig. Sen så är det marknad oxå. Och det kändes jättejobbigt. Fult med folk som bara är i vägen.Men tror ändå att jag ska ta och gå ner och kolla iallafall, fast det har varit samma marknad i piteå hela helgen nu när vi har varit där. Fast då köpte jag faktiskt inget. Troro inte jag ska göra det nu heller. Ska ju in på stadsfesten på Lördag, så man måste ju ha några pengar i bakfickan iallafall.
Men nu är det så att jag är ju så smart att jag har typ nyss fått min månadspeng, och så är den nästan slut, har bara puttelite pengar på kontot, det suger... Och en till grej som suger ännu mer. Jag ska ju städa en lägenhet, så var det tänkt att jag skulle få 3500, men nähä? Nu har dom ändrat sig. Ska bara få ett. Ja, jag gör det ju ändå, för jag villju ha pengarna. Det är ju iallafall mer än ingenting men blev oxå lite sur på mamma. Hon hade lovat att visa hur man gör och så. Men nu kommer hon och säger nej. Och hon får det låta som om att hon inte vill att jag ska göra det. Och just nu när hon vet att jag spanar efter en laptop. Hon vill ju såklart att jag ska köpa ett moppekort istället. Men vafan, jag kan ju köpa båda? Ja, jag ser då inget större problem. Men för  henne så verkar det jättejobbigt och svårt. Så jag är ju skitsur på henne nu. Han får allting alltid att, ja asså, hon förstör. Samma sak när man ska in till stan och shoppa så säger hon vad ska du göra där? och vad ska du köpa då? i sådana sura toner att man bara vill stå och skrika åt henne. Förstår ni hur jag känner?

Ja, hoppas att niläsare får en bättre och gladare dag än min. PUSS!


vahhehh

har ni hört? nån jäkel har raderat petter och noas blogg! Neeeeeeeejeeee, det var ju en av de bloggar jag läser varje dag. Vem vare? asså stackare. själv så skulle jag gå under om min blogg blev raderad.låsa in mig i ett rum och aldrig komma ut igen.

nemen nu ska jag ta en dusch. Luktar fasen survatten... usch!


puss på er jordgubbar, hehe

bada bada

Har nu kommit hem från en härlig men samtidigt en myggig kväll. Dessa jävlar har just nu tuggat sönder miona ben. Det ser förjävligt ut... Men alla har haft kul. Badat mycket och så. själv så fick jag mig i en och en halv gång. Det var ju rätt så varmt, men gillar inte vattnet i tjärn... Luktar illa och det är inte sveriges renaste vatten.

Sen så får jag nu inte glömma att lägga in lite bilder från piteå. Och då ska jag bara förbereda er på att nu bjuder vi på det bästa av oss burträskbrudar. Se och njut!


matte, anki och jenka som äter mat, mumms!

ida, som har något i munnen. ser inte riktigt vad. det kan vara en sked?

johanna, som funderar?

nikolina vill ha mat

lisa utför kvällsyoga runt min hals

trötta tjejer som dricker vatten och slöar, utom ida, som taggar upp med att, ja, jag vet inte riktigt vad hon exakt gjorde på golvet men, säkert något väldigt effektivt.

här har vi två som taggar upp. (bilden tagen av ida)

johanna taggar upp och ben blöt fläck på tröjan. har hon dreglat? (här är det oxå ida som har fotat)

ida tagit en bild på sig själv, när hon taggar, och busar?

här dansas det och taggas upp till match. låt: Misery Business

här hoppas det och alla taggar till match

frågan gäller såhär...

Ja,  jag är ju ingen jättehöjdare på datorer. Så då frågar jag er läsare, är den här bra?

nu har jag...

nu har jag nyss käkat. Fick inte i mig så mycket för att jag legat på stranden hela dagen. Ja, jag ändrade på planerna och bad mormor köra dit mig. Ocn när man har varit i värme hela dagen så blir man ju inte så hungrig. Hade med kycklingsallad och vattenmelon till jag och lillebror, han ville oxå följa med.
var där med dessa: Nicko, Johanna, Matilda, Lisa, Anki, Jenka, Paulina, Frida, John, Hakkan, Thomas och Tobbe. sen kom oxå Petter, Noa, Johan och Emanuel. Så vi var ganska så många. Vi har spelat volleyboll, badat, solat, pratat och en massa roliga saker.




Ikväll så ska vi (typ samma gäng) dra till tjärn och bada. Få se om fega jag hoppar i, är en riktig badkruka...
hoppas alla haft en bra dag i solen. Kram! ♥

090649, och piteå summer games, sista året- man kommer att sakna!

iHola! Äntligen så har jag tid och orken att blogga efter en jävligt bra helg. och ni kanske undrar varför jag inte skrev något igår, men jag hade inte orken. Var så jävla trött så det var inte sant! Ja, jag kunde ju förstås ha sovit i bilen. Men jag ha lysnat på låtarna som Ida och Johanna har spelat in. Haha, dom blir man seriöst aldrig less!

Men i Torsdags, när vi for upp så åkte jag och lillebror med fritte. Och vi vi hade jäkligt kul, iallafall när vi kom på Nolia och crille börja he på en massa värselös musik, som han och fritte satt och sjöng till. När vi kom fram så packade vi upp madrasserna, och det blev ett helvetes liv när vi insåg att typ en stackare av oss "vi 9"  skulle få sova på ett helt annat ställe. Vi fråga frotte om han kunde flytta, men så vart han sur pga andra saker, småsaker... Det löste vi då utan att äns typ göra nått. Men sen så gick vi på ok och köpte mat. Sen gick vi bort mot björklunda, där då alla killar bor och så spleade vi folboll mot nå 95or, vi ägde såklart. Sen tror jag att det var dags att sova.

På Fredagen så vaknade vi halv 8, för att kunna hinna klä oss och gå och käka frukost. Matchen var kl 1. Vid den tiden var det 40 grader i solen. Snacka om varmt  väder! Sen så hade jennifer fått feber, jonna kunde inte ens komma upp för hon var oxå sjuk och emmy fick inte vara med pga av att man inte får ha mer än två äldre- vi hade erica(93) i mål och ida(93). Frida och Paulina var i halmstad på länsläger. Och nu kanske det är inte många som fattar, men vi hade iallafall bara en avbytare. Så det var bara att spela hela matchen. Men vi vann med 3-0 mot nått finnskt lag. På kvällen så var det match igen, så det var bara att dricka en massa igen. Men den här matchen så hade Frida och Paulina kommit tillbaka. Paulina spelade med, men frida stog på sidan av. Även den här matchen vann vi, med 8 eller 9-0 mot nått danskt lag. Och med det så har vi redan kommit till 8dels final. På kvällen dampade johanna och Ida lite, hehe, dom spelade in väldigt många låtar, tog en massa bilder och filmade på min mobil. låtarna var tex.."visst är han från skråmträsk", "Nu kommer de att lukta jävel", "daska" osv.. jag och nicko satt brevid och höll på att skratta ihjäl oss.

På  Lördagen så Hade vi match igen mot Lira, spelar om etta eler tvåa i gruppen. Där går vi in stenhårt taggade  (vi fick igång storhögtalarna där vi bodde och hädde på järnet) Men, så kommer det jävliga psykiska. Dom hade två bra tjejer,som inte var från sverige då. Men det fick oss att bli "rädda" eller nått. Men efter halvlek så väde vi på oss och blev lite bättre, och vi hade chanserna, men tyvärr så räkte det inte. Dom vann med 3-0. Men vi kom tvåa i gruppen so what? Vi var ju ändå kvar i slutspelen! Så vi taggade upp till nästa match till kl 7. Det som vart lite surt var att vi insåg att det inte skulle bli något disco för oss. Nu sissta året och allt. Men skit i det. Matchen på kvällen gick jättebra. Vi ägde dom, vi spelade jättebra! Men det räckte tyvärr inte heller. Dom fick in tre mål. Och nu dom issa matcherna är jag sur och besviken på en enda', nej två saker. Men det ska jag dåinte dra upp. Ledsna burträsk brudar dorg hem till hemmet. Men nu blev det brottom. Vi skulle glömma matchen för kvällen coh fara på discot, ändå! Snabbduscha, blåsa håret, sminka sig,platta håret och ta på sig jävligt sexiga kläder! Hehe, ne, hade med en boddy och korta jeansshorts, så det blev ganska vardagligt. Där var vi, dansade och hade kul. Synd bara att vi inte han vara där så länge. och som vanligt så står alla och hånglar i hur många timmar som helst typ. I bussen hem så var det en massa grabbar där, som pratade och pratade. Jag lura dom att jag var 17, men när jga sa att jag bara är 15 så fick jag världens komplimang att jag såg ut som 18, 19 år. En sån grej är ju alltid jävligt kul att höra. När vi kom hem så satt vi och prata en stund och sen gick och la oss. Skulle jupp och göra en plaseringsmatch  klockan 10.

På Söndagen, klockan 10, så var det avspark och vi hade en annorlunda uppställning. Annfallet var på backen, och backarna fick gå upp på anfallet. Förmig spelade det ingen roll vart jag spelar. Jag är som en allround spelare nu. Har varit på precis alla platser, förutom mål då. Men där ställer jag mig bara inte. Men fick vara froward med Bosse och Frida. Vi hade ida i mål och hon gjorde ett förjävligt bra jobb. Hon släppte inte in ett ända mål! I halvlek så bytte hon och frida tillbaka till sina vanliga plattser. Den matchen förlorade vi med 1-0 mot nått piteå lag. Men det är nog den enda matchen jag har kännt mig glad efter en förlust i Piteå. Sen så tycker jag att alla  gjorde ett jävlit bra jobb. Även omplatserna var lite ovana för många så tyckte jag att vi var skitbra! Efter Matchen så stannade jag, matilda, lisa, nikolina, anki och frida kvar och såg 96 tjejernas semifinal. Den vann dom.Så vi for tillbaka och duschade, sen så for vi tillbaka och såg deras final, som dom vann med 3-0. Ett stort GRATTIS till dom! Andra året som dom vinner! Sen så for vi hemåt. Jag satt som sakt och skrattade hela vägen hem åt ida och johannas låtar. Sen när vi stanade av i skellefterå så kände jag hur skönt det vara tt få vara hemma. Men ändå ledsen, att veta att nu var sista gången i Piteå slut. Men som tur är så ska vi upp ändå, bara vi 9, och fara på discot. Längtar typ redan, hehe. Men när vi hade käkat så satt jag och tim och går på film. Där satt vi, helakvällen,som två potatissäckar med godis,dricka, ostringar, chips och dip. sen så gick jag och la mig.

Nu idag så hade jag tänkt fara med kompisarna på långnäset. men vädret är ju som det är. Målnigt och det är bara 20 grader ute... Om det hade varit som i helgen såhade jag farit dit. Men nu får jag och timhitta på något annat.
Hoppas att alla har haft en jättebrahelg och så ska ni få ha en bra dag. (lite bilder från piteå kommer att komma  senare)

Kram!



Svaren på låtarna.

1. Beyoncé-halo

2. Evanescence - My Immortal

3.Ne-Yo- Because of you

4.Journey- Don't stop believin'

090625

Ja, nu blr det här sista inlägget nu innan piteå. Och då kan ja ju passa på och berätta vad jag har gjort idag. Ingenting. Men jag har legat och solat hos mormor och morfar, brännt mig och druckti en massa vatten.
Mer har inte hänt, mamma lagat mat så ska äta snart. Men nu medans jag är i piteå så ska ni läsare få ett uppdrag.



Gissa rätt.
Gissa rätt på dom gär fyra låtarna. Vad låten heter och, artist.  Lycka till!


1.  


2.  


3.


4
.


Puss och kram!    



Bilder från brännvattnet


shitetetette

Jah, nu kom jag just hem ifrån tränin. Det var en ganska så chill träning. Mycket anfalls och försvarsövningar, lite teori, nu inför piteå. Och nu idag fick jag oxå veta att jag ska spela mittback i piteå. Jag som aldrig har spelat det, och kan fasen inget om hur en back ska agera. Så jag gruvar mig hur mycket som helst! Men helvete, jag ska fan inte släppa förbi en ända jävel! Hehe, lite komiskt, förr typ på 5manna så var jag faktiskt back. Men sen så blev det mitt sen på topp, mitt igen och nu back, igen. Hoppas att det bara blir i piteå som backplatsen gäller. Vill vara på mitten, jag ♥ springa lixom. Det är det som jag är bra på. Men men, ska göra mitt bästa. Men nu lämnar vi det en stund. ska ta en dusch nu och sen tvätta och packa klart. Sen får vi se om jag lägger in några bilder, från midsommar. Men innan jag far så ska dom in. Annars är jag ju sämst... Och jag är ju inte sämst, hehe(?)

090624

Hallå bloggläsare!

Nu har jag vaknat, ja,  eller morfar kom och väckte mig/oss. Men nu är jag uppe. Har rakat benen och smörjt in mig. så nu är jag redo att gå ut i värmen. Det är typ inte ett moln på himlen! Igår kväll så satt jag mig och såg fotboll med pappa, färgade ögonbryn och fransarna med mamma och så har jag raderat och laddat in blider på datorn från min kamera. Och klumppiga jag märkte oxå att jag inte har lagt in några bilder från midsommar. Men det får jag göra ikväll, eller imorgon. Man vet aldrig vad jag hittar på, men träning har jag så kanske efter den.
Men vad händer idag? Ja, som sakt så är det ju underbart väder ute, så jag ska nog ligga och steka hela dagen. Mormor ska bjuda på lunch. Sen ni som smsar, jag ser dom, men jag har bara inte på mig mobilen på dagarna. Men svarar så fort jag kan! Smsa gärna, på kvällarna :)

Ha en bra dag!

Hejdå, stor tå



AAAAAAAH

Ja, det här låter kanske lite töntigt men har "dumburksförbud" som morsan kallar det. Och nu är hon ute och går så jag skyndar mig med ett litet inlägg. Har halverst packat klart nu. Kläder som jag ska ha när jag inte har på mig svettkläder...
Ja. MEn fick inte ha med så mycket som jag ville ha med. Så det blev tre linnen, tre eller fyra svarta t-shirts, en vit, jeansshorts, jeansleggings, badbrallorna och UCLA- brallorna. Men det var inte allt. Nej nej. Sen har jag med mig mina två stora nessesärer, min mysdräss och en extra myströja + en massa underkläder och ett eller två par skor. Har inte riktigt bestämt mig än. Sen så har man ju med dig alla fotbollssaker oxå, madrass, handdukar, badkläder, duschartiklar mm. Det känns nästan som om att man ska på en hel semester. Bortsätt från fotbollsgrejerna då. Men det kommer iallafall att bli ASKUL! Fast jag har ju imorgon på mig oxå. Plus lite på Torsdagen. Sen ni tjejer, försök att okmma dit tidigt. Ska ju åka med fritte, så jag är ju där jävligt tidigt. Vill inte vara där själv, hehe :)

Men vad har mer hänt nu? Jo, klantiga jag sparka in lilltån i väggen, som jag alltid gör. Men tur att det bara börja blöda. Om den hade farit ur led så hade jag gått under! Vill fan inte missa piteå! Så mycket mer har jag inte hunnit göra.
Men ska ta och lägga ner nu, innan morsan kommer hem och hittar mig här. Då blir det ajaj!

Kramar!


längtar tillbaka




Ni kanske nu tycker det är lite konstigt att jag tog en bild på mamma. Men den är ju så jävla härlig, tycker jag.
Och sen är det ju jag och mogge på andra.
Turen är ju att nu, snart, så blir det ju turkiet. Mer besked om det senare.

090623

Hallå hallå!

Ja,  nu undrar ni kanske vad jag gör inne, när vädret är så bra. Men jag städar faktiskt. Ja, mamma har hittat på att om vi håller huset rent varje dag så får vi 50 spänn i veckan. Det är ju ändå typ värt det. Sen så har jag oxå varit och handlat, håller oxå på att packa till piteå. Sen har jag oxå fått frågan om jag ska ha nått sommar jobb. Jodå, ska städa ur en lägenhet. Sen behöver jag inte gå in på vad jag tjänar. Men det är mer än vad många andra får på en sommar.
Sen när vi hade examen så fick jag 5000 av nån släckting nereifrån Stockholm. Så nu tror jag att jag ska ta och köpa mig en dator. Men det får bli senare.
Ska ta och va lite med bror nu, ses!

090622

Hallå bloggläsare.

Har ju typ inte skrivit nånting nu. Men idag ha det varit bra väder, så har legat och pressat, hehe. Spelat fotboll med lillebror och bjudit han på glass. Sen så har jag druckit 7000 liter vatten, så det blir toan var 20e minut... 1. är otroligt uttorkad. Torr hud, torrt hår och svimfärdig. 2. Så är det ju Piteå Summer Games i helgen. Så jag ber er nu tjejer, drick och tagga upp redan nu. Om vi spelar som vi har fjort nu sista två matcherna så känns det lite onödigt att fara. Vi kan ju. Vi är ju skitbra bara vi vill!

I lördags när Elin och Abin var här så fot vi och spela minigolf. Jag kom typ sisst... Nämen brorsan var den sämsta av oss. Sen köpte vi en massa godis och så såg vi Offside. Jag vet, det är gammal och man har ju sätt den hundra gånger, so what?! Den är ju hur kul som hälst!!!


Ska ta och käka, byta om och sen dra på träning.

Puss och kram!


klockan är typ 5 i 11

Den här, på stranden med en kall cola i handen, solglasögon och en riktigt vämrande sol.
årets strandlåt.












ursäkta tjockisen här ovan

090620

Hallå hallå!

Alice for nyss hem härifrån. Jag har nämligen pimpat hennes blogg, hehe. Lite färg och såna saker. Sen har hon oxå provat sims3.

Men igår då? Jo, vi startade vår färd vid 10 och kom fram vid 1 halv två typ. Tre mil cyklade vi. Det tycker jag är jävligt bra gjort. Sen så hade vi en massa tävlingar på vägen oxå. stannade och käkade god lunch och så. När vi kom fram så fick man vila en stund. Sen så var det aktiviteter resten av dagen. Mycket tävlingar. Vi fick god middag oxå. Sen när vi skulle se film så tvärsurnade en del morsor, och brorsorna var helt störda. Vi hade kvar 10 min kvar av filmen, så kommer killarna in och säger att dom ska sova. Ja, då skulle vi få se klart då. Men när det var typ 1 min kvar så kom morsorna in och var som galna. Stog och skrek och hade sig. Så jävulskt. Sen så låg killarna och prata, dom som skulle sova. Herre gud vilken cirkus det blev. Av en sån liten grej.
På morgonen så var det bara att käka lite, packa och sen fara hem. En del cyklade faktiskt hem oxå. Men lata jag orkade inte, hehe.

Ska ta och lägga in lite bilder av de få jag han ta. För batteriet var typ slut när jag kom dit. Men nån bild borde jag ändå ha hunnit ta. Har inte så bra minne från igår.

Ikväll så kommer Elin och Albin hit. Alice kanske oxå dyker upp. Så ska ta och ta en varm och skön dusch, behöver det.

Hoppas att alla hade det bra på midsommar? :)
puss och kram!

090618

Hej hej! Kom ganska så nyss hem ifrån Jonna. Hon har nämligen skingat håret mitt. Det blev jättefint! Ett stort tack till henne! Men vad har jag gjort mer idag? Följde pappa till stan, för han skulleta ut sitt nya körkort. Men på vägen in så hälsade vi på farfar. Vi åt lunch och käka glass. Det har ju varit lyrik väder typ hela dagen. Mycket härligt!

Igår på stan så köpte jag då hårfärgen och en biljett till festivalen. Omnågon undrar så är det lördagkväll som jag och brudarna ska in.Det kommer att bli hur jävla kul som hälst! Sen på kvällen så hade vi ju match. Och vi förlorade med, ja, jag tappade räkningen. Men kort sakt så gav vi upp efter halvlek.

Imorgon så bär det av till brännis. Vi kommer att cykla dit,med en massa kul på vägen dit och en massa skoj när vi kommer fram. Det kommer att bli skitkul!
Vad ska ni göra på midsommar?

Hoppas att alla får en fortsatt bra kväll och så ska jag önska en trevlig midsommar!



090617

Nu blir det snabba ryck. Ska till tandläkaren snart, både i burträsk och i stan... Sen så blir det en hel dag i skellefteå utan att görna nånting. Smsa snel!
Igår så satt jag fastfrysen vid sims hela jävla dagen. Men det är ju jävligt kul, hehe. Klippte håret lite. Ja, mitt tjockhår behövdes tunnas ut. Sen så kom Jonna och Alice och sjöng lite. Pappa vill att vi sjunger på midsommar. Sen så drog jag till frida en stund. Fast en jävligt kort stund, for hem och såg på tv. Där vid 11 så kollade jag igenom typ alla gammla videoklipp på mobilen. Helevtes vad jag skratta. En del är ju ganska gammla. Jätte kul att titta på. Drykt vid 3 så insåg jag att jag inte kunde fortsätta, med tanke på att jag skulle upp tidigt...
Match ikväll mot sunnanå, borta.

Ha en bra dag i solen (om nu solen är framme dagen ut...)

090615

Hej bloggen!

Hur är det med eridag då? Ja, jag har ju inte skrivit på ett tag nu. Men internet har inte fungerat så bra .Och sen så är det ju sommarlov,så det kommer nog att se utungefär såhär dela sommaren. Det kommer ett inlägg lite då och då, inte flera per dag. Men vad har jag gjort under helgen? I fredags så var det ju examen. Sen på kvällen var jag med några sköna typer ett tag. Jag tog oxå tagit rn av Gardasil sprutorna. För er som inte vet vad den skydda mot så är det motlivmoderscanser och kondylom (och tro inte att jag är nån allvetare nu när jag skriver en massa krångliga ord. Sitter faktiskt och kollar i bloken man fick med, hehe). Ett tips för er som vill vara säkra. Men för det så ska man inte vara utan preventinmedel. Läs mer här.
 I lördags så var jag i stan, från 10 på morgonen till 12 på natten. Det var en jävligt jobbig dag. Men timme var me i nattcupen. Jättekul väder var det ju då oxå... Regn och jävlitg kallt. Bra för mig somär förkyld. Har fått en massa blåsor i halen.
Igår så satt jag och spelade mitt nya spela, the sims 3. hehe. Köpte det i lördags för 400:- . Det är jävligt kul! Ska ta och spela det nu, Men först så ska jag ta och lägga ut lite bilder hade jag tänkgt. Iallafall dom mästa avnändbara:) hehe.

Just ja. Match ikväll. Kolla här - BFF-Fromheden.








Glad sommar!

090611

Godmogon.

Idag ligger jag hemma och är sjuk i huvet. Nämen jag hr jävligt nt i huvet, magen och hjärtat. Har inte kunnat sova på hela natten... Har legat och tänkt över mina synder, ungefär. Och sen så har jag kommit på att 2009 började inte bra, kommer inte att göra och kommer att fortsätta att vara såhär ändå tills 2010. Men så här kan det fan inte fortsätta. Och för att det ska börja bli något bättre så ska jag inte sitta vid datorn lika mycket, och bara skriva saker som inte kan såra någon så att säga.

Men vad händer idag för mig då? Ja, jag ttror inte att jag missar så himla mycket, sen mår nog alla bara bättre om jag håller ig undan ett tag. Men här hemma så ska jag nog ta och sova en stund nu. Sen så ska jag ta och fixa och fräscha upp mig. Fixa naglarna, raka benen, hårinpackning och sånna saker. Får hoppas att det blir bra det.
Sen har jag skicka mamma att köpa några blommor tills imorogn. Sen får jag hoppas att mina kopisar vill göra något med mig imorgon kväll. Det vore kul, nu när vi har gått ut 8an och allt :)
Ha en bra dag, bättre än jag.



Förra årets skolavslutning. Älskar er mer än vad jag visar ♥

ingen rubrik

Vad har hänt med mig? Nog har jag alltid varit häftig i umöret, kunna vara sur på andra. Men nu? Vad har hänt? Jag är antingen sur eller så jävligt bitchig. Tror att jag kan komma och gå som jag vill. Innan 8an så var jag väl ändå ganska okej, eller? Men nu när jag tänker på hur jag beter mig så är det ju inte alls likt mig. Det är nån annan som är jag. Vart är lowa, hon som verkligen brydde sig om sina med människor. Inte gjorde allt i sin makt för att få lite uppmärksammhet. Som inte svek nära vänner.
Jag finner inga ord som kan beskriva hur jävla arg och besviken jag är på mig själv. Jag har förstört för andra och även för mig själv. Mycket som jag skulle vilja ta tillbaka. Och nu kan jaga inte säga att livet går vidare, inte efter så många gånger som jag.......
såren som aldrig kommer att läka, det som inte går att ersätta, det man inte kan säga förlåt till.


varför kan inte jag vara normal?


frågestund

Ja varför inte? Alla andra gör du det, så varför inte jag? Försöker bara att hänga medi svängarna:) hehe. Men vad som hälst är tillåtet. fråga vad som hälst, jag tar inte illa upp direkt. Hehe. Och svaren kommer upp nån gång iallafall.
Kör hårt!



090610

Hallå!

Sitter hemma just nu. Har haft hål ganska så länge och det fanns inget att göra på surskolan. Inge kul att sitta bara och ruttna i korridorerna... Men jag ska snart bege mig tillbaka. Då ska vi städa ur skåpen ( jag ska paxa ett uppe till nästa år) Har haft nere ända sen i gick 6an... Sen får vi se om våra mentorer bjuder på något. Fick veta att 8bs hade köpt en massa glass till dom. Dom är lyckliga.

Ikväll är det träning så jag kommer nog kanske inte att hinna skriva något förän närmare nio. Men det hoppas jag inte att det gör något? Ha en bra fortsatt dag! ♥

Tisdag kväll

Nu har jag just smort in mig med brunis utan solis. Men vad har gjort ikväll? Jo. Jag har haft en rolig kväll med Frida, Lisa och Nikolina. Vi har busat på regält. Gått lite hit och hit, pratat om massor av både roliga, tråkiga och jobbiga saker. Mycket skratt och en väldigt god glass! Jajamen, vi gick till kiosken. Lisa vart sugen på en glass så vi for och köpte varsin sådan. Det var himla gott, och myggit. Myggen finns det gott om just nu. T o m på dagen så har jag blivit biten av dom små rackarna. (kommer att he in bilder imorgon)

Men vad händer imorgon? Vet inte, städa och hoppas på gofika. Fast, vi har ju så snåla och elaka metorer så.... Om jag var rik så skulle jag köpa ett par nya!

Det var allt för mig idag.

härlig dag

Hej hej!

Dagen idag har väl varit sådär. Vår klass var kass, hehe. Nämen det gick inte så bra.  Och jag bara gnällde och klaga på alla, hehe, inte så snäll... Men ja, hehe, oj, vad mycke jag har att skriva om nu då? Det har typ inte hänt nånting, förutom att vi förlora och åkte ut då. Men det har ju varit ganska bra väder. Sol och så. Så vi har då kunnat sola. Många berömde mig öve rmin bruna kropp, och nu vet jag många som ska göra det oxå till examen. Alla kommer att se supersnygga ut! Det är så snyggt när man är brun. Önskar att har man blivit brun stannar färgen. Fan så bra det skulle vara! Slippa gå omkring på vintern och våren och se ut som ett lik.
När jag kom hem så bjöd mormor och morfar på fika och berätta värsta grejen. I september, då bär det av till Alanya! Vart vet jag inte men det kommer säkert att bli jättebra! Har ju varit i turkiet redan så jag hade hoppats på typ Cypern eller något sådant. Men dit får jag fara senare. Kanske några kompisar hänger med?
Just nu sitter jag och gör en ansiksmask. Behöver det värkligen. Känner mig så jävla trött och äckligt i ansiktet så det är inte klokt!
Ikväll så tror jag att jag ska vara mednågra kompisar och bara mysa, blir inget sent eller så.
Hoppas att alla får en bra kväll.

Kisses ♥


 

090609

Hej hej! Tisdag idag då, coh det är fotbollscup på skolan. Jag undrar hur det kommer att gå. Många tror att vi kommer att förlora direkt, men inte jag, hehe. Jag hoppas då att tar oss ur gruppen (som inte kommer att hända men...) Men man kan ju alltid önska :). Och min förkylning har bara blivit värre känns det som. Hostar hela jävla tiden och så hade jag feber i morse. Men har druckit massor av vatten nu på  morgonen så vi får se om jag orkar. Men det är ju bara sjumanna så det går säkert jätte bra:9

Vad händer för er idag? :)

Gammelman i farten

Nu ska gammel Lowa gå ifrån datorn, smörja in med brunt klegg och sedan sova. Ont ryggen. Det är vad jag får från denhär dumbruken, inget annat! eller jo, fettma, tjockt äclkigt fett som lägger sig på hela kroppen. Oj jösses tror att jag nyss fick en ny tankeställare... Nä, jag har bara ont i huvet.  Godnatt nu PUSS! ♥

här har vi dom som är med i branschen


lekstuga


Sitter bara och tjollrar, så det blev som det blev. Ursäkta ljudet, ska höra i verkligeheten. Då lovar jag att du tappar hakan ;)
Jag är ju ikke dålig......

bloglovin'

Follow EmmaLowaChristina Följ gärna min blogg :)

090608

Hallå alla! Är det bra med er idag? Ja, jag mår inte så bra. Hostar och har mig... men vad har hänt idag då?¨Det är ju sista måndagen, sista riktiga skoldagen på sista veckan och det har som sakt varit helt vanligt. Bild på morgonen, spanska, svenska och såna jätte roliga lektioner. Nått... Men försöker att få det att låta lite positivt. Men helt vanligt har det ju inte varit. På bilden var vi ute och gjorde ingenting. På spanska gick vi en typ tipsrunda. Lätt lätt. Och på svenska hade vå sångtävling, killarna mot tjejerna. Och vem vann? Såklart vi tjejer! Sen vid två var jag läss och kände mig jätteslut (med tanke på att jag hade ganska hör feber igår). Så jag for till tandläkaren och beställde en ny tid, eftersom att jag inte gick dit i torsdags och sen så for jag hem, spelade lite sims, fast det laggade sönder.

Händer ikväll då? Ja, det blir ingen träning, tror jag. Men vill få bort den här förbaskadehostan och så får jag träna på onsdag istället. Så det blir nog att sitta här eller se på tv,som vanligt. Eftersom det är för kallt att vara ute... Vart är sommarvädret? JAg som vill vara brun på fredag! Men tur att det finns sånna fina grejer som brun utan sol. Den jag har funkar jättebra! Inga fläckar eller ojämnheter. Utan ett fin och jämt fejkad solbränna. Kommer att blisuper! Syns redan lite nu. Började med de igår, och lite resultat fick jag över natten, men herre gud, det är inte klart! Jag längtar jävligt mycket nu tills på tredag!

Men vad kommer att hända i veckan nu då?

Tisdag: Skol IF dag, fotbolls cup.
Onsdag: Mentordag, städa upp och hoppas på godfika
Torsdag: den årliga, traditionella vandringen runt byn med stationer.
Fredag: Sommarlov vid 12! ♥

Vad händer för er i veckan? :)

eh

asså shit. Nu, bara idag har jag blivit avstängd från chatten på apberget säkert fem gånger. Helt jävla värdelöst! Jag skrivet ju knappt i den... :O Apberget är inte bra.  Så jävla sämst.
Nån som vågar uttrycka sig om det?

kli i näsan och ont i ryggen

Ja, nu har jag suttis här hela dagen och jag vet inte hur många gånger jag har nysit. Och så har jag jävligt ont i ryggen... Men har suttit framför datorn nu sen jag steg upp så där har vi ju problemet. Men har spelat the sims och då får man baske mig tåla lite grann. Men då har jag ju inte splat trean utan tvåan, och jag är lika tagen av det som förförsta gången. Och nu börjar jag fundera på hur jävla ont jag ska ha efter att jag skaffat trean. Då kommer jag säkert aldrig att gå ifrån datorn! AH, längtar efter det! nått... Men spelet tror jag att det kommer att vara jättekul. Men att ha ont i ryggen är inte så frestande... Får se hur jag gör. Om jag skaffar det nu, eller efter sommaren. Hade helst suppit en sommar utan att ha ont överallt. Gammla jag, hehe




 the sims 3

090607

Oj så bra jag har bloggat nu då? Eh, nä... Men jag ska berätta lite vad som hände igår. Paulina kom hit lite i förväg, sammtidigt som mina kusiner kom. Så det var bara att skicka över dom till mormor igen. Sen for jag och Paulina till macken och träffa alla andra där, förutom Matilda, som var i stugan och fira hennes födelsedag. Vi hyrde en film och nu kommer jag inte ihåg vad den heter. Men den var väl sådär. Vi märkte att vi redan hade sätt den hos Jennifer, fast på spanska. Men vi tog oss igenom den ändå. Men efter vi hade hyrt den så fos vi på kiosken och köpte en massa godis.
Sen for vi hem till mig och satte oss inne i mysrummet, pratade och väntade på Matilda. När hon kom så satte vi igång filmen. Efter filmen så kom Petter, Victor och Filip förbi. Så vi gick ut en stundd och pratade med dom då, sen gick vi in för det blev så jävla kallt. Sen satt vi bara och flippade mellan alla kanalerna och pratade, spelade lite gh. Runt 1 tror jag dom började dra sig hemmåt. Om jag inte hade varit sjuk så hade jag bloggat igår kväll. Men det var bara att lägga sig i sängen.
Nu sitter jag här, ihop kurad med en filt, tjocksockar, ostkrokar och cola. Nyser och hostarom vart annat och feber på det. Inte kul! Jag blir galen. Det kliar i näsan hela tiden och så rinner det tårar ur ögonen. Hatar att vara sjuk!
Ikväll så blir det bara att ligga i soffan och se på tv.
Besökarna har gått ner nu, men det beror  säkert på att det är helg. Jag är ju inte så bra att skriva och vara aktiv på helgerna. Då har man så mycket annat för sig.

Kramar och hoppas att alla mår bra, inte som jag... Puss ♥

Grattis Matilda!

Ja, må hon leva!
ja, må hon leva!
ja, må hon leva uti hundrade år!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva uti hundrade år!

Grattis till Matilda som fyller 15 år idag! ♥


jättekul...

Mamma ligger och snarkar och gör mig VANSINNIG! Pappa sitte och ser på nått jävla cp program och jag har jävligt ont i halsen nu. Kan fan inte prata :(

Nu går jag i säng, punkt.

erkänn

att ni saknar Lowa som blond?


ursäkta för dom jävligt fula bilderna....

dålig fantasi

Hehe, jag är inte så jättebra på att komma på vad det ska stå varje gång där^ uppe...
Men nu ikcäll så har jag bara legat famför tvn och gjort ingenting. Ganska skönt. Pappa tände en brasa, fick vara hemma ensam en stund, ätit en massa mys och sätt bra program och fimler. Och nu känner man sig som välrdens tjockis. Ska se om jag "hinner" eller orkar ut och röra på mig innan tjejerna ska hit. Då blir det ju en massa godistryckade då oxå. Herre gud, kommer att kunna rulla fram efter den här helgen.... Men det är då sista helgen jag äter godis. Sen är det stopp!
Får skriva imorgon oxå, får se om jag skriver mitt på dag eller på kvällen. Beror lite på.

Puss!


äntligen helg

Jättekul det känndes att fata till skolan idag. det är juni och det är hur jävla kallt ute som helst! Vinterjackan fick åka på imorse. Och sen har jag gått omkring och frysit, haft ont i huvet och halsen hela dagen. Tror att jag kommer att bli sjuk. Vill inte det, inte nu när vi snart har sommarlov!
Men vad har hänt annars idag då? På HKn så städade vi och gjorde nån frultsallad variant. Jag har fått tillbaka deckaren och det blev ett VG+ på den. Ganska nöjd faktiskt. På idrotten tror jag att jag aldrig har spelat nån roligare fotbollsmatch. Det var jag, matte och anki mot nicko, lisa och.... annie, om hon nu stavas så? Aja, jag håller inte så bra koll på dom som går i min klass, hehe. Men OJ vad kul det var! Annie är ju inte den bästa på fotboll. Men det var inte det som var det roligaste. Lisa stod i mål i deras lag och annie klga på henne typ hela tiden. Och sen hör man ju inte vad hon säger heler. Och varje gång nån låg på marken, och skattade, så trodde hon att man var skadad och så, ja, det går inte förklara hur kul hon är! Hehe, ångra att jag inte hade på mig mobilen. Hon gör ju sjuka saker hela tiden!
Efter skolan så for jag till tandläkaren. "råkade" glömma tiden igår. Men nehe? Det var stänkt. Bra, för jag är  så läss på att vara hos tandläkare. Men nu har jag en bra ursäkt.

Men nu, vad händer ikväll? Jo, PARTY! Hehe, nämen det blir förjävligt lugnt. Ska ta en alvedon och lägga mig på sängen, senare ikväll. Sen blir det väl att blogga lite. Käka lite mys och se en bra film kanske. Eller så blir det att sitta uppe halva natten med pappa och spela gitarr. Det var ett tag sen nu, men det är kul! Imorgon så kommer tjejerna och på söndag så ska jag bara vila, hoppas jag.

Vad ska ni göra i helgen? :) ♥

090605

Godmorgon! Idag är det väl en ganska så speciel dag? Ja, men det är ju sista fedagen innan sommarlovet! Och en otroligt seg morgon. Jag vet inte hur många gånger jag somna om. Just nu sitter jag i pjamasen och halvsover... Jobbigt. Det är kallt och dåligt väder idag så det blir någ mysdress on. Vad ska jag mer berätta? Jo,imorgon så kommer flickorna hit och myser. Vi ska hyra film och käka en massa godis! Så ikväll så ska jag nog bara se tv och kanske lägga mig tidigt, fast det är fredag. Men måste vila, orkar ingenting nu för tiden...
Ja, nu har jag väl inte så mycket mer att säga. Det har ju inte hänt såmycket på den här halvtimmen jag har varit vaken.
Men har fått himla många och fina kommentarer nu dom tre sissta dagarna. Det gillar ju jag :) hehe.

Hoppas alla får en bra dag, även om den kanske är lite seg. Nån som känner som jag?
Pussar! ♥


6-0 till

6-0 till oss. Och nu har vi 29-0 på fyra matcher. Amen det är ju underbart! Och bra jobbat idag tjejer! Ja, vi vann och vi spelade bra. Maria var super och det fanns många som var extra bra. Men inte jag då. Helvetes så dåligt det gick. Ny laguppställning, så jag hamna nånstans i mittet. Asså, jag måste ha sätt ut som ett miffo, seriöst! Jag viste inte alls vart jag skulle vara. Vanan är ju att springa på kanten i anfall. Men nu var det mer att täcka och skapa yta. Det gick ju inte sådär bra. Kännde mig mest ivägen. Vi ställde upp med 4-3-3, eller 2-5-3. Paulina hamna i mitten. Och hon är ju så jäkla bra. Hon spriger ju hit och dit och jag är bara i vägen. Nämen har nog bara inte vanan innne riktigt än. Men sen kunde jag ha gjort år minstånde ett mål på paues hörner. Men ikkesanicke. Sen vet jag inte hur mycke jag missa bollen, misslyckades med mottagningar och så var typ alla deras anfall pga mig. Hehe, en riktig höjdar match för Lowa, nått....
Men alla kan inte vara bra jämt heller. Alla måste ha en dålig dag nån gång.
Hoppas på bättre lycka nästa gång. Och kanske bättre väder? Blåst, motvind i första och kallt som satan.
Nu ska jag ta och käka något, sen sova. Är sjukt trött!
God natt och sov gott alla som var jävligt bra idag! Puss älskar er!

gaybloggen



tycker han är helskön. Gaybloggen.se

åh


dessa är ju helt underbara. Har sett ett par liknande på stan, som jag har spanat på ett tag nu. Nästa gångs så tror jag att dom följer med hem. 400 kr på euro sko.

dagens.

tillsammans med mitt älskade lilla halsband.

Lowa steker i skola?

Skolan har väl varigt sådär idag. Lika läss som vanligt. Men har fått veta några betyg idag. I matte är det starkt G, idrott, ja, det vill jag nog inte dra upp. För jag vet att jag kan bättre och Cajsa sa det oxå idag. Så båda två var lite besvikna på mig. Och nu i 9an så ska vi ju få en ny idrottslärare. Men ska visa vad jag går för. I alla ämnen gäller det. Är hur dålig som helst i skolan...
Hehe, på tekninken så skolka jag, anki, matte, petter och noa. Jag och en hemlig person sa att vi skulle till vårdcentralen, men for hem till henne och åt mat och såg på tv. Anki och matte tror jag for hem till anki. och petter och noa for nånstans, typ till petter. sen skulle dom oxå fara till stan, så.
Om typ två timme så har vi sammling. Ni kommer väl och ser när vi spöar jörn?
Ha det bra, så skrivar jag kanske efter matchen. Pussar och kramar!


090604

Godmorgon! Hur trötta är ni på en skala? Ja, jag är hur jävla trött och läss som helst! Plus att jag har inga kläder att ha på mig. Har typ stått i 40 min nu, och provat kläder... Sen under natten har jag drömt nått så sinnessjuka drömmar, så det har inte blivit så mycket sömn för mig. Sen har vi oxå ingen frukost hemma heller. Asså, den här dagen har inte börjat bra... Hoppas att det går bättre i skolan.
Ikväll är det match, hemma, mot Jörn tror jag. Kom och kolla!
Och nu har jag inte mer att skriva. Kanske hinner skriva ikväll ett litet inlägg.

Kramar♥


Galen låtskrivare

090603

hehe, va bra jag har varit på att blogga idag... Men hann inte i morse, försov mig lite. Sen så efter skolan for jag hem och bytte kläder och drog till stan. Men vad har hänt på skolan idag? Jo, jag hade bara en lektion, YIPPI! Sen lång lunch, eller ja, inte lika lång som jag brukar ha på onsdagar. Sen hade vi SMS avslutning. Så vi SMSare for och spela minigolf, och jag stekte, som vanligt. Fick 35 poäng, inte dåligt! hehe.... Sen så fick vi glass. Jag och Julia tog såklart den nya och goda Magnum temptation. Mumms! Sen fick vi sluta kring halv 2. Då hade man tid att ta sig hem. Fick ju gå till skolan i morse. Ja, olyckan igår, cykeln pajade ju typ. Men pappahade som tur fixad detn innan träningen innan jag kom hem. Annars hade det blivit att ta hans, och den är trögare än trögast!
I stan så bytte jag en av mina ringar, köpte ett jättefint smyckesskrin, så nu kanske jag rymmer allt mitt skrot, hehe. Och en jättesnygg klocka.
Tog oxå besöksrekord igår. Ja,198 hade klickat upp min blogg. Men 80 unika, det är inte så dåligt. Iallafall inte för en amatörbloggerska :)



 
sen så följde den är snyggingen med klockan.


dagens

Bara för att

Jeppe hade länka den här snubben på apb. Och jag digga han verkligen. Särskilt till en av mina favolåtar!
men ni måste kolla in fler av hans videos. Helt sick.




snubben har rosa väggar. I like it!

tisdagsmys?

Önskar ibland att det fanns, serriöst. Men snart är det sommarlov och då är det lördag hela veckan, hehe. Nämen ska faktiskt ha godishuppehåll under sommaren. Då är det bara glass som gäller!
fick ett sms av Telia nu att kortet var laddat med 200 spänn och 1000 gratis sms i en månad, skickat av mamma. Så snällt av henne! Så nu är det bara att smsa mig. Och ska försöka att svara, är inte så jävla bra på det alltid, hehe men
+46730830232.
Pappa har oxå tvättat min lilla lilltå så det svider så fruktansvärt mycket! Tror att jag biter av mig tungan snart! På tal om tunga. Kolla förra inlägget. videon är helt sjukt rolig, om man har lika dålig humor som jag, hehe.

Kommentera gärna lite oftare! Kramar ♥


hehe


1-0 till sverige

Heja heja! Ja, nu efter idrotten, när vi skulle hem ifrån volleybollplanen, så hoppa kedian på cykeln och min fot hamnade ikläm mellan trampen och asfalten. Så min lilltå är typ avskalad... Tur var att jag hade sockar på mig. Annars hade väl halva foten varigt borta. Ja, det ar inte direkt skönt.
Sen på slöjden, ja, där händedet ingen olycka. Tvärt om, eller ja, jag hade ju gjort världens snyggaste armband och vad hittar man? ingenting! Den var borta!!  :( Men då har jag lyckats att göra ett nytt. Och det blev inte fult! Det är ganska brätt, i typ silverplåt. Förjävligt snyggt! Ser ut som ett köpes.
På matan så digga vi svennebanan medans vi käka.
Mer har väl inte hänt idag. Tisdagar är tisdagar. Inget mer dem det. Ser om jag skriver nått mer ikväll. Har ingen läxa eller  träning. Och orkar inte fara ut själv. Ska bara ta det lungt.

Puss



090602

Hej hej! uppe igen och jag har inga krafter alls. Hade gärna legat kvar och sovt. Och idag är det ju tisdag oxå. Och jag vet att tisdagar inte är roliga... Hoppas att något roligt kan hända!
Har just nu oxå på mig mitt skrammelarmband. Hehe, lite jobbigt ljud när det stöter bordet hela tiden.
Ja, och nu så har jag har inte så mycket mer att skriva .berätta typ allt igår. Men ha en bra dag och kör hårt. PUSS ♥


http://open.spotify.com/track/3AKJWBYEbGrPOBoe3WKVDP


trött och slut

Åh herre gud. Kom just ut ur duschen och jag är helt utmattad. Vi van såklart, med 0-4 då och vem gjorde första målet? Jo jag! Det hade inte många förväntat sig. Men i övrigt så var jag helt värdelös. Hade ingen ork i kroppen och spelade typ 1 min sen var det byte. sista 10-15 minuterna så blev det bänken. Aja, ska ladda upp bättre till nästa match, som jag tror blir hemma match. Kom och kolla vettja!
Sen dom som satt vid sidan av var ju helt störda. Skratta åt ingenting, eller åt varenda liten miss som VI gjorde... Och det var ju ingen låg volym på skrattet heller. Samma med föräldrarna som satt där. Helt jävla hjärndöda...
Ja, nu ska jag ta och sova. Tagga tisdag... hehe. Hoppas att ni har haft en mer lyckad lbäll en vad jag har.
Puss och godatt ♥

vilken är snyggare?

den i färg, eller i svartvit?


090601

Hehe, lite tidigt uppe kanske? Men väntar på att håret ska torka så jag skriver nu istället för att stressskriva innan skolan. Idag är det måndag och första juni, en av dom sköna sommarmånaderna. Ja, jag hoppas verkligen att det inte blir så mycket jobbande idag. Har inte sovit nåntoing känns det som. Mamma hade öppen balkongbörren hela dagen igår, och då hade det naturligtvis kommit in en massa mygg. Så har haft  dom surrades runt huvet hela natten.
Sen igårkväll så kunnde jag inte somna. Pappa satt vid datorn...  Ja, problemet dem det är att han sitter och slår in tangenterna. Så tangentbordet uppe är helt sönderslaget. Det här nere är inte lika skadat, som tur är.
Vad händer ikväll då? Ja, det är ju bara två veckor kvar av skolan. Och igår satts betygen, så det är slut med att ta hem läxa nu. Men vi har match mot Byske BODÅ borta. Jättekul... Det är ju typ långt dit. Men fan om vi kommer hem och har förlorat. Bureå vann mot dom, och vi vann mot bureå. Så dom kan omöjligt vara bättre än oss.

ja, ska ta och fixa mig klart nu. PUSS ♥

hehe

RSS 2.0