Say it with music -

ÄNTLIGEN FREDAG

 
Kvällens outfit. Börjar jobba om ett tag (har tagit ledigt från skolan för att jobba haha). Jag har världens huvudvärk fortfarande, blir så less att den aldrig vill släppa:( men jag jobbar inte så länge ikväll så det kommer att gå bra! Efter jobbet vill jag ha myskväll med kompisar och det ser lovande ut, längtar! Har längtat efter helg hela veckan och nu ska jag ta vara på den till fullo med att viiiiiiiiiila och myyyyyyyysa massor!

GOOD NIGHT

Ungefär så här har dagens outfit sett ut. Dock hade jag min egna dress på mig som är grå med snöflingor på, fett hår och utan smink. DET hade ni inte velat se kan jag lova! Jag har haft en lugn dag men jag känner mig inte så mycket bättre:( Jag ska i alla fall pallra mig till skolan imorgon för jag har lix körlektion, sen får jag se hur länge jag orkar. Jag ska även jobba imorgon så det kan vara skönt att fara hem och vila en stund. Imorgon kväll vill jag i alla fall göra något, så tjejer då vet ni vad som väntar och jag lovar att jag inte ska smitta ner er!;)

Nu är det dax för mig att börja tänka på refränegn. Godnatt sockertoppar!

Min dag i bilder


SVAREN DEL 2

Vad tycker du om att gå på diet? Skulle du kunna göra det?

Svar: Jag är väl varken för eller emot. Gör man det på rätt sätt och inte håller på för länge kan jag väl tycka att det är okej. Att man dricker shakes i några dagar och sedan äter man kött och sallad typ. Om jag behöver/behövde skulle jag göra det. Men om jag skulle klara av det är en annan femma.

 

din bästa och sämsta egenskap?

Svar: Oj... Min bästa egenskap är att jag snäll (kommer inte på något hjälp!) Min sämsta egenskap är att jag nervärderar mig själv väldigt mycket, jag är duktig på att ge mig själv väldigt dålig kritik speciellt när jag inte klarar av något jag gör på första försöket.

 

Vad tror du är den främsta missuppfattningen folk har om dig som  inte känner dig?

Svar: Jag tror att många (alla) uppfattar mig som sur och bitchig. Haha nu på senmonnaren när vi var i turkiet så var det en tysk kille på vårat hotell som kom fram till oss första kvällen och sa att alla såg snälla ut men att jag var en bitch (sen fick han för sig att alla var bitches och så var det veckan ut). Detta är då helt fel! Jag är först och främt blyg och jag tror att det är största problemet att det ser ut som att jag har en dålig attityd. Annars är jag glad och jordnära. Även rolig, jag är som en liten pajas!

 

Vad är ditt bästa skönhetstips?

Svar: Äggvita för torr och finnig hud och äggula för tjockare och mjukate hår. Självklart ska du inte äta ägget utan kladda på det!

 

Vilka skellefteåbloggar läser du?:)

Svar: Nästan inga alls. Jag läser mina vänners bloggar och så läser jag sandra lindahl och abckarins bloggar.

 

Hur definierar du att vara otrogen hur långt får man gå?

Svar: Har man ett förhållande så håller man sig till sin parter. Om jag drar festexemplet. Dansa, krama och vara närgången är ok om det är på kompisnivå och inget mer. Ska det vara pussar och kyssar, vad ger det då att ha ett förhållande om man suktar efter att kyssa andra. Just sayin'.

 

Äter du ofta godis eller tänker du på vad du äter?:)

Svar: Jag äter godis/sötsaker ganska ofta och jag är inte speciellt brydd faktisk. Jag mår bra och det är väl så det ska va?:)

 

Vad har du alltid i din väska?

Svar: Skolgrejerna åker alltid medhemmen lämnar aldrig väskan, så dom praktisk taget bor där. tamponger, hårsnoddar, hårklämnmor, pengar (löst), börshen, deoderant, körkortsboken, mobilladdare, headset, pennor, tuggummi, frukt & macka (tas alltid med på morgonen). Jag har kommit över det här med att dra med  sminket varjemorgon med det häder ibland.

 

Säg tre saker du är nöjd över med ditt utseende och tre saker du är missnöjd över?:))

Svar: Jag är över mina ögon, ögonbryn och munnen. Jag är missnöjd över resten av kroppen :)

 

Hur är du som flickvän?

Svar: Jag tror att jag är ganska svår att veta vars man har mig alla gånger. Jag är ganska dålig på att visa vad jag känner och så är jag sur ibland (men vet är inte det). Jag bryr mig väldigt mycket och blir ofta ledsen/besviken tex när jenssa att han skulle fara till barca. Jag blev glad över att han skulle fara men jag blev ledsen över allt som  skulle kunna hända. Jag är lite överbeskyddande kanske. En bra grej med mig är att jag inte hela tiden är "flickvän" utan jag är även "kompisen". Jag och jens brukar göra saker som är mysiga att göra tillsammans som ett par men vi gör även saker som bara kompisar och det tror jag är viktigt i ett förhållande. Att kunna vara båda delarna. Sen är jag sag är snäll och generös och älskar att mysa:)

 

Är du blyg inför nytt folk?

Svar: Jag är väldigt blyg inför nytt folk! Och det sämsta är att det tar ett ganska bra tag innan jag kan släppa på tyglarna och börja slappna av.

 

konstig fråga men, vad är det bästa med julen?:)

Svar: Julen är min favorithögtid! Hela december är hur mysig som helst, näst efter sommaren då. Älskar gemenskapen och stämingen under julen och allt är bara så bra! Sen att få julklappar är ju inte heller helt fel ;)

 

hur fixar du dig till vardags och fest?:)
har du några bra sminktips?:)
Hur fickar du ögonbrynen?:)

Svar: På vardagarna tar det mig 5 min att sminka mig. Jag kladdar på lite puder, mascara och målar ögonbrynen. Till fest tar det säkert 30 min för jag är så dålig på att måla ögonskugga, och så vill jag ha ganska mycket smink runt ögonen, så det tar ganska lång tid att få det snyggt! Jag är sämst på att sminka mig så jag har tyvärr inga bra och/eller fina tips att dela med mig av, för jag gör olika varje gång hah!

 

Har du några bra tips på vad man kan ge sin pojkvän i julklapp? Det är våran första jul tillsammans och jag har absolut ingen aning!

Svar: Haha jag har själv samma problem VARJE gång! Det blir 3e julen tillsammans med jens och det blir bara svårare och svårare att komma på bra julklappar. Men killar  uppskattar "skönhetsprodukter" lika mycket som tjejer. Parfymer och krämer går absolut att köpa! Om du vill ge honom något extra fin tycker jag att du ska göra något för honom. Kanske framkalla och rama in en fin bild på er eller ge honom en middag eller nånting annat gulligt:) Om det krisar ge honom ett presentkors på hans favoritbutik!

 

Vars gjorde du din ombre och vem gjorde den? Det blev ju hur bra som helst! Du har inga skarpa kanter som en del brukar ha. Jättesnyggt är det!

Svar:Tack! Jag gjorde det på hair & face hos min kompis Jonna!


Hemma och sjuk idag

Idag är jag hemma och vilar upp halsen och förhoppningsvis ska febern och huvudvärken försvinna. På morgonen har jag slängt ihop en ny spellista på spotify med en massa bra och mysig julmusik och så har jag städat och tagit fram lite tomtar i mitt rum. Så nu är det mysigt och fint! Som ni ser så är mitt rum inte så "stilrent" men jag älskar mitt rum för det är det är så mysigt och varmt (varma färgrer).

Idag ska jag plugga som bara den! Mitt mål är att skriva klart tre grejer till skolan och göra om några faser. Jag ska ju ändå bara vara hemma och vila, då är det lika bra att göra någt vättigt än att ligga och slöa i soffan. Så får jag jobba i lugn och ro.

I need you so much closer.


Uppdatering

Idag har det varigt en riktig mördardag. Jag har haft ont i huvudet, lock för öronen och hesare än en kråka. Meeeen jag kämpade mig igenom hela dagen och även kvällens musikcafé, vilket gick bättre än förväntat. Jag trodde att jag inte ens skulle ta mig igenom låten!

Då vet ni det! Nu ska jag se på tv och mysa med en kopp varm glögg och hoppas att jag mår bättre imorgon!


SVAREN DEL 1

Hur lång är du?
När började du blogga, och varför?
Vad är din största dröm?

Svar: Jag är 172-172 cm. Jag började blogga den 18 mars 2009 och anledningen var att de flesta av mina vänner gjorde det. Varför inte följa strömmen hehe..!

 

Va kul att du hitta till min blogg så jag kunde hitta till dina fantastiskt bra youtubeklipp med din sångröst som verkligen är jättefin!
Min fråga är om du kommer söka till nått musiktv-program nångång? :)

Svar: Jag har läst din blogg ett bra tag;) Men tack snälla! Jag tänkte den tanken när jag var yngre och innan jag ens kunde sjunga. Men nu när jag börjat bli bra (övar som fan) så känner jag inte suget längre. Vill jag bli någon inom musiken är nog den sista vägen genom tv.

 

1. Vad tycker du om min blogg?
2. Vad är ditt drömjobb?
3. Favoritplagg?
4. Hur många barn vill du ha?
5. Vad är det bästa med att vara bloggare?
Kram! ♥

Svar: 1. Har inte läst den men det lilla jag har sett av den tycker jag att du har rätt så intressanta inlägg och du verkar vara en gullig tjej! Du skulle bara behöva uppdatera mer ;)

2. Jag har än så länge inda specifika drömjobb. Det enda jag vet just nu är att efter skolan vill jag jobba utomlands tillfälligt, sen plugga vidare och sen hoppas jag att jag vet vad jag vill bli när jag blir stor.

3. Mina svarta dr.denime. Jag har dom till vardags, på fest och ibland vill jag nästan sova i dom. Meeen, nu har det gått hål i dom och jag måste köpa nya för typ 12354354 gången.

4. Jag vill ha en pojke och en flicka och om det kräver att jag skaffar 10 barn innan det händer så må ske haha:)

5. Ni läsare helt klart! Att dela med mig av tankar osv till er och ni bidrar med att göra mina dagar bättre med att vara snälla och fina. Det är verkligen det bästa med att blogga!

 

Är du naken, kvinna?

Svar: Nej jag hade på mig en bandeau-bh ;)

 

Varför var du inte på halloweenfesten på parken alla var ju där! Ska du fara den 21 eller 16 december istället?

Svar: Snål och så kände jag inte för det. Var allt annat än taggad! Och ja jag ska fara både den 21 och den 26 hade jag tänkt nu när jag fick gratisbiljetter! Vi ses där!

 

Vad kostade din studentmössa?
Köpte du deluxe mössan?
Vad ska du göra efter gymnasiet?

Svar: Ca 500 spänn. Nej jag köpte platina. Planen är att jobba, gärna någon annan stans:)

 

Jobbar du som modell? Du är jättesnygg!
Jobbar du med något annat, vad iståfall?

Svar: Nej det gör jag inte, har varken längden eller kroppen till det! Om du syftade på bilden i inlägget så är det från foto A lektionerna. En kompis tog den bilden. Jag tycker in på konsum här i Burträsk när det är snålt om personal!

 

vilken är din favoritlåt?:)
vilka låtar är top 5 just nu som du lyssnar på?:)

Svar: Min absoluta favoritlåt är John Mayer – Slow Dancing In A Burning Room.

Top 5 just nu är:

Calvin Harris – We'll Be Coming Back - R3hab EDC NYC Remix

Gotye – Eyes Wide Open - Yeasayer Remix

Fall Out Boy – "The Take Over, The Breaks Over"

Shinedown – If You Only Knew

Lilla Sällskapet – Morgonen efter

Väldigt gott och blandat, gammalt som nytt!

 

hva er dine beste tips for å få en god blogg?

Svar: Jag tycker att som bloggare ska man bjuda på mycket bilder och lite text som är lättlästa. Detta följer jag verkligen inte efter punkt och pricka, men jag försöker varva mina tunglästa inlägg med lite roligare inlägg med collage och grejer. Sen även att blogga mycket och ofta! Minst 3 inlägg/dag. Så får man även fler läsare ;)

 

Vad använder du för slags hårprodukter till ditt hår?
För på dina bilder ser man en massa volym och så! Sjukt fint!
Ocg vad rekomenderar du för hårprodukter?

Svar: Jag anväder väldigt olika och varierande grejer, vilket kanske inte är så klokt. Men för typ ett år sedan så hade jag fetish på hårprodukter och köpte allt jag kunde komma åt, så jag har MASSVIS med diverse grejer. Men jag har hittat en favorit som jag kan tipsaom i ett inlägg någon gång. Den är a.m.a.z.i.n.g!

 

I vilken/vilka appar fixar du till bilder?

Svar: LINE camera, Pic Jointer, Pixlromatic och FilterMania 2

 

Var köper du mest kläder?:)

Svar: H&M, gina, bikbok, monki

 

Tjänar du pengar på din blogg?

Svar: Nej det gör jag inte. Jag må ha annonser på bloggen med det är inga som jag personligen tjänar pengar på.


Sjuk

Hej på er! I går kväll började det kittlas i halsen och idag känns det som att jag har blivit överkörd av ett tåg, och förmodligen kommer det att kännas ännu värre imorgon. Fasen har inte råd med att vara sjuk! Det är så himla mycket i skolan nu före jul. Det är nog stressigt som det är... Men jag överlevde dagen och kommer förmodligen att överleva resten av veckan.

Ikväll har jag pluggat på ett omprov som jag helt hade glömt bort och som äger rum imorgon. Bra där! Sen så tror jag att jag ska gå och lägga mig snarast för jag är så jäkla slut i både kropp och knopp. Ganska ironiskt. Förra veckan på min körlektion så var min körskolelärare sjuk och jag ba: "jag är aldrig sjuk" (vilket jag aldrig är) och vad fan blir jag en vecka senare? Jo dyngsjuk. Så, dagens lära är att man aldrig ska säga aldrig!

Och med detta säger jag godnatt och svaren från frågestunden kommer nog upp imorgon istället för jag har varken lust eller ork att sitta och läsa igenom och svara på en massa frågor då det enda jag vill är att sova. Hoppas ni har förståelse! Puss & kram.


♥ Grattis ♥

Grattis världens bästa mamma jag älskar dig♥

Söndag

 
Hej på er!
Nu blev det lite bloggtorka här igen över helgen men jag har som halverst glömt bort att blogga och sen har jag inte riktigt haft tid.
 
I fredags blev jag bjuden på bio av hjärtat och så gick vi ut och käkade, så det blev som en riktig dejt. Sjukt mysigt! Vi såg för övrigt Breaking dawn 2 och den var riktigt bra! Synd bara att det inte kommer att komma fler twilight-filmer nu för jag tycker om dom. Men en annan film som jag taggar upp riktigt mycket till är the hobbit, fyfan vad jag längtar!
 
Igår så kom Olivia hit och vi gjorde hemmagjord glass, såg skärckfilm och pratade till sent in på natten. Så jäkla härligt att bara sitta och babbla av sig om allt och inget och speciellt med en bra vän!
 
Idag vaknade jag och pappa alldeles för sent och har fått småstessa hela dagen. Mamma fyller år och hon har varit i borta hela helgen så vi ville få lite mysstämning i hemmet innan hon kom hem. Men vi lyckades i alla fall! Nu är jag sjukt mätt av romtårta, lussebullar, cupcakes och godis. Ska sätta mig med teorin nån timme nu och sen ska jag se om jag hinner se sista perioden av saik-matchen.

Hoppas ni har en mysig söndag alla och glöm inte bort frågestunden! Jag har nästan glömt den själv. Svarar på frågorna imorogn!
 

Goodnight you all


FULL RULLE

Jag gillar den här bilden. Vi var glada och det var första kvällen på sommarlovet!
 
Hej mina vänner! Nu är det väl dax med lite nya inlägg på denna bloggjävel?;) De senaste två daganar har jag pluggat, eller skrivit en inlämningsuppgift på cirkus 5 sidor och skönt som var så fick jag skicka in fanskapet igårkväll (och nu blev det här svordomarnas blogg...)! Ikväll ska jag plugga vidare på körkortsteorin och så ska jag unna mig en spelkväll med sims, nörd som jag är!
 
Imorgon är det fredag och helg! Nya tag och nya möjligheter (så att säga...) innan en ny helvetesvecka startar. Nämen det kommer att bli en riktigt lugn helg för mig del, vilket behövs! Imorgon bjuder hjärtat mig på bio♥, på lördag blir det myskväll med ollebollh och på söndag fyller mammsen år så då blir det kalas! Mer uppdatering kommer...! Och glöm för klån inte frågestunden down under!!! ↓  ↓  ↓  ↓

Frågestund!

Fråga mig vad ni vill. Jag kommer att svara på allt och jag tänker inte skriva vem frågorna är ifrån som vanligt, så anonymt går fint om man föredrar det!:)

19 November, 2012

Hejsan på er! I brist på annat så slänger jag in en massa tråkiga collage som jag vet att ni inte bryr er ett skvatt om, men jag har inte några andra bilder att bjuda på för tillfället så ni får stå ut! Egentligen har jag inget att skriva om, ville bara förklara mig till alla ovärda collages(?) Men bilderna ovan är ändå fina det får ni hålla med om :) Slängde in lite matbilder för jag är så fruktansvärt hungrig och hur söt var inte kissen?! Åhh, vill ha en kattunge! Eller en hundvalp. Hellre en hundvalp för hundar är generellt sett ett roligare husdjur när den blir större tycker jag.

Ett random collage


Egopics

Goodnight world.

Myskväll med film & popcorn!


Två från i fredags!

Två bilder från i fredags. Båda från förfesten. Jag är så ledsen att laddaren till min kamera är borta! Så jag kan bara ta bilder med mobilen men i fredags fick jag inte en enda bild som jag känner att jag kan lägga upp utan att göra någon arg/ledsen. Sen tog jag typ 15 bilder varav 10 är på mig... Åh jag vill kunna ta kort:( Vill ha en helt ny kamera för den jag har nu har hängt med sedan min 15-års dag och den suger!

Och igår blev det inget bloggande för jag jobbade hela dagen sen kom Jens hit som har inte umgåtts med på två veckor. Vi lagade god middag, såg hockey och film och åt en massa gott. Det var riktigt mysigt!

Idag har jag varit hos Frida och vi skulle fota klart en uppgift som vi har i Foto A, men det blev inte mycket fotat utan vi kollade mest på klänningar och skor till alla kommande event. Nyårs, balen, studenten(!!). Att kolla klänningar till balen/studenten fick mig att tagga till och nu längtar jag som fan! Varför ska det vara så länge kvar?;(

Ikväll hade jag tänkt plugga. Jag måste rättare sagt plugga! Men jag är allt annat än taggad på det... Jag vill bara se film och mysa, tända ljus och sån skit. Ska överväga det hela. Det andra alternativet kommer att vara trevligare, men jag kommer nog att ångra mig om jag inte pluggar. Och nej, jag orkar inte göra båda för när jag har pluggat klart kommer jag att vara så trött att jag kommer inte orka mysa (inte för att det kräver så mycket energi men).

Fredag och fest ikväll!


Fredag och hemmaplugg

Fredag och jag har tagit ledigt från skolan idag! Vi har enbart en lektion idag och det är nog välrdens ovärdaste lektion som någonsin har skapats. Det enda vi gör att att klippa, klistra och rita (och jag talar inte om bild) utan vi ska göra en bebisbok om oss själva + en massa fakta om hur ungar utvecklas musikaliskt och bildmessigt. Så jag kände att jag stannar hemma och skriver uppsattser istället! Just nu skirver jag om ockultism. Det går jävligt segt men det är rätt så intresasnt eftersom attt jag tror på spöken, andar, demoner och sån skit.

Hoppas att ni har en bra fredag så hörs vi lite senare idag!

Like this!


Skogen kallar

Jag älskar naturen och naturfärgat. Jag tror att jag dör så snyggt det är! Jag skulle kunna flytta in en hel skog till mitt rum! Men det kommer att bli en aningens omständigt... När vi flyttar så ska jag pimpa mitt nya rum med vita väggar (ska lätt fixa en tapet med träd på som fondvägg, skiter i om det är omodernt!), svarta (eller vita) möbler och alla dessa kuddar (!!!), ljus i mängder av olika färg och doft och pricken över i:et skulle vara en ståtligt älgkrona att ha på väggen. Helst vill jag ju ha en egen lägenget. Den skulle se ut som en mordern jägarstuga, inte nog med att jag vill ha mitt rum så...
Allt ovan är ifrån h&m och Åhléns

Inte som planerat

Bjuder på en extremt tråkig och ful bild på mig själv för jag tar sällan bilder på mig själv.
 
Under tiden jag har varit "borta" så har det ställts en hel del frågor om typ varför och så. Så inom kort tror jag att jag ska ta och besvara dom men inte just nu. Kanske kör en liten frågestund när jag lix är i farten, men inte än, kanske till helgen!
 
Ikväll blev det inte plugg. Fast kvällen är ju inte över men nu kommer jag omöjligt att ta tag i det. Istället har jag gått en promenad med mamma, pratat osv, spelat TS3 (nörd som jag är) och nu ses det hockey. Eller jag ser väl inte så mycket... Kikar faktiskt runt på kläder till nyårs! Det finns massor av fina klänningar, men jag tror att jag har hittat en som jag vill ha men är inte helt säker. Den är i alla fall full av paljetter!

Back on track!

 
Hej på er!
Nu är jag tillbaka och jag känner att jag har fått tillbaka lite av blogglusten. Ibland kan det vara bra att inte blogga på ett tag dels för att få ny inspiration, men oxå för att koncenterar sig på andra saker. Har haft det lite körit senaste två veckorna med allt, och då menar jag allt! Men sakta och säkert börjar alla bitar falla på plats och det känns som att direkt körkortet är taget så kan jag få tid till annat och mycket mer saker. Längtar som fan tills körkortspluggandet är över!
 
Så det är väl i princip det jag har sysslat med dom dagar jag inte har bloggat - pluggat körkortsteori. I veckan har jag ändå klarat av 3 faser och jag känner verkligen att det går bra! Nu kan vågar jag i alla fall ge mig på att prova göra teoritestet och uppkörningen. Men om jag klarar det, det är en annan femma! Har även dragit igång med lite träning. Försöker springa minst 30 min varannan dag och än så länge flyter det på! Ska ut ikväll och så ska jag börja skriva på två inlämningar som ska in nästa vecka tror jag? Som vanligt börjar man i sista sekund men jag ska ta ledigt imorgon så förhoppningsvis blir i alla fall en av dom klar. Funderar även på att beställa hem studentmössan. Men jag är så rädd att det ska bli något fel så jag är lite feg med att just klicka hem den. Vet exakt hur jag vill ha den men måste bara få tummer ur!

 

.

Tar en bloggpaus på obestämd tid. Ni hittar mig på instagram, lowano heter jag där, om ni skulle vara intresserade.


.


NYA BLOGGAR

Jag vill ha nya, roliga/underhållande och inspirerande bloggar att läsa. Allt från mode till skvaller och helst bloggar som uppdaterar ofta! Känner ni er träffade eller vet en blogg som stämmer in på beskrivningen så länka den i en kommentar.
Det skulle vara kul!

Saknar min gubbelubbe:(


Min önskelista

Lite av min önskelista till jul.
♥ Presentkort
♥ Kosttillskott
♥ Sims (simsnörd som jag är)
♥ Hår och hudvård
♥ En ny kamera
♥ Pläd i fuskpäls
♥ Massor av ljus och doftljus

Idag

Idag har det hänt en hel del. Startade dagen med studiofotografering dag 2. Fattar inte, jag blir aldrig snygg på bild. Ser förjävlig ut. Håret hänger äckligt och mitt ansikte är runt, ögonen är små och hakan stor och sitter alldeles för nära munnen som för övrigt sitter för högt upp. Jag är seriös! Ska fan visa bilder som bevis! Jag är inte fotogenisk för 5 öre. Meeeeeen, det är förmodligen så jag ser ut egentligen även om jag själv tycker att jag inte ser ut så när jag tittar mig själv i spegeln. Inte för att jag påstår att jag är snygg men jag ser inte ut så som jag gör på bild, eller?? Måste visa er dom bilderna i alla all, ni kommer att skratta.

Annars då förutom fult utseende? Så har det provats studenthattar och snart ska jag beställa hem min! Åh kan inte fatta att jag tar studenten till våren. Känns overkligt! Vet verkligen inte vad jag vill göra efter skolan. Men den dagen den sorgen! Sen har det som vanligt tjafsats inom klassen och det småbråkas. Inget hat mot mina klasskompisar, men när det kommer till diskussion, speciellt om projektarbetet så är det fan inte kul. Får ont i huvudet, mår dåligt och vill bara gräva ner mig. Det är fan ingen pli på oss...

Sen nu ikväll har jag skickat paket, pluggat och så skulle jag träna men fastande framför halv 8 hos mig. Får göra det nu istället. Hoppas ni har haft en bra tisdag alla!

Froggystyle down under⬇


-


Världens finaste

Gaaahh hittade fetaste sidan med snyggaste skalen någonsin! JAG VILL HA ALLA PÅ DEN SIDAN! Men tyvärr går inte det... Här är några favoriter. Den med granarna på ligger kanske topp 1. Men har ni lite att göra kan ni kika in HÄR och kolla på alla underbara skal. Även ni som inte har en iphone kan även göra det, för dom är så fina! (det finns för 5an oxå)
Det finna även coola tavlor och annat fint där!

Måndag 5 November 2012

Aaaahh Hej på er! Här är det bloggtorka som ni ser! Det är har nog varit en av Skellefteås tråkigaste blogg i några dagar men absolut inte den minst lästa. Gölle ni som ändå kikar in!

I alla fall så har lovet som varit hur jäkla skönt som helst. Det har verkligen bjudits på det ena och det andra men framför allt ledighet, lugn och ro! Hade fetaste ångestattacken igår över skolan. Fyfan vill verkligen inte vara där längre... Tack och lov att det blev en liten mjukstart med fotografering med Frida i studion sen har resten av dagen bara rullat på! Har färgat min extremt äckliga gråa utväxt ikväll och det känns underbart! Att kämpa med att vara brunhårig och egentligen vara blond är inte det enklaste. Då är det 10 gånger snyggare med en mörk utväxt på ett blonderat hår.

Nu ska jag krypa ner hos Jens och kolla på Batman! Hoppas eran måndag har varit bra!


Smink smink och åter smink


Dagen

Idag har det hunnits med mycket. Har handlat presenter till mammsen som fyller år snart, köpt upp mitt presentkort på make up store som jag fick förra julen (visar sen), har köpt första julklappen, övningskört i flera timmar, hälsat på farmor och farfar, sett hockey och slagit in paket. Så det blev en heldag i stan!

Imorgon ska jag upp tidigt för att fara på gymmet med pappa och Tim, sen ska jag hjälpa mamma med att typ städa och laga mat för jag är världens snällaste dotter(...). Mamma & pappa ska ha halloweenfest och hon behöver säkert lite hjälp med att få i ordning allt! Själv flyr jag fältet och åker till Kåge på eftermiddagen. Jens ska laga mat och bjuda mig på en mysig och god middag! Ingen folkparken för mig! Fuck fest när man får umgås med sin älskling och när man blir bjuden på mat!


Present från älsklingen när han var i spanien!

När Jens som hem från Spanien så fick jag den är (förbannatmegajävlaassnygga) skjortan av honom! Asså hur läcker är den inte? Snyggaste armyskjortan jag någonsin har sett seriöst. Snyggaste grönfärgen, stjärnor, skinnkrage och så är den i jeanstyg på baksidan och vid ärmarna. Jag tycker att det är sjukt cool! Tack älsklig för att du köper fina kläder till mig, hihi. Du är bäst!♥

Bastumys med de bästa!


RSS 2.0