Say it with music -

Bä bä vita lamm



Sjukt intressanta bilder. Dom här sötisarna kom glatt skuttande på en äng tidigare ikväll när jag och pappa for och fiskade.

Även om jag absolut inte har fikse som ett av mina större intressen, så följer jag nästan alltid med pappa när han drar iväg. Det är så mysigt att bara sitta och njuta, som i en båt tex, och så härligt nu när det börjar bli varmt och solen är uppe till mitt i natten och bara leva livet.

I ♥ Mother Earth

Maj 31, 2010

God morgon!

Idag ska jag in till Anderstorp och spela (se om jag kan få lite extra poäng till intagning). Så jag har lite fjärilar i magen faktiskt.

Vad ska ni göra idag? :)


Jag kan bjuda på en liten skönis nu under dagen.

Dagens shopping



Jag köpte oxå en klänning till skolavslutningen. Men jag vill inte visa upp den nu, den lägger jag ut när jag har på mig den, den 18e.

Rösta även på mig HÄR! Är med i en veckansblogg tävling.

Maj 28, 2010


Hallå och god kväll!

Det har inte blivit nå mycket bloggande idag... Shame on me!

Men jag har varit i skolan, som alla andra? Slutade sent, och sen fror jag iväg vid 7 och såg på fotboll med Paulina, matte och anki. Vi hade en riktigt trevlig stund där på sidan av planen. Kritiserade spelarna osv, så kul!

Sen drog vi till anki och tryckte chips och dipp och pratade på, som old days. Jag tycker att det var länge sen en sådan kväll uppstod. Eller så är det för att vi hittar på saker varje helg - att man glömmer bort allt det "vanliga" :)

Nu ska jag ta det lugnt. Jag kom hem tidigt för att mamma tjata om att vi ska upp tidigt. Men om jag går och lägger mig där vid 12 varje kväll på vardagarna och stiger upp halv 7, så måste jag ju klara av att stiga upp vid 8 ;)



Anna Bergendahl åkte ut - vi skulle ha skickat Darin.

Oslo, Norway - Sweden has won the Eurovision Song Contest four times previously, in 1974 with Abba, in 1984 with Herreys, in 1991 with Carola and finally in 1999 with Charlotte Nilsson. This year, they are hoping to add a fifth victory to their list of honour. Their participant in Europe's Favourite TV show is Anna Bergendahl, who was the runaway winner in Sweden's highly successful national final, Melodifestivalen. Today, she rehearsed her song This Is My Life for the first time in Oslo's gigantic Telenor Arena.
Källa

Även om jag inte såg Eurovision igår, så får man ju ändå reda på att Anna inte klarade sig vidare till morgondagens tävling. Jag tror att Sverige hade lyckats bättre om vi hade skickat Darin, eftersom att honom kan alla känna igen + han har haft en längre och framgånsrik karriär. Anna tycker jag nästan inte ens är känd i Sverige. Men det blev som det blev, tråkigt nog.
Jag har oxå kikat in på Eurovisions hemsida och sett alla klipp med Anna och hon har ändå gjort det bra. Men tyvärr inget änme som skulle kunna vinna...


Nästan lite sorligt att man visste att det skulle sluta såhär...

God natt

Jag är helt död!

Matchen gick jävligt bra, 0-10 till oss! *SKÄMT*. Det blev 0-0, alltså en jättebra och jämn match. Motståndarna var riktigt bra dom oxå. Riktigt kul var det att spela, även om jag inte alls var nå taggad på att spela.

Det tycker jag är lite kul, att om jag inte alls är taggad, så går det ändå hyfsat bra och jag blir nöjd med min insats. Men om jag är taggad, så går det åt helvete. Helt naturligt hos mig!

Men nu ska jag sluta skriva. Jag har inte ens en aning om vad jag skriver om, så trött är jag!
God natt ♥





TAGGA FREDAG IMORGON

Jag blir snart tokig!

1. Jag har sammling snart och jag ser inte alls fram emot det. 

2. Jag är grymt avundsjuk på alla som ska till utlandet just nu. Det känns som att halva världen ska iväg! Nu är det Robin, som ärpå väg  till Turkland och John som ska till kreta imorogn och sen skulle inte alls förvåna mig om det är någon fler som jag känner som ska iväg. Det är oretvist! Jag vill oxå vara brun och snygg på skolavslutningen! Jag hade ju tänkt att pressa som satan nu sista veckorna, för det har ju varit bra väder. Men det sket sig ganska så snabbt... Jag får hoppas på lite sol till helgen då.



Dominikanska republiken. Mamma har lovat, att så fort vi har råd så ska vi åka dit!


Maj 27, 2010


Nu är det inte länge kvar! (bildern är från förra året)


God morgon!

Idag kikar faktiskt solen fram, men det blåser storm ute! Veckans väder hittills har verkligen varit tummen ner.
Ehm, idag har jag långdag + match ikväll, så  jag faktiskt ingen anning om jag hinner sätta mig ner ved datorn senare idag. Fatta så skönt att kunna göra  tidsinställada inlägg! Jag kasnke måste byta...

Ni får ha en jätteskön dag!


Hoppas ni tar er igenom inlägget. Det kan vara bra att läsa! - IRRITATION

Något som jag verkligen blir störd på är alla som ha dessa "bloggtävligar". Nu ska jag inte klaga på dom som sköter detta bra, utan på dom som verkligen inte klarar av det.

Jag har varit med om detta flera gånger och säkert många av er. 
Bet börjar med att man får en massa spamm och reklam om att man ska vara med i andras tävlingar och vissa är man med i ,och nu tar jag som ett ex en tävling som jag anmälde mig i för ca 2 månader sen. Det var om ett asballt armband och jag skulle testa på lyckan. Två veckor senare fick jag veta att jag hade vunnit och hon bad om adress för att kunna skicka mig armnbandet så fort som möjligt, eftersom att det hade tagit så lång tid att utse en vinnare.

Det går ytterligare två veckor och inget paket hade anlänt, så jag mailade denna tjej och frågade om det hade uppstått några problem. Men nej då. Hon bad om ursäkt och sa samma sak igen. Och sådär har det nu pågått i dessa ca två månaderna. Jag har verkligen tappat hoppet och intresset om det läckra armbandet.


Detta är verkligen dålig stil. Har man organiserat upp en tävling så måste man kunna "sköna" allt innom ett visst "schema". Man kan inte låta det gå flera veckor utan att det händer något!

AAAHHH, jag blir GALEN på människor som inte kan hålla sig till saker!

Men är kommer då en liten notis. JAG är en sådan person. Det har nu tagit mig ett HALVÅR att bränna ut våran dans till Anki, som vi gjorde i december. Så jag riktar detta inte bara till andra utan till mig själv oxå. Jag blir jättestörd, arg och besviken på mig själv att jag alltid glömmer och inte kan komma ihåg saker och ting.


-


heter du Lowa på riktigt eller typ Lowisa? :) asfint i vilket fall! ;)
Svar: Ja jag heter bara Lowa, inget Lowisa eller något annat. Egentligen så stavar jag mitt namn med V. Men jag stavar det med W för att annars skulle ingen fatta att Lova är ett namn...


Vad brukar du göra/titta på när du vill få dig ett gott skratt? :)
Jag har en väldigt dålig humor, så jag skrattar åt nästan allt! Men det som får mig att verkligen tokskratta är när jag och mina kompisar gör tokiga saker.


Maj 26, 2010

Jag fryser som en hund!

Idag har det varit sjukt pissigt väder ute... Som tur var så har jag inte haft en vanlig skoladag (annars hade allt blivit mycket värre). Jag har bara haft en lektion idag, sen när vi skulle matte fick vi fara och bada på badhuset. Men såklart så ska det oxå ha ett syfte så vi skulle mäta bassängen och sedan räkna ut hur mycket vatten det finns i den. Men så långt hann inte jag, utan jag drog iväg med SMS:arna på lunch (spaningsteamet på skolan för mobbning). Efter det drog vi och spelade minigolf och köpte glass. Och här kommer det in varför det skulle ha varit bra väder. I morse så var det faktiskt sol ute! Så jag tog på mig shorts och när vi spelade minigolf så var det askallt och regnade. Lyckat! Aja, jag överlevde, men jag har dock inte fått tillbaka värmen i händerna och benen...

Nu ska jag svara på kommentarerna, kolla facebook och sen svara på lite roliga frågor här på bloggen!
 

Jag hoppas ni kommer hit ikväll. Det känns som en evighet sen sist!


Maj 25, 2010 Citat: MOPPEJ*VEL!

Hej på er!

Idag är det tisdag. Så långt kvar till helgen... Men, har ni haft en bra dag? Det har inte jag. Vädret har varit piss och skolan lika så.

Desutom nu efter tränen så surnar moppen ihop och jag får inte igån kina skiten. Så jag fick åka med Jennifer hem. Sen fick jag stå och skrika på pappa, som olyckligtvis låg och sov, att han skulle köra  tillbaka mig till tjärnbacka (där mopeden stod parkerad). När vi kommer dit så går det inte nå mycket bättre utan jag får dra hem skiten!!!

Neh, inte riktigt så gick det till, utan vi fick boksera hem moppen efter bilen. Och ni kan ju bara föreställa er hur det såg ut...

Ni får verkligen inte ta mig som rasist mot Kina och allt åt det hållet. Jag skriver bara ut den rensa sanningen, men riktar det inte mot någon. Så ta inte illa upp!


New discovery: LOVE GENERATION - REDONES NYA SUPERGRUPP

RedOne var personen som upptäckte Lady Gaga. Han har skrivit låtar åt världsstjärnor som Michael Jackson, Akon, Enrique Iglesias, Mika, Usher och Sugababes. Nu lanseras hans nya supergrupp Love Generation. Mycket snart släpper de sin debutsingel Love Generation. Men du kan redan nu höra Love Generation i LG's nyareklamfilm.


SE REKLAMFILMEN HÄR


Maj 24, 2010

Hej på er!

Jag har inte bloggat för att jag har "glömt" (jag skyller på det). Egentligen vet jag faktiskt inte varför jag inte har bloggat i helgen, det blev bara så.

Men jag har haft en jätteskön helg! I fredags så var ju jag och några kompisar och grillade middag och spelade kubb och brännboll och en massa annat kul. Och på lördagen så var jag bara hemma och tryckte chips. rätt så tråkigt, men så skönt! Jättehärligt att bara få vara hemma för en gångs skull och bara kopla av.

Men nu ser jag oxå att jag har en helvetes massa kommentarer att ta itu med. Bäst att börja nu, för snart är det att nanna! HAHA

Bilder från helgen!



Sista bilden är som en standar bild som vi alltid tar. Tjejgänget!



Perfekt väder för en grillkväll


Fat legs och ful pose, i know, men ville bara visa upp den grymma tröjan jag hade på mig idag!


Ahherre gud vad jag eftersvettas. Det är sjukt varmt här hemma! Efter skolan så drog jag och Paulina ut på en joggingtur, därför är jag loite överhettad. Jag ska försöka att hålla detta inlägg så kort som möjligt, för jag har ganska mycket att göra, typ blåsa håret, för jag kom nyss ut ur duschen.


Hoppas ni får en trevlig fredagskväll alla! ♥



100521

Blir ett snabbt inlägg nu...

Jag har inte bloggat "om mig själv" på ett bra tag nu! Det är ju tråkigt och nu har jag inte tid, (ännu mer tråkigt!) för jag ska strax dra mig mot skolan. Men idag är det ju fredag, som innebär FEST! Haha, ikväll så ska jag och komisarna ha "grill-fest". Vi ska ta med eget och sitta och grilla kött och njuta av sommarvädret. Vi får hoppas på sol ikväll då!

Ha en bra dag, så hörs vi när jag kommer hem, typ.


GAAAAAH så skönt det skulle vara att ligga på stranden idag, det steker ute!!! Bildern är från förra året ;)

Nya Bingosidor




Det är inte lätt att hitta rätt bland alla (nya bingosidor)1 på nätet
men ProvaBingo.se gör det lite lättare. Här hittar du allt du behöver
veta för att kunna spela bingo på nätet. Allt från hur man sätter in
pengar på en bingosida med internetbank till hur man omsätter en
(bingobonus)2 eller spelar bingo gratis.

ProvaBingo.se har en lista över alla gratis bingo erbjudanden och
tipsar om både nya bingosidor och gamla. Du kan även läsa om bilbingo,
bingons historia och de högsta bingovinsterna genom tiderna. Här
hittar du bla bingobonusar till den största nordiska bingosajten Maria
Bingo men även till andra stora (bingosajter)3 som MamaMia Bingo eller
Utopia Bingo. Prova att spela bingo gratis du också!

Lycka till!


BLOGGRELEASE: VIDEOPREMIÄR AV VÄRLDENS SNUSKIGASTE MAN

Nyhetsbrev:
Kristian Anttila är tillbaka. Den 28 april släpptes den nya singeln ”Världens snuskigaste man” och nu har videon premiär. Ett album med titeln ”Svenska tjejer” är planerat till hösten 2010.
Se videon till Världens Snuskigase Man på YouTube



Jag lyssnade på singeln och jag diggade den ändå ganska så mycket. Det är verkligen inte den musiken jag lyssar på + att det är svensk text. Men den var udda och fartig. Riktigt rolig låt! + att videon ser utlänsk ut (amrekansk), det är ett stort plus i kanten!


vad tycker ni?
GE MIG ERA ÅSIKTER

Hello Confusion

Kolla gärna in stockholmsbandet Hello Confusion, vi spelar luftig rock med bra melodier och gnistrande gitarrer, vi finns bland annat på Spotify, Itunes.

Från denna Portal kan man nå alla våra nätverk:
www.helloconfusion.com

Vänliga Hälsningar
/David (Sångare i Hello Confusion)



Jag tog mig en titt på detta band och faktiskt så diggar jag dem rejält! De är jätteduktiga och har assköna låtar. ME LIKE! Kika in ni oxå, jag lovar att ni inte blir besvikna!

Carpark North - Just Human


Du gör dig själv en tjänst att klicka på bilden!


Älskar att sitta och kludda på mig själv. ...

dsc02940 (MMS)

Älskar att sitta och kludda på mig själv. (Ser ut som en stump, Men jag har bara böjt på knät)


00.17

     
Jag sitter fortfarande uppe (ligger i min säng) och kan verkligen inte somna... Förmodligen för att man ´har varit uppe så länge varje natt nu under hela veckan. Men det är ganska så skönt att bara ligga och lyssna på fåglarna som kvittrar urtanför fönstret och njuta av att det är så ljust ute! Bilderna ovan (urusel kvalla) visar hur det ser ut just nu ute. Så fint! Och ljusare kommer nätterna att bli.

Volleybollen var kul, nu är det dags för k...

dsc02934 (MMS)

Volleybollen var kul, nu är det dags för kvällsmacka!


Det som var inne i paketet


Tack för dessa fina armband! Skickade från http://sevenstyles.blogg.se

Ikväll taggar jag upp får årets första beachvolleyboll match!

Alltid lika kul med komplimanger

Anonym:
Oj ... jag önskar att jag hade din röst!
wow!


Ironi? Who knows, men visst tar man åt sig. Alla mår bra av att få höra komplimanger och snälla ord.
Ett litet, snällt ord betyder så mycket för alla och det är inget som jag hittar på.


Det är så kul att komma hem och man får läsa så snälla och fina kommentarer. Jag blir så glad!


Det jag köpte i Göteborg


Sjkorta 399 :- t-shirt 299:- Bik Bok

100:-/st Monki

T-shirt 99:- Skarf 79:- Gina Tricot
Kavaj 499:- H&M


Nu har jag vilat upp mig efter hemresan, eller resan över huvudtaget. Det har varit ganska lite sömn men även är jag väl en av dem som har fått mest sömn. Resan har i övrigt varit jättekul och vi har gjort en massa roliga saker, men det hade varit roligt att ha fått lite mer fritid, men alla i klassen har som kommit varabdra ännu närmare varandra, så det har varit jättetrevligt!



Nu ska jag sätta mig och se på film med bror min och trycka chips och choklad +kolla vad som finn i paketet (även fast jag redan vet vad det är ;)).

Imorgon ska jag läga upp bilder från Göteborg!

Idag smäller det

Ett minne:

I vintras när jag och klassen skulle sälja bröd för att få ihop pengar till resan så kom det förbi en gubbe och en gumma som kom från Göteborg och dom var så trevliga! Dom tvekade lite på om dom skulle köpa bröd, men så frågade dom var vi skulle och då ändrade dom sig helt, nu minns jag inte hur många brödpåsar domköpte, men dom gav oss lite extra för de som köpte. Så söta!

Efter skolan hinner jag inte blogga, för jag åker hemifrån halv 6 och då ska jag hinna äta, duscha och packa klart det sista. Ni får ha det så trevligt här hemma och ni där nere i götet, som ni ser oss, ta reda på om vi har hår under fötterna!

Kanske blir det lite mobilblogg oxå, så håll utkik! :D




Söta armband från Gina Tricot


Åh så fint dom ska pryda solbrända armar i sommar!

Faktiskt så har suget för bloggandet kommpit tillbaka lite, men det är inte alls på topp. Det ska bli så härligt att få fara ner till Götet på tisdag och bara släppa allt!
(Men det är bara som jag säger nu...)

God natt på er ♥

100509 - 3 dagar kvar

Taskig uppdatering, i know, och sämmre kommer det att bli! Har igentligen inte den tid att sitta framför datorn just nu, men vafan. Har nyss vaknat, så då vet ni. Sen ska jag packa till Göteborgs resan om en stund.


AAAAAAAAAH fan vad tråkigt det är att blogga!!!!!!


Jag har verkligen ingenting att skriva om... Få se om jag får tillbaka lusten lite senare idag.


Jag städade mitt rum igår


Vilket verkligen behövdes. Det var hur grisigt som helst! Så jag dammsög, skurade golvet och dammtorkade och när jag även var igån så gick jag igenom garderoben en gång. Den var inte heller i sitt bästa skick.

När man ofta gör det så hittar man ju alltid något kul, som man glömt bort att man har. Och jag hittade de fulaste leggingsen i hela världen där inne. Mina silverlegging. Dom är typ som lack, men då i silver, ASFULA! Men helvete att jag kastar bort dom. Jag hade dom på luciabalen när jag gick 7an *SUCK*, sen kan det bli så att man kan ha användning av dom senare, kanske på maskerad eller något liknande oseriöst tillfälle.

Det speciella att koppla av till

The all-american rejects - The poison

Owl city - The saltwater room

Rascal Flatts - Bless the boraken road


Hey dude, i've got new shoes!


En aningens för stora, men ha! När man får något av någon ska man inte klaga.
Mamma kom hem idag från jobbet med ett par asballa tygskor! Heltoppen, för mina andra tygskor håller på att spricka och så har dom blivit jättefula.
Jättebra med en svart sko!


100504

Den här dagen är bara skit! Jag skulle kunna brista ut i gråt när som helst! Jag har ont i huvet, jättetrött och hungrig. Och ikväll har jag även träning vilket jag behöver för att komma igång, men jag tänker skita iden för att det är aldeles för mycket just nu. Jag ska göra klart lägenehete och så är det NP i biologi imorgon. Sen så är det ju denna gbg resa. Ja, jag vet att det inte är så mycket. Men det känns som att hela världen hänger på mina axlar just nu. Tiden räcker inte till!

Fasen, jag tror att jag ska ta en prom, bara för att få lite frisk luft och sen sätta mig ner och surplugga.
Sen får jag se om jag hinner med någon träning ikväll.


100503 - 8 dagar kvar

Hej på er! Jag hoppas att ni mår bra och har haft en toppenhelg!

Jag har inte bloggat på några dagar nu för att jag känner mig rejält stressad över skolan och allt. Egentligen har jag inte tid att sitta hä nu heller, för på onsdag har jag NP i Biologi, så jag måsta läsa på!

För i övrigt så ska jag på möte ikväll angående Göteborg. Det ska väl dras upp ett schema och lite andra detaljer innan vi far. Tänk, det är bara 8 dagar kvar nu! Gissa om jag längtar! Ärligt talat så har jag inte varit så långt ner i Sverige, jag har nästan inte varit nånstan... Så det ska bli så galet kul!!!

Ska oxå be någon av  mina kära kompisar skicka bilder från valborgs, för jag glömde helt bort att ens ta upp kameran...


RSS 2.0