Say it with music -

Instagram

Följ mig på instagram - lowano


Es2a på hal is.


Idrottslektion. Den ene ser stördare ut än den andre med förstora hjälmar, knäna tätt ihop och armarna ut som flygplan för att hålla balandes. Vi må inte vara de bästa idrottsmännen/kvinnorna. Men vi har förjävla kul i alla fall!

Nu är det dax för mig att switcha om till lite mer slimmade kläder och sätta igång med kvällens träningspass. Bara för att få det bortgjort. Ikväll väntas plugg om inget annat. Två prov är på inkommande och ett onödigt läxförhör på engelskaglosor. Så jävla onödigt att ge gymnasielever glosor i läxa. Vi har nog med annat för oss ändå. Det är inte precis så att man kommer dit och direkt har gjort dom. Jag prioriterar fört och främst annat just nu, som jag har skrivit i tidigare inlägg. Glosor, in my ass!


NY

Älskade mormor har stickat en pippitröja till mig. IM IN LOVE!


Måndag

Som vanligt, den jobbigaste dagen på veckan. Att starta om veckans rutiner. Huva... Men, tur att man inte går en allt för tråkig linje. Då hade jag seriöst tuppat av!

Godis och ingen träning idag? Nja, jag får lite ångest faktiskt. Ska se halv 8 hos mig, sen ska jag tvinga mig ut på en joggingtur. Jag VILL verkligen få en bättre hälsa än den jag har nu, hehe...


God natt, läsare.


Saknar dig ♥

Sitter och tokövar på sångläxan, som även är på tyska (aldrig läst tyska = ganska så svårt!). Duktig som jag är så skjuter jag alltid upp allt jobbigt till sista sekund. Har inte övat nånting på detta stcka och jag har det till imorgon. Bra bra!

Annars har jag inte gjort så mycket annat ikväll. Sett breaking dawn för andra gången. Det var mycket bättre nu andra gången, konstigt nog...
Snart dax att gå och lägga och och läsa lite ur körkortsboken. Mys... Godnatt!


På väg hem till mig.

Beställer hem sommarkläder, redan... Jag saknar värmen, att kunna gå i korta byxor och barfota om kvällarna!


Jag vill att det ska bli den 17e augusti nu!


Jag har haft en riktigt bra helg.


Senaste från istagram. Bilden på jag och sofia är ifrån hennes (jaghetersofia. lowano)

Jag har haft en riktigt bra helg! Fest och andra roligheter i fredags. Igår vart det gladiatorerna +  äppelpaj hos remi, sen film-mys hemma hos Johannes. Ikväll ska jag göra läxor, träna, äta och sova!

Har ni haft en bra helg?


Bingosidan (Spela bingo)

Bingosidan (spela bingo) är en hemsida där alla de mest populäraste bingosidorna och -hallarna finns.

Mina erfarenheter av att spela bingo är inte stora. Jag har (som säkert många andra) spelat bingolotto någon gång sådär vid jul. Men aldrig över internet. Det kan bero på att de flesta sidor är åldersatta. Sen så finns det egentligen inget intresse av att spela bingo på internet osv över huvud taget.
Jag kan även nämna att jag aldrig vunnit någonting på att spela bingo. Inte vad jag kan minnas i alla fall… Jag var nära att vinna flera gånger dagen före julafton i år. Men att vara nära är inte desamma som att vinna.

Men, varför skall man då spela bingo på nätet? Jo det finns så många varianter och möjligheter med bingo på nätet. Tröttnar du är det bara att stänga ner. Du kan spela bingo vilken tid på dygnet du vill. Chatta med vänner och få nya vänner från hela världen. Dessutom slipper man lämna familjen hemma.


Då var det dags...


Middag nu på wook n' roll. Sedan SOK. UNTZ UNTS!


ADsettings


Less...

Detta blir sista inlägget för idag, jag lovar.

Jag är så less på allt nu, känns det som. Jag vill bara kräkas och stanna hemma imorgon ifrån skolan. Allt händer på en och samma gång nu. Detta år kommer absolut inte bli ett enkelt år! Det jag känner mest ångest över nu är skolan. Jag har inte tid med alla dessa småläxor som ploppar upp hela tiden. Jag har viktigare saker för mig just nu. Och då menar jag inte att jag skiter i skolan. Jag ligger i riktigt hårt, så gott jag kan. Men det räcker inte till. Jag blir snart 18. Det handlar mest om att växa upp nu. Det känns som att jag skulle behöva prioritera mig själv ett tag. Körkort står på spel och jag är nästan desperat efter ett jobb. Skolan kan bara fucka sig själv just nu.

Och många säger att det är bara att ta sig i kragen. Men det är inte så enkelt. Det ska finnas tid, vilket det inte gör just nu. Ska jag försöka klämma in precis allt på mitt dagliga schema så skulle min hjärna gå i kk.

Nu ska jag sluta med mitt emo-snack och ta och lägga mig. Ska upp 6 imorgon, bara för att hinna det jag ska hinna. Det får bli någon pn under dagen så att jag orkar hela kvällen! Jag blir trött ganska fort på fredagskvällarna, tyvärr!

Och självklart ska jag bjuda på en opassande bild till detta inlägg!


!!!

Tur att man har en fin vän som finns där i nöd och lust mör det kommer till kläder!…  (Taken with instagram)
Snälla Jonna som alltid har så förbannat mycket och snygga kläder!
Tack, du räddade min morgondag!


Åååhhh

Nu startar mission impossible. Att hitta något att ha på sig på morgondagens bravader… (Taken with instagram)
Mission impossible. Att hitta något att ha på sig. Uppdraget som alltid går åt helvete.
Tur som jag har så ska jag få gå förbi Jonna när hon kommit hem och kolla in en superb topp som hon äger.
Sist det var linjefest så lånade jag kläder av henne, lika så till imorgon.
Jag har en sådan tur!
Nu när min egen garderob verkar vara tom på snygga kläder...


Svara på frågor!


Var hittade du halsringen? Pris?
Svar: På gina för 100-lappen. Fanns även större storlekar!

Vilka pass på den där appen brukar du köra mest/vilka tycker du ger bäst resultat?:)
Svar: Jag kör alltid olika pass, för att det inte ska bli så enformig träning + för att träna olika delar av kroppen.


Någon som vill bli dess nya ägare?

Använda 3-4 gånger. St 38. Köpta från H&M. Hör av er till [email protected]!


En kändis i min samling.



Nu är även jag en ägare av kända halsringen. Jag är för feg för att gå lös på en riktigt saftig en, så köpte en smal. Jag letade även en i silver, men sen slog tanken mig att i princip alla har en i silver. Desutom passa guld bättre till brunhåriga. Speciellt jag med ett litet rött inslag! Så detta blev jättebra!

Nu väntas en snabbdusch, sen kommer jesse james hit. Han funerar på att träna. Kanske hänger på. Annars får jag inta mysmode själv i soffan med en kopp varm choklad eller något. Har varit så extremt frusen hela dagen :(

Medans jag gick på stan idag så sökte jag även jobb och det gick faktiskt ganska bra! Hoppas bara på ett jag nu då!


Körkortsplugg

Då har även jag börjat med detta roliga! Fick låna böcker av Jens redan i somras, men det gick ju som det gick med att börja i tid osv... Men samtidigt, det kanske är väldigt onödigt att börja 1000 år i förväg. I mars blir jag 18, satsar på att ta körkortet åtminstone till sommaren. Så jag är ute i ganska bra tid ändå! Ska ta och skriva in mig inom en snar framtid. När det nu blir ser vi ju!


24/1

God kväll kära läsare! Dålig uppdatering idag för att jag har haft ganska fullt upp.
1. Började halv 9, och missade nästan bussen. Han inte ens äta frulle.
2. Slutade halv 3, gick på stan med Jens till 4 och åkte hem.
3. Var hemma vid 5, slängde i mig middag och for sedan på badet och simmade i 40 min med Jonna!

Ikväll blir det tidig kväll. Ska ligga och se på tv en stund, fika lite och sedan plugga på körkortet. Nu ska jag ta tag i det! Fyller 18 om ca en månad. Det är verkligen på tiden att jag tar tag i detta!


Små kärleksbrev är nog så betydelsefulla.




Allt är så enkelt med dig. Inga svårigheter på långa vägar.
Allt är bra. Du är underbar.
Jag älskar dig så!


Efter träning.

Joggning i 20 min och styrka (armar/rygg/bröst) i 20. Jag är slut, på ett skönt sätt! Nu blir det film med pappa och kvällsfika, eller ska jag säga gofika. Bra med bullar efter träning. U know me!


P-P-PARTY


Skrillex – Right In
Swedish House Mafia – Antidote
John De Sohn – Long Time feat. Andreas Moe - Radio Edit
Timbaland – Pass At Me - Tommy Trash Remix

Och för mycket mer, check out THIS


Lite bilder från helgen.


Bilder från helgen (lowano @instagram)

Ska börja med att säga att jesse hälsar ett stort tack till alla som grattat honom via min blogg. Riktigt kul att ni, mina läsare, bryr er om honom oxå, hehe!...

Måndag, helvetet och alla dessa rutiner börjar om. Skola, äta, träna sova. Det är i princip det livet består av på vardagarna. Men det är inte så värst länge kvar innan sportlovet. det är bara att härda!

Snart kommer pappa hem, då blir det MAT (Jo, jag kan laga mat själv. Det är latheten som sätter emot. Jag bor ju ändå hemma fortfarande, då ska man passa på!).
Sen ikväll ska jag boka fast turietresan så att det är 99.99% spikat att vi far (vem vet, någon kanske blir sjuk eller inte kan fara?). Jag ska även träna. tänkte dra ett pass med super appen sen ut och jogga. Ska även dra igenom lite läxor. Sen är det bara att pinka och gå i säng!


Grattis älskling, 19 år!


Du är nu 19, jag är 17. Fan vad gammal du är! Men om ca 1½ månad så jämar jag ut det hela med att bli 18 (med storm, hehe). Stora grattiskramar till min favvo kille och ikväll ska du firas med både mig och vänner. Hoppas att du får en riktigt bra dag med tårta och finfina presenter, hihi! ♥ ♥ ♥


Ikväll

Ska vi som sakt prata om våran resa till Turkiet. Sitter hemma hos Johanna just nu och käkar popcorn. De övriga är så jävla sega, hehe! Senare blir det film hemma hos Forsman!

Bjuder på en mongobild.


Äntligen helg!


Några bilder från min insta (följ mig! lowano)

Denna dag kunde inte bli bättre. Tog 1 bussen hem och vet ni hur skönt det var? Istället för att få komma hem vid 5. T.A.C.K. Efter skolan så gick jag och mamma på frasses och köpte varsin burgare. Dagens skollunch vet jag inte vad det var och vill helst inte veta vad heller. Men det såg ut som att någon hade lagt en pizza...

Ikväll blir det (som inte vart av i onsdags) prata om utlandet med tjejerna. Jag hoppas att allt är löst nu, så vi kan boka fast denna tripp till Turkland. Jag vill verkligen fara!


Jävla torsdag.

Den här dagen började dåligt. Gled mot bättre och slutade helt värdelös... Jag ska duscha, sen sova. Hatar allt just nu. Speciellt den extremt jobbiga dagen som äger rum imorgon. Jag vet att fredag är höjdpunkten på alla veckor. Min suger. Skola från halv 9 till 4. Fuck my life...

Grattis pappa på födelsedagen!! <3


Efter träning kommer godis. Right?


Januari 18, 2012



Bara för att jag tränat i två veckor så kan jag spänna mig inför mina läsare!...
Kortdag, extrem kortdag. Slutade 12. Kommer att älska alla onsdagar den här terminen.
Kört två pass med  min super app! FIGHTER FIT + SLIM EFFECT. Har även fått ett nytt "reward" "drill seeker", vilket var 5 recept på smoothies! Ni måste ju bara ladda ner den här appen. Den är ju hur bra som helst! Jag kommer nog att blogga en massa om den, för jag använder den nästan varje dag, hehe!
Jag kan ju berätta mitt mål med denna "träningsmani" jag har skaffat mig.
Jag vill bli stark. Ha muskler. Nu är jag bara smal med hull. Jag vill vara grov!

Snart kommer pappa hem, då blir det middag! Sen senare ikväll ska vi tjejer hänga en stund och prata lite om  våran framtida resa osv. Blir nog trevligt!


Svar på frågor del 2

Försöker som sakt att svara på alla, det kanske kommer ett till inlägg, eller två till... Här har ni i alla fall några fler besvarade frågor!



Ytlighet? Varför klagar du på att andra tjejer är ytliga då du själv är det? Du tror så jävla mycket...

Svar: Oj, vilket påhopp! Jag visste verkligen inte att jag uppfattas som ytlig? Kanske för att jag inte är det?...
1.Jag bryr mig inte speciellt mycket om mitt utessende. Jag "ser efter" mig själv, absolut, med att raka benen, ansiktsmasker, peeling osv osv. Men jag stiger inte upp 2 timmar före skolan börjar bara för att göra mig klar. Jag behöver ca 20-30 minuter på mig med att fixa hår, sminka och klä mig, hinnet t o m duscha ibland.
2. Jag dömmer inte ut andra för deras utseende (vilket tydligen en ytlig person gör, dömer ut EXTREMT...). En person får se ut hur han/hon vill, bete sig hur han/hon vill. Jag blir nästan förbannad på folk som ska stå och dömma ut varenda person som går förbi. Men jag ska inte ljuga, visst har jag släppt iväg en kommentar åt någon som kanske inte riktigt hade koll på vad hon/han tog på sig imorse. Men även det är fel och jävligt elakt. Alla ska kunna bli accepterade precis som man är. Man ska absolut inte behöva sträva efter ett visst "mode/trend".
Det är så jävla själviskt och lågt att dömma ut andra för hur dom ser ut...

Vad använder du för färg/nr på din hårfärg? letar efter den typen av mörkbrunt, med ett litet rött inslag!
Svar: Jag använder vanlig färg som kan köpes på vilken affär som helst. Loreal excellence creme 4.3 Golden Brown. Det ska vara med ett litet rött inslag. Men eftersom att jag har rödhåringar i släkten så tror jag att det blir lite extra rött på mig, i alla fall i solljus. Annars be din frisör hjälpa dig att välja rätt färg!

Jag älskar ditt hår, hur kan du få det så fint? :D
Svar: Jag plattar och bränner på varje dag (inte alls bra för håret!). Men sen så har jag en förkärlek till hårprodukter. Värmeskydd i form av spray och kräm. Återfuktande krämer och hårinpackningar är ju det bästa som finns. Sen så börjar ju håret lukta så gott!

Vilka bloggar läser du?
http://pakis.blogg.se/
http://freyd.blogg.se/
http://sandstromjohanna.devote.se/
http://angelycka.blogg.se/
http://sandstromvictoria.blogg.se/
http://abckarin.blogg.se/
http://daniellajatko.blogg.se/
http://emmelilindkvistt.blogg.se/
http://fannyol.blogg.se/
http://ememelied.blogg.se/
Ny för i veckan:
http://ceciliaeklund.blogg.se/
Det gäller ju att hänga med i lite vad som händer i svängarna.

Vad skulle du säga om det ringde någon från ett jättestort skivbolag och frågade dig om du ville spela in en skiva med musikvideor till varje låt och allt sånt?:)
Svar: Haha, bra fråga...! Jag tror att inte en enda jävel (vem som helst) skulle tacka nej till att få spela in, skivkontrakt, hela köret! Jag hade nog tackat nej till videoinspelning...!

vad anser du om barn/unga som använder sig av alkohol/tobak?
Svar: Det beror på vad du deffinerar som barn. Mer tänkt åt riktigt små barn(typ 11-13) eller unga tonåringar?
Men ja, ska jag svara rakt och enkelt så tycker jag att det är förjävligt att "småungar" ska hälla i sig alkohol. Visst, det är ju ganska festligt när man blir påverkad. Men ändå. Jag var själv kring 14 första gången, vilket är fan inte okej. Fast då var jag ingen vilde som drack varje helg heller, men som sagt, ändå. Det samma gäller rökning/snusning oxå. Det är inte okej. Men sen säger jag inte att man ska verkligen hålla på banden tills den dagen man blir 18. Jag tycker att när man är ung så ska man få testa. Det är det livet går ut på. Att lära sig av misstagen. Blir man för onykter, men då vet man det till nästa gång. Det kanske låter väldigt osunt av en minderårig säga allt detta. Men jag är i detta stadiet just nu. Då livet går ut på att lära sig något av det. Och av mina erfarenheter kan jag föra dom vidare till mina barn.
Men, tänk två gånger innan man handlar. 13 år första gången man festar. Det är fan inte okej...

Vad gör du om 5 år?
Svar: Jag hoppas då på att jag har ett eget boende, möjligtvis en sambo. Jag är ju en typ som vill ha barn i ändå ganska tidig ålder, så kanske det finns spekulationer runt det då oxå. U never know!

tänker du mycket på vad du stoppar i dig och att hålla sig i form?
Svar: Ja, självklart gör jag det1 Men det är nästan så att det går åt andra hållet. Att jag vill verklign få i mig mer mat än vad jag gör idag. Jag vet inte, men matlusten finns inte riktigt där. Så det blir inte stora portioner jag får i mig! Jag rasar i vikt, vilket andra kasnke blir avundsjuka på. Men jag mår dåligt fysiskt och psykiskt. Jag gar dålig ork, ont i huvudet och humöret är inte på topp alla dagar. Jag försöker därefter få mig annat som godis, kakor u name it. Men det är ju inte heller bra, tyvärr. Men detta år ska jag verkligen få till matlusten så att jag kan bygga lite muskler på min degiga kropp!

Vilka länder har du varit i ?
Svar: Turkiet x2, Kreta och Finland.

Längtar du till nått skärskillt? Isåfall, vad?
Svar: Augusti, sista sommarlovsveckan. Turkiet med mina sköna bönor! TAGGA

Hur länge har du och Jens varit tsm? Ni är så fina♥
Svar: Tack så mycket! Den 17 har vi 16 månader :)

Hur är din musikstil?
Svar: Jag lyssnar på det som jag är sugen på att lyssna på. Samma med godis tex. Jag köper det jag är sugen på!

Säg minst 5 saker du är nöjd om dig själv!
Svar: Det här kommer att bli en svår en...
1. Lagom lång
2. Mina händer
3. Mina ögon
4. Mitt hår (tål tamefan allt!)
5. Jag säger det jag tycker och står för det.

Vad tycker du om vintermånaden?
Svar: Alla årstider har sin charm. Vintern är fin och mysig på sitt sätt. Men jag är inte riktigt såld på kylan här uppe. Jag gillar då det är varmt och skönt!


Har du nån tattoering ?Vad ska det stå på din tattoering om du ska ha en eller har en ?
Hur många tattoeringar vill du ha ?
Svar: Haha gullig stavning! Jag vill absolut göra en tatuering. Jag ska göra en bak på ryggen och förmodligen blir det innan sommaren. Mamma är ju inte så glad över det men, hehe. Jag vill inta avslöja vad det ska stå, här, för då ska väl någon annan jävel göra en exakt lika dan... Och det kommer att vara en tatuering som betydet och påminner om väldigt mycket.

Vad för mobil har du?
Svar: iPhone 4s

När tog du hål i naven?
Svar: Drykt två år sedan.


Jag pallar inte att lägga in en massa bilder. Hoppas att ni läser svaren!


NTC




Har fått lite förfrågningar om träningsappen som jag använder. Den heter Nike Training Center (NTC) och är super duper mega bra (speciellt för mig som inte riktigt gillar att gå på gym). Du kan välja helt själv din egna träning bland färdiga program, till olika syften. Du har alltid en coach som pratar med dig under hela passet. Det spelas upp musik från din telefon (ej från spotify).
Och det bästa av allt är att den är gratis.

Bilderna är från första gången jag använde appen (var tvungen att avbryta för att det vart för jobbigt, hehe).
Har nydligen kört två pass SLIM CHANGE och SHAPE + SCULPT, asjobbigt! (körde två pass för att jag gjorde inget igår, hehe...)
Nu blir det duschen och lite kvällsfika!


Söndag 15, 2012

Tiden har flugit förbi och jag har bara degat i soffan hela dagen och haft det riktigt gött med pizza och film! Imorgon börjar en ny vecka, troligen inte den tuffaste. Läxcirkeln har inte riktigt kommit igång ännu. Det ända jag gruvar mig inför är matten. Men men, sista terminen med matte b. Kom igen! Efter skolan så ska jag in på resia med mina tjejer och kika efter en resa med rimligt pris. Som sakt. Ska detta bli ett år att minnas, så ska vi till utlandet alla vi 9!


Svar på frågor del 1


Har funderat ett tag på att köpa det dära silk serumet från phc! Skulle du kunna skriva vad du tycker om produkten?:D
Svar: Jag tycker att den är jättebra och helt värd den slanten den kostar. Några dorppar och håret blir som silke, hehe! Den är ganska fet, så anpassa efter hårmängd och typ. 90 kr och den är din! Finns på Åhlens och Kicks!

Jag vet att det här är lite sent ute men... Vad/vilka är dina nyårslöften? :)
Svar: Mitt största mål i år är att ta vara mer på mina fina tjejkompisar. Vänner är det viktigaste som man har! Och redan nu har vi börjat smida lite planer ihop inför detta år, det känns riktigt skönt! Sen har jag även lovat mig själv ett sundare jag. För att jag ska orka mer i skolan, kännare mig piggare osv ska jag börja träna. Jag sattsar på en aktiv vecka sön-tors, sen har jag vilodagar fre-lör.

Gör du din bloggdesign själv?
Svar: Ja, det gör jag.

Läste ett av dina tidigare inlägg och du drog upp en punkt om att folk klagar på din kropp osv. 1. Bra att du inte tar åt dig! 2. du är så jävla snygg så jag fattar inte vad folk har att kommentera? Dom är bara avundsjuk över att DU har en kropp av dess like, och att dom inte har det, som nödvändigtvis ska kommentera. Jag är avundsjuk på dig, jag "dyrkar" både dig och din blogg. Keep up the good work!
Svar: Oj men tack så mycket! Jag vet inte riktigt om folk kritiserar mitt utseende, jag får aldrig kommentarer här på bloggen om att jag skulle vara fet ellerful osv. Men jag kan garantera att det finns massor av människor somi tankar eller andra diskutioner kan kommentera det. Tex när man går omkring i skolan. Där är man en levande och omkringvandrande måltavla. På så sett blir det lättare att hantera skiten, för att jag inte hör den. Men skulle något fanskap kommentera mig eller mitt uteseende negativt så skulle jag inte bry mig för 5 öre!

Ser att du fotar med iphone! vad heter du på insta? och är det 4s du har? Jag har en 4 och tänker byta till 4s. Är det någon större skillnad, tycker du, mellan dom två?
Svar: Yes! jag har en 4s (tack mamma och pappa!) och jag heter lowano på instagram. Jag är verkligen ingen höjdare på det här med tekniska saker. Men det är väl en viss skilland mellan en 4 och en 4s. 4s är kvickare. Det sägs att den har bättre kamera, men det är inget jag ser skillnad på (Jens har en 4, vi brukar jämföra). Jag tycker att det skulle vara onödigt att bya från en 4 till en 4s. Dom ser exakt likadana ut, lika tjocka och lika tunga. Det är bara små detaljer som skiljer.


Hur är du som person?
Svar: Lite kort: Jag är väldigt blyg i första intryck. Men annars är jag snäll och rolig, är kanske lite för mycket som en pajas och gillar att spela allan. Har jag käkat för dåligt så får jag rejäla humörsvängningar. Jag blir jättearg!

Hur lång är du?
Svar: 172 sist jag kollade

Vilka är dina 3 favoritfilmer?
Svar: Jag gillar twilight filmerna, hp filmerna, austraila (och en massa fler!)

Har du någon låt som är din favorit när det kommer till att sjunga och spela den?
Svar: Decode av paramore, är väl den låt som jag spelar som mest just nu. Tycker att det är roligt att göra den till olika versoner (genrer, kan bli ganska intressant!). Spelar den då både på piano och gitarr. 
Paramore – Decode - Twilight Soundtrack Version


Vilket är det bästa minnet du någonsin har som du vet att du aldrig kommer att glömma och varför? :)
Svar: Jag är en glömsk person, jag kommer fasen inte ihåg vad jag har gjort i mitt liv. Kommer knapptihåg vad jag gjorde i somras allt mest... Men ett roligt minna var första gången jag skulle till utlandet  med två vänner och våra mammor. Där kommer jag på flygplatsen här uppe, i jeans, långkalsonger och tjocktröja. Det var ju kallt när vi skulle fara! När vi kommer fram (!!!) så dör jag av värmeslag. Kan ni tänka er! Men är man oruttinerad så är man. Detta är ju även något som jag aldrig har gjort om...

Vad tycker du är det bästa med att blogga? :)
Svar: Att få yttra sig (vilket jag inte gör så jätteofta men), skriva av sig och så möta så fina människor över nätet! När man har en mellanstor blogg så har man en massa läsare, som man även hinner hålla kontakt med. det är jätteroligt!


Berätta om ett minne, som är fint, som betyder mycket för dig.
Svar: Under grundskolan, högstadiet. Jag gick 8an och jag var rätt så djupt deprimerad (jag gick så långt att jag skadade mig själv). Tragiskt minne, men nu kommer det fina. Mina fina flickor brydde sig så mycket om detta, försökte hjälpa till och fanns alltid där. Jag såg unte detta under den tiden jag var dålig. Jag ville inte inse nånting under den här tiden. Men idag är jag så tacksam över att de fanns där bakom mig hela tiden och att "skada-sig-säljv" fick ett slut. Dom gjorde en jättefin "insatts", vilket är ett jättefint fint minne för mig idag.

Back in business


Back in business. Här är några bilder irån helgen som jag redigerat i instagram. Hur har eran helg varit? Min har varit bra! Bortsett från att två bästisar gick utp å krogen i fredags. Jag är så sjukt avundsjuk! Jag vill oxå ut, nu! Men i fredags så vart det hemmakväll hos Jensi. Lördag en tripp till Umeå. Idag, en sväng på stan. Köpte ett nytt armband. Ikväll ska jag internetshoppa och träna. Kanske käka något gott till middag. Inte helt fel för en söndag!

Ska även ta och sätta igång att svara på era frågor. Jag tror att det kommer att bli två, eller tre delar? Jag har fått in över 100 frågor! Helt otroligt, men jättekul! (kommer inte att svara på alla...)


Go for it!


Har fått en hel del frågor på senaste tiden och eftersom jag inte har/kommer kunna blogga så mycket till helgen, så tänkte jag att det vore smart att passa på att ha en "frågestund". Fråga vad som helst, var inte "blyga"! Så om ni undrar något, om vad som helst - passa på vetja! ;) P.S jag publicerar frågorna när de nått 20 stycken.
fråga gärna något personligt.


-


Jag har världens underbaraste bästa vän och älskare. Han får mig att le, och må bra. Vad andra tycker om vårat förhållande är upp till er. Jag och han vet vad som är sant och sann kärlek. Det här får mig att må så förbannat bra att skriva, så andra idioter kan få smaka på bitterhetev av vad dom tror har rätt. Men ack så jävla fel...


God natt gullfisar!

Ikväll har jag testat min nya tränings app. Min kropp är helt död och jag kommer förmodligen att vara lite stel imorgon... Kan skriva lite senare vilken app det är!

Nu ska jag bara vara en stund. Andas in och ut, och mysa bland mina tända doftljus. Bästa terapin och bra efter en dag som denna!


Puss


monki.com


NEW IN


Båda produkterna för hela 129 kr. Bra kap! Har ingen aning om phc gör bra produkter. Men eftersom att dom var billiga så skadar det inte att testa.


Sista dagen på lovet

Vaknade 12, jag och Jens gjorde oss klara, tog bussen ner till stan vid 1. Jag köpte lite småsaker. Vi gick omkring i 5,5 timmar. Jobbigt och kallt, Skellefteå bjussade på -15 idag...

Sista kvällen på lovet och jag är kvar i kg. Det blir att ta på sig tjocksockar och krypa ner under en filt och se på tv!


-


fick ett bra tips av klara om ett roligt ocg gratis sett att fixa till bilder lite roligare. Laddade även der appen. http://pixlr.com/o-matic/


En liten bit av mig.

♦ Mörkrädd. Hemma själv och jag skulle kunna sova med vem som helst, bara jag slipper sova själv.
♦ Jag tycker inte om för mycket urringat och stringtrosor (det som kännetecknar en tjej mest?). Jag vet inte varför. Det är egentligen inte speciellt snygg och jag känner mig obekväm. Good for me...
♦ Lögner. Vem hatar inte det? Oavsett vad det handlar om, stor eller liten. Jag hatar lögner. Jag ljuger sällan. Om någon har köpt tex något nytt plagg så kommenterar jag det inte om jag inte tycker om det.
♦ Ytlighet. Det kanske är ytligt att dra upp detta? Men jag "gillar mindre" folk som är vädligt ytliga/bedömer sig själva och andra bara efter utseendet. Visst, ett utseende ger uttryck, speciellt vid första ögonblick. Men sen, inte fan vill man umgås med folk som inte har "ett djupare inre".

♥ I love levande ljus. Det är som terapi. Dessutom väldigt mysigt!
♥ Hårprodukter. Bara nu senaste månaderna har jag blivit riktigt intresserad av att sköta om mitt ris. Jag utför väldigt nogrant hur jag ska borsta det och använda skydd och efterkrämer osv.
♥ Ostkrokar/bolls. Behöver jag säga mer.
♥ Jag har börjat acceptera mig och min kropp/uteesnde mer. Det känns underbart! Om dessa "stickor" eller andra pesimister ser mig och tänker att jag är för stor. Fuck them. Jag är glad över mina kurvor och vill inget annat än att ha kvar dom.

I sommras. I protest till allt annat?,..


I WANT


Ska beställas.


Smartlänkar.


Jag har nu lagt till kontaktuppgifter mm i menyn.

Gårkvällen var riktigt bra! Och tack till Alice som slaggadehos mig. Jag är ju så förbaskat mörkrädd...
Avrundningen på denna helg och på detta lov blir i kåge. Drar dit lite senare ikväll. På måndag är jag ledig och då ska jag ner på stan för att kika efter pressenter. Jag har både en pappa och pojkvän som fyller år ganska snart!


NEW IN


//Skorta H&M 199:-//

Kvallan vart väldigt kornig.


Dålig uppdatering

Middag med fina brudar ikväll. Jag bjuder! (Taken with instagram)
Vilket det förmodligen kommer att vara heglen ut. På tisdag börjar jag om skolan. Då blir det mer bloggande på den här bloggen. Vill ni annars veta vad jag håller på med på dagarna, klicka in på http://lowanorlund.tumblr.com

Ikväll, som ni ser på bilden, så ska jag ha en mysig tjejkväll med tre underbara favoriter. Detta kommer inte att bli en dålig kväll!


Grattis på 18års dagen!


Idag blir du 18 år. Fan vad tiden flyger förbi. Det känns som igår då vi satt i gungställningen, bakade sandkakor och hade vårat egna språk som bara vi förstod. Vi har varit med om så mycket tillsammans, och mer ska det bli! Jag äkslar dig så mycket. Massor av grattiskramar och pussar till min allra bästaste bästa vän!


Myskväll hos Paulina♥


Ikväll har vi goat med fruktsallad, en liten gåva och actually love.
Imorgon blir du 18. Gud vad jag känner mig liten...


Mitt Nyårslöfte

† Umgås mer med mina vänner. För jag har nästan inga kvar.



Jag har sjunkit till botten...


-



Följ mig utanför denna blogg, där jag kommer att bjuda på mer personliga bilder mm, som inte ska att läggas upp här.

lowano @instagram
lowanorlund @twitter
lowanorlund.tumblr.com


I won't let u go


I fem nätter har du legat i min säng, och i natt ska vi sova på två olika håll. Det känns jobbigt, och nästan förjävligt att jag ska känna så. Skulle jag, så skulle jag sova med dig varje natt. Även fast du aldrig ligger still, skriker och pratar i sömnen, så skulle jag inte välja bort det för allt i världen. Längtar efter dig redan♥



lägg till mig så blir jag glaaad!♥


Jag är inte sann.


Jag var helt på hyllan under nyårskvällen. Jag tog varken några bilder med min egna kamera, eller var med på någon annans bilder heller. Det kommer ju att bli jättekul att minnas tillbaka, att jag inte finns med på en enda jävla bild... Men kul hade jag i alla fall. Dock hade ju kvällen sina svackor, men jag stannade på topp hela kvällen, det är jag nöjd med!


Bättre sent än aldrig

ÅRET 2011:

Hur har året 2011 varit för dig? Det har varit ett helt okej år. Jag har inte gjort så mycket. "Vilat" upp mig till 2012 kanske man kan säga.

Bättre än förra året? Bättre, alla år blir bara bättre och bättre. Kanske för att jag själv bara blir bätre och bättre.
Har du träffat några nya vänner? Ja, även kommit vissa närmre.

Någonting du aldrig kommer glömma från 2011? Det finns mycket jag inte vill glömma! Kan inte välja bara ett minne.

Har du flyttat under år 2011?
Nej det har jag icke.

Har du druckit alkohol?

Har du kysst en främling?
Nix!

KÄRLEK:
Hur har din kärlek varit 2011? Dålig i början, bättre mot slutet. 2012 lär bli ett mindre smärtfritt år!
Har du varit kär? JA!
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja
Har du haft sex någon gång under året? Ja
Har du haft ett hemligt förhållande? Nej

SORG&HÄMD:
Har någon i din närhet tagit självmord? Nej!
Har någon i din släkt avlidit? Nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Nej
Har du varit i slagsmål? Nej

PERSONLIGT:
Har du gjort någonting du ångrar? Ja
Har du skämt ut dig? Säkert
Har du ljugit för en vän? Jag ljuger aldrig för mina vänner
Har du varit ute en hel natt? Ja
Har du blivit tagen av polisen? Nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Ja
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? Ja

VÄNSKAP:
Har du träffat nya vänner? Jo
Har du förlorat en vän? Nej
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Nej
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej
Har du ljugit för en bästavän? Nej
Har du haft en relation med en vän? Nej

ÖVRIGT:
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Kört bil

Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte det

Vilka länder/städer besökte du?
Inga länder, men stockholm, luleå, umeå är väl de ställen jag minns att jag har varit på.

Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? En vältränad kropp, vilket jag aldrig har haft, hehe...

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Oj, det är många datum!

Vad var din största framgång 2011? Inspelningen i Umeå.

Största misstaget? Svika någon

Har du varit sjuk eller skadat dig? Skar mig på en glasbit i sommras, största skadandet året!
Bästa köpet? Inget jag kommer på för stunden

Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och en massa annan skit

Gjorde någonting dig riktigt glad? Mycket och många har gjort mig glad!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare

Vad önskar du att du gjort mer? Mer planer

Vad önskar du att du gjort mindre?

Hur tillbringade du julen? Hemma

Blev du kär i år? Nej, var redan kär

Bästa boken du läste i år? Läser inte

Största musikaliska upptäckten? Skrillex♥

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? iPod docka

Något du önskade dig men inte fick? Nix!

Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Umgicks med Jens
 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ´MER resor, fester ,roliga tillfällen, myskvällar,
impuls.
 
Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Bättre än 2010

Vad fick dig att må bra? Mina nära och kära

Vem saknade du?
Många


Katten är go!


Januari 2, 2012

Tänkte bjuda på lite bilder från nyårs lite senare idag. Just nu ligger jag i soffan med katt och pojkvän och ser på något skitprogram. Snart ska det serveras lunch, sen ser vi vad som händer här näst. Bjuder på två bilder från lördagen!


Gott nytt år!


RSS 2.0