Say it with music -

☠ ▲ ☠


Blä

Idag har jag en heletesdag. Jobbar 11-20 kom gärna förbi och växla några ord med mig!


Love


Toppar

Igår innan jag begav mig med tjejerna till Johannas stuga så beställde jag hem lite bastoppar från hm. Många var på rea så jag tycker att jag fyndade ganska bra. Tex dessa toppar. Jag köpte en gul och en grå och endast 29:50 kr styck. Tycker dom var lite balla, framför allt enkla.


H&M ☠

Balla toppar hos hm nu!

Igår i Johannas stuga!

Igår kväll blev det en spontanare till Johannas stuga i blåbärsliden. Vi bastade, badade, åt godis, pratade och hade det jättemysigt! Det enda som saknades var en Nikolina, då hade bi varit alla gamla favoriter samlade på ett och samma ställe. Men det var hur kul som helst att nästan alla kunde komma så spontant. Har verkligen saknat alla, detta uppskattades! ♡


Onsdag

Idag är det igen god morgon. Med sämst sömn, mardrömmar och kallsvett känns det som att jag nyss har somnat. Har väl sovit 3 timmar inatt. Börjar om ett litet tag så jag ska börja bege mig mot jobbet. Slutar kl 1 idag och det är jag tacksam för. Då ska jag sola om vädret håller i sig!


Midsommar

Midsommar i år blev minst lika roligt i år om inte roligare för min del. Tråkigt bara att jag knappt tog några bilder. Har lånat två stycken från paulinas blogg;) Åt middag hemma hos Jonna sen förgrundade vi lite innan vi begav oss till Lisa och där var det massor av folk, vi spelade lite brännboll och hade det allmänt trevligt.


It's not so easy loving me.

Nu säger jag godnatt för imorgon ska jag jobba 9 - 16. Känns lite sisådär. Men det är inte hela världen heller. Efter det får jag duscha, göra mig fin, sätta blommor i håret och fira natten lång.


Midsommarfira med färg och attityd!❀

 

Blue Rock-Chick & Romantic Pink, inspirationen kommer från Nelly.com. Ha en bra midsommar finisar och sprid glädje ♡

✿ Nytt från Gina tricot ✿

Detta beställde jag förra veckan och det kom för någon dag sedan. Klänningen har varit hos mormor och blivit insydd så om vädret tillåter ska jag ha den imorgon. Eller så har jag den ändå, har längtat efter att få ha klänning på midsommar! ✿ ❁ ❀

NEW IN

| Top Bikbok 199:- | Kors örhänge BikBok 12:- | Silverhjärtan BikBok 12:- | Halsband H&M 49:- |

Lite nytt och fräscht

Visar bättre bilder imorgon


Har det så bra!


Jobbat

Steg upp före tuppen i morse för att fara på jobb, blev inringd igår. Skönt att bryta ledigheten lite! Ikväll hoppas jag på att få umgås med någon, sen kommer Jens och hämtar mig och så ska vi fara till hans stuga. Det ska bli mysigt. Bara vädret blir bättre så man kanske kan ta årets första dop?

Nu ska jag ta och tvätta mitt extremt skitiga och tjorviga hår sen göra lite mat!


Fredag

Hittills har jag käkat lunch med pappa på ostens hus. Jag har städat, tvättat och varit på vårdcentralen och bokat en tid för blodprov. Jag är frivilligt med i forskning om ms och ska därför lämna ett blodprov osv. Det är ganska många ungdomar som (slumpvis) är utvalda för detta.

Nu ska jag slappa i soffan och äta lite gott. Har så ont i huvudet. Sen ska jag testa kläder som kom med posten idag.



God morgon

Ny dag och nya möjligheter! Det ryktades om sol idag så jag ska he mig upp ur sängen och kolla läget, och äta frukost. Är superhungrig!


Sleep tight


Ledig tjej

Usch, jag börjar redan bli less på att vara ledig haha! Jag har varit ledig sedan måndag och ska vara det till den 21:a. Alla jag känner jobbar för fulla muggar så det är inte så många som är sugna på att umgås på kvällarna... Det skulle inte jag heller palla om jag började tidigt på mornarna! Men jag är sjukt uttråkad.
Men är det någon som har en ledig kväll riiiing miiiig! :)

Sommar


Kläder

Idag har jag varit så sjukt rastlös. Jag har gjort tusen miljoner saker känns det som men ändå har jag typ inte gjort ett skit. Jag har tagit en promenad, tvättat, städat, handlat mat och nät shoppat. Det ovan har jag klickat hem och jag hoppas att det ska passa :)

Måndag 10 Juni 2013

Började dagen med en cykeltur med älsklingen i det fina vädret. Senare blev det dåligt väder och det blev Konsum-sallad framför tvn. Riktigt mysigt!

Ikväll har jag jobbat och efter det var jag ute och joggade. Känns bra att komma igång igen efter studentveckorna som varit! Nu blir det kvällsfika och sen ska jag spela Sims hihi.


Smells wonderful

Älskar min nya body mist som jag fick av mina mostrar i studentpresent!


Sommarkväll

Inte lätt att inte se ut som ett miffo när man blåser. Men bilderna blev fina i sig så det gör inget. Det är nästan bara charmigt.

TACK


Studentpresenter

Jag har fått så oerhört fina saker i studentpresent. Allt detta plus lite pengar hihi. Ni är guldvärda alla ni som har grattat mig på min student! ♥ (Tog kort på favoritnallarna som jag fick efter kyrkan. Den ena har mitt ansikte på från när jag var liten haha!)

Studentskiva

Idag lördag den 8 Juni bjöd jag hem släkten på mammas sida och hade min studentskiva. Tack vare ganska fint väder så gick det att äta lunch ute. Vi höll till i granngården hemma hos mormor och morfar. Mamma och pappa lagade all den goda maten så egentligen blev det inte så mycket "hemma hos mig". Men jag gjorde i alla fall inbjudningarna, det är det huvudsakliga.
 
Vi skålade champagne när alla hade kommit, fick dock ingen blid på själva skålen...
 
Grymt god mat mamma och pappa gjort! WB-paj, kallmarinerad fläskfilé, potatissallad, potatisgratäng, god sallad, delikatesskorv och focaccia.
 
Sen blev det hemmagjort gräddtårta som pappa gjort.
 
Jag fick mig ett nytt objektiv av mamma och pappa i studentpresent. fotade lite med det i trädgården, är jättenöjd! Även alla bilder nedan är tagna med det nya objektivet.
 
Denna blev lite suddig...
 
 

Studentkvällen! Kära Es3a ♥

 
Kvällen bjöd på både skratt och tårar. Jag finner inga ord hur kul vi har haft det tillsammans under dessa år. Ni betyder jättemycket för mig allihopa. Under dessa tre år har jag vuxit sjukt mycket som person och jag har väldigt mycket er att tacka. Ni är så underbart fina allihop. Vi har delat mycket och det kommer att kännas jättekonstigt att inte få träffa er 5 dagar i veckan längre. Men jag vet att vi kommer att ses och umgås, även om det inte kommer att bli lika ofta som vi är vana. Men detta var verkligen inget farväl, snarare ett nytt kapitel av våran vänskap i livet. Jag önskar er all lycka i världen i framtiden! Älskar er ♥

Studentdagen

Tack alla fina för uppvakning och presenter, det värmer verkligen! ♥

Balen 2013 del 3 - Röda mattan


Balen 2013 del 2


Balen 2013 del 1

 
 

Imorgon är det studenten!


-


Lärarmiddag

Igår hade min klass ordnat middag åt våra kära musiklärare. Jättegod mat och trevligt sällskap, synd bara att inte alla våra lärare kunde komma. Efter middagen blev det lekar och sedan utgång för vissa, inklusive mig, på allstar. Det var verkligen en roligt kväll! Nu taggar vi upp till balen imorgon och sedan el studentfesten!


Juni ❤


Fredag

Dag tre på studentveckan och ikväll var jag nykter och körde bil, men det blev ändå utgång på Olles för att träffa folk. Sjukt trevligt! Taggar morgondagen då es3a bjuder på middag, lärarmiddag. Fest med lärarna, ska bli spännande!


Torsdag dag två i Sofias stuga!

Världens finaste plats med världens finaste klass! ❤


Onsdag dag 1

Taggade som fan på fest var vi hemma hos Nils på älvsbacka. En grymt rolig kväll som slutade lite illa. Jag säger bara såhär att jag var inte så kry varken på brännbollstunéringen eller utespelningen dagen efter...


RSS 2.0