Say it with music -

Godnatt


Söndag

Hejsan! Idag har jag jobbat hela dagen och det känns jättebra! Har inte jobbat på länge och det är välbehövligt nu när jag ska till Stockholm nästa vecka:)

I fredag var jag hos Jennifer med några av brudarna och såg Mama. Ni som inte sett den, se den! Sjukt läskig, första gången jag har skakat till åt en skräckis!

Igår kom Jens hit och det blev bara en lugn myskväll tillsammans med mamma, bullar och Batman!

Den här helgen har varit jättebra och känner mig uppladdad inför kommande vecka. Nu ska jag byta från arbetskläder till pyjamas och lägga mig i min säng och plugga.


Godnatt!


Har snart krigat mig igenom hela!


Kvällsfika till plugget


SILVER

Dessa beställde jag från h&m typ i februari, och i helgen kom den sista och dom är så fina! Vet inte riktigt vad jag ska ha i dom ännu, kanske smycken? Tills dess får dom pryda en hylla i mitt rum.
 
Efter skolan for jag förbi bikbok för dom har 50% på hela butiken bara idag. Snacka om mycket folk! Det blev en vistelse på 45 min. Fick med mig några saker hem men har ångrat mig över en jacka så ska byta in den imorgon.
 
Ikväll ska jag ut och springa och sen ska jag förbereda mig inför nationella i svenska b imorgon. Salskrivning halva dagen... Fy vad drygt! Tack och lov så har jag köpt med mig lite gogrejer att smaska på under tiden :)

För du vet, hur dom än försöker ta oss ner på jorden. Hur dom än vill se oss gå med tunga steg, ska jag göra det fast ingen verkar tro mig. För den enda vägen uppåt nu är ner.

God kväll på er!
 
Det är en mycket stressig tid just nu, speciellt när det gäller skolan. Det är inte många veckor kvar och det är sjukt mycket som ska göras som massor av prov och inlämningar, planeringar, resor och gudarna vet vad. Imorgon har jag två prov och det går sjukt dåligt att plugga. Speciellt när jag hellre vill träna. På träningsbloggen uppdaterar både jag och jens varje dag men här vet jag inte hur det kommer att se ut framöver...
 
Igår fick jag i alla fall ett paket så jag ska ta mig tid att visa vad det var. Beställde nya burkar i januari typ och fick sista igår. Mycket fina, är super nöjd! Dom kommer upp här på bloggen någon gång i veckan.
 
Nu ska jag göra  kvällsfika och återgå till pluggandet. Puss!
 

Min klippa


-


Underbart

Idag har det varit en underbar dag! Jag har haft kortdag, tränat, solen har skinit, det har varit varm och jag har varit på ett bra humör för äntligen känns det som vår. Som Jens sa: det bästa med den här tiden är att man har allting framför sig, och han har så rätt!


15/4

Oj ser nu att det inte blev någon bild i förra inlägget! Men som sagt, i fredags var jag hemma i Lisas våning med några tjejer, såg let's dance och åt kex och ost. I lördags och igår såg jag faktiskt båda hockeymatcherna, hör och häpna! Jag som är ett sånt stort fan av hockey och Skellefteå AIK... Kände att nu när dom är i final så måste jag nästan se dom vinna!

Vad har ni gjort i helgen? :)


Myskväll hos Lisa

 

Äntligen helg!


Good night


fml

Sleeping Beauty...
 
God kväll! Veckan har gått riktigt fort, det är redan fredag imorgon! Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Det är mycket just nu, jag ser inte fram nästa vecka för då måste man plugga på allt helvete man kan tänka sig för veckan efter det är det prov i tame fan allt. Sen att tiden går fort. Jag gillar inte att tiden går fort...
 
Ikväll har jag roat mig med att baka en kaka till nävarnas hus (ett litet extrakneg jag har, får lite pengar för det) och så sitter jag och brottas med projektrapporten. Fick veta idag att man ska inrikta sig på sitt specifika område under arbetets gång osv. Jag jobbade med manus till konserten (bortsett från att medverka i en massa låtar då) och då ska man tydligen enbart skriva om det. Hade jag missuppfattat totalt så nu måste jag göra sjukt mycket ändringar. fml.
 
fml är klockrent på min livssituation just nu. Det har varit fml sedan sportlovet och kommer förmodligen att vara så till studenten. Nä, tror inte det kommer att sluta efter det heller. fml!

-

Jag orkar inte längre. Jag får panik. Jag har ångest. Jag går snart ut gymnasiet. Jag vet inte vad jag ska göra med mig själv eller med mitt liv. Jag är 19 år. Jag är fan gammal, för gammal för att inte veta vad jag håller på med. Jag vill inte växa upp. Jag vill ha tillbaka mitt gamla liv. Sitter och kollar arkivet i bloggen och saknar alla gamla och fina minnen. Vad har hänt med mig och mitt liv egentligen? Varför umgås jag inte med mina gamla  barndomsvänner lika ofta? Till och med pappa sa till mig att jag sällan träffar dom. Jag träffar dom i skolan och någon enstaka helg kan jag träffa några. Pau som var min bästa vän, som  jag jämt var med och kunde prata med allt om träffar jag nästan aldrig längre. Jag saknar all tid jag någonsin haft med mina vänner, mer än någonsin just nu. Jag vill bara ha allting tillbaka och att allt ska vara som vanligt. Både fredagar och lördagar, varje helg, samling på kiosken kl 8 men för Nikolina kl 7 för hon var alltid segast av oss alla.
 
Här sitter jag och flännar som en galning. Kollar gamla minnen och lyssnar på nostalgisk musik från den tiden. Jag flännar för jag är orolig för framtiden och hur mitt liv kommer att se ut. Mest över för att vi aldrig umgås längre. Men jag antar att detta är den biten alla går igenom i sina liv. Att växa upp och att gå vidare. Man träffar nya människor och nya vänner. Men grejen är det att jag vill inte växa upp. Jag är så sjukt rädd för allt som händer just nu. Jag vet inte om jag kommer att klara av att stå där, den 5 juni och vara glad över att jag kan börja livet på riktigt. Inte om jag kan försäkra mig om att mitt barndomshem och vänner alltid kommer att finnas vid min sida. Livet ut. Jag önskar både att jag kan stanna och spola tillbaka tiden. Jag saknar er alla så mycket. Snälla säg mig att vi alltid kommer att vara vi.

Nytt skal

Köpte mig ett somrigt skal på tradera förra veckan för 59 kr, fraktfritt. Jag tycker att det var jättefint! Blir bra att klä mobilen lite somrigare när det börjar bli varmare ut, om våren kan komma någon gång...

Snart kommer studentmössan! :)


Collage


-

Måndagen drar mot sitt slut och det är dax att sova. Är grymt trött. Saknar min man så mycket ikväll. Vill bara ha honom nära.


Tillbaka till verkligheten

Här är jag och min tvilling idag. Visst är vi lika?
 
Slut på lov och tillbaka till verkligheten. Vaknade hos min fina i hans varma famn och jag var så sugen på att stanna där resten av dagen. Men så har jag Nk B på måndag mornar och det är en lektion man inte vill missa! Så det var bara att pallra sig ur sängen och dra sig mot skolan.
 
Annars har det gått bra idag. Att komma tillbaka till rutinerna igen är alltid bra. Sen är det bara 58 kvar till studenten så nog kan jag härda de få veckor som är kvar!
 
Efter skolan tog jag och mamma en skön promenad och gick och köpte kvällsfika. Har fått dille på vanilj kvarg. Har alltid hatat yoghurt och diverse men kvarg/kesella är riktigt gott. Snart kanske jag lär mig att tycka om yoghurt också? :D

Gårdagen!


Haha

Sju småtjejer blev knäpptysta idag på badhuset när jag tog av mig tröjan och skulle byta om till bikini. Ganska svårt att hålla sig för skratt när man känner hur dom stirrar som fan haha :)


You make me smile


Fredag!

 
Hej på er! Idag vaknade jag tidigt. Jag har sovit jättemycket hela veckan så jag kanske börjar bli ganska utvilad. Behövligt inför slutspurten. Snart studenten, tagga!
 
På morgonkvisten har jag roat mig med att skaffa en ny kategori. Shoppat. Har även sorterat inlägg till den kategorin men jag har bara backat ungefär ett år och så har jag inte tagit med alla. Men nu finns det lite inlägg där och fler kommer det att bli. Jag är sjukt dåligt på att sortera inlägg. Jag tycker själv att det är kul när man läser  andras bloggar att kunna bläddra mellan kategorier.
 
ATM sitter jag och skriver på projektrapporten (eller just nu tar jag paus) och det går framåt! Är snart klar med grovarbetet och fyllt i alla delar sen ska den bara finslipas.
 
I eftermiddag ska jag på gymmet här i Burträsk med lillebror, styrketräna + simma. Ser mest fram emot att simma. det var så länge sen jag var och badade haha!
 
 

Godnatt ♡


Kvällsfika

3 dl mjölk
3-4 skedar whey 100
blåbär

Torsdag 4 April, 2013

Fin vinkel.
 
Idag sov jag länge och sen har jag jobbat på i flera timmar med rapporten. Har inte varit ut nånting idag och det mår jag dåligt av. Måste ut! Får bli en promenad, ska låna mormors stavar och sen ut och vandra.
 
Det positiva med denna dag är att jag har fått sommarjobb, yey. Nämen visste som om att jag skulle få jobba för jag är ju timanställd där. Men jag är ändå glad, nu är i alla fall sommaren räddad! Hösten och resten av framtiden är en annan femma...
 
Hade tänkt fara till kåge ikväll men nu orkar jag verkligen inte. Det blir en myskväll med egentid. Ska måla naglarna, ha ansiktsmask & hårinpackning och bara vara. Därför är det så skönt med lov. Man behöver inte göra saker hela tiden. Ibland är det skönt att pyssla om sig själv också!

SWIMWEAR

Vill ha alla 3!

problem med att hitta presenter?

presenterpanatet.se är en skräddarsydd hemsida för alla tillfällen att köpa presenter till någon du tycker om eller kanske till och med dig själv? Där finns allt för henne, för honom, till mamma eller pappa, barnen, morföräldrarna och hemmet. Det finns praktiska saker, skämtsaker, leksaker, upplevelser, användbara saker och mycket mycket mer.  Allt är uppordnat i smarta kategorier. Så istället för att leta sig fram till en perfekt present att ge bort så kan du enkelt klicka på en kategori och vipps så behöver du inte leta lika mycket! Du kan även dela in presenten i prisklasser och högtider såsom bröllop, mors dag, jul, examen.

 

presenterpanatet.se är ingen e-handel utan varor tipsade och samlade från andra attraktiva sidor och dom är personligen utvalda av ägaren. Här garanteras att du hittar den perfekta presenten, även om det är en skämtpresent eller en kärlekspresent. presenterpanatet.se har precis allt och lite till. Kolla in och se om du hittar något intressant.


♡ ♡ ♡

Det har varit du och jag så länge men ändå en sån kort tid. Över 2,5 år har vi hängt ihop och vi har upplevt så mycket tillsammans både bra och dåliga stunder. Vi är så olika men ändå så lika och jag har aldrig tråkigt med dig. Livet blir lite enklare och lite finare för varje dag som går när jag har dig vid min sida och jag vet och hoppas att det kommer att vara så föralltid.
 

NEW IN

Köpte nästan en helt ny sminkväska, både invändigt och utvändigt. Råkade tappa (...) min i golvet förra veckan innan konserten så nästan allt gick i krash :( Sen så behövde jag en ny sminknecessär för den jag har nu är gammal, ful och full i gamla sminkrester. Det är lika viktigt att byta necessär som att tvätta/byta sminkborstar, svampar, tussar u name it. Och två härliga tröjor från gina som jens valde ut åt mig.

Shopping á la skell

Tog en skön sovmorgon i morse sedan tog jag, Jens och lillebror bilen in till stan för att framförallt hitta nya jeans till lillebror men även jag blev några plagg och annat smått och gott rikare. Dock har jag kvar alla presentkort från jul och när jag fyllde år. Väntar på goläge att vara ner till Umeå, där brukar det gå bättre att shoppa loss. Finns ju fan nästan inget i Skellhell. Bokade även klipptid hos bästa Jonnis nästa vecka. Ska bli skönt att få fräscha till kråkboet. Visar vad jag köpte senare!

Orkar inte lägga in alla låtar men lyssna! Ååh så bra!

 
 
 

astråkigt och asfult collage

Hejsan! Har kämpat på med projektrapporten i några timmar. Nu har jag lagt ner det där för idag och nu sitter jag bara och lyssnar på musik och kollar webbshoppar. Har fruktansvärt tråkigt! Jens är på brandövning med pappa (fattar inte varför han ville följa dit) men han lär väl komma hem snart då blir det kramar och mys framför tvn. Men innan dess ska jag ta mig en dusch. Luktar as. Nämen en liten refresher är väl aldrig fel! ;))

Kan verkliegn rekomendera

Varenda liten låt på OneRepublics nya platta är värd att lyssna. Så bra!

Fuck tekniken...

Hamnade alldeles ensam tillslut ändå. Har tagit en kvällsprommis med Jens men nu är han åter igen uppslukad i teknikens värld. Jag fattar inte. Är det inte mobilen så är det ipaden, är det inte den så är det tv och är det inte tv så är det x-box och detta bara fortsätter runt runt. Blir han aldrig less? Just nu är det NHL turnering och det är så sjukt ointressant så jag går och myser ner mig i sängen. God natt på er alla! ♡


White & Gold


Haft en sjukt mysig dag!

Inga aprilskämt, bra väder, bra sällskap, pimpling och lunch ute, saik vann, god middag och både förrätt och efterträtt och nu film, kan det bli mycket bättre?


1a april


RSS 2.0