Say it with music -

-

Klickade just hem detta: En ny jacka och en vanlig tröja.

Bilder från stugan

Detta år i Jens stuga blev riktigt lyckat, mycket roligare än förra året! Jag vet inte hur måga bilder jag tog och varav hälfet är på rumpor. Vi fick kämpa ganska hårt med att få ut flotten på sjön, vilket gjorde att folk fick böja sig ner och alla som hade någon form av kamera fotade. För övrigt så åt vi god mat, vädret var jättebra, sällskapet var kung. Ja, det var verkligen den bästa sommarkvällen hittills!

NEW IN

| Tröja Gina Tricot | Stickat Monki | Byxdress Bikbok | Skärp Gina | Underkläder Kappahl |
| Bikini Gina/Stadium | Sockar H&M | Smink H&M | Bikinipåse Rut m.f |
 
Nästan allt är köpt på rea. Det blev även en stor påse från apoteket, uppladdning till Turkiet.

27 Juli, 2012

Jag är så fruktansvärt duktig, speciellt idag. Jag stressar iväg till jobbet och tror att jag är sen, men sen visar det sig att jag är en timme tidig! Det är bara att vända på klacken och fara hem, för inte orkar jag sitta där och rulla tummarna. Men det är sånt som händer. Jag hann äta frulle nu oxå, så det kanske bara var bra? Och så hinner jag packa klart nu så slipper jag stressa efter jobbet då jag har enbart 30 min på mig att fara hem, byta om och fara till bussen. Jag kommer att vara bort ända tills tisdag, så vi får se hur uppdateringen blir. Om den är helt åt helvet så kan jag lova lite bilder till nästa vecka. Sköt om er nu!

Dagens WTF

Har packat hela kvällen sen jag kom hem (21.00). Ovan ser ni en "pyjamas". Ja, jag som aldrig sover med kläder på. Jag tycker att det blir varmt och det är jobbigt. Jag har bara underkläder på mig när jag sover. Men imorgon ska jag till Jens stuga med några vänner så då kanske jag ska visa lite respekt mot de andra med att ha på mig pyjamas när jag sover, haha! Desutom ska jag direkt till Umeå efteråt. I alla fall, dit jag ville komma med detta är att jag äger knappt någon pyjamas. Bara 1 som är riktigt fin (den rosa jag hade på vårkonserten hehe), men det är långbyxor och farfarströja och det blir alldeles för varmt... Så jag hittade ett par mysiga shorts och...... ett linne(!?!?!?!??!) Köpte detta i tukiet (och där föll poletten ner). Deras storlekar stämmer inte överens med, ja, storleken! Vadfan det står xl, XL! och vad kan det vara, xxxs?? Haha nu när vi far till turkiet är det ett som är säkert. Jag ska INTE köpa ett enda jävla klädesplagg där nere! Jävla fakeskit.

26 Juli, 2012

Två från igår.
 
Goooodmorgon! Eller ja, det är inte en så god morgon för mig... Jag ser att det är världens sommarväder ute idag och självklart ska jag jobba. Varför?! Varför kunde det inte ha varit bra väder igår när jag var ledig? Jävla helvete. Jag blir faktiskt riktigt sur och då menar jag det.
 
Gårkvällen såg ut ungefär som kvällen före. Träning i 1,5 timme, filmmys med Tim, men den här gången åt vi (jag) melon och dessutom somnade vi båda efter 10 min. Sen ringde Jens och väckte mig där vid 11(?) och jag blev jävligt förbannad, haha classic me...
 
Nä, nu ska jag äta något så jag inte blir en gnällspik på jobbet. Om jag är hungrig eller är riktigt trött blir jag inte samma person. Då kommer ondsan ut, haha. Jag har grymma humörsvängningar. Men nu, bye!

Sjön

Gick på en promenad, blev uttråkad, stannade och tog lite bilder med mobilen på sjön. Tyckte att vädret var som lustigt. Över sjön var det mörkt och över burträsk var det sol. Gränsen gick över bonstan. Då fick ni lite ointressant uppdatering.

NEW IN


Igår

Gårkvällen var en av de bästa på länge. Jag trodde att jag skulle behöva vara hemma själv, men Tim stannade hemma med mig och vi såg baksmällan och han bjöd på godis. Världens bästa lillebror och på fredag flyttar du hem till Umeå. Det känns verkligen tråkigt och vi alla kommer att sakna dig. Det har varit så kul att ha dig här hemma i Burträsk i sommar!
 
Idag är jag ledig och vädret suger. Vad ska man då hitta på? Senare idag ska jag i alla fall träna. Men innan dess måste jag nog stretcha lite. Haha, jag har vääääärldens stelaste ben från gårdagens träning!
 

HEARTBEAT

 
 

24 Juli, 2012

Fotat i motljus med min super duper mega bra Canon IXUS 8015 (ca 4 år cammal bajskamera). Are you impressed? I am.
 
God morgon på er! En ny dag, nya möjligheter och en ny dag full av jobb. Jobb jobb jobb. Fan, jag spyr snart av det ordet... Men jag ska inte klaga, jag kunde lika gärna ha suttit hela sommaren utan jobb och DET hade varit tråkigt, med tanke på vilket pissväder det har varit! Nä, då är jag verkligen glad över att jag fick ett jobb, så jag kan fara till turkland och få lite sol i alla fall! Puss och kram, ha en bra dag!♥

Kvällen

Ikväll är det en sån där kväll som jag ligger hemma ensam och tycker synd om mig själv. Jag har krupit ner i mamma och pappa säng, bäddat ner mig med min mysiga filt, laddat upp med alldeles för mycket gott och en grymt bra film. Kvällen blev inte bättre av att Jens ringde för då började jag gråta direkt han la på... Jag saknar han, så mycket! Jag funkar snart inte längre... Hoppas att alla har en mycket trevlig kväll, tror att vilken kväll som helst klår min med hästlängder. Take care!


Ny kategori

Jag har startat upp en ny kategori. Inspiration fick den heta.

Nothing happens

I brist på annat så slängde jag ihop ett collage av nya plagg från ginas hemsida. Fan. Vill bara beställa hem en massa kläder. Men jag ska försöka att spara mig. Snart ska jag in för att köpa grejer på apoteket inför resan och förmodligen kommer det att bli en hel del annat oxå. Förhoppningsvis.

Beställt

Eftersom att dagen har varit så jävla dålig och regn hela dagen så klickade jag hem det här linnet från Kan Dee. Längtar så tills det kommer hem till mig! 299:-
 
Jag måste bara säga att jag verkligen älskar erat peptalk till mig. Även om jag inte visar uppskattning till er så ofta så ska ni veta att ni är världens grymmaste läsare. Ni får mig skratta, tröstad och på så mycket bättre humör varje dag! Tack till er♥

22 Juli, 2012 - Och få tala ut lite

Bild från Trästockfestivalen.
 
Oooops long time ago och hej på er! Min blogginstats är verkligen KASS... Men jag har inte haft lust, så att säga. Som de flesta bloggare tappar även lilla jag inspon och energi på sommaren. Men under dessa dagar som gått så har jag jobbat. Förvånade? Jag vet, det har varit mycket av det nu de senaste veckorna och jag har inte haft så mycket ledigt alls... Men i helgen så ska jag försöka få bort min lördag. Om jag lyckas med det ska jag till Stavaträsk med grabbarna grus och göra allt det där som grabbar gillar att göra. Fiska, äta mat och dricka öl!
 
Angående det här med jobb. Jag gillar mitt jobb, riktigt mycket. Speciellt nu när jag börjar få in rutiner och skaffat mig lite mer erfarenhet. Men. Jobb är verkligen inte allt. Speciellt inte nu när man inte behöver försörja sig själv. Jag har jobbat i princip varje helg och p g a det har jag inte kunnat ha kul (då menar jag kul) på tex alla festivaler och det SUGER. Jag känner mig som värsta nörden! Dock känner jag dom som är värre än mig (ska inte näman några namn, men en av dem jobbar på mitt jobb) och det är ränt utav sagt tragiskt. Nästan patetiskt. Haha, ni kanske förstår att jag blir arg på mig själv? Men jag blir allt mer förbannad när jag ser dessa människor ta på sig extra dagar, allt för PENGAR, och inte ha ett roligt liv. Sen ska dom gå och skryta om vilken dunder-lön de har. Visst de har jobbat röven av sig. Bra jobbat. Men de har fan inget liv. Det jag vill ha sagt med detta är att jag snart ser mig som en sådan. Usch. Jag är verkligen inte så. Därför ska jag göra allt i min makt för att få ledigt nästa helg, och jag ska verkligen inte må dåligt över det. Jag ska njuta av den lilla ledighet jag har/får! Och på tal om jobb så börjar jag 4 imorgon, woho! Behövde få detta ur mig...

19 Juli, 2012

Mina nu två lediga dagar har varit underbara! Det var varit hyfsat bra väder och jag har fått lite färg på kroppen. Vi har ätit god mat och min sjukt efterlängtade pojkvän kom hit efter ca 2 veckor ifrån varandra. Idag när han for här ifrån fick jag en klump i magen och lite panikångest. Det gör så ont att va ifrån varandra. Men snart så slutar jag jobba, då har jag tid att fara till honom! Ikväll sitter jag hemma och deppar över mitt tragiska liv. Jag Måste jobba hela helgen medans alla andra får roa sig på trästockfestivalen. Men imorgon ska jag dit, även om jag börjar tidigt på lördagmorgon. Lite måste jag få leva i sommar!


18 Juli, 2012

 
Idag var det en bra dag, till att börja med. När jag vaknade så var det inte ett moln på himlen och nu: vad hände? Det är kallt och gråa äckliga moln över hela himlen. Jag blir så förbannad... Hoppas att det spricker upp ikväll, för jag är grymt less på denna pissommar...
 
Direkt det blev molnigt gick jag in, tog på mig träningskläderna och gjorde lite nytta istället. Nu när fettet har pinats så tror jag att det är dax för en dusch. Jens kommer idag och jag luktar svett och mitt hår skulle räcka till att smöra ett helt paket med bröd. Sååååååå, hejdå fett och hallå nytvättat och fräscht!

Kvällen

Kvällen har spenderas hemma hos Jennifer och vi har pratat en hel del om utlandsresan, betalningen osv. Jag kände det, eftersom att jag bröt ihop tidigare idag av stress(?) och att det börjar närma sig så ville jag ha ett litet gathering-talk och prata om det, vilket fick mig att lugna ner mig lite. Jag fattar om tjejerna tycker jag är jobbig. Resfebern blir bara högre och högre... Men efter ett långt samtal om det så landade vi tillslut i soffan framför datorn och kollade på gamla bilder + filmer. Bl.a. Filmen som vi spelade in för typ två år sen om en kille om köpt horor och alla blir mördade, haha! Nu ska jag sova, god natt!❤ bjuder på två från igår.


Catch up

Tre random från igår.
 
Hej på er! Nu är det ett bra tag sedan det hände något på denna blogg. Men jag jobbar och när jag inte jobbar så försöker jag bara må och leva livet. Det är mitt sista sommarlov, och vädret suger piss, så därför ska jag göra allt min makt att föröska att få det här till en så bra sommar som möjligt. Jag umgås mycket med mina vänner och tar igen tid som jag aldrig gav dem  i vintras... Och jag mår så bra just nu, verkligen!
 
I förrgår blev det en spontanare och dagen före det så kom Elsa, Matilda, Rasmus och Felix hit till burträsk och hälsade på mig och Olivia, det var verkligen en kanonkväll! I gårkväll hade jag och några tjejer picknick vilket var hur mysigt som helst! Vi hade hur bra väder som helst. Synd bara att det var så kallt...
 
Just nu sitter jag och lyssnar på Broken Tranquility (Jonas bans) och föröker överväga om jag ska på trästock eller inte. Jag jobbar i helgen som suger b*lle... Få se hur jag gör. Ikväll ska jag förmodligen till Jennifer, om inte det ska jag umgås med mina fina ändå, för jag vägrar sitta hemma själv!
 
Ha en fin kväll alla!♥
 
 

PICS

Helt störda bilder.

14 Juli, 2012

God morgon på er!
 
Jag ska snart iväg på jobbet och kommer hem sent. Ska försöka att blogga under dagen och när jag kommer hem. Men medans jag är borta så kan ni få gå in HÄR och kika på en annons som jag la upp på tradera igår. Det kanske finns någon som är intresserad?
 

Dax att natta

Ikväll har jag haft det så mysigt med några av tjejerna! Jag uppskattar verkligen kvällar som dessa! Vi har enbart suttit och babblat om allt och inget och bara myst på. Älskar er så mycket! Nu ska jag sova, det är jobbdag imorgon. 11-20.15 och jag är inte ett dugg taggad. Vill bara vara hemma:( Men puss och godnatt på er!


13 Juli, 2012

Ikväll har jag bjudit över några kära vänner och jag ska må bra. Kanske kan jag få tankarna på annat. Det ryktades tidigare i veckan om marathon? Hmm, vi får se om det... Jag kan berätta lite om vad jag har gjort idag för att få detta inlägg liiiite mer fylligt. Jag har tränat, jogg + axlar/rygg och det känns förjävla BRA. Jag har även börjat på en skiss på nästa tatuering, som jag vill göra innan vintern, typ i september oktober någon gång. Får se hur det blir med det! Jag vill men det är inte säkert att jag hittar något bra motiv. Denna gång tror jag även att jag kommer att visa upp idéer på den, för den kommer inte alls att vara lika hemlig som min första. Jag tror aldrig att jag kommer hitta någon som betyder mer än den jag har nu. Never. Men jag kan avslöja att jag ska göra den för mina föräldrars skull. Som en lite hedring typ. Men det är bara spekulationer. 

asdfghjk

Att det ska ta så långt tid att få håret att bli långt och vackert. Jag har ju anlag till det. Blir så sur... Haha

Resan ger mig mardrömmar

Herre min gud, nu har det gått så långt att jag drömmer mardrömmar om denna resa!... Inatt drömde jag att vi gick ombord på fel flyg och jag hade glömmt hela resväskan + pengar och mobil hemma i sverige! Aj aj, min resefeber är fan på hög nivå nu! När jag vaknade idag blev jag både glad över att det bara var en dröm och även för att min lön har kommit och den var högre än förväntat. Nu kan jag betala resan utan att ta från mina besparingar!

-


-

Det är dryga veckan kvar innan vi kan träffas. Folk som inte vet hur det är att vara kär kan aldrig förstå sig på den onda känslan av saknad. Det svider i hela bröstkorgen och för varje dag som går så gör det bara ondare för det är en dag längre utan honom. Han som får ditt hjärta att stanna när han tittar dig djupt i ögonen, håller om dig mjukt och älskar dig av hela sitt hjärta. Jag känner mig så ensam just nu. Jag önskar bara att du vore här.

NEW IN


Ingen god morgon.

Jag har drömt mardrömmar, vaknat stup i kvarten och svettats som en gris. Jag är hur trött och sliten som helst och självklart så jag jag jobbigaste passet idag på jobbet... Jag känner på mig att mardrömmen fortsätter idag, för jag känner mig inte alls fräsch. Fan, jag vill seriöst bara vara ledig... Jobb är jävligt överskattat.


Mobilblogg

Godmorgon! Pigg och glad idag och ska snart stiga upp och göra mig klar inför en heldag på jobbet. Hela veckan jobbar jag till stängning. Så nästa gång ni hör av mig är förmodligen sent på kvällarna eller nästa vecka? Ska väl försöka göra så gott det går! Bilderna nedan är från igår- innan jag gick till jobbet och på kvällen dippade vi hemma hos Frida!


9 Juli, 2012

Jag idag på jobbet
 
idag vaknade jag av att pappa stod och gapade om att det var asbra väder ute, så innan jag han riktigt vakna till  låg jag ute i solstolen och pressade. Där hann jag ligga i tre timmar innan jag begav mig mot jobbet. kom hem för ca 30 min sedan och nu är jag ombytt och klar för middag hemma hos bästa moster som bjussar på pizza!
Hoppas att alla har haft en riktigt bra dag, puss!

Marathon!

Den här bilder togs förra vintern. Haha, kolla in de mörka ringarna under ögat. Som alltid på vintern, man känner sig trött och sliten hela tiden...
 
Våran filmstund slutade med marathon. Vi startade just sista filmen av sagan om ringen och det kommer nog vara slut någon gång i natt. Ska jag vara ärlig så är jag jävligt less på att sitta still, även om sagan om ringen är en av mina favoriter. Jag ska försöka kämpa mig igenom hela. Jag börjar ändå 12 imorgon så jag behöver inte gå och lägga mig tidigt. Älskar mitt schema ibland! :)))

Lite bilder från helgen

 
I helgen har jag inte kunnat blogga för att 1) Det var varit bra väder. 2) Jag har jobbat. 3) Jag har varit i boviken och sett på beachfotboll. 4) Jag har varit hos jens och vi har bla sett the amazing spider-man på bio.
 
Hela veckan kommer jag att jobba, så jag vet inte hur det kommer att se ut här på bloggen framöver. Men, det positiva är att blogg-appen har börjat fungera nu igen så lite mer uppdatering kanske det blir.
 
Nu ska jag se sagan om ringen med familjen!

NEW IN - Det jag köpte i haparanda

Tyvärr är jag alldeles för lat idag för att fota kläderna, dessutom blir det aldrig bra bilder för jag är sämst på att fota... 149 för den röda och 199 för den svarta. Båda från gina.

Bilder från Haparanda

Alla bilder lånade från Paulinas blogg
 
Som jag skrev igår så blev det en tidig morgon och vi kom hem ändå ganska sent. En heldag i Haparanda! Bilresan är faktiskt halva nöjet med att fara även om det tar totalt 6 timmar att resa... Vi gjorde samma gamla när vi kom fram. Började på Ikea och åt lunch där. Sedan åkte vi över till Finland och Lidl. Sedan blev det alko och shopping (visar senare vad jag köpte) på "På gränsen". Sedan blev det middag på Max och där vid 5 tiden började vi rulla hemmåt. Det är verkligen skitkul att göra dessa "roadtrips" och jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan vi gör en till, kanske till ett annat ställe då!
 

Snabb uppdatering!

God kväll på er!
Denna dag har varit extremt kul men extremt jobbig + att vi alla har bränt en hel det pengar! Nu ska jag inte röra bankkortet på länge.
Vi lämnade burträsk halv 8 och var hemma ca kvart i 9. Direkt efter det körde jag fys och nu ska jag sova för imorgon väntar några timmars jobb. Skriver mer om happis imorgon, puss godnatt!

Haparanda#2

Morgondagen är spikad. Det blir en lite tripp upp till happis igen. Problemet var att vi inte hade någon bil, men alla problem går att lösa! Jag ser verkligen fram emot morgondagen. Shopping, god mat och självklart ska det inhandlas en hel del sprit! Vi är bara en bil som far denna gång, 4 eller 5 tjejer, det ser vi imorgon. Men hur det än blir så kommer vi att ha sjukt kul ännu en gång!
i bilden på väg dit

2 Juli, 2012

Idag blev det inget jobb, fick samtalet 07.00 i morse som att jag var ledig. Tack för den! Det var både bra och dåligt. Jag vill ju jobba så mycket som möjligt, men samtidigt är det sommarlov, jag ska inte behöva jobbba ihjäl mig. Lite extra ledighet skadar inte!
 
Jag har i alla fall hunnit med en hel del idag. Jag har tagit en promenad med mamma och moster, bakat cupcakes till mormors café och tjänat pengar, jag har varit på konsum och skrivit på en massa papper ang. lön osv och så hann jag in på banken för att sätta in lite pengar på mitt konto. Nu ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag kanske skulle fortästta att vara duktig och he mig ut på en liten runda? Jag är även lite spänd över ett väntande besked - ska det bli roadtrip imorgon eller inte? Jag hoppas verkligen att det blir av!
haha, sist vi var i happis

DETAILS

Jens (och hans familjs) stuga är så fin!

1 Juli, 2012

Bilder från helgen.
 
Hej på er!
Jag höll ungefär vad jag lovade - att jag skulle bjudapå en massa bilder från stadsfesten. Men... Igår... Jag jobbade från halv 8 till 3 sedan låg jag utslagen i soffan resten av kvällen. Den natten hade jag sovit TRE timmar. Vi kom hem sent + att jag låg och hostade som en galning halva natten... Jag tackar även gudarna att jag höll mig nykter hela kvälllen. Drack en halv öl, hehe. Hade jag varit bakis på det hela i går när jag jobbade + den lilla sömnen jag fick hade jag nog inte ens tagit mig ur sängen på morgonen och därefter inte jobbat alls. Men jag hade en trevlig kväll i alla fall! Kunde ha blivit bättre + att jag fick veta något som gjorde mig lite ledsen, men för övrligt var det riktigt kul. Maggio var uuuundeeeerbaaar!
 
Nu ska jag börja bege mig mot sängen. Jobbar imorgon! Puss godnatt.

Veronica Maggio, Adrian Lux, Takida


RSS 2.0