Say it with music -

-


7

Mitt 7e inlägg för idag. Tråkigt... Men kvällen vart räddad av att mamma plocka fram kex och ost och tände ljus, mysigt!
Hade varit trevligt med min myskille här, men ja, han hade träning. Det suger verkligen att vi bor ändå 6 mil ifrån varanda. Då kan man inte fara till varanda när man vill eller sent, typ som idag efter hans träning som slutar halv 11. Det är asjobbigt att behöva planera dagar i förväg när vi ska ses... Men, love u anyway!♥


nothing more to say

Jag blöder, skriker och fryser på insidan. Jag önskar att jag kunde öppna upp mig mer, så att du kunde få se precis hur mina tankar cirkulerar. Att även jag är gjord av kött och blod, precis som du. Och precis som du så har jag brister och känslor. Jag försöker, varje dag, att intala mig själv att inget kommer att förändras. Men även järn blir rostigt. Snart är vintern här. En kall och mörk årstid och jag behöver dig mer än någonsin. Öppna ögonen och inse, att där ute, finns det någon som bryr sig om dig mer än någon annan gör, som aldrig blir less på att få höra din röst. Fatta även att du inte behöver söka bekräftelse hos andra, du vann mitt hjärta, räcker inte det?


Hur känns det att inte kunna få honom, bitch...

Men ibland känns det som att du redan fått honom...

photoshoot


♥♥♥


Jag må vara dålig på att visa tacksamhet och att jag bryr mig. Men tack för att du färgsätter min värld och mitt liv älskling!♥


Okt. 31, 2011


Arkivbild, nu ska jag hoppa in i duschen, ta påmig några kläder och sen iväg till jonna för att göra lite hår och smink till hennes projektarbete :)


-

-M.K


Bilder från igårkväll!


Snart fredag och lov!


Bjuder på en riktigt gammal och go bild på små fina flickor! (jag med mask)

Åh herre, imorgon är det äntligen fredag och jag slutar tidigt för en gång skull! efter skolan blir det nog stan en stund medälsklingen, sen hem till mig, laga god middag och mysa en stund sen klä ut oss till hemskeheter och sen iväg på halooween-fest med bästa vännerna! Jag och tjejerna var nyss och kollade till lokalen, så jag blir bara mer och mer taggad! Jag tror på en mycket lyckad start på lovet.
Nu ska jag ta mig nå kvällsfika,gå och vara lite social med pappa som sitter ensam på övervåningen, sen ska jag nanna. Ska se till att få bra medsömn om jag ska orkavara uppe imorgon. Jag är verkligen ingen nattuggla, blir jättelätt trött... 

Kan ju bara lägga till till anonym läsare: Ja, det kanske vart lite rörigt med dessa "10 saker". Men jag är sjukt depp över skolan, men samtidigt stolt/glad över att jag slyckas ta mig igenom det. Hoppas att det blev lättare att förstå!.. :)


Best friends can grow in different directions without growing apart.


Jag hoppas fortfarande♥


7 låtar

Som jag nöter. Haha, jag är snart helt fast i skrillex...


Okt. 27, 2011

Nämen oj oj, vart visst inte som sakt igår. Men men, jag är ganska dålig på att komma ihåg saker! Imorgon,mina damer och herrar, är det partaj som står på schemat (skola före såklart). Hade inte tänkt att gå fullt ut, som vanligt, utan köra på något väldigt light. Det är ju så jäkla jobbigt att leta kostymer osv. Det blir nog skinnjacka, nitar och läder, svart kajal och ruffsigt hår, klart!...


Ska väl försöka efterlikna mötley crüe imorgonkväll, kanske?


Are you feeling alive?


Ny profilbild på face. Från estetfesten! (Det ser ut som att jag har svart hår, kanske ska färga det så mörkt?)

Godmorgon!
Idag är/var det sovmorgon som stod på schemat. Så jäkla skönt! Bussen går om dryga 20 min och jag är helt klar. Har packat mig en liten väska, ska sova hos jens, så jag passar på att blogga lite medans det blir dags att fara. Tänkte svara på lite kommentarer ikväll när pojken är och tränar, då har jag i alla fall något att göra.
Vi ses då!


2 snygga rockers


John mayer tar fan alla ändå...


Varför ska det vara så kul med kläder?


Stöd bröstcancerfonden

MariaBingo gör en kraftinsamling för att stödja och få in pengar till Rosa Bandet, för att Oktober är den rosa månaden. Detta tycker jag är helt fantastiskt! Du som bloggar kan oxå göra skillnad. Klicka in på MariaBingo och ansök om att få göra ett inlägg och med det så skänker MariaBingo 50 kr till bröstcancerfonden. Du kan oxå göra skillnad!


Pockahontas, Peter Pan och Påkörd


Satsar på nästa linje-fest efter jullovet. Hoppas det blir så.


10 saker

 1. Jag mår bra
 2. Jag har fantastiska vänner, familj och pojkvän
 3. Jag är faktiskt nöjd över mig själv
 4. Jag är musikalisk
 5. Jag orkar med saker som skolan
 6. Jag är en mysig tjej
 7. Jag blir glad över andras framgång
 8. Jag gillar att pyssla, göra om osv
 9. Jag är generös
 10. Jag är glad och trevlig

Detta var verkligen inte lätt! Men jag gjorde det, det är det som räknas. Hoppas at ni gör desamma med att nämna lika många bra saker om er själva som dåliga. Då kommer ni att känna er mycket bättre till mods!


SVAREN

Hur gammal var du när du började blogga?
Jag var 13 år när jag startade min första blogg, 14 när jag starade upp denna. Visste egentligen inte riktigt vad det hela gick ut på, så jag slutade ganska fort med det. Kännde inget större begär av att blogga. Sen har jag haft många fler helt värdelösa bloggar före denna. Det här är min 3e eller 4e blogg!

Hur kommer de sig att du beslöt dig att blogga? :)
Alla mina vänner började och spred att det var värsta trenden at t blogga, så såklart var jag oxå tvungen att skaffa mig en! Alla andra hade ju en, inte ville man inte vara som alla andra!

Hur länge har du bloggat?
den här bloggen har jag haft i 2,5 år + kanske 1 på föregående bloggar. Så ja, snart 4 år!

Det bästa med att blogga?
Att få yttra sig om saker och ting (inte för att jag gör det så ofta...). Jag är en person somgärna delar med mig och är jätteintresserad av att skriva och visa upp olika saker, det har i alla fall blivit ett intressen under de år jag har bloggat. Så det kommer allt mer till mig. Jag bloggar inte för att visa upp att idag har jag ätit det och det och gjort set och det. Jag skriver mer och t e x känslor och humör. Vem bryr sig om vad jag gör på skolan, typ?...

Vilka bloggar läser du?
Jag läser ibland de större bloggarna,bara för att ibland "hänga med". Min Favoritblogg är Angelica Blicks blogg. Så vacker kvinna så det är inte sant!
Sen läser jag dessa:
http://pakis.blogg.se/
http://freyd.blogg.se/
http://sandstromjohanna.devote.se/
http://fannyol.tumblr.com/
http://isarna.blogspot.com/
http://jaghetersofia.tumblr.com/
http://emlansstyle.blogg.se/

Varför fick du namnet Lowa?
Hahah oj vilken fråga! Vart ränt tvungen att fråga mamma! Ja, jag fick heta Lowa (Lova) för att mina föräldrar (eller mamma) tyckte att jag såg ut som ett troll och då var tydligen Lowa ett passande namn!

Trvis du bra med att gå den linje du går? Var det rätt val?
Jag trivs jättebra! Jag älskar min klass, det är så många människor som jag aldrig trott jag skulle umgås med, någonsin! Men alla är glada och hur trevliga som helst och fulla av liv. Vi har aldrig en tråkig eller tyst lektion!
Så, jag trivs!


Har du ett förhållande? isf hur länge har ni varit tillsammans?
Jo det har jag ju! Medglada jens som jag typ skriver om hela tiden... Vi har varit tillsammans i dryga 13 månader. Så jag är en lyckligt lottad tjej!

Vad är kärlek för dig?
Att känna att man, 24/7, kan ringa personen. Att vakna upp, sida vid sida, och känna varandras äckliga morgonandedräkt. Att inte känna press över att gå omkring med smink eller i fina kläder hela tiden när man umgås. Att duscha tillsammans. Att gå ut och gå och hålla varandra i handen. Att kunna prata om allt. Att få en puss varje gång man ses och säger hejdå. Att säga Jag älskar dig så ofta det går, inget tillfälle är fel! Och en massa andra små underbara saker (jag skulle kunna skriva så mycket mer!). Det är de små detaljerna som gör kärlek så underbart!

Hur fixar man ett brustet hjärta på bästa sätt?
Oj, jag har faktiskt aldrig fått mitthjärta brustet, så jag har ingen aning om hur det ens känns! Men jag kan tänka mig att det är tungt till en början. Det känns så hemskt att säga det, men bit ihop. det går alltidöver efter ett tag. Tiden läker alla sår! Sen när det gått ett tag, hitta på något att göra. För att underhålla sig själv är en hjälp på traven. Sitt inte bara hemma och gråt!


Har du spelat någon sport, eller spelar du någon sport, isf vilken?
Jag har spelat fotboll (slutade för 1 åt sen) och jag började när jag var ca 7-8 år. Det var fina tider det! Saknar mitt gamla lag a little bit!

Hur har du satt in ditt löshår? Blev jättefint!
Tack så mycket! Jag kan ju berätta först att det är köpt på tradera, kan vara en vanlig fråga. Sen så satt en av mina vänneri det åt mig, på hennes skola. Det sitter fast med lim/vax. Jättesmidigt och det vart ju rätt bra om jag får säga det själv! Nackdelen med löshår är ju att det blir lätt tovigt, bara en varning!

Favorit tv-kanal?
3,5,6 och alla +CANAL

Vilket är ditt favorit program på tv?
The only one, Halv 8 hos mig haha! 

Kollar du på idol? Vem tycker du ska vinna? Vem i juryn borde lämna sin plats?
Jag ser det så ofta jag kan.  Jag kan ju säga att de flesta som är med i år fattar jag inte ens varför dom är med. Linni t e x, vadfan gör hon ens i tävlingen. Bara för att hon är ball och är homo gör väl henne inte bättre? Usch, jag blir så arg! Den som har mest potential är Molly, nyss fyllt 16 och har en röst som en fullt utveckald kvinna. Amazing! Och, alla i juryn gör ett bra jobb. Jag tycker att alla är lika värdiga att vara där. Bard är väl en skitstövel, men för det mesta har han rätt...

Tror du på något? Behöver inte vara Gud, bara något överhuvudtaget?
Call me mad, men jag tror påspöken och andar. Inte bara för att jag har sätt paranormal activity, för den är fake! Men jag har alltid trott på sådana saker, så är det bara. Det finns många som protesterar emot övernaturliga saker, men låt dom tro vad dom vill och låt oss som tror på det tro vad vi vill. Finns egentligen inget att diskutera!

Är du en känslig person som kan gråta till nästan allt, eller visar du inte så mycket känslor?
Jag är en ganska kännslig person. Jag har mycket att gnälla på och direkt någon går fel blir jag gråtfärdig. Ett exempel: Jag fick hem löshåret i brevlådan och det såg så lite ut. Jag trodde att jag vart lurad på pengar och började lipa. Mamma pöönade paketet och såg att det var rätt mäng. Jag slutade att lipa, haha! Vilken tönt jag är!

Har du något fint "musikminne", typ en händelse som har med musik att göra?
Nydligen att jag och två klasskompisar var till umeå för en liten inspelning är ett jättetrevligt minne! Annars första gången jag sjöng solo inför jättemånga var när jag gick 3an, på en julkonsert.

Finns det någon låt du särskilt tycker om att spela och sjunga?
Finns många roliga låtar att sjunga. Gärna låtar som är på gränen för svåra, så man får vråla på och utveckla rösten (självklart då ingen hör oljudet!)

Vad stör du dig mest på hos männsikor?
 Jag är ingen som hatar människor. Men det som stör mig speciellt är att alla ska se likadana ut (tyvärr är jag väl en sådan person...). Men jag avgudar personer som vågar stå  för sig själva och t e x klä sig som domkänner för. Det,mina damer och herrar, är den starka individen!


Några enkla snabba:
Är julafton eller är din födelsedag bäst?
- Julafton!
Har du någonsin tyck att en lärare är snygg? - Nej...
Din bästa raggningsreplik? - Kommer du hit ofta eller?...
Har du någon fobi? - Mörker och kryp, huvva!
Har du någon sexleksak hemma? - Nix!
Favoritmat? - Oxfilé och potatisgratäng
Drömresmål? - Alla grekiska ställen!
Har du något speciellt mål i livet? - Bli lycklig känns som ett bra mål
Ditt favorit plagg i garderoben? - Min gråa stickadetröjafrån ellos, underbar!
Skulle du kunna tänka dig att ha en KK? - Jag är mer åt förhållandetypen
Vart bor du? - Burträsk, ostriket! (Här gör vi Västerbottensosten för er som inte vet...)
Hur många år är du? 17,5
Vad heter du i mellanamn? Emma och Christina
Favoritdjur? - Hund
Favoritfärg? - Svart och grön
Vilka tre saker skulle du ta med till en öde ö? En ö helt UTAN elektricitet? - Tält, tändare och mat.


Tack för alla frågor!


10 saker

 1. Jag längtar bort från 17 år så jävla mycket just nu
 2. Jag har fått tinnitus under helgen
 3. Jag är ett freak med läs och skriv svårigheter (dyslexi)
 4. Jag börjar bli sjukt hängig över skolan
 5. Jag har synfel
 6. Jag har dålig hy
 7. Jag är trött
 8. Jag vill ha lov
 9. Jag önskar att jag hade mer ork till skolan
 10. Jag önskar att jag vore smartare


Det finns alltid saker som man nojar sig över, speciellt vi tjejer. Vi är duktiga på att dömma andra, men framförallt oss själva. Så, därför har jag staplat upp, i random ordning, saker som stör mig eller som jag tycker är fel just med mig. Gör det ni oxå, och imorgon gör ni exakt samma sak, fast med 10 bra saker om er själva eller saker som kommer att hända. Ni kommer inse att allt kommer att kännas mycket bättre, när man ger sig själv bra feedback!


Okt. 23, 2011

Sitter och ser på film i min ensamhet. Hade velat ha jens här, men skolan får gå före den här gången! I övrigt har jag haft en trevlig helg som har bjudit på både det ena och det andra! Nu ska jag ladda upp lite energi för en jobbig vecka med eos och sen, sen är det lov! Jag ska ta och svara på frågorna imorgon, absolut inte försent att ställa fler!


Jag och Sofia Peter Pan från estetfesten i fredags.


FRÅGESTUND ÖVER HELGEN


Fråga vad ni vill, hur mycket ni vill. Anonymt eller ej, jag svarar!


Länkade

Lisa - if you never try, you'll never succeed!
Julia
alice
F O R N I A - R O L L Y
Josefin
Martina
irma
Cassandra Bergeling ♥
medina
Petra Z
Lina
' Saveu
Malin
Ida:)
Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]
Emma
Sarah

Tackar er för att ni tog er tid och svarde på mina lärasfrågor! Hade dock hoppas på att ni övriga läsare kunde släppa loss lite mer oxå...

 

Okt. 20, 2011


Hehe yeah nice pic.

Ikväll kommer det bli en bra kväll. Jag ska packa och käka en massa kebab och pommes! Morgondagen kommer att rocka. Är så sjukt taggad på en kväll med alla fina musikare! + att alla ska vara utklädda. Nä, det kan inte bli bättre!
Saknar min pojke, men ska sova i hans sköna säng imorgon natt! :)
Glömde en sak, i måndags så hade vi 13 månader♥


-


På morgonkvisten

Har just satt i locktången och ska sätta igång med att försöka göra något av mitt hår. Har sovmorgon oxå, en timme extra... Bussen går om 45 min så jag har god tid på mig! Tänkte göra en riktigt smarrig och bra frukost. Detta blev oxå ett bildlöst inlägg, tråkigt!

Vad ska ni göra idag?


Alla blir sura ibland, men det betyder inte slutet.

Tända ljus, ingen som bryr sig. Trött och sliten. Du blåste ut ljusen. Allt jag ville var att ha det lite mysigt. Tydligen ingen uppskattning. Tack för att du fick mig att känna mig dum för stunden.
Men jag tycker om dig ändå.


Pärlor av plast.


Ikväll har jag roat mig med att göra jättetöntiga smycken till min outfit till fredag + gjort lite skolarbeten.
Har hunnit kvällsfika oxå. Ser nu på bonde söker fru med mamma. Ska väl snart gå och lägga mig, är så extremt trött! Har sovit dåligt två nätter i rad (och nej, det beror inte på dig älskling!)
Ha en fortsatt bra kväll!♥


Glad i ett dåligt väder.


Fjortisbild...


Hallå där! Dagen har bestått av att jag nästan somnat på alla lektioner, så bra har jag sovet de senaste nätterna pga ont i hårbotten. Men annars är jag riktigt glad och lycklig idag. Vad har jag att klaga på? Jag har tak över huvudet (det regnar idag så...), jag har en varm och skön säng, en mamma och pappa som föder mig varje dag, en underbar pojkvän (som tyvärr inte är här just denna gråa, kalla kväll) osv.
Nu känner jag att det doftar käk nerifrån, så jag ska rusa!


Latmask


Random bild...
Ikväll har jag inte gjort ett skit. Har mestadels legat i soffan och kollat på tv. Och så spelat inte gh men jens. Mer än så har det inte blivit! Ska typ käka någon, sen sova? Ska upp tidigt imorgon, som vanligt...


Okt. 18, 2011


Ska ta en dusch, städa, göra läxor, sen sappa. Är riktigt trött, fick inte sova så mycket inatt pga håret. Men, ska man vara fin får man lida pin!


Okt. 17, 2011

Sitter hemma hos jens, ensam. Testar hans webbcam och tycker att jag är skitläcker i mitt nya hår. Fick dock inte med hela, men det är mycket längre! Är super nöjd!!! Jonnis är bäst!♥

Till er läsare!

Ni vet mycket om mig, jag vet lite om er. Anonym eller inte, jag vill jättegärna att ni svarar på dessa frågor så jag vet lite mer om er, ni fina läsare!♥

Hur gammal är du?
Kille/tjej?
Vart bor du?
Vad gör du, pluggar, jobbar. Vad/vart?
Vad gör du på fritiden?
Favoritartist?

För er som lämnar länk från blogg, fb eller någon annan sida får chansen för en länkning!


Ljus


Har gjort en ny ljusuppsättning i mitt rum, på en extremt liten och onödig hylla som i alla dagar jag minnas har hängt där. Sen hittade jag lite gamla snäckor och så blev det lite myspys där istället. Helt okej vart det!


Bättre sent än aldrig!


Har glömt helt bort att lägga upp bilder från när vi var och bastade för några veckor sedan. Men, bättre sent än aldrig!


SÖNDAG


Var som sakt i Luleå igår och såg Timme spela. Köpte även en ny jacka och lite detaljer till min utklädnad på fredag, bla pärlorna ovan.
Gårkvällen var riktigt roligt, som förväntad. Ska göras om! Kanske ännu värre nästa gång?
Idag har jag städat mer äv vad jag trodde att jag skulle göra. Men det var lika bra att göra bort allt, så slipper det se ut som skit. Mamma vart då glad! Och så har såklart gjort bort en massa  skolarbeten nu. Så jag hoppas på en riktigt lugn vecka.
Imorgon ska jag till jonnas skola och få håret fint. Ska bli spännande och se slutresultatet! Och så ska jag hem till jensen efter det :)
Ni får ha en fortsatt fin söndag!


Efterlyst...

Trött som fan. Har haft en riktigt rolig kväll. Nu ska jag sova, och hinna göra klart det här innan datorn dör.
Miss my boy. Älskling, om du ser det här, kan du ju ringa mig!

image description
En hörstdag efter skolan. Gubbens "hatt"...


-


u name it


Okt. 14, 2011


Fredag och jag har intagit soffläge med en massa gott. Ikväll ska jag vara hemma, skönt! Imorgon blir det en tripp till Luleå för att se lillebror spela match, sen på kvällen ska jag och mina flickor umgås. Ska bli riktigt trevligt! Har inte träffat dom på ett tag, så vi kommer att ha många ord att byta.
Ikväll/inatt, när det blir dax att sova, kommer det att kännas riktigt tomt och ensamt. Har delat säng med älsklingen flera nätter i rad, känns jättesurt :(


Love you, sweet chocolate.


Snygge! Har bakat chokladbollar och ätit morötter m dipp och ananas, färsk ananas! Nu ser vi fotboll Sverige- Holland 1-1 och så ska vi ta och kvällfika, bjuda mamma och pappa på våra goda bollar + kaffe. För min del, varm o'boy!


Okt. 11, 2011

Ingen bild såhär på morgonkvisten. Jag har sovmorgon och ska snart fara iväg till skolan. Vi har svenska, sen idrott men jag ska inte vara med, sen slutar jag i princip. Jag ska fara och snacka lite med någon på skolan (nån "kärring" från skolan ringde igår och sa att hon ville ha mig på återbesök, men jag har aldrig varit iväg på något sådant. Säkert bara ett missförstånd...) Sen hoppas jag på att jens följer mig hem. Få se vad vi ska hitta på, vi båda har då läxor, så det blir väl det vi ska sysselsätta oss med?
Kan bjuda på en låt istället!


Alla dessa tragiska kärleksdikter...


Jag ser dig, du ser en annan
Vad har jag gjort för fel
Ett slag i hjärtat, ett slag i pannan
Jag ger upp
Jag undrar ikväll vad hon gör mot dig
Jag ligger ensam, tänker du ens på mig?
Allt jag trodde vi hade, var det förgäves?
Att jag blundar för verkligheten
Att jag älskade dig
Du älskade inte mig

Hon ska få, få för allt
För allt hon gjorde mot oss
Hon trackar ner, men jag står på
För ingen ska ta få ta ifrån oss, det vi hade
Att där stod en gång, du och jag
Lyckliga
Tillsammans


                                                                                                                                                            


And tonight,i'll fall asleep with you in my heart.


Du är bäst gubben, älskar dig!♥


Nu funkar i alla fall hemsidan igen...


Skitnajs^, skittrött, skitrastlös. Jag ska gå ut och gå en kortis, sen äta en chokladboll.

ARG

GHJLGJKÖHSDAKLVALNKASDNHkial gaaah jag blir så jävla less... HElvetes bloggjävla.se funkar aldrig som det ska.,.mlsnakfsnbabtfjedbgpsiabfdhbgöbkl går ju inte ens lägga in bilder,.. satan......

Inte mitt problem

Som ni ser så sög jag verkligen på att få till ett "hyffsat" bra in lägg. La in tre likadana bilder, haha! Ikväll blir det fredagsmys med både en massa gott och någon form av aktivitet. Hoppas att ni övriga oxå får en trevlig fredagkväll! (som vanligt går det inte att lägga in bilder från jens dator...)

Testbloggar...

...från Jens mobil. Roligt att blogg.se har skaffat sig en egen app, superbra! Nu saknas bara att jag skaffar mig en egen iphone så blir det förmodligen mer uppdatering...


-


Du ger mig så mycket

Lång dag, kort inlägg. Ingen bild. Värt att skriva... Pappa har köpt en ölkorv och en bulle. Ska kvällsfika lite senare. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ha en bra kväll!


-


Lovande


Nu har jag några bokade dagar framöver:

17/10 frisörtid hos jonna, ska sätta in extensions
21/10 linjefest p-party
22/10 spelning på e4an
23/10 "modelljobb" med jonna

Packad vecka 42!


Myspys


Har städat och gjort lite mysstämnig i mitt rum. Nu saknas bara en röjning av gammalt skit som är i alla lådor/hyllor/korgar så kan lite nya grejerfå plats. Ska jag vara ärlig så är inte mitt rum pimpat på många år, kanske 8? Men samtidigt är det ju lite mysigt att ha sima gamla barngrejer kvar i rummet, haha!
Ikväll har jag roat mig med städning, läxor och så har jag påbörjat ett cv. Så nu är jag förtjänt av kvällsfika. Varm choklad och rostade mackor!!!


Come home to me


Hallå på er!
Idag har jag varit riktigt trött och sliten. Håret har ingen volym eller glans, bara slitet. Huden är ofräsch och ögonen bara häger. Jag ska ta och göra något åt det ikväll! Och så ska jag försöka att organisera upp bland alla mina sång/piano/gemu papper. Allt är i en enda röra!

OBS! Jag har startat en ny kategori THESE THINGS!


SHOES


Höstskor


Kanelbullens dag


Nu ska det fikas!


true


20.35

Riktigt skönt med en simmtur, det vart nästan en hel timme (drykt 70 längder). Nu när jag komme hem så tog jag och städade bort alla mina förbannade kläder både på mitt rum och i tvättstugan. Så nu är garderoben fullproppad med kläder och tvättmaskinen i full rulle. Nu ska jag bara invänta att håret ska bli torrt sen gå och lägga mig.


Maybe another day.


Känner mig förbannat läcker idag. Ska käka något, sen göra lite läxor och sen fara och simma med Jonna. Ska bli skönt att tvätta håret. Det är verkligen inte fräscht just nu...


RSS 2.0