Say it with music -

Alla hjärtans dagDet här är alla hjärtans dag i bilder som den var för mig. Fick godishjärtan av mamma, vackra tulpisar av pappa. Jättegod choklad och en liten hudkräm av Jens. Det blev lite räkfrossa med mamma och pappa innan jag for till stan för att gå på dejt. Jens bjöd på middag på don vito vilket var hur mysigt som helst. Pizzorna var t.o.m hjärtformade (om man kollar noga)! Resten av kvällen spenderades med tända ljus, godis och film. Kunde inte få en bättre dag. 

Hej


Tyvärr blir det inte mycket bloggande på den här bloggen nu när jag inte gör så mycket annat än att träna på dagarna. Så tråkigt är mitt liv just nu! Hoppas ni även läser träningsbloggen.

I helgen har jag faktiskt gjort lite andra saker än att bara träna och se på tv... I torsdags (räknar det som en helgdag nu) sov jag och Alice hos Paulina. Att man inte sover över hos kompisar oftare, det är ju det mysigaste söm finns. Det är jag alldeles för dålig på.  I fredags var jag med några vänner och såg en film. Alltid mysigt! Igår jobbade jag faktist (yeeey), åt middag hos mormor och morfar och senare på kvällen tog jag bussen till kg och såg mello med Jens. Idag är veckans absolut värsta dag. Inte för att jag har den vanliga söndagsångesten, men jag gillar inte söndagar för att dom är så sjukt långtråkiga och det finns aldrig något att göra. Tack och lov att det är måndag imorgon! 

RSS 2.0