Say it with music -

Här låg vi och myste igår❤


STYLE


Imorgon kväll åker vi

Nu är väskan snart packad och nu är det bara väntan på att få fara. Som alltid är jag i ganska god tid med att vara klar men lika skönt det. Har stressat som fasen ikväll... Men imorgon halv 12 på kvällen lyfter planet mot Kreta!:D


Nytt

| Klackar Skopunkten 499:- | Stövlar/boots Skopunkten 499:- 50% | Tröja Rut m.fl 299:- |
 
Detta fick jag med mig hem från Umeå +  en massa krims krams som baskläder, smycken och andra accessoarer. Men ides inte fota det idag. Stövlarna är jag mest nöjd över. Ville ha några snygga höst/vinterskor och jag har massor av boots hemma så jag tog ett par högre denna gång. Inte min stil men vem säger att man alltid ska köra på same thing hela tiden?

Kräftskiva

Igår tror jag att jag åt min första kräftskiva, har jag för mig i alla fall. Jag som är så svenne och norrlänning som det går att vara så har jag aldrig ätit kräftskiva. Surströmming äts varje sommar, ibland på vintern också, men har inget minne av att varit på kräftskiva.
 
I alla fall så var i Matildas stuga i mjödvattnet och hade gjort det mys med en massa gott. Det var riktigt trevligt med  kräftskiva, vi åt i flera timmar haha! Vi åt från det vi kom dit tills vi gick och la oss i princip. Mat, efterrätt och godis. Men jag har kvar allt mitt godis för jag blev så mätt!

Elsa bjuder på gofika!


Aug. 21, 2013

Ikväll sover jag i Kåge. Har ätit middag här och jag och Jens har kollat idol och gått en promenad. Imorgon blir är det flera roliga grejer som händer. Jag ska träffa min arbetschoatch, fika hos Elsa (avskedsfika så det kommer att vara lite tungt, men trevligt att träffa henne och alla andra) och på kvällen blir det kräftskiva i mattes stuga!

Godnatt!❤


Brännt pengar i Umeå stad


I Umeå med bror

Vid två idag tog jag bussen ner till Umeå för att spendera tid med lillebror. Vi har lagat burgare, jag har varit på ica tre gånger på mindre än en halvtimme, vi har ätit chips och godis och sett 21 and over. Hahah så sjuk film! Samma snubbar som gjort baksmällan filmerna. Vi har skrattat massor ikväll!:D


Måndagen

Igår på eftermiddagen kom Elsa och Sara från stan för att hälsa på mig och Olivia. Har inte träffat dessa tjejer mycket i sommar och jag blev så glad då vi återförenades igår, bästa tjejerna! Vi lagade tacos till middag och sedan laddade vi upp för säsongstart för idol. Och jag är SÅ lättat över att jag slapp se mig själv på tv haha! För er som inte vet det så sökte jag i sundsvall, gick inte vidare, haha, men ni kan se min audition på TV4 play...
Efter denna dramatiska och spända timme såg vi våran projektkonsert och oj vad jag kommer att sakna att stå på scen, tillsammans med mina klasskamrater:(
Sedan satt vi uppe och pratade en stund och sedan la vi oss och sov. Det var en riktigt mysig kväll, längtar till nästa gång vi ses!


Godis och mys i Jennifers lusthus


Lunchrast

Nu har jag lunchrast och sedan har jag bara tre timmar kvar av min schemalagda tid här på Konsum. Kl 4 är jag arbetslös. Låter helt sjukt, men ska in på af:s hemsida och kolla jobb när jag kommer hem, vägrar sitta i flera veckor utan arbete!;)


Biokväll

Ikväll har jag besökt biografen med gamla goa brudar. Tog bilen in till stan för att se Känn ingen sorg. Och åh så underbar film. Jag är inget fan av Håkan men ikväll blev jag nog lite kär i alla fall. Ni som inte sett den filmen, se den. Väldigt bra!


Bra dag att slösa lite pengar.


-


Pink & White


Myskväll

Direkt efter jobbet for jag förbi Frida på kiosken, köpte godis för 8 kr och pratade en stund. Nu har jag tänt lite ljus, satt på en film och är redo för att spendera denna kväll för mig själv. Egentligen vill jag inte vara ensam för det är mörkt i huset och tyst. Hatar att vara själv... Men får göra det bästa av situationen!


Tänker aldrig mer ha fötterna på jorden, tänker aldrig mera gå med tunga steg.

 

Aug. 10, 2013

Igår efter jobbet for jag direkt till stan och såg bio med Jens och vi såg Elysium. Den började bra men blev dålig på slutet. Sen fick jag agera fylleshaffis hem.

Nu har ganska precis vaknat och ska ta och göra mig en god och bra frukost så jag håller mig till lunch. Idag jobbar jag 11-20.15.


Nytt

Jag och mamma gick förbi Köpmangatan 11 på förmiddagen för att kolla in rean. Halva reapriset och jag fyndade ändå helt ok grejer. Klänningen 149 kr och toppen + blusen tillsammans blev 179 kr. Klänningen köpte jag själv och de andra två fick jag av mammsen♥

Yeeeey:D


Godnatt

Lyckan som uppstår när man ser på schemat att man börjar 4 istället för 10! Men ska ändå sova nu för jag vill ta vara på dagen, ska träna och sola om vädret tillåter. Sen ska jag duscha och förbereda lite för direkt efter jobbet tar jag bilen mot stan för att se bio. God natt alla fina!♡


Ligger på gräsmattan och steker!


Girls want men, not boys.


Vid mitt smultronställe

Vår lilla smultronkulle på gården börjar sakta men säkert sluta göra små bär. Vilket innebär att hösten närmar sig. Jag vill inte att sommaren ska ta slut! Men idag ska jag i alla fall njuta av årets sista smultron.

I måndags var jag och Jens på Kågebadet


Pep


Profil

Fick tråkig ikväll så har varit ute och fotat, mig själv. Bilderna blev inte så bra så jag testade att redigera i svart/vitt. Har aldrig gjort det förr. Tycker ändå att det blev ganska bra? Sen blir jag alltid så förbryllad  över hur bra min lilla kamera är. Det är en system, men en kompakt en och det tar förjävla bra bilder alltså! Sen är väl inte jag det bästa fotografen eller så bra på att redigera men det är en annan femma.
 
 

Jag föll på direkten, det var något elektriskt. Ända in i skelettet, känner jag din själ. Vi har krigat många nätter, bråkat i många dar. Alltid ångrat oss efter, du och jag.

 
 

Nya grejs

Idag har jag sprungit på stan i värmen och svettats som en gris men det var ett måste. Har köpt grejer till resan såsom solkräm (köpte barnsolkräm, vägrar bränna mig!) och en massa annat skit (har varit/är på dåligt humör idag). Fick en strandklänning av min fina kille också, det gjorde mig gladare♥. Den kostade bara 49 kr men det gjorde mig glad ändå.

Söndagsmiddag med mina fina

Ikväll har jag, Paulina, Jonna och Alice ätit god middag tillsammans och haft det jävligt kul! Vi har skrattat massor, snapat, kollat gamla bilder och snackat. Har aldrig tråkigt med dessa tjejer, ni är bäst! Ett bra bakishäng och avslut på denna vecka. Nu välkomnar jag några dagars ledighet med öppna armar.

Beachparty

Igår kväll var det volleyboll cup och fest på långnäset. Jag tycker att det är så kul att det anordnas tillställningar som denna i burträsk, så trevligt! Själv var jag inte med och spelade med hade det mysigt på stranden ändå. Efterfest i burträsk och kom hem i ganska lagom tid. En mycket lyckad kväll!

 

 


Bad och sol på bonnstan!


Långnäset hela dagen! Sol, bad idag och ikväll beach volleyboll.


Kvällar då de är som bäst

Ibland får man unna sig...


Beställt

Jag har alltid velat ha en vattentät kamera och nu har jag köpt en för 499:-. Ska bli spännande och se om den ens fungerar men jag tror att den kommer att göra det, i alla fall till det den är utsedd att göra, under vatten! Var dock inte så fin färg men den är liten och behändig ;) Och för det priset ska man nog inte ha så stora förväntningar heller, men det kommer bli kul om det funkar!
 

Jag älskar dig.


Fika hos mormor och morfar


RSS 2.0