Say it with music -

-

Hej på er! har just gjort mig klart, vart inte så speciellt och ska snart fara till Paulina och sen vidare till värdshuset för räkfrossa. Vi ska säkert hitta på något mer senare ikväll. Men det blir nog hur som helst trevligt!


Bytte vbild fb oxå. Typ såhär ser jag ut ikväll.


Juli 29, 2011


Tagen tidigt i sommras. Paulina, Jonna och Jag.

Sliten som fan, förkylningen tar kol på mig... Drar runt här hemma i jens kläder och äter plättar. Ikväll - räkor!


Sweet dreams


Hahaha jag ser ut som en bebis OCH ett troll...

Ikväll har jag kvällsfikat här hemma hos mig med Paulina, Frida och Johanna. Lite före gick vi ner till sjöng och satt där och pratade, tills vi kom in på ämnet "mat" och beslöt oss för en kvällsmacka! Jag har då haft det riktigt trevligt, som jag alltid har i deras sällskap. Imorgon planeras långan och på kvällen räkfrossa!
Det skulle vara riktigt härligt att ligga bredvid min mjukis ikväll (detta vill jag varje kväll...).


3 Doors Down TIME OF MY LIFE


Hittade just 3dd's nya platta på spotify, någon som har hört talas om den? Men annars slyssa på den. De flesta låtarna var riktigt bra!


Ibland så vill jag bara döda något...


Gick förbi en liten åker nu under motionsrundan. Kolla så fin det är med dimma och grejer!

Ikväll har jag bara suttit hemma och inte gjort nånting. Eller jo, spelat sims då... Men jag känner mig inte kry! Hela kroppen är tung och eländig, jag orkar typ ingenting. Imorgon, om det är bra väder, så blir det att sola och slappa hemma. Kanske umgås med tjejerna på kvällen om jag känner mig friskare, vilket jag hoppas på!

Ibland blir jag så besviken. Vi bor lång ifrån varandra och har inte möjlighet att träffas så mycket, och när man väl ringer, i hopp om att du ska bli glad, så får man ett nekande och tveksamt svar och man måste tjata röven av sig för att få lite tid med dig. Så ska det inte va och jag verkar som en gnällig surkärring. Så vill jag inte ha det. Men vad fan ska man göra?!... Sad but true.


WANTIES


Juli 27, 2011


Jensa på bild.

Ögonen rinner och har kladdat igen, näsan är tept och jag hostar som en galning. Ett mycket fint resultat av att ha badat i det iskalla havet nere i Stockholm. Nu när jag känner efter så var det inte värt det... Jag ska ta mig näs- och ögondroppar sen på med bikinin och ut i solen. Idag är det en fin dag!


Så kommer de flesta damer att se ut i höst!?


Hett som fan!


You know you will always have me


Grått linne med stenar H&M 99:-, Brun stickad topp Lindex  299:-, Vit skjorta Lindex 199:-, Sjal H&M 99:-

Igår kväll hängde jag med fina vänner hemma hos Ante. Jag har ju inte träffat någon av mina vänner på över en vecka... Så det var riktigt trevligt!

Idag vart det en shoppingrunda och snart så kommer Paulina och Frida hit, förmodligen någon fler. Kommer nog att bli kul! Så jag ska ta och fixa till håret lite (kamma det), har fortfarande morgonfrillan kvar, haha...


Musiktips

Paramore – Monster

Inte lyssnat på den? Gör det! själv är jag ett ganska stort fan av Paramore, roligt med något nytt! Släpptes för ca 1½ månad sedan.


CLOTHING


Fulaste collaget jag någonsin har gjort... Men tillsammans, på kroppen, är det snyggt. Och ännu snyggare med en slickad hög härstsvans eller en inbakad fläta.


Myskväll med älski :) <3

dsc03268 (MMS)

Myskväll med älski :) <3


Stockholm Del 2


Käkade många goda middagar.
Drog och badade i pool hemma hos bekanta.
Snopparna hänger fram!...

...Och vi har gjort så mycket mer! Men jag skulle inte kunna lägga upp alla bilder... Dock så vart det inga knäppta kort från Grönan, men jag åkte nästan allt!


Stockholm Del 1


Söt bullmage...
Massa sol och badande på hällorna ute vid havet.

I Grisslehamn en eftermiddag.
Och väldigt fina och soliga kvällar i stugan.


NEW IN FROM STHLM


Svarta converse skinn 599:- Stockholm Quality Outlet, Svarta boots 399:- Skopunkten, Randig långärmad piké 199:- Bikbok, Vit hood 100:- (rea) Carlings.

Igår natt kom jag hem från en mycket trevlig vecka i huvudstaden. Jag har aldrig varit i stockholm förut så det var väldigt trevligt att se precis allt. Det är en väligt vacker stad. Men dock lite för ghetto och skitigt. Jag föredrar götet mycket mer!
Jag ska slänga in lite bilder från resan senare idag!


Juli 16, 2011


HAhaha smygfotad av Jens. Så jävla ful^...

Jag är uttråkad som vanligt... Rastlös med andra ord. Det finns inget att göra! Tur att vi drar ifrån surnorrland imorgon.
Festunderhållningen gick då endå skapligt bra, inte helt fiasko! Och där fick jag slut på idéer om vad jag ska skriva om. Hejdå!


Godnatt


Haha, jävla cpbild...

Ska man ränt utav ta och gå och sova. Faktiskt så känns det väldigt lockande. Jag är så sjukt trött och det kommer att bli mycket att göra imorgon. Och från det ena till det andra så ser jag film som går på 3an med bror. Seven, för er som inte ser den... Riktigt bra film! Men, jag kommer nog att somna ifrån den vilken sekund som hellst. Jag kämpar med att hålla ögonen öppna!...


Humblebee heartbeat.


Utan smink.

Det kanske inte syns så förbannat bra att jag har färgat håret. Jag har så dålig cam... :( Färgade även fransarna och brynen så att man får en lite naturligare look när man inte bär smink (jag har asbleka fransar och bryn egentligen). Btw, sitter och käkar världens äckligaste skråv från bussgrillen här i btk. Pommesen är inte klara och köttet är fan inte heller klart. Jävla helvette...

Färgar håret och klickar runt på internet.


Känner att jag har lite att blogga om just nu, det blir bara en massa klädinlägg... Men sattför ovanlighetens skull och kollade på  lindex hemsida och hittade denna snyggig i tre färger. Gillar nog den bruna mest! Kanske får ta och inhandla den senare? Det skönaste som finns är mysiga tröjor när man går i skolan!
Just nu sitter jag med hårfärg i håret, ska snart gå och tvätta ut det. Jag får vällägga in en före och efterbild, för det blir härligt mörkt! :D


-


HAN ÄR SÅ FÖRBANNAT JÄVLA EPIC

 
John Mayer i mitt ♥!


Sterssen är igång...


Haha fismongo! ♥

Goddagens på er! Hela morgonen har jag småbörjat med packning, bestämt kläder osv. Vi far ju på söndag, fy fasen vad vi kommer att ha kul! Men såklart så ska man alltid ha svårt för att välja ut det man ska ta med och man lyckas alltid att packa för mycket... Jag tror att många känner igen sig på den punkten.
Egentligen så skulle jag kunna börja packa på lördag eller t o m söndag, för jag är ganska så effektiv när det gäller packning. Men det här kommer att bli en jävligt hektisk helg. Morsan och hennes vänner ska ha sin 40-års fest på  lördag och jag, jonna och alice ska ju uppträda, vilket vi är som halvklara med... Hoppas att vi kan öva lite ikväll!
Men jag ska ta och fortsätta där jag slutade så jag får det mesta klart.


Det finaste med förhållanden är att det finns alltid någon att dela tid med. Det finns alltid någon där.


we♥it.com


You make me go asdfghjk!


Köpte detta idag.

Halloj på er! Har sovit gott hos min fina kille, shoppat lite med mamma och snart ska jag umgås med fina vänner. Ni får ha en bra kväll!


I'm nervous.


Såhär ser jag ut just nu...

Ikväll ska jag hem till min fina pojke som kommer hem från en fisketur i norge. Har checkat in lite bilder på fb och jag kan bara säga att det är ena fula jävlar han har fått upp! Men jag skulle tippa att jag kommer hem till han före han gör, så jag får roa mig med lite annat. Jag kanske gör ett sista blogginlägg för idag? Men nu ska jag packa klart min lilla väska och sen gå till bussen.


All I needed was a friend to lend a guiding hand.


Bilder från igår kväll.

God morgon, har ganska så nyss vaknat upp ur min skönhetssömn... Det är lite sol ute, men vette fasen om det är så jäkla varmt. Jag ska och käka något och sen gå ut och lägga mig och sola. Går det inte alls bra så får jag roa mig med något annan idag. Have a nice day!


Somewhere With You



If you’re going out with someone new
I’m going out with someone too
I won’t feel sorry for me, I’ll finish this drink
But I’d much rather be somewhere with you

Laughing loud on a carnival ride, yeah
Driving around on a Saturday night
You made fun of me for singing my song
Got a hotel room just to turn you on

You said pick me up at three a.m.
You’re fighting with your mom again
And I’d go, I’d go, I’d go somewhere with you
Somewhere with you

I won’t sit outside your house
And wait for the lights to go out
Call up an ex to rescue me, climb in their bed
When I’d much rather sleep somewhere with you

Like we did on the beach last summer
When the rain came down and we took cover
Down in your car, out by the pier
You laid me down, whispered in my ear

I hate my life, hold on to me
And if you ever decide to leave
Then I’ll go, I’ll go, I’ll go

I can go out every night of the week
Can go home with anybody I meet
But it’s just a temporary high ’cause when I close my eyes
I’m somewhere with you, somewhere with you

If you see me out on the town
And it looks like I’m burning it down
You won’t ask and I won’t say
But in my heart I’m always somewhere with you

Laughing loud on a carnival ride, yeah
Driving around on a Saturday night
You made fun of me for singing my song
Got a hotel room just to turn you on

You said pick me up at three a.m.
You’re fighting with your mom again
And I’d go, I’d go, I’d go

I can go out every night of the week
Can go home with anybody I meet
But it’s just a temporary high ’cause when I close my eyes
I’m with you


Långnäset, idag igen!?!


Jag och johanna på stranden tidigare i veckan.

God morgon på er! Kikade just ut utanför fönstret och såg att - jajamen, det blir stranden idag! Så jag ska ta och gå ner till köket, göra lite käk, byta om och dra mig iväg på moppen till långnäset ännu en gång. Jag tror att det här är 4e gången i rad i veckan. Fan så härligt!!!


I love being coloured.


Cyklar hem ikväll.

Ikväll har jag hunnit öva med alice och jonna, sett red riding hood och även hunnit varit hemma hos paulina tillsammans med frida och johanna. Jag kom just mitt i en film, som jag inte kan minnas vad den hette. Sen hann vi snacka lite innan jag cyklade hem. Nu ska jag sova, har så ont i ena handleden (brukar få det ibland...). Tänkte sova bort smärtan och hoppas att det är bättre imorgon.
Godnatt alla!


-

Fem frågor om förhållanden
Är du singel?
Nej:)
Gillar du någon nu? - ja:)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja.
Har du varit kär i någon? - ja.
Isf, hur många? - 2

 

Tio frågor om dig själv

Ditt namn? - Lowa
När fyller du år? - 7 mars
Några utsmyckningar på din kropp, isf var? - öron & mage.
Vad har du på dig just nu? - t-shirt och shorts
Vilken årstid är bäst? - sommar

Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna i bra tid och känna att man har hela dagen framför sig.
Vad tycker du mest om hos dig själv? - just nu att jag är så brun!
Vad är du bra på? - vet inte, kan inte "skryta upp" mig själv...
Vem älskar du mest på denna jorden? -min pojkvän, mina vänner och familj
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon

 

 

10 frågor om dina vänner
Vem är din allra bästa vän? -
 Jag har många bra vänner.
Vem vet allt om dig? - Ingen.

Vem är roligast av dina vänner? - Alla är roliga på sitt eget sätt! :)
Vem är snyggast av dina vänner? - självklart alla!
Vem är mest partynisse? - Vi är väl det mer eller minde alla av oss i gruppen.
Vem är den du helst har filmkväll med? - alla, mycket roligare att umgås i gäng.
Vem av dina vänner är mest "evil" ? - beror på
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? -ingen?


10 Frågor om din familj

Vem står dig närmast? - alla
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja!

Vem är farligast i din familj? - jag...
Vem ser roligast ut i din familj? - pappa
Vem är coolast? - pappa
Har ni något husdjur? - tre katter.

Vem har du mest gemensamt med? - mamma
Vem står för underhållningen? - pappa
Vem sover du oftast med? - ingen
Roligaste kvällen med familjemedlem? - Vi har alltid  roligt när vi gör något tillsammans, alla



10 frågor om idag
Vad har du gjort? -
Varit på stranden och solat och badat
Har du varit glad idag? - jätteglad
Har du varit ledsen idag? - nej!

Har du gjort något bra idag? - nej, jag har bara slappat!
Vad ska du göra nu? - ta mig en dusch
Har du gjort något dåligt idag? - nejdå:)
Vad har du ätit idag? - chorizo och potatissallad
Har du duschat idag? - nej, men ska
Är du trött nu? - nej
Vad händer imorgon? - stranden skulle jag tro.

 

 

Skolan
Går du i skolan? -
ja
Har du varit i skolan idag? - jag har sommarlov:D

 

 

Telefon/Mobil
Vem ringde du senast? -
Mamma
Vem ringde dig senast? - Jens
Vem sms:a till dig senast? - Paulina
Vem sms:a du till senast? - jens

 

 

Övrigt
Är du hungrig just nu? -
Nej
Vad är klockan nu? - 16.50
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg, facebook

 

 

Familj

Hur länge sen var det du träffa din mamma? - idag
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - idar

 

Musik
Lyssnar du på musik just nu? -
nej
I så fall, vilken låt för tillfället? -
Vad gillar du för musik? - jätte olika



Kärlek 
Har du kysst någon idag? -
nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - ja
Har du ett förhållande? - ja
När går gränsen vid otrohet? -
Har du varit otrogen och om ja, varför? - Nej
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - nej
Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? - kim, vi var tillsammans bara för att...
Är du romantisk? - njaaa... jag tror inte att jag har den charmen.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - haha snott och snott, men typ.
Är du svårflörtad? - nej, men är jag inte intresserad så är det inte ens värt att försöka.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - oscar
Hur länge höll det? - typ 2 dagar, vi gick i 2-3an
Har du nångång slagit någon? - ja
Har du lekt med någons känslor? - nej
Hur länge höll ditt längsta förhållande? - mitt nuvarande har hållit i ca 10 månader.
Hur länge var ditt kortaste? - som sakt, typ 2 dagar
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande!!!!


I don't believe in fairytales, but i believe in you.

Värmen flödar! Det är över 20 grader här i lilla Burträsk och klockan är över midnatt, så himla härligt! Synd bara att jag och mina vänner inte är ute och gör något vettigt ikväll. Perfekt natt att sitta ute i kortbrallor tills det är dags att nanna. Istället har jag öppnat upp mitt fönster så jag kan åtminstone känna den friska luften blåsa in lite då och då. Jag tycker att det är så härligt att bara ligga och lyssna på allt som låter där ute på nätterna. En mås kraxa på lite då och då, någon bil som kör förbi. Annars bara tystnad och det är så skönt att somna in till. Jag vet att de flesta brukar lyssna på olika saken när man ska sova. T ex min pappa, han sover alltid med tvn på. Själv gillar jag ljud som finns omkring en, utomhus. Det är så fridfullt där ute... Gaah, vad djup jag blev såhär på sena natten. Bäst att jag sover lite. Imorgon blir det ännu en härlig dag på fina långnäset!


We gonna run this thing together, u and i.



Idag har jag haft ännu en bra dag på stranden med mina fina flickor. Dock var vädret inte lika bra, ganska disigt, men helt okej. Har då fått lite mer bränna i alla fall. Imorgon så slipper jag ta moppen till stranden, för då kör mamma. Känns bra, för det är så bökigt att ha väskor, filtar, ja u name it, packat på moppen. Det går inte lika bra att köra när man ska koncentrera sig på att hålla packningen kvar...
Ikväll blir det mys med familjen. Vi har redan käkat god middag-grillat, och färska hemmaodlade jordgubbar. Årets första. Sen har vi lite chips och godis mm och så ska vi se en film. Skönt med en hemmakväll!


FILMTIPS: The Children



Vi lyckades att se hela tre filmer igårkväll. B.la. The Children, till att börja med. När jag såg trailern så tyckte jag att den såg jävligt B:ig ut. Dålig handling, ingen spänning osv. Men när vi väl såg den så var den så jävla otäck ibland. Den var inte hemsk, utan bara jobbig. Lite av en panikfilm. Den handlar om två familjer, släktingar, som ska fira nyår tillsammans. Men de yngsta barnen blir smittade av ett konstigt virus utan att föräldrarna märker det. Den enda som märker det är den största flickan och hon försöker att få föräldrarna att inse men istället så får hon all skit som de mindre har gjort. Har ni inte sett den så tycker jag verkligen att ni ska se den!


Juli 8, 2011


Smultron från gården.

Långan levererade idag. Extremt varmt både på land och i vattnet, härligt umgänge och volleyboll. Kan nog inte bli så mycket bättre? Ikväll så ska jag, Frida och Johanna ha en liten myskväll med film och jag vill självklart ha godis, som vanligt... Frida lär väl dyka upp snart så jag ska ta och dra igång datorn där nere så vi kan se film på tvn (vi har datorn kopplad till tvn). Imorgon kanske jag ska till Boviken med Jonna och se på beach soccer. Våra bröder ska nämligen spela tillsammans. Det kommer nog oxå att bli himla kul! Söndag blir i så fall en slappardag och måndag hade jag tänkt mig in till stan för att köpa lite nya grejs innan stockholmsresan nästa helg!


Sunshine

Herre gud! (god morgon föresten) Jag har drömt en så skruvad dröm inatt. Det började med att jag och jens tog min moppe in till skellefteå och skulle se The Fray live i en gränd. Helt plötsligt kom det en naken invandrare och skulle ha tag i mig, jag skulle tydligen gifta mig med han och var förlåvad osv. Men jag lyckades förklara för min "fästman" att vi inte kunde gifta oss för att jag var en kille. När jag ser ner på mig själv så ser jag att jag är en av jens komisar, johannes. Även jens blir arg av att jag är johannes och tar min moppe och kastar den ner för ett brant berg. I all min förtvivlad över att moppen egentligen inte var min, utan det var min pappas bli (notera) så springer jag iväg till ett fyspass med min gamla fotbollstränare för att jag är sen. Egentligen spelar jag inte fotboll, men av någon anedning skulle jag vara med och jag ångrar mig direkt jag har börjat träna. Första övningen är att sjunga Pippi långsturmp på engelska, och jag kunde inte sjunga för att jag hade en orm i halsen. Sen vaknade jag.


Läste ni det? Jäkla konstig dröm... Nu ska jag i alla fall fara på stranden!


Så här ska det "se ut" när man är klar för stranden...


There's something about you.



Bytte header till något väldigt simpelt. En färgglad bild till header försötrde bara... Svart/vitt ska det vara!
Just nu sitter jag helt ensam och ser på tv. Längtar bara mer och mer efter jens hela tiden och det blir nästan bara värre när man ser andra går och håller om varandra. Det roliga är att jag var med han senast i måndags. Haha, ibland känner jag mig bara patetiskt. Men samtidigt, jag är galet kär, det enda jag vill är att ha tid med snubben. Min älskling.
Ska se klart ett program och sen gå och lägga mig. Imorgon blir det långan, yippie!!!


This is driving me crazy.


Bild från i julas, då jag hade röda och svarta slingor.

Hej på er! Har just vaknat upp från en skön powernap i solen, vilket har givit mig en lätt röd bränna på bröstkorg/axlar. Inte lika skönt... Ikväll blir det grillat hemma hos jonni ponni och sen hade vi tänkt öva vidare inför nästa helg. Så ser resten av denna dag/kväll ut. Annars har jag inte gjort så mycket annat.
Kan sluta detta inlägg med att jag snaknar min boi så förbaskat mycket!


I miss U


Lutar mot att fara på stranden imorgon, om någon hänger på, annars blir det att sitta hemma och sola på gården. Jag kanske skulle kunna vara lite extra snäll och rensa en massa ogräs... Ska även fara och växla in en pengarna ovan och lägga in dom på mitt kort. Mycket bättre att ha pengarna där än löst i plånkan.
Just nu håller jag i alla fall på att baka två långpannekakor. Sen ska jag ta mig en dusch och sen, ska jag sätta mig i soffan och se på tv. Har inte så mycket bättre för mig ikväll.


God morgon!


Love u ♥

Nu är jag på G! Har just vaknat, ska göra frukost, klä mig, smörja in mig, ta mitt pick och pack och börja "jobba" (sälja skrot). Ni får ha en underbar dag i solen, ni som har den framme. Ni med dåligt väder, ta en promenad, städa eller gör något annat nyttigt som borde göras!


You're so distant.

Sitter och ser tv, so you think you can dance för att vara mer exakt. När det är slut så ska jag nog, kanske, gå och lägga mig och sova. Jag är helt slut för att jag steg upp tidigt imorse och så har solen gassat på som fasen, och det gör ju en hel del. Sen ska jag upp tidigt även imorgon så...
Men jag säger då god natt på er alla nu. 


Juli 5, 2011

Hallåj på er...!

Har haft en strålade dag med värme och sol, är bränd på framsidan... Fick även lite skrot bortröjt och lite extra kosing i plånkan, det är aldrig helt fel! Nu tänkte jag då gå ut och sola baksidan, så brännan blir lite jämnare. Har
även taig efter pappsen med "tvättbjörnstilen" (råkade ha solglasögonen på mig hela dagen... hehe...)
PS. Är det någon av vännerna som vill hitta på något ikväll???


Ny vb, både på fb och här på bloggen (fast den togs i våras).


I hope that you regret the things you've done. Every single day.


Lyssnade även på Hassle på stads, så jag vart nästan tvungen att lyssna igenom hans låtar på spotify för gamla minnens skull.
Hurtful, så jävla sann.


-


ACCESSOARER


Accessoarer från h&m, lindex, gina och monki.


Juli 4, 2011

Hej på er...!

Klockan är närmare bestämt tre och jag har hållit på att städa och grejat på ända sedan 12 då bby for hem.
Ikväll blir det att träna med jonna och alice. Det är mindre än 2 veckor kvar innan det gäller...
Nu ska jag ta mig lite fika och sen fortsätta där jag slutade.



Lördagkväll

God kväll...!
Ikväll är jag kvar hos älsklingen och vi har varit en stund på stadsfesten och kollat runt och handlat in en massa gott som vi ska äta snart hoppas jag, haha! Vi har även hunnit städa upp hans rum, typ damsugat upp allt spån osv (han ska göra om helt, typ tapetsera osv).
Nu ska jag vara lite mer social med bby. Ha en bra kväll alla! :D
Bjuder på två bilder från stadsfesten igår (som jag snodde från fridas blogg).

Juli 2, 2011

Goddagens!
Tänkte uppdatera lite snabbt bara. Gårkvällen var riktigt rolig, kan som inte säga så mycket mer om det. Men ni käkade mioddag ihop och hängde hos oscar innan vi drog in på området. Men det var riktigt najs, synd bara att det slutade som det gjorde, men men, jag är glad ändå!
Nu>är fortfarande hemma hos jens och det väntas hemmagjord pizza till lunch och sen får vi se vad som händer senare idag. Jag får lägga upp bilder från igår senare.
Bjuder på en bild på jag och paulina från stranden i onsdags :)

Sitter och njuter i solen med en kall dric...

Sitter och njuter i solen med en kall dricka och ser på när jens klipper gräset, härligt. Ikväll blir det stads och robyn. Det kommer att bli kanon!


RSS 2.0