Say it with music -

Två nya och bra

 
 

30 Augusti, 2012


En av kvällarna nere i Alanya, innan beachparty! Det var verkligen en riktigt rolig kväll!
 
Dagen som gått: Massor av lektioner och mycket musik, det gillar vi! Vi har även tagit vårat sista klassfoto (fan, det känns faktiskt riktigt tråkigt att det är sista året!) och vi agerade expedition robinson! Jag tror att det blev riktigt bra, även om det var ganska kort varsel på vad vi skulle klä ut oss till. Nu ska jag ta och packa en väska till imorgon och pluggapluggaplugga!
 

NEWS: Ny video men Nause - HUNGRY HEARTS!

"DJ/producent-duo:n Nause följer upp sin senaste singel - ”Mellow”, vilken har sålt dubbel platina och även spelats frekvent på radio under hela 2012. Nu kommer den efterlängtade vokalversionen som har fått titeln ”Hungry Hearts”.

Nu kommer tillhörande video! "

 

Source,


NEWS: Adrian Lux släpper remix-album idag

Nu har jag bestämt mig för att leva upp till min bloggs namn och börja blogga om mer musik. Jag får nyhetsmejl varje dag om kommande artister/låtar mm och förut tog jag nytta av det och gjorde inlägg av dom. Nu skapar jag även en ny kategori: NEWS. Där ALLA nyheter kommer att komma upp! Jag ska även försöka att uppdatera min tips-kategori oxå! Jag ska verkligen försöka att förbättra denna blogg nu! Hoppas att ni gillar den idén lika mycket som jag gör! (Denna nyhet är sen, uppdateringen kommer att vara bättre i tid.)
 

Adrian Lux - som just nu befinner sig i slutet av sin USA-turné - följer upp sin hyllade debutplatta från tidigare i år med ett remix-album. Albumet som fått titeln "Some Remixed And Some Extended" släpps internationellt av amerikanska house-giganten Ultra och i Sverige av Svenska Inspelningar den 29 Augusti.

Samma dag dyker TV6 populära web-TV serie "Hearbeats" åter upp i rutan och tittarna får bland annat följa med på Adrian Lux Australien-turné.

"Some Remixed And Some Extended" innehåller såväl helt nya som tidigare utgivna remixer från bl.a Hardwell, Basto, Ken Loi, R3hab och Bauer & Lanford.

Den 17 September spelar Adrian Lux på klubben Ushuaia på Ibiza tillsammans med DJ-duon Nervo från Australien.

 

Source,


Collage


Slängde ihop ett snabbt collage på snygga kläder från h&m, gina och bikbok! På fredag efter skolan så ska jag och gubben min ta bussen ner till Umeå för att umgås med lillebror. Vi ska laga god mat, se film, spela xbox och käka godis. På lördag blir det shopping(!!!) och hockeymatch. Längtar ihjäl mig, haha! Är sjukt sugen på att köpa nya snygga höstkläder och bränna lite pengar. Jag måste ha ett par nya svara jeans för mina gick sönder i våras:(((

29 Augusti, 2012


Två randombilder från min insta @lowano
 
Hej på er! Äntligen känner jag att jag kan ta tag i bloggandet igen. Jag känner lite mer tagg på det nu och eftersom att jag inte var hemma föra veckan så har jag inte orkat blogga i helgen. Jag kände att jag behövde vila upp mig osv (inte för att skriva ett inlägg är jätte ansträngande men...)
 
När jag kom hem i helgen så har jag nästan inte gjort annat än att vila och småsova hela tiden. Veckan nere i Alanya var rätt så hård! Att få vila upp sig efter den veckan var mer än behövligt. Efter tre dagar i skolan är jag helt knäckt och jag vet inte hur jag ska orka klara mig till helgen. Det känns som en omöjlighet just nu! Men på fredag väntar roligheter och jag längtar jättemycket, så nog kan jag härda två dagar till. Konstigt nog så känns alltid första veckan efter ett lov jobbigast. Det går huuuur sakta som helst! Annars så är känns det bra att vara tillbaka. Jag har saknat min klass hela sommaren och att få komma tillbaka till alla rutiner är guld! Mitt schema vet jag inte om jag ska skratta eller gråta över (visar er senare). Det kommer att bli en långsam termin!
 
Nu är det dax för middag och sedan ska jag plugga körkortsteori (nej, jag har inte tagit körkortet än...)!

Bilder från Alanya



Den här resan gick till historien och kommer alltid att stå i stärnorna. Att den här resan skulle bli kul visste vi, men det blev bättre än bäst. Jag är stolt över mina fina tjejer och superglad över att det blev en så jävla bra resa! Jag läger inte upp alla bilder för många av dom är inte bloggvänliga. Det som hände i alanya stannar där och hos oss tjejer i våra bildmappar (vill inte få det att se ut som det egentligen var). Men med tiden kanske det kommer att komma upp fler bilder (när jag har fått bilderna av tjejerna, för min kamera hade inte ett så stort utbud på bilder för att jag lyckades inte knäppa så många...) Jag vill lätt resa med tjejerna igen och jag hoppas att det inte dröjer allt för länge!





 

Snart är det dax!

Väskan är packad, nu ska jag bara få mig själv i ordning. Naglarna målade jag igår, men ben ska vaxas, hår ska bli inpackat och ansiktet ska få sig en liten mask. Jag tror att jag ska peela kroppen lite, ifall att det inte blir hamam imorgonbitti, men det hoppas jag verkligen på! Kl 7 far vi från burträsk mot flygplatsen. Åh, jag är så sjuuuuuukt taggad!!!
 
Som jag skrev igår så vet jag inte hur uppdateringen här på bloggen kommer att vara,förmodligen helt nedstäng... Men följ mig på instagram, @lowano!

En förklaring till er

Lite bilder från de senaste dagarna.
 
Hej på er! Jag känner att jag är skyldig er en förklaring till varför jag inte har bloggat på nästan en vecka nu. Sanningen är väl den att jag egentligen inte vet varför jag känner så som jag gör just nu. Jag har haft en konstig känsla i kroppen nästan hela sommaren. Jättesvårt att förklara. Men jag känner mig inte "hemma" i mig själv, lite vilse sådär. Det känns som att livet sakta smyger sig upp på mig, kommer lixom ifatt. Att sommaren inte har varit ett dugg bra, jag har jobbat mycket, jag börjar sista året på gymnasiet, går snart ut och jag har ingen aning om vad jag vill med mig själv. Jag är livrädd för att bli lämnad/bortglömd och för mig egen framtid. Jag har ätit dåligt (fel) och mått allmänt dåligt i sommar, det kan många konstatera. Jag har verkligen inte varit mig själv på sista tiden och det suger... Jag känner mig... tom... Jag har ingen inspiration till nånting och jag är fylld av ångest. Det känns nästan som att jag håller på att bli sjuk igen, vilket jag inte hoppas på, för det var verkligen den värsta tiden i mitt liv. Men det bubblar inom mig, nånting som jag inte kan sätta fingret på. Nu dessa dagar som gått har jag hunnit njuta av sol och värme, av gött sällskap och kärlek. Jag känner mig lika konstig som innan men jag känner att bara för att jag är på ett svajigt stadie i livet så ska inte bloggen hållas nere. Jag tycker ju om att blogga och jag vet att ni gillar det jag skriver om.
 
Imorgon far jag till Turkiet i en vecka. Jag vet inte hur uppdateringen här kommer att vara, men jag ska försöka få in ett eller två inlägg om jag får tag på gratis wifi (och om jag orkar). Annars kan ni följa mig på instagram @lowano och kolla in uppdateringen där. Sen när jag kommer hem kommer det att komma fetaste bildbomben här på bloggen, det kommer att bli riktigt kul!
 

-

Just nu känner jag mig vilse och illa till mods. Det händer saker i mitt liv som inte får mig att må riktigt bra. En paus från bloggen vore nog klokt. Jag hoppas att ni förstår.

NEW IN

Fick med posten idag ett paket som jag beställde hem i helgen från stylebytyra.se. Dessa 4 + frakt gick på hela 190 kr!

1 vecka kvar!!

Förstå, bara en ynka liten vecka kvar innan vi drar ner till Alanya för en veckas sol, bad, fest och andra roliga aktiviteter! Jag har ju varit en va de som har varit mest nojig över denna resa med precis allt. Mina resekompanjoner har varit rätt så läss på min stressiga attityd och att jag hela tiden ska oroa mig över precis allt, mesta dels över hur det kommer att gå där nere. Och i morse lovade jag mig själv en sak. Att jag ska försöka släppa taget lite. Det är semester och varför ska jag vara så stressad hela tiden? Vi far ju dit bara för en anledning (eller två) att ha kul och slappna av! Jag ska vara den som inte spjälnar emot när det inte riktigt blir som man kanske tänkt sig. Jag ska vara öppen och positiv till alla förslag och bara hänga med så gott som det går! Jag brukar vara rätt så bossig och har en stark vilja, men just nu känner jag att det är inte rätt tillfälle för att vara så. Jag ska respektera att det kommer att finnas 7 röster till som vill höras och jag ska vara den sista som säger något, till en viss del då. Allt detta bara för att underlätta för oss alla att slippa gräl och att få en så bra vecka som möjligt! Och jag tror, om ni tjejer läser detta, att ni kan hålla med mig och att ni tycker att et är en bra grej!
 
Ikväll strider vi mot Burträsk kräft/suring premiär och kör på tacos istället. Jag och några tjejer ska laga mat hemma hos mig, vilket kommer att bli kanon. Synd bara att inte alla kan/vill vara med:( Hörde ett rykte om att ta sog ett glas oxå. Detta kan bli en riktigt bra fredag!

-


9 Augusti, 2012

På förmiddagen har jag och mamma varit ute och cyklat 1.1 mil och handlat mat. Jag fick även hem denna ↑ en tandblekningspenna. Är osäker på att sånt där funkar men det kan alltid vara kul att testa! Senare idag ska jag städa mitt rum, vika in nytvättade kläder i gaderoben och packa klart kläderna inför resan. Resten av grejerna packar jag nästa vecka, kläder är det svåraste att ta med (välja vad man ska ta med) så därför börjar man i tid ;)
Nu ska jag se film med mamma!

8 Augusti, 2012

Så här vill jag se ut på stranden i Turkiet↑ vilket är dock  helt jävla omöjligt.
 
Idag har jag gjort allt man (inte) tänka sig:
 
* Cyklat 1 mil
* Käkat nyttigt
* Provat kläder som jag ska ha med  mig till Turkiet. Till min besvikelse insåg jag att jag nästan inte kan ha några av mina shorts eftersom att jag har gått upp i vikt. Jag har heller inga snygga toppar att ta med, inga vackra klänningar eller snygga skor. Jag har då två val. 1) Antingen hänga på nudiststranden hela veckan, eller 2) gå runt i burka. Jag kommer att skämmas ihjäl av att visa upp min fläskiga röv fullt av celuliter, mina tjocka ben och bulliga mage. Varför tänkte jag inte på det här tidigare? Why oh why?! För mirakelkur att gå ner 7 kilo på en vecka finns väl inte?...
* Jag köpte blondering i hopp om att få ljusare hår och det gick åt helvete. Det blev ingenting fast jag hade i blonderingen i 50 min. Resultat = kråkbo. Mitt hår är risigare än någonsin just nu...
* Gjort illa mig i tån, råkade klippa i tån när jag skulle klippa nageln och det blev ett stort jack och det sprytade blod.
* Godissuget har varit större än någonsin idag. Skulle kunna ge min trasiga tå för en godispåse, för den är jag ändå inte sädd om längre... Eller kanske mitt fula hår? Någon hör av er om ni känner er intresserade av ett byte.
 
Ikväll ska jag mysa med kompisar. Tror att jag ska köpa nötter eller sockerfritt godis att mumsa på. Är så less dessa grönsaker och husmansmackor... Fast, jag är ju så tjock så jag behöver nog ingeting.
Puss och kram från en misslyckad tjej på en misslyckad dag!

#trött#tjej

Efter en jobbig dag på 10 timmar på konsum och en halvtimmes löpning med Jonna är jag rätt så trött nu. Mest trött i huvudet. Där sista timmarna på jobbet var jag nästan inte ens medveten om vad jag gjorde, jag kom bort mig flera gånger och drömde mig bort. Sen hann jag knappt hem innan det var dax att dra på sig träningskläderna. Men det är lika bra att få det bortgjort innan man hinner börja slappna av. Har man en gång satt sig i soffan och börjar bli lagomt trött och avslappnad är det kört!
Nu resten av kvällen ska jag mysa ner mig under en filt och se en bra film. Imorgon är jag ledig så jag behöver inte tänka på att lägga mig en speciell tid. Inte för att jag tror att jag kommer att vara uppe så länge men! Ha en fin kväll alla.

hard work

Jag i nya kläder. Hade på mig mitt nya linne från Kan Dee och ny keps som jag fått av jens. Ser rätt swag ut... Jag tycker att det är skitcoolt med kepa på brudar, så ni som inte vågar, ha det! Det är ju hur snyggt som helst!
Är just nu hemma på lunch och fick mammas "smal-paj" att äta. Det är typ som en jätteomelett. Det är mest kvarg och ägg i den, lite skinka och purjo. Men jäkligt go! + sallad på det då. Jag jobbar mördarpass idag, steg upp före fan och slutar ganska sent. Ångest... Ja... det var typ allt det jag hade att berätta för er just nu. Ha en fin dag i bajsvädret!

Måste köpa!

Jag dog lite när jag såg dessa, och dom är inte farligt dyra heller. 399:- från h&m och hur balla var dom inte? Dom är seriöst perfekta. Lite metal/punk över dem, me like! har jag pengar över från turkiet ska jag beställa hem dom om jag inte lyckas hitta något liknande (och snyggare) någon annan stans. Det vore schysst om dom fanns i stan så man kunde testa dom. Någon som vet om dom finns? Eller är det någon som testat dom, är dom sköna?

6 Augusti, 2012

Dagens inköp inför resan. Väska 99:- minifläckt 10:-, var verkligen behövligt! Jag har kommit så långt att jag har tagit fram resväskan och vägt den. Någon dag ska jag även prova ut kläder, vad som kommer att vara bäst och nödvändigast att ta med. Men nu ska jag ut och springa!

-

Nu far jag till jens. Ha en bra söndag alla!
 

5 August, 2012

En av våra tre katter Elsa.
 
Imorse vaknade jag halv 9, tog på mig träningskläder och drog ut på en halvtimmes jogg. Efter det åt jag en god frukost och sedan på med bikinin för att sola. Men just när jag satt mig kom det stora feta moln och där sprack genast min plan. Jag ska ge det ett till försök nu!

-


Har klickat runt på olika sidor och i brist på annat så klickade jag hem lite nya smycken. Allt var på rea och kommer från Style By Tyra. Av någon anledning ledde mina vägar förbi där och jag föll pladask för fan allt på den sidan! Verkligen ett hett tips för er som är less det gamla vanliga. Dessutom har dom stor utförsäljningar just nu, för minst 5 kr!

4 august, 2012

Igår kväll gjorde jag ett av de sämsta valen man kan göra. Istället för att gå och lägga mig i bra tid så fastande jag framför en film på 3an. Dessa sommarskräckisar är ju inte bra för nånting... Man kan inte sova efteråt, dom slutar mitt i natten och dom ska ju självklart vara spännandeså att man kan inte sluta se. 3 dåliga egenskaper på en film  när man verkligen måste sova! Så imorse var jag inte specellt pigg. Tur att det var en hyfsad lugn dag på jobbet och hela förmiddagen var det bak för min del, så jag ska verkligen inte klaga! Nu är jag ledig i 2 dagar, vilket innebär helg för mig. Imorgon drar jag till min fina och ikväll förväntar jag mig häng med kompisar, annars blir jag nästan sur, haha! ;))
 

Hurtbulle

Efter att ha jobbat till 20.15, tagit en springtur med bästa Jonna i berget, ätit världens godaste middag och duschat så är det dax för att gå i säng, hur nu det ska funka. Jag är inte direkt trött! Men jag börjar halv 8 imorgon och jag behöver sova för att orka. Imorgon har jag även kortdag, jobbar bara till tre (!!) så på kvällen hoppas jag verkligen på en myskväll med kompisar. Jag älskar att mysa, det är det bästa som finns!
 
Men nu, god natt mina fina!♥

2 Veckor kvar tills Turkiet!

Bilderna är från weheartit.com och detta är verkligen inte Turkiet men man kan längta ändå!
 
Hej på er! Jag är hemma på lunch (middag) just nu och jag har även hunnit med lite andra saker oxå b.la skickat ett paket till en tjej som köpt mina skor. Det är faktiskt riktigt kul att sälja grejer! Jag önskar bara att jag hade lite fler grejer att sälja, som folk vill ha dvs.
 
Ikväll efter att jag har slutat ska jag och Jonna ut och springa. Känner dock på mig att hon kommer att balla ur, haha! Den som lever får se. Men nu måste jag kila, bye!

2 August, 2012

Ikväll efter en springtur på 30 min. Jag lovar, jag var mer svettig än vad jag ser ut som (ser  mer ut som en fisk än helt slutkörd...)  I alla fall, Jag har just duschat och nu hör jag hur Jennifer och Frida kommer in genom dörren så hare gött och hejdå!

Ingen bra kväll...

Ååh, jag HATAR att vara hemma själv... Jag är inte ett dugg trött och jag ska upp före fan imorgon. Jag kommer nog att vara riktigt trött på jobbet. Jag önskar mig en sak. Att någon kunde sovit över här hos mig. Hållit om mig när jag är rädd och inte kan sova. Eller, att jag hade en tv så jag kunde se på någon bra film. Men icket. Aja, nu försöker jag igen. Godnatt alla!

1 Augusti, 2012

Bild från helgen, @Allstar men mammi och pappai!
 
Hallå på er! Jag sitter hemma ensam då mamma och pappa är på surströmmingsmiddag och Jens for för ett tag sedan. Jag är mätt efter en god middag och paj hemma hos mormor, så jag ska ligga och dö ett tag i soffan innan jag förflyttar mig mot sängen. Imorgon jobbar jag mellan 7-4 (jag vet, min ledighet varade inte länge. Men jag är glad att jag får jobba!) Så jag säger god natt till er nu och hoppas att ni har haft en trevlig dag!

RSS 2.0