Say it with music -

Hos Jonna

Ska bara höra av mig...

Nu ska vi börja se grevinnan och betjänten och så har vi fårr riktigt god mat. Nu väntar vi bara på att lite mys ska komma fram, hehe. Jag skulle ändå inte kunna äta något, år så sjukt mätt!

Men, nu till saken.
Där vid 12 slaget så brukar man alltid sitta och prata om året som varit, förväntningar inför nya året och bestämma ett nyårslöfte.

Så, Vad har det bästa varit under detta 2009?
Vad kommer att bli bra detta år?
Och, vad är ditt nyårslöfte?


Ha en trevlig kväll och en fin början på nästa år!


091231

Nu mina kära läsare, nu är det bara några timmar kvar till ett ytt år. Jag kom just ur duschen och hela förmiddagen har jag spenderat på gympan, som alltid. Det är tradition att alltid vara på gympan på nyårs.
Ikväll, vid 5 tiden så ska jag till alice, sen drar vi till jonna där vi oxå ska äta middag och jag och tim har  förberätt en liten överraskning ;).

Men nu ska jag inte babbla på så mycket mer. Jäg ville bara önska alla ett gott nytt år och en god fortsättning.


Ha ett bra 2010!


dagens inköp

Haha, hallå! Märker att klockan visst har runnit iväg... MEn jag har umgåts med min moster hela kvällen och sätt på tv, spelat gh och ätit en massa gott.



Hitta lite på rean, men handla ändå för mer än vad jag hade tänkt...

091229

Grattis till Anki som fyller 15 år idag.
Grattis gumman och välkommen in i gänget! ♥



Nu drar jag till stan. Bussen går om 30 min, så ska äta lite. Sen ska jag, paue och alice leta efter röda lappar!


hör den mer än 3 gånger, och den blir som ett gift


Ny dator

Nu har jag beställt en ny dator :D

vart håller du hus va? :)


fan, ses på stan? ♥

091228

Hello gullungar!


Fan, mår jävligt dåligt just nu. I morse så for jag iväg och tog min sista gardasilspruta. Vanligt vis så brukar man inte så några biverkningar av den, men det är väl förståss en undantag just idag. Jag fick ont i huvet och mageno och armen känns som den ska lossna! Men, jag är klar, så nu slipper jag oroa mig för vissa sjukdommar downstairs...

Nu måste jag bara lägga mig ner ett tag. Det känns som jag ska svimma!
(Och jag nämde ju att jag och paulina skulle till stan idag, det blir imorgon. Jag längtar!)



många undrar

Fick en massa funderingar igår hur min iPod ser ut, och i samma veva hur klänningen som jag ska ha på nyårs ser ut. Då ska jag börja med att bara meddela att klänningen, är samma tråkiga som jag hade på balen.


iPoden är varken orange eller röd, den är rosa, med en liten kamera på baksidan :D


091227

Hallå på er!


Idag så är jag riktigt glad. Jag sitter nämligen och letar efter en dator! :D Men, jag kan ju inte så mycket om sånna grejer, så om någon hade några fina tips på datorer så skicka länkar!

Har oxå städathela huset, för ikväll kommer elin och albin. Det var igentligen tänkt att dom skulle komma dagen efter julafton, som alltid. Men mamma var sjuk då, så dom kommer ikväll.

we stay in touch

Det snöar socker!

Klockan närmar sig 2 och jag är verkligen inte trött! Kan bero på att jag steg upp tidigt idag...

kvällen har varit kul, förutom att virre och oscar kom och förstörde hela kvällen! Nä, nu skojar jag. Det var kul att ha dem med i sällskapet.
Först och främst, så träffades vi tjejer vid 7 tiden. Vi pratade och diskuterade bättre tider(?). Nä vi frågade varndra vad vi fått i julklapp och så. VI köpte lite godis och gick hem till matilda, där vi spelade trodde du ja! Riktigt kul spel! Sen kännde vi att vi behövde lite frisk luft, så på med täckbyxorna och ut i snön. Vi hade riktigt kul. Det var som att vara 10 år yngre igen. Till slut så hamnade vi på ladan, träffade virre och oscar och vi vandrade hemmåt, till matte igen och satt oss och såg på tv. Där vi ett så drog jag mig hemmåt, och då var det inte så många kvar, men skulle inte förvåna mig om det än sitter kvar några i soffan.

Och som sakt, så kommer jag inte att kunna sova nu! Jag skulle kunna fara ut och springa eller något, är verkligen inte trött! Får lägga mig och se på film på iPoden, med den jättestora displayen...

Vi fick en hel del planerat ikväll nu, så hela jullovet kommer att vara uppbokat, känns det som.
På måndag så ska jag och paulina in och bränna pengar.
Tisdag och onsdag pratar vi om backen och övernattning i bgm, men vettefan om jag vill. Jag är ingen som tillhör i backen...
Torsdag är det nyårs och party! Ska umgås med jonna och alice, få se om det blir så att jonna kanske far iväg, eller om vi bara är hemma eller drar hem till något annat ställe.
Fredag så taggar vi hemligheter. Utflykt, men säger inte vart pga vad som hände förra året ;)


Nä, god natt på er!

Snart- nyårsfirande


Snart, om mindre än en vecka så är det Nyårsafton, den sista dagen på året och vi hoppas på ett nytt och bra 2010! Och såklar ska man ha det lilla extra den dagen/kvällen. Varför inte oxå passa på att lägga ut en liten extra salnt på en finare klänning? Klänningarna ovan är från asos, och enligt  mig är dom jättesnygga! Dom har det där illa extra.

(själv har jag redan min nyårsklänning klar. Men för det behöver jag inte att låta bli att tipsa er som inte har!)

Vad tycker ni?



Just nu kom jag just ut ur duschen. Jag luktade apa! Och sen klockan 7 ska jag möta upp tjejerna. Vi skaköpa lite mys och så tror jag att vi skulle hem till matilda och spela spel. Det kommer att bli jättemysigt! Jag är jättesugen på att träffa dom,  nu när jag inte sätt som på några dagar.

Ha en jättetrevlig och mysig lördagskväll! ♥


091226

Hej på er!

Jag har typ nyvaknat, eller jag vaknade tillmiddagen som var för en liten stund sen. Det är så himla skönt att ha lov! Att få vara uppe till 5 på mornarna och sova till kvällen, i love it! Men det kommer inte att bli roligt när skolan börjar om...

Ja, så jag har ju inte hunnit göra så mycket idag. Så, vad har ni haft för er? :D


Nattblogg

God kväll på er!

Ögonen hänger och slänger och jag känner mig riktigt sliten. Med tanke på hur så pass tidigt jag steg upp i morse, så är inte det så konstigt... Så jag säger godnatt, så ska jag krypa ner i min säng och se på film på min nya iPod ;)
(haha, oj vad nöjd jag är över den! Jag är själv så jävla gammaldags, så jag tycker att den är skithäftig! Sen har den en riktigt fin färg oxå!)


Såhär trött är jag! Fast den här hunden ser mer ledsen ut än trött... Men, ni fattar poängen!

Detta fick jag, vad fick du?

bra bilder... nja, men ni ser, det är huvudsaken!


iCurle, iPod, data bräda (för bärbara datorer), navelpiercing, nu är det bar att beställa en tid! Och en ny plånbok, full i massa roliga saker! Så paue, nu blir det storshopping!
vattenflaska, nya fotbollsskor, kapo och ett munspelsställ.
lite stickat är alltid bra att ha! Bad Hair Day mössa, Hood, mysig stor halsduk och jättemysiga tjocksockar!
Lite hygienpartiklar, nagerlack, ögonskuggor i flera färger, diadem och så fick jag en skyllt med mitt namn på, av mormor, som jag ska hänga på moppen till sommmaren! (observera att det står med v, vilket är min riktiga stavning. Men om jag skulle ha skrivit så, så hade ingen fattat vad jag heter!)



Vad fick ni? :D
vad var det bästa som ni fick? :D

091225

God morgon!

Jag har inte tid att skriva något nu, för ska fara till farmor och farfar och fira jul med dom. Men när jag kommer hem så ska jag skriva och svara på kommentarerna. :) 




En liten julhäsning

Från oss alla, till er alla, en riktigt god jul!




uppesittarkväll!

Kom mig just ut ur duschen. Känns som jag inte duschat på en evighet! Det var riktigt skönt (skruvade på extra varmt bara för att, haha!)
Ikväll, mina käsa läsare, så ska jag till Frida på uppesittarkväll. Jajamen, vi ska sitta där, framför tvn med var sin bingolottotall i handen. Nja, jag tror inte det va... Vi ska ha kul! Jenka, Erica och Sanna ska oxå vara där och vi ska bara busa! Jag och Jenka prata om att gå ut och leka i snön där mitt i natten, haha!

Vad ska ni hitta på ikväll? Blir det Bingolotto eller? :D





Joho, jag ska sitta helt utan nå jävla lotter!

Lindex

Sitter här och gottar mig med Polly, Plopp och Klementiner och så kollar jag runt på lite kläder, as usually.
Och så kom jag på en butik som jag aldrig kollar på. Varken på nätet eller i butik. Men nu är det ju så att dom har ju en så fin reklam så jag var tvungen att kika in. Och inte var det så tokiga kläder där inte.


Hårspänne 29,50
Cardigan 349
Cardigan 299
Tunika 199
Armband 69.50
Cardigan 349
Topp 99
Topp 99
Armband 79.50



Nu ska jag fika varm choklad med mamma! ♥

091223

God morgon! Dan före doppardan. Hur mår ni? :)

Just nu så ska jag och mamma iväg och handla. Så detta blir inget längre inlägg och jag skriver mer sen!
(svarar på kommentarerna när jag kommer hem!)

love!


Jag är jätteglad!

Över mycket, men just nu så ligger besökarna på över 300 unika, och vanligtvis brukar dem ligga kring 80. Det är fan sjukt!!!! Jag är jätteglad, jag blir jätteglad! Både över att det finns dom som vill läsa och ni som skickar alla söta kommenater, älskar det! ♥ (haha, jag vet 300 är aslite! Men det är mycket för mig, som har en liten blogg)

Just nu har jag försökt att vara social på msn, vilket jag inte lyckades med. Jag är aldrig inne där...
Och så har jag fräschat upp musiken på min mobil med en massa nytt (tro mig, det behövdes!).



Och så ska jag bjuda på lite snyggt från Bik Bok!


Vad tycker ni?



Glöm inte att rösta här gullnosar!♥

finally...

Hej på er!

Nu har jag äntligen tid att skriva lite (kusinerna är hos mormor och morfar i granngården). Vad har ni för er?
Jag självsitter här och svarar dels på kommentarer och knakar min rygg. Ny när jag inte tränat på ett tag så har den farit åt helvete... Och så kunde jag tyvärr inte träna ikväll, pga kusinerna och febern. Kul, att vara sjuk nu när det snart är jul osv...

...............huhiopjhuigio.............

Haha, det här är ju lagomt kul... När man inte fått blogga på hela dagen och när man väl ska så kommer man inte på något att skriva. Hum...
Men kan berätta en grej som jag glädjas över. Det är att jag ärpåväg mot ett nyss och snyggt besöksrekord, och det har ökat med massor från bara igår. Blir jätteglad, att det finns dom som vill läsa all skit jag skriver om! Jättekul♥

Och nu, ska jag ta och slå in ännu en julklapp, till lillebror. Han har tydligen köptflera saker åt mig och det är typiskt mig att få skuldkänslor över det, att jag inte köpt fler saker till han. Så den här julen har jag skämt bort han massor. Men det är han fan värd!



awesome bild osv...

Dagens blogg

Ni är jättegulliga om nni röstade på mig här hos EMMELIST. Är tydligen med i en tävling om att bli dagens blogg.

Är Nr 8!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

091222

Hej på er!

Det blir troligen inte såmånga inlägg idag pga att kusinerna kom på oväntat besök... Så jag måste vara med dem.
Hör av mig senare idag!


tomten finns!

Snygga hoods och tee från gina. Det ska vara lite färg och mönster i det hela, annars blir det tråkigt!


Snyggt i smyckes och skoväg hos h&m


Snygga väskor från Gina


tre dagar kvar!

Tre dagar kvar till julafton!

Och jag har inte frågat mina läsare vad dom önskar sig....





Vad önskar ni er mest? :)


Fick den här av Matte igår. Det luktar jättegott!!! ♥


(klicka på bilden för att få den större)


Lilla julafton :)


"Jag såg Lowa äta tomten, ja!"

091221

Hej på er!


Hur är det idag? Vad har ni för er? Jag har städat och köpt de sista julklpparna. Tyckte synd om pappa, som får bara ett paket från jag oich Tim och mamma får lite fer... Så jag köpte en chokladask till han :)

Ehm, ska oxå ursäkta mig för igår, om senaste inlägget. Jag var trött och irriterad,vilket jag är fortfarande. Men jag tycker att, ja, om jag säger som det är, så är det inte på något annat sätt... Pucko...

Iallafall, så ska jag nuta mig en promenad. Har varit inne hela dagen... Och sen ska jag lägga in lite bilder från igår. Det blev väl inte å många, mäst på vad vi fick, men det ska säkert bli bra:)




Ganska mysiga bilder i videon :P

fick det här...

Fick det här om förra inlägget...

Jag hoppas att du är ironisk...



Såklart att jag inte är ironisk! Jag älskar henne. Hon är min största idol!
Ja och Anna Anka lämnade Paul för svenska kungen. Men så var det inte heller...
Gud var jag blir irriterad! Snälla, jag läser inte ens kissies blogg. Kan hända att det blir en gång i månaden. Nä, vet du vad, inte ens så ofta!
Jag skicka henne en vänförfrågan för att se om hon skulle nappa.


Nu skiter jag idet här, blir bara jävligt irriterad...

Kvällen varit jättetrevlig. Önskar att jag orkade sätta mig ner och föra över bilder och lite annat, men det har jag verkligen inte orken till. Så jag säger godnatt!


Nu tändas tusen juleljus!


Jag säger bara ofta?!


ofta att hon acca :O

fruktansvärt awesome!


Jag kom  faktiskt på (eller inte jag, utan Lisa) att vi gjorde en musikvideo förra lilla julafton, då efter nästan alla hade farit hem. Så jag tänkte bjuda på den. Det är så pinsamt, iallafall vad vi döpte oss till...
Men ta och njut!

Lyssna på Paramores nya låt


091220

Hej på er!

Någon mer som är sjuk? Det är då inte jag, jag är bara förkyld. (jag har inte vågat ta febern...) Men det ska nog inte vara så farligt. Ska snart kasta mig in i duschen och så ska jag duka fram lite mysigt med ljus och sånt. Tjejerna kommer hit ikväll och vi ska fira lillajulafton. Ska bli riltigt mysigt! Förra året vart  då det.
Vi satt och snackade om det igår. Om Mattes klänning som hon köpte, använde på kvällen och lämnade tillbaka dagen efter. Det är fan smart! HAHA :D

Ska oxå sätta kamerna på laddning, tömma den på lite bilder. För jag vet, att det kommer att bli mycket kort, säkert någon inspelning. (jag är ju den som spelar in när man minst anar det)


Och nu sitter jag nere vid datorn, där inga bilder finnslängre. Annars så hade jag bjudit på några bilder från förra  årets lilla julafont!




Ska bjuda på en liten jullåt, för at få upp stämmningen!

Ha en mysig söndagskväll! ♥

Host host!

Nu ska jag väl börja säga godnatt. Det har varit trevligt ikväll. Nästan alla tjejer var här, förutom  frida, som hade ont i ryggen och så var John och Alle här oxå. Vi har mäst bara suttit och pratat, tittat på gamla videoklipp från tiderna då man liknade en pojk i kroppsväg. Och ag ska bara påpeka att min pappa är otroligt bra på att filma!...

Nu har jag hunnit städa lite, svarat på lite kommentarer och läst skvallerbloggar. Och som sakt så ska jag börja dra mig mot sängen. Har fått svergies hosta, riktigt irriterande... Känner oxå att snyvan kommer, fan, ska man gå och bli sjuk nu när det är jullov? Fan heller!...

Lilla julafton nästa!  


HAHAHA, riktigt awesome man var för 4 år sen!

humm

Nu väntas..... FOLKET!


091219

God morgon!


Det här är ju livet och det skönaste med att ha lov, sovmornarna! Men nu har jag ju varit uppe ett tag oxå...

Igår, som ni såg så var vi hos Jennifer, där det fanns två små söta hundar och den ena gnällde jättemycket för han fick sitta i bur, annars bajsade han inne. Men vi satt inte och lysna på det hela kvällen. Vi såg en film oxå, One Missed Call.
Och före vi var hos Jennifer så satt vi inne på fridas rum, åt godis, såg på film och kika på gamla biler, vilket var jävligt kul!

Idag så ska jag väl inte göra nånting... Tänkte skicka runt julmail till tjejerna. Så kolla mailen! (iallafall innan jul!)
Sen senare idag så har Mica (min kusin) jul konsert. Så jag ska dit och höra henne sjunga.
Efter det kanske det blir att vara med kompisarna. Hoppas!



Dålig bild och risigt hår. Ska ta och klippa mig under lovet!

sitter i soffan och lyssnar på hun

0-36510b6e77d81fa9f9bfe019a734c8cc.png

Kolla varifrån!

sitter i soffan och lyssnar på hundgnäll.


hellu

Ja, jag vet- varför har du inte mobilblogga?. Jag är för snål helt enkelt, HAHA! Men vad skulle jag ha skrivit? Nä just det. Eh, iallafall så hitta jag allt jag skulle ha tag i. Det är en lättnad! Så nu när jag kom hem har jag suttit och pysslat med att slå in allt och det blev så snyggt! (onej!)

Nu väntar jag på att paulalinan ska droppa in och så ska vi bege oss till frida. Ska bli skönt att bara vara och umgås.


Mjo, från igår. Matte och nicko efter dansen och jag och anki- ledsna över förlusten mot lärarna.

091218

God morgon!


Pappa kom just hem och det är dags att fara och köpa alla julklapparna som saknas (det är väl ungefär alla...).
Får väl mobilblogga eller nå senare idag!

Dessa låtar är SÅ bra!


Alicia Keys - Un-thinkable (I'm Ready)


Alicia Keys - Wait Til' They See My Smile

Ny header

Jasi, vad tycker ni?

A, jag är ju inget proffs och det hela blev jävligt snett... HAde velat ha svart (bakom bilden), men då blev hela bloggen svart. Någon som har något knep för det? :)





JULLOV!

Äntligen! Känns riktigt skönt! Och dagen har varit lyckad? Haha, onej...

Det började med att vi inte fick till det på övnligen före uppvisningen. Musiken strulade osv. På själva uppvisningen gick dansen bra, men dom som skötte ljuset faila när vi villa att dom skulle tända eller släcka...

På volleybollmatchen förlorade vi mot lärarna, vilket var ytterst dåligt gjort av oss eftersom att vi skulle ha mosat dom...

Juldansen (vi 9or startar ett tåg och springer igenom hela skolan och alla hänger på), ja, det gick väl bra, men ändå stämplat med fail.

Sen hoppas jag att det inte finns några mer pinsamheter. Eller jo, det finns det! Petter, och alla andra töntar, kan VERKLIGEN inte hålla KÄFTEN när man leker lekar! Ni skulle ha hört dom. Helvetes vad dom skrek när vi körde julklappsleken. Och allt det för en låda med godis? :O

Men annars är jag himla glad och nöjd. Imorgon ska jag till stan och handla julklappar, vara med kompisar på kvällen. Söndag blir det lilla julafton här hemma hos mig. Och jag fick 220 poäng. Bra jobbat LOWA!



lilla julafton 08/09

091217

God morgon!


Sitter här och öaddar upp för sista skoldagen! Sen börjar jag om ca 20 min, så jag måste ta och skynda på lite.
Men vad händer idag?

*Dansuppvisning
*Volleybollmatch
*Julklappsleken
*Betygen


(julklappsleken har vi alltid kört inom klassen, ända sen 7an)

Sen tror jag att vi slutar vid 2(?) och sen, sen är det jullov i ca 3 veckor! :P

mjodu...

God morgon, tänkte jag säga, men det blir ju fel. Har ju inte hunnit sova än? Orsaken till det är väl att jag känner mig "sressad", troligen över dansen imorgon (fan vad jag hakar upp på det!). Men ska ta och packa lite och så sen ska jag fika lite, är jävligt hungrig och sen ska jag sova. Ska bli jävligt skönt. Känns som att jag har varit utan sängen nu ett bra tag (för länge!)
Sitter här oxå och hör på gammla goingar, tex panic at the disco's gammellåtar. Men det värsta är ju att dom är så jävla bra! Haha, skulle lika gärna kunna ta på mig trasiga leggings och sminka mig svart, lite hello kittymärken osv och byta stil! Nej tack...


Och nu kommer det... : God matta!





Amen kolla, det är ju jag!...



091216

Hej gobitar!


Har inte alls mycket att skriva om, förutom att just nu ska jag ut och röra på mig oich tagga upp till dansuppvisningen imorgon. Ska befinna mig på skolan vid 8, så man får stiga upp vid senast halv 7. Sen har träningen gått bra idag. Danserna sitter, det är väl bara de sekunderna mellan allt som är lite grötit, men det finslipar vi imorgon.

Ska oxå va med och spöa lärarna i vollyeboll imorgon. 9orna mot gammlingarnam vem vinner? :D




Riktigt funkbar låt. Finns oxå tydligen med i Jennifer's Body. Någon som sätt den? :)

091215

Tjohooo!

I'm back... in black.... Hehe, var bara tvungen. He blev tyvärr inget bloggande igår. Hade lite för fullt upp med tex att baka pepparkakor. Och det blev de godaste jag någonsin gjort. Tjocka ska dem vara, inte tunna och äckliga... Desutom så blir bara tunna pepparkakor brända. BLÄ!

Idag så har det varit en helt vanlig skoldag, NEJ! Den årliga innebandycupen ägde rum och till sin förvåning så sög vi hästballe på plan. Vi var inte alls bra, inte lika bra som de tidigare åren. Tex förra året så vann vi finalen, inte många som gör. Men inte detta år, utan 8b fick äran att spela match mot lärarna. Kul att iallafall yngre får vinna. Hur kul är det att s e9or spela sista matchen? Men, då hade det varit ÄNNU roligare om en 7a eller en 6a hade fått vinna finalen.

Just nu sitter jag i bara underkläderna, nyduschad och bränner för fullt ut den klara musiken till på torsdag. Och jag har lyssnat på den och den blev faktiskt bra, kasnke inte lika bra som- om jag hade gjort den, för ingen gör lika bra som jag! Haha skoja! Det ända dåliga är väl att han har gjort lite egna ljudefekter, vissa blev bra, en del riktigt coola, men den del vart ränt int bra. Men det har vi inte tid med att ändra. Så, bra jobbat Wilson!

Senare så ska jag upp och kolla på tv, för jag vet att mamma har ostkrokar (som hon gömmer undan dirr hon hör mig komma).Men det är bara att fråga! Kan inte få mer än ett nej, som med  allt annat...

Hehe, tänkte bjuda på lite bider, som jag hitta. Dom är säkert från 05/06, där nån stans.


Här var man smal och fin, bortsätt från att man inga boobs hade, och nu är man fast vid "kvinno kroppen" som ska tydligen vara fet. I hate it! (jag i fin, blå bikini...)


HAhahah och den här bilden då? Kolla Timme.  Jag är säkert en skalle längre, och nu har lillskiten vuxit om mig!!!


Sen har vi en ursnygg bild på jag och Alice, på självaste midsommardagen!


bildbomb från balen




Nu får ni njuta av alla dessa fina bilder. (+ har säkert 200 till)

091212

Hej på er.

Känner mig lite stressad just nu. Kom just ut ut duschen, ska äta om en stund sen så ska jag till salongen och sminka mig.

Kan oxå bertätta lite kort om vad jag gjorde igår. Vid 10 tidn så for jag till matte där jenka, nicko anki och lisa var. Vi satt oss och såg vem som vann idol, vilket blev Erik.
Tycker ni att det var rätt som vann?
Vem var bäst igår/under hela sesongen?
Vem har utvecklats mest?
Vad tycker ni om VINNARLÅTEN?


Ska oxå ta med mig kameran ikväll och försöka ta några bilder iallafall.


Vi tjejer förra året



Hallå!

Har just sprayat håret med blonderings medel och ska just börja raka benen och sånt. Man måste ju, för balen är ju imorgon. Är inte ett dugg taggad...
Men iallafall, så ska jag göra det och så ska jag se idol och kanske hitta på något med vännerna.



haha omg! skönt att skrotet är uttaget, för länge sen nu!

här

091211

God morgon!

Har just kommit mig ut ur duschenm ska ta mig lite fina och sen blåsa kråkboet uppe på skallen.

Idag är det fredag. Fan vad veckan har gått fort! Men det blir ju så nu, när det närmar sig jullov. Det ska bli riktigt skönt. Jag är så himla skolläss nu så det är inte sant. Men, det är ju kvar en vecka på eländet.

Men ni får ha en awesame dag och så hör jag av mig senare.


God natt!

Nu mina vänner, så ska jag börja packa mig mot sängen. Har just brännt ut en ny skiva till dansen, med ALLA låtar. Så ska vi skriva upp vilka tider osv så Wilson, eller nån, kan fixa ihop allt.
Har oxå varit och sätt på hockey. Killarna vann så det var ju bra, men spelet var väl en klass för sig. Snällare hockey har man väl sätt.

Men ni får ha det så bra, och jag ska verkligen inte försova mig imorgon!


Har suttit och överfört bilder typ hela kvällen. Hittade de här snyggingarna bland alla mappar. Jag och Paulina i 6an. (Nikolina och Johanna i bakrunden)

091210

Hej på er!

Idag har det väl inte hänt så mycket, förutom att jag har fått veta mina betyg i några av ämnerna. Men kommer inte att säga, för alla betygen kommer på torsdag, så jag kasnke berättar då. Sen fick jag oxå veta att i ett ämne, ska inte säga vilket, så kommer jag inte få lika högt som jag trodde/hade förväntat mig. Läraren ska nämligen bara ge ut två VGn och rästen G. Och jag vet typ redan vilka som ska få dem...

Men slutflännat över det. Och istället för att dra mer saker somhänt idag så tänkte jag bjussa på JULENS GODASTE GODIS, som mamma ALLTID gör. Nämligen Rocky Road!!!



Färdigt på: 40 min
Ingredienser

12 kakor
600 g mörk kvalitetschoklad 70 % 
(eller 300 g mörk eller ljus blockchoklad och 300 g kvalitetschoklad 70 %)
 2 påsar dumlekola
 2 nävar mini marshmallows
 3 dl salta jordnötter
 1 dl skalade pistagenötter

1. Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).

2. Blanda samtliga ingredienser.

3. Fyll smeten i en plåt, cirka 3 cm tjock och låt stelna i kylskåp.

4. När kakan har stelnat, skär upp den i stänger.


lyssna på några av 30 seconds to mars nya låtar

100 suns
This is war
Kings and queens

serriöst nu

Ja, fin dag vi genom gått idag. Och allt för små saker, stora misstag och missuppfattningar, "krig mellan tjejer och killar". Ett rent helvete kan man kalla det, och bara över en dans?

Och jag ska börja med att säga förlåt till alla. Ni kommer nog, några av er, att få höra det imorgon oxå. För att, nä, 15 år och omogen, det går inte ihop. Och så ska denna emo stund vara slut för alltid, inte då att jag lägger ner bloggen, NEVER! Men mitt humör. Det är väl det som är det värsta med mig. Tycker ränt synd om alla omkring mig. Alltid någon stackare som blir drabbad. Jag skullå då inte vilja va nära någon som har mitt häftiga humör, nej nej. Det får bli mitt nya mål vid nyår, hålla koll på humöret.

Men för övrigt så tycker jag att dansen börjar ta sig. Inga skador skädda, eller jo. skrapa fläsket på wilson, så har en pytteliten skråma på magen. Men AAAAJ vad det svider!!!!!!!
Och vilken annan bloggare som helst hade förståss lägt ut en fucking bild. Men hur intresant är det?
Fan, jag tror jag ska ändra bloggen helt. Inga bilder och bara text, FAN vad bra! Skämt... Fyfan heller.

Cry it of and take a step forward!

hellre dö än att leva med sorg?

Rubriken får tala för sig själv helt.

Ikväll så blir det träning. Sen är det här kanske sista inlägget, för always.

Tack och hej, leverpastej....







Tänk att ett sånt liv kan vara så bra och några sekunder efter det så är allt borta med vinden




emoemoemoemoemoemoemoemoemoemo

Dessie, desperat wannabe....

Ska dra lite onödigt babbel, men samtidigt så kan man inte låta bli att bara få, ja, jag blir GALEN på dessa människor!

i det här inlägget skriver visar Dessie upp nya plagg, som tydligen INTE är från Gina Tricot. Som ni läst på Kissies blogg så är Gina en skit butik, som då oxå Dessie påstår. Och då kommer vi till det roliga. Om nu gina är en skit butik, varför handla där ifrån? Och när hon gör set så skriver hon att "det ser ut som jag köpt på Gina, med det är inte från Gina!"

http://desireenilsson.blogg.se/2009/december/handlat-lite.html#comment

I dom här inläggen så har både Kissie och Dessie en inbjudan till Fords Models tävlingen. Och där ser man, som med alla andra inlägg skriver det exakt samma. Men visst är det konstigt. Dessie månte ju ha Kissie som sin stora idol, för ALLT hon skriver om är KISSIES åsikter.
Bara jag som märker det?

http://desireenilsson.blogg.se/2009/december/ford-models-supermodel.html#comment

http://www.kissies.se/?p=1495#comments

Tjo ni läsare.

Det har varigt riktigt dålig uppdatering nu, både idag och igår och jag är rädd för att det kommer att se ut såhär resten av veckan. Men, det är sisa riktiga veckan kvar, ett prov så ska lägga in en liten spurt nu. Nästa vecka blir det bara lek bla innebandycupen och dansen. Men jag tror inte ni tar större skada, eller?

Iallafall, så har fotbollsträningarna börjat om nu, med den kraft explotion! Nä, vi spelade det mästa av tiden, sen så ska vi bara ha en träning i veckan. Och så kommer det att se ut ända fram till jul. Så om man vill få något gjort, och inte träna en gång i veckan så kan man vara lika smarta och bariga som jag, jenka, anki och matte. Vi ska nämligen ut och springa minst en gång i veckan, försöka.
Sen nu när jag kom hem var jag hungrig som ett as! Tryckte i mig massor av mat och mackor. Tror jag aldrig har ätit så mycket i hela mitt liv. Nä nu överdriver jag...
Och nu blir det plugg?...


Vad har ni haft för er ikväll? :)


härlig bild

091208

God morgon!

Jag ska snart bege mig till skolan.
Idag är det tisdag, känner redan nu att den här veckan kommer att gå jävligt sakta pga att det känndes som att det var fredag igår, för att jag var ledig mer än halva dagen. Men det blir inga stora ansträngningar idag. Fram till lunch så har vi dagns, inte det dansen vi övar in utan till balen. Sån där tråkig dans...

Men har inte mer tid att sitta här. Puss hej!

091207

hello!

Super fin och stressad dag. Jag sluatade fakriskt skolan vid 12 idag! Skulle in till tandregleringen, men då tyckte mamma att jag kunde ta en tidigare buss och gå på stan med henne och eventuellt köpa/kolla på julklappar.

Men under dom få timmarna jag var i skolan så hann vi klart en hel del med dansen, det är ungeföär bara finslipet kvar nu. Sen så har jag hunnit ha prov. Riktigt skönt var det, känns som en del av sressen runnit ur mig. Nu är det bara ett prov kvar innan jullovet, sen ska jag hinna läsa ut en bok på engelska. Hur nu det ska gå till...

På stan så köpte jag mig en ny blond spray, ska he det i håret på fredag, så man är fint solblekt i håret på lördag till balen. SÅ köpte jag mig ett par nya strumpbyxor, mina var nämligen trasiga...
Och så hittade jag en julklapp till Ann-Sofie. Hoppas att hon ska bli nöjd. Oxå så har jag tittat på en eventuell grej till Timme, men den var slut just den färgen så jag får be mamma att springa ner och köpa den på onsdag när ny leverans kommer.

Sen nu ikväll så har jag pluggat, tagit en sparktur med tim och sätt på Design Simon och Tomas. Och nu ska jag sätta mig och se CSI Miami tror jag det var...

Och så ser jag att jag fått ihop en hel del text nu oxå. Hoppas att ni orkar ta er igenom den! ♥

(svarar på era kommentarer senare!)



Så här ser granen ut i år. Nä, jag bara skojar. Den är fylld med röda och svarta pärlor, guldiga bollar polkagrisar och röda och svarta spiror, bollar och hjärtan i olika former och storlekar.
Med andra ord, I år är våran gran Röd, Svart och Guld.

Vilken färg/färger finns i din gran i år?


bilderna från i fredags

Nu har jag läst ut vinterviken och pluggat som en dåre (som vanligt) på SOn. Och nu kan tamefan ingenting så fel!
Sen så har jag oxå hunnit baka, med mamma. Det blev lite julgodis och kakor. Och, så har jag tagit mig en promenad. Har inte varit ute på hela dagen. Hate tänkt fara och se hockey, timme spelade, men hade för mycket att göra...

Men ni får ha en bra kväll, så ska jag fortsätta med läsandet!




Frida jag och Alice

En del av folket
Me and Anki
Johanna Robin och...jag
Frida Anki och Muttan
Jag Alice och Jimmy
Noa och JP
Jag och Paulina

..Jag Alice och Paue

Folket

varför?

Låt bilderna sköta snacket...


lånad bilf från http://nevnarien.se/ 

Det är ju en grej att se ut/bete sig såhär när man är 13-14 och är vilse och inte riktigt vet vad van ska göra, eller hur man ska se ut. Att vara/se ut som en "fjortis" är samma sak som att vara emo. Det gäller samma med dom, dom vet inte hur som ska vara.
Men så kommer vi till Kissie, hon är 18, beter sig som 14. Snälla människa, bete dig som vuxet folk!


Kissie + solarium = fail... (eller så skippar du bara att köpa en fondation som är 100 nummer för mörk!)

091206

God morgon!

Nyss kommit mig ur sägnen och jag vet att frukost väntar en trappa ner, men jag orkar inte nu.

Hur har eran helg varit?
Förlåt för att jag inte har skrivit, men jag har inte haft tid. I fredags kväll så hann jag inte ens käka middag efter skolan. Och sen när vi kom dit så strula musiken för oss. Det blev ett failat disco, men ändå inte. Jag hade då kul :)
Igår hann jag inte heller pga att jag skulle tydligen till stan tidigare än planerat. Alla skulle kolla på julklappar osv. Så det var bara att duscha och sen fara på ett ungefär. Sen på kvällen när vi kom hem så klädde jag och brorsan granen och sås såg vi på hockey och film hela kvällen.

Men nu så, fast jag har igentligen inte tid nu heller. Ska läsa ut en massa böcker och så ska jag plugga på SOn, som jag inte kan nåh av...

Men ni får ha en fin söndag, och så hör jag av mig senare!
(svarar på era kommentarer sen!♥)

091204

God morgon!

dagarna går och vi kommer allt närmare julen.
Nu på morgonen så ska vi tydligen till kyrkan. Det är då det tråkigaste som finns... Men då får man försöka att tagga upp inför kvällen istället. Hoppas att det inte blir misslyckat, vilket jag ändå tror att det kommer att bli, eftersom att ja... Det fanns visst idioter på skolan igår som slet ner våran fucking lapp. Men ni kommer inte undan, vi ska påminna er i högtalarna idag ;)

Ni får ha en underbar fredag sötnosar!



091203

Hej på er!

Har inte skrivit något pga att jag är typ förlamad i armen. Biverkningar börjar komma nu (av influensan sprutan). Tidigare idag kännde jag nada, men nu, aj aj!

Sen så sitter jag här och surar, över att jag tycker att jag själv är trög, vilket jag är. Hittade jättefina pianolektioner på internet, asbra! Så det är det jag hållerpåmed, just nu. Tänkte att jag ska lära mig River Flows In You, bara för att den är så fin. Kan vara ku lom 50 år, och man spelar den för barn barna. Mysigt.
Men, det är just därför jag är sur, över att det inte går så bra, nu när ena armen inte fungerar... Aja, får ta tag i lärandet på jullovet.

Och nu mina damen och herrar, så ska jag läsa på den lilla läxan vi har (ironi)...

komihåg att rösta på nr 5 här ;)


Är med i...

Är med i veckans blogg hos Emanuel. Är nr 5.


RÖSTA FÖFAN!

Tänkte att jag skulle visa upp min förebild

Förutom pappa som förebild så är det Andy McKee. Nu och för alltid.


091202

Tjo tjo!

Haft en bra dag?
Idag då har då jag haft det rätt bra, kortdag osv. Lektionerna är väl inte de roligaste, men men. Vi har då dansat idag, och vi kom rätt långt på den gemensamma dansen. (dansuppvisningen är torsdag 17/12!!!).

Ikväll så är det core. Ska bli skönt, som vanligt.


Att det är fint? Så här der det ut vid 2 tiden här i burträsk. Mörkt på ena sidan av himlen och ljust och rosa på andra. Riktigt fint!


näsa.....

Kom just från matbordet, parisare. Nja, inte den bästa maten om jag ska vara ärlig.
Sen har jag haft en väldigt lyckad dag i skolan oxå, eller nä. Faila på allt, ALLT! Ja inte på matteprovet, som visade sig vara mer än Godkänt, tom Väl Godkänt. Så det lixom nästan, bara nästan räddade min dag. Men jag kan som exempel dra upp engelska redovisningen. Det gick åt skogen. Men det hade sina osaker och det var inte för att jag inte hade övat, och jag ska inte heller säga vad. Men jag hade väldigt ont i magen och frös som själva satan, vilket jag gör fortfarande. Men frisk är jag, inte för det.

Nu har har en jävligt tjatig pappa som skriker som en galning att vi ska fara. Farfar fyller år idag, så ska fara till han och gratta han osv. Sen ville pappa se på hockey oxå. Och allt detta händer i Bureå.


Ha en fin kväll!

091201

God morgon på er!

Idag är det första december, och ingen snö... Jag skojar. Det har snöat som FAN i natt. Annars så har vi inte haft en enda minusgrad. Bara regn och äckelpäckel...
Men nu, äntligen! Hoppas att det håller i sig nu då.
Igentligen är jag ingen vinter typ. Men snön är jävligt mysig, och sen så föredrar jag hellre snö än en massa regn. Eller, vad tycker ni? :)

Såhär ser det ut just nu utanför vårat hus:)


RSS 2.0