Say it with music -

Jag fick er

Hahah, jag älskar att alla har gått på att jag har klippt av mig håret! Älskar att driva med folk. Jag vet inte hur många gånger jag har lyckas lura mina vänner med att fejka olika saker som förändring av hår eller att jag går iväg och fakegråter, haha... Jag skulle ALDRIG klippa kort. Jag har haft halvkort hår förut, till axlarna ungefär. Kan bara säga att jag har ett alldeles för runt ansikte för det. Kort hår och lugg är ingenting för mig!
 
Nog om detta. Jag har just packat klart en västa till helgens bravader. Direkt efter jobbet imorgon så åker jag in till stan och senare vidare till jens stuga. Bloggar på lördag efter jobbet någon gång. Då ska jag även bjuda på en massa bilder från fredagen. Jag ska vara nykter så jag kommer förhoppningsvis vara den som fotar hela kvällen.
 
Sov gott alla!♥ (börjar 7 imorgon så...)

Jag är korthårig KOLLA!

Den här hårbollen är från mitt hår. Jag har klippt av mig allt... Skämt åsido! JAg har tunnat ur min enorma tjocka kalluffs. Efter att ha tagit såhär mycket hår kan man ju nästan tro att jag inte har kvar nånting på skallen. Men det är en hel del kvar! Jag kanske tog lite för mycket, vilket är risken när man klipper själv(!!)... Men jag tunnar alltid ur mitt hår inför sommaren för att det bli alldeles förvarmt. Dessutom nu när jag jobbar! det blir rejält lökigt haha! Det växer ändå ut igen.

27 Juni, 2012

Lite tester från apoteket som jag fick av moster. Ska bli kul att prova, tack!♥
 
Idag har jag gjort mycket! Fortsatt att städa mitt rum, hjälpt mamma att resan hennes garderob, övningskört, handlat, bakat bröd och fikat hemma hos moster. Nu har jag just käkat middag vilket var tacos och så har jag och mamma köpt lite mys inför lill-lördagen (inte för att vi brukar göra så men idag kändes det som en bra dag för det). Ikväll ska jag inte göra mycket, ska vila så jag orkar morgondagen, börjar 7... Sen efter jobbet drar jag direkt till kåge. På fredag blir det stadsfesten, taggad till tusen!

Love in its bittersweet way


Äntligen klar med storstädning av garderoben och två gamla blev två nya!

Yes! Det tog mig bara 3½ timma men nu är det äntligt gjort! Garderoben min har aldrig varit finare, och tommare... Det ekar i den just nu! Jag har rensar bort 5 STORA kassar med kläder/skor/skit! Det gick nästan inte enst knyta ihop dom haha! Jag fick även ihop en lika stor kasse med kläder till lillkussen min (hon är 13 haha), hoppas att dom kommer till användning! Efter denna storstädning så har jag möjlighet att fylla på med massor av nya kläder vilket känns hur skönt som helst! Egentligen bore man göra så, om man köper ett nytt plagg så måste man kasta ett annat. Annars blir den som min garderob... Överfull och förjävlig att gräva igenom varje dag när man ska hitta något att ha på sig! Men det är inte allt... Jag har ju TRE garderober, vilket gör det hela ännu jävligare! Jag måste verkligen bli bättre på att se efter mina kläder...
 
De två bilderna ovan är två jättegamla favoriter som jag pimpade till (klippte av ärmarna) så det blev två nya favoriter! Dessa kommer jag verkligen att anväda flitigt och det är ju verkligen perfekt att fixa till gamla kläder så att dom blir som nya och lite roligare. Då kanske man sparar in några 100-lappar iallafall :)
 
Imorgon ska jag ge mig på att storstäda mitt rum, som ser förjävligt ut oxå men jag är alldeles för slut nu för att göra det. Jag ska även städa upp i min träningsgarderob men träningskläder osv. Hahaha, detta med kläder tar fan aldrig slut!

26 Juni, 2012

we♥it.com
 
Idag har jag hunnit med att jobba, en tur till tandläkaren och jag har väääldigt fina tänder *nöjd*, pluggat lite, klippt mig och ikväll tänkte jag ge mig an garderoben. Den är värre än ett bombfält i mellanöstern... Det lär ta en och en annan timme att få det klart. Sen ska jag nog bara slappa och hoppas att min förkylning går över. Hatar att vara sjuk. Jag kan inte sova när jag är sjuk:(

One day ends, another begins

Efter en trevlig pratsrund hemma hos Jennifer + Frida och This means war så är det dax för mig att gå i säng. Imorgon jobbar jag som sakt. Dock börjar jag inte allt för tidigt, men det finns verkligen inte bättre än att få vakna upp på morgonen och känna sig fräsch och rejält utvilad! Så nu tackar jag för mig. Puss godnatt alla fina läsare!♥
 

25 Juni, 2012

Jag i mina fina arbetskläder!
 
Hej på er! Jag måste bara nämna att jag blir så jäkla glad över att ni verkligen läser min blogg! Ni har blivit så många fler och det är jag jätte tacksam över. Jag vill även välkomna er nya läsare varmt välkomna och hoppas att ni stannar kvar, hihi! Det är verkligen ni läsare som gör att min blogglöd ångar på och den ångar ännu mer när ni blir allt fler och fler.
 
Idag har jag jobbat från 12-18 och imorgon jobbar jag 10-15, riktigt skönt må jag säga, sedan är jag ledig en dag, woho! Nu ska jag ut på em promenad med moster och sedan ska jag till bästa Jennifer! Ha en fin kväll alla!

bikbok


Lite freaky pics från Midsommarafton

Alla tagna från Paulinas blogg

Uppdatering om midsommar

3 bilder från midsommar. Fler och roligare kommer.
 
Hej på er! Igår kunde jag inte blogga för att jag var på jobbet från 12 till stängning, var hemma 20 över 8. Igår var nog de västa dagen i mitt liv. Bakis nå så in åt helvete och jobb på det. Tur att jag fick sova ut och började inte allt för tidigt. Men nog skulle jag behövt fler timmars vila än vad jag fick. Men det gick bra till slut, jag överlevde!
 
Midsommarafton var en riktigt trevlig dag/kväll! På dagen så samlades vi en massa familjer och spelade fotboll + åt sillunch (jag m.fl åt hamburgare). På kvällen grillade jag och jens här hemma, åt en jättegod efterrätt oh sedan begav vi oss till Frida för förfest. Resten av kvällen spenderades uppe i kvarnberget. Det var myggit och lite småkallt men vädret var gudomligt så jag ska verkligen inte klaga! Dock kunde vi ha gjort något mer än att bara festa... Typ några typiska lekar som man alltid gör på midsommar? Det får bli nästa år!
 
Idag är det halvdåligt väder, så jag ska plugga teori och kanske få någon form av träning gjord. Har åkt på en förkylning, ingen... Det är typiskt att varje gång jag börjar om med träning så ska jag bli sjuk... Det får nog bli styreträning enbart idag! Men nu ska jag kila, bye!

One more

God kväll på er! Som ni ser så har bilderna kommit som Frida tog på oss från balen, och jag är supernöjd! Det kommer förmodligen att ploppa upp massor av fina bilder i olka inlägg framöver. Jag tror att jag även ska framkalla några och hänga upp någonstans!
Nu ska jag hoppa in i duschen och inväta killen från kåge!

3 från balen


Hjälp?...

Jag är ingen kjolfantast. Men damn vad jag tycker det är läckert med lång svart kjol.
Det är jävligt lay-back och passa super till en vardag (fest lika så). Med bara sneackers, ett slappt linne och en tjoffs oppa skaan'
NÅGON som vet vars det fins att få tag på? Den här är från Monki. Jag är så arg på  mig själv att jag inte köpte en förra året...

Äntligen lite besvarade kommentarer.

Varför bloggar du aldrig längre? Jag läser din blogg dagligen men det ger ingen störe spänning att klicka in dag efter dag och se att inget händer...
Svar: Jag har fått miljoner frågor om detta och jag har även förklarat många gånger varför jag inte har/kommer kunna blogga i sommar. Dels att jag kommer att jobba ganska mycket. Sen när jag inte jobbar ska jag försöka att hitta på så mycket som möjligt så att jag får ut något av detta lov. Det är tråkigt nog mitt sista sommarlov! Men jag ska göra så gott jag kan.
 
Gud så goda dom ser ut att vara! Hur gör du frostingen mintgrön?
Svar: Även den här frågan har flera ställt (mer om hur jag gör frostingen) så nu ska jag förklara det i detalj:
 
* 75 g  margarin/smör
* 200 g philadelfiaost
*5 dl florsocker
*vaniljsocker efter smak
*citronsaft efter smak
*karamellfärg eller kakao
 
Blanda allt i en bunke nogrant, väldigt nogrant. När det har blivit en krämig smet och man har smakat sig fram till ett bra resultat så häller man i några droppar karamellfärg. Jag använde pyttelite blå, då vart den mintgrön!
 
Väldigt roligt att så många undrade!
 
Vars jobbar du?
Svar: Coop Konsum i Burträsk.
 
Du och Jens var verkligen jättefina på balen. Jag såg er på röda mattan och tyckte att ni var bland dom finaste och ni är så fina tillsammans! Men kommer du att lägga upp bilder här från eran fotografering, eller är dom privata? ;)
Svar: Tack så mycket gulledu! Ja, jag ska lägga upp bilder från fotograferingen. det är bara det att jag måste få dom av Frida. Både hon och jag tar inte riktigt tag i det, hehe. Men i sinom tid så!
 
Så duktig du är! Önskar att jag var lika motiverad när det gäller träning... Vad är det som fårdig så motiverad? Har du kanske ett eller två små tips till en som mig som saknar?
Svar: Jag VAR duktig. Nu har jag åkt tillbaka till tv igen... Däremot är jag riktigt sugen på att börja om. Men jag är så trött och slut när jag kommer hem från jobbet (jobbar ca 10 timmar varje dag) så då finns det inte så mycket ork kvar i kroppen. Jag ska verkligen försöka ändra på det, med att äta och sova bättre.
Det som motiverade mig/motiverar mig fortfarande är bla Jens. Han är verkligen bra på att peppa! Han är ju själv en riktigt tjurskalle när det kommer till träning. Sen läser jag olika träningsbloggar om olika övningar som kan få träningarna att bli roliga. Jag gillar att variera mig, jag hatar att göra det som jag tycker är tråkigt. Så därför försöker jag (när jag tränar) att göra något nytt och kreativt hela tiden!  
 
Wow, du ser verkligen vältränad ut! Hur tränar du och vad gillar du bäst att göra för övningar?
Svar: Kan bero på att jag just hade tränat på den bilden↑ Efter träning blir man upp-pumpad och ser större ut. Men som jag skrev i svart ovan. Jag gillar att hitta på nya saker. När jag tränar styretränar jag en dag och konditionstränar en annan, därefter i massor av olika former. Intervaller är bland det roligare, olika intervaller i olika tempon. Testa själv och improvisera!
 
När far du och burträsktjejerna till Turkiet?
Svar: I augusti, veckan då skolan börjar om. Det roliga är att (och detta fick vi veta typ nyss) att veckan innan vi far ska ALLA från skellefteå dit! Vilken tur vi har alltså! Det skulle vara det västa, att träffa exakt samma jävla människor som man ser varje dag när man har rest till ett annat land! WOHO, det ska bli en riktigt härlig vecka!
 
Ska du sälja din balklänning? isåfall får du gärna säga till. den var så fin och jag är intresserad.
Svar: Tanken är att den ska säljas. För nästa år har jag planerat in att gå igen (det är ju mitt år då!) och då ska jag ha en annan klänning!
 
På vilken gym tränar du?
Svar: Jag har ett 10 kort på 360 (typ 1 gång kvar på det). Till hösten blir det 24/7.
 
Tycker att du har sjukt cool stil, både utseendemässigt och personlighet av vad jag kan läsa om i bloggen. Men du bjuder inte sådär jättemycket på bilder  på dig själv. Kan du inte börja med typ "dagen outfit"? Skulle vara kul att få se dig mer än de få gången man ser dig irl!
Svar: Ooooh, "dagens outfit". Det finns  inget värre ord! Fyfan vad jag hatar det haha! Så nej, jag ställer aldrig upp på att göra dagens-outfit inlägg varje dag... MEN jag får väl  bli bättre på att visa upp bilder på mig i inläggen. Jag vet att jag inte är jättebra på att lägga upp bra bilder. Det blir mest bilder från instagram som jag slänger ihop i ett collage (ännu en bättring från min sida). Men tack  för att du tycker att jag är "cool". Det tar jag åt mig massor av!
 
Hur många gånger har du varit ut och vilket ställe tycker du är bäst?
Svar: Jag har varit ut två gånger, på tre ställen. Kvällen då vi firade 18 år så blev det Nova och Mollys, sen har jag testat olles. Men det beror ju helt på i vilket mode man är i? Är man grymt danssugen, ja då går man på nova eller mollys. Är man mest inne på att träffa folk går man på olles/allstar/calles u name it. Sen vet jag väl inte om jag blev så impad av något av ställena. Jag tror att ala rykten pajade lite av min inställning från första början.  Tacka vet ja' hemmafester!
 
Du har så fint hår och du verkar ha bra koll på hur man ska sköta det! Vilken/vilka produkter skulle du tipsa om förfint hår?
Svar: This one↓
 
Varför ska du börja svara påkommentarer i kommentarsfältet? Det blir ju asjobbigt för oss läsare att hålla utkik där...
Svar: Därför att det underlättar massor för mig! Är du inte intresserad så let it be.
 
Jag sitter ivrigt och väntar på att du ska lägga ut fler videos där du sjunger. Den du la ut i vintras var ju amazing! I want more!
Svar: Tack! Snart, ver inte riktigt när. Skulle vara kul att göra en rejäl inspelning och lägga upp. Jag måste bara ta tummer ur.
 
Kan du inte visa steg för steg hur du fixar dina ögonbryn? De är sjukt snygga!
Svar: Tack för att du tycke det! Men det är oxå en grej jag tyvärr inte sätter mig ner och gör. Men jag:
*Färgar
*Noppar
*Trimmar
*Målar med ögonbrynspenna från h&m
 
betyder din tatuering något speciellt?
Svar: LÄNK
 
 

 


Ville bara säga det att...

Tänkte ba säga det att i o m att blogg.se har bytts ut (?!) så kommer jag härdanefter att svara på ALLA kommentarer i kommentarsfältet. Så, ställer ni frågor, är det där ni hittar svaren.  Bortsett från om jag väljer att svara på några i något inlägg då och då. (förmodligen så  kommer jag att vara lika dålig som alltid, dvs svara på kommentarerna var 3e vecka... Men var tålmodiga, svar kommer i sinnom tid!)
 
Och med detta besked kan jag även säga att imorgon kommer ett inlägg med utvalda frågor! Som sagt så har jag inte svarat på någon men imorgon blir dom besvarade!

19 Juni, 2012

Idag har jag haft fullt schå med att baka. Jag testade cupcakes för andra gången. Dessa vart betydligt bättre. Varför? Jo för att jag köpte mini-muffinsformar så dom vart pyttesmå (lite större än knäckformar), dessutom vart frostingen godare (roligare) när jag gjorde den mintgrön och skippade chokladen. Stora cupcakes blir så förbaskat maffiga. Man klarar sig på en halv sen är man less!
Imorgon - Jobb 8.30-18.00. Det börjar bli dax att pallra sig i sängs snart. Jagkommer ändå inte att somna förrän 1-2 tiden i natt...

18 Juni, 2012


Hej!
Denna dag har varit oerhört lång, kanske för att jag inte sov ett dyft i natt och har gått runt som en zombie hela dagen... Men det hindrar mig inte från att hitta på andra saker ikväll! Det är ju så, att om man lägger sig ner och börjar slappna av, då somnar jag. Så nu håller jag på med teori och senare ska jag iväg och spela volleyboll. Det här med teorin har verkligen inte gått bra för mig... Men nu när jag har sommarlov och inte behöver lägga massa tid åt skolarbeten så kan jag plugga järnet på körkortet! Jag började gå kurser i mars och nu är det juni. Skärpning lowa!!! Men nu ska jag fortsätta där jag var. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörv si kanske senare. Imorgon är jag ledig, så no limits tonight.


I want


En liten summering


Hej på er!
Det är verkligen ökningt här på denna icke färgsprakande blogg. Men jag har verkligen inte prken till att sitta och skriva 1-3 inlägg varje dag. Nu i veckan kanske det inte heller kommer att bli jättemycket men ska verkligen försöka!

I helgen så har jag verkligen softat! I fredags så jobbade jag, men påkvällen blev det film och godis hemma hos Jennifer tillsammans med henne och Frida. det var nästan skönt att bara vara vi tre. Få bre ut oss i soffan alldelessjälva utan att 14 pers till ska sitta och tryckadär, hehe! I går så tog jag bussen in till stan, låg vid älven och solade en typ 2 timmar sedan blev det minigolf och lunch med Jens och Johannes. På kvällen grillade vi hemma hos Jonas och till sist landade vi i  myckle hemma hos Simon för att se en film som var för övrigt riktigt dålig...

Idag
har jag pluggat (?!?!?!). Imorgon jobbar jag mellan 07.30-18.00!

Dålig uppdatering...

Hej på er!
Bloggningen är inte på topp just nu, få se hur det blir i sommar. Ska verkligen försöka men jag ska jobba ganska mycket sen hade jag tänkt att ta igen tid med mina vänner och umgås med Jens och familjen så mycket som möjligt! Sen haf jag bytt till nya blogg.se så det båg inte att blogga från mobilen än...
Inatt har jag legat sömnlös. Jag vet inte vad som har hänt. Jag kan inte sova bra när jag inte har jesse bredvid mig... Kan man bli så pass "beroende" av en person? Aja, bra nog så har jag kortdag idag! Slutar 4 (tragiskt att jag kallar det kortdag, hehe). Men nu måste jag kila! Ses!

13 Juni, 2012

Ännu ett bildlöst pisstråkigt inlägg. Varför sätter jag mig ens ner och skriver? I alla fall, jag är uppe med tuppen och börjar jobba om en halvtimme. sov knappt 5 timmar i natt + att jag jobbade 10 timmar igår. En ledig dag imorgon kommer att sitta mer än fint för jag kommer att klassas som död innan denna dag är över.

Igår kväll kom jag hem typ 20 över 8. Halv 9 var hade jag käkat middag och var påväg hem till frida för att kolla in balbilderna och en brännbollsmatch som varade i mindre än en kvart. Men det var trevligt ändå! Jag behövde ju som sakt hem och sova (vilket jag inte kunde göra men)...

Jag hoppas att ni alla får en trevlig och vilosam  dag i sköna solen!

12 Juni, 2012

God morgon!
Tisdag, sol, och jag ska jobba hela dagen... Jobbar ända till 20.15 idag. Känns tufft... Men sen så jobbar jag bara onsdag och fredag i veckan så det är endå helt okej! Jag har fått ett rätt så bra schema (än så länge). Det sämsta är att jag jobbar både under midsommar och stadsfesten... Få se hur jag löser det! Stadsfesten vill jag då inte missa! Men nu ska jag göra mig klar och börja dra mig iväg. Ha en bra dag!

One of the most beautiful songs in the world



My love, leave yourself behind
Beat inside me, leave you blind
My love, you have found peace
You were searching for release

You gave it all, into the call
You took a chance and
You took a fall for us

You came thoughtfully, loved me faithfully
You taught me honor, you did it for me

Tonight you will sleep for good
You will wait for me my love

Now I am strong
You gave me all
You gave all you had and now I am home

My love, leave yourself behind
Beat inside me, leave you blind
My love, look what you can do
I am mending, I'll be with you

You took my hand added a plan
You gave me your heart
I asked you to dance with me

You loved honestly
Did what you could release
Aaaahhh oooh

I know you're pleased to go
I won't relieve this love

Now I am strong
You gave me all
You gave all you had and now I am home

My love, leave yourself behind
Beat inside me, I'll be with you
Oooooh

Min lediga dag


Två från idag, tagna via instagram.

Idag har det varit min lediga dag och det har varit ganska så mulet ute hela dagen, farm till kl 2. Då gick jag ut och solade ca en timme och där efter så mulnade det på igen och nu spöregnar det ute... Det är jättetrist! Pissväder i nästan två veckor. När ska den riktiga sommaren komma?

Ikväll har jag pluggat teori (har haft en rejäl paus från det under de sista veckorna i skolan) och så fick jag mig ut på en skogsprom med Jonna! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan se film resten av kvällen. Imorgon väntas jobb!


Bilder från Fredagen

Här är några bilder från i fredags då vi i klassen (Nils) hade styrt upp middag i form av grillparty. Vi satt ute på Nils bakgård i solen och hade det underbart! Senare på kvällen dorg alla vidare och eftersom att jag vart mer dragen så vart det tyvärr inga fler bilder... Men resten av kvällen vart hur lyckad som helst! Tyvärr så är det inget annat än ett minne...

Juni 7, 2012


Fick denna bild tagen av Felicia, inne på balen. Inte fullt nyktra, kanske det syns...

Snart ska jag he mig in i duschen och tvätta håret som alldrig förr! Har ännu inte fått bort resterna av balfrisyren... Mitt hår är ett kråkbo för tillfället! Sen ska jag packa en väska inför imorgon. Det blir grillning hemma hos nisse, sen ut och festa hela natten lång och till slut "sova" hos Elsa! Imorgon är det skolavslutning, första dagen på sommarlovet. Studenterna spärras in på verandan. Stan är vår!


2 från röda mattan


Hahah, jag dör! Omedvetna foton blir alltid lika charmiga! Balen var en upplevelse, längtar redan tills nästa år då jag får gå på min egna! Bättre och finare bilder på jag och Jens kommer upp senare, när våran bästa fotograf Frida har fixat till dom lite!


-


Dumheter

Jag mår riktigt dåligt just nu. Jag har jätteont i magen + sprängande huvudverk. Det känns som att jag skulle kunna spy när som helst... Det enda jag har fått i mig i dag är en korv, lite pommes, rabarberpaj och några godisar, ingen vätska. Sen att jag tränade stenhårt på det. Jag har ju fan inget innanför pannbenet ibland... Sen mår jag även dåligt över hur jag har betett mig hela veckan. Har sjukt mycket skuldkänslor:( åh, ska gå och lägga mig och hoppas att allt är bättre imorgon. Jag ska inte till skolan, så jag får sova ut rejält!


Träna träna träna


God kväll!
Denna dag har inte varit på topp, eller snarare hela veckan har varit dålig. Jag har varit på riktigt dåligt humör i princip hela veckan och nu kom jag mig ut på en skitskön träningsrunda och helt plötsligt släppte allt och jag vart genast på bättre humör! De som har fått lida mest av mitt pissiga humör är såklart mamma, pappa och Jens... Ber om ursäkt för det! Imorgon ska jag oxå träna så jag blir på ännu bättre humör! Jag har som sagt inte tränat på ganska länge (två veckor...). Dels för att jag blev förkyld just när jag kommit igång jättebra med träningen, sen blev jag enbart lat... Men nu ska det bli andra bullar! Och idag var det perfekt träningsväder ändå. Mulet, lagomt kallt och lite dugg. Man får mycket mer ork och man blir piggare när det är lite dåligt väder, tycker jag!

?


Juni 3, 2012


Lånad av Paulina
Gårkvällen var mycket trevlig! Tack vare det pissdåliga vädret och att vi alla 9 var samlade så vart det riktigt mysigt här hemma hos mig. Vi pratade och skattade massor, fikade, lockade hår, lyssna på gamla låtar och kollade på gamla bilder. Jättetrevligt!
Idag är vädret följande: Klart bättre än igår, men fortfarade kallt, blött och blåsigt... Ska det vara så här på tisdag så dör jag. Klänning/hår/smink kommer att bli förstört. Fotograferingen kommer inte bli fin och allt kommer bara att bli helt fel. Nej, på balens ska det vara bra väder, PUNKT. Man kan alltid hoppas. Ikväll blir det förmodligen lite förberedelser. Funderar fortfarande om det är värt att fara på skolan imorgon. Vi ska ha korridorkonsert, vilket jag tror inte att det är superviktigt att jag är med på? Men, jag måste hur som helst in till  stan för att köpa in lite grejer inför balen. Hmm, svårt...


-

You call to me, and I fall at your feet How could anyone ask for more?
And our time apart, like knives in my heart
How could anyone ask for more?

But if there's a pill to help me forget, God knows I haven't found it yet
But I'm dying to, God I'm trying to

'Cause trying not to love you, only goes so far
Trying not to need you, is tearing me apart
Can't see the silver lining, from down here on the floor
And I just keep on trying, but I don't know what for
'Cause trying not to love you
Only makes me love you more
Only makes me love you more


Baka kaka


Jag har haft fullt upp de senaste dagarna och så kommer det förmodligen att se ut ett bra tag framöver... MEn idag har jag bakat mina allra första cupcakes och dom vart mycket goda! ↑ Ikväll har jag bjutot över tjejerna på fika, det kommer att bli riktigt mysigt med tanke på detta surväder vi har just nu!

RSS 2.0