Say it with music -

-


Jag måste bara få säga att ni alla är så underbart fina. Tack!

Dessa dagar är extremt jobbiga. Varför? -Jo, konsertdagar. Man övar och övar, bestämmer och donar på i full rulle. Hoppas att det blir en bra konsert i alla fall!
Plugget är över för detta år och jag suktar efter nästa år om jag ska vara ärlig... Jag vill gå ut skolan nu, just nu! Inte nästa år... Jag är sjukt avundsjuk på alla studenter. Hoppas att ni alla får en grym studentvecka!...


Min tatuering. Mitt förflutna.


Jag ska nu berätta vad min tatuering betyder, för mig. Det här kommer att bli ett väldigt jobbigt inlägg för mig att skriva. Jag hoppas att ni har förståelse för det.

"Don't forget to love yourself" - Dessa ord är ett dagligt påminnande till mig själv om att jag inte ska glöma bort att tycka om mig själv, att jag ska vara snäll mot mig själv. Jag har alltid varit alldeles för hård mot mig själv då det kommer till allt. Misslyckas jag på första försök så blir jag grymt besviken på mig själv. När det händer något, mellan mig och kompisar/familj/jens så tar jag på mig skulden och hatar mig själv. Och så här har det varit så länge jag kan minnas...

I början av min högstadietid var jag väldigt ledsen. I åttonde klass gick jag i depression. Jag mådde väldigt dåligt, jag hade konstant ont i magen/huvudet och hade värkar i hela kroppen. Jag grät mig till sömns nästan varje kväll och sov riktigt dåligt. Jag drog mig undan, orkade inte med nånting och jag kände mig ensam. Jag kände aldrig glädje inombords. Jag skadade mig själv, både psykiskt och fysiskt. Jag var så less på mig själv att tillslut slutade lyssna på andra förutom den elaka rösten inom mig som sa till mig varje dag att jag var totalt värdelös. Ibland hade jag cirkulerande tankar om döden, men någonstan inom mig stoppade jag mig själv för att tänka så och varje gång det hände började jag tokgråta, föll ihop på golvet och kroppen var alldeles för tung för att lyfta upp igen.

Då sa jag att ingen brydde sig om mig. Att ingen skulle märka om jag fösvann. För det var aldrig någon som såg mig. Idag ser jag det på ett helt annat sätt. Det fanns dom som brydde sig och det var självklart mina vänner. Varje gång jag drog mig undan kom dom för att få mig att prata och öppna upp mig. Men jag var som en stängd dagbok med hänglås. Jag sa inte ett ord. Jag tittade inte ens på dom. Dom fanns där hela tiden för mig, men jag var för djupt deprimerad för att inse det. Idag är jag är väldigt tacksam över att dom fanns där, även om jag ignorerade hjälp. Jag fick börja gå till psykologer, göra utredningar osv. Och jag minns att jag avskydde allt det där. Jag ville allt annat än att skicka ut och framför allt inte inse själv att jag var sjuk. 

Idag är jag på bättringsvägen. Jag tar en dag i taget. Jag skäms inte för hur jag mådde, men för vad jag gjorde mot mig själv. Inget barn ska behöva må så dåligt att det ska gå så långt att han/hon ska behöva skada sig själv. Jag skäms för att jag bestraffade mig själv, enbart för att jag mådde dåligt. Att jag aldrig kunde lyckas med nånting, må bra eller vara en perfekt kompis/dotter. Ju mer jag misslyckades ju mer började jag må dåligt och därefter skada mig själv.

Jag har insett med åren att det finns människor vid min sida som stöttar mig igenom allt, speciellt de svåraste bitarna. Jag kommer alltid att ha ärr och minnen för livet av mina svåraste år som ung människa. Så därför tänkte jag, med en tatuering och inspiration av kloka ord från min mamma, ångra/hylla/må dåligt/vara glad/minnas allt som fick mig att komma dit jag är idag. Jag är inte helt återställd och jag kan inte påstå att jag är en stark människa. Men med min tatuering kanske jag kan hjälpa mig själv att komma dit jag vill komma en vacker dag. Att kunna se mig själv i spegeln och säga: "Du duger", och vara nöjd och stolt över mig själv. Intala mig själv att det är okej att misslyckas. Att ingen är perfekt.

Maj 28, 2012

Denna dag har har både varit jävligt bra men har oxå haft sina sämre stunder. Bäst av allt är att jag fick Godkänt i Matte B kursen. YES! Trodde aldrig att jag kunde vara mer lättad än vad jag är! Matte är mitt sämsta ämne, och jag klarade det. Gud, det känns nästan så att jag behöver bli religösnu...! En lite sämre grej är att jag någon gång har lyckas tacka jag till en prenumeration på film? Jag fick hem en idag och nu måste jag självklart betala för den! Ska genast maila till dom och avbryta prenumerationen, för inte fan vill jag ha hem film flera gången om året som ska kosta en massa pengar!

Ikväll väntar plugg och en svettig kamp på tradera. Jag har budat på något som jag kommer att behöva. Vinner jag lovar jag att berätta! Håll tummarna!

 


Helgen

Hej på er mina sköna bönor!
Min helg har varit super mega bra och jag har haft det rikttigt kul alla dagarna! Fredag körde vi ju som sagt klassfest. Lördag var det födelsedagsfika och spontanfest. Söndag var det förbaskat bra väder och så hade jag + familjen ett riktigt mysigt firande av morsdag med 3-rätters på mormors altan! Full i magen så drog jag till Jens och sov där över natten. Denna helg kunde inte blivit så mycket bättre!


Bilder från igår + idag


Övre raden: Igår. Nedre raden: Idag

Igår kväll var det klassfest som gällde! Eller i alla fall halva klassen + några till... Tycker det är lite dålig stil när man planerat och styrt upp en klassfest, sen vägrar folk komma! Men det var i alla fall sjukt kul! En av de roligaste kvällarna med "klassen". Vi grillade, spelade brännboll och drack! Det bästa av allt är att jag inte var så jätteillamående i morse. Jag mådde helt ok!

Ikväll blir det att fara till Jennifer och där bjuds det på födelsedagsfika + mys!

I'm scared of many things, but my worst fear is losing you.Sommaren kom till sist!


Idag har verkligen sommaren varit i Skellefteå och jag hoppas att den är här för att stanna nu! Jag är så less på att ha jacka och varma kläder... På förmiddagen så kom paulina hit till mig och vi låg och solade innan jag drog iväg till skolan - där det inte hände mycket! Vi repade lite och på den enda lektionen vi hade så solade vi. VÄRT! Kom just hemfrån konsum, har varit där i en timme för lite info om sommarjobbet osv. Ser bra ut! Nu ska jag hoppa in i duschen, packa en väska till imorgon och plugga till morgondagens prov!


God morgon!

Idag börjar jag 13.00 och som vanlig är jag uppe med tuppen! Min inombordsklocka sa åt hjärnan att det är dax att vakna och stiga up. Vilket var ganska tur med tanke på vädret! Då hinner jag nu äta något, plugga och sola innan det är dax att dra sig till skolan! Detta kommer att bli en mycket bra dag och dagar som denna är väl behövda, med tanke på hur stressiga sista veckorna är!

Ha en mycket trevlig och fin dag idag!


23 Maj, 2012

Lovley day! Not... Nationella gick som förväntat åt helvetet. Men vad gör det egentligen? Kursen är slut och jag slipper tänka och ha ångest över det!

Ikväll har jag byggt muskler och inte pluggat, vilket jag borde ha gjort... Jag har som sagt prov på fredag oxå. Tur att det snart är helg! Då väntas klassfest och så födelsedagsfika hos Jennifer som fyller 18 år idag! Grattis<3


Dagens


10000 ton lyftes just från mina axlar!


Matte B, check! Så jäkla skönt!!!
(Men det skulle inte förvåna mig om jag kommer måsta göra om den kursen nästa år...)

Det jag har kvar nu i skolan är:
* Prov i småföretagsekonomi
* Skriva klart gemu-provet
* En ig-prövning
* En redovisning
* Sång/kör och pianoläxor

(Tror inte att jag glömt något) Sen så kan sommarlovet få komma!


Nu är domedagen här...

Nationella Mattematik B


DREAMS


Drömmer mig bort till varmare breddgrader. Även om det börjar nalkas varmare grader ute så kan jag ändå inte sluta tänka på att få ligga på en strand med en drink i handen och bara njuta. Jag längtar som sjutton till augusti, då jag och mina fina tjejer dra iväg. Det kommer att bli så sjukt kul! Får jag bra betalt så tror jag att jag och jens ska dra iväg oxå, men lite senare. Kanske i september, ett fint sätt att fira två år? Letar resor som en galning...


Dagens citat


Har nu pluggat på bra i nästan 2 timmar. Nu är jag less och ska lufta sinnet lite. Sen är det dax att sova?


Det kommer att krävas mycket sömn denna vecka om jag ska orka koncentrera mig på allt skolarbete.


Maj 21, 2012


När jag kom hemfrån skolan så började jag med middagen, sen har jag suttit och försökt mig på faserna, men det går inte så jättebra... Ska brottas med dom ett tag till, sen ska jag ge mig på matten. Jag hade tydligen 3 prov i veckan. Gemu-prov, matte np och prov i småföretagande/ekonomi. Fy fan. MEN efter detta vecka är allt som inttefattar läxor/prov/skolarbeten slut för detta läsår! Imorgon väntar en tuff dag med en massa rep, redovisning och audition till vårkonserten.


Samma visa varje gång det kommer till kritan


Ikväll har jag inte alls pluggat. Jag har tränat och gjort en massa andra roliga saker som att prova balklänningen igen (det har blivit för liten/jag för stor! Måste göra någon drastiskt nu på två veckor...). Men visst är utseende/självförtroende bättre än plugg i längden? Det tycker jag. I alla fall, det är jäkligt synd att jag åkte på en stor förkylning förra helgen. Så att träna kondition är kanske inte det smartaste att göra i första hand. Då ska jag väl dö på cupen... Nu senaste dagarna har jag dragit igång (efter några dagars vila) men att styrketräna, vilket oxå är jättekul! Har jag tid i vecka så ska jag dra mig i väg på 360, har inte varit där på ett bra tag nu. Tur då att jag är duktig som tränar hemma! Har hittat riktigt bra appar, som jag skulle kunna tipsa om, för er som vill ha lite hjälp på traven med att träna hemma. Men det får bli en annan dag! Nu ska jag sova. God natt!


En förbättring på denna gråa och tråkiga söndag


Mormor bjöd över oss på middag - surströmming och god efterrätt, det kunde inte sitta bättre än så! Med stinkade kläder och asmätt ska jag ta mig i kragen och göra någon nytta. Jag måste ta tag i plugget, och ta en dusch. Sista pluggveckan i skolan, sedan är det i princip bara lek och stoj kvar. Då kan jag fokusera bättre på teorin oxå. Fram till onsdag kommer det att vara världens mördardagar. Men det är bara tre dagar, härda!


Söndagsångest


Börjar känna söndagsångest. På onsdag är det Nationella i matte b. Vi ska sitta i fem timmar, FEM timmar! Jag måste plugga stenhårt och förbereda mig så gott det går nu inför detta. Jag måste även få klart faserna. Åh, det ska bli så jäkla skönt med sommarlov om bara nån vecka!Ni är världens finaste, jag älskar er så mycket!♥


@work

image description
Working 11-18


SUNSET


20 månader tillsammans med dig. Du hör mig så lycklig, min solstråle. Jag Hoppas på många fler lyckliga dagar framöver! ❤


Många slarvfel

Haha oj oj, jag måste verkligen bli bättre och noggrannare när jag skriver. Många ord som blir fel i farten (bortsett från dom som jag verkligen inte kan stava, för jag har dyslexi och är dum) men nog om det.

Ligger just nu i Jens säng och ser på Simpsons. Grabben är på träning och kommer hem sent. Jag får roa mig så gott det går tills dess!


Onsdag och helg!


Idag har slagit nytt personbästa. Jag har duschat, klätt/sminkat mig, packat en västa och käkat middag på 40 min! Med detta "tjoho" beger jag mig nu mot kåge, till min älskling. Ska se hur mycket jag hitter blogga(?) annars ses vi till helgen!


*


Sov sött


Gammal bild.

Snart börjar denna kväll lida mot sitt slut. Jag är grymt trött och som det "bussbarn" jag är så måste jag upp tidigt i vanlig årdning. Hoppas att ni har haft en trevlig kväll och att den fortsätter att vara det, för er som kommer att vara vakna ett tag till. Jag ska krypa ner i sängen, plugga lite och sedan sluta ögonen och drömma sött!


Tjäna pengar med Bloggerfy

Nu kan man tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, riktigt bra! Tycker dom är värda en liten "like" på Facebook, vad tycker ni?


Mylovebasket

Hittade precis en ny sida Mylovebasket.com där man kan skapa sin egen webbshop och spara alla kläder som man gillar! Man kan även följa andra personers mode och även tjäna pengar genom att sälja kläder från sin Lovebasket. Har ni en egen Lovebasket? Verkar riktigt kul!


Du är fin, dig vill jag ha.


När tiden är rätt, dvs när jag har pengar och då rätt storlek finns, small är slut :(


Maj 15, 2012


3 bilder från idag (@lowano på instagram, följ mig!)

Nu är det väldigt mycket, men jag är glad ändå! Vädret idag har varit kanon, dock har det blåst en hel del... Dagen har sett ut följande; Upp tidigt, rep inför audition till vårkonserten, kulturhistora, bra lunch, svenska (=vara ute och sola, hehe), idrott, kör och sedan hem! När jag kom hem så satt jag mig och solade en stund sen gick jag och mamma en poverwalk och så har jag pluggat på körkortet. Nu har hockeyn börjat så jag ska se den, bye!


Jag är bedrövlig...

#work#in#progess (Taken with instagram)
Jag skulle ha gjort läxor. Jag har pysslat med ett nytt pianoprogram som papppa har fixat, där du gör klart i princip allt och sedan lägger man in den som en midi-fil i cubase och finslipar det hela. Det är kul och det går framåt!


Svar på lite nydliga intrillade kommentarer.

Dina bilder är så fina och du redigerar jättebra! Hur gör du?
Svar: Som vanligt så fotar jag nu mera enbart med min iphone 4s. Redigerar i princip alla bilder i instagram (ja, jag har ingen ram runt bilderna och nej, jag klipper inte bort dom utan det går att välja om man vill ha med ram eller inte när du lägger på filter. Då fick ni svar på den frågan samtidigt!). Tack för att du tycker att mina bilder är fina!

Funderar på att köpa en sån där flaska också, såg att dom var nya i affären. Hur dyr var den och vad har du för doft? Vet du vad det fanns för fler dofter som luktar gott och fräscht?
Svar: Det tycker jag verkligen att du ska göra. Den är riktigt bra och väldigt dryg så den kommer att räcka länge. Jag köpte shea, jag köper alltid shea! Jag har lite svårt för söta och fruktiga lukter. Shealuktar lite nöt och vanilj typ - riktigt fräsch! Sen såg jag att dom hade apelsin om det skulle kunna vara något? Den kostade 155:-


Det mönstrade linnet var ju supersnyggt! Blir nog riktigt snyggt till brun kropp i sommar. Vad kostade det? Finns det några andra snygga mönster på det?

Svar: Så tänkte jag när jag köpte det oxå! Det kostade 99:- och de finns i dessa färger↑ Jag kan ju förvarna att det är en aning urringat baktill,för er som inte gillar det! (Jag har väl köpt in säkert 10 nya linnen med djup rygg...!)

Varför har du två bloggar? Du uppdaterar ju ändå nästan samma saker på din andra.
Svar: På min tumblr lägger jag upp bilder som kommer direkt från instagram då jag publicerar bilder där. Självklart lägger jag upp de flesta bilderna här oxå. På min andra blogg kan jag även skriva om annat, som jag inte alls kan skriva här. Det är en lite mer personlig blogg med tankar osv. Vilket jag tycker är väldigt skönt. Jag gillar att dela med mig av det jag känner. Men jag kan verkligen inte dra upp allt här, så är det.

Grymt snygga shorts! Vart har du köpt dom?
Svar: Jag har gjort dom själv!

Var har du hittat nitarna?
Svar: Dom köpte jag på en hobbybutik inne i stan. Kan även säga att dom är i en mindre storlek.


Sick


Jag för tillfället. Sitter fortfarande och ser film. Jag mår inte alls bättre. Alltid typiskt mig att bli sjuk då man har som mest att göra. Nästa vecka kommer att bli en mördarvecka! Ikväll ska jag plugga och kurera mig så att jag kanske kan fara till skolan imorgon. Jag måste till skolan! Det är så jobbigt att vara hemma och missa en massa...


Maj 14, 2012 - Ny bikini


Finns ej att beställa hem och den har varit slut i butik länge. I helgen trodde jag att jag skulle finna den i Umeå och jo, det gjorde jag. Dock i fle storlek... Nu idag innan jag for hem med bussen sprang jag in på h&m och till min glödje hittade jag den. Tro det eller ej, men jag var tvungen att köpa en 42:a!?! Kupan är perfekt, men alldeles för stor runt, så jag får sy in den. Ja, stora tuttar är inte alltid roligt. Haha skämt åsido. Men h&ms bikinisar är så jäkla små i modellerna. Det är verkligen svårt att hitta en bikini/bh som passar bra på det stället!

Slutade tidigare idag oxå, för jag är sjuk. Kände det på mig redan i morse, men jag krigade mig iväg till skolan. Jag var på två lektioner, sen tog jag mitt pick och pack, sjukanmälde mig, och drog hem. Just nu sitter jag och ser på film. JAg har mysat ner mig under en film och så äter jag hemgjord sorbert med skogbär!


Tre bilder på våran fina Zeke


Zeke är den mest kamera-käraste katt jag vet. Han ställer gärna upp på kort och han blir alltid jättefin! De andra två är betydligt blygare och inte alls fotogeniska...


NEW IN


| Linne Carlings | Linne Gina djup rygg | Body Oil Body Shop | Filt Expo | Fat Expo |

EFter en helg i Umeå med mamma och lillebror så är jag riktigt slut! Vi har gjort massor med saker. Shoppat, käkat onyttigt, variit ute på promenader, busat, bio, bilat mm. Ovan ser ni lite grejer som jag fick med mig hem från gårdagen.
Ikväll ska det bli riktigt sknt att få äta god mat, slappa, ta en skön dusch och sköta om sig själv, och att Jens kommer. Perfekt avrundning på denna helg!


För mer...

...uppdatering och ytterligare fler inlägg per dag läs då min tumblr: http://lowanorlund.tumblr.com/


Jag älskar dig


Jag saknar dig så oerhört mycket. Jag längtar efter tills vi ses!♥


Inte alls en bra dag!


Tre inte allt så fina bilder från idag.
1) Just innan kuhi-provet och jag var väl inte allt för pepp...
2) Inne på Indiska, klippte ihop världens snygaste outfit (not). Theesha + tunika, hmm...
3) På bussen på väg hem efter träning och med hjärtekross. Även en mycket passande bild på hur jag känner mig nu för stunden. Trött och ledsen.

Ikväll så ska jag antingen vara hemma och plugga (vilket behövs) eller så slutar jag vara en no-lifer och far och ser film hemma hos Jennifer. Vi får se hur jag gör sen.

Jag har hittat något som jag tycker är roligt och jag har sjukt mycket motivation!


Okey, this is getting creepy.

Jag har övergått från "hon-som-inte-brydde-sig" till "fröken duktig". Hela veckan har jag pluggat och mycket börjar bli klart nu, men till min besvikelse så insåg jag idag att mer är på inkommande och att helgen kommer kanske inte att bli lika avslappnande som jag hade hoppas på. Men det är bara att bita ihop! Det är inte många veckor kvar nu!

Efter skola idag gick jag och tränade och imorgon så ska jag få följa Jens på 24/7. Tre dagar i rad, så skööönt!


Less...

Jag är riktigt less på allt detta pluggande! Jag har aldrig varit så effektiv i hela mitt liv och allt detta slit bara för att få klart seninlämnade uppgifter + alla prov som äger rum nu. I helgen kommer det att lätta rejält från axlarna då ett av de tyngre proven (enligt mig) är bortgjort, nämligen kultur- och idéhistoria!


Tränat

Kom just ut från gymmet och jag är helt mör i kroppen. Det ska bli så skönt att få komma hem, lägga sig i soffan och se ett bra program! Ska även plugga stenhårt ikväll!


Någon som vill mysa istället för att plugga.

Försöker göra viktiga saker, men det går lite trögt. Speciellt när man får den där blicken!


Fixade till några gamla jeans.


Gick förbi hobbyaffären inne i stan och köpte tre pack små nitar. När jag kom hem så drog jag fram två jättesköna jeans men allt för slitna och sönderklippta till utklädningekläder bla till halloween i november (fd favvisar för ca 3-4 år sedan...). Har nu klippt och pysslat på sedan jag kom hem och nu är dom klara. Dom vart väl inte de snyggaste par shorts jag har skådat, men jag är inte att bra på pillergöra! Men nog funkar dom. Jag är ändå ganska så nöjd!


Fyra bilder


Fyra bilder från idag. Det var/är verkligen inte lika kallt som det ser ut att vara på tredje bilden (bara mina classmates som är rädda för solen, hehe!) Själv har jag då legat med brallorna upprullade och enbart i bh upptill. Det har varit riktigt varmt idag och turen vi hade då att typ nästan alla lektioner var inställa. Så vi har legat ute nästan hela dagen! Hoppas att detta väder håller i sig ett bra tag nu, är så förbannat less på att anväda vinterjackan fortfarande (jag skojar inte, jag anväder den fortfarande, fast inte idag. Men så kallt tycker jag att det fortfarande är?)!


-


Bjuder på en av mina favoritlåtar såhär till läggdax.

I was a quick wet boy, diving too deep for coins
All of your street light eyes wide on my plastic toys
Then when the cops closed the fair, I cut my long baby hair
Stole me a dog-eared map and called for you everywhere

Have I found you
Flightless bird, jealous, weeping or lost you, american mouth
Big pill looming

Now I'm a fat house cat

Nursing my sore blunt tongue
Watching the warm poison rats curl through the wide fence cracks
Pissing on magazine photos
Those fishing lures thrown in the cold
And clean blood of Christ mountain stream

Have I found you
Flightless bird, grounded, bleeding or lost you, american mouth
Big pill stuck going down

IRON & WINE


Jag i ett nötskal


Jag är ett praktexemplar på en person som skjuter upp allt det tråkiga in i det sista. Nu på eftermiddagen, vad var det jag skulle göra? -Plugga. Vad har jag egentligen gjort? -Varit ute och gått, suttit vid datorn, spelat en massa musik och nu har jag inlett en "spabehandling" på mig själv. Och om ca en timme så börjar mitt favvoprogram. Pluggandet får bli av i sängen innan jag ska sova, för från tvn kommer jag aldrig att kunna slita mig förrän det är dax att gå i säng.

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med. Ni får ha en fortsatt bra kväll!


Maj 7, 2012


Från gina. Stickade och urringade bak. Vill ha det oranga eller det gula-fula.

Tjenare alla!
Ett bra tag sen sist nu va? I alla fall några dagar... Vad har jag haft för mig då? Jo jag har pluggat som ett djur inför allt kommande och så var jag på halken idag. Känns riktigt skönt att komma framåt med körkortselendet. Vill ha körkortet nu för jag är gode less! Ikväll vänast ännu mer plugg, och om jag orkar fara ut och röra på mig. Jag förtjänar verkligen att röra på mig idag, för jag har inte rört mig många knop. Men att sitta och köra bil en hel dag är ganska påfrestande  för kropp och själ. Jag får helt enkelt se vad mina ben säger ikväll.


Ett tag sedan.

Haha, hitta nå gaam' bilder på jens dator från när jag hade nyss satt in löshår och jag var så nöljd! Kan det ha varit i oktober? Fint var det, men aldrig igen kan jag lova!

Jag är less!

Jag är gode less på både skitvädret och denna jävulska bok. Jag vill ha sol, värme och körkort nu!

Fredag


Efter en underlig vecka med alldeles för många "helger" (nooo, seriöst, jag klagar inte!!) så är det äntligen helg på riktigt! Först ut på morgonen väntar Nationella Eng B Writning och sen är resten av dagen rätt så lugn. Sista lektionen inställd idag oxå så jag slutar tidigare, yey! Efter skolan bär det av till kg för mys med kärleken + vänner!


SILVER RINGS


Efter skolan så gick jag på stan med älsklingen. Jag köpte 10 silverringar i olika storlekar och ett par klackar till balen. Eftersom att jesse inte är den längsta (och jag alldeles för lång!) så måste han med så jag inte köper skor som gör mig 100000 meter längre än honom. Vi han in på en affär och sen kom jag ut med ett par. Fort och smidigt! Har inte tänkt lägga ner så mycket krut på skor, klänning, frisyr osv. Jag tycker det är MYCKET snyggare med en enkel stil. Allt blir så tillgjort om allt är för spexat. Men det är en smaksak! Jag kommer då absolut inte alls vara den "fulaste" eller den "tråkigaste" på röda mattan. Kanske mer "stilren" än de flesta...


Uppdatering

Hej bloggisar!
Snart helg, bara en dag kvar! Fick sluta tidigare idag för att engelskan är inställd. Men för mig som bor 43724465422 mil från skolan så spelar det ingen roll (låter som världens tråkigaste människa...). Klockan fem ska jag på 360 med mamma för funktion, sen MÅSTE jag hem och plugga! Vi har nationella eng B imorgon, kuhi och gemu-prov nästa vecka och jag måste plugga teori. Jag är i princip klar med körningen, men teorin är långt ifrån klar. Måste satsa nästan all krut på det nu dom närmaste veckorna!


Maj 1, 2012


Två bilder från idag. Tagna via instagram.


Idag har det varit en lugn och inte allt för jobbig dag. Jag lyckades att inte bli bakfull och har kunnat hjälpa mamma med att städa hela huset inför en visnig. Jens har däremot legat nästan hela dagen i princip. Det har ju även varit grymt bra väder idag! Så mamma bjöd hela bunten på mjukglass och så har jag och jens varit ute och gått. Han tog 7 bussen hem och ska jag vara ärlig så blev jag lite ledsen när jag fick vinka av honom på busstationen. Det känns lite taskigt att säga det, men det är faktiskt ett bra tag sedan jag kännde att jag börjar saknar honom direkt han har farit. Men samtidigt känns det bra, då slipper jag vara orolig på att känslorna kommer att svalna... Saknar honom rejält nu!:(

Tack vare detta underbara väder och att det är 1 maj, så känns det som att sommaren är här inom kort. Björkarna har skjutigt skott och slår snart ut! Sommaren är säker här inom 2 veckor om det bra vädret håller i sig!


Bilder från Valborgs


Det vart verkligen inte många bilder tagna uder kvällen och det är ju verkligen något man ångrar dagen efter! Men här är tre bilder jag la in på instagram under kvällen. Inte så jätteroliga bilder kanske... Det var i alla fall innan allt det roliga började. Här var jag hemma, hade just gjort mig glas och tagit några glas cider. That't it! Men jag hade en riktigt festlig kväll som bjöd på både det ena och det andra, trots att planerna var oklara!

Vaknade upp trött och illamående, men det gick över nästan direkt. Jag tackar mig själv att jag tog dom där mackorna till nattkäk innan jag gick och la mig. Annars hade den här dagen inte varit lika rolig!


RSS 2.0