Say it with music -

mupp?

Oj oj oj, rubriksidéerna är inte igång ju asså... Men jag kom ganska så nyss hem efter skolan. Blev lite förvånad, när jag kollade på schemat och såg att vi slutade tidigare idag! Så ni ser, jag har noll koll på vad som är(?).
Men då ska jag väl ta och rabbla upp lite vi har gjort idag. Idrotten var väl sådär. Vi hade friidrott, som jag inte gillar. eller, jo, visst är det kul. Men man blir så jävla arg när man inte är nå bra. + att det är ju skitsvårt! Men typ Max och Robin. Dom springes jävligt snabbt, hoppar både hökt och långt. Har bra tider osv. Man blir ju avundsjuk! Fast det är ju det. Jag är tjej, dom är killar. Men det är ju ändå oretvist!

Sen har typ alla andra lektioner oxå varit sämst. Jag suger som vanligt i spanskan, och på svenskan så fick vi ett typ oförberett prov. Man skulle läsa och sen svara på frågor. Men inte för att skryta, men jag var faktiskt klar bland dom första. Hahaha!

Sen så ska vi oxå nu sälja plastpåsar igen. Till klassresan då. Och vi gjorde samma sakföre jul och jag har inte fått sålt dom heller! Det finns inte en ända som vill ha plastpåsar. Helt onödigt. Bättre om man säljer kakor eller något sånt. Det far då iallafall. Så nu har jag två jättekassar med plastpåsar. Hur kul är det?
Ska fan ta upp att vi vill ordna disco för högstadiet istället. Då kam man lura dit små 6orna att komma dit, hehe ;)
Nä, vi ska vara snälla 9or. Inga elakingar.

Ska ta och äta något, sen såär det väl träning ikväll. Efter det så måste jag plugga. Riktigt finplugga.

Ska oxå ställa er läsare en fråga. Skolfoto imorgon (boring...) men, vad, ska, jag, ha för  frisyr!? Plattat eller lockigt? HJÄLP MIG NU!!!


dagens outfit. Sveriges skönaste cardigan från
gina tricot. Leggings från Indiska och mina uggs från förra året fick komma fram nu, från din sko.

090831

Tjabba och godmorgon!

Idag är det den sista Agusti, och om fem dagar så åker jag till turkiet. Nu är det inte länge kvar inte;)
Vet igentligen inte vad jag gör uppe nu. Eller jag måste ju vara uppe nu, men jag kunde ha sovit längre. Vakna 7. Och då tänkte jag inte på att jag kunde typ somna om och ställa om klockan. Nä, så smarta är vi inte...

Men vad händer idag? Idrott nu direkt på morgonen. Den stressigaste lektionen på hela veckan. 15 min på sig att dyta om efteråt. Det är helt omöjligt för en tjej att hinna! Hur tänker rektorn igentligen?!
Aja, ska väl göra så gott man kan. Bildläraren kommer garanterat att börja gnälla när vi kommer försent, så han kanske ändrar schemat sen. Hoppas det...

Men för i övrigt? Har ingen aning, om jag ska vara helt ärlig. Har inte kollat på schemat. Men långdag har vi, det vet jag. Och nu ska jag ta och smsa nicko, och säga att hon tar med sig min kamera. Jag sakar den :( Nämen, måste tömma den på bilder osv. Ska ju kunna ta många bilder i turkland ;)

Det blir väl oxå ett inlägg när jag kommer hem eller nå.


AAAAAAAAAAAH, den bjuder jag fan på!

090830

Hallå kära bloggläsare!

Söndag idag, och jag känner mig som en säck med potatis... Men det hör väl söndagen till? -Att bara ligga och se på tv hela dagen? Jag såg faktiskt en ganska så bra film tidigare idag, inkheart. Det är väl en typ sagofilm. En kille som läser böckerna hökt och så kommer varelserna ut ur boken och skapar ett helvete i vanliga världen. Faktiskt värd att se, den är bättre än vad den låter. Sen så har jag oxå sätt Wallander- Skurken. Den var oxå bra!

MEn vad hände igår kväll då? Tja, jag och tim såg en film (vilken ölverraskning...) Hannah Montanna The Movie. Hehe, den funkade väl. Sen så satt jag och typ spela gitarr, funderade på nya låtar osv. Där vid halv 11 så kännde vi att vi inte ville vara hemma, så vi drog till Elin och Albin. Vi pallade och var ute långt in på sena natten.
Riktigt kul hade vi!

Men nu, så ska jag väl he en till film (herre gud tänker väl ni?). Haha, pappa hade lix hyrt en(?)
Hoppas iallafall att den är bra. Annars så går jag ut. Har inte varit ute på hela dagen!!!
Men får hoppas att ni får en mysig söndagkväll.

(imorogn är det måndag. innebär att vi har idrott dirr på morognen med 15 min på oss att duscha och fixa oss till nästa lektion. Önska mig lycka till!)

Puss och kram, svennebanan!


kort frilla eller vad??



090829

Hallå bloggen!

Vad har hänt idag? Inte mycket. Det är lärdag och då brukar man inte göra så mycket på dagarna. Men lite har jag då gjort. Jag har skickat pengar på banken, så jag kan ha med lite fickpengar på utlandsresan. Sen så har jag börjat småpackat min resväska. Ska försöka att inte få med så mycket. Om man nu hittar något kul där nere så vill man ju kunna ta med det hem. Sen så har vi bakat en äppelkaka eller något liknade. Sen så har pappa fixat en massa filmer till ikväll. Det blir bara jag och tim hemma. Men det ska nog bli bra det med. Vi har en massa mys. Sen så ska vi få middag hos mormor och morfar. Och dom brukar ju alltid ha god mat!
Sen så har jag fixat hem lite nya låtar till mobilen. Måste ju ha något bra att ligga och lyssna på på stranden. Sen ska jag ta lite låtar av anki oxå, hehe.

Men annars så har det inte hänt så mycket mer. Men hoppas att alla ni får en bra lördagkväll! ♥

hehe snygg lugg...

5-0

Rubriken sa det. Vi vann! Härligt jobbat tjejer! Även om många var trötta efter natten så kämpabe vi jävligt fint. Bra!
Men som sakt så var det inte Bureå vi mötte, utan Byske BODÅ. Vi spelar mot Bureå nästa helg, men den missar jag, för då ligger jag på en sandstrand i turkiet hehe. Men jag ska fan hålla tummarna!

Nu ska jag vänta på att duscken blir ledig, brorsan är där. Sen så ska jag ta mig en jävlig varm och skön dusch. Man käner att höstkylan kommer nu. Sen ska jag upp och mysa med familjen. Det blir väl lite popcorn och chips mm. Ska bli bra.
Sen imorgon så hoppas jag på att jag får ta hit mina kompisar. Får se om det bara blir tjejerna. Mamma är så tjinkig när det gäller att ha många hemma + killarna då. Men vad? Dom ärväl inte farliga, inte våra killar iallafall :)
Hon har inte fattat hur mysiga dom är!

Men ni får ha en superbra fredagkväll alla! ♥

090828


http://superjuicy.blogg.se/. Kolla. Hon har ingenting att säga.


Men nu. Igår var det jävligt kul! Förutom allt som vi var tvunga att göra. Men för det mesta på fritiden vi hade så lyssnade vi på musik. Robin hade med sig sina högtalare till mobilen och så hade vi igång dem hela dagen/kvällen. MEn allt vi var tvunga att göra var att laga mat, diska städa osv. Anette och Ella gjorde inte ett skit. Tycer jag är dåligt, vafan dom är ju ändå vuxna? Men annars,mycket bus och hyss. Ångrar nästan att jag for hem på kvällen. Ja, jag sov hemma. Har svårt att sova borta är jag inte är van att sova. Men istället så fick jag en massa godnatt kramar och pussar.

Jag har världens gosigaste kompisar!

(sen så kommer det inga bilder p g a att jag glömde kameran där.)

Ikväll så har jag och laget match mot bureå(?) Har ingen aning...
Men kom och kolla! :D

Vet, dåligt inlägg. Men är trött osv. Så kommentera henne^^

Puss!

sur duschad

Ja, rubriken säger det mästa. Vi hade nämligen inget shampoo hemma!!! Så jag har stått och klämt jävlar på flaskan för att få ut något. Det tog typ en halvtimme. Sen har jag oxå packat lite tills imorgon. Vet inte om jag längtar eller inte orkar. Känns både drykt och roligt. Konstig känsla...

Men nu ska jag lägga in en lite roligare grej (bara för att fylla ut inlägget).



Mileys nya singel! Helt underbar.  Men det enda som är lite dåligt, är att jag tycker att det är lite för mycket Fergie stuk i låten och lite för lite Miley stuk. The climb, där har hon den. Men det här är ju ändå 7000 gånger bättre fartigare och ja, bättre! Tror oxå att hennes nya CD släpps den 31 Agusti med låtarna:

1. "Kicking and Screaming"
2. "Party in the USA"
3. "When I Look at You"
4. "Time of Our Lives"
5. "Talk Is Cheap"
6. "Obsessed"
7. "Before the Storm" (live version)

Men har då ingen aning om det kommer till sverige. (Hehe bra koll....?)
Mileys MySpace här

Nu ska jag ta och göra detta:


Just det. Plugga och läsa. Ha en bra kväll! ♥ 

090826

Hallå bloggen! kom ganska så nyss hem ifrån skolan, eller nja, har faktiskt varit hemma ett tag. Har hunnit med lite småsaker osv.
Det är jävligt skönt att skuta vid två, skulle ha få kunnat finnas fler såna här dagar. Annars så är alla dagarna skitlånga.
Men det har inte varit så farligt många lektioner, bara de mäst uttåkande. Matte, engelska, svenska + idrotten på slutet. Men vi har en ny idrottslärare, så han skulle pressentera sig, berätta omvarför det är bra att ha idrott, betygen osv.
Sen, är det bara jag som tycker att han var fräsch? Jag tycker då att han var jävligt snygg! hehe...
Sen så måste jag oxå bara berätta för et hur jävla less jag är Wilson eller gurrgurr. Så jävla irriterande han är! Han får gärna byta skola igen. Nämen, nu ska jag inte vara dum. Men jag gillar han inte...!

Nu, så ska jag bara ta och ta det lugn. Göra i ordning lite. JAg och klassen ska på mentordag. Ta bussen och sova över någonstans, menns inte vars. Och bara ha det bra, hoppas jag. Så film godis mobilen och kamerna ska med. Heleves dåligt att jag inte köpt mig en laptop än. Annars så skulle jag (och alla mina kompisar som  oxå har blogg) kunna göra nå inlägg. Men nu blir det ju inte så. Ska kanska blogga ikväll, få se om jag hinner. Ska ju blugga, sen försöka läsa Twiligt boken. Har bestämt mig att läsa alla dom. Sen så måste vi läsa jävligt många sidor varje termin nu oxå, så det är ju bara att ligga i då. Kommer att bli jobbigt. Fast säg något som jag inte tycker är jobbigt? HAHA!

Nä, ska sluta pladdra. Dagens outfit!


Ville vara mysig, för det är/var dåligt väder. Men ville inte ta på mig mysbrallor. Så det blev svarta leggings från Indiska och en mysig stickad tröga från kappahl. Sen håret? Risigt och otvättat. Jag kan inte hålla på att tvätta det varje dag. Då kommer det att se ut som det gjorde sisst. Minst en decimeter var nött och kluvet!


videoblogg?



HEheh lite fail men men.

090825

Haha omg vad denna dag har varit kul! Eller?

Nä, kanske inte till 100, men den har väl funkat. Men tre lektioner föra lunch gör att det känns som att man slutar där efter. Sen märker man att man inte har käkat lunch och då vill man bryta ihop! Men vi hade faktiskt HK idag, så lite kul hade vi då. Jag var med johanna och vi bakade godast äppel/smulpaj av alla, haha! EMOpetternoa (emil petter noa) gjorde sen sämsta? Så emil kände att han ville göra slut med dom och blev tillsammans med jag och johanna, kung kockarna, istället. Känner er dissade petternoa!
Sen har Wilson gått och tagit mig på röven hela dagen, sen när vi skulle hem så kom han fram och sa att jag hade en nice röv eller något sånt. Ville hälst inte lyssna + att jag höll på att skratta ihjäl mig! Han är fan skön ibland(?)...

Ikväll så ska jag väl plugga. (helvete vad jobbigt det där lät) Och sen så kanske jag skriver mera ikväll. Vi får se, vi får se.



dagens, jävligt mys blev det idag, pallade inte att fixa imorse. Håret tog 45 min!  Men det är då svala mysbyxor från cubus och svart tröja från H&M. Skorna från euro sko och nitarmbandet, ja, ska nog inte säga vars ifrån. men jävligt budget är det iaf...

Vad har hänt idag för er då? :)

3e inlägget för idag

Vad är det med mig. Så här desperat av bloggning var jag innnan sommarlovet. Men det ser ut som att det kommer att komma tillbaka?
Men träningen gick bra. Eller nej, det gjorde den inte. Fick så förbaskat ont i vaderna. Men det är inte ovanligt. Har bara dåliga skor. Det är allt.

Mötte oxå pappa på vägen hem. Så jag blev såklar nyfiken och ringde vart han skulle. Akuten! Vafan, vem hade nu ont? Nä, det är bara lillebror. Han gjorde typ illa dig i benet på en A-lagsmatch(?) Och sen har det inte blivit bättre. Så dom ska typ in och rönka. Och jag behöver masage nu! Så om det är någon som kan ställa upp, så ring mig! 0730830232, har såförbaskat ont i hela kroppen. Så masage skulle inte sitta fel.

Har oxå hunnit äta, men inte duschat, så ska väl göra det. Tagga skolan tills imorgon... Haha, och läsa påmoppekursen. Angående det, fick ett brev nu idag om när testet ska vara (det skriftliga). Och självklart så är det när jag är i utlandet, men grattis! Så det var bara att ringa dit och be att få komma nån dag tidigare och göra det.Så nu blir det bara att plugga på!

Gud så himla bra saker jag skriver om!...

Skit i det,

 
remeber.cute, not sexy

Första skoldagen

Sög! Nä, det var riktigt kul att träffa alla igen. Många var sig lik och andra inte. Ny kille i klassen fick vi oxå. Så några nya förändrigar blev det. Annars så har vi inte gjort typ nånting idag, iallafall inget kul... Bara vanliga lektioner typ. Men påmentorstunden så skulle vi hitta förnamn, ja det var jättekonstigt. Och nya killen satt och rappade typ hela tiden. Han är jävligt bra! Sen tidigare påmorgonen, när vi skulle berätta vad vi hette osv så satt han och pratade med oss och var inte ett dugg rädd. det skulle då jag ha varit om jag kompå en ny skola. Men sen har vi haft vanliga änen oxå, SV och SP. KOmmer fan inte ihåg nånting av spanskan. Känns som att jag måste sluta... Vill fan det. Om jag måste ha det enare i gymnasiet så dör jag. Och då menar jag dör! Jag vägrar!

Efter skolan så följde jag och nicko johanna in, bara för att se om det hon tänker ha imrogon bler bra. Och det blev det. Men det slutade med att hon bjussa på fika och så satt vi oss och kolladepå fokis blogg. Jag visa jojje hur man gör en sånhär:



Så nu kan oxå det. det är ju inte så svårt ;)



dålig pic... Men har en dålig kamera. Eller den är fan bra, det är jag som är sämst som fotograf :]

Ja, har dåpå mig mina högmidjade shorts osv. Kommer inte ihåg vart ifrån, eller jo, Åhlens(?) Sen så har jag mina nya skor. Och nu ser jag att dom olyckligt vis inte kom medpå bilden, är för stor... Men ni vet ju hur dom ser ut. Så.

Ska ta och byta om,äta och sedan på träning.

(ni kommer säkert att undra om det blev kalt i shorts nu. Svar ja, det blev jävligt kallt! Men vafan. Är man norrlänning så tål man det mästa ;))


Ha en superdupet kväll! Så kanske jag skriver något senare ikväll.
Känner att bloggen kommer att bli JÄVLIGT MYCKET BÄTTRE nu när skolan börjat om. Finns så mycket mer att skriva om!

090824

Godmorgon!

Taggad på skola? Inte jag.

Ni får en dagens outfit när jag kommer hem. Puss!

2-3

Vi vann! Vi ägde dem! Inget mer att säga. Nämen det var jämt, precis som i onsdags. Första så låg vi under med 2-0, sen så kom andra och vi spelade bra bättre fotboll. Dom var ju bra, men borde skämmas rätt mycket. En del har kaxat rätt mycket nu sen i onsdags. Väx upp och spela schysst fotboll för fan. Inte konstigt att typ alla serielag ogillar er? 
Aja, gjort är gjort. Inget som går att ändra på. Bara förbättra. VISST?!

Nu ska jag ta mig en dusch och sen en macka, håller på att gå av på mitten av hunger!

090823

Jag är hemma!

Har haft det jättekul. När vi kom in så for vi och lämnade väskora, sen så gick vi på stan. Hittade ett par skor och var jättesöta. Ett par svarta klackar, med inte allt för hög klack. Perfekta att ha i skolan, utan att få asont i ryggen (är ju himla gammal...). Så köpte vi oxå lite karrameller till senare på kvällen när barnen hade gått och lagt sig. Men när vi kom tillbaka så lagade vi lite mat, pizza. Den blev jättegod! Sen så tog vi fram lite mys och satt oss och såg bedtime stories. Efter det så såg vi Bondgården och sen så skulle dom ha kvällsfika och sen skicka vi isäng dom. Klockan bev typ halv 11 innan dom gick och la sig...
Efter det så såg jag och jonna nån jättedåligt film. Kommer varken ihåg vad den heter eller vad den handlar om. Vi satt mest och pratade. Så såg vi oxå American History X. Förbaskat bra fim!
Efter det så gick vi och la oss. Men vi somnade vid 4, och upp halv 10. Mycket sömn eller?
Så nu är man rätt så trött. Och så är det match ikväll. Ska försöka att ladda upp lite grann iallafall.
Vi hann oxå gå lite på stan idag oxå. Men ska jag vara ärligt så sög det. Det fann ingenting...
Man får hoppas bättre på nästa gång då.

Imorgon börjar skolan. Fyfan...

Har alla haft en bra helg? :)



ett par skor till, ja!


090822

Godmorgon!

Snart så ska jag och Jonna fara iväg. Kommer hem imorgon!

Om ni vill något få finns vi antingen på torget eller på sunnanå!

Ha en bra lördag! 


home?

Jo jag är det. Men ska stiga upp tidigt imorgon. Ska in till skellefteå och vara barnvakt åt mina kusiner med Jonna. Vi far väl där vid 12 tror jag, så det blir nog shopping på dagen. Paulina var där idag, och hon sa att det fanns rätt så bra där nu, så vi får väl se ;)

Men annars så har det varit kul ikväll. Vi såg på film, och istället för en massa godis så snodde vi en massa morätter av jennifers grannar, hehe. Undrar vad dom säger när som ser att halva landet är borta? Sen efter fimem (som var jävligt lång) så gick vi ut och åt äpplen och busa. Synd att jag måste hem tidigt, hade gärna stannat längre. Undrar vad busfrönen för nu?

Men ska ta och svara på kommentarerna nu, sen ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik. Paulina har skickat en masssa bra musik igår(?), så ska ligga och bara njuta en stund. Sen så ska jag nog sova.

Gratis sms alla! Så då vet ni! 0730830232.

så nu.



Med mascara?


Eller utan?


PS. i love u ♥


090821

Snabba ryck nu. Ska dra och vara med vännera hos jenka ikväll. I fett hår, jag vet. Inte fräscht. Men och, dom känner mig så bra så what ever?

Hoppas att ni får en bra kväll, och så kanske jag svarar på kommentarerna senare ikväll.

Puss!
 


hahha, jävligt horig o risig.... typ ett år sen...!

Kom nyss hem...

Kom nyss hem ifrån anki. Där var det livat! Nä skoja bara. Vi var några stycken, satt i hennes husvagn och såg på film och pratade. Riktigt mysigt.
Blev skitglad när jag fick ett sms av anki och fråga om jag ville komma och va med dem. Det är så fruktansvärt tråkit att bara vara hemma och inte göra nånting. Rent sakt så är jag jävligt less sommarlovet. Okej, det är skönt med ledighet, men inte ensamheten! På kvällarna är man ju jämt med nån, men på dagarna, man bara sitter och ruttnar! Förbaskat tråkit. Längar typ till skolan på måndag... Och få träffa alla igen! Det kommer att bli toppen!
Men som sakt, ikväll så har det varit riktigt lugnt. Jag är ju redan hemma? Men jag blev trött osvosv. Men där fanns då jag anki matte paue jenka frida john och petter. Så så många var vi ju inte :)

Imorogn är det fredag, och jag har väl inga direkt stora planer. Hoppas att vi kompisar (då alla) ska hitta på något :)
Vill vara med alla älskade!

Puss och kram! ♥

dagens naglar

090820

Godmorgon

elller ska jag säga god dag? Nä, jag vaknade nyss så. Ja, det blev lite länge att sova idag. Men ändå så var jag inte uppe nå länge. Konstigt...

Men har väl inte så mycket att skriva om. Det är torsdag och 4 dagar kvar till skolan. Det kommer säkert att börja regna när som helst och det är svinkallt ute.

Haha, morfar igår

Morfar: Lowa, du har en sån rolig kroppsbyggnad
Jag: jaha, vad menar du med det?
Morfar: Jamen du är så smal...(och så sitter han och gör en massa rörelser vid axlarna)
Jag: i överkroppen?
Morfar: Ja, nej, eller fu är jättesmal, men stora bröst.
Jag: hahaha!
Morfar: vadå? Sen så har du stor rumpa oxå
Jag: HAHAHAHHAHAH! Vafan!
Morfar: Men då måste du förstå lilla gumman att du är jättevacker!
Jag: HAha, men nyss så sa du ju att jag hade en rolig kroppsbyggnad?


Asså morfar, du är rätt rolig...(?) :)


aaaaaaaaaaaassssssssss

Matchen gick väl sådär. Eller, laget var bra men inte jag då. Har fan INGA SKOR KVAR! Dom jag köpte var bara billigt äckelskit och dom gammla har inga dobbar kvar. Jag var som bambi på hal is. Sen hade jag käka en massa ipren och sånt skit bara för att få igång lite energi. Kanske tog en liten överdos. Tog nå dextrosol, ipren och så blev jag helt galen och fick för miga tt smaka julias astmaspray. Så det blev en hel del överenergi där i början. Sen slutade hjärnan funka och jag typ glömde bort vart jag var... :S
Sen mor slutet så blev det världens gräl. Asså, då snackar vi inget litet gräl. Det var svordomar om vart annat och ja. MAn blev lite rädd ändå. Men vi vann ändå, 1-0. Och vi möter dom igen på söndag. Då ska vi fan visa dom hur man uppför sig på bortamatch. Asså, det var fan det värsta jag har någonsin sätt på en fotbollsmatch.

Men efter matchen så bjussa mormor och morfar på blåbärspaj. Sen så har jag suttit där tills nu och sätt på friidrott.

Har ni haft en bra kväll?:)

går fan int att svar på kommentarena, sry

090819

God morgon.

Just nu är jag trött som fan! Hel knäppt, för det blev varken sent eller livat/fart. Eller okej, när vi såg film så kunde det vara tyst ena stunden, sen andra satt alla och pratade i munnen på varandra. Och så höll det på filmen ut. Men den var bra, fast vi sätt den redan, When a killer calls. Rätt blodig. Fast, visst finns det äckligare filmer vi har sätt.
Men först och främst så satt vi ju och grillade i början. Det var ändå mysigt. Det kom lite regn, men sen så lugnade det ner sig. Där satt vi nån timme, sen for vi till ankis husvagn, men insåg att det blev för trångt och varmt(?) så vi for hem till jenka och såg på film. Men det blev lika trångt och varmt där, som det blev i husvagnen. Jag fick oxå ett nytt tema (på mobilen) av petter. Ett pettertema, tack, det var såå fint.

(kan ju oxå bara säga att vu var drykt 16 stycken igår. och då var vi inte alla. Okej då, nästan(?) Så ni kanske fattar att det är inte alltid lätt att hitta nån stans att vara. Sen så fick oxå kameran stanna hemma. Så inga bilder.)

Men vad ska jag göra idag?
När jag kom ner i köket för typ en kvart sen, så hitta jag en lapp. Och lappar är inge bra. Där är det jämt en massa saker som mamma har skrivit upp vad vi ska göra idag.

* Plocka ur diskmaskinen.
* Klippa gräset
* Bla bla bla, gå på vuxenskolan (kolla när moppekursen börjar osvosv)


och en massa annat tråk. Men nån måste ju göra det. Sen får vi 20 spänn för det. Det känns inte värt, men ändå kanske lite.

Sen ikväll har vi match. Kom och kolla? :)

Vad ska ni göra idag/ikväll? :)


coola brudar ♥

tisdagkväll

Hallå alla mysare!

här öser det det. Nä skoja, men det är jätteblött och kallt ute, och jah ooch mina kopisar ska och grilla. Galna eller?
Nä inte precis. Men skönt att mysa framför en brasa och bara umgås. Sen så ska vi typ till Ankis husvagn, när det blir för kallt ute.

Hoppas att alla får en mysig tisdagskväll!
 

090818

God mörning dårå!

Tro inte nu att jag är på dåligt humör. Tvärt om. Vuxenskolan ringde nyss och frågade om mitt persionnummer. Och gissa vad? Jag ska äntligen få ta mitt moppekörkort! Hoppas att jag hiner ta det innan turkiet, men det är ju typ en på miljonen... För vi far ju typ om nån vecka bara. Men glad är jag då. Trodde inte att jag skulle få göra det föränn till våren.

Trött är jag oxå. Man måste ju ta och vända på dynget lite grann nu, men tanke på att skolan börjar på måndag. Det ska 'ndå bli skönt. Att få träffa alla sköna typer igen och bara umgås. Alla lärare kan dra åt helvete! Nämen. Visst, några är väl okej. Sen det här läsåret så ska jag smöra, bara för att få upp betygen. DOm är nämligen jävligt låga... Typ -G osv. Det suger!... Vill ju ha MVG, men vem vill inte det? Och nu ska ni inte tro att jag är världens skolnörd. Utan nästan tvärtom. Måste fan skärpa mig.

Men vad ska jag göra idg då? Har inte en susning. Mamma sa att jag och tim skulle ta och göra styrketräningen, som vi inte gjort på ett tag nu. Men få se, orkar inte, inte nu iallafall. (fan, börjar låta som världens latmask. + att slarva med träningen, liknar ingenting!:..) Sen så ska jag ju hämta mitt brev på vuxenskolan. Och ikväll så tror jag att vi (jag och mågra vänner) skulle umgås. Det kommer att bli toppen.

klicka här och läs om det sjukaste!

Ha en bra gullungar, och lycka till alla 1or på gymnasiet. Dom som börjar idag då. Så hoppas att det går bra:)





asså omg vilken jävla hår! :O

090817

Hejsan bloggen!

Internet har stått still hela dagen, dvs att det inte har fungerat alls. Jag har nästan inte överlevt dagen (ettstarkt bevis på att jag ät beroende...). Tvn har oxå varit död, så så mycket har det inte funnits att göra. Men jag och brorsan har bakat, för att roa oss lite gran. Det blev nå småkaker med pärlor på, såg inte mummsiga ut när det bara var smet. Tiimme ba, har du gjort bajs?! Typiskt han asså... Ändå så åt han upp det som blev kvar i bunken. Men reultatet blev ändå bra. Sen så kom mormor med nå hallon och röda vinbärs kakor, som hon hade bakat. Så vi gjorde i ordning ett litet kakfat till oss, gjorde saft och satt oss och spelade ett spel. Sen satt vi med det spelet i fera timmar. Mycket bråk och tjaffs, men kul var det!

Sen nu ikväll så har jag spelat match i Jörn. Gick väl bra. Vi vann då med 3-9. Lite knäppt. Vi vann mot jörn, som vann över fromheden, som vi förlorade. Nägot stämmer inte. MEn i frdags så var vi inte så bra. Vi var mycket bättre idag!
Och nu är jag helt slut, och utsvulten! Vill ha mat i magen! Ska gå ner och kolla om vi har någon frukt hemma.



Puss och kram!♥

(hjärnan står still)

0 kommentarer nu på senaste inlägget, jag flippar!;O Brukar alltid ha minst 1 på varje inlägg. Men men, man kan inte få allt.

Men nu har jag lite att göra så jag ska fråga er vad ni tycker om unga mammor. Många brukar ju ta upp frågor och funderingar om vad det är som är just bra med att vara en ung mamma. Själv är jag ett barn till en ung mamma. Mamma var 21 när hon fick mig. Nu är hon 37. Så så himla gammal är hom inte. Men vad tycker ni. Är det hiss eller diss att vara/bli en ung mamma.

Jag tycker, eller jag skulle inte vilja bli det själv, om jag ska vara ärlig. Okej, barnen kan ju tycka att det är ballt när dom är i min ålder, sen så har dom en mamma som fortfarande som är så pass ung(?). Men jag vill inte bli fast med barnen i en sån ung ålder (typ där vid 17-25) Jag vill leva livet, innan det är dags att bilda familj. Även om jag tycker, redan nu, att barn är det finaste som finns här i världen så vill jag ändå kunna vara fri dom åren man är ung. Ungdom finns inte för evit. Man vill ju ta vara på den tiden, och göra något kul. Resa, festa.




amandacarlsson
 

090816

Hallå bloggen!

Känns som jag nyss har vaknat, och det har jag, nästan. Vaknade kring 12, av att det öste ner. Sen så har jag legat och sätt på tv med mamma och tim. Och nu hör jag oxå att någon är i köket och fixar med middag.

Men igår så kom elin och abbe förbi. Oxå jacob. Vi satt väl för det mästa vid tv. Jag och elin köpte oss lite godis och satt oss och såg på mtv. Sen så spelade vi lite gh och så kom killarna och vi går på en film, som pappa hade fixat. vet inte vad den heter, men den handlar om fotboll. Om fångar nere i sydafrika som började att spela fotboll. Den är verklighetsbaserad så den var seriös. Men jag tyckte inte den var så bra.

men här, kollade kommentarerna och såg denna:


Ja visst kan jag det. Använder Rich Lipgloss från H&M- Sweet Angel. Men sen hur jag får läpparna som jag har dem. Tar lite concealer i kanten, lite rosa läppstift och sen duttar jag på läppglansen. Sen så smackar jag ihop läpparna regält, och så klart!

Men nu ska jag gå och äta mat. Ha en mysig kväll sötnosar! 

 amandacarlsson

The Brook Ellison Story



har suttit och gråtit till den här idag. Jätte sorglig, men jättebra!



Veckans blogg tävlingen fortsätter hos Ella.  Nr 2!
amandacarlsson

090815

Hallå sötisar!


Äntligen har jag kommit hem, eller ja, igår kom jag hem. Men då kännde jag inte för bloggen. Satt mig och såg en film med lillebror och åt lite godis och bara myste. Men fick sjukt ont i ruggen, för vi satt framför datorn och såg...
Men avd har jag gjort i arvidsjaur? Sätt på hockey för det mästa. -5 inne i ladan, och jag höll på att frysa ihjäl! Fan, vill inte att det ska bli vinter!
Men sen så har jag faktiskt köpt lite småsaker. När vi for tilll arvidsjaur så tänkte jag, fan vill inte dit. Räcker det inte med  lilla burträsk som det är? Men asså det var ändå rätt mysigt där, fast dess storlek. Dom hade typ 4 olika hårsalonger, några klädaffärer, sportaffärer, pubb, kaféer, flera frasses och resturanger och en massa mer. Det var sjukt för ett sammhälle(?) att ha så mycket!
Men jag har haft det bra, inga problem där inte.

Igår kväll så hade vi match i fromheden. Så det vart bara å åka direkt ifrån arvidsjaur dit dårå.
Vi gick in, spelade bra i första, sen i andra tappade vi. Har som inget mer att säga just om laget. Ni var bra, det var jag som tabbade mig regält!
På måndag så har vi match, borta mot jörn. Och fan om vi kommer hem och har förlorat!

Och nu ikväll så kommer nå främmen hit. Har inte riktigt koll på vilka. Men det blir säkert  kul! :)

Ha en bra dag alla! :D



amandacarlsson

shtaaan

Har tydligen lyckats med att komma med att kunna bli veckans blogg hos Ella. Var så snälla att rösta på  mig. Jag är nr 4!



Men nu ska jag visa vad jag, eller mamma har köpt åt mig idag. Smarta jag for dit med bara busspengarna, så mamma var tvungen att köpa allt åt  mig;)  Fast igentligen så hade jag inte tänkt att köpa nått mer än blondsprayen. Men men.


trosor, blondspray och skrubbhandske, Från åhléns.


svarta shorts från h&m


svarta shorts med hög midjaoch knappar och topp från åhléns.

Detta kalas gick på ungefär 800. Nästan allt på rean. Tycker att jag har varit riktigt duktig! :D
Snart så ska jag fara till frida och vara med fina fina vänner.

Puss och kram! ♥

amandacarlsson

lite om mig

Namn: Emma Lova Kristina Norlund. (ja, mitt nams stavar igentligen med v)

Ålder: 15 år

Född: 1994 på skellefteås BB en måndag, måndagsbarn

Komplimanger: Ofta att åldern är högre än vad man tror, håret och att jag är söt, inte snygg.

Älskar: Musiken, och att borsta tänderna.

Låten som jag väljer till detta inlägg blir Veronica Maggio- Måndagsbarn





modell: jag
fotograf: gubben i lådan

amandacarlsson

090812

God morgon solstrålar!

Sovit gott? Inte jag, har ont i nacke och rygg. Jävla sänghelvete! Sen så ringde pappa halv 9 och sa att jag skulle skynda mig till bussen som går 10. Men hallå? Den går 12! Asså pappa, du har bra koll här. Men men, jag kunde iallafall somna om, så det gjorde inget. Ja, jag ska till stan. Jag fick ju inte följa med  mormor och morfar ner till skockholm, så mamma lovade att jag skulle få en sak istället. Jag vet redan vad det är. Men ni får veta sen när jag kommer hem.
Träning är det oxå idag. Så jag kommer väl att blogga nån gång vid 8 ikväll. Ska vara borta hela dagen. Så smsa! Kommer att ha det ganska tråkit på mammas jobb osv...

ser väl typ ut så här idag.



ha en bra dag ♦7

amandacarlsson

känner mig social på msn och apb...

bjuder på en låt




har nu oxå lovat en länkning. från amandacarlsson
och bara för att jag är så snäll, så ska hon få en länkning i alla inlägg, resten av veckan! Puss

Nyklippt gräset och stressad

Tjabba, igen!


(smsa 0730830232, har gratis!)
Har nyss klippt gräset, och herre vad jobbigt det är! (första gången lixom) trodde aldrig att det skulle vara så jobbigt!
men nu ska jag skynda mig. Nu när timär borta så ville pappa avar bara medmig för en gångs skull. Ja,vi började med att klippa gräset. Men han ville oxå att jag skulle följa med honom ut med båten. Och det kan jag väl göra?
Sen är jag sjukt stressad oxå. Paulina ville att jag skulle skicka en massa bilder till henne. Inga problem. Men nu kommer det hela. Helt plötsligt så börjar människor från alla väderträck att skriva till mig på msn. Var som tvungen att småskriva dåra. Men en massa syk som skrev en massa onödiga saker, tex en påstog att jag var ful, och jag har aldrig skrivit med han förut. Hem hallå, jag vet att jag inte är snyggast. Men jag är fan i mig inte ful! Asså där gick gränsen!
Jag har stor rumpa, smal midja, normal stor byst, ett sött utseende och normalt plut på läpparna. Kan man påstå att det är fult?

Okej, tillbaka till verkligeheten. Men allt det jag rabbla upp har jag. Men då kan man ju diskutera om resten.

Ha en trevlig kväll, och nu ska jag mata kattjävlarna...

Pussar! ♥
 

känner mig som en majsplockare...

090811

Hej bloggen!

AH, äntligen! Nu funkar internet igen. Det äe hart varit bortkopplat hela dagen. Så när pappa kom hem så var det första jag skrek FIXA DATORN NU! Beroende eller vad? Men jag har då lyckats överleva. Faktiskt så har det varit jätteskönt att bara vara och inte sitta vid dumburken.
Jag har varit ute och gått. Och så öppnade jag balkongdörren och förstret i mitt rum. Laggt mig och läst en bok och njutit av vinden. Det har blåst ändå ganska mycket idag. Jag har ju sängen framför fönstret (mitt i rummet) så har kännt gardinerna i nacken hela dagen. Sen Började det regna oxå. Asså, gud så mysigt jag har haft det! Det går fan inte beskriva. Så ni behöver inte oroa er över att jag dött eller något likande. Jag mår toppen!

Det är tisdag och 13 dagar kvar till skolan. (hjälp, att jag änså tänker på det!...) Och, så har brorn min varit borta nu i typ tre dagar och jag typ saknar honom. Ja, jag är väl en annorluna syrra, som verkligen saknar sin lillebror. Men han kommer snart hem igen.

Vad har ni haft för er idag då?:D


ont i kroppen

Ja, jag har jätteont i ryggen och vaderna nu. Men det är inte så ovanligt. Har och får alltid det efter en träning, vilken som helst. Så jag har bett pappa massera nu. Ska bli skönt. Sen så har jag oxå räknat mina sparpengar. Ja, jag ska ju som sakt utomlads, och då kan man ju inte fara utan fickpengar. Sen få har en fågelv viskat i mitt öra att det ska vara bra och billig shopping i Alanya. Har jag rätt eller?

Men nu har pappa suttit här och stört mig lite, han ville se ur picasa 3 funkar. Han är ju så intresserad i bildredigering, men han kan inte själv. Aja, då bjuder jag på två bilder nu då, ifrån idag.
 Men ska nu fråga er en sak. jag har ju tre spargrisar. En jättefin som jag fått av Jonna. En när jag döptes, men den har fått en ful fläck :( och en jättesnygg burk...
Ja, men hur många har ni? :)

Pengar pengar!



Lite godis över det hela :P (klicka på bilden för att se den i stort förmat.)

Ny design



Jag är ju inte bäst på sånt här. Men jag är helt galen i att göra collage på picasa 3. Så jag tänkte att jag ändrar lite på designen :P
Vad tycker ni? blev den för tråkig, eller duger den?

hahha, bjuder lite på lowa, som är väldigt förkyld




nu har jag ätiti lite lunch, och ska snart at och gå ut och gå. Kan inte sitta still!

090810

God morogn sötnosar!

Sovit gott? Inte jag... Har haft myggnätet uppe, så det har låtot en hel del ifrån vägen. Det blir fan aldrig lungt utanför oss. Även om man bor i ett litet sammhälle så betyder det att det inte är lugnt...

Men hur många är det som ska på strade idag då? Jag ska inte dit, ovanligt nog... MEn mamma och pappa jobbar, ia jobbar, mormor är ju i stockholm oxh tim på hockeyskola. (vad hade det med saken att göra? han kan ju inte köra något.) Önskar att jag inte hade varit så jävla tjurig med det här med moppekortet, attb jag inte tig det i våras. Det hade ju varit mycket smartare. Då skulle jag slippa att sitta hemma. Men men. Jag får nöja mig med mormors grönsaksland och stundsmattan. Jag går och hämtar lite jordgunbbar, hallon, ärtskidor och morötter. Det är seriöst godare än godis! Iallafall det som kommer direkt ifrån ett land :P

Hoppas att alla ni får en bra dag i solen! :D

världelös låt.... usch.  men typ ändå bra, typ sommrig

har oxå hunnit måla om naglarna.

bästa dagen på året?

nej, men en utav dem! Det har varit enormt varmt och skönt, både i luften och i vattnet. Turen var att det blåste lite, annars så skulle man ha svettats bort! Men jag tror att idag var det första gången jag har badat över en timme! Asså så sjukt läbge jag har badat idag. Annars så brukar det bara bli ett dopp, sen upp och sola igen. Men inte idag. Sen så har vi inte spelat nån volleyboll heller. Så det har varit en riktigt ovanlig dag idag.
Och sen så tror jag att jag aldrig har sätt så många bilar på långnäset förr. Fulla parkeringen, + massor efter vägen. Det var sjukt mycket folk asså!

Men jag mamma och ia drog hemmåt vid halv fyra och fick grillat hos mormor och morfar, när vi kom hem då. Sen så har vi varit ute och gått. Och turen var inte med oss, om man säger så. När vi var nere vid sjön så kom världen regn oväder. Det gjorde ränt ont att få vattnet på sig! Helt  sjukt. Så vi sprang ner till grillstugan och stog där tills det skutade. Sen gick vi och handlade mat, till mig. Ska  vara hemma själv nu i en hel vecka. Mamma och pappa jobbar och tim är på hockeyskola i arvidsjaur. Vi ska nog upp dit på torsdag och sova där.
Men jag frågade mamma om jag fick följa med mormor och morfar ner till stockholm. Dom ska och hälsa på gösta. Hällre det än att vara hemma ensam! Men det skulle bli kul att få fara dit, länge sen jag var och hälsade på han. Det var oxå han jag och tim fick 5000 var när vi fick sommarlov. Jävlift chill. Men då börja mamma med att jag skulle få festingar och bli sjuk osv. Men jag tjata och tjata. Men fick jag? Nej. Mamma muta mig med att köpa mig något om jag följde henne på stan nån gång i veckan.

Sen har vi oxå städat. Men nu ska jag skuta babbla på. Men har så mycket att skriva om helt plötsligt!
ser nu hur långt detta inlägg blev. Får ju se hur måbga det är som orkar ta sig igenom det. Men hopas att det blir fler än vad jag väntat mig!

ska oxå bjuda på några bilder från idag!


Har på mig en av mina saronger. Denna är den finaste och skönaste. Fick den av Jonna och Alice när som hade varit i thailand. Älskar den!



(jävligt opassande med  mina feta ben...)

090809

Gomorgon!

Vaknade med solen i ögonen och rummet varm som en bastu. Men det får man köpa när man värkar få en andra chans nu på vädret. Får vi en vecka till med kanonväder kanske? Hoppas det!

Igår var jag ju på släcktträff. Och faktiskt så var det kul. Roligt att få träffa och se alla igen. Många av grabbarna är ju imin ålder och herre vad dom har förändrats! Jag kännde knappt igen dom.
Men vad har vi nu gjort på där? Vi har väl ätit en massa god mat och fika. Lekt en massa lekar och ätit mer mat och fika. Seriöst, jag lovar, varje år vi är där, så gör man nästa inget annat än att äta. Haha, paulina, berätgtade det för henne och hon hade väl lungt följt med om hon fick och kunde? Hehe, sötnosen där :)
Sen är det alltid lika tråkit att fara därifrån, och så får man längatn tillnästa år att få se dom.
När vi kom hem så drog vi till elin och albin. Vad ovanligt, hehe. Men det blev jättelugt. Abbe hade en sovkompis och jag tim och elin satte oss och såg på tv och spela gh.
(kvällen före det så var vi oxå där. Då ´såg vi på 95ornas match på ip, spelade minigolf, köpte 8 kexchoklad för 40spänn och åt en massa annat gott tills man höll på att spricka!)

Ska oxå visa nå bilder, nu när jag har varit slarvig med bloggandet osv.

vi kusiner och tremeningar + jennifer, zebbes tjej


090808

Asså din blogg suger nu, fan förut var den kung ju.



Det här kan jag fan hålla med om. Jag har tappat greppet helt nu om bloggningen. Men jag behöver hjälp! Har sakt det nu i flera inlägg att det inte går så bra just nu. Att jag har jävligt lite att skriva om. Men hjälp mig att komma på något då, ge mig förslag!  

Slut med det. Men ta det på allvar då, om nu bloggen är så dålig.
Men nu, snart så ska jag iväg, till berglund. Och för er som inte vet vad det är så är det ett ställe, där vi har släktträff. Varje år så träffas vi från mammas sida och typ umgås och så.
Hade tänkt ta med nån, men det blev aldrig av att jag fråga nån. Men det är ju roligare om man har med nån, annars sitter man bara där som en gök. Jag är ju ganska så blyg...

Ha det bra på stranden!

hej sverige

har nyss duschat,men ändå känner jag mig jävligt överhettad. Känns som att jag ska koka bort!
Har oxå tagit mig tid att måla om naglarna, men misslyckades ännu en gång. Har inte nog med tålamod att det ska torka osv.
Ikvälls såa ska jag till elin.

syns och hörs

090807

tror att jag har sveriges värsta otursdag idag... Vaknade med  feber och förkylning, hur fan kan man bli förkyld på sommaren?! Sen så fick jag världens huvudverk på stranden. Och nu när jag kom hem så sparkade jag upp ett jävligt stort jack i tån, för 3e gången i sommar, på samma jävla ställe. Oj oj oj...

men ska  roa er lite. Här har ni när jag inte är bra (och då menar jag typ kraxig i halsen, snorig och fingrarna slöa. har inte spelat på 100 år!) Så nu kan ni verkligen njuta



hjärnsläpp på rubriker...

Pizzan var god, men som vanligt så känner man sig satans mätt och uppblåst redan efter första biten. efter maten så satt jag och alice vid datorn, tills hon skulle fara på träning. Så jag drog hem och fjanta på, till hon kommer tillbaka! :)
Då hittar vi filmen Kill Buljo i filmfodralet. Och helvetes vilken sjuk film!
Nu ska jag göra annat. Pussar!



090806

kommer kanska så nyss ut ifrån duschen. Har legat på stranden nästan hela dagen. Följde med tidigt som fan imorse för att lämna av tim i flarken. Så jag steg upp 7! :O
Men på standen idag har det nästan kokat. Ända dagen på hela sommaren då set nästan bränndes under fötterna. Och vattnen har varit stekhett! så nu undrar jag oxå vart typ johanna nicko matte anki jenka var? Lisa jobbar ju, så det blir nästan omäjligt för henne att vara där. Men ni andra, ni har ju lovat att vara där mycket i sommar. Jag saknar er!
Men nu ska jag sluta lipa. Ska fara och käka pizza hos alice brallis.

HERRÅ

nä, nu ska jag skärpa mig.

Sorry för tråkinlägget tidigare ikväll. Men var/är så jävla less på att blogga just nu. Men jag ska hålla ut. Jag hinner nog ångra mig inom en vecka, tro mig.
Men som sakt så var det jävligt kul i byske. Vi kom ju dit nån gång, kollade aldrig på klockan. Men vi gick ut och kom på att vi skulle spela volleyboll. Och sanden var inte varm ska jag säga. Det ilade ränt i fötterna, asså riktiga värkar fick man. Så vi slutade typ direkt. Istället så gick vi runt och pratade. När vi kom hem till stugan så fick vi en egen stor läsk. Min blev aldrig uppdrucken. Hälde bort den nu när kah kom hem, kolsyran var borta, hehe. Och så fick vi en massa mys. Morserna gick på pubben, vilken blev asjobbit mer in på natten/morgonen. Paulina alice och abbe ville gå och lägga sig. Medans vi andra såg på tv, eller? Nä, tim och oscar börja leva rövare och spela fotboll innomhus och skrek som nå galningar där ett tag. Undrar vad grannarna tyckte om det? Och sen när morsorna kom tillbaka så var dom väl inte så jävla nyktra. Stackarna där uppe på loftet fick aldrig somna förrän hela stugan blev släkt och tyst där vid 3.

Morgonen där efter blev jävligt seg. Sov inte mycket, sen så skulle man stada ur stugan osv. Sen bar det av till badområdet. Men det blev ändå en liten besvikelse. Både på den nya banan, eftersom att den sög. Sen att en fittvakt sura på oss hela jävla tiden. åk med fötterna först. åk en och en. inte si och inte så. Bla bla bla. Skitsnack gubbe!
Hade varit mycket bättre om det hade varit på egen risk. Då får man ju iallafall göra nånting. Aja, vi gick ner till stranden istället, där jag oxå träffade kusinerna. Som oxå var där, hade ingen aning. Men vi badade i havet och hoppa på nån random sak. Helt sär var den, fast på ett roligt sätt. Ena stunden så kunde man ha världens fart och andra så kunde man bara stå där, fast man försökte verkligen att få sig upp. Så åt vi god lunch, bada mer på badet. Så nu har man massor av blåmärken och skrapmärken. Alice och paulina tror jag fick dom värsta. Och stackars elin gjorde illa sig i låret igen!
Men så köpte vi sveriges sämsta mjukglass. Det var typ mjölk och is ihopblandat. Bara vattenäckel. Abbes glass rann ut i sanden.

När vi kom till skellefteå så förljde jag paue och alice på storshopping? Nämen dom skulle ha nå småsaker, medans vi ändå var på berget.
När jag kom hem så fick man lägga sig på golvet en stund. härligt! Och sen så for jag ut och sprang en sväng, följde pappa och tim på tjärnbacka och spela fotboll och sen ett styrketräningspass. + att man har sprungit i traoopr hela dagen.

Och nu ska jag ta och gå och lägga mig på sängen och se på en film. KOmmer säkert att somna mitt i, men sånt händer ju alla. Imorgon så ska timme på ett sista läger i flarken, innan uttagning till läns. Han har fasen tagit sig lång. Så lycka till till han då.

Hej då stor tå!

 vad kan jag va, 9-10bast?

090805

Har inte så mycket att säga. förutom att vi hade förbaskat goligt i byske idag!
sen så pallar jag fan inte blogga längre, ska jag ta bort den?

4 september

Om en månad så far jag och hela stora familjen till Turkiet- Alanya. Vi ska bo på Azalea Apart Hotel. Bilder finns här.
Vi kommer att åka runt 10 ifrån sverige. I samma plan som Paulina faktiskt! Dom ska oxå till turkland, men dock bo på Garden Resort i Kemer. Där bodde jag alice och jonna när vi var iväg till turkiet. Det var ett jättefint hotell!



Garden Resort Kemer 07



Corina Mare i Kreta 07. Och bilderna på hotelet är ifrån Google. Vi tog inga själv. Mend det är det vita hotellet till höger på bilden. Och sen är det stranden aldeles brevid

God natt?

Sitter här och gråter tårar. Inte för att jag är ledsen, utan har lagt på starka grejer i ansiktet (men jag säger inte vad, för då skrattar ni ihjäl er...) Och ska väl snart oxå ta och dra mig till kojs. Ska förmodligen upp tidigt imorgon oxå...
For nu hem tidigt ifrån nicko. Men var jättetrött, vilken jag är nu oxå, och så var det jävligt kallt ute. Så lika bra att fara nu, än senare när det har blivit askallt. Hade nämligen inga kläder på mig... Eller ja, klänning dåra.
Men förutom det så har kvällen varit trevlig. Vi har väl för det mästa sätt på film the freedom writers.

Förutom dessa så var matte lisa petter och virre där oxå. Men dom kom senare :)


tog knasbilden. Den är så vi.

Hejdå

Skoja bara, men jag ska till nickos stuga snart med några. Ska bli kul.
Annars så har dagen varit jätteskön. Yr hade rätt för en gång skull, det blev målnfritt mitt på dagen. Det har blåst lite, men det ahr inte gjort nånting. Bara om man ligger nere på marken så värmde solen jättebra! Så färg har jag då fått. Har bara legat och stekt ryggen idag, så det får bli framsidan imorgon.
Efter det så tjures jag och for ut och sprang. Det har jag vittne på, paue drog förbi med räserkärran :)

See ya!

090803

God morgon bloggen!

Klockan är nån gång över 9 och jag är på betydligt bättre humör idag än igår. Piggare känner jag mig oxå.
Idag så landar vi på stranden. Mamma kom in och sa att det skulle bli bra väder. Nu är det molnigt, men yr har lovat molnfritt mer in på dagen. Får väl hoppas på det.
Har väl inte så mycket mer att säga? Eller vad finns det att skriva om nu när det blir såna här dagar. Kan inte ni komma med förslag? Det vore gullit. Men nu ska jag ta och ta på mig bikinin och käka lite frukost.
Ha en härlig dag!

(imorgon kommer det ett roligt inlägg, eller det är iallafall roligt för mig, hehe :))



Kreta resan 07


och här ska det stå en rubruk.

Har så förbaskat tråkit just nu. Är det nån som kan komma med bra tipspå vad man kan göra en sån här tråkig kväll. Vill helst inte bara sita framför dumburken hela kvällen...
Men vad har jag gjort idag? Har då inte varit på humör, men har spelat lite kubb med kusinerna. Sen så har jag bara legat ute på gräsmattan och halvsovit halva dagen. Och så har jag varit ute två gånger på promenad. en med ia och den andra med ia och mormor. (Och då kanske ni tänker att det inte blir nå bra tempo när mormor är med, men det är en jävla fart i henne :)) Sen så har jag sätt på fotboll. Timme spelade med några, kom inte ihåg vilka. Eller såg och såg, pratade mest med vännerna på bänken (mina vänner). Hade tänk hinna fara ut och springa nu kväll, men av nån konstig anledning blev det bara inte av. Hoppade bra in i duschen utan att tänka och sen blev det som det blev...
Får väl fara ut imorgon kväll istället. Sen, om det är bra väder imorgon oxå så blir det att fara på stranden. Får fan hoppas på det. Dom säger att det ska bli bra väder nu måndag tisdag och onsdag. Så man får hålla tummarna för det!
Mina gratis sms tog slut inatt oxå, grattis... Ja, nu blir det ju jävligt svårt. Vad ska jag nu göra mitt på nätterna?
Får be mammsen fylla på, så jag kan få mera, haha!

Ha en bra kväll och kom med tips, för jag har SKITTRÅKIT!!!!


dö knubbis!!!!

090802

KLockan är typ halv 11 och jag är vaken! Det är fasen ovanligt ju. Men kusinerna är här, och domkommer alltidin när man inte vill, man känner att man inte ens vill att domska va vid livet närdomkommer sådär påmorgonen. Nämen usch så hämsk jag är!
Men av annars har jag gjort? Ja, slarviga jag skerv ju inget igår, och sen bara ett snabb inlägg hos elin i fredags. Så vi börjar väl där, i fredags. Då var jag ju sjuk, men ändå så var vi ute och härjade typhalva natten. Följden av det det blev ju att jag var ännu risigare dagen efter. Men som tur var så gick det över mer in på dagen, eller på kvällen, steg upp typ 2 eller nått. Så var ju kusinerna här redan då, så då vart man ju tvungen att anstränga sig ocg springa omkring med dom oxå, tills timme satt sig vid datorn. Då blev det genast lugnare. Tack för den.
Sen på kvällen så kom elin och abbe hit, och vi hade ne kubbturnering. Tim och elin kom sist, hehe. Sen gick vi in och käka glass, sen for vi ut igen och busa jävulskt. Kul hade vi! :)
Och sen, så hade jag ju lovat bilderna. Men eftersom att jag inte var där nå länge så känns det inte så värt. Dom dom vill ha dem, jenka paue anki, så får jag skicka dom på msn.



visst är jag snygg


RSS 2.0