Say it with music -

090930

Hallå!

Sista dagen på september månad. Snart går vi in på de riktiga höstmånaderna.
Men det var inte det jag skulle skriva. Utan... Eller jo, jag har ingenting att skriva om! Dagen har varit kort. Vi har bara haft tråkiga lektioner. Det går skitdåligt i skolan. Och på idrotten så ägde jag lisa anki jenka och matte! Vi hittade hela 2 kontroller! Med kompass och hela köret. Det är fan bra.

Ikväll så ska jag och träna core. Längtar fan! asså, seriöst, ni som inte prövat på det. Ta och gör det! Ni går inte miste på något! Det är lätt, man svettas inte man kan ha lite "finare" träningskläder och så är det jättebra träning för mage-rumpa-rygg!





Men nu ska jag snacka lite allvar.
Jag ska snacka om foundation. Nu är det ju så att jag är en av dem som är fast vid användning av det. Jag kan inte vara utan! Och av det blir huden tät och kan inte andas, det vet väl ni alla hoppas jag. Och som dom felsta tonåringar så har jag väl en finne lite här och där. Och av denna foundation blir det ju bara värre.
Jag har fått tipps att anväda en foundationpensel och att avnäda en lättare dagkräm, som inte är allt för tjock.
Men, stämmer detta, eller är det en myt?

någon som vet, som kan ge mig några bra tips om lätta foundations? Vad och hur man ska behandla?
Jag är somoxå domflästa tonåringar bongstyrda och envis, tror att jag alltid har rätt. Men nu vet jag att jag har fel!
Hjälp?

(till hjälp, så använder jag mig av Max factor Miracle Touch)



Ni som har naturligt vacker hy. Fastna inte i bojorna!

Tjäna pengar på bloggen

Har du/ni några bra tips om hemsidor där man tjänar pengar på bloggen?
Det vore gulligt om ni kom med något bra!
(ska först överväga att gå med)



nu ska jag se på aik!

090928

Solan vär väl sådär. Det ända som var riktigt nice var väl att vi fck Jenny (vår engelska lärare) att gråta. Nämen det var inte kul, hon bara bröt ut, av ilska. Hon tyckte tydligen att vi var dåliga? Samma med Anette. Hon tyckte att vi var dåliga i HK oxå. Vilken skitskola man går på va?
Det ända, som var riktigt kul, var att  jag och kompisarna småpratat om helgen. Vi kanske ska till Flarken, till robin och sova där. Det kommer att bli kul:)

Annars så har det varit hen hel vanlig skoldag.

Vad har ni haft för er idag? :)



Klassen, fyfan vad fina vi är!!!

sen tar vi en dagens oxå, upp och ner.


Världens snällaste mamma!

Nu har jag pluggat lite. Eller nästan två timmar! Mamma har oxå gjort upp ett "plugg schema" inför veckan. Så att nu kommer jag inte undan... Hehe.

Sen när hon kom hem från jobbet idag så fick jag en liten pressent, för att jag klarade av moppetestet! (jag har oxå fått förarbeviset!)



Två små silverbollar från Dag&Natt, som man kan hänga i en liten silverkedja.

Tack mamma! ♥


090928

Hallå alla glada!

Hur mår ni idag? Själv så mår jag bra, eller? Jo, nog gör jag det. Jag är inte förkyld eller har andra problem. Är nog bara allmänt läss och trött. trött av dålig sömn inatt och i helgen och less på skolan. Och idag är det ju måndag, som innebär att det är idrott direkt på morgonen. Och det gick ju inte så bra. Jag lisa jojje och nicko misslyckades ganska mycket. Vi hittade inte kontrollen. Sen tar det tusenn år att gå dit oxå. Nä, det gillar vi inte.

På bilden så ska vi skriva en uppsatts om en konstnär. Och vi har 4 gånger på oss. Så det gäller att ligga i. Jag valde John Bauer. Varför?- Vet inte, kännde bara igen några bilder ifrån Tomtar och troll,  som pappa läste för mig och lillebror när vi var små. 

På svenskan så fick vi fylla i en häfte om droger, tobak och alkohol. Skit kul!!! Nej...

Hur har eran dag varit? :)


Dagens outfit


Skinjacka- City girl
Jeans- Gina tricot
Skor- din sko
Halsduk- Gina
Topp (kort fram lång bak)- Gina




kära vännens blogg♥



HON TVINGA MIG ATT GÖRA DET!!!

Nä nu överdriver jag! Helt enkelt så älskar jag hennes blogg. Hon skriver om bra saker. Ta och läs den du med!
http://borntomakeyouhappy.blogg.se/


090927 - fotbollsavslutning

Hallå!

Taskig uppdatering nu hela helgen. Men jag har varit upptagen jäklar varje dag, skitkul!
Och idag så var det fotbollsavslutning, som jag inte visste om. Men fick reda på det igår.
Men vi började dagen med att sammlas och cykla tillsammans ut i skogen där vid 1 tiden. Det blev en bra bit. Nämen, kanske 6-7 kilometer kanske. Sen så fick vi gå en bit, sen var vi framme. Där blev vi indelade i grupper och skulle hitta på nå ramser. Sen så fick vi grilla sen så lekte vi nån grottman lek. Den var iallafall kul.
Sen så var det bara att cykla hem som en dåre för att hinna duscha och göra sig klar inför middagen. Det blev tacobufé. Det var gott. Sen så pratade ledarna om sesongen som gått och så delade dom ut nå pris.
Så spelade dom sveriges sämsta musik, så jag jojje och frida sprang hem till jojje och hitta värsta partylåtarna. Lanske från 05? Haha, vi skratta skitmycke!

Men, nu sitte jag här, och varför? Ja, alla for, och så är det söndag. Många vill plugga till alla prov i veckan. Men jag tar det imorgon. Vill inte att helgen ska vara slut!!! MER MER, GE MIG MER!

Ska dra en slutsats om denna helg... SUPER! fan vad bra den har varit!

bilderna från nu, måste jag hålla för mig själv. Dom blev lite mångo, hehe. Men, kan visa vad jag hade på mig :)


måste ha faxat till eller nå, men ah, den får duga!

Ha en bra kväll!

dagens shopping


topp gina 99kr. kjol H&M 349kr


kofta cubus 149kr

skinjacka city girl 500 (redsatt från 1200)

halsduk gina 99kr mascara 125kr halsband H&M 59kr mössa indiska 59kr hårfläta glitter 125kr

jeans gina 399kr

nu ska jag se klart she's the man med mamma. Sen ska jag till anki och vara med henne och några till.
Ha en fortsatt bra lördag!

bio med tjejerna

Hallå och god kväll snyggingar!

Haft en superkväll, dåligt att den inte varade längre... Men, maten var god. Vart vi åt? Lilla Kina. Suprebra? Haha, ja, jag ångra att jag tog kycklingsallad. Den var väl inte direkt five stars men... Så jag tjuvåt ur Johannas mat istället. Hennes var mycket godare!!!
Men det blev en rätt så stressad kväll. Maten blev sen, sen kastade vi i oss den. Sen så rusade jag matte och johanna in på ica för att handla billigare dricka (vi är snåla). Sen så stog vi i kö i hundra år för att köpa popcorn. Sen så vart man naturligtvis kissnödig. Så snappt in på toa (sen så tappar man såklart biljetten och måste rusa tillbaka in på toan...) Men turen fanns och man han in i salongen innan filmen hade börjat.

Flickan som lekte med elden- brutal, riktigt brutal. Men förbaskat bra! Bättre än första filmen.





Imorgon så blir det inget bloggande på morgonen, tror jag. Det blir för stressigt. Jag och mammi ska och shoppa upp allt vi äger och har! ;)

090925

Hallå darling!

Äntling så är det fredag! Och här sitter jag nu, hemma hos Lotta, ny duschad och lyssnar på MTV.
Ska ta och göra mig klar. Sen vid 5 så ska jag och tjejerna käka på lilla kina, möjligtvis. Sen så börjar bion 6.
Har inte så mycket att skriva. Eller det har jag, men är lite stressad. Sega jag har inte så mycket tid, enligt mig...
Svara på kommentarerna senare.

Puss och ha en bra fredagskväll sötnosar! ♥

090923

Det känns himla onödigt att göra ett inlägg just nu. Jag har inget bra att skirva. För praoen suger, men det är ju nu bara en dag kvar. Sen så ska jag sluta 2 imorgon. Ljög ihop en historia om att jag ska bort. Och det ska jag oxå. Men om jag hade sakt, ja, jag ska ut med vännerna på stan osv, så hade jag INTE fått sluta. Så överdriva och ljuga måste man göra ibland.

På lunchen så gick jag lisa jojje och matte på tatung, där anki jobbar. Och så käka vi. Supergott var det! Kina mat, mumms mumms!

Men ska ta och göra andra saker nu. Puss hejs!♥

090923

Hallå alla gobitar!

Denna dag har faktisk gått riktigt fort. Det börjar flyta på lite mer nu och det är lite roligare. Nu kan jag allt, utan någon hjälp, så det bara rullar på. Fick göra kyckling idag oxå, så det var lite kul!
Så nu sista dagarna kommer nog att gå jättefort!

Sen, så har jag superplaner inför helgen! På fredag, efter allt jobb. Så ska jag och brudarna gå ut och äta, sen gå på bio. Det kommer att bli super kul! Sist, var i vintras. Men då var inte Paulina med. Så jag hoppas verkligen att alla kan nu! Ska bli skitkul!

Sen på lördag så ska jag och mamma ha en liten "ego dag". Det blir en dag på stan med en massa shopping. Och sen blir det något kul på kvällen. Det braiga med att ha med mamma, är att hon betalar oftas det mesta, hehe.

Nu, ska jag gå och äta, sen så ska jag på badhuset och träna hela kvällen. Kommer väl hem vid halv 9 kanske?
Så jag kommer nog att missa idol... Men, får kolla det på datorn.

Men ni får ha en bra kväll! ♥


halloween 08

090922

Hello dudes!

Haft en bra dag? Inte jag. Jag vet inte om jag lever eller ej. Så sjukt jävla jobbigt har det varit! Har fått göra ungefär samma saker plus lite till. T e x göra smält ost osv. Det var väl rätt kul. Kladdingt och härligt, Det gillar jag, haha. Nämen i övrigt så har jag nästan bara städat. Ränsat avlopp och sometime bara stått och sätt dum ut. Serriöst, jag känner riktigt dumstruten på huvudet ibland. Står där som ett tap när jag inte har något att göra. Och så ska alla kunder klo. Jävligt pinsamt...
Sen så är personalen mycket srare idag. Vet inte om jag kommer att överleva denna vecka... Och jag och mamma som hade planerat roligheter på lördag! Nä, ska ta och kämpa.

Nu ska jag ta mig en dusch, sen lägga mig på soffan och sova!

Men sen, så har jag fått typ sånna här frågor

- Hur går det att köra bil då
- Går körkortslektionerna bra?

- Söker du jobb?

Hallå, jag är bara 15! Eller ser jag äldre ut?



Grattis Darling!



På 15 års dagen ♥

090921

Hallå alla glada! Hur mår ni idag? Jag mår toppen!, nått... Men så farligt var det faktiskt inte på max. Utan dom var riktigt trevliga där. Lite ostädat och äckligt kök bara. Men det fixade jag. Fyfan vad bra jag är! Så nu, går det att äta där utan att känna käsnslan av att det är äckelipäckel i köket :)

Men vad har jag gjort? Jag har städat, inne i köket och ute i restaurangen. Gjort små sallader och stora sallader. Har oxå gjort små potatisgratänger. Sen så har det varit mycket att tömma sopor, kasta kartonger, rensat avlopp :S, diskat osv. det är inget lungt jobb, så det går inte bara stå och fundera på annat. Nä, och när det drar ihop sig till lunch, så är det jävligt mycket stress bland alla som jobbar. Man blir fasen yr av allt sprigt!
Men, trösen är ju att, jag är ju bara där i en vecka, 4 dagar till. Chefen erbjöd mig jobb där. Men max är ingen framtid... Inte för mig iallafall!


veckans outfit:

Att jag är söt i Max uniform? :)

Puss och kram, nu ska jag slappa!!! ♥

gratis sms

Hallå! Eller god kväll kanske jag ska säga.
Kom rätt så nyss hem ifrån stan. Matchen slutade 5-2 (pojkarna förlorade...) Och jag höll på att frysa häcken av mig!!!
Men då är det ju tyr att jag nu har skaffat Gratis SMS! Så nu vet ni, jag kommer att bosätta mig med mobilen i handen.

Har oxå, äntligen, fått betalt för städjobbet jag gjorde för typ 3 MÅNADER SEN!!! Fan... Men bättre ens än aldrig!

Vad tycker ni om nya bilden på headern då?


Nu ska jag lägga mig och smsa!
+46730830232

090920

Hallå!

Vaken med tuppen är man oxå! Nä skoja. Men har varit vaken rätt länge ändå. Har varit ute och klippt häcken.
Senare idag så ska jag in till stan. Brorsan har match mot aik. Sen så ska väl jag och mammsen hitta på något roligt.
Till Max ska jag oxå. Och få bekräftelse om att dom vet om att jag kommer imorgon. Känns jobbigt att praoa...

Igår då? Jo, vi har varit helt jävla uppspelta. Humöret har gått riktigt upp och ner. Men vi har haft kul! Vi har varit ute och rällt. Suttit inne och pratat, lisa gjorde en äld och vi myse.
Det är ju synd att man måste hem. Nästa gång så ska jag sova hos någon.


sötnosar, älskar er

Nu, taggar vi lördakväll!

Lisa ringde nyss och sa att jajamen, nu blir det. Ja, nog hade vi gjort något iallafall. Men jag är ju en sån som måste veta tidigt. Så jag har gått och väntat nu sen kanske tre idag! Haha, typiskt mig.
Men kvällen kommer nog att bli kul. Vi får se vad vi gör.
Och nu får ni ursäkta mig, men ni får ingen bild. För att jag sitter i underkläderna, blött hår och osminkad. Men jag kanske tar något kort sen under kvällen.

Bjuder er på en låt.

090919

God morgon!

Fin fin dag vi har idag? Nä, moln, kallt osv... Hoppas att det blir nå roligt ikväll istället.

Men nu. Ni kommer att skratta ihäl er, när jag berättat vad jag hade för mig igår. Jag, som på en vanlig kväll såg på tv, idol osv. Men, oxå Tomten är far till alla barnen, en julfilm. Och, som om det inte skulle vara det värsta, så lyssna jag på julmusik. Haha! Nu har jag redan förstört hela julen! Aja baja! Men jag hade jävligt mycket att göra igår, eller?...

Hoppas verkligen att det blir något kul ikväll. Vill INTE vara hemma!!! Håller tummarna osv.

Men, nu ska jag leta upp mamma. Och be henne göra mat.
Nej för fan, det kan jag ju göra själv!
Kisses!!!!


Här blir det ju en solklar bevisning att hon är inte alls som på bloggen.
(dubbelklicka för stor bild)

Fredagsmys!

Det blev en hemma kväll. Kanske lika bra? Men hade hällre suttit och skrattat med mitt umgänge.
Men men, här sitte jag nu, i tjocksockar, halsduk, bantar och tofflor. Mössan känndes som överkurs, men det är svinkallt! Och lyssnar på 80 tals musik. Helt klart ett bra årtal för musik!
Nu, mina readers, så ska jag upp och äta mys, de blev lite salta pinnar, popcorn, jordnötter och cola. MUMMA!!! Ska bädda ner mig i en mysig filt oxå. Och få se om det är något bra på tv. Kan någon ge något tips? :)




(är bilden mörk? vinka skärmen!)


Vad har ni för er ikväll då? :) (ni vågar lämna en kommentar, ser jag ut att bitas eller?)


Fredagkväll, och vad ska jag göra?!?!?!?

Har ni sätt? Dom har nu ändrat statestikmätarna. Så nu ser man då alla siffrorna. Skönt. (hehe om man nu hade några läsare...)

Men vad skönt med fredag va? Det tycker då jag! Men, det finns en hake... Jag har ingen aning om vad jag ska göra!!! Kanske så ska jag och kompisarna hitta på något, men vi har som vanligt inte någon stans att vara. Eller så blir det att sitta hemma ocg ruttna. Och då kanske samma imorgon? Om vi inte får som vi planerat, så går det åt skogen!
Men vi ska inte sitta och gråta över det. Det kommer fler hälger.

Skolan har väl varit sådär. Friidrotten gock sämst och fick lust att åka hem efter SOn. Idag är det en sådan dag då vi har flera SO lektioner på samma dag. Hur fan, som rektor, tänker man då när man lägger upp scheman? Helt hjärndött! Hellre en lååååååång SO än 3 på en dag, och sluta tidigare. Bajs!

Hoppas att ni får en superduper kul fredagskväll. Det vill jag då ha!



Probably the world's worst track... But dig it anyway


090918

God morgon. Vaknade kanske för 5 minuter sen, och rösten är ju inte i skick kan jag börja med. Tror att det beror på allt skrattande igår, men fyfan vad kul vi hade!
Ska ta och koka te, och se om halsen blir lite mjukare. Och kanske kikar på Vakna med The Voice. Kissie är ju med nu på morgonen. Inte för att jag störtdiggar henne. Nä mer tvärt om. Men det kan ju vara roligt att se :)

Friidrott har vi dag oxå, halva dagen. Undra hur det kommer att gå.

Nä, nu sitter jag bara här och gärspar, måste vakna till.

Höres after the skola. Puss ♥



damn va snygg


-"det är nå djur här utanför!"



Hahah, oj vad vi har skrattat ikväll. Först karaoke, sen ett misslyckat idolavsnitt som bara laggade. Sen, har vi vairt ute och drällt. Skrämde skiten ur alla som körde förbi! Några stanna av och skrämde skiten ur oss.
Höll fan på att kissa ner mig!


Myspys med tjejerna ikväll

Kommer att bli jättebra! Dom kommer (dock inte alla...) och ser på idol. Före det så ska vi oxå ta oss tid att sjunga karaoke, det var dom som taggade på. Så det kommer att bli jättemysipys ikväll!

Och nu har jag hjärnsläpp. Men vi har ju iallafall haft prov idag. Och det gick ju bar. Utan fusk och hela skiten, (hehe). Sen på spanska så fick jag snacka med Hanna som mitt arbete. Och ja, jag vill ju sluta, för jag kan ingenting! Men hon sa att jag skulle få typ 7ans kurs nu. Men hur kul känns det? Jag ränt hatar spanska. Det är så svårt!
Sen på EV så rockade vi på volleyboll. Seriöst spel man hade ibland. Både fötter och huvud blev använt. Men jävligt kul var det då. Man kan ju inte låta bli att skratta åt hakkan. Han slår det mäst konstiga slag och tjollrar på, men endå lyckas han och det blir skitbra.



Puss och kram / Lowa♥

090917

Igår kväll satt jag och mamma och myste med en kopp te, med ipressad citron och kollade på idol. Bäst var ju ändå Rabih Jaber, som sjöng så otroligt! Tappade nästan hakan.



Nu ska jag göra mig klar inför skolan. Visar kanske upp kläder senare.
Ha en bra på skolan/jobbet!

090916

Tjabba tjena hallå!

(fan vad jag hatar det programet...) Här sitter jag och hostar, och varför? Jo, jag sprang 2000 idag. Och helevet, koditionen har försvunnit helt på semestern. Sen så är det så förbaskat kallt ute, så nu är jag förkyld. Sitter med en kopp te i handen.
Men vad har mer hänt? Ja, det har varit kortdag, så inte har det hunnit hända så mycket. Men, det var SMS  möte, med film och fika. Jävligt chill att vara smsare. Gå bort från lektioner och ofta bara sitta och mysa? Nämen lärarna kräver ju ganska mycket av en. Men då är det ju typ att jag går på sveriges bästa skola, som inte innehåller mobbare och mobbing. Så det är lunga gatan. Det finns en viss mognad helt enkelt på Björnåkers!

Snart, eller ikväll rättare sakt så ska jag dågöra moppeprovet. Sen ska jag se idol och läsa på SO provet som är i morgon, om arbetsliv. FAttar ni att jag fattar nada? Jag får inte in det, hur mycket jag än försöker! Usch usch usch...

Har ingen dagens klädles att bjussa på idag. Hade inget att visa upp direkt. Men då tar vi en gammal bild, sen i vintras, när håret började dra sig mot rött. (jag har ju röd pigment p g a mamma.)


Fan, får knotterhud!


moppekur...

Moppekursen gick bra,och snappt! Det tog kanske en halvtimme, typ mer som en genomgång till imorgon. Gruvar mig...
Nä, ska ta och plugga nu. Måste göra det. (oj, fan så tjatigt detta börjar bli...)
Sen ska jag se idol, som jag hade fel om att det skulle vara igår. Bra koll jag har...
Men jag blev inte utan tv, utan såg Sveriges fulaste hemmed Simon och Tomas. Sen så såg jag Svenska Hollywood fruar. Det var faktiskr rätt bra.


Vad tycker ni om mina skocker då? :)

Oj, såg inte pigg ut. Men så blir det när man sitter uppe med läxorna mitt i nätterna...

FETTMABARN

home from school

Hallå! Sitter här och lyssnar på carry on wayward son med kansas. Faktiskt riktigt bra låt!
Men det gör mig ändå inte glad (jag är då helt läss och sur). Skolan måste vara jävliga just nu på något sätt. Läxa och prov i jävlart alla ämnen sammtigt!!! Nu, svenska och egnelska glosor till imrgon. Prov i SO, Matte och NO. Och det är bara att förvänta sig mer skit. Praktikvecka är det nästa vecka, så det är säkert bara därför dom packar på oss med massa bajs. Sen så ska man tydligen skriva en "dagbok" om PRAOen. He suger!

Moppekurs snart om en halvtimme drykt. Sen så ska jag plugga, och hinna se idol oxå. JAg lär ju få gå isäng imorgon bitti... Så ni får helt enkelt acceptera om jag ser ut som ett lik imorgon.

Ska oxå skriva när jag kommer hem ifrån moppekursen. Ska visa mina skor (som jag glömde imrorse) som jag då köpte i Turkiet.

Ha det bra! Bättre än mig....


Ska visa gurgur hur jävla mörkt hår jag har haft. Han trodde nämligen inte på mig idag...

godmogon!

Har kanske inte så mycket att skriva om just nu. Så jag lägger upp vad jag har på mig idag, nu.


Hehe, kolla fettvaklarna!!!


Linnet- Cubus
Cardigan- H&M
Byxa- Vero Moda  Only
Trosor- Turkiet Björn Borg

idol ikväll?

Det känns som att jag har alldeles för mycket att göra just nu. Måste plugga, sen så vill jag se idol (om det nu är ikväll?) Har inte så stor koll på vad som går på tvn nu när jag varit borta. Har tydligen missat hela förra veckan med idol. Fan, det suger ju! Ska ta och försöka att ta ikapp det på internet.

Sen finns det saker som jag längtar efter nu oxå.

*Pengar- lönen som jag aldrig får för att jag städat.
*Datorn- som jag inte kan köpa förrän jag fått mina pengar.
*Nya jeans- som jag inte köpte i turkland, men som mamma lovat att köpa till mig.
*Piercingen- längtar och längtar... Jo, jag ska ha den. NOW!!!!

Sen finns det flera tusen saker jag skulle kunna rabbla upp. Men det där var min topp 4.

Nä, ska verkligen försöka att läsa läxan nu. Även om det känns som att jag skulle kunna ta självmord!

Ha en bra måndagskväll alla!

090914

Chabba

Segt som fan har denna dag gått!!! Nä skoja, nästan helt tvärt om! Träffa kompisarna igen var ju helt jävla klockrent asså! Fan vad jag saknat dom!!! Och i övrigt så har allt flytit på bra. Alla lektioner och sånt, inte alls tråkigt, t o m spanskan var halvkul!

Och nu är jag helt uppdaterad med allt som hänt här hemma, eller? Men det mästa. Sen så har jag nu oxå fått PRAO lappen. Jag ska då praoa på MAX i skell. Jajamen, det trodde ni inte va? Ska torka bord, förbereda mat och blåsa ballonger. Så ni får ju gärna komma och titta ut mig när jag arbetar, haha...

Massor av kul har hänt, men oxådåliga saker. SO prov på torsdag, och jag kan NADA!!! helvete, det blir mera plugg ikväll...
Men det braiga med  idag var att moppeprovet är flyttat. Eller, det hade tydligen blivit ett missförstånd. Rolf trodde att jag skulle vara borta i två veckor osv.
Så imorgon blir det en moppekurs, sen så är väl provet senare i veckan eller något likande.



Haha, för inte er som fick reda på det. Glömde BHn hemma idag... :P


måndag morgon

God morgon!

Drömde att det snöade, så när jag vaknade blev jag skiträss och kutade upp till fönstret för att kolla. Men ingen snö, tur det.
Skola idag, vill inte! Men vem vill det igentligen? Vi satt och pratade om det igar jag, tim och ann-sofie, att det skulle vara skönt att skippa alla skolår och sånt skit, och gå i pension direkt. Då får man göra vad man vill. Som mormor och morfar, dom gör vad dom vill och har all tid i världen. Fusk! FAst då är det ju det, man vill ju inte vara gammal och grå...

Jag har så otroligt mycket att skriva om nu oxå...

Äh, jag hör av mig efter moppeprovet. Herrå, ha en helskåtans bra dag!


nej, jag är inte blond igen...


yummi?=näääääh

Nu, nu jäklar så ääär jag klar med läxan, som var att skriva om vad jag hade gjort på utlandsresan. Skrev det iform av ett brev till Jenny, hoppas på MVG nu. Den resan var och är fan MVG-värd! eller? Jag tror att, eller jag vet att resan med brudarna kommer att bli så jävla storslagen att det är inte sant! Längtar som fan!
På tal om vännerna så träffade jag Anki Lisa och Jenka idag på badhuset. Himla skönt att träffa dem igen!

Det jag gjorde på badet var väl att inte bada, utan jag tränade core, lite skivstång och spinning. Efter det så var jag helt färdig och satt mig i bastun. Där jag satt och pratade med kära Lisa, medans anki och jenka gjorde vattengypa typ. 

Till middag så gick jag till mormor och fick mat + äppelpaj till efterrätt. Det var gott!
Sen ska jag (och nu är det på blodigt allvar) ha godisuppehåll eller vad man nu kan kalla det. Sen ska det inte bli som sist, att jag smögåt godis. Det är nästan värre. Nu blir det bara en gånh i vecka. Med förr kunde det vara 5 gånger i veckan! Fatta, min ekonomi (det lilla jag får i månaden) räckte inte till nånting! Inte till kläder, inte till nått. Bara det jävla godiset som jag var tvunget att ha! Haha, det är ju sjukt!

Sen nu, jag blir så irrioch anti mot en del. Bra att ni kommenterar att jag skriver fel. Har ofta brottom jag kollar aldrig om jag skriver fel. Så det är ju bra att ni säger till. Men är ni så fega att inte våga visa vem ni är? Det gör mig riktigt sur. Aja baja på er som gör det!
Säg till, det är bra. Men inte anonymt era fegisar!!!

aaaa, jag slänger in en låt oxå!

090913

God morgon sömntutor! Eller är det bara jag somär en sömntuta? Vaknade ganska nu. Och att sätta mig här gjorde mig riktigt glad, för jag hittade en massa godis oxå. (Fan vad jag har ätit godis. Det var varit godis på menyn hela jävla veckan!!!) Men det skiter jag i, godis är gott(?) och sen så ska jag , vid 12, fara på öppet hus med Jonna på badhuset. Då får man prova på en massa olika träning. T e x core... Ja, det var det ända jag minns fanns. Men det finns säkert 5 olika grejer till. Sen så får man fika, och allt är gratis, hehe (snål?)

Men nu ska jag (tror) ta och gå och äta något. Tror att det finns kvar grillad kyckling i kylen sen igår. Kör den i mikron sen ger den klar. Sen träna, sen blir det väl att plugga... Moppeprovet är imorgon! (har jag pluggat bra?, nej...)
Fast igår var jag ute och körde, faktiskt.

Men ni får ha en bra söndag,  puss!

bilder från turkiet





Jag längtar jävligt mycket tills den dan jag och tjejerna far för oss sälva! ♥

090911 hemma från turkiet

Hallå alla kära!!!

Nu är jag hemma igen! Skönt att kunna dricka kranvatten igen, hehe. Men det har varit helt fantastiskt bra och vackert där! Som jag skrev i förra inlägget  såvar det ca 40+ varje dag, 30+ i havet och ungefär lika i poolen. Shoppingen var helt galet bra! Några kvällar så drog vi ner till hamnen och shoppade loss. Och Det var affärer, barer, resturanger lysen och gud vet vad exakt överallt! Så lite hart jag då fått med mig hem. Några skor, skärp, massa tröjor, smycken, bikini, underkläder och en massa mer! Och ändå så har jag kvar en massa pengar!
Hotellet var jättefint och så, men maten var väl sämre. Dålig variation osv...
En kväll så hade dom turkisk afton och igår kväll så var vi på poolparty. Då har hotellets bar och personal, tillsammans med facebook (en bar/club) organiserat det. Dom bjöd på mat dryck och underhållning. en kväll så kom det en magdanssös och en eldsprutare dit. Och han som äger Faceboob Bar var så otroligt snygg! Visst fanns det jävligt många snygga turkar, men han kommer fan på första plats.

Ska lägga in bilder och sånt imorgon. Brorsan vill oxå ha datorn nu.

090908

Hej älsklingar hemma i sverige!

4e dagen jag är här nu. Och seriöst, så vill jag inte hem. Det är så grymt varmt, skönt och helt underbart vackert här! Hit kan jag garanterat resa igen! Men ni kanska undrar hur jag har det? Ja, idag så är det varierat med moln regn och sol. Men ändå så är det 25+ ute. Annars dom andra dagarna så har det varit kring 39-40 i solen och 30 i havet. Så det är jävligt varmt! Jag har för det mesta legat antingen i vattnet eller i skuggan. Så räkna inte med att jag är brun när jag kommer hem på fredag.

igår var vi på vår första shopping runda. Vi tog en taxi ner till hamnen och gud så vackert det var där! Lysen överallt! Jag köpte mig en adidas jacka, svart och rosa. Ett par Convers All Star vita. Fick en rosa handduk av mamma och så ska vi kolla in jeans idag. Många tror att det är billigt här? Men det är det inte! Och sen så är alla turkar så envisa så det går knappt pruta med dem!

Ikväll så ska vi på shopping oxå. Det är typ det ända man kan göra på kvällarna. Det är tydligen "marknad" en gång i veckan, betyder att det är biligare på allt. Så får väl se om man hittar något då.

Men nu hinnar jag inte skriva nå mer, det serveras lunch nu. Sen så ska jag färsöka att låna pierres dator igen en annan dag. Så ni får lite uppdatering om vad som händer.

Sköt om er!

Hejdå Sverige And Hello Turkey!



Kleopatra beatch Alanya. Jag är taggad som FAN!



Klockan börjar dra sig mot sju nu mina kära läsare. Det är då vi lämnar burträsk och alla nära och kära. Klockna 10 lyfter platet (om inga ändringar förekommer). Då lämnar jag kalla sverige.
Kommer verkligen att sakan alla här hemma mycket! Men, det är ju ändå bara en vecka jag är borta. Fast det är ju klart, som nicko sa till jag och paulina, - får ni svininfluensan, kom inte hem! Hahaha, hon är söt!

Hejdå puss och kram. Ses och hörs om en vecka!


Even if we travel to other countries, so we are close to each other anyway.
You mean a lot sweetheart! ♥

090904

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år
Javisst ska han leva, javisst ska han leva, javisst ska han leva uti hundrade år!...


Ett stort grattis till mig! Varför? Fick mensen idag... Ingen förvarning eller nånting. Var bara övanligt jävla kissnödig, thats all. Men snacka om jag blev arg, *************************************************************************************
*************************************************************************************
****************************************************************************************!!!!!!!!!!!!!!!! Ungefär så lång var min svordom. Inte glad just nu! :(
Men mamma skulle fixa nå nya piller, så det ska väl läsa sig. Desutom är jag ett underbarn? som bara har mensen i 3-4 dagar! Det är fan lyx!!!

Skojade oxå om det igår. Vi for inte hem till jonna, utan på salongen. Pamela jobbade tydligen kväll. Och som vanligt så är det så himla skönt att bara ligga/sitta och något bara "pysslar om" en. Jätteskönt!
Sen så blev det att göra lite skolarbete. Men fattade noll, som inte är så ovanligt. Tur att vi har nomaden idag. DÅ har vi tillgång till internet på lektionstid. Men inger bloggande, ska verkligen ta tag i skolan nu.

Just nu, så sitter jag i blött hår, tog en dusch, och är jätte hungrig! Vi har seriöst ingen mat hemma! Varför? Jamen tänkt efter? hehe.

Det blir ingen dagens idag heller, för kamerna är nerpackad. Tänk, klockan 10 går planet! Asså, jag längrat så jag snart spricker! En varm sandstrand, istället för en blöt kall höst i sverige. Ska bli sjukt skönt!

Ska gå och torka håret nu. Sen så kommer jag all skriva när jag kommer hem, eller just innan vi far iväg.

Ha en bra dag! ♥


älskar dig gumman!


090903

Ny header, vad tycks? Eller ska jag ta tillbaka den gamla? Men tyckte att det behövdes en liten förändring. Eller? Skolan idag, helt jävla freaky! Ena stunden kunde jag vara glad, andra helt jävla skitsur och andra ränt grinfärdig. Men det kan ju bara betyda en sak, eller hur? Ja, det alla tjejer har ca en gång i månaden. Och jag vill verkligen inte ha det nu!!! Men, jag är räddad, har uppskutningspiller hemma, så jag hoppas att jag slipper ha mensen nu i turkiet.

 Detta blir typ sveriges tråkigaste inlägg, vet. Men, jag ska till jonna och färga ögonfransarna. Onödigt kanske, nu när dom ändå kommer att blekas i utlandet, men annars så kommer man att se ut som ett albinobarn eller något sådant.

 Om ni inget har att göra, läs en bok då, eller kommentera min nya header!

Puss och kramisar!

vaknar med ett leende på läpparna

Nä faktiskt inte. Det är ju skola, hur kan man vara glad då? Men en kul grej är ju att imorgon så far jag! Då blir det bye bye pussar och kramar + att jag säger hejdå på bloggen oxå.

Igårkväll så fick jag -" På bloggen är du mogen, här kan man tro att du är störd och 10 år..." osv. Jag kollade vad jag hade skrivit, och ja, det stämmde. Jag ska inte nämna något namn och inte vars det skrevs. Men jag är glad att du tog upp det. Du vet vem du är och jag vet att du läser. Tack, puss och kram från mig till dig!
Ska skärpa mig.

Det här blir ett kort inlägg. Bara för att jag ska kunna skriva ikväll, så ska jag inte berätta mer.

(nu ni som  inte har sätt mig i lockigt hår, här har ni ett superläckert exemplar på mina äkta lockar. Just det, jag har självfall, ett regält självfall!)


Dessa blekben ska vi förbättra nästa vecka! 

090902

Hej bloggen!

Samma sak nu ikväll som last night, fullt upp! Det ända jag hunnit med är att svara på några kommentarer, inget mer. Vist, det var kortdag idag. Men då såg jag det som ett tillfälle att göra något annat. Jag har delvis pluggat, sen har jag kollat på MTV, som jag inte gjort på ett bra tag nu. Sen har jag varit på träning. Jättekul träning idag. Vi han väl just så pass uppvärma, sen så började det åska, regna, hagla  och gud vet allt. Så vi avbröt, gick in i omklädningsrummet och satt oss och pratade. Sen så blev det smålagsspel.

På skolan då? Ja, vi hade SV, matte, ENG, och ID idag. Så det har väl inte hänt så mycket, förutom att några for på grillen och käkade, det var ingen god mat på skolan... Så det var väl dagens roligaste?

Mamma kom oxå hem med nya kläder åt mig idag, tack o bock!
Hon hade tydligen tvär sprungit ner på stan på lunchrasten och kollat in nya gina. Där ifrån fick jag ett par svarta glansiga heansleggings, skitsnygga! Och den orginala randiga tröjan, som alla tjejer har. Det känndes inte lika kul, men jag ska vara tacksam för att jag fick den iallafall. 
 
Inte sveriges bästa bild men.

Nu ska jag kolla kommentarerna, sen ska jag packa och få massage!

Million Dollar Bill




Million Dollar Bill

090901

Hallå!

Sorry för att jag inte hört av mig. Men har haft fullt upp! Slutade skolan 20 i 4. Sen så har jag bluggat, varit på moppemöte införkörkortet och  så har jag pluggat mera och gjort engelskläxan. Så jag har varit räss stässad, och  det är jag fortfarande. Ska överföra en massa bilder och tömma kameran på alla gamla bilder, som jag då inte har gjort än! Sen kan jag ta det lite chill, eller? Lovat thomas att lägga ut bilder på apb från mentordagen. Tror nog att han är mest ute efter att jag lägger ut bilderna som jag tog på han.

Men vad har jag gjort i skolan då? Ja, skolfotot, som jag misslyckades med TOTALT! Håret, som jag hade plattat och topperat, som var jättesnyggt när jag kom till skolan, hade blivit helt förstört. Och hur man än gjorde så gick det inte att fixa till. Sen så var det nån cp  fotograf som skulle ta bilderna rakt framifrån. Asså, ja, jag går i taket, eller vad man ska säga. Jag såg ut som en fet jävla kossa!
Nog pratat om det, vill hälst inte komma ihåg det. Kan man radera minnen? 

Imorgon är det kort dag, och jag kan bara förbereda er på att jag kommer att ha fett hår. För jag tänker inte tvätta det varje dag nu. Det blir ju bara nött osv.




Låten som vi hörde hela tiden i torsdags

dagens outfit


RSS 2.0