Say it with music -

hos elin

sitter här och väntar på att elin ska komma ur duschen.
Jävulskt seg dag har det vari idag. Vaknade med huvudvärk och nuy har jag jätteont i bröstet. Kännde av det redan igår, därför for jag hem vid 10. Blev inte alls sent, pappa fick hämta mig. Men annars så var det jättetrevligt igår. Vi for på holmen och satt och grilla och hade oss. Tog lite bilder oxå, men dom jan jag ju inte lägga in nu, hehe. Gör det kanske imorgon.

Hoppas att alla har haft en bättre dag än mig och ha en bra kväll, för det ska jag ha!

090730

Kom nnyss hem ifrån en skön jävla springrunda. Fy fan så skönt! Men värmen ligger på så det blev jobbigare än vanligt. Har oxå legat på stranden idag. Vädret har väl varit skapligt. Målnigare än igår men mycket varmare! Så det har varit jätteskönt.

Igår kväll så var jag me några. Jag johanna john hakkan och johan satt typ vid datorn här hemma som mig en stund. Vi väntade på jenka och anki, men så visade det sig att dom var och grilla så dom kunde inte komma för stunden. Så vi andra gick och träffade lisa, som stog och prata med nicko och matte, som är i göteborg. Sen drog vi till thaiarna, igen. Jävligt tråkiga var dom så vi drog hem till mig för att se film, men det slutade med att vi drog i gång musikanläggningen och sjöng karaoke typ halva natten. Dom drog väl hem vid 1. Det roliga var att i slutet så var det inte bara tjejerna som sjöng, killarna blev mindre och mindre blyg. Så det var jättekul!

Ikväll så ska vi typ ta mopparna (eller jag åker med nån) till långnäset och grillar och badar. Kommer bli skitroligt!
ska ta och ladda kamerna nu oxå då.

Sen, imorgon så är jag typ hemma ensam. Hitta på något så smsa!



old pic

ska dra typ nu

vännerna kommer snart hit. Då drar vi väl ut med mopparna eller nått. Ska bli kul. Har ju oxå för typ första gången på hundra år varit på stranden. Och det var så jävulskt skönt! Varmt i luften och kallt i vattnet, som det ska va? Kusinerna var oxå där. Efter stranden så bjussa mormor på middag och paj. Sen var det träning och efter det for vi några och badade.
Kort sakt- dagen har varit väldigt skön!

pallar inte att svara på kommentarerna nu. Gör det sen. Har inte svarat på dom sen två dagar tillbaka...

Ha en skön kväll!

090729

Godmorgon!

igår kväll så var vi bjudna på middag till erica. När vi kom dit så spelade jag anton och erica en omgång yatzy (om det nu stavas så) och sen åt vi en jätte god middag. Efter det så for vi och såg på fotboll.Sen så for vi till jennifer och så hyrde en film och körde om kring med mopparna.  Kommer nu inte ihåg vad filmen hette, men sjuk var den ialla fall. Börja nästan grina, så jävka hemsk och äcklig var den! Efter filmen skulle alla andra fara och köra mer moppe, och jag och erica for hem till henne. Där spelade vi tärning om pengar en stund, fast jag var inte med. Sen blev det yatzy igen. Sen gick jag och erica å satt oss vid datorn. en blev vi trötta och gick ner och la oss på soffan, fast jag på golvet. Men jag hade en jätterolig kväll!

Nu, nu är det baske mig inte ett ena jävla moln på himlen, så det blir långnäset, om typ en kvart.
Ha en bra dag! och för er som inte ha bra väder, ja, ni skulle ha bott i norrland!

090728

Stan funkade igår, fanns väl inte sådär jättemycket igentligen. Men hittade då det jag var ute efter, sminket, sen så betalade mamma allt de andra (kläderna och ansiktsmasken). Jag är ju så fattig så jag kan ju inte betala...?


Masken är till turkiet. Under den resan så ska fasen alla äckliga skavanker bort! Samma med shortsen, fst då innan dessså ska jag väl försöka att få bort en bit av den oxå. Sen koftan var igentligen inte tänkt att hamna i garderoben. Men ville ha på mig något nytt och så var det en så go färg. Mamma betalar ju lix :)

Bion var vlä rätt okej. Såg ju halvblodsprinsen. Och den är typ bäst hitils.

När jag ko hem så drog ja på mig andra paltor och drog till thailändarna och va med jenka anki paueanton johan tobbe thomas och bobby, en jävligt  liten stund. Sen så drog vi hem till anton och johan, där killarna blev jättesociala... Så vi tjejer  drog hem till mig och satt vid datorn, tills dom for hem. Sen satt jag vid msn ett bra tag. Gick och la mig vid 4. hade en massa andra saker som jag hade glömt bort...

Idag ska jag väl inte göra så mycket. Pappa bad mig att vara med på rörlighetsträningen idag, men jag pallar inte. Far hällre ut och kutar en stund ikväll. Jag behöver mer kondition än rörlighet. Ju stelare du är när ju tränar kodition ju mer konditionsträning får du. Och istället för att stretcha så ska man öka farten i 10 min på slutet.

Allt för mig idag, puss!

090727

drar till stan nu och bränner pengar (om jag nu hittar något?) + bio ikväll. ha det bra!

dagens

feta jävla rumpa!!!!!!!!!!!!!!

...

Träningen blev inställd. FAN! Hade fasen längat ju. Det skulle bli skitkul. Men men... For ut en sväng själv istället, och sen styrketräningen eftre det.

asså nu, till ett av mina största frågetecken. Har ju nu hållit på med denna galna träningsmetod snart i tre veckor. Och jag ser ingen skillnad. Men det är ju inte allt. Många säger ju att jag redan har en fin figur osv. Men själv så ser jag bara fetare och fetare ut för varje gång jag ser mig i spegeln. Vill nästan spy, så jävla äcklad är jag av mig själv. Så har ju oxå börjat äta mindre, och nyttigare. + att jah tränar varje dag. Lider jag av nått eller?

Jättesnällt om ni skulle kunna svara på det!

090726

Känndesjätteonödigt att göra ett inlägg idag. Har inte gjort nånting...
Men nu ska jag gå och käka, mamma har gjort ungsbakade grönsaker. Sen så ska jag iväg på träning med linda. Ska cykla till bobyn och sen så ska vi ha några aktiviteter där. boxersize och annat kul.

(bara till för att fylla ut!)


090725

Hallå!

Ett tag sen sist va? Nä, för jag skrev ju när jag steg upp. Men igår så skrev jag inte, fy fy!
Men då ska jag ta och berätta kort. Steg upp vid halv 9, för vi hade träning med linda. Det blev att cykla/springa ca en mil blev det. Men man skulle dela en cykel på två. Och så springer den ena och den andra cyklar, och så byter man eftre fem min. Det var fasen jävligt jobbigt, men tanke på min superbra konition... nått.
Eftre det så gjorde jag völ inte så mycket, såg på tv. Sen på kvällen så bestämde jag matte lisa johanna nicko och paue att vi skulle fara och se på idolkollouppvisningen. Det blev lite långtråkit eftre ett tag. Många var väldigt tondöva... Men så var det några tjejer som var bra. En liten plutt som var hur söt som hälst! Hon sjöng jättefint, men dock så var hon uruser på texten. Sen var det en som sjöng the climb. Hon var rätt duktig hon med.
Men nu ska jag sluta prata om det.
MEn efter det så for vi och köpte naturgodis. Tänkte att vi skulle vara lite nyttiga. Sen så for vi hem till lisa, så hon fick göra om sig. Byta kläder och sminka sig. För hon kom direkt ifrån jobbet. Så vi andra satt vid datorn och lyssna på en massa musik, och så kollade vi på lite bilder.
Sen så gick vi till thailändarna (om det heter så?). Och lisa började direkt att snakcka engelsa med dem, eller iallafall försökte. Men vi hade en trevlig stund. Mycket skratt och så. Men ändå så är dom skitäckliga! (har bild på dem!)
Sen så började det regna och vi gick till matilda, där då oxå frida dök upp med en massa filmer. Hon ville va med oss innan hon for till gotland, vilken hon gjorde i morse.

Sen idag så har jag inte gjort så mycket. Eller kanske. Mamma for ju in på lassa igår, p g a hennes mage. Så idag så har vi tagit hand om henne? Men vi städat och gjort en massa andra saker. Timme fick hem ett nytt spel, så han har mest suttit framför datorn.

Hoppas att alla haft en bra dag!

omg



det är kanske du som är lite avis just nu eller?
la ut bilden för att alla skulle få se hur det kommer att bli. Och ja, jag tycker att det blev bra, har du nått fel med det eller?
Ska ju nu oxå bara förvarna att jag kommer att lägga ut en bild när jag har gjort den riktiga oxå.
Så du kan ju bara ta det här och stoppa upp i analen!
jag vet ju vem du är!?....

(bra kvalla på bilen osv)


090723

Hola!

Som vanligt så har väl den här dagen varit väldigt vanlig. Sov till 11 och sen tränat till typ två. Men idag så for vi på ip och öva på löpteknink. Det var fan jobbigt. Hålla på att rycka på 30  meter och ska komma upp i jävlar full fart. Mycket stop och start, ta ut stegen och såna grejer. Sen så spela vi lite fotboll oxå.
Sen så bjussa pappa på mat på ostens hus. Det var fasen gott! Sen så for vioch öste båten åt morfar.

Men nu, nu är det ju röten, eller vad det nu heter. Och mitt nya hål, eller nytt och nytt, skaffade det i december! Men jag har ju haft ganska problem med det. Men nu sista månaden har det faktiskt hunnit läka skit bra! Tills nu då... Vaknade av att jag jade jätteont i hela örat. Jag viade det för pappa och han blev typ äcklad. Ja, det är ingen vacker syn just nu. Och det har aldrig varit såhär illa, som det är nu. Och förbaskat ont gör det oxå!
Men i helvete att jag tar bort det. Jag får sköta om såret tills det har börjat läka igen. Sen får jag trå dit ett nytt örhänge. Tills vidare får det väl vara öppet...

Men har jag inte att berätta. Kanke skriver nått ikväll.

fix o trix?

nu har jag svarat på lite kommentarer, sen så har jag oxå sett på fim med min bror. Han hade laddat hem masken. Sjukt rolig film asså, fast den är old as hell! Men på tal om film, så såg vi (hela familjen) Låt den rätte komma in igår kväll. Ja, jag vet att jag skriev att vi skulle se den för nån dag sen. Men då blev det en annan. Så vi såg den igår istället. Men lite mys, glass, vattenmelon och fruktsallad.
Hra oxå klippt mig idag. Och nej inte hos en frisör, för jag gjorde det vi 7-8 nån gång. Och då är det ju knappast nånsalong öppen. Nä, jag klipper ju mig själv. Men det blev som vanligt inget mäsrkvärdigt. Bara toppa, vill ju att akluffsen ska växa fortare ;)


känner mig rätt populär just nu. Har fått tre nya följare via blog lovin. Och, 50 jävla kommentarer på piercinginlägget. Det tycker jag är fan sjukt! (haha)

här, nu bjuder jag på två avsnitt ifrån ett program som gick när jag var yngre. Året är 1985 och avsnitten är ca 7sek långa.
Varsågod och njut!
och såklart så är det ju in vanliga dåliga humor, jag togskrattar varje gång!
2an är ju såklart bättre!


vet du vad

här sitter jag, och klämmer på mitt hår. Hur normalt är det? Men det är så himla mjukt! Nu när jag var hos mormor så tog jag nämligen ett ägg, och kletade in gulan i håret. Förbaskat vad bra det funkar! Gjorde lite ont men. Asså, om ni ska fråga mig om skönhetsprodukter så säger ju jag helt klart att man ska köra på naturliga produkter. T e x nu som ett ägg. Vitan i ansiktet och gulan i håret. Bätter kan det inte bli? Har provat en massa olika andra produkter. T e x Pro Active. Tror ni att det fungerar? då kan jag berätta att det faktiskt inte gör det. Har nu annvänt det sen i julas och jag har inte fått något bra resultat, tyvärr... Så gå på det naturliga!

Sitter oxå och lyssnar på fjortisdunk på tobbeno1. Skitbra? nått... Men det är ju fasen inte det sämsta man kan lyssna på!

Sen så känner jag att något fattas. Något som jag inte har gjort på länge. Nämligen shoppat! Hundra miljoner år sen jag var på stan senast! Asså,  det är ju hemskt! Men det som  skrämmer mig mest är ju att jag inte har kommit på det förns nu! Men detta beror på en massa saker. Nä faktiskt en bara, jag är luspank. Men vad kan man förvänta sig av en fattig 15åring som får lite i månadspeng. + är sämst på att spara!Men jag fick ju månadspenegn för två dagarsen, så får väl spara den... Ibland så önskar jag att jag vore ända barnet, eller att mamma och pappa vore asarika! Mormor och morfar är rika, men ganska snåla. Vet inte riktigt varför, men det kán vara det att när domdör så kanske det ska bli en större summa pengar dom ärver bort eller nått, aja, jag vte inte.

Nä nu ska jag verkligen ta och göra något vettigt!

090722

Nu, äntligen så har jag tid att blogga lite. Vaknade vid 11, pappa väckte mig, sen så käka vi lite sen så började vi med det vanliga passet. Efter det, klockan kanske var vid ett, så såg jag att frida hade skickat ett sms om att jag skulle kolla träningsschemat. Och såklart så hade jag missat löpningträningen med linda uppe i berget. SÅ det var bara på med löpardojorna och ut och springa. For inte så hilma lång, men ca 5km. När jag kom hem så stog pappa och kokade korv. efter lunchen så tyckte jag att jag var förtjänt ett varmt bad hos mormor. Dom är nämligen inte hemma, så jag brukar jämt gå dit då och smygbada, hihi. Hade med mig min lilla högtalare och lyssnade på lite musik, rakade benen och bada njöt!
Efter jag badat klart så brukar jag alltid prova mormors skönetsprodukter. Dom luktar förbaskat gott! Men det är ju typiskt mig, får jag chanser att prova nått när igen ser, så gör jag ju det... Men jag vet ju nu att hon inte tar illa upp. Sen så prova jag hennes läppstift oxå. Knallrött! Det är mormor det. Så stog jag där, bara i trosos, håret år alla håll och röda läppar. Ja, ni kan ju bara tänka er hur det ska se ut... Efter det så hamnade jag här. Och nu har jag inte så mycket för mig. Väntar på att håter ska torka, sen kanske jag tar en skön promenad!

Ska oxå ta och berätta för er nu att om ni inte har märkt detså ser ju bilderna i tidigare inlägg lika dana ut, eller hur?
Så då kan ni som frågat om jag redan har piersat naveln räkta ut med rövet att jag kanske inte har det? Jag är så värst bra på att fixa bilder så jag satt dit en via paint, hehe. Men jag ska ju göra det. efter turkietresan nån gång. Men ville bara se vad ni läsare tycker. Om det blev snyggt eller ej.

Ha en bra dag, puss! ♥


så sugen, så gott, men så jävla förbaskat onyttigt!!!!!!!!! helvete

vad tycker ni?



OMG jag visar magen! Men wtf? Som om ni aldrig har sätt nån i bikini förr?

600 jävla spänn! <3

090721

hade igentligen tänkt stika i att skriva nått idag, för att jag har så otroligt mycket att berätta just nu! nått...
Men nu så är klockan runt tre och det känns som jag är nyvaken, för det är jag?  Sommarlov är baske mig farliga. Man sover alldeles för länge. Kommer att blihelt jävla sjukt jobbigt sen när skolan börjar om. Som är typ om tre veckor!...
Men är det nån som har blivit brun? Inte då jag, är blek som fan! Jävla sommar...
Åh, trevligt det måste vara att läsa min blogg. Svordommar om vart annat. De liknar ingenting. He blir ba ogrejdigt.

Men nu, mina älskade females, så ska jag visa er vad jag amvänder på huden. (har så förbaskat lite att göra så... Jag visar min hudkräm!)



Den ser ut såhär. Hemsidan finns här men det är då på egnelska, för det är  ett utländskt märke. Går att beställa hem för 9.50 €. Själv så  köpte jag den när jag var på Kreta. Och den är perfekt! Du han ha den överallt och den hjälper jättebra mot torr hud. Den luktar otroligt gott (enligt mig) och innehåller oliv extract och aloe vera. Så den är ett veligt hett tips att köpa när ni drar ner till medelhavet!

(som ni ser så köpte jag två burkar. Vilket var helvärt! Jag älskar den och kommer garanterat att köpa hem fler om jag hittar dom i turkiet.)

Ha en bra fortsatt dag! ♥

Jag kom på just...

...att jag aldrig fick chansen att säga förlåt



090720

Tjenixen!

Idag är det en bra dag. Varför? Jo, för att jag får pengar. Och inte för att jag har gjort nått vettigt, för det tror jag då inte att jag har gjort. Utan det är månadspengen som rammlar in på kontot.
Men vad har jag gjort nu idag? Kort sakt tränat, hela dagen. Okej då, vakna vid 11, sen så fick vi lunch hos mormor, sen så har jag tränat, länge. Pappas program är fan jobbigt, och tar tid... Men men, vad gör man inte för att försöka få en snygg kropp? Imorgon toro jag att det är konditionsträning (vi kör ju styrka/rörlighet och kondition varannan dag). Och nu är jag helt utmattad.

Igår kväll så var jag hmema själv. Rätt skönt, satt och såg på tv, drack loka och käka lite godis. Så det hände inte så mycket igår. Inte ikväll heller hoppas jag. Vill bara lägga mig på en säng och se på tv. Det är skönt.

Vad ska jag skriva mer om? Eh, det är moln ute här, kallt och blåsigt. Skittråkit...
Nä, nu ska jag hitta på nogot roligt. Orkar fasen inte sitta här och ruttna. Sta nog ta mig en dusch och ser jag vad som händer, av ren slump.

Ha det bra! ♥

090719

Godmorogn!

Vaknade för ungefär 10 min sen och vädret är beautiful! idag bilr det playan!
Pappa for nyss och köpte sallad till lunch. Sen så ska det bli så skönt att träffa alla strandpolare. Käns som man har varit borta i år! (Fast då ett jävligt roligt år, hehe) Ska försöka att spela lite volleyboll, så brännan blir lite mer jämn. Är lixom böekare på sidorna och under armarna...
Vetefan om jag orkar skriva nått ikväll. Så då får alla ha en bra dag, så hör jag av mig förr eller senare!


090718

Hallå!

Har nyss hoppat ur en varm och skön dusch. Ni kanske funderar över varför jag inte skrev direkt när jag kom hem. Men jag har varit upptagen med annat och sen så hade jag inte riktigt orken. Men ska ta och berätta om våran lilla semester nu då. När vi kom dit så skulle vi först lämna tälten. (ja, vi har tältat) Sen så for vi till robertsfors och handla mat. Då kom det världens oväder. Åska, regn och så blåste det som fan. Jättekul semester väder då... Nämen efter 30 min så var det borta och solen lyste igen. Sen så har vi har haft toppenväder! Vi bodde på samma ställe som förra året, på en toppenstran vid havet. Killingsand. Asså, det är så vackert där så det är inte sant! Sanden är typ vit och hur mjuk som helst. Sjövass växer i små tuvor lite här och där på stranden. Asså, det der ut som utlandet, seriöst!
Första kvällen käkade vi grillat kött och sallad. Sen så spelade vi kort i tältet och åt mys. Spelade lite volleyboll och såna saker.
Andra dagen så var det moln när vi vaknade. Men mer mitt på dagen så kom solen. Och det blev varm! Det var så himla skönt! Synd bara att jag inte har tagit några bilder när vi var på stranden, så skulle ni få se hur underbart det var där. Hoppas att mamma har tagit några :)
Jag och elin följde farsorna in och köpta lite mer läsk och godis, det var nämligen slut, hehe. Vi fick en glass var och så köpte vi mera ved. När vi kom tillbaka så spelade vi volleyboll. Sen så fick jag och elin skala potatis till middagen, som skulle bli surströmming!
Sen så badade vi (tvättade håret i havet) och klädde på oss lite renare kläder. Killarna hade gått på nudistbadet, så vi hade våran lilla vik för oss själva.
Efter middan så fick vi efterrätt och sen så gick vi ner på stranden och spelade strandgolf. Och roligare golf har jag inte spelat (typ ända golf jag har spelat). Förjävligt kul. Senare så spela vi kort och så spelade vi in en massa låtar? men albin. Eller ja, snarare nyhetera? Ja, han pratade på om en massa saker. Jag kunde knappt andas där ett tag. Srattade alldeles för mycket.
Dagen efter det så var det inte ett moln på himlen, så vi började packa ihop och sen så gick vi ut på stranden. Och varmt har det varit idag oxå. Solen har tagit på enormt mycket. Synd bara att havet skulle vara så kallt, man hade lixom ingenstans att svalka av sig. Nämen, det räckte med att doppa lilltån i vattnet, sen frös man.
Efter lunchen så packade vi in allt i bilden och drog oss hem.
När vi kom hem så packade vi upp alla grejer, jobbigt... Sen så for pappa och köpte pizza. Den satt förjävligt bra, känndes det som. Sen så jag jag mamma pappa och tim varit ute och gått, köpt glass och sen blev det duschen. Nu ska jag bara ta och skriva klart dom sista raderna. Sen så ska jag pappa och tim se på Låt Den Rätte Komma In. Hoppas att den är bra. Nån som har sätt den?

Ha en bra fortsatt kväll! ♥

(och nu skulle den finnas en massa fina bilder här. Men jag fick slut ström i kameran så jag hann inte ta så många bilder. Och nu ligger den på laddning så dom kommer kanske ut imorgon)


hejdå

Ikväll så blev det beslutat att vi ska nu fara på en semester tripp.
 Kommer hem på lördag eller söndag.

Ring eller smsa!
0730830232
har nämligen gratis sms!

090715

Tjenixen!

Idag så har jag varit på långnäset, nästan hela dagen. Det började att regna vid två så det var bara att fara men då. Men förde det så var det riktigt varmt i luften. Lite blåst, men annars jättefint. Har då förbättrat brännan lite till. Har oxå lyckats att bränna mig lite på axlarna. Har legat still på mage typ hela dagen. Har haft en sån fruktansvärd mesnvärk. Jag trodde att jag skulle avlida där ett tag. Inte mys...

Ikväll så ska vi till albin och elin. Få se om vi hittar på någon aktivitet. Det ser ut som att det ska börja regna nu oxå. Men annars så har domen massa roliga tvspel. Så vi ska nog klara oss! :)

Ha en bra kväll! :*


hade lovat lite bilder

Och det finns mer








Som sakt så finns det över 200 bilder från denna kväll. Och jag har lovat att skicka till dom flästa.

gammal jag vet, hehe, men sjukt bra :O


hjälp henne att vinna!

Tänkte att jag skulle kunna vara lite snäll mot en av en som tittar in.

tävlingen avslutas ons 15 juli kl. 15.00

Länken till hennes tävlingssida: http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338

Många kramar//Hanna

Hjälp henne nu?

090714

Nu har jag varit riktigt slarvig med att blogga. Läste nyss igenom vad jag skrev när jag kom hem. Det var inte direkt jättebra, men jag var så förbaskat trött så jag tänkte inte så mycket på vad jag skrev.
Men nu kan jag ju börja berätta vad jag gjorde i söndags kväll. Det blev inte att titta på film, eller delvis. Vi blev bjudna till Jonna och jacob. Alice var oxå där. Så vi satt och såg på tv en stund. Jonna berättade att hon kommit in på frisör. Ett stort grattis till henne! Sen så såg vi twilight, igen. Den är ju sjukt bra!  Fick nu höra idag att det ska ju komma en 5e bok.
Och så åt vi lite mys oxå.

Igår så var vi hos Elin och Albin. Vi spelade krocket och kastade pil. Vi hade tänkt fara och splea tennis, men planerna var upptagna. Vi spelade tv spel och åt mys. Sen så såg vi på film, från när elin och albin var små. Faktiskt riktigt kul. Vi skratta hela tiden nästan. Sen så planerar vi oxå en liten kampingsemester, som vi alltid gör. Men det blir när vädret tillåter. Vi hade tänkt fara idag, men då fick tim feber...

Men vad har jag gjort idag? Jag har faktiskt legat på stranden för 3e gången! Det har ändå varit rätt så bra väder idag. LIte moln och så har det blåsit lite. Men solen har ändå tagit på. Så himla skönt att veta att hela sommaren inte bara är regn. Men om det nu skulle ha varit det så har jag ju chansen att ändå vara brun till vintern, hehe. Längtar sjukt mycket. Snart bara en månad kvar!
ikväll så ska jag (och nu är det ska) bara sitta och se film och äta ur min glass, som jag inte har hunnit smaka av ur ännu! Mamma ba: ah, vi far ut ikväll och gör något roligt, allihop! Nej tack, inte ikväll. Nu har jag varit utte typ till tre varje natt under hela sommarlovet. Så det vill jag inte. Tror oxå att jag ska ta och fixa naglarna. Dom är inte så där jättevackra just nu. Gammalt nagellack, ofilade osv...
Tror pappa håller på att laga mat nu. Så ska väl börja dra mig neråt mot köket. (ja, jag sitter vid mammas jobbardator)
Sen så tror jag att papa skulle köra lite med oss, har inte tränat nu på dom senaste två dagarna... Sen, sen så ska jag och min glass umgås lite.
(kommer oxå, om jag kommer ihåg, att lägga ut bilder från i lördags)

Ha det bäst bitches! ♥


090712

Hallå!

Kom nyss hem. Vi har haft jättekul! När vi kom till skellefteå så gick vi på stan en stund. Jag köpte mig en grå klänning på Cubus. Sen så gick vi och köpte mat medans vi väntade på nästa buss. I bussen så tog vi en massa kort oxå. När vi  ko fram så skule vi åka båt till emils stuga. Jag paulina noa petter emil och tobbe var genomblöta när vi kom fram. Det skvittrade spå himla mycket vatten så det var bara att hänga upp kläderna på tork. Väskorna var blöta, paulinas kudde, ja allt. Men när vi hade packa upp och så så fick vi fika. Sen så var det några som badade. Vi startade bastun och jag och paulina fotade som galningar. Till  middag fick vi grillad kyckling och potatissallad. Det var förbaskat gott! Sen så badade vi och bastade. Några pabblade kanot. Emil åkte vattenskidor på kvällen och så såg vi på film. När vi vaknade nu i morse så var det bara att börja packa ihop siga saker och så fick vi lunch, hamburgare. Sen så har vi bara suttit ute på verandan. Det som skulle vara bra väder idag. Det är jättemolnigt och så duggar det. Jättekul då! Sen så började vi röra på osshemåt. Några åkte bår och några bil. Sen så bussen, igen. När vi kom till stan, igen, så sprang vi och köpte BJ. Så nu efter middagen så ska jag ut och gå, sen ta en skön ducsch och sen lägga mig på sängen och se på tv med min glass och lite annat gott som blev kvar sen igår.
och nu är jag så förbaskat trött så jag orkar inte lägga in nå bilder

090711

Godmorning!


Snart så ska jag och paulina hoppa på bussen med alla andra härliga typer och drar till byske. Mer om det skriver jag om i morgon.
Men nu kan jag ju berätta vad jag och tjompan gjorde igår kväll. Vi fjortade runt, som ni kanske ser. Sen så har vi varit ute och gått, typ 500 meter. Suttit vid datorn och varit hos jennifer och sett på film. Nu kommer jag inte ihåg vad filmen hette, men nånting med apartment iallafall.

Ja, ha en bra dag, för det ska jag ha. Puss!


paulina kväll

Ska snart slänga mig in i duschen, paulinagumman kommer hit i kväll. Tror att vi ska vara här hemma själva så vi får se vad vi hittar på. Imorgon så ska vi ju till emils stuga så vi ska gå och köpa lite mys till det.  Sen så hittar vi säker på något kul. Hoppas att alla kommer att ha en bra kväll.

Kram! ♥


090710

Hallå alla läsare!

Fint väder vi har idag va? Nä... Här regnar det och är super tråkit! Vart fasen är solen och värmen?!
Det är så tråkit att blogga när det är sånt här väder. För man har inget att skriva om! Ja idag så har jag bara suttit inne opch gjort ingenting... Hur kul låter det på en skala 1-3? Nä, jag står inte ut mera. Jag ville ha en varm och bra sommar. Och vad får man? Regn regn regn...
Men nu ska jag sluta gnälla och låta dyster och sur. Jag har faktiskt roat mig lite gran nu på morgonen. Har skaffat ett lite lättare bildprogram. För jag förstår mig inte på fotoshop och såna svårigheter. Så jag skaffa mig Picasa 3,  och det var jä ändå rätt så bra. Men jag kan inte riktigt med det. Även om det ska vara simpelt att hantera bilder, så lyckas jag ändå inte. Iallafall inte så värst bra...


Ni ser ju själva hur otroligt bra jag är...

Nä, nu ska jag ta och göra mig lite frukost och sen tror jag att jag landar framför tv resten av dagen.
Jag hör av mig senare idag!

Myskväll och svar på frågor

Hallå!

Kom nyss hem ifrån Frida. Har nämligen varit med henne ikväll. Vi har pratat och myst framför tvn med lite fika. Vi såg på Kyrkogårdsön.  Den har man då sätt ganska så många gånger, men den är typ ändå bra, haha...
Vad har ni gjort ikväll? :)



Ja, nu ska jag oxå ta och dra upp svaren på erag frågor.

varför ska du ta hål i naveln? Hur många piercingar har du när du har gjort det? Har du tänkt ta några fler efteråt?
Jag tycker att det jättesnyggt! Och en del får en bra navel att kunna göra det i. Och jag hade turen att få en sådan bra navel! Efter navelpiercingen så har jag 5 stycken. Ja det har jag. Jag ska ta och fylla ut mina öron med flev vackra smycken. Men jag tror inte att jag satsar på ansiktet. Tycker tyvärr inte att piercingar i ansiktet är så väldsamt snyggt. Men det är ju bara vad jag tycker!:)

hur ofta pullar du?:D:D
Hehe, paulina? :)

brukar du ha sexdrömmar?:D:D:D:D:D:D
alltid om dig stumpan! <3

Hur gör Jesper för att va så satans snygg ? :O
Jag vet faktiskt inte. Det bara blev så? :)

Hur snygg tycker du ärligt att du är på en skala från 1-10?
Ska jag vara ärlig? Ja, jag kanske ta och ge mig en 9 när jag har en bra dag. Men annars en 6 eller 7.

hur många instrument kan du spela?
tre stycken (trummor, piano och gitarr) plus att jag sjuner!

bästa "skönhetstipps"? :)
Ja då har jag två ganska så bra (som jag vet fungerar!)
Ett är på en jätteänkel ansiktsmask för problemhud. Du gör ett ansiktsbad eller skrubbar huden försiktigt med en handske och varmt vatten. Sen så lägger du på ett lager med äggvita. Låt den sitta i ett tag och tvätta bort med varmvatten. Gör detta just innan du ska gå och lägga dig och varannan dag i ev vecka. Så ska du se att finnar och porer ska ha minskat!
Sen så har jag ett jättebra tips på hur du får fina sommarfötter! Gör ett varmt fotbad på kvällen. Där du oxå filar fötterna nogrant. Sen så lägger du på en tjock hudkräm eller salva och på med ett par tåsockar. Detta ska du oxå göra på kvällen. För du ska sova med sockarna på. Sen på morgonen är fötterna fina och mjuka!
(ett tips. gör allt detta på en och samma kväll framför tvn till ett bra program. Så det blir som en avslappningskväll. Och för att det sak bli ännu skönare. Ta en lång promenad eller en joggingtur och en varm skön före!)


Vad har du för framtidsplaner?? =)
Ja, jag börjar ju som sakt bara 9an till hösten, så jag har väl mäst bara drömmar. Men det närmaste planerna är ju att få sig in på frisör eller musik på gymnasiet. Men det rätt oxå länge kvar, så måste plugga upp mig till högre poäng nu i 9an. Efter gymnasiet kan man snacka framtidsplaner. 

ÄLSKAR DU MIG?!?!?!?!?! :O :]
Klart jag gör Johanna!<3

hur gammal kan en fågel bli?! :S
Hur ska jag kunna veta det?

hur snygg tycker du att jag är på en skala av 1- 10?
7 kanske?

Skönt att bo mitt ute i ingenstans? :)
Ja, faktiskt så är det det. Men ska jag vara petig så bor jag ju inte mitt ute i skogen. Bor ju i ett samhälle. Men om ni 08er tycker att det är att bo mitt ute i ingenstans  så är det väl så. Men hällre här än mitt inne i storstan! (men jag vet redan nu att det är just där jag kommer att finnas i framtiden...)

Hur viktigt är smink för dig?
Det är väl jätteviktigt? Nä faktiskt inte. Jag har det för att delvis täcka min orenahud (men jag vet att det bara blir värre när jag använder smink...) Och man är ju vacker i smink. Men tjejer som fakrist vågar visa sig bland folk utan smink, inte ens mascara. Så tycker jag att dom är vackrast, eftersom att dom vågar visa hur man ser ut i verkligeheten. Strunt i om man har fräknar eller nån por här och där. Dom är forfarande hur vackra som hälst!

Hur ofta använder du smink?
När jag ska vara "fin" och så. men hemma och ibland när jag och kompisarna bara ska hänga så struntar jag i det. Man känner sig fri utan en massa kladd i ansiktet!

Hoppas att ni blev nöjda med svaren!


090709

Hallå alla!

Kom ganska nyss ut från duschen. Jag, pappa oxh tim har faktiskt cylkat runt åbyn. Det är väl 2,3  mil kanske? det tog ungefär 80 min. Och nu känns det jättebra! Fick oxå min sovmorgon. Sov nästan ända till halv ett. Så utvilad var man, tills vi drog igång och cyklade. Sen när vi kom hem så gjorde vi lite styrketräning oxå. Pappa står nu och lagar mat, så jag ska väl ta och dra mig mot köket snart. Får kanske ta och skriva ett litet inlägg senare. Det dåliga med sommaren är att man inte gör så mycket på dagarna. Så det finns inte så mycket att skriva om. Eller, vad tycker ni?
Ikväll ska jag oxå lägga in svaren på era frågor. Så skynda på att ställa fler här!

Ska oxå ta och bjuda på en bra låt, nu när vädret inte är på topp!


ja, jag tänkte...

...att jag ska ta och skriva ett litet inlägg nu innan jag går i säng. Pappa har lovar sovmorgon imorgon (yes!) men då ville han att jag ska ut och röra på döfläsket (som om jag inte gjort det nu dom senaste tre dagarna?) Så det blir nog ett varv runt sundet. Varigerande jogging och powerwalk. Ja, jag är ju bara 15 år. Men jag gillar faktiskt att vara ute och gå. Det är jättekul! Men nu ska tjompan här gå och lägga sig. Vill faktisktinte sova bort hela dagen. Och så vet jag att vid 9 så  kommer pappa in, vare sig jag vill eller inte! Så godnatt sötnötar!!!


(svaren till frågestunden kommer upp vid 22-23.00. Sätt fart! :D)

Hemma!!!

Hallå!

Ja, nu har jag redan hunnit spela lite gitarr. Men kom hem ungefär för en timme sen. Vi har faktiskt haft det rätt skönt. Vädret har varit rätt så bra ändå! Och det här har vi gjort: Vi har spelat fotbollsgolf. Tim ville på skyttebaban så vi for dit en sväng. Sen så har vi varit ute på havet i flera timmar. Pappa tim och mange fiskade, men inte jag. Jag gillar inte det. Men jag följer gärna med och bara sitter i båten. Det blev jättefint när solen började gå ner. Det lyste gult överallt och vattnet blängte och åh, jag tycker verkligen om solnedgångar. Dom är jättevackra! Så jag har bara legat längst fram i båten och kollat på det vackra med en godispåse, ballerinakex och cola, hehe. Jag hade då jättemysigt!

Hoppas att ni har haft en jättemysig kväll oxå! Och att den fortsätter bra!

Kan ju oxå berätta vad som igentligen hände igår kväll oxå. Det var som lite småprat om att fara till jennifers  mormor och sova där. Men det blev inget av. Sen så skulle några till frida istället, men jag orkade inte. Så jag och pappa köpte glass och frukt (som vi värmde i ugnen) och hade en liten myskväll hela familjen istället. Mamma ska nämligen bort, eller är borta så hon ville mysa. Det var faktiskt jättetrevligt det oxå.

Sen nu så läste jag en kommentar om att jag ska lägga ut lite fler videos när jag spelar och sjunger. Vem nu det kan vara som frågar det? Men då kan jag ju meddela att jag vetefasen om jag har tid, just nu. Men jag lovar er att ni kommer att bli så läss  mina videos så det är inte sant! Sen så har jag och pappa pratat om att spela in lite låtar. Låtar som han skrivit när jag var liten och kanske några covers. Maybe maybe

Nu fick jag oxå ett sms av emil om att vi ska fara till hans stuga på lördag. Sova över och såna saker. Tror att han har vattenskidor? Aja, nu blev jag iallafall jättetaggad på att få fara dit! Kommer att bli fett kul!!!

Ska ta och göra lite annat nu. Puss och kram!

090708

Godmorgon alla glad!

Jag har just avslutat ett pass med pappsen. Det blev ganska lungt, därföv både jag och tim har jättemycket träningsvärk! Men vi har cyklat, harft smidighetsövningar och styrka. Så nu känner jag mig jätteduktig! Ska ta och hoppa in i duschen och sen så ska vi dra till farmor. Kommer nog att inte ha så kul så ni får gärna smsa mig. Har nämligen gratis. Så om ni vill vara sociala eller fråga något. Självklart så får ni vara anonyma, annars skriver ni vem det är ifrån.

Men nu innan jag drar så tänkte jag oxå fråga en sak. Det här woopa eller vad det nu heter. Är det verkligen bra? Kan någon vara snäll och förklara lite mer noggrant vad det innebär och så. Har fått massa kommentarer om att det ska vara bra och gratis. Men är det verkligen så? Tack för svar!

(glöm inte bort frågestunden här)

Ha en jättebra dag och hoppas att ni smsar! Kramar!!!!

(0730830232)



Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år. Javisst ska han leva, javisst ska han leva, javisst ska han leva uti hundrade år



Grattis grabben! 14 år, det måste kännas toppen! Hurra Hurra Hurra!

och här ska det stå en rubruk.

Hallå!

Klockan närmar sig 6 och jag har jättelite att göra! Jennifer ringde vid middagen och frågade om jag ska med till bgm och sova där. Men jag vet inte hur det blev med det. Visst skulle det vara kul. Men det regnar ute och vi ska ta mopparna dit. Sen kommer det inte att bli någon sovmorgon heller, ska upp till farmor imorgon. Så få se hur det blir med det. Det är ju inge roligt att sova med kopisar om man måst gå och lägga sig. Man vill ju vara uppe. Det är ju det som är grejen!
Men om jag inte far dit. Vad sja jag då hitta på? Hela dagen har jaga bara suttit och gjort ingenting. Är så grymt läss! Kan inte ni komma med något tips? :)

(glöm inte frågestund här!)

090707

Hallå!

Idag så fick jag faktiskt sova ut. Vaknade vid 2 nån gång. Så det blev ingen träning för mig idag. Det regnar och är inge roligt ute. Så pappa sa att vi skulle hoppa det idag. Då är det ju inte för att jag är gjord i pappaer, men han ville inte att vi (jag och bror) ska bli sjuka nu när vi nyss har dargit igång det här. Men när jag hade stigit upp så var det ju bara att slänga i sig lite lunch. Det blev pasta sallad, som pappa har gjort. Det är jättegod! Ska försöka att fixa fram recept på den. För den är sjukt god! Efter det så har jag inte gjort så mycket. Spelat lite sims, hehe. Sen så mäskte jag nu att headern som frida gjorde har inte samma rosa färg som bakrunden. Haha, men orka. Den är fin ändå! (bara virre som tycker den är ful. dumma dig! :D ) Den är iallafall mycket bättre än den förra! Så det orkar jag inte bry mig om.
Nu ska jag se på film med pappa och lillebror. Så ha det bra så skriver jag senare idag!

En massa pussar och kramar! ♥

nu sista inlägget för ikväll

Pappa har tänkt köra stenhårt. Ska upp kl 8 imorgon. Längtar inte... Och nu har jag inte heller så jättemycket att skriva om. Sitter här och lyssnar på hurtful, favorit! Och jag är ju sjukt nöjd över min nya header, som ni kanske fattar.
Sen kan jag oxå passa på att berätta en rolig grej. En väldigt rolig grej. Mina näraa vet redan om detmen jag ska pierca naveln. Förut så var jag helt emot sånt. Och igentligen så gillar jag tatueringar mer. Men mamma gick faktiskt med på att jag skulle få ta hål i naveln istället. Hon säger att en piercin går ju altid att ångra. Så jag är fan taggad på det! Men det blir  ju inte nu direkt. Utan kanske mer mot vintern. Nu på sommaren vill jag bada, sen på hösten så ska vi till utlandet, så vill  inte riskera att få infektion eller att inte kun´na vara rörlig då!

ja, det var väl allt för mig idag! Godnatt och sov gott alla söta!


Kolla!

Gud så gullig hon är! Fixat en jättefin header åt mig! Gulli gull gull!! Puss på dig gumman!! <3
Vad tycker ni läsare om min nya header? :)
(ska bara påpeka nu att min header, att den liknar fridas beror på att jag har dålig fantasi och tycker att hennes är så fin så jag ville ha nått liknande, hehe)

 klicka på frida för att komma till hennes blogg! :)

Glöm inte

Frågestund pågår HÄR!

090706

Hallå alla glada!

Idag är det måndag och hilma skönt att veta att man slipper skolan, ännu en gång. Men det regnar och är skitdåligt väder här. Så det är inge kul att gå utanför dörren... Men efter regn kommer solsken!
Jag nämnde ju igår att nu börjar mitt nya tränarliv, hehe. Pappa har som sakt laggt upp schema för varje dag nu under hela hans semester. Så i morse så tränade jag 135 min. Så är ganska så slut! Sen efter det fick man ta sig en skön dusch, hehe. HAr oxå fått ett nytt litet besöksrekord. Över 200 tittade in igår. Inte nå större summa, men det är mycket för min blogg som inte är så jätte poppis :)

Men här. Igår så fick jag en jättefin kommentar.
 

(klicka på bilden så kommer du till hennes blogg)

Det står:

förlåt om jag stör. förlåt om detta uppfattas som störande reklam.

jag är en helt vanlig tjej som skriver om min enkla vardag, mode o lite om det lilla extra.

i min blogg kan du följa mig, den riktiga linda, genom mitt liv som före detta långtidsjukskriven,
o till mitt liv som det ser ut idag.

Jag vill att du tar dig en titt i min blogg, o även att du följer mig via bloglovin.
jag följer så klart även dig.
Jag tycker nämnligen att det är dags för oss små bloggare att ta oss uppåt,
att vi får synas och höras. Det är minsann vår tur att glänsa och vår tur att bli hörda, inte sant!?

Tillsammans kan vi ta oss uppåt, o
samtidigt ta ner dem alla provocerande bloggare som ljuger, är ytliga, bedrar och spelar ett spel.

summan av alltsammans:
titta in hos mig, följ mig via bloglovin, vi ska nå toppen tillsammans!

Jag tycker att orden är ändå ganska så starka. Det är jättekul att nån verkligen vill. Och jag tycker exakt som henne!
Nån fler som håller med och tycker som oss? Så skriv det. Skriv vad ni tycker och tänker när ni läser det här.

Hoppas att ni har en fortsatt bra dag! ♥

gudar som styr sverige



Jag vet, ni vet att ni hatar att älska dom http://emopetternoa.blogg.se/ <33<3<33<3<3
THATS LIFE BITCH!

nattuggla och frågestund!

Nej det är jag inte och det är förästen inte så sent än heller. Men igentligen så borde jag ligga i min säng just nu. Pappa har semester, så då blir det inga varma sköna sovmornar inte... Utan ut och träna. Men det ska faktiskt bli skönt att få röra på sig. Men nu när jag sitter här så börjar jag tänka på en sak. Läser ju dessies och paows bloggar lite då och då. Och dom skriver ju ibland att dom är ute på landet. Där typ inget folk existerar, och vad kan det vara. Nån mil utanför stockholm centrum? Jag fattar lixom inte. Det är väl inte direkt ödemark där heller? Ja, för er 08er som tycker att det är "landet" som ni kallar det. Så kom aldrig upp till norrland. Bara om ni verkligen vill se det riktiga "landet". Här finns det gott om mysig skog!



Och nu fick jag plötsligt väldigt lite att göra? Så jag kör en FRÅGESTUND. Och ni kan reglerna, ös bara på med allt ni kommer på. Skriv anonymt, who cares? jag kommer ändå inte att lägga ut era namn. Om ni inte vill det förståss. ehm, svaren säger vi att dom kommer på torsdag, bra.

Godnatt puss!

bara att inse

♥ mig. Alla vill ha mig lixom



FJORTISVARNING112!!!


nu har jag...

nu har jag nyss kommit ifrån matbordet. eller jag stog vid spisen och åt en varmkorv. Gott, int... Kusinerna for ganska så nyss hem. Men morgan han då få sina presenter. Bla en mjuk kast grej. Som vi har stått och kastat hela dagen. Och jag har varit så trött så jag har skrattat och skrattat. Typ som igår när vi åkte gratisturen. Jag kunde inte vara tyst. Och så fick jag sjukt mycket kramp i magen av allt skrattande. Oj vad kul!
Men sen så har morgan tjatat om att jag ska spela the sims med han hela dagen. Han fick se, i torsdags, att jag spelade det. Och han blev helt kär i spelet, haha.

Men ikväll så ska jag nog köpa mig en fet godispåse och lägga mig och se på tv. Det är  mys för mig, nått... Men det är skönt att få vara ifred en stund och bara koppla av, med godis :)


här är det en bra hårdag osv.

Hej hopp, gummisnopp!

090705

Hallå alla glada!

Kvällen igår var sjukt rolig! Att få vara med goda vänner, åka en massa karuseller och ha skitroligt. Kan det bli bättre? Ja, jag kan ju berätta lite vad vi gjorde. När vi kom in så gick vi tjejer på dallas-sallad, hehe, (som var fullproppat...) och käkade pizza. Där mötte vi upp emil, petter och noa. Efter maten så mötte vi elin och ida utanför dallas. Vi gick mot torgen och satt oss på en bänk utanför området och väntade. Nägra tog ut penga och så. Sen hann vi springa in på ica typ tre gånger. När vi kom in så mötte vi upp paulina hakan sebbe john och oscar sen så gick vi och åkte som galningar hela kvällen. Ja, jag åkte den stora gungande rosa saken tre gånger på mindre än en halvtimme. Mådde piss efter det. Sen så fick vi åka en jävligt kul sak gratis! Ja, vi skulle åka den, men då gick den typ sönder. Sen när dom hade lagat den så så åkte vi den+ en gratis gång. Och efetr det kunde jag inte andas, inte stå såg suddigt och mådde piss. Har ont i magen än... Men kul hade jag, som fan! Men då fanns det ju lite saker om man önskar aldrig hänt. en grej är ju att jag aldrig blev släppt med blicken. Fick inte vara ensam med mina kompisar. Men men, vad gör man?

Nu när jag vakna så hade jag skit ont i magen, armarna, och rumpan. Har en massa blåmärken över hela ryggen, har tappat en massa skin i händerna, har jätte ont i nacken och rösten är åt pipsvängen. Har knappt själv vad jag säger...
Men vad gör man inte för att få ha kul med sina vänner?

Ska gå och fika hos mormor nu. Morgan har fyllt år, så vi ska väl fira han.
Ha en bra dag! ♥


egobild

busa i bilen på vägen in

samma här dock (dessa bilder finns det säkert tusen av!)

mat på dallas

petter noa emil erica

anki jenka hakkan frida

petter noa emil erica

jag johanna nicko

johanna nicko lisa, påväg till bajamajorna :)

vi stekte lite med  johan. (på bilden jenka johan matilda)

och den äckliga saken, som jag vägrade åka. i sitter lisa anki frida paulina matte. Om jag glömt nån säg till!

till er som nu vill ha bilderna (vänner) så finns det fler! :)


090704

Godmorgon!


Vaknade ganska så nyss. igår kväll somnade jag dty vid 3. Jag ärs om ett litet barn som väntar på jultomten, hehe. Men jag längtar så sjut mycket! (och nu har jag nämt det ett antal gånger så ni borde förstå nu, hehe) Pappa har gjortlite god frukost. Värmt baguetter och sånt. Så ska ta och gå iväg coh fika lite. Sen så hoppar jag in i duschen och börjar göra mig klar. Redan? kan många börja fundera, för vi ska fara 4. Men jag är så sjukt seg så jag måste börja i förväg. Sen så vill jag inte srtessa upp mig. Och, så är mitt hår svårtorkat, och jag vill ite använda hårtork. Blir bara risigt... Vädret är ju inte så bra. Bara drykt 12 grader ute och så blåser det. Fyfan. Jag som ville ha jeansshorts! Nu måste man ju typ ha på sig värsta vinter kläderna... Ska oxå ta med ett parablt ifall att. Molnen ser inte lovade ut. MEn det ska inte hindra mig ifrån att ha kul inte!
Så hoppas att alla får en bra dag och en rolig kväll, för det ska då jag ha!  

Skriver mer om stads imorgon. Med lite bilder och sånt.

Puss!!!

bjuder er på favoritlåten, så att stämningen kommer igång!
 

jävlar så skönt!

Jävlar så skönt! Vann med 4-0. Det känndes riktigt bra, med tanke på hur det gick sist vi spela mot sunnanå. Så nu inatt kommer jag att sova riktigt gott. Om jag nu somnar. Längtar så sjukt mycket till imorgon. Få vara med vänner, göra vad fan man vill, och åka sjukt mycket karuseller, hehe. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen så ska jag ta fram lite mys till jag och grabbarna. Sen så blr det att sitta och mysa i soffan hela kvällen.
Och nu är det oxå klart när vi ska dra oss mot stan. Så skelleftebor, akta er för burträskare under lördagkväll! RAWR!



090703

Hallå alla goa läsare!
Inatt så sov jag riktigt dåligt. Myggnätet var insatt och så var det typ storm ute. Gissa om jag frös? Det var bara att plocka ut det och lägga sig och sova igen. Men det gick inte så bra. Somna om där vid 7. Sen vid 11 så kom mamma och väckte mig... Hon är ledig idag, så vi skulle hitta på något kul. Så vi drog till stranden. Inte har det varit bästa vädret idag men. Det var  ändå ganska skönt att sitta där.
Ikväll så har vi match mot sunnanå kl 7. Inte missa det inte, så kom och kolla? :) Sen så ska mamma och pappa bort ikväll, så jag och brorsan är hemma själva. Skulle tro att vi går och köper oss lite mys och sen ser en bra film. Som vi brukar göra. Och nu efter ikväll så har vi sommarlov från fotbollen, så skönt!
Imorgon så drar jag och gänget på stadsfesten. Ska bli så galet kul! Längtar sjukt mycket.

Hoppas att alla haft en bra dag och att fredagskvällen blir bäst!
Puss ♥


090702

Hallå!
Har inte hunnit skriva nå idag för att jag har typ inte varit hemma och så. Vakna, tog en dusch och sen så följde jag Tim på markanden. Där var det så här sjukt varmt så jag köpte mig en slush. (Är ni sugna på att prova att göra en hemmagjord slush? Hittade recept  här). Efter det så gick jag och tim på ostens hus och fikade. Pappa hade några fikabiljetter, så det var väl lika bra att gå dit. Sen s  följde jag mormor till berglund. Där hon har vattnat blommor och sånt, medans jag har bara njutit av att få vara där. Det är ett så grymt sköt ställe! Längtar tills vi ska dit igen. Sen så for vi hem och käkade lunch, sen så for jag och städade.  Och tro det eller ej, men det blev riktigt fint och rent där inne. Så nu är det bara för nån ny att flytta in där. Känner mig väldigt stolt. Efter det for jag och pappa och köpte glass och fruktsallad, som belöning, hehe. Så just nu sitter jag och tuggar i mig det. Riktigt gott är det!
Och nu ikäll så ska jag bara njuta av min glass och se på tv hade jag tänkt. Jag och brorsan hade tänkt se en bra film.
Hoppas att ni läsare har haft en bra dag. Berätta gärna :)

Puss och kram! ♥


Haha

Brorn min köpte en, ja, struts? av nått slag. sen så hade vi skitkul helt enkelt!
(typiskt jag och tim humor)




hallå hallå!

Kom ganka nyss hem ifrån en rolig kväll. Tyvär så hade jag kameran på laddning, så jag kan inte bjuda på några mysiga bilder ikväll. Men vi har badat och så. Sen så drog vi till nickos stuga och såg på film. Nu  minns jag inte vad den hette, men det var riktigt bra! Johanna hade köpt den idagpå marknaden.

Just nu sitter jag och tuggar på en munk, som  mamma har köpt idag. Och så lyssnar jag på en massa goa Michael Jackson låtar. Fick ju veta,  nu när vi var i piteå att han gått bort.  Inte för att man är världens fan. Men man kommer ju att sakna han lite. Kungen av pop lixom. Och hur många bra låtar som hälst! Men men, man lever och dör. Nä, nog pratat om honom. Imorgon så ska jag städa lägenheten, får se hur det går. Fast mormor har lovat att hjälpa mig. Är ju inte så kunnigt på att torka fönster och sånna saker.
Hoppas att ala har haft en bra dag. skriv gärna vad ni har sysslat med. Puss! ♥

har världen fått tillbaka gudarna?

http://emopetternoa.blogg.se/ back i business


090701

Hallå! Idag är det den förrsta juli. Och nu tänker man att det inte är länge kvar till skolan, vill ha mera sommarlov ju! Fasen, typ halva sommaren har gått! Och vad har jag gjort? INgenting typ, hitils. Eller jo, jag har gjort ganska mycket ändå. Och nu har jag hjärnsläpp... Har inget att skriva! Eh, igårkväll såsåg jag morden i midsomer med mamma. Sen så såg jag into the blue med brorsan. Jag och ann-sofie var ju ute och gick en ganska bra bit. Jamen det händer faktiskt inte så jättemycket igår.ellerdet händer ingenting faktiskt.
Och nu i morse så väckte jag brorsan vid 10, för att vi ska köpa något till mogge,  som fyller år imorogn. Ja, då stiger han upp  och tar på sig två timmar  till att klä på sig och äta frukost. Sen så kommer han på (en kvart före) att han ska sälja korv nu 12-14. Asså, jag får spader! Jag har gått och väntat i två timmar på att han ska bli klar, sen så kan han inte för att han, åh, det går inte förklara hur sur jag blir på han. Fast såhär har det varit nu sista året. Han stiger aldrig upp på morognen. Blir så himla less på han.
Ja, jag får vänta tills han kommer hem, så får vi gå då.
Men nu, nu så är jag helt tomt i huvet. Jag får skriva senare,typ ikäll nån gång.

Ha en bra dag dudes!


RSS 2.0