Say it with music -

091130

Tjabba!

Sitter här och omistalerar sims 3. Och käft, för det är faktiskt rätt kul ibland. Sen blir det säkert oxå en massa plugg, på historia tjafset...
Och så har vi övatpå dansen. Och våran blev riktigt bra, tycker jag. Ska fråga när dansen sak äga rum, så ni kan komma och kolla! :D

Tänkte på något, men kom bara inte på vad det var... Jo just jah. ör er som inte sätt lapparna, så ska vi, 9a ha disco nu på fredag. 18.30-23.00. 15kr inträde och från 3-9. (allt detta för att få in pengar till resan i slutet av året) 
Men ska gå och käka, det ska väl ni oxå göra förmodar jag. Så, svälj inte ihjäl er!


HAHA;,TAGGA NÄR SNÖN KOMMER!




?



Hittade ett klipp, när Kissie bara förstorat läppen lite, och hon tycker att den är en aningens för stor.
I videon är hon snygg och har fina läppar, jämfört med hur dom ser ut nu...




Nu ska jag slänga av mig äckelkläderna och ta mig en varm, lång och skön dusch!

simma lugnt!

Hittade en massa bilder på kameran som tydligen tim hade tagit.


Att dom var fina? :)


091129

Första andvent. Julen närmar sig, man tar fram tomtar och man käkar tomtegröt, tänder första ljuset och lyssnar på julmusik. Såklart gör vi det här hemma, bara för traditionernas skull. Sen är det ju oxå skylltsöndag. FAn vad tiden går fort, nyss började vi ju skolan och så smäller det bara till, så är det jul.

Igår, så såg ju jag och brudarna new moon. Den var väl bra, men den känndes lite för mycket. Men bra var den! Man längtar redan tills 3an, pga ett riktigt knasigt slut, det blev bara som en "fortsättning följer"... 

Köpte oxå lite nya saker medans vi väntade på att vi skulle hämta ut biljetterna.


Jag är en liten smyckasnarkoman... Men jag tänkte att det skulle bli assnyggt till klänningen. Men då är det det att sist jag var in på stan, så kötre jag två andra halsband, som jag oxå tyckte skulle bli assnyggt till klänningen.
Sen har jag 7000 andra smycken som fortfarande har kvar prislappen...

Och nu kommer mamma in och vill ha med mig på byn. Ska se om man träffar nå roligt folk.
Ha en fin söndag och första advent!

091128

God morgon!

Här sitter jag, påklädd. Ska in på öppet hus (kolla in gymnasium). Sen så kanske det blir lite shopping och så avslutar vi med New Moon. Senare ikväll så ska jag oxå till elin, blir att se på tv och bara mysa skulle jag tro :)

Mitt WII har oxå gått sönder! Tårarna rinner över att jag inte kan spela... Nämen, det är faktiskt tragist. Jag älskar att spela (och ni som inte kan lista ut vad, är ni dåliga, HAHAH!).


Ni får ha en bra lördag!



taggar idol

Nä, det gör jag faktiskt inte. Det är bara yo y mi madre at home. Tim är på hockeymatch. Sen så har jag inget annat för mig ikväll. Men det kan ju samtidigt vara riktigt skönt att bara vara hemma, har inte varit det på flera veckor nu...

Så som sakt, nu blir det idol med en massa mys, popcorn osv, you name it.

Sitter här oxå och lyssnar på en riktigt vacker låt.
Maxwell- This Woman's Work. Never heard before, but it's really beautiful!


091128

Hallå!

Har alla  haft en bra dag?
Kan då börja att meddela att  det har inte jag. Visst, jag ska inte klaga över att jag mår dåligt, vilket jag inte gör. Men jag har varit sjukt trött hela dagen. Ska bli riktigt skönt med helg.


innan jag går och gör en massa annat

Så ska jag ta och ställa en liten "fråga".

Damer/tjejer/flickor, vilka trosor är skönast?

Det kanske är ett speciellt märke, eller form.

Själv tycker jag att hipsters är skönast. Det är bra passform på dem. Som nummer 2 kommer Björn Borg och stringen!



Kan ju vara kul att höra andras åsikter om det som sitter närmast kroppen 24/7!

Så, vad tycker ni?

wieee!

Pappa har nu ominstallerat datorn här nere. Tagga breda, dubbla plattskärmar! Äntligen känner jag mig på topp igen!!!



Tagga New Moon på lördag!

Läste Fridas blogg, och då skrev hon att hon har nu bokat biljetter till New Moon på lördag. Vi bestämde att det var lika bra att se den då, för vi ska lix in och kolla på gymnasium. Så det passade bra, att slippa betala dyrbussen ;)
Längtar typ lite ändå. Har ju sett första, så lika bra att se de andra. Och kom ihåg, jag är inte som andra. Man hör det typ av alla tjejer att alla är GALNA i Twilight, men inte jag. Okej det är bra filmer osv, men inte så att jag skulle joina en massa fanclubs osv. Det är för desperata...

Gott fika har man oxå fått i magen. Mamma fick då oxå en Soda Stream, så nu blir det lite dricka och popcorn framför tvn!

Ha en bra kväll!


Hitta nån random bild på MTV



091126

Tjabba!

Sitter här med mätt mage och bra musik. Och så kommer det nog att se ut restan av kvällen oxå. Mamma fyllde år igår, så idag blir det fika. Sen så har jag inga skolarbeten(?). Men ävem om jag skulle ha det så orkar jag bara inte. Ikväll så ska det bara lugnt och skönt.

Goda nyheter. Hade ett halvt poäng ifrån att spika hk provet. Lowa gör volter och jublar! Det känns så bra att komma igång med skolan, att ha bra resultat. Förra året sket jag fullständigt i skolan, men det har sina orsaker.

Igår hade vi som sakt oxå matteprov, fock veta att det hade gått bra, men man vill ju såklart få veta ett resultat. Hoppas på vg!
Sen nu när man tycker att allt ska lugnaner sig så kommer det mer. Ska redovisa föredraget, förhoppningsvis, på måndag. Tisdag redovisa engelska, det blev inte idag. Sen så kommer det upp två prov nu i biologi och historia.

Men nog pratat om skolan, det får bara alla på dåligt humör.
Idag, så var vi och såg på någon random dans. Helt värdelös. Jag lovar att jag gör dubbelt så bra dom dem med ögonbindel! Nä okej, det var en lögn, men dom failade hela tiden. Dom var riktigt dåliga...
Och vad var då den här dåliga dansen för något då? Det var en "kines" och nån annan random. Sen var det en kille som spelade trummor, som där oxå stog och skrek. Han skrämde då ihjäl mig.
Så den resan var helt onödig. Jag hade hellre stannat och haft biologi, seriöst.

Sen när vi kom tillbaka till skolan så fick vi gymma. Riktigt nice.


Bättre sent än aldrig!



Som rubriken sa det. Jag hade nämigen inga bilder från vårat lilla projet sen i fredags. Så jag snodde den här bilden från Anki's och Matte's blogg. (Fler bilder finns att se om du klickar på deras blogg. )


Känner mig så jävla bra!

Tycker att jag lyckades ganska så bra med att få hela alltet lite bredare, eller? Sen så mytte jag ut det ljusa mot mörkt. Det är ju ändå vinter, så då kan man skippa allt det ljusa. Sen headern ska jag göra om senare, gjorde bara en snabb en, men det duger väl än så länge.

Nu ska jag ta coh sätta mig med lite läxor, och så tagga träning ikväll. Det roligaste är nästan efter träningen, då man får basta. ÄLSKA BASTUN!!!!!!



fråga

hur gör man bloggen breeeeeeeeeeeedare?

091125

Den här morgonen börjar ju bra oxå... Det börjar med att pappa kommer pch väcker mig för att vi ska fira mamma, men jag råkade somna om... Sen kom mamma in med världens fart, för att låta irriterad och så petar hom mig rakt i ögat! Har jävligt ont just nu... Sen så går det inte att överföra bilderna till mitt föredrag på USBn. Den måste instaleras, men det har jag inte tid med. Får hålla tummarna att intrenet fungerar på projektorn och att den här dagen inte blir lika misslyckad som morgonen. Jag kanske gör bort mig helt totalt inför hela skolan!!!!!!!



Brun och fin. Nu, blek som snö...

feta ben

har prova klänningen nu till säkert hundra olika skorpar som vi har här hemma. För att göra en lång historia kort, så lämnade jag igen mina skor för att mamma skulle till skopunkten. Hon hittade inga skor där som jag gillade och nu har jag inga skor alls... Ska in 7 dec, få se om jag hittar några nya annars brinner jag av!
Men det är inte det jag är mest irriterad på. Utan min så otroligt snygga nederdel. Då tar vi det uppifrån och ner. Brösten får väl ett godkänande, midjan, nja... okej, den duger väl. Rumpan, stor som fan! Låren är feta as hell! Och så blir vaderna vackra. Det är nog det finaste på hela mig, från knäna till fötterna. Men ÅH SÅ BRA DÅ, MEN VAD SKA MAN GÖRA MED RESTEN?!?!?!?!?! Blir så jävla less...

Tack och hej, leverpastej...


vad tycker ni om detta?



Paramore kör King of Leons Use Somebody

4 song & a fight

Ursäkta till er som hann se TEST inlägget. Men jag behövde det till mitt föredrag som jag håller på att förbereda. Om jag har tur så är det klar redan till imorgon ;)

Men annars i skolan idag då? Provet gick rätt så bra. Sämmre än ett VG blir det inte, med ren magkänsla. Imorgon är det matteprov så vi har haft genomgång i det, + att jag tog hem boken. På torsdag är det redovinsning av musikarbetet på engelskan, så det måste göras klart oxå. Hade lektion med 8 i spanska. Och nej virre jag har inte 8ans kurs. Smög in, för dom såg på film och jag ville oxå se film. Fast jag såg den förra året :P

Och vad gör jag just nu? Sitter här för mig själv och galer och skrålar till en massa random musik, SKITKUL!


Lockar på balen eller? :)

091124

God morgon gullnosar.

Tyvärr blev det inte att jag skrev något igår. Men det känns som jag är efter i skolan och har en massa saker oklara och så är jag oppsterssad över allt och inget, riktigt jobbigt... Men mycket beror nog på att snart ska man gör agymnasievalet och mina betyg stinker. Jobbar som fan för att få upp dem, men det är jävligt svårt. Nu tex så glömde jag bort att vi har HK prov idag, om konsumentkunskap, så jag blugga som en jävel hela kvällen. Så nu kanske jag kan skrapa ihop ett godkänt iallafall... :(



Tänkte oxå dra en liten morgon fråga.

Om ni har sovmorgon, skulle ni stiga upp för att få mer tid vid bloggen/annat eller sova ut?


Ha en bättre dag än vad jag kommer att få!

091122

God morgon solstrålar!

Har tyvär inte tid eller något att skriva om, för ska ta och städa hä hemma. Det ser förtaskigt ut... Sen så ska jag oxå baka, nougatrutor ;)


kolla vilkent kort hår jag hade!

091121

Här sitter och skrålar för mig själv. Är hemma själv... Och så fixar jag hem Jennifer's body. Den verkar bra.
Sen idag så har jag varit en sväng på stan. Köpte en present till mamma, två halsband och fingerplektrum, så nu ska jag ta tag i banjospelandet på allvar.


HEJ DÅ LISA och hejdå Reza!

Kom ganska så nyss hem ifrån frida. Har haft rätt kul, eller JÄTTE KUL! Vi börja kvällen med att köpa en massa POLLY. Senare högg vi en gran, ställde den inne i fridas vardagsrum och la alla påsarna i granen. Sen skrev vi lappar. En i hallen där det ungefär stog: FRITTE, GÅ DIREKT IN I VARDAGSRUMMET. Där stog granen med en lapp i toppen där det stog ett fint tack från alla oss 9e, sen en jävligt tjusig lapp inne på toan, och den löd ungefär såhär: OCH DÄR KOM POLLYN. HAHAH!
Våra fina pollyminnen i sommras på PSG är en sjukt rolig historia som alltid kommer att föja med.

Vi såg oxå på idol, där REZAS resa (hahahah!) tog slut... Riktigt tråkig. Hon har en GRYM röst! Men tydligen så fattar inte en del svenskar det. De röstar bara på LÅTEN inte på ARTISTEN... Jag tycker att CALLE skulle ha lämnat idol, och det borde han ha gjort för länge sen... Nu är det bara hoppas på att ERIK eller TOVE vinner hela skiten då :)

En annan som ska fara, inte hem dock, utan bort, är Lisa. Hon reser till Thailand imorgon. Så ikväll fick man chansen att säga hejdå till henne. Hon ska vara borta i TVÅ veckor. Lisa, kommer att sakna dig och dina handgnidningar!
Hej då och puss och kram på dig!


Lisa, Jenka, Paue

091120

God morgon!

sovit gott? Har då jag gjort, länge och bra. Och det är en av anledningarna till varför jag inte skrev något igår. Men jag pallade helt eneklt inte. Istället så såg jag på hockey och käka glass. Mycket bättre!

Iallafall, det är fredag och snart helg. Ska bli riktigt skönt. Sen så börjar hela novemer dra sig mit sitt slut. Någon som är taggad på december? Ja, nog ska det bli kul nu när det drar sig mot jul och nyår. Men kylan, nja... Dra åt helevte med den! :D Såg vädret igår, och vad sog det att den skulle vara nere i Stockholm idag? Jo, 11+... FUSK!

Nä nu ska jag göra något vettigt av den här morgonen. Ha en bra dag!

→→→→→→→→→←←←←←←←←←←

Jag är astrött, men ska bara vänta på att håret mitt ska torka, sen ska jag gå och lägga mig i min varma sköna säng. Kanske läser lite ur bokjäveln.

Träningen var rikigt nice, nu börjar man kunna detta, så det blir inte ens jobbigt. Och magruterna? Jag har sex-pack just nu ;) Eller?... Hahaha och HAHAHAHAHA! Jag kanske har en och en halv... inte kul alls.
Men en till nice grej är att mamma ska på IKEA i helgen, och jag vet en grej som hon ska köpa åt mig i julklapp. Jag vet typ allt jag ska få. Det blir ju jättekul. Man sitter där och ba "åh, vad kan detta vara" och så vet man. Nä, inte alls kul! Det är ju lika bra att jag köper allt själv...

Nä mina vänner. Nu, så ska jag agera lite, så jag inte är så trött imorgon.

Ska bjuda på en riktigt skön låt.
Minns ni denna?↓


091118

Hej på er!


Dålig uppdatering idag. Men imorse så pallade jag helt enkelt inte och efter sklan så for jag hem till nicko tillsammans med jojje och matte oxå. Vi fikade och pratade, dom visade gammla bilder och vi lyssna på skitrolig musik. Sen var det länge sen jag var hemma hos nicko, och dom har så fint! Jag är riktigt avundsjuk.

Sen i skolan så har vi övat lite mer på dansen och vi kommer frammåt. Gud så kul vi har, mycket skratt och misslyckanden, haha!

Ikväll så är det core. Ska bli riktigt skön, men är inte alls taggad. Vill hälst bara ligga hemma i soffan framför tvn, haha. Lata jag...


HAHAHH!

Sitter nu och håller på med mitt förbaskade föredrag, men det är inte det jag menar med rubriken. Ann-Sofie har varit här och kollat på bilder från turkiet. Vi ska göra en kalender till nästa år. Men iallafall, efter det så satt vi och kollade på youtube, hon skulle visa nån film. Turkiska låtar som man har satt svensk text på. (Då inte översatt, utan bara vad det låter som dom säger.) Och så hittade vi denna jävligt fula film. En turk som har gjort en parodi på michael jacksons thriller, sen är det någon som har skrivit dit en sjuk svenks text. Jag låg dubbelvikt på golvet!




Läs texten, den är sjukt jävla kul!!!!

Johanna jag kommer!

Ska snabbt som attans dra hem till Johanna och hämta några låtar till 9:ornas dans. Dom ska vara utbrännda imorgon, och min msn har lagt ner helt... Sen så ska jag oxå göra klart föredraget. Men kommer hur som haver inte hinna klart det tills imorgon. Det händer bara inte.

Skolan idag. Det har varut kallt, tråkigt och mörkt. Fuck skolan! Sätt på värmen för fan! Det hänger istappar i taket, seriöst.

Nä, måste fara, nu!



091117

God morgon!


Det blir lita snabba ryck. Försovde mig nämligen... Så det blir att fara till skolan i skitigt hår, jättekul...
Men å andra sidan så kasnke det inte gör något. Håret mår ju bara bra av det.
Ska ta och äta frukost nu.


Ha en bra dag! :)

Hood 249 kr Gina tricot


föredraget är igång

Hej alla!

Sitter här och jobbar på mitt föredrag, som jag ska försöka att få klart tills på onsdag. Och lätt är det inte. Jag vet exakt vad jag ska skriva om, men vet inte hur. Ah, åh.

Skolan idag då? Måndagar som brukar vara jättesköna, nä, det var inte alls skönt idag. Jag har varit på dåligt humör typ halva dagen över ingenting, haft ont i huvet och varit tät i näsan. Kan det bli sämmre? A, kanske...

Nä fy, nu ska jag fortsätta med det jobbiga. Hör av mig.


LOVE U!

091116

God morgon!

Trött och sjuk, hur ska denna dag sluta?! Sen har vi oxå idrott nu direkt på morgonen, så jag får väl ta den en aningens lungt då.

Men annars, hur har eran helg varit?

Min har varit rätt kul. Varit lite små förkyld och inga sovmornar, känns det som. Men det är ju en smäll man måste ta ibland. Har då tjänat lite extra pengar, så gråter över denna helg gör jag inte.

Och nu, ska jag sätta på mig lite kläder. Sen troligt vis så hamnar jag här igen. Börjar 5 i 9, så det är luuuugnt.



Är det bara jag som inte vill ha snö och kyla?

På bilden paue

091115

Hej på er!

Hemma igen och är ganska så slut. Det har gått asbra. Vi slängde isäng barnen vid halv 9. Det blev lite för tidigt, men ha. Sen så gjorde vi alldeles för lite mat, så jag pch paulina blev nästan utan, hehe. ANnars har det varit som vanligt, dom är helt galna. Oj vad dom har varit i gasen!

Och så igår så träffade vi upp anki och vi shoppa med henne och käkade lunch. Jag köpte mig ett par skor oxå. Ett par svarta med guldkedja, riktigt snygga, från scorett.

Och nu väntar tvn och lussebullar. Svarar på kommentarerna senare. Ha en skön söndag!



091114

God morgon. Snart så dara jag och paue till stan. KOmmer förmodligen inte att skriva något senare heller, för ska stanna kvar, så jag kommer inte hem.

Men ni får ha en underbar lördag alla! ♥



091113

Inget skrivet igår, inget skrivet idag. Förnst nu. Jag har farit hem från skolan, sjuk. Har grymt ont i huvet och är så jävla förkyld. That's sucks...
Men annars så har dagen varit rikigt kul? Musik på morgonen och jag glömde att jag började halv 10. Så jag var väl på skolan vid halv 9. Jättekul, kunde kanske ha kunnat tagit en lite sovmorgon :) Men men.

På vägen hem så svängde jag förbi konsum och köpte mig Vecko Revyn och lite gott att tugga på.
For även förbi hos mormor och morfar, och där var det full rulle. Dom gjorde i ordning bocken, så det var fullt av barr inne i garaget. Fick oxå en mössa av mormor, en Bad Hair Day mössa. Riktig snygg faktiskt. Inte som alla andras. Den är mörkblå men svart text och full av glitter. Jöttesöt!



Någon som haft otur än? :)

hallå

sitter här på so och "grälar" med johanna, nicko och robin om hur skellefteå kummunskyllten ser ut.
Skriver mer när jag kommer hem och har tid.

See ya

nu bowlar vi

-cb56264498b68d1c6f60ee7742b3e7b.png

Kolla varifrån!

nu bowlar vi


Gulliga föräldrar

Hallå. Tjejerna har vistas här ikväll, inte alla, men anki, jenka, lisa, matte och nicko. Vi har för det mästa, eller va har bara suttit och pratat. Anki prövade att göra en rossettuppsättning, men den blev misslyckad. Men kul har vi haft.

Sen nu har jag och pappa diskuterat skor. Och för att få ett par nya (mamma och pappa betalar, JAA!!!) så måste jag förbättras ekonomiskt och som person. Direkt jag får månadspeng ska den inte spenderas och så måste jag bli trevligare och gladare. Ja, det klarar jag lätt av, bara man är lite tjurig.
Men då ska ni oxå få höra en sur sak. Skorna jag vill ha, om jag beställer dem via internet så kommer dom inte förnst i slutet av december. Så på lördag blir det att pröva skor. Antingen kollar jag om dom finns i butik, eller så måste jag hitta ett par helt nya. Vilken kommer bli assvårt, nu när man är innne på ett par. Att allting alltid ska jävlas... Men att pröva skor är ju riktigt kul! Det tycker både jag och Paue, förhoppningsvis. Annars får vi gå skilda vägar... Haha, nä, WE LOVE SHOES!




svarar på kommentarerna imorgon

091111

Jag tror att jag håller på att bli förkyld. Näsat är tät och jag har jävligt int i halsen, lika bra att man står över träningen ikväll. Istället så får jag hitta på något annat kul. Ska kanske höra av mig till Jennifer och umgås med henne.
Sen dagen i sig har varit helt vanlig. Riktigt skönt att vi har kort dag. Vi har oxå kommit framåt i våran dans. Jag lovar er, den kommer att bli så sjukt kul! Helt klart bästa dansen!

Och nu, min kära vänner, ska jag sätta mig i soffa, fika med brorsan och se på en film. Han var tydligen uttråkad :)


God morgon

Blir en litet kort inlägg just nu. För att jag ska börja dra mig till skolan, sen har jag typ inget att skriva om. Förutopm att jag fortfarande bara sitter i underkläderna. Ja, jag har inga kläder, INGA! Det ekar i min garderob. Helt värdelöst...
Kortdag idag oxå, slutar vid 2. Sen träning ikväll, längtar!

Ikväll ska jag, mamma och pappa diskutera skor...


Ha en underbar onsdag!

God natt på er.

Ska göra en liten kortis innan jag går och knyter mig.
Kom att tänka på lunchrasten från idag. Vi snacka läppförstoring. Vet inte hur vi kom in på det, men aja, jag sa att jag vill göra en läppförstorning. Iallafall i överläppen. Men så kom Nikolina, med en jävligt söt kommentar.
Nej, du har ju underbara smultron hallon läppar!
Haha! Gud, skrattar bara jag tänker på det. Sötnos där!


Läppförstoring om några år då? :)

late i know

Tim och Virre har suttit vid dumburken sen jag kom hem, sen har jag svarat på några kommenater oxå. Sen så sitter jag vid sveriges segaste dator, helt värdelös...

Ja, ska dra en kortfattad mening om vad som hänt idag. Ingenting. Nämen, det var faktiskt en författare på skolan idag, Christina Valdhén tror jag att hon stavas(?). Någon som läst någon av hennes böcker? Jag har då inte läst någon, men dom hon berättade om verkade rätt så bra. Mycket om brott, våldtäckter och andra hemskheter. Det roliga med det hela var att hon kom från Stockholm, fjollträsk som norrlänningarna kallar denna storstad för. Men till sak. Jag höll på att skratta ihäl mig åt dialekten! Tex istället för att säga gympa ("jympa") så sa hon gumpa ("jumpa"). Asså det var så kul så jag vet inte vad. Men inte kunde jag sitta där och gapskratta heller, så jag satt där och småskumpa upp och ner hela timmen. Sen sa hon en massa andra roliga saker. Ja, ni stockholmare är bara för roliga!

Nu ska jag gå ut och röra på mig!


091110

God morgon!

I morse så vaknade jag emd en himla skön känsla, träningsvärk... Nått så mycket jävulskt och då var inte träningen igår allt för jobbigt. Men det var kul, riktigt jävla kul. Fröhoppningsvis så far vi dit imorgon oxå :P

Idag känner jag mig oxå riktigt ofräsch, tänkte att jag skulle sturnta i att tvätta håret nu på morgonen, bara för att håret ska må bättre. Tvättar det lite för ofta känner jag.

Och mer har jag tyvärr inget att skriva om.

have a nice day



Haha, 7an, 13 år


klick


Hellu

Jag och pappa har just varit och handlat. Någon har nämligen snott mitt shampoo och balsam. Men igentligen var det glömska jag som glömmde det förra veckan efter coren...

Skolan idag då, hur har den varit? Rätt så vanlig, helt okej. Jag har varit trött, som vanligt. Sen så har jag missat helsokontrollen idag. Får gå dit och boka ny tid. Men helst vill jag inte. Gillar inte när man ska kolla läng, vikt osv. Sen ställer hon så pinsamma frågor så det är inte sant!
Har oxå pratat med Hanna, spanska läraren, om mina "jättefina" insatser. Jag kan inte, hon tror att jag kan. Hon ser tydligen möjligheterna. Kan jag inte direkt hålla med om.
På svenskan så hade vi vikarie. Och naturlit vis så ska Petter och Noa barnsla sig och byta namn... Men det är en del av vardagen. Man måste bara vänja sig vid deras galenskaper.

Ikväll, kring halv 8 så ska jag och några av tjejerna fara och gymma. Ska bli riktigt kul! Förtsa gången jag far dit.







klicka

091109

God morgon på er!

Kommer ut ur duschen, ska snart gå och blåsa håret. Men ändå så har vi idrott på morgonen. Hmm, hur går det till? Jo, vi har typ en kvart på oss att duscha efter idrotten, och det är alldeles för kort tid. Så då duschar man håret före. Riktigkt smart.

Igår kväll så hittade jag en riktigt rolig grej bland lådorna här hemma. Min gammla MP3! Där fanns det jävligt roliga låtar att lyssna på. Många som väckte många gammla fina minnen. Tex Shake that ass for me, discot i 6an. Och mer ska jag inte ta upp, inte i bloggen, haha! Men jälvigt fult var det iallafall.
En annan låt var den här.
 


Min balklänning

Ja, igentligen var det tänkt att hålla den hemlig. Men jag hålller på att explodera. Den är perfekt, enligt mig. Precis som jag ville ha den. Svart, tight med spetts. Kan inte bli bättre. Igentligen så ville jag ha en med en axel, men hittade ingen bra.
Det ända som är det sura med den är att den är för lång. Men jag får sy upp den helt enkelt.
Och fuck off nu om någon av er kommer på balen och ser exakt likadan ut som jag. (då riktar jag mina grymt hårda ord mot er som lever i mina kretsar). Tänk själv, hur kul är det om alla har lika dant? Inte alls kul... Så om ni tycker den är snygg, så får ni nöja er med att se den på mig.  
(och kom inte och säg att ni såg den först, jag har haft den i min garderob i flera veckor)



Snygga skor från H&M som jag ska försöka övertala mamma att köpa åt mig.






ett klick

Jävligt skumt :O

Paulina, DU får shoppa på lördag, och jag får bara kolla runt. För jag har inga pengar på mitt konto!!!
Dom har bara försvunnit! Jävligt surt! :(

Men det läser dig, som kärringen sa när hon sket i en balja. JAg får väl alltid fråga mina föräldrar om en liten gåva. 


Och imorgon är det måndag och jag ska ta sprutan för svininfluensan. Om jag nu gör det...


 
gullunge-här

091108

Hej på er!

Har varit ute, eller icke hemma på hela dagen. Så där har vi problemet varför jag inte skrivit något idag. Jag har varit och sett på hockey. Timme spelade och faktiskt så vann dom med 9-3 mot aik. Riktigt bra pojkar!
Sen i morse så fick jag hen härlig sovmorgon oxå. Och så vaknar man till en god frukost. Det är inte varje dag det händer, när allt står framme på bordet.
Galna mamma har tagit fram julgardinerna, redan! Liknar ingenting...

Har oxå varit och handlat litea nya saker. Bla annat rengörning till ansiktet som Johanna tipsade om på henns blogg. Så nu ska vi se om det funkar. För jag måste nog ha sveriges sämsta hud. Jag sköter inte alls om den bra. Jag dicker aldrig, aldrig så återfuktar jag den eller nå annat bra. Men det ska bli en stor ändring nu. Och inte bara att skönta om huden, utan hela mig.



Ni får ha en bra söndagskväll alla!

Likheter och Olikheter



Man tackar. Blir riktigt smickrad. Men håller jag med? Nej. Jag är inte ett dugg lik henne. Jag har blå ögon, ljust hår och är fet. Helt enkelt raka motsatsen. Men visst blir jag gald. Och det är tydligen många som påpekar att jag är lik henne. Men då kan ni inte ha sätt många vinklar av mig.






Lika? Onej.

Har oxå hört från andra att jag är lik Taylor Swift. Men det kan jag inte heller direkt påstå.


Ibland undrar man hur en del tänker.


Skadegörelse i Burträsk

Under natten till lördagen larmades polisen om ett eventuellt inbrott på skolan i Burträsk. När hundpatrullen kom till platsen stod några dörrar öppna.

Händelsen på skolan rubriceras som skadegörelse, liksom en annan händelse som inträffade i samhället samma natt.

Någon, eller några, har nämligen kastat in en sten genom fönstret på en annan fastighet i Burträsk.

http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article357567.ece


Tja kungen här!

Jag och frida har just bakat en mumsig kaka, en kladdig sådan, med nån random sås på. Sen så har vi gjort frysta bananer med samma random sås på, men jag åt dem inte.
Sen så har vi bara drygat omkring här i hemmet. Vi har ingen att vara med och inget att göra. Känns riktigt surt en lördag kväll... Men men.

Som vanligt har jag nada att skriva om.



091107

Hej på er. Har ingen tid att blogga. Ska iväg och käka med Frida. Sen ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Men mys kanske.

Ha ett bra liv.


Fick just...

Fick just ett sms av pauelinan. Träff halv 7, så då kasnke jag ska ta och göra något åt hur jag ser ut? Ska slänga mig in i duchen och fräscha upp mig.

Nu får ha en lovley fredag!

Äntligen fredag!


091106

God morgon!

Veckan har varit stressig, men vet inte riktigt varför. Kanske för att jag plötsligt vill kämpa i skolan.
Idag, så startar vi morgonen med musik, så jag börjar där vid 9 eller halv 10. Kanke bäst att fara vid 10 i då. Jag har även ett prov idag. Tyvärr så har jag inte lakt ner lika mycket tid på det, som med SO provet. Men fysik är ju inte lika viktigt ämne. Jag blir glad om jag får G till jul, för mycket fattar man inte av det ämnet. Inte direkt mig starkhet.

Oj, har inte så mycket att skriva om... Men, nä, jag hör av mig antingen under dagen. Eller när jag har landat här hemma igen. Och då ska jag njuta av den korta helgen innan man kör igång igen på måndag.



Ha en bra dag! ♥


http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=ämiilou

091105

Igentligen ids jag inte blogga idag. Statestiken har rasat enormt i veckan och jag är inte på topp för att blogga. Men i helgen ska jag försöka att ta igen det hela. Redan imorgon. För då har jag inget jag ska plugga på.

I övrigt, vad har hänt idag? Provet gick asbra, så nu hoppas vi på höga betyg. Och så utvecklingssamtalet, som gick bra. Jag har förbättrat mig enormt jämfört med förra året. Jag är som en helt ny människa. JAg är positiv, glad och jobbar bra. Förra året var det helt åt andra året. Var i en stor svacka. Men är så glad att allt det där är över.

Sen så går det vanliga snacket hela tiden nu på skolan, eller innom vi 9:or. Våran SYV var hos oss idag och några fick gå och prata med honom. Jag skulle gärna vilja gå dit snart, rättare sakt nu, för jag vill veta en massa saker. Tex intagningspoäng osv. Fick föra att det jag ska söka till har höra poäng så då måste jag plugga massor. Antingen så måste bloggen lida, men det vill varken jag eller ni. Eller så får jag sluta träna och se ut som ett fetto, vilket jag redan gör men... Aj aj, vilka stora problem jag har?!?!? :O

Men ser man på, jag fick ju ihop ett litet inlägg iallafall. Ävem om jag hade noll saker att skriva om.

Och som sakt, ska bättra på bloggandet i helgen.
Jag och Johanna i våras. Vad söt du är gumman i lugg!


Trött och sliten

Hej på er. Klockan är typ 9, och jag är helt utmattad... Kom ganska så nyss hem ifrån träning, sen har jag pluggat som en jävla jävel, som själva satan. Och jag känner bara nä, det fastnar inte. Det känns inte ens lörnt att plugga. Önska att jag bodde i nå fattiland där inga skolor fanns... Så känns det just nu.
Och ska vi vara lite seriösa så ska jag gå och lägga mig. Har utvecklingssamtal tidigt imorgon, då ska det minsan diskuteras om spanska, so och betyg. Sen finns det mer att klaga på. Men det är bara småsaker, så det orkar man inte lägga ner så mycket energi på.

Hoppas att ni har haft en bättre dag än jag. Och så får ni ha en bra kväll. Sen ska jag bjuda er på en låt, eftersom jag har inget annat roligt att bjussa på ikväll...



Godnatt

091104

God morgon! Sovit gott? Det har jag. Fina drömmar och inte vaknat en enda gång! (förutom en gång. Och för er som inte vet så vaknar jag säkert 10 gånger varje natt.) Men utvilad är man inte. Hade gärna sovit några timmar längre. Idag är det onsdag, vilken innebär kortdag. Vi slutar rund 2. Och då är det typ redan mörk ute. Det är så mysigt att gå i skolan när det börjar bli mörtk ute mitt på dagen. Läste Johannas blogg igår. Hon hade skrivit att dom får gärna måla väggarna mörka och dekorera med små ljus. Då hade jag inte direkt gnällt att få gå till skolan!

Nu ska jag borsta mina fina tänder. Sen ska jag cykla till skolan.

Ha en fin dag^^


Försöker se smart ut i johannas glasögon. lyckas? nej...

Att hålla föredrag

Då ska jag förklara lite närmare på rubrikens syfte. Vi ska hålla eget föredrag i skolan nu, betygssätts såklart, och såklart så ska det vara om något eget. Något man gillar, något som man ska göra eller om personliga åsikter osv. Och då sitter jag här nu och funderar på vad just jag ska prata om. Har fått fina förslag från vännerna. Och har då kommit fram till det ena och det andra. Några är neg till det. Men det är typ bara killarna i klassen som började gnälla när jag berätta vad jag skulle snacka om. Men ni får inte veta, inte än. Måste få klart manus osv.

I skolan har det varit jättevanligt (var jag tvungen att säga). Det är kallt och rått. Man fryser hela tiden. Det är tråkigt. Jag är så skolless så jag vet inte vad jag ska göra. Men ska bita ihop. vad är det, 7 veckor till jullov?
Och hela kvällen har jag ägnat mig åt läxa, och så en liten promenad i ovädret med mamma. Det är riktigt blåsigt ute!

Nu ska jag ta mig lite fika, svara på kommentarerna och sen blir det lite mer plugg vid läggdags senare ikväll.


Haft en bra dag?


091103

God morgon på er!


Är det någon mer än jag som är trött? Är så himla trött just nu. Inte så att jag vill sova utan mer i hela kroppen. Känner mig som spagetti. Och bara för det, och det dåliga vädret, så blir det mjukiskläder idag. Kan ju vara skönt att ha en sån dag ibland.

Ja, sen så har jag inte så mycket mer att skriva om. Ovanligt?


091102

Hej gullpluttar.

Bra uppdatering idag. Men i morse så hade jag inte tid. Efter skolan så var det plugg, ända fram till nu och jag har inga pengar på mobilen, så att mobilblogga gick inte heller... Men nu! Ska sätta mig med kommentarerna nu oxå.

Idag har jag som sakt varit på JB. Rätt okej. Man hade sina egna åsikter om den skolan, men det visade sig vara helt annorlunda än vad man trodde. Okej, skolan är jävligt liten, men den hade sina fördelar. Alla var trevliga oxå, inte alls som på högstadiet. Längar som fan till mina gymnasieår! Det är ju oxå klart vad jag vill gå, estetisk musik på anderstorp. Det verkar helt sjukt kul och har veat gå det ända sen trean kanske?
Men då var inte estetiska det enda jag var och lyssna på. Det var bla Hotell och restaurang, Frisör programet och Media programet. Men nä, inget var lockande...

Vi har oxå repat med bandet, eller om man kan kalla det det? Halva bandet var inte där, och sen så har vi inte alls kommit långt. Men en ganska bra bit iallafall. Hoppas att det blir som vi har tänkt oss nu då :)

Ikväll har jag som sakt pluggat, får nästan ont i hjärtat och brister i gråt. Jag orkar inte med allt plugg! :(

För att få både mig och er på bättre humör så hittade jag ett par riktigt schyssta stövlar i mammas garderob idag.


Sveriges cp bild men...


Hej på er

Eller god kväll kasnke?

Jag som hade tänkt hinna ut och röra på mig idag. Men det blev inte av... Har gjort en massa skolarbete, sen med tanke på hur länge jag sov så hade jag kanske hunnit ut. Men men, man kan inte göra allt. Så istället ska jag slänga mig på soffa, se hockey och äta glass. Tragiskt, jag vet. Men vafan. Man lever bara en gång!

Imorgon så händer det grejer. Vi ska på JB och, ja, det blir typ föreläsning hela dagen. Om man kan kalla det för föreläsning vetefan. (fan vad dålig jag är på att skriva! Dåligt ordföråd AB)

Nu pallar jag inte skriva mer. Jag blr bara deprimerad över att jag inte kan skriva.

vote for me


kommer ni ihåg?

Månadens bloggtävling

Nej, jag ska inte hålla i en. Utan är tydligen med i en!


Regler:
* Man kan rösta hur många gånger som helst, men i olika kommentaren.
* Man kan rösta enda fram tills den Fredagen den 6 november.
* Man kan inte rösta på sig själv. (ehh, ja)


Är med här hos Anna. RÖSTA RÖSTA RÖSTA! ♥

091101

God morgon!

Försat november idag, en månad kvar till första advent och i morse sov jag till halv 1, så jag är nyvaken. Asså seriöst, att sova med öronproppar får en att sova hur länge som helst, awesome!

Igår kväll så var det rätt lungt. Vi såg på film och åt lite godis vissa av oss. Ehm, filmen vi såg var nice, The hills hava eyes 2. Etnnan var äcklig, och vad var 2an då? Ännu äckligare. Jag tål inte sånna filmer. Det är för mycket blod. Man sitter där och mår dåligt. Annars kan det ju vara kul att se skräckfilmer. Men nä, usch!
Det var oxå skitungar som var där och tejpade ihop våra cyklar, släckde ner huset och tejpa igen alla dörrar. Vi vet då vilka det var, och gissa om tim fick skit när jag kom hem, haha. Alice, elin och moa, ni vet vad som väntar! HAHAHA

Idag är det oxå den berömda söndagen, då man stresar upp sig för ingenting. Men idag behöver jag stressa. För jag måste få klart en massa sakern innan imorgon. Sen så har vi dom två berömda proven i veckan, och jag fattar inget och behöver hjälp. Kännder att det här inte kommer att sluta så bra...
Sammtidigt så har jag lovat att ta det här med bloggandet på allvar igen. Har inte varit så bra på det nu i veckan. Korta inlägg, utan bilder eller något annat kul. Inte så kul att läsa... Sen så ska jag föröska att få in mer än ett eller två inlägg varje dag. Så det blir lite mer att kolla in menar jag. :)

Och nu får ni ha en bra dag, njuta av den, för det är sista dagen på helgen och lovet.

Nästa, jullovet...




Skulle ni känna ni igen mig bakifrån? ;)

RSS 2.0