Say it with music -

-


Bilder på mig

 
13 åring i mina värsta år! Visste varken in eller ut och knappast hur man noppade ögonbrynen.
 
Senare kom jag på att jag ville vara brunhårg och klippa lugg?! Kan tillägga att den där luggjäveln klippte jag själv, som följd av att jag klippte en flintfläck i pannan bara för att visa att jag vågade.
 
Efter allt för mycket färgande och plattande av hår så fick jag klippa det. Dessutom ville jag bli blond igen så jag började ljusa upp det. Lockigt var det i alla fall (har ju egentligen självlockigt hår)! Nu hade jag även käkat en och en annan bulle till kvällsfika. Vilken jävla gris! Långt över 70 vägde jag.
 
Nu var jag blond igen, glada 16 år och skulle gå ut 9an. Jag fattade tydligen fortfarande inte det här med att ögonbryn är snyggt... Men fin hårfärg hade jag i alla fall.
 
I början på gymnasiet såg jag ut så här. Ögonbrynen börjar ta sig och jag håller ganska jämn vikt. Diet: godis 6 dagar i veckan.
 
Sen klippte jag sidecut och färgade askblont. Det är nog den snyggaste färgen jag någonsin har haft i håret. Och långt började det att bli!
 
Jag färgade brunt och klippte kort hår, igen, vilket fick mig att se 10 år yngre ut?! Vad fan tänkte jag med... Jag som hade fått hyffsat långt hår. Men men, alla gör tabbar! Sista bilden är sommaren mellan 1an och 2an. Här vägde jag ca 60 kg. säger bara A-torpslunchen. Allt som behövdes var bara att börja på en ny skola.
 
Förra hösten satte jag in löshår. Jag var nöjd tills det var dax att ta ut skiten. Säger bara never more. Hade flintfläckar och ännu kortare hår...
 
Första bilden är från veckan då jag fyllde 18 i mars (brun tjej... fel av mig att ha på mig vitt. orutinerat) Och andra är från i somras då jag just fått min keps. Vilken läckerbit!...
 
Och så slänger jag in den här igen som är nydligast tagen på mig. Hade jag inte kepsen på mig hade ni sett jag har har färgat ombre. Förra helgen. Jag visa bilder på det senare. Jag är rätt gul  i topparna och svart längt upp på skallen. love it.
 
 
Lite smått en genomblick på hut jag sett ut, typ.

Höstfint från Monki


That what we had was all we'd ever need

Så här snygg och glad var jag igår!
 
Hej på er!
Kollat in nyheterna nydligen? Rihanna släpper ny singel. Kolla inlägget nedan! Nu är det ett tag sedan jag bloggade. Eftersom att jag "lovade" ett roligt inlägg med bilder på mig själv så insäg jag att det skulle ta alldeles för lång tid att samla på sig bra och roliga bilder (har som många andra 10 miljoner bilder på mig själv). Men jag lyckadesskrapa ihoå några, sen rann tiden bort och jag for till stan. Bilderna är sparade i en mapp och jag ska fortsätta jakten ikväll. Få se om det kommer upp ikväll kanska. Håll utkik!
 
I lördags så bakade jag minikakor, krigade med att hitta bilder och for till stan med Olivia för att hänga med Elsa. Det blev en jävligt kul kväll! Vi käkade god middag och en massa mys. Vi pratade massor och vi gick t o m  ut på krogen tog något glas och hade det jävligt gött!
 
I går så blev det mysdag/kväll. Jag badade hos mormor och morfar (dom är bortresta, då får man passa på!). Sen kom älsklingen hit, jag saknade honom och tjatade hit han. Tur han är snäll och tar mig som den tjatkärring jag är. Vi åt god middag, tog en promenad och såg 1½ film. Båda var lite sisådär... Sen var det mars pannkaka i sängs för det var ju skola idag...  Blä...
 
Så det är typ vad jag har haft för mig i helgen. Nu: pluuuuuuuugg:(((

NEWS: Rihanna släpper ny singel - världspremiär 26 september!

RIHANNA REIGNITES WITH NEW SINGLE “DIAMONDS”;

WORLDWIDE PREMIERE SEPTEMBER 26th:

GLOBAL RADIO LAUNCH AT 8AM EST & GLOBAL ITUNES LAUNCH AT 9AM EST

 

Source

 


Gammal bild

En ljuvlig bild på mig mellan 9an och 1an! JAg kom på en jätterolig grej nu! Jag ska leta reda på bilder på mig från olika årtal så ni får se hur jag har förändrats genom åren. Sånt tycker då jag är jättekul! Jag gör det imorgon ;)))
 
 
 
 
 

Fredagkväll

Gammal som gata... Nä, förra vintern.
 
Ikväll väntas hockey på IP. Jag vet inte hur länge sen det var jag väd och kollade på när grabbarna spelade. Tror inte jag varit dit förra året... Men jag är ju inget indrottsfan om jag säger så! Men det ska nog bli kul? Hoppas på att det blir något annat kul efteråt, typ film hemma hos någon. För jag känner att en kväll enbart inne på ladan, är fan ingen bra kväll, tyvärr... Ni kanske tycker att jag är knäpp som inte gillar hockey, men tro mig, det har sina många och tråkigta orsaker! Ser fram emot att få hänga med vännerna. Jag far dit för deras skull och för att jag inte vill vara hemma ensam ikväll!

NEWS: NAUSE "HUNGRY HEARTS" LIGGER ETTA PÅ SINGELLISTAN OCH SÄLJER PLATINA PÅ REKORDTID

"Houseduon Nause - Leonard Scheja och Jacob Criborn - överträffar sina tidigare imponerande framgångar med super-hitten "Hungry Hearts". "Hungry Heats" - som är vokalversionen av deras tidigare singel "Mellow" - har sålt platina på rekordsnabba 3 veckor och ligger idag 1a på Singellistan. Den är även den mest spelade låten på Spotify den här veckan. Singeln gick in som högsta nykomling på singellistans fjärde plats och sålde guld efter endast en vecka, därefter har den bara fortsatt växa och är alltså den mest populära låten i landet just nu."
 
 
Source

Det går framåt!

Opassande bild till inlägget men, söta tjejer på tacommiddag
 
Wiihooo fördjupningsuppgiften är inskickad! Det känns som att 10 kg lyftes just från axlarna, gud så skönt! Dock skrev jag just så pass 3 sidor, men det får duga. Man ska aldrig överarbeta ett arbete! För övrigt steg jag upp 7 i morse och skrev klart den förbannade uppgiftet. Fyfan vad duktig jag är! Nu ska jag käka frukost, klä på mig och plugga körteori den tid det blir över. Sen ska jag ta 10 bussen till stan för körlektion och kl 1 börjar jag min enda lektion för dagen.

Blod, svett och tårar!

Såhär ↑ glad är jag inte just nu...
 
Pluggar för full rulle - som ett jävla djur! Tog en liten paus och såg hela sverige bakar. Kommer garanterat att bli mitt nya favvoprogram som den tant jag är! Klarat av ännu en fas, är nästan klar med religionsuppgiftet och ska bara skicka in svenskan så är väl ungefär allt på sin plats? Jag kanske kan få ledigt någon dag i helgen i alla fall! Vill verkligen ta det där förbannade körkortet någon gång.
 
Nu ska jag kriga vidare. Imorgon väntas lite sovmorgon och körlektion. Börjar kl 1, woooop!

NEWS: Näääk & Nimo på turné i höst - Näääks nya album och nimos nya singel släpps nästa vecka.

"Söderorts finest - rapparna Näääk & Nimo - är högaktuella i höst. Näääks två nya singlar "Jetlag" och "Blåser min rök" - båda med Nimo som gäst - har parkerat sig på radions spellistor och på onsdag 26 september släpps Näääks andra album "Mannen utan mask". Även Nimo är aktuell med nytt material, 27 september släpps nya singeln "Står för min" med Ison & Fille som gäster. Singeln är det första släppet från Nimo sen förra årets sommar-hit "Gungar fram" och ett smakprov från hans kommande debutalbum som släpps senare i år."
 

27/9 Stockholm - Göta Källare (Salong Betongs 4-års jubileum)

 

5/10 Rättvik - Rättviks Bowling & Nattklubb

 

6/10 Trollhättan - Lipz

 

6/10 Uddevalla - Fiezta

 

13/10 Karlshamn - Harrys

 

26/10 Vemdalsskalet - Vemdalsskalets Högfjällshotell

 

27/10 Linköping - Hangaren

 

3/11 Uppsala - Smålands Nation

 

23/11 Stockholm - Kägelbanan

 

1/12 Gislaved - Gisleparken

 

6/12 Göteborg - Nefertiti


Inget att blogga om. Hörs när jag fått tillbaka mitt sociala liv och läxhögen minskat.

Ginas nya collektion. Den ger fin!

You fucking killing me!

 

Ett trist liv

Idag känner jag att jag har inget vettigt att skriva om. Jag har klickat hem nitar för ca 100 kr, det är väl typ dagens händelse. Annars har allt varit som vanligt. Jo, letar även efter en snygg jeansväst eller skjorta. Gärna jättemörkblå, eller svart, med jävligt snygga och massor av slitningar. Finns ej? Borde seriöst designa egna kläder. För det finns alltid något litet fel på precis alla plagg. Jag antar att jag är inte den enda som tänker såhär? Nu ska jag ta tag i plugget. Ikväll väntar ens B, religionuppsatts och körkortsplugg...

NEWS: Norlie & KKV dementrerar rykten om medverkan i Melodifestivalen

 
Genombrotts-duon Norlie & KKV dementerar bestämt uppgifter som idag publicerats i Expressen om att de skulle vara aktuella för medverkan i Melodifestivalen. "Vi kommer inte att ställa upp i Melodifestivalen. Det finns ingenting med den typen av tillställningar som intresserar oss" hälsar Sonny "Norlie" Fahlberg.

Norlie & KKV befinner sig nu i studion och arbetar för fullt för att färdigställa sitt debutalbum som släpps senare i år på Fantabolous/Svenska inspelningar. På fredag släpps videon till deras senaste singel "Hon vill vara du".
 
Source

2 år igår!

Gårdagen och kvällen var så jäkla mysig! Att få sluta 11 istället för 4, komma hem till älsklingen och mysa (sova) hela dagen och sen mysig och god middag på Tatung och desutom ett trevligt besök på Waney's som avslutning. Nä, allt var verkligen så bra igår. Jag kan inte fatta att det var hela två år sedan jag och Jens blev ett litet par. Jag tycker att vi var så små... Jag 16 och han 17. Jag tycker att det är rätt så ballt att det har blivit ett så pass långt förhållande. Alla bråkar och har sina ups and downs, men att ta sig igenom allt är fan coolt. Efter dessa två år har jag vuxit som preson och även som flickvän. Om jag ser tillbaka på mig själv och på vårat förhållande så är det inte ens samma förhållande längre. Då: var jag osäker och nästan besatt av sällskapet av Jens. Idag: 1000 gånger värre (hehe) med det bästa är att både jag och han hanterar det hela bättre. Det är nu vi har blivit ett riktigt par, vi har ett vuxet förhållande och vi har äkta kärlek. Förr (jämfört med nu) var det bara tjolltig tonårskärlek. Vi visste egentligen inte vad vi kände och betyde för varandra. Nu är vi sjukt starka i varandra, lixom vävts samman. Och det tycker jag är riktigt härligt, att kunna både vara pojkvän/flickvän men även bästa vänner. Jag har aldrig haft en så bra kompis som Jens. Bästa killen på hela jorden. Jag hoppas på många år till tillsammans med dig ♥


NEW IN


Nya skor jag köpte i söndags. 399:- från skopunkten.
 
Kvällen kommer att bestå av: Plugg, plugg, hollywoodfruarna och åter igen plugg. Vi hörs när jag har skaffat ett liv.

16 September, 2012


Dagens detaljer. Allt från Gina tricot. Jääävligt kass mobilbild...
 
Väskan är snart packad och 12 går bussen mot stan. Ska tillbringa några dagar hos älsklingen och imorgon blir det middag på restaurang för vi firar 2 år då ♥. Det ska bli ritkigt mysigt! Ska väl göra några ärenden på stan innan vi beger oss mot Kåge. Frida visade sina nya skor igår, och nu måste jag seriöst ha likadana haha! Men nu ska jag packa klart. Puss på er!

15 September, 2012


Bild från idag.
 
Vaknade astidigt idag, kring 7!? Jag och mamma drog till begret för att springa i backen. När det var klart käkade vi kokta ägg till lunch. Sen cyklade vi tillbaka till kvarnis för att plocka bär och vi hittade ändå rätt så mycket. Så nu har vi frulle några dagar i alla fall! Jag bakade även en paj på kesella, havregryn och två matskedar socker.
 
Nu har jag nyss käkat middag, surströmming ♥. Om typ 30 min ska jag till ladan för att åka lite med vännerna, sen blir det väl det vanliga - häng och film. Ha en fortsatt trevlig lördagskväll alla!

NEW IN



| Halsband Vero Moda 149:- | Ringar Gina Tricot 129:- | Armband Bikbok 99:- | Ringar Bikbok 49:- | Tröja Carlings 149:- (199:- fick den billigare pga trasig söm) |


-


Idag

4 från idag. Följ mig på lowano!:)))


Trött på det gamla vanliga

Imorgon gör jag besök hos frisören efter, vadå, två år? (pinsamt... klipper och färgar hemma). Är i stort behov av en förändring. Sjukt sugen på att klippa kort, eller färga någon rolig färg. Är så jävla less på det gamla vanliga. Vill se annorlunda ut, sticka ut lite. Men frågan är om jag vågar? Kanske övergår till blondin igen, eller bara det vanliga bruna? Den eviga frågan blir besvarad imorgon eftermiddag.


Snabb uppdatering

Jobbig dag i skolan. Jag har enbart haft motgångar och allt har gått åt helvete (känns det som). Efter skolan blev det en sväng på stan. Köpte nya smycken, ett armband och ringar från bikbok. Visar sen. Sen blev det träning på 360 med mamma. Huuuur kul som helst! Älskar att vara på gymmet. Man får verkligen träningen gjord och man tar i som satan, jämfört med när man tränar hemma. Där är motivationen dead and gone... Efter vårat köttarpass blev det en sallad från Ica framför tvn och nu väntar vi på Hollywood fruarna. Riktigt bra avslutning på en bra kväll!


NEWS: 3 x Markus Krunegård på Cirkus

"Idag gick United Stage ut med nyheten att Laakso återförenas för att agera support till frontfiguren Markus Krunegård under hans konsert på Cirkus i Stockholm. Dessutom återuppstår Krunegårds band Hets! för en kväll. I helgen läckte nyheten ut på Instagram och spreds sedan snabb via Twitter, facebook och bloggar. Nu kan vi bekräfta att Cirkus 11/11 blir tre gånger Markus Krunegård!"
 
Source
 

Måndag gör jag ingenting


Mehehehe fjortis aka duckface. Igår hade jag tråkigt. Jag vet inte hur många bilder jag EGENTLIGEN publicerade på instagram. Men den här blev ensamstående kvar av någon anledning. Nog hade jag många fler charmiga bilder att bjuda på...!
 
Ikväll har jag ätit underlig middag bestående av omelett, purjolök och...köttbullar (?!) Det var ingen höjdare i alla fall. Jag har även hunnit med att vara ute med bilen en sväng (men pappa som handledare såklart, för jag är sämst som inte har ett körkort än...), handlat osv. Jag har även tränat, hittat pengar på gatan (!!!) och packat en fet väska med kläder. Imorgon tar jag och mamma över mosters hus för hon + familj är i Turkiet. Så jag och mamma får agera "husvakt". Det ska faktiskt bli riktigt skönt! Vi ska träna varje kväll på 360 och äta nyttigt och bara må. Men det bästa av allt: att få cykla till skolan! Ojojoj  jag ser verkligen fram emot den dagen vi får huset sålt, bara för de praktiska sakerna skull!
 
Nu ska jag ta tag i några läxor och såklart läsa ur ♥♥♥teoriboken♥♥♥. Jag slänger upp några fler inlägg senare ikväll. Puss!

Less, arg och desperat


Första dagen i det varma medelhavet. Ännu en gång blottar jag mig i cybervärlden och ärligt talat så jag bryr mig inte ett skit.
 
Jag börjar bli desperat och deprimerad. Jag är sjukt less på mig själv. Så jag bestämde, med mig själv, att imorgon påbörjas ett nyare liv. Jag ska ta tag i saker. Skärpa till mig, både när det gäller ekonomi och vad jag stoppar i mig. Jag tror att största skurken är vad jag stoppar i mig pga det blir jag pank och dessutom, när jag väl vill unna mig något så är det inte ens gott för jag blir bara äcklad av mig själv. Ja, jag talar om detta sockerbegär jag har skaffat mig. Varje dag innefattar min kost sötsaker av något slag. Jag blir så jävla arg på mig själv. Jag mår inte bra av det heller. Godis må vara sjuuuukt gott, men det är seriöst inte värt det. Hellre se snygg ut och må bra än att vara mullig, ful, må dåligt och bara tycka att för stunden "kändes det helt rätt".

Gotye - Eyes Wide Open (Yeasayer Remix)

Så. Fruktansvärt. Bra

»◊«


Nu fungerar bloggen igen!


6 September, 2012


Här är en rätt så rolig bild från Turkiet som Frida tog. Vadå Baywatch?
 
Det har varit en bra dag med hyffsat mycket lektioner, det gillar vi (hatar håltimmar)! Och det känns underbaaaart med fredag imorgon! Den här veckan har verkligen gått fort men nog ska det bli skönt som fan med helg. Nu ska jag dejta läxorna nån timme, sen se tv som belöning, sen läsa vidare och kanske någon gång där vid midnatt jag kan få somna? Känner press över körkortet nu. Jag har ju för fan hållit på med det i ett helt jävla halvår nu!!!!!!!!! FY SKÄMS.
 

NEWS: Maskinen ger sig ut på sin höst-turné – “NSFW-TOUR”

 

Frej Larsson utlovar en turné som kommar att gå till historien:

 

“En kompis sa till mig häromdagen,  -Det känns som att Maskinen har klarat spelet . Ni drar mest folk till alla festivalerna, ni behöver inte sälja impopulära produkter eller lägga sten för att ha råd med mediciner, ni kan äta varm mat varje dag. Journalisterna älskar er, hundratals fans tatuerar in era namn och bilar byggs i er ära.

 

Hur tar man det vidare härifrån? Hur finner man inspiration till att ta sitt skrivande och producerande till nästa nivå?

 

Vårt svar är att nu ska vi göra den showen vi helst själva hade gått och tittat på. Vi kommer inte att vika oss en tum i hur vi vill ha vår show. Om den kommer att kosta mer än vad den drar in så får det bli så. Jag har tänkt mig att alla ska komma på vårt NSFW-party där vi även kommer att bjuda på en glimt av vårt otroliga nya låtmatetrial.

 

Maskinen är inte en hårdrocksgrupp, Maskinen är inte en housegrupp, Maskinen är inte en popgrupp, Maskinen är ett monster där varje låt är låt är en potentiell hit-singel.

 

BOOOOOOOOM! Fem år har gått. Under dom fem åren har vi varit/kurerat/backat/närt/samarbetat med akter som idag utgör hela Sveriges övre musik-elit. Vi har gjort det med ett familjetänk som går bortom feta pengadealar och cool Nöjesbranchs-attityd. Man börjar i Maskinen och där kan man gå och ruva på sin egen mästarplan. När det sedan är dags så får man allt stöd och alla kontakter vi kan ge för att lyckas.

 

Jag skulle rekommendera dig att komma på ALLA spelningar på maskinens NSFW-turné för efter den här rundan vet ingen när Maskinen kommer att spela igen.

 

Ta med din älskade vän,kille,tjej,förälder och ägna en månad åt Maskinen, när livet väl närmar sig slutet är chansen stor att det här är den månaden du starkast kommer ihåg. Det kommer inte att finnas någon chans att få uppleva det här igen. Aldrig någonsin. Så när dina kompisar och älskare snackar om det här i december kommer du att sitta där och skämmas. Kanske kommer du att ljuga att du var på ALLA spelningar. Kanske kommer dina kompisar ljuga om att dom var på ALLA spelningar. Vi tänker vara på ALLA spelningar och vi kommer att vänta på dig för i november ska vi umgås i en hel månad.”


1/11 Pluto, Västerås

 

2/11 Garvaren, Ljungby

 

3/11 Parkhallen, Tranås

 

4/11 Oslo-Kiel, Bon Voyage

 

9/11 Nöjesfabriken, Karlstad

 

10/11 Bowling & Krog, Rättvik

 

16/11 Trädgårn, Göteborg

 

17/11 Balders Hage, Älmhult

 

23/11 Dreamhack, Jönköping

 

24/11 Annexet, Stockholm

 

30/11 Gossip Salonger, Hudiksvall

 

7/12 Ronneby Brunn/Klubb Ron, Ronneby

 

8/12 Metropol, Hultsfred

 

Source


Saknar turkiet


Har varit opch hämtat bilder hos Frida och jag har nu suttit hela kvällen med att titta igenom alla bilder och filmer minst två gånger och jag längtar verkligen tillbaka! Det var fan den roligaste veckan hittils i mitt liv och jag hoppas verkligen att vi kan göra om det igen någon gång!

5 September, 2012


Fuckad bild från Foto A som Frida fotat. Ett som är säkert är att man känner sig mycket coolare när man utför hoppet - tills man får se det töntiga resultatet...
 
När jag kom hem efter skolan möter jag en taggat morsa i dörren och peppar upp till backintervaller. SJUKT jobbigt, men nu är det gjort! Käkade även godaste middagen när vi kom hem. Blodigt kött och minisar (minimorötter) mmMMMmmmm!!! Nu ska jag och bärbara hårdisken göra ett besök hos Frida. Jag ska nämligten göra ett utbyte av turkiet-bilder. Ska bli sjukt kul att sitta och kolla igenom dom sen ikväll:))))

Pausen slut, nu > plugga

Tänder lite ljus för stämningens skull.


4 September, 2012


Egopic från förra veckans Foto A, riktigt rolig lektion!
 
Tisdag och jag längtar redan till helgen. Men det är tre extremt  långa dagar kvar tyvärr... Att sluta 4 varje dag suger verkligen. Dessutom när man är bussbarn och kommer hem en timme senare än alla andra! Klockan 5 är jag hemma, sen ska det ätas middag, plugga och hux flux är klockan 8. Wtf?! Vi bussbarn har inget liv... Det enda positiva med  mitt nuvarande schema är att jag, tre dar i veckan, har hål på över 2 timmar. Så jag får försöka utnyttja den tiden till att göra läxor så gott det går. Då kan jag göra annat när jag kommer hem som tex träna! Men idag är det lika bra att det är en sån dag, för vädret är lix så dåligt så jag vill ränt inte vara ute...
 
Nu ska jag ägna resten av kvällen åt plugg. Jag ska ta mig en dusch för jag känner mig jävligt ofräsch och så ska jag unna mig Svenska Hollywoodfruar kl 9! Slänger förmodligen in ett till inlägg senare ikväll oxå, så ni kan längtalängta:)))

 

 

 


3 September, 2012

Två fina dipdye tröjor. Tycker den från bikbok är snyggare, måste nog köpa den nu då...
 
På tal om dipdye så bokade jag tid hos bästa frisören Jonna ponna, nästa fredag. Det ska bli riktigt härligt att få klippa, färga och fräscha upp det nuvarande kråkboet. Mitt hår är mer slitet än en kammal kvast! Så jag hoppas på en miralekomgång hos jonna. Funderar på att färga utväxt, för det är ju snyggt och modernt nu? Eller är jag helt ute och cylkar när det gäller trend? Men det ska iallafall bli riktigt kul att gå till frisören! Sist vär väl typ två år sedan.........

NEWS: OneRepublic är tillbaka

Amerikanska OneRepublic återvänder nu äntligen till världens musikscen. Idag släpps nya singeln “Feel Again”. Låten är inspirerad av hjärtslagen från miljontals barn som idag lever i utsatta miljöer. Därför kommer också en del av intäkterna för varje download att gå direkt till Rädda Barnens kampanj ”Every Beat Matters.” Låten är också ett första smakprov från bandets tredje studioalbum som släpps senare i år.

 

Source

 


NEW IN


| Tröja - Vero Moda | Byxor - Rut m.f | Hårring - Vero Moda | Parfym - The Body Shop | Underkläder - Lindex |
 
Är så glad, och nöjd, över mina nya inköp haha! Mina dr. denim brallor pajade i somras men nu har jag äntligen köpt nya! Och så haffade jag på mig väääärldens mest underbaraste parfym. Mums!
 
 

NEW IN - Det jag köpte i Turkiet


 Det här köpte jag till mig: Fake Converse för ca 120 kr och "baseball"-liknande hood för ca 200 kr. Sen köpte jag skor till mamma, parfym till jens, godis till mamma och pappa och en present till lillebror som fyller år snart. Sen slösade jag de övriga pengarna på goda drinkar!

2 September, 2012

Hej på er!
Helgen har spenderas i Umeå hos lillebror med shopping, god mat, mys och hockey. Bloggningen är verkligen sämst när jag inte är hemma, men samtidigt är det riktigt skönt att få vara ifrån bloggen några dagar! Imorgon ska jag bjuda på en massa inlägg om både musik och nya inköp, både från i helgen och från Turkiet för det har jag inte heller visat upp än! Så det kan ni se fram emot!

Nu är jag i Kåge hos älsklingen och ser på dessert-program för tillfället. Det gör inte mitt sockersug mindre om man säger så! Tur att det bli middag snart - grillspett och tsatziki:)))


RSS 2.0