Say it with music -

Annandagen


Bättre sent än aldrig. Förfesten var ett supriseparty för Johannes och Elvira och vi höll till hemma hos ramo. Förfesten var sjukt kul och sedan blev det utgång på folkparken. Trotts tidigare dåliga utekvällar på folkan och lite folk så var denna utgång jävligt kul. Hängde med gamla och nya vänner, var full och glad och dansade oväntat mycket. Älskar sånna utekvällar! Älskar även fyllebilder. Alla dessa är från snapchat. Haha inte lika fina att kolla på dagen efter... 

Näst sista dagen på 2013

Heeeej! En vecka sedan jag skev ett inlägg. På dessa dagar har jag firat jul med släkt och vänner, jobbat, festat, umgåtts med Jens osv. Men jag har INTE TRÄNAT. Jag har verkligen legat på latsidan och jag känner mig som ett fläskberg, verkligen. Jag är superäcklig just nu och det känns inte kul att fira nyårs när man inte känner sig fin. Det är en afton man vill vara riktigt fin. Men jag har mig själv att skylla.
 
Jag ska publicera nyårslöften/mål och en summering av året med det får bli i början av nästa år. Ikväll hinner jag inte. Jag ska packa och imorgon far jag tidigt till stan för att förbereda inför kvällen. Jag funderar att ha ett eller två månader i ett inlägg, så det blir alltså 12 eller 6 inlägg med summering + mål. NI får inte glömma att jag och Johanna startar en ny blogg strax efter nyårs. Där kommer vi att lägga upp mål med vår träning osv. Det får ni inte missa! :D
 
Har lite mobilbilder från annandagen, får se om någon passar här på bloggen eller om alla är för dräggiga. Ska lägga upp lite händelser på de senaste dagarna:)

Dan före dopparedan

Idag är det väl den mest hektiska dagen innan jul. De sista klapparna ska köpas/slås in, de sista förberedelserna med mat, godis, dukning för gäster osv ska fixas. Här hemma lagar mamma och pappa mat och det luktar gott från köket. Jag har dekorerat matbordet, ni kan se ett litet resultat ovan. Nu är det snart bara väntan kvar. Jag ska jobba kväll, men det blir uppesittarkväll när jag kommer hem. Sedan ska jag även jobba imorgon till kl 15.15, så jag missar kalle men sen får jag njuta av julen! 

22 December


Trots en divig/sur nuna så har detta varit en riktigt bra dag! Har firat jul hos farmor och farfar på dagen och med flickorna på kvällen. Har ätit så mycket gott så är alldeles illamående nu. Ska ta och sova bort det onda i magen och ladda upp för en ny dag med (kanske) mördar tabata, jobb och uppesittarkväll. Puss godnatt! 

Bara några få dagar kvar

Bara några få dagar kvar till årets mysigaste dag. Hemma hos oss firar vi jul flera dagar. För min del blir det jul redan på söndag. Då ska vi till farmor och farfar och fira på dagen och på kvällen har jag och tjejerna den årliga lilla julaftonen. Sedan firar vi jul hos mormor och morfar på julafton i vanlig ordning. Och någon dag mellan jul och nyårs byter jag och Jens julklapp. Mysigt att sprida ut julen, då får man njuta lite extra länge.
 

Lycka

Vanligtvis brukar jag känna mig nere och arg under vintertid. Det är mörk, kallt och hemskt. Men konstigt nog känner jag mig lycklig, och glad. Just nu finns inga bekymmer och jag känner mig nästan oövervinnerlig. Allt går åt mitt håll och jag verkar ha tur hela tiden. Jag har det så bra nu. Jag har världens bästa familj, vänner och pojkvän. Jag har så mycket kärlek och glädje runt om mig så jag nästan blir hög. Jag vet nästan inte ens vad jag ska göra med all denna glädje, men jag antar att det är bara att njuta. Förr eller senare kommer alltid sämre tider. Men den magkänslan har inte dykt upp ännu, så antar att jag inte ska oroa mig för det som ska komma. Bara njuta av nuet.
 

17/12Hej kära ni som fortfarande hänger kvar i denna livlösa blogg! Sedan sist vi hördes har det hänt en hel del. Jag har varit på vackert luciatåg på a-torp, varit hos min älskade Jens hela helgen, haft myskväll, åkt skridskor och skadat mig. Tur som är inget allvarligt. Det blev en spontan utgång mitt i allt och så har jag tränat och umgåtts med vänner. 

12/12


Dåligt med uppdatering på den här bloggen, men eftersom att jag spenderar mest tid på gymmet på dagarna så hamnar i princip alla inlägg på träningsbloggen. Läs den ;) 

Men de senaste dagarna har jag jobbat, umgåtts med vänner och tränar... Inte så fartfyllt liv jag har just nu. Men jag är glad att jag kan umgås så pass mycket med vännerna. 

Ikväll bär det av mot stan då jag och mamma ska på luciaföreställning på a-torp. Kommer att kännas lite konstigt att vara där, tror jag kommer att känns stor saknad. Sen ska jag stanna i stan till på söndag hade jag tänkt. Har inte umgåtts med killen min på 2 veckor... 

Ps, idag är vi halvvägs till julafton, hihi!

Haft en bra helg


Min helg har varit riktigt bra! Jag har umgåtts med vänner, käkat middag hos moster, varit i stan och köpt nästan alla julklappar, varit på Ikea med mamma & lillebror har varit hemma. Ser fram emot denna vecka och den börjar bra, ska på gymmet med Johanna! 

4/12-13


Har gråtit en skvätt till the notebook, åh så fin den filmen är. Blir aldrig less. 

Clarity

Tumblr
High dive into frozen waves where the past comes back to life
Fight fear for the selfish pain, it was worth it every time
Hold still right before we crash 'cause we both know how this ends
A clock ticks 'til it breaks your glass and I drown in you again

'Cause you are the piece of me I wish I didn't need
Chasing relentlessly, still fight and I don't know why

If our love is tragedy, why are you my remedy?
If our love's insanity, why are you my clarity?
 

Cozy winter
2 december


Igår gick jag och Jens på skyltsöndagen på torget i stan, har blivit en liten tradition sen vi blev tillsammans. Det var riktigt mysigt, men kallt. Vi köpte med oss glögg hem och hade lite julmys på kvällen. Perfekt dag ♡

Idag for jag hem tidigt, drog på gymmet och sen har jag varit hos mormor och morfar några timmar. Ikväll har jag sett the holiday (en av favoritfilmerna) och bäddat ner mig i soffan. Känns som jag håller på att bli sjuk. Inte bra! Det gör ont i halsen, brukar göra det just innan förkylning bryter ut. Ska köpa citroner och apelsiner imorgon, ska chocka kroppen med c-vitamin. Funkar alltid, så länge förkylningen inte hunnit bryta ut förståss! 

Hello December
RSS 2.0