Say it with music -

Två bilder från idag


-

Jag känner mig tom och ensam. Mer än någonsin förut. Det gör ont i hela kroppen när jag tänker på vilket moster jag har blivit som förstör våra band. Jag lovade förändring, men än har inget hänt. Och jag mår skit, av att jag inte kan vara den vän som jag var förut, då allt var som det ska vara. Miss u as hell. And i love u, no matter what. Ni kommer alltid att vara mina bästa vänner, hoppas att ni inte gett upp hoppet om oss än.


Idag har det varit en bra dag


Idag har det varit en av de "bättre" dagarna. Eller en av de mycket bättre dagarna! Sovmorgon, inga lektioner utan få glida runt i skolan på projektmässa, äta godis, kakor, vofflor mm och spana in allas  projektarbeten. Intressant! Sen stod musik 3ornas projektarbete på schemat, i form av en "årlig" konsert. Den var grymt bra. Bra jobbat! Efter skolan väntades täning med mamma och det vart ett riktigt jobbigt och svettigt pass den här gången. Känns härligt!

Kommande dagar, som jag har förvarnat om, kommer det att bli lite bloggtorka. Jag ska åka söderut, till Umeå, för att hälsa på lillebror, shoppa och ha det bra!


-


Haha, oj oj, nu har iphonen ställt till det igen. Självklart ska det stå linne, inte lina osv!!...
Nu är det hockey som gäller. Ja, jag har hunnit med mycket ikväll! Dock inte skolarbetena, men vad fan! Saik suger, som vanligt. Det var allt för mig!

Mycket att säga, men lite tid.

Hej bloggisar!

Jag har lite klurigt med tid nu och förmodligen några dagar framöver (bloggar från mobilen atm). Men ska försöka uppdatera så mycket jag kan! Även om det blir sketna inlägg från mobilen...

Idag har det varit en riktigt trevlig dag. Två lektioner, mjukglass vid älven i vårsolen och så har jag bokat en tatuering. Ja, jag är ett bad as och tänker märka mig för livet.

För stunden så inväntar jag att en av alla mina bakverk ska bli klara. Våran klass ska sälja fika imorgon på 3ornas projektkonsert och så har jag och några tjejer "företag-för-en-dag" på fredag!

Och som sista stycke ska jag skiva att jag fick hem mitt lina från Kan Dee idag!


Mars 27, 2012


Bild från lilla julafton, 2011. Jäklar vad mörkhårig jag var!

Tju! Idag (eller igåv kväll) så visade det sig att jag hade tre prov idag. Eller två prov och ett läxförhör. NP i Engelska, idrott och kör. Det nationella visste jag om. Men de övriga kom jag på igår kväll, när jag hade lagt mig, att vi hade. Super! Men det gick bra ändå, som tur var!

Imorgon har jag kortdag, slutar 12. Sen ska jag ut på ett litet "äventyr". Tänker inte säga vad, men jag tror att ni kan lista ut det eftersom att jag har skrivit det så många gånger tidigare i denna bloggis.

Nu ska jag ta det lilla lugna framför tvn tills läggdax. Hoj!


Detta har jag gjort ikväll


Bilder från ikväll. Jag har hunnit med en halvtimmes löpning och fys (tackar gudarna om jag kan gå imorgon!) och så har jag gjort fruktsallad till mig, mamma och pappa. Jag har även hunnit med att övningsköra, handla och plugga. Det jag har ogjort är att sjunga igenom Mack the knife till morgondagens ensembleuppspelning. Kräk och spya på den. Jag hoppas nästan att uppspelningen blir uppskjuten till nästa vecka. 1) Vi har NP i engelska 2) Jag tror att jag inte är den enda som inte har jobbat skitmycket med jazzbiten. Håller tummarna för det!


I'll stop breathing if i don't have u anymore


En bättre blick på dagens kläder. Enkelt. Faktiskt så är det väldigt svårt att få till bra bilder. Ni ser ju bara hur dåliga dessa blev!... Sen så är det riktigt pinsamt att stå och ta kort på sig själv för att sedan lägga upp här. Sen så skulle jag verklöigen ha haft en bättre kamera! Nu fotar jag med en liten rutten canon ixus 8015. Absolut inget att hänga i julgran, sen så har jag haft den sedan jag var 15 år! Får jag mig ett bra betalt sommarjobb ska jag köpa mig en ny! Tror att jag ska köpa en nikon då!

Men har ni haft en bra dag? Här har det varit pissväder och så har skulan inte varit det mest partyfyllda stället idag. Måndag, många är småsjuka och grymt less på allt. Dessa små depressiva tankar drabbar inte bara mig kan jag konstatera. Som dagens humör bestämmerska jag ta och rensa lite tankar efter middagen. Jag längtar efter ett hårt träningspass! Jag har varit alldeles för lat de senatse dagarna (veckorna, hehe) så jag börjar med en springrunda och sen ska jag köra styrka. Sen så är det även hockey ikväll. Ska försöka låta bli "hockeysnackset" och heja på SAIK utan socker!


Mars 26, 2012


Dagens | Chinos och stickat från H&M | Converse | Jag | Oredigerad |

Jag må ha haft den sämsta morgonen någonsin. När jag kommer till bussen så har jag glömt BÖRSEN HEMMA. Helvete, jag som redan var lite sen till bussen.  Jag fick springa och jag vart så glad när den inte hade farit och så finner jag att plånboken ligger hemma i trappen. Usch vad jag ogillar mig själv! Aja, för att fördriva tid  så gick jag ut och fotade, vilket inte heller blev bra för min kamera har bestämt sig för att sluta fungera. Vad kan mer gå fel denna dag?


"Kläder är bara ytligt"

Ja, tänk vad ni har rätt. Men tänk även på att kläder är ett av våra största behov. Utan kläder skulle vi frysa. Och att bry sig extra om vad man har på sig ingår i det hygieniska! Att köpa nya klädet hit och dit för stora summor pengar må vara till en överdrift, men man måste ju få unna sig några nya plagg då och då så man slipper gå runt i samma gamla trasor och få kunna känna dig lite extra fräsch! Jag tycker att det är väldigt onödigt att klanka ner på att jag köper nya kläder hela tiden. Jag köper nästan ALDRIG nya kläder. Jag är verkligen inte värst! Tänk på att du som så fint noterar att jag köper för mycket kläder, är exakt lika mycket slösa. Varför? För man vill se bra ut! Punkt.

En jätteonödig grej att dra upp. Men jag vill komma till punk och bevisa att alla slösar. Det är så vårt samhälle ser ut idag.


Dagens collage



Skorna står i min garderob. Nästa helg ska jag ner till Umeå för att hälsa på lillebror, sova där en natt. Då ska jag försöka införskaffa en bra bandeau bh, gärna både i svart och vitt och så är jag lite sugen på en turkosa blusen!

Tänkte berätta lite om vad jag har haft för mig i helgen!
Efter den jobbiga veckan på konsum, som har gjort att jag inte kunnat umgås med min fia kille, så offrade han sig att komma hut i fredags. Vi har bara myst, tagit promenader, bastat och haft det riktigt bra! Idag for han hem och det känns faktiskt lite konstigt. Hemma är ju med mig, inte ifrån mig!...
Men det var riktigt härligt att han stannade två nätter. Det uppskattades verkligen. Min bästa vän!

Nu ska jag, mamma och pappa se film!


Klickade hem denna nyss!


Jag är ett stort fan av Kan Dee, och detta blir mitt första plagg! ♥


I miss those summer nights, so much.


25/3


Hahah, tre fula bilder från helgen. Fattar inte varför jag lägger upp dessa?!?! (på insta går det mesta bra...)

Helgen är snart över. Nu de timmar det fortfarande är öjust ute ska jag passapå att vara ute. Har redan hunnit tagit mig en promm med moster, det var gött! Annars ska jag få lite läxor gjorda, färga bryn och fransar och klippa mig!

Fredag - idag har det varit en bra dag!

God kväll på er!

Jag vet att det är fredag kväll och inte en jävel kommer att läsa det här förnst imorgon. Men he må ju va!

Idag var min sista dag på praktiken, vilket sög. Jag har haft riktigt kul och lärt mig en hel del! Jag fick mig även en avskedsgåva ifrån Dennis!

I övrigt så har denna dag varit så jäkla bra!

1) Det är helg
2) Jens kom till mig, som jag har längtat. Det gick en hel vecka utan att ses!
3) Timothy har kommit hem
4) Vi åt en så jävla god middag!
5) Jag har fått riktigt bra nyheter. Jag kan inte avslöja det nu, det får bli inom en snar framtid!

Önskar er en fortsatt trevlig kväll och helg!

Detta fick jag innan jag gick gem idag, hehe!


Inspiration

Snart så:)


22/3 - sämst uppdatering

God kväll på er kära läsare! Bra uppdatering på denna blogg idag (not), men jag har haft tankarna i andra banor. Sen så har jag inte så mycket att skiva om för att det har inte hänt ett piss sedan igår kväll, förutom praktiken. Men där vet ni ju redan vad jag håller på med!

Jobbade lite senare än vanligt idag. Kom hem och förberedde middagen och efter käket så tog jag och mamma en skön prommis. Annars så har det inte hänt så mycket mer idag! Jag hade tänkt leta upp lite frågor inför idrottsprovet nästa vecka. Men som jag alltid säger: jag gör det sen...

Myser med lite doftljus såhär på kvällskvisten. Riktigt skönt efter en hård dag med slit och släng!



21/3

Helt slut efter denna dag. Hårt slit på Konsum i form av minering bland varor och hyllor. Men fint blev det! Har även fått göra det dagliga sysslorna som morgonbaka och kassan. Körlektionen gick inte alls bra, jag var riktigt nervös och att vara van våran sketna Volvo med usla pedaler var det riktigt svårt att komma till en modernare bil där pedalerna funkar som dom ska! Hehe...

Har popat mig lite popcorn ikväll och slappar bara i soffan. Ska väl inte vara uppe allt för sent med tanke på mina jobbtider! Upp före fan!


Dagens mening


Dag 3


Känner mig som en liten vuxen nu när jag är på praktik. Jag får ta ansvar och ha arbetsuppgifter och det är riktigt kul! Snart är min lunchrast slut så jag ska börja bege mig tillbaka. Efter "jobbet" så hinner jag knappt hem innan det är dags att vända på klacken. 15.15 har jag min första körlektion!
Ni får ha en fortsatt trevlig dag alla, så hörs vi när jag kommer hem!


Come on summer!


Dag 2 - praktik

1,5 dag har passerat och jag är lika slut i kroppen som efter en vecka i skolan. Men jag rör betydligt mycket mer på mig än vanligt. Det är förmodligen orsaken.

Just nu är jag hemma på lunchrast. Hela förmiddagen har jag bakat och packat upp/fram varor.

Hoppas ni har en bra dag!


Bilder ifrån helgen + dagens sammanfattning.


Tre ifrån lördagen. Spontanfest med vin och utgång. En riktigt trevlig kväll som bjöd på både det ena och det andra!

Hemma från "jobbet" och är helt slut! Huvudverk och kramp i ryggen. Jag som tyckte att skolan var jobbig! Hehe... Men det har varit riktigt kul. Mycket trevliga människor och så har jag faktiskt fått göra allt som en fast anställd får göra. Hoppas på ett bra betyg i slutet av veckan!


Praktik


Onödig bild.

I veckan är jag ute på praktik. Känns bra att få kommabort från skolbänken en vecka och få göra något helt annat! Jag är på Coop konsum, här i burträsk. Känns även skönt att slippa åka buss, utan cykla istället.
Just nu har jag lunchrast och är hemma, ska börja bege mig om ca 10 min. När jag kommer hem ska lag lägga upp lite bilder från helgens bravader!


17/3

För stunden är det fotboll som gäller. Mörön - kaif, 0 - 4. Ikväll blir det mys framför tv med något gott och lite vänner. Jag och Jens har även varit tillsammans i 1,5 år ❤


Fredag

Första helvetes veckan efter lovet är done, ska bli så jäkla skönt att vara ute på praktik en vecka och slippa äckelskolan! Är så avundsjuk på alla som tar studenten i år. Jag är så fruktansvärt less skolan och vill inget annat än bort från den!

Får fira in denna helg med hockey, chips & dipp och att lillebror har kommit hem!


I was not born to be a soldier. But do i have so much as a choise to continue this struggle?


Trött och sliten efter några dagars slit. Varför kunde det inte få vara lov denna vecka oxå?!

Kan meddela att jag fick min första panikångenst igår. Tror att jag aldrig har haft så ont i hjärtat någon gång! Jag storgrät och kunde inte andas. Eller så bröt jag bara ihop, riktigt ordentligt. Det känns i kroppen idag kan jag lova! Det känns som att jag har sprunigt ett maraton och har ingen ork. Men jag är rätt så stressad just nu, och det är inte bara skolan, jobb, körkort och/eller friditen som är problemet. Jag tror att jag har för lite tid med mig själv helt enkelt. Jag känner aldrig efter hur jag själv mår inombords. Men ikväll har jag inte tid med det, utan jag har två jävla prov imorgon som jag måste stenplugga på!

Vi hörs när jag har tid!♥

Tävling - Det Mobila Bandet!

Jag har fåt äran att presentera en tävling för Sveriges mobila musiker! För er som är musikintresserade kolla in denna grymma tävling! ↓

Mobila Bandet – tävlingen för Sveriges mobila musiker

På 80-talet var det musikvideos på MTV som totalt förändrade villkoren för artister att slå igenom. Idag är det istället smartphones och instrumentappar som revolutionerar möjligheterna för musiker till genombrott. Nu är det därför dags att utse Sveriges bästa mobila musiker i tävlingen Mobila Bandet. Deltagarna, vars instrument endast får bestå av smartphones och surfplattor, tävlar om att få sin låt professionellt mastrad och digitalt utgiven. Bakom tävlingen står mobiloperatören 3 och Universal Music.

Runt om i världen dyker det upp mobila band i form av allt från symfoniorkestrar till indie- och popband. Gemensamt för dessa band är att de använder sina smartphones och surfplattor med musikapplikationer som enda musikinstrument.

I och med tävlingen Mobila Bandet har den mobila musiktrenden nått Sverige, och det är dags att kora landets bästa mobila band. Alla är välkomna att delta – både som ensam artist eller i band med flera medlemmar. De enda kraven är att instrumenten består av musikapplikationer som är installerade på en smartphone samt att låten är egenskriven och outgiven. Tävlingsdeltagarnas bidrag, i form av videos, är tillgängliga på www.mobilabandet.se. Där är det folkets röster som avgör vilka fyra bidrag som går till final.

Juryn som utser vinnaren bland de fyra finalbidragen består av Nicholas Högberg, vice vd på 3, Per Sundin, vd Universal Music, Mia Forsgren, marknadschef, Universal Music samt Simon Norrsveden, låtskrivare, gitarrist och sångare i Ylva Bulldozer. Utöver musikalisk talang kommer juryn att titta på kreativitet, originalitet och framförande.

– Det mobila bandet omdefinierar hela begreppet musik och instrument. Nu kan alla som har tillgång till en smartphone eller en surfplatta skapa musik var som helst - och när som helst. Med tävlingen Mobila Bandet vill vi utforska de oändliga möjligheter som finns bland Sveriges alla kreativa musiker, säger Nicholas Högberg, vice vd, 3. 

Tävlingen pågår från och med den 2 mars till den 12 april. Den 19 april avslöjas vinnaren på www.mobilabandet.se.

För mer information om Mobila Bandet, för att delta i tävlingen eller rösta på bidrag, vänligen besök: www.mobilabandet.se



Dagens look

Sitter på bussen till skolan. Slutar 12 idag, sköna onsdag! Ska göra lite ärenden på stan, sen blir det pressat schema när jag kommer hem. Eftersom att jag alltid stannar torsdagar och tränar med mamma så kommer jag inte att kunna plugga så mycket imorgon... Måste ligga i idag!

Önskar er en bra dag!


I am down on my knees but I'm too proud to say please.


Stressveckan är igång. Men jag får faktiskt skylla mig själv eftersom att jag slappade hela lovet (vilket jag egentligen inte ångrar!). Idag har jag varit på min första teorilektion, bra! Imorgon ska jag:

♦ Fixa min användare på trafikskolan (den funkar inte)
♦ Boka in lite körlektioner + risk1
♦ Hämta ut passet
♦ Ringa om sommarjobb
♦ Gå förbi min praoplatsför att träffa handledare och få veta arbetstider
♦ Plugga inför matte- och små företagandeprovet som är på fredag

Och detta är bara en bråkdel av allt som jag ska göra denna vecka! Gaah, hoppas att jag inte går i väggen innan påsklovet kommer...


NEW IN - Im in love


| Virkad topp, Hanzens, 299:- |


Betsson Casino

Betsson erbjuder högklassiga online gambling-produkter i en säker och användarvänlig miljö. Betssongruppen är ett svenskt spelbolag som har varit verksamt i spelbranschen i över 40 år och är ett av Sveriges populäraste onlinecasinon. Betsson Casino är ett högklassigt onlinespel i en säker och användarvänlig miljö. Jag är ingen spelprisse, har aldrig provat på onlinespel (det enmda jag har prövat på är poker IRL med familj och vänner, vilket kanske inte riktigt samma sak eftersom att då vinner man ingen större summa pengar), därför har jag själv ingen erfarenhet av att spela just på Betsson Casino. Men jag har bekanta som har testat och tycker att det är en väldigt bra hemsida med mycket ”utbud” av olika spelsorter tex som bingo, casino, odds, poker, skraplotter och mycket mer. Och det är inte bara organisationen på hemsidan som gör den så bra, utan även designen. En stilren och enkel design som passar perfekt!


Lite av en söndagsångest.

Åh att lovet redan är slut?! Det har gått så jäkla fort!

Har ni haft ett bra lov då? Det har jag! Nästan för bra... Denna vecka har jag inte gjort något annat än att bara ta dagen som den kommit och inte ansträngt mig ett skit. Jag har inte rört skolböckerna, fast än vi har två prov till veckan. Jag har inte pluggat någon på bilkörkortet och tränat en gång. Har käkat god mat i princip hela veckan och så har en hel del annat onyttigt slunkit ner i magen. Det känns faktiskt bra! Men imorgon blir det ändring på det och jag tror att det kommer att bli en riktig helvetes-vecka eftersom att jag inte pluggat ett skit den här veckan. Men det är en smäll som jag får ta, för det har varit riktigt jävla skönt att få slappna av på riktigt. Är det lov så ska det fasen vara lov!

Bjuder på facelook första dagen som 18-åring.


Lite bilder ifrån gårkvällens bravader!



Tre taskiga bilder från igår


Fler kommer sen.


Grattis gumman!



Idag fyller världens bästa Frida 18 år! Stora grattiskramar och pussar! Ikväll ska detta firas till tusen! ♥


NEW IN


Köpte mig en ny bikini igår på stan. Söt va?


Lite bilder ifrån MIN dag!



Jag hade en riktigt trevlig 18-års dag! Fick massor av fina presenter (mest sånt som finns på banken) och ett fint upvaktande av familj och pojkvän. Jag kunde inte bli så mycket nöjdare!

Igår, kan jag oxå berätta, blev det en sväng in till stan för att göra ett nytt pass, lite shopping, god mat, träning och bio! Så igår var inte heller helt fel!


Grattis Lowa - 18 år!


18 år sedan lilla jag kom till världen. Nu klassas jag som vuxen. Jag får köra bil, köpa folköl och tobak, gå ut på krogen och dricka lagligt. Jag får ta hand om min egna ekonomi och handla via internet - on my own. Att bli myndig är det många som längtar efter. Men är man verkligen redo för det? Jag kan dåga att jag tacka gudarna för att jag fortfarande bor hemma och att mamma och pappa flrtfarande kommer att försörja mig. Som den slarver jag är så skulle jag inte klara av att hamna på gatan imorgonbitti.

Idag väntas middag + firande av tjocka släkten. Jag ser fram emot att kunna dricka en öljävel till maten. Även om jag inte alls tycker om det ska jag fan dricka en! Jag ska nog t o m  gå och köpa den själv, bara för att jag kan!
Och... På fredag så gör jag premiär i utelivet. Som jag har längtat till denna dag!

Nu ska jag njuta av min första dag som 18-åring!


Dagens

Idag har jag haft full rulle hela dagen. Har steg upp i hyfsad tid och bakade, tog en lång och skön promenad, gjorde lite fika och satt mig ute i solen och ikväll har jag bjussat tjejerna på födelsedagafika. Jag fick även två presenter, ett av Frida och ett av Paulina!❤

Nu är det hockey som gäller, sen tror jag att jag ska göra en ganska hyfsad tidigkväll. Imorgon ska det hinnas med mycket!


As long as you belive in me, i will stay strong and alive.

Som sagt har jag haft en riktigt bra dag. Kvällen kunde jag ha gjort till något bättre. Jag valde att stanna hemma, vilket var riktigt skönt. Men jag hatar att inte ha något att göra. Har spelat Sims hela kvällen i princip. Nyttigt!

Imorgon ska jag leka husmor och baka två sorters kakor. Ska bli spännande med tanke på mina erfarenheter i köket...


En våroutfit


Bra första dag på lovet!


Så underbart väder vi har haft det nu i flera dagar! Love it! Dessa tog jag idag.

Jag har haft en mycket bra första dag på lovet! Lunch på Wayne's och en lång skön prommis när jag kom hem. Till middag kommer det att serveras pommpa och grillkorv, någon som jag tycker är riktigt jäkla gott! Ikväll får jag se vart det bär av - om jag stannar hemma och tar det lungt, eller umgås med någon.


NEW IN - Från i lördags


| Tröja - Cubus 199:- | Halsbans - Gina tricot 99:- |
Funderar på att lämna igen halsbandet. Jag har ett i guld, vet inte om det är så värt att ha ett i silver då oxå. Får bestämma mig under dagen!


*****

Snart bär det av till stan, ska övningsköra dit. Sen tar jag bussen till Kåge, till min Jens. Och det är väldigt bra väder ute idag, det kommer att bli en bra dag!


Grillning, skoter och backåkning med plastpåse (höhö), med andra ord en riktigt rolig kväll!


Fredag och äntligen sportlov!


Två bilder från idag. Tagna i instagram.

Det har dålig uppdatering här på den sketna bloggen i veckan. Och sämre kommer det att bli några dagar framöver, tyvärr... Ska försöka göra det bästa av det!

Ikväll spekuleras det om grillning och en massa annat kul. Håller tummarna!


RSS 2.0