Say it with music -

091031

God morgon säger jag då.
Jag vaknade ändå ganska nyss. Eller, nä, jag vaknade vid halv ett tror jag. Sen har jag bara gått omkring som em sombi.

Just nu sitter jag med islamarbetet. Och jag är faktiskt snart klar. Det trodde jag inte. Men jag har ogjort allt det viktiga. Det är typiskt mig...

Det är inte kul här hemma. Pappa ligger bara och sover. Mamma är sur om in i helvete. Vill inte ens svara på tilltal, och då är det hon sopm har varit dum. Vetefan varför hon ska vara arg då... Det är nå fel på henne...
Tur då att jag ska bort ikväll, förhoppningsvis. Vill då inte vistas här ikväll... :S

Igår kväll var det jävligt kul. Massor av godis gott!

Och nu vetefan om jag orkar svara på kommentarerna, få se. Har inte orken till nånting just nu...

Ha en fortsatt bra lördag!


Happy Halloween!

Hej på er!

Ämtligen helg för det flesta, men jag har jaft fredag hela veckan. Ni ska få veta en dum grej jag gjorde igår ikväll. Jag glömde att tvätta bort blonderingsmedlet igår, och så somnade jag i det. Så jag har typ inget hår kvar... Livet är surt!...
Men fan, det blir ju bra nu till halloween? Det hela går ju ut på att se hel skabb ut, nästan. 
Ikväll ska jag till Elin. Så jag har mycket att göra, inte haha! (gud vad jag är på bra humör!)
Men vi ska baka en efterrätt, fixa och trixa med kläder och sen så kanske jag följer mormor till kyrkogården och tänder ljus på gravarna. Har nämligen aldrig sätt gravarna på halloween. Och det har sina små orsaker...

Men till sak nu, för tim sitter här och suckar och vill ha datorn. Så kommentarerna hinner jag kasnke inte med nu.
Men jag önskar er alla en riktigt trevlig Halloween!♥





nice...


Ska göra en fuling, hehe

Ska nämligen göra lite reklam hära. Om du nu vill ha fler besökare på tex din fina lilla blogg, så klicka du bara HÄR så kommer du till "bloggtrafik.nu". Jag använder mig av det, och det är 100% gratis och 100% säkert att du får fler läsare. (mer info finns om du klickar på länken, där det även går att registrera sig).
Tveka inte, inte en sekund!



Nu väntar tvn och en skål med popcorn!

MYS MEDANS NI KAN!

091029

Hej, riktigt dålig uppdatering just nu/igår. Ett enda uselt inlägga. Aja baja.
Men igår så hade jag inte riktigt tiden, eller orken att blogga. Jag städade typ hela dagen. Sen på kvällen var jag på spelarmöte, som var kul, men i längden fick man myrer i brallan och inte kunde sitta still. Efter det så for jag och tjejerna och bastade, länge. Det var riktigt skönt och mysikgt. VI hade med oss frukt och så. Det måste v göra om!

Idag har jag tagit mig en riktig sovmorgon, bjudit över mormor och morfar på fika och har spraya in blonderingsspray i håret. Så nu, eller det håller på att bli ljusare.
Sen hade jag tänkt ta och gå ut en stund. Det är riktigt bra väder just nu. Det är kallt, men det är sol. Riktigt mysigt. Sen blir det väl att måla naglarna och sånt till imorgon.


Fick inspiration av foki. Någon som törs klä ut sig till geisha i helgen?

091028

God morogn!


Vaknade för 2 minuter sen av att mormor rinde och bjöd dit oss på pizza, till lunch! Lite knasigt.
Så jag ska bara ta och klä på mig lite, och gå över. (Till er som inte vet så bor jag granne med mormor och morfar)

Hör av mig senare, kanske, under dagen.




HIttade nu några sanbbfrågor med Sean Banan. Och det var inte alls kul, för att man har redan hör dmo förr. Och då kan ni gu gissa av vem/vilka.
(ni som inte kännder dem är det inte lörn att ni gissar...)

God kväll

Ska dra en mer uppenbarande sammanfattning för er om vad jag har gjort idag. Känndes lite naket att bara visa er bilder på vad jag har köpt...
Men som ni ser så köpte jag en ny body lotion- hello kitty. Luktar okej. Fanns två olika, en mer mjuk och en mer nasty. Så klart så tog jag den farligare, haha. Tog den bara för att flaskan var finare. + då hårsprayen. få se om jag gör det på torsdag. Lagomt till halooween (nu är det ett år sedan jag färgade togmörkt...). Sen så fynda jag på gina två mysiga stickade saker. Ritking sköna och varma nu när det börjar bli kallt och äckligt ute.
Sen så ser ni en bild på mitt underbart fina öra... Ja, tro då inte att, åh, hon kar köpt örhängen. Nej nej. La ut pengar på ett nytt hål. Mitt 5e. känns riktigt skönt. Morfar betalade så.
Sen så kar jag köpt mig min balklännig. Men mina ben såg ut som ett par feta korvar, nä hela jag såg ut som en korv. Men HAAAH, Det hindrade inte mig att köpa den. Det är ju inte klänningens fel, utan det är ju jag. Jag får helt enkelt äta morätter och ut och springa nu i två månader. Och få se om man kan få bort lite fett.

Efter en liten snabbis på stan så for vi till kusinerna och fikade och spelade rock band.

Men nu ska jag slänga upp lite bilder från igår.


Se vad man kan fynda på en halvtimme på stan



Svarar på kommentarer och lägger upp bilder från gårkvällen efter hockeyn.

Puss och kram ♥

091027

God morgon på er!


Solen skiner och alla är glada och lyckliga. Eller? Nej, det är nästan helt tvärt om. Det är mulet, blött och kallt ute. Perfekt väder för att vara på stan helt enkelt! Jag ska dit med mormor och morfar. Och ni får skratta hur mycket ni vill, men dom är bra att ha med. För dom stör inte när man ska shoppa. Och sen när man ska betala så kan dom säga: Ge mig den så kan jag betala åt dig. Så har man sparat några hundralappar. Men jag ska inte förvänta mig något. Brorsan är ju med... Haha. Men jag vet inte hur mycket jag kan handla. Har inte kollat kontot på 100 år. Så det kan ju lika gärna stå en 0a på kvittot. Då blir man ju som lagomt munter... MEn det kanske är lika bra, för jag ska inte ha något. Eller, jag vill ju ha massor. Mend et är ju sånt som jag skulle kunna klara mig utan. Ska bara kolla på min klänning til skolbalen. Har hittat en, sen så sa anki igår att den fanns i butik, så ska gå och kolla på den, om den är något att ha. Den var billig oxå. Det gillar vi fattiga råttor, haha ;)

Nu, mina vänner, så ska jag ta och väcka brorsan och klä mig. Sitter här i pjamas och tofflor, haha!
Sen så kanske, bara kanske, blir det lite mobilbloggande under dagen.


Jag tror inte ni fattar hur mucket jag saknar mitt FUCKING BLONDA HÅR!
Helvete att jag ska va tjurig och färga det mörkt...

Hemma

God middag och roligt sällskap.



imorgon blir det shopping?



Sen har jag en hälsning till er som inte tål mina åsikter. Ignorera dem? Om ni nu tycker olika som jag. Men gör det då? Alla har rätt att tycka precis som man vill. tex fick jag en kommentar om att jag skulle vara pajas som tycker att TH är dåliga och att jag inte direkt skulle ställa mig i en kö för att få biljetter. Men fine. Jag tycker det jag tycker. Så kom inte och säg hur jag ska tycka och tänka. Det är du själv som är pajasen då!


världen är full av idioter som inte vet vad dom vill här i livet, stackarna...


Men nu säger jag god natt. Blir en tidig morgon.

Tokio Hotel

Sitter här och läser en massa folks bloggar, och alla snackar om tokio hotel.
Vad är grejen igentligen med dem?
Nu har flera tusen stått och köat igårkväll, inatt för att få biljetter till konserten/konserterna som äger rum i mars.
Och jag ser inte meningen med det. Tokio Hotel, dom är inte ens bra.

Och nu är jag säkert den enda i sverige som inte gillar dem.

Säg du vad just du tycker om TH killarna.

Är dom bra, eller är som dåliga?


aldrig gillat, och kommer aldrig att göra!


091026

God morgon på er!


Idag är det en sådan dag då man vaknar med ett leende på läpparna. Man märker hur skönt det är, nä många går upp tidigt föt att jobba och själv är man skolelev som får ha lov! Riktigt skönt. Sovmorogn och en massa annat kul.
Igår ikväll så dissade jag datorn helt. Hade den inte ens i tankarna, nästan. Men vi såg film (och med vi så menar jag mamma, pappa, tim och jag) och så köpte vi glass och popcorn. Riktigt mysigt, länge sen jag var med dem.
Men nackdelen med att se tv med dem är att alla, precis alla somnar och ligger och snarkar. Man kan ju tro att det jordbävning! Det är något jag inte tål, och det är snarkningar. Så jävla irriterande!

Men jag får höra av mig lite senare in på dagen. För nu ska jag göra lite skolarbete.


glass, popcorn och Wallander-präs

65117dfc9f4592de5cececa6f7646f96.png

Kolla varifrån!

glass,
popcorn och Wallander-prästen.

Ha en skön kväll! <3


091025

Jävligt kass uppdaterning idag... Men jag har sovit och haft det gött. Och så har jag faktiskt varit på ladan hela dagen. Timme hade match, och dom vann med 5-4 (tror jag) mot lejon. Bra där!

Igår så hade vi det mysigt. Vi köpte godis och såg på film, Patrik 1.5. Aldrig sätt den filmen förr. Men det var bra!
Vi var ute, snacka massa skit. Haha, vi kom in på "tjejsnack" (tycker jag är helt fel ord, för killar kan väl oxå prata?...), vi dissa john, hakkan och emanuel. Dom blev sura och john körde på oss med cykel och så kasta dom massa snö, aj aj... Vi kännde oss dumma, (eller?) Så vi gick in och rostade mackor. Sen hux flux så var klockan där vid 1 och man började röra på sig hemmåt. Jag kännde riktigt hur skönt det var att gå och lägga sig. Jag somna direkt jag la mig ner... Nä, somna kanske vid 3-4, såg en massa film. Och nu är jag hur trött som helst. Sov bara till 11...

Imorgon blir det mera kul. Johanna och Nikolina ska bjuda oss övriga tjejer på mat. Och så tar vi andra med oss lite mys. Det ska bli jättekul!

Och ni får ha en bra söndagskväll.



klara, färdiga, gå!




bilder från igår


091024

Hej på er!


Sorry för att jag inte har varken svarat på kommentarer eller skrivit något i bloggen. Men det har faktiskt varit för mitt eget bästa. Istället så har jag städat och bakat. Och nu så lagar jag mat åt mig och mamma. Det blir kycklingtacos, riktigt gott!

Går kvällen var riktigt kul! Vi var både inne och ute. Det har ju snöat hela gårdagen, så vi kunde inte låta bli att gå ut och leka i snön.
Just nu skickar matte bilderna från igår, så jag lägger upp dom senare. Men nu måste jag gå och kolla ugnen ;)


Svaren på era frågor.

gillar du mig :]?
Jag älskar dig gumman!


varför började du blogga ?
Alla mina kompisar bloggade. Så då ville jag oxå göra det. Och nu är jag fast vid det. Det går inte att sluta! 


vilken skola går du på?
Björåkersskolan.


gillar du lakrits?
Ja det gör jag. Jag gillar allt godis :P


Bästa träniongslåtarna i din iPod/MP3?
La Roux- Bulletproof
Britney Spears- 3
Jay Sean- Down
Keri Hilson- Knock You Down
Halestrom- I Get Off
Ke$ha- TiK ToK
Pitbull- I Know You Want Me


vilken är din bästa färg?
Då måste jag säga rosa. Det är en gullig färg.


har du någon pojkvän?
Nej det kan jag då inte påstå.


om du fick välja en sak från mig vad hade du tagit?
Haha va?


är du bra på att designa naglar?
Nej det är jag inte. Jag målar oftast mina egna med enkelt glans only.


hur länge har du bloggat?
Den här bloggen har jag haft sen i mars. Men sen har jag haft 4-5andra bloggar före. Så något åt iallafall.


tycker du om michael jacksons låt: they don´t care about us?
Det är väl ändå ganska tråkig? Texten är ju ju bra, den däger något. Men själva låten gillar jag inte. Inget temop och så bli jag rädd för den...


vad pluggar du till?
Jag pluggar inte till något, än. Går bara i 9an.


Har ni snö ännu?
Nej, eller på sätt och vis, det snöar ute nu! :)


Vad tänker du välja till gymnasiet?
Jag har ingen aning än. Men det blir väl troligen något innom musik? haha

Har du några planer inför höstlovet?
Nej, det har jag inte. Med det blir väl att bara ta det lung, vila upp sig, kanske lite plugg och sen bara ha kul med kompisar.

Snyggast i burträsk?
Det finns inga snygga i btk.

Hur lång är du?
1.72


hur gammal är du?
15 år. Blir 16 i mars


vart bor du?
Buträsk


vad gillar du mest och hatar mest?
Hmm, Jag gillar mest att vara med mina vänner och att hålla på med musik.
Det jag hatar. Det måste nog vara en massa saker. Ni kanske märker hur neg jag är i bloggen? Haha. Men ska väl säga skolan då.


har du fobi för något?
Fobi och fobi, inte direkt. Jag lever i skiten haha. Men mörkrädd är jag. Jävligt mörkrädd!  


har du någon kille?
Haha nej det har jag inte ;)


vilken skola går du i?

På björnåkers...


Hur önskar du att din framtid såg ut?:)
Ljus, inget skit. Lycklig med en bra karriär och framgång.


iPod eller en mobil utan musik?

Haha, ja nu är det ju så att jag inte har någon iPod, utan en musikmobil. Men annars så hade det blivit iPoden. Att vara utan musik är som att vara utan vatten och mat.


Vilken låt hade du valt om du fick välja en låt till en öde ö, en låt som skulle bli den enda låten du fick höra hela livet?
Oj fyfan vad svårt. Ehm.. Ja. Det finns så många låtar, så jag kan inte välja. Men den här är en vad dem!


vilka är din favoritplagg nu på hösten?
Ja, fattiga jag har inte möjligheterna att handla kläder 24/7. Men stort och stickat. Det gillar jag!

Favoritlåt?



Vilken är din favorit blogg?
Ja, jag läsar många bloggar. Men jag har ingen direkt favorit. Det är till och från. Men i allmenheten så gillar jag bloggar med mycket eget och skön stil. Bilder är bra och intressanta texter. Spela roll om dom är långa eller korta. Bara personen som driver bloggen kör på sitt egna!

Hur ser du dig själv om 10 år?
Jag vill se mig framgångsrik innom musiken. Men tyvärr så är det ju bara drömmar. Och drömmar är skit. Så ni kan väl komma och beställa mat hos mig på max här i skellefteå?...


drömresemål?

Det vore resan jag kommer göra med mina kompisar om några år. Längtar så jävla mycket!

Om du skulle få träffa någon, död eller levande. Vem skulle det vara och varför?
EmmyLou Harris. Hon verkar som en jättehäftig tjej(tant). Skriver/skrev jävligt bra musik!


hur gammal är du och vart bor du:)

Jag är 15 år och bot i Burträsk.


vad är det roliga med att blogga?;D

Allt! Att få uttrycka sig själv. Kunna visa sin vardag med bilder och text, askul ju!


vad ska du göra på höstlovet?
Som sakt så har jag inget planerat. Men ha kul!


vilket är ditt bästa sommarminne?

Åh, jag har många fina sommarminnen. Men att vi alla, både tjejer och killar for till emils stuga och sov där. Det var kul. Men hela sommaren har varit underbar. Jag längtar redan till nästa sommar, då vi ska göra ännu mer saker! B l a planerar vi att ta mopparna och fara till ALLAS stuger.


vad tycker du om julen?

Julen är det mysigaste som finns! Finns inget bättre än att bara umgås och mysa med en massa tända ljus, lussebullar och pepparkakor!


vilken är din favoritbok?

Jag är tyvärr ingen som läser mycket. Så jag kan inte svara på den frågan.

Hur gammal är du?
åter igen 15, haha!


Hur lyckades du bli dagens länkning hos jessica?

Turen var med mig kanske. Det är ju bara att anmälla sig som veckan blogg! :)

vad ska du göra på sommarlovet x)
Ja, en massa saker ska jag försöka att hinna med. Jag och kompisarna har planerat jävligt mycket redan känns det som. Jättekul! :D

Glass eller godis?:)
Båda, haha


Vilket är ditt bästa skönhetstips?

Jag har bara sommar tips. Men dom fugerar ju naturligtvis på vintern oxå!
Om du vill mjuka fötter- Gör upp ett fotbad med varmvatten. FIla fötterna noggrant och smörj in dem med en fet salva eller hud/fotkräm. Sen så stoppar du ner fötterna i ett par tåsockar, och sov med dom på. På morgonen vaknar du med mjuka fina fötter!
Hårinpackning- ägggula och olivolja. Ju längre det sitter, desto finare hår!
Ansiktsmask- äggvita. Den ska stelan och sitta i 10-15 min. Uppreta varannan dag. (detta är då mot problemhy)


 (nu tog jag inte med alla, t e x idiotfrågor osv som jag inte ens godkänt)


Grattis gumman! ♥




(klicka på bilden och kom till hennes blogg!)

091022



Såhär jag jag sätt ut idag. Rätt så mysigt och enkelt. Ser ut som en gruka (eller en gam?...), haha!

Skolan idag har väl varit rätt vanlig. Eller den HAR varit helt vanlig. Fan, det finns så lite att skriva om, när det inte händer något, ge mig tips!

Nu, ska jag ut och röra på mig. Och senare ikväll så har jag väl inga direkta planer. Kanske ska vara med några kompisar.

I helgen blir det mer roliga saker. Ska typ göra saker varje dag. Riktigt kul! :D (men det skriver jag inte om nu, för annars får man inget att skriva om då).


I don't get it



Jävlar så bra jag är på paint... Men det har inte det med saken att göra.

Du är nästan identisk med amandavardet !! hur lika som helst  jue

Ja, då undrar jag helt hur du tänkte när du skrev denna komentar. Jag är varken lik henne i utseendet, eller som bloggerska. Blir fan sårad, hon är ju bara falsk, jag har då en egen stil. Du som påstår att jag är lika plastig som hon, fuck you.

Tänk innan du talar idiot jävel!!!! Eller så tar du och förklarar för mig nu, hur du riktigt tänker...

091021

Hello!

gjorde en rätt så spontan grej igår ikväll. Där vid 9 så gick jag ut och gick. Det hade inte ens jag förväntat mig. Men jag sitter alldeles för mycket framför datorn. Inte nyttigt...

Skolan idag är varit som vanligt, urtråkig. Men jag har nu skrivit klart novellen. Jävlar så bra den blev! Inte... Sen så fick vi igen engelskprovet, G. Jajamen. Men det var bara några få poäng ifrån Vg, så jag är då nöjd.
Sen så har vi som kommit fram ungeför hur vi ska göra våran dans. Men klara är vi inte.

Ikväll så är det ju core, för det är onsdag. Ska bli skönt. Sen så igår så ringde dom från just badhuset. Jag och Anki hade tänkt gå på spinning imorgon. Men den var tydligen inställd. Så istället så ska jag och tjejerna ev gå på "tjejkväll". Ja, det bli kanske lite sim och så hade dom en liten övrraskning. Det blir säkert  jättebra! :D

Sen, så har jag och mina kompisar starat ett tjejband! Jävligt coolt! Så vi ska få ha musiklokalen på måndagar efter skolan. Och på fritiden ska vi vara här hemma hos mig. Om viinte någon kväll frågar ug om vi får vara där. Men jävligt kul ska det bli! :D


091020

Idag är det en bra dag. Jag får mina penga, JA! Av dom ska jag köpa en massa onödiga saker. Nä, ska typ snåla...
Idag i skolan,redan på morgonen så fick vi nå papper om att besöka JB. På måndagen efter lovet så ska vi dit och lyssna på föredrag typ. Det ska typ bli kul.
Sen så kom nånga elever från A-torp och hade en liten konsert för oss. Och så pratade dom om vad dom gjorde osv.
Inte så mycket mer har det hänt. Alla är sura, haha.

Ikvälls så SKA jag plugga. Det är så sjukt mycket nu känns det som. Jag har tagit på mig att göra en MVG uppgift i ämnet ISLAM, bara för att förbättra betygen, tro inget annat. Sen så fick vi veta nu när vi slutatde att bokrecensionen tills imorgon. Och jag har kanske läst 80 av 500 sidor. Ligger lite ridigt till... Sen veckan efter lovet har vi prov i SO och FYSIK. Och på torsdag är det spanska prov. Fattar inte hur skolan tänker. HAr dom tänkt att vi ska bli utbrända på något sätt?
No me gusta...




Jävligt kul man kan ha med camen asså....

Glöm inte frågestunden HÄR

Vad jag vill ha är...

Sommer och frågestund


Svaren kommer upp någon gång i veckan.

091019

God morgon sömntuter!

Eller så är det bara jag som är sömntuta. Jag börjar 5 i idag. Vad i helvete gör jag då uppe nu? tror att jag ska gå och lägga mig igen...

Denna dag, som alla andra måndagar börjar med en jobbig idrottslektion. Men, nu börjar det bli för kallt ute, så vi kör på basket idag. Basket, seriöst, är det någon som tycker det är kul? Äh, det kan vara kul om man kör basketfia. Men då är det bara jag själv i klassen som tycker att det är seriöst kul.
Sen resten av dagen är det helt vanliga roliga lektioner, nått... Men måndagar är en av de roligare dagarna på veckan, även om mornanarna är jobbigast. Men vi har kortdag, slutar typ 5 i 3. Sen så är det inte så jobbiga lektioner idag, fakriskt. :)

Men ni får kämpa på här på morgonen och ha en bra måndag! ♥



Tänk om man fick denna låt spelad live varje morgon. Man skulle bli knäpp...

091018

God morgon!


Gårkvällen var super, jävligt nice faktiskt.
Och nu ska jag bara vila, vila, vila, vila. Och vönta på att matte ska skicka lite bilder, hade inte med mig kameran igår. Så får jag se vad det blev för knasbilder.


 HUR VAR ERAN LÖRDAGSKVÄLL?

VILKA VAR PÅ BLOG AWARDS?




Graiit till FOKI som blev årets mest originella blogg, årets nykomling och ÅRETS BLOGG.
Och grattis i efterskott till 18 års dagen!


(bild Foki.se)

Nu är jag redo att ha kul!



me singing halleluja




eftersom att många frågar varför jag heter musiklowa, men inte har några musikvideos.







är veckans blogg
(klicka på bilden)

091017

God morgon!

Nyvakna? elle är det så att många av er vaknade där vid 9 för att göra er klara inför Blog Awards Afternoon Tea Party? Om jag inte bodde så jävligt till (norrland) så hade jag suttit här klar för att fara. Och hur många är det som ska fara på Galan ikväll? Det hade varit jävligt kul att få fara på den. Men men, taskigt liv man lever...

Men förhoppningsvis så blir inte lördakvällen bortkastad framför en tråkig tv. Kanske, bara kanske så ska jag och några vänner hitta på något.



Som i förra inlägget, som ni kan se, så tycker jag att REZA var helt klart bäst igår. Mer behöver jag inte säga.
Men, jag tyckte verkligen om Rabih oxå. Det var verkligen hans kväll igår. Klockrent! Han är ju söt som socker och har en röst som en ängel. Han hade verkligen hittat rätt låt till den ljusa stämman. (jämfört med förra veckan...)
Det var hans kväll!




Idol

Jävlar vilket ös ikväll va? Nästan alla var bra, det är inte dåligt. Favoriterna på top tre ikväll var

1. REZA
2. ERIK
3. ERIKA


Sen så var det så många andra bra oxå! Och såklart så var det helt rätt som åkte ut. Jag tycker att Camilla är bara jobbig och dryg på något sätt. Hon är så känslosam och otålig. Som det har stått i tidningen t e x, att hon tar lugnande för att kunna ta emot jurysn kretik och palla den hårda pressen. Men varför är man ens med i en tävling som denna, där det är mycket press? Nja... Lika bra att stackren fick fara hem.
Nästa vecka blir det Niklas som åker, Camilla kan då sjunga jämfört med han...

Men nu, god i love her!


091016

Har inte så mycket att skriva om. Flrutom att nu är det entligen fredag och Michael Jackson-tema i idol ikväll. INTE MISSA!!!!


man blir ju ledsen om ingen sjuner denna låt ikväll. Absolut en av de bästa!!!


3-1 till skellefteå, sista period.

3902c663649ac91b548f6ae1733d435e.png

Kolla varifrån!

3-1 till skellefteå, sista period.


Massor att göra?

Hallå! :D

Tordagen snart avgjord. Snart kommer fredag! JA HAHA!!! Fast jag vet inte ens om jag kommer att göra något imrogon ikväll. Kanske lika bra, är nästan aldrig hemma nu för tiden.

Skolan idag som jag skerv så finns det några psykopater på skolan. Idioter... Men annars så har det varit rätt bra? EV var då kul. Step up, i love it!

Men vad sysslar jag med nu då? Jo, jag har börjat att småleta efter en klänning till luciabalen. Man ska vara ute i god tid. Annars så står man där, antingen har man ingen eller så har mer en halva skolan samma kläder. Fyfan...
Balen är föresten en lördag detta år. Annars så har det varit typ en onsdag. Lite konstigt att det ska vara en lördag, då det inte ens är skola. Och då får ni inte tänka att vi ska gå skolan en lördag, för det ska vi ej. Men det blir fan bra med en lördag. Istäkllet för att stressa hem, stressduscha och stress sterss stress, så kan man sova ut, ta det lungt, fixa en massa småsaker utan all stress. Sen så ska jag få en sminkning oxå ;) haha, då saknas bara den snygga klänningen ;) Nä, årets bal kommer att bli den bästa! Iallafall tiden då man ska göra dig klar! HAHA :D


Sen så ska jag ut och ta mig en promenad, typ nu. Sen så ska jag se hockey och försöka att skriva lite på novellen. (Men det vet jag redan nu att det kommer inte att hända...)

Ni får ha en skön kväll babes!



091015

Hej sötnosar!

Sitter här och har min SO lektion. Vi arbetar då med Islam. Men ser det ut som att jag har intresse? Haha, nä. Men jag ska jobba med det, ville bara skriva lite :P
Vi har oxå hunnit att skriva på novellen. Och jag är nästan klar, men den är inte bra... Måste nog ta och skriva om den sen. Ska överväga det.

I morse så fick vi veta att någon/några idioter här på skolan har slitit loss tre element och högtalaren till brandlarmet. Det är seriöst någon som vill bränna ner skolan :S
Tidigare i veckan så har oxå några bord och stolar blivit sönderslagna. Det är ju hemskt att dom inte slutar.

Har inte så mycket att skriva om just nu. Men jag hör ju självklart av mig efter skolan.

hihi, en kommentar som jag fick kanske i tisdags. Tyckte att den var lite rolig :P


Jag har världens gulligaste bror!

Han kom och bjöd mig på fika! Trodde att jag skulle tappa hakan! (men det sitter kvar, hehe). Men hur gullig får man vara?





ÄLSKAR DIG ♥

091014

Idag är det en riktigt bra dag! Det är kortdag, och det har avrit rätt så kul idag i skolan. Vi ska börja skriva enga noveller nu. Temat? Ungdom och alkohol. Jag har inte kommit på något att skriva om än. Det är väl mest bara små idéer än så länge.

Och nu idag, så har vi börjat småstarta på 9ornas dans. Vi har skrivit upp en massa roliga idéer om vad vi ska hitta på. Och för att det bara skulle kommas på teman, så tycker jag att vi kom långt. Vi har typ kommit på hur vi ska inleda det hela. Ska bli så jävla kul att jobba med detta! + att så framföra den sen! :D


Ikväll så är det träning. core+pump. Ska bli jävligt skönt!




Är med i veckans blogg...

...Här. Vore jävligt nice om ni kunde rösta på mig då. (och ni vet ju vad min blogg heter)


Skolan idag har varit bättre. Jag har mått bättre, tack vare alla sockertoppar som finns hos mig. Ni är verkligen en hjärt lindrande medicin!


Ska oxå bjuda er på en väldigt nice låt. Låten har stil, hon har stil.
SJUKT JÄVLA BRA!!!!

091013

Godmorgon.

Även om jag överansträngt mig så ska jag ändå till skolan. Kan ju inte stanna hemma bara för att jag har ont i kroppen. Men ärligt, det gör ont! Känner mig knäsvag hela tiden. Känns som att jag skulle kunna rammla när som helst. Men jag har ingen feber hemma. Så jag har som ingen anledning att stanna hemma.

Har inte så mycket att skriva om.

Kan bjuda er på en låt sitället :)




Ha en bra dag! ♥

091012

Hej på er FRISKA typer.


Och med friska så menar jag då att jag har oturen att vara sjuk. Imorse så hade jag lite feber, men ah  tänkte jag, jag far och orienterar! Men det kanske inte var så smart. Hela tiden kände jag mig slö och matt, helt slutkörd med andra ord! Så när vi kom i mål så sa jag till ella att hon fick sjukskriva mig, att jag ville hem. Och när jag kom hem, så mådde jag verkligen inte bra! Ont i huvet och magen, det yrade och snyrrade som fan i huvet. Han knappt komma innanför dörren när jag spydde. Och nu, ja jag mår bättre. Men det gör ont i huvet och i bröstkorgen, kring hjärtat. Antingen så har jag en kota fel, eller så har jag överansträngt kroppen. men det tycker jag att jag inte heller gjorde. Måste ha varit för att jag har varit ute och sprungit i skogen med feber...


Har nu oxå sätt på tv vad jag vill ha uppskrivet på "önskelistan" till jul. En abtronic x2, HAHAH! Jag vet, "den funkar inte". Men jag ska fan testa en sådan innan jag dör! pungt.


Ha det bra alla FRISKA typer! ♥

 
aj aj

haha, måste bara visa den har bil

713bacbbb8249a4ab12393b33aed987d.png

Kolla varifrån!

haha, måste bara visa den här bilden. (Från gårdagen)


svininfluensan - "den nya influensan"...

Gokväll på er.

Social jag har varit idag. Nej, men som sakt så har jag haft ont i bla huvet. Så nu går jag på alvedon och har lånat mormors spikmatta. Ska se om jag får bort det onda i kroppen oxå. Kanke är den kända svininfluensan som spökar? Nä, det tror jag faktiskt inte. Är inte ett dugg rädd för den heller. Men spikmattan är då till för att kunna slappna av bättre. Är så stel! (+ att jag kanske får bort alla fula skavanker på huden).

Ska oxå lägga mig tidigt idag. Vi har orientering halva dagen imorgon! Yippie!!!.... Haha, tur att jag får vara med Johanna och Lisa. Annars hade jag gått i sjön, eller något liknande.
Men nu, ska jag ta mig en mandarin och lägga mig på spikmattan! (Y)



Liknar mig^^

091011

Hej på er.

Idag är jag inte på bra humör... Jag är trött och har ont i huvet... Vet inte varför, för det blev inte alls sent igårkväll. Men men, sånt händer...

Och nu så kommer det inte att bli något långinlägg. För jag har inte orken. Kanke senare idag, men jag lovar inget.




901010

Hej på er!

Morognen är förbi och jag är inte nyvaken, faktiskt. Sitter här och skickar bilder till Paulina och lyssnar på musik.

Gårkvällen var riktigt jävla skoj! Vi köpte inte lite mys så vi rullade typ fram där vid 11. Vi gåg en massa bra filmer eller? Nä, vi hyrde The Unborn. Men vi han bara de småsnuttarna på menyn, så då stängde vi av den fort som fan! Aldrig i helvetet att vi skulle se den. Vi sket nästan ner oss av tanken på filmen...
Vi satt oss och såg halva barnhemmet istället. Sen såg vi ju oxå såklart Idol+eftersnacket.
Sen berätta alice en jävligt äcklig sak, som fick mig att sova dåligt.
Att det var nån tjej som märkte att det började försvinna mat från kylskåpet, och sen märkte att det bodde en psykiskt sjuk tjej under hennes säng. Fatta så jävla äckligt! Pappa fick kolla under min säng innan jag la mig. Helvete vad rädd jag var! Sen så har jag sovit med tv på hela natten. Eller sovit och sovigt. Legat och bara blundat snarare. Är så förbaskat mörkrädd! :(

Nu på morgonen så har jag oxå sett The Unborn. Det känndes lite onödigt att hyra en film som man inte ens ser. Och även att det är ljust ute, så har jag suttit och skrikit förmig själv. + att jag är hemma själv!...
Fan, nu vet ni lite mer om mina svaga sidor. Så kom för helevte inte och skräm mig när det är mörkt ute!

Snart kommer mamma hem. Med någor roligt och man skulle bli glad över sa hon. Har ingen aning vad det äroch det var inte till mig, heller. Hur kan jag då bli glad? Aja, det får ni veta mer om sen!


Vad som fanns i påsen är...

Svaret på vad som fanns i min påse är...




SAMMETSLEGGINGS! Kostar 149 kr på Cubus.

Grattis till:

Johanna

Paulina

Carro

Petter

Lisa


Vad finns i påsen?

Mamma kom hem med en liten påse till mig idag. Men vad är det i den? hmmm...

DOM som gissar rätt får en länkning.


091008

Ursäkta mig men... FICK VG PÅ MATTEPROVET! Fattar ni? Nä klar att ni inte gör. Men jag har alltid haft bara G eller... sämmre... Men nu, ett VG. Det känns jävligt bra! Och i matte, typ sämsta ämnet! Jag slår nästan volter av lycka!
En till kul grej idag var att på EVn så hade vi Step Up. Jävligt kul! Och fan vad man kämpar på alltså! En riktigt höjdar dag! :D

Snart helg oxå. Blir bara en massa härligt, Jonna och Alice kommer hit imorgon kväll. Det ska bli jävligt nice!

Snart är det mat, sen så ska jag acka mig en liten väska och dra mig mot johanna. Jag, hon, anki och jenka ska bada idag. (blir 3e gången i veckan jag är på badhuset...)




Vill ha sommar!!!

Lite sent ute men...




091007

Hejj!

Svinkul idag! Nja, nog dör det med det var så himla pinsamt att sitta där. Jag trodde att vi skulle vara på E4an bara vi burträskare på kurs. Mn det var På Café Canalen, tror jag att det hette. Och vi var tillsammans med Kanalsskolans elever oxå och deras typ fritidslärare. Men vi fick vara i små grupper och prata om olika händelser. Sen så skulle vi göra en pjäs. Och jag tror att jag skulle dö av pinsamhet! Men sammtidigt så var det rätt kul att vara på denna träff. Att få arbeta med andra, än bara dom vanliga.

På lunchrasten, innan vi skulle ta bussen hem, så gick jag och julia ner på stan, som ni ser i inlägget nedan. Hittade en massa snyggt! Men tyvärr så hade jag inga pengar. Köpte mig ett nytt puder. Det var väl det mest akuta. Sen så tittade jag på ett par nya leggings, men mer om det imorgon kanske? hehe. Julia köpte sig ett par skithäftiga leggings. Var som plast/pansar eller vad man ska säga, från Gina Tricot. Riktigt snygga! Sen så köpte hon ett par vantar och var nära på att köpa en jävligt snygg jacka. En blå, lite längre, med en rosett i midjas. Sådär sötcool var den. Och så gick vi och kollade såklart på skor. Och det går inte att gå in utan att bli kär ett par eller fler. Nu prövade jag ett par oxå. Och dåblir man ju som förhäxad. Åh, vill ha dem!!!

Snart så ska jag gå över till mormor, kusinerna är  här. Sen så ska jag plugga och ikvääll så blir det träning,-core! Jag längtar!!!





nu ska jag och julia shoppa.

0-3e7b154d1ff03664540a468fecbfa5e1.png

Kolla varifrån!

nu ska jag och julia shoppa :)


091006

Hallå hallå!

Inget spec har väl hänt idag heller. Förutom att jag johanna och robin var grymma i köket idag! Anette tycker om oss veldigt mycket nu :)
Vi gåg oxå en film om Konsumentkunskap. Riktigt tråkig. Alla vet väl att man ska behålla kvittot osv? I NO ska jag nu läsa Fysik (man byter ju ämne efter varje prov). Och alla säger att Fyriken är så sjukt jävla svår jämfört med Kemin. Och jag tyckte att kemin var svår...

Ikväll så ska jag och bada med roliga typer. Blir väl mäst att bubbla och basta, den sköna delen ;)
Men för att jag ska kunna fara dit, så måste jag plugga på engelskan till på torsdag.



Love my hair. But it would have been a bit longer ...

Ikväll_Svenska Hollywoodfruar

Nu har jag tagit mig en prom i det kalla och mörka vädret och köpt lite chirre till pappi, som ligger sjuk. Jag känner att jag kommer att bli drabbad jag med. Det har börjat irritera i halsen och jag hostar 24/7...

Nu ska jag ladda för Svenska Hollywoodfruar. Få se vad galningarna hittar på ikväll. Tycker att dom verkar inte riktigt kloka, spec Ana Anka...
Hehe, morsan tyckte att jag skulle bli en blond 45 årig bimbo och gifta mig med en gammal rik amrekanare när jag blir stor. Men nej tack. Blev mest chokad över att hon sa så :S...


091005

Dagen har varit ungefär somvanligt. Kan inte komma på några konstiga händelser (som jag kan skriva om). Men en grej kan jag ju berätta för er, en jävligt tragisk grej. Att det känns som fredag! Ja, denna vecka kommer att bli sååå låååång! Önskar ibland att jag redan gått ut skolan och bara fick sitta hemma och göra ingenting. Fast den funkar ju inte heller...

Men, fick ise NO provet idag oxå. G,-G, två poäng från IG, det var på håret! Men jag är så sjukt jävla glad att jag klarade det! Blir lite sur på Robert, när jag ger oss påläsningspapperet. Där sår allt man ska kunna. Men, när han ger ut provet så är det helt andra frågor! Lite dålig lärare? Jag är jävligt irriterad, och då inte bara på han. Det finns fler hjärndöda lärare som jag hatar.

Tur då på onsdag, då slipper jag skolan och engelska provet, hehe. Jag och Emil, och såklart alla andra som är med i skolans mobbingteam ska på kurs en hel dag. Vi ska lära och utbilda oss mer innom mobbing. Det blir väl några småfilmer, föreläsning grupparbete osv, eller något liknande. Det ska bli lite kul ändå. Jag har sagt det förr, och jag säger det igen. Våran skola är den bästa, där ingen mobbing förekommer, för det mästa. Så denna kurs kan kännas lite onödig. Men är nyttig och kan komma till användning i senare kapitel av livet.
Men mer om det på onsdag.

Nu ska jag ta och göramig lite te, för att min vackra röst ska gå till sig. Sen så, ja, jag har ingene aning. Men ni får ha en fortsatt bra dag!





Årets första snö!

Jag ser nu att mitt mobilinlägg inte kommit in. Konstigt... Men som rubriken sa, Idag kom årets första snö!
Ja, Det är väl inte jättemycket, men det är snö! Det känns faktiskt lite kul :)

Sen så har vi ju firat lillebror med tårta, citronpaj och kanelbullar, bara för att det är Kanelbullens dag.

Imorgon så är det idrott direkt på morgonen, så jag ska gå och göra iordning allt till det.
Ni får ha det bra.





Måste bara säga, att jag ÄLSKAR Johannas SpFy lista!!!! <33<3<33

091004

Det är söndag, regnet öser ner och jag har ingen röst!!!

Jag kan seriöst inte prata! Igår var jag hes, mer än vanligt. Men nu. Det är typ bara som viskningar. Jävligt jobbigt:(

Men för det så vart inte gårkvällen surt dålig. Vi hade en awesome kväll. Mer behöver jag inte säga:)
Paue sovde ju oxå här, och det kanske ni redan visste, med tanke på det fina inlägget från igårkväll.

Idag så blir det kalas här hemma. Jag har rätt så nyss bakat en tårta till brorn min. Den blev jävligt snygg!
Sen förövrligt så ska jag väl plugga. Engelskprov på ondsag. Sen blir det att prata teckenspråk med kompisarna imorgon. Det kommer att bli en tyst vecka från Lowas sida i veckan...

Nä, jag kanske gör ett "videoinlägg" bara för att ni ska få höra min vackra stämma. Om ni nu ens kommer att höra något?


Ha en slappig söndag framför tvn idag. För det ska då jag!



Bara för att ärret på axeln min är så sjukt jävla snyggt!


nu ska jag och kaninen sova, efter

0-4988613699e624fe64d697497ed0fb38.png

Kolla varifrån!

nu ska jag och kaninen sova, efter en lång kväll.

Godnatt puss! <3


bilder från ikväll






tja, är på toa Med paue.

1eefc39b1400fa0f2bb8f9d19408bc06.png

Kolla varifrån!

tja, är på toa Med paue.


oh holy m***********

Tack Linda, som visa hur man ska mobilblogga. Tröga jag (som är jävligt seg i huvet) fattar! Jävligt glad är jag!
(tog bort testinlägget...)





Sen så ska jag göra lite reklam för Matilda, som vill vinna biljetter till Vecko Revyns Blog Awards
Rösta på henne här:

Rösta på mig

fridas hår

Före


Efter


Det blev jättebra och hon blev jättenöjd!
(det syns bättre i verkligheten)







Bättre update kommer senare idag

cha cha!

Sitter här och skriver ett snabbt inlägg. Frida har hårfärg i håret. Ni får se senare hur det blev.

091002

Hallå! Andra oktober idag, lillebror fyller år och så är han inte hemma. Kanske lika bra. För att ikväll så kommer några av tjejerna hit. Annars så hade morfar och alla sånna typer varit här halva kvällen. Plus att jag har jätteont i halsen och huvudet.
Orkar verkligen inte skriva mer. Ska gå och lägga mig och sova en stund, så att jag orkar med kvällen.



måste verkligen ta och färga ögonbrynen. och skaffa ett snyggare leende?

Grattis på 14 års dagen


lillebror ♥

expritox, här kommer jag!

Kvällen börjar dra mot sitt slut. Jag känner mig trött och sliten. Ont i halsen och huvudvärk. Helt enkelt så har förkylningen blivit värre. JAg har suttit och pluggat nu sen 6. Jävlar, jag ska då iallafall ha ett Godkänt i kemi.
Jag ska ta mig en dusch, en expritox och lägga mig på sängen. Hoppas att jag mår bättre imrgon. Ska upp tidigt oxå. Lillebror fyller 14 år imorgon. Och så ska han ivär på nå hockeygrej. Har ingen aning, men ska hinna uppvakta honom innan han far. Ge han en kram osv (och smitta ner honom, hehe!). Så blir det tårtkalas på söndag, när han kommer hem.

Ska bjuda er på en låt, en tragisk en, bara för att jag är en tragisk bloggerska och som är sjuk...


kan inte släppa tanken om dig...

Im home!

Saknat mig? Nä nu ska vi inte bara bitchiga och älska sig själv.
Sokolan idag, helt underbra! Nej... Det bästa är väl rasterna och vännerna, annars hade jag aldrig gått si skolan!
Men på NOn så satt och och myste(?) med Robin och Emil. Vi skulle igentligen plugga till provet imrgon. Men något kom iväger, (säg vi som). Och på idrotten så lekte vi en massa lekar. Igentligen så skulle vi ha Step up. Men 9b är på prao, så det blev inte av.

Och nu, sitter jag vi mammas segdator. Och ovan mig, på taket, så sitter det en massa duvor. Blir skiträdd, det låter som att någon är där uppe och går. Spöke? Huvva!

Och, så känner jag nu att en jättejobbig förkylning kommer sakta krypande. Jag känner mig seg och har jätteont i näsgången och halsen. Ska ta mig en liten promenad nu, sen så ska jag göra te och läsa läxan. Plugga bör man, annars dör man! Eller nå liknande...


mina små galningar!

VG på so provet (nu kommer höjningen!)


091001

Hallå!

Första oktober och just nu sitter jag på skolan och har spanska. Jag och kompisarna har pratat mer om ihelgen. Det var ju tänkt att vi skulle fara till Flarken och sova hor Robin. Men det blev ändrat, såklart. Så istället så ska Paulina, min babe, sova hos mig. Och på kvällen så ska vi till Robin. Men då här i btk. Det kommer att bli jävligt nice!
På fredakväll funderar jag Jonna och Alice att vara hemma hos mig och ha myskväll. Men det är inget bestämt än.

Och nu har jag inga bilder på denna dator. Så ni får en bild på Shakira. (vi forskar om Colombia)
Dagens kommer upp när jag kommer hem.

Ha en bra dag, Puss! ♥


Oj, jag skulle kunna döda för en kropp som hennes!

RSS 2.0