Say it with music -

I’ve been trying to get out when all I want is in, turns out to be much harder than I thought it was

Bra dag idag! Började dagen med att tjäna pengar. Sen körde jag in till skolan och hade sångprov, gemu och info om nationella i svenska b. Efter det brummade bilen tillbaka hem till burträsk och nu sitter jag här, med hela kvällen framför mig för jag har sovmorgon imorgon. Ska förbereda lite grejer till projektarbetet, som att skirva manus till sketcher och sen kanske jag ska se film. Köpte mig även lite saft idag när jag och pappsen for jag handlade efter middagen. Det blev fun light strawberry sötat med stevia. Den är utan kalorier. Ska bli kul att testa!

Allting går upp för mig när solen går ner

Ikväll har jag inte gjort allt det jag skulle ha gjort, men några saker blev gjorda såsom att skriva klart en krönika och öva inför morgondagens sångprov, ve och fasa! Ligger med en kopp te, läser bloggar och försöker att få tankarna i andra banor. Det enda jag tänker på på dagarna är skolan. Skitjobbigt att det är det enda som cirkulerar i skallen just nu. Har spänningshuvudverk i princip varje pga det. Men nu ska jag sluta babbla på och återgå till läsandet. Godnatt!


Tisdag.

Buhu jag är så trött att jag vill bara lägga mig ner och gråta på golvet! Hur länge ska man orka innan man kolapsar helt?
 
Idag har det i alla fall inte hänt så mycket, en helt vanlig dag. Jag var supernära på att stanna hemma idag för jag har typ blivit sjuk igen. Men då missar jag en massa saker och speciellt grejer inför projetarbetet så jag fick pallra mig upp denna dag oxå!
 
Imorgon ska jag jobba förmiddag (rebell som jag är skolkar från skolan...) och eftermiddag väntar en massa härliga musiklektioner och rep som vanligt.
 
Ikväll har jag som vanligt miljoner saker att köra känns det som och det blir inte bättre av att min hals är helt slutkörd. Men istället för att sitta här och gnälla ska jag nu ta tag i mitt "liv". Ha det!

Hej tråkig och dålig uppdatering!

Som jag skrev i senaste inlägget (i torsdags) så hade vi klassfest i fredags. Även om vi inte blev så många ur klassen och att kvällen fick ett tidigt och plötsligt slut så var det ändå en lyckad kväll. Vi blev "utkörda" för våran värd blev för full så vi som orkade vara kvar drog på coasters och hade trevligt en lillstund. Kvällen slutade i Elsas källare med en massa chips och läsk innan läggdags.

I lördags hade jag myskväll hemma med bästa killen och igår gick vi på marknaden och köpte en massa gott.

Bjuder på en suddigt men fin bild från fredagen (typ den enda bilden jag tog... Är så dålig på att ta bilder under fyllan:( det är ju så roligt att titta på dagens efter!)


Jobbiga torsdag

Idag har det varit en riktigt tung dag. Dock hade jag en liten sovmorgon och det tackar jag för att jag hade för nu är jag näst intill död! Är så less på att spela musik haha:( nä det är kul skojar bara, men det är jobbigt! Imorgon blir det att stiga upp före tuppen och åka med en tidigare buss för vi ska repa innan skolan börjar. Ingen rast och ingen ro när man lever musikantliv! Men jag gillar det:) Så nu ska jag mysa sen sova för att orka med morgondagen. Det blir även ferre på kvällen med klassen!


Morgoninspo


#tattoo

! ! ! Ursäkta nakenchock ! ! ! Här är min senaste tatuering (det är svårt att fota med självutlösare som sagt). Den är en liten hyllning till mina underbara föräldrar för det är 2a versen ur the rose som dom hade på sitt bröllop. Själv tycker jag att den låten är underbart fin och jag själv är supernöjd över den (mamma blev galet förtjust ock t o m  lite rörd tror jag). Reaktioner jag har fått är att den är stor och ja, den är ganska stor men den kunde inte bli bättre gjord om den hade varit mindre och jag bryr mig inte om andra tycker att den blev ful eller för stor:) Nu på fredag ska jag fara och fylla i den.
 
Har även fått lite frågor om den så jag svarar på det här:
* Ja det gjorde ont, ungefär lika ont som det bak i nacken men inte så ont så att det inte går att härda.
* Den kostade 1900kr
* Den tog tre timmar att göra 
* Jag gjorde den på samma ställe som förra gången hos en tjej som heter Isabell och hon håller till på WD tattoo

Onsdag

Hihi söt...
 
Idag är jag så trött så det känns som att jag går i sömnen och så har jag ont i halsen för jag har sjungit mycket idag. Så ikväll ska jag göra mig en kopp te och bara vila, kanske t o m gå och lägga mig astidigt för jag är verkligen trött! Höll knappt på att ta mig upp ur sängen i morse:(
 
Sen har jag svarat på era kommentarer i kommentarsfälten så läs svar där ni kommenterade!

Some night inspo


I guarantee you'll miss me 'cause you changed the way you kiss me

Jag igår i mitt fettiga hår:)
 
Tisdag idag. De jobbigaste dagarna i veckan är avklarade (för jag har nk b 2,5 timme mån-tis) och en dag närmare helg. Jag längtar efter helg. I helgen ska jag göra en massa kul. Det blir party x2, jobb, mys och så är det marknad i Burträsk och det är ju lite småkul(?). Jag tycker då det är lite roligt. Jag menar, allt man kan köpa där? Goda remmar, engelsk kola, varma chips, sockervadd, munkar, kokosbollar ja u name it! Bästa stället om man är godisgris som jag:)

True that!


Godnatt

Nu är klockan mycket, i alla fall så mycket att det är dags för mig att sova. Sova är bland det bästa jag vet och jag behöver mycket sömn för att orka en hel dag utan att kollapsa. Så godnatt på er kära vänner och dröm söta drömmar om bättre tider!


I need a new fun fair 'cause you're scaring me and I don't like where we're going

Såhär göllig och fin har jag varit idag. Usch, känner mig så äcklig. Kör ju på balsammetoden at the moment så känner mig smutsig hela tiden haha. Är inte van att ha så mjukt hår + att det bil fett efter en dag (tvättade håret igårkväll). Annars då? Lovade att bli bättre på att fota så att jag har bilder till mina inlägg. Så jag tog några fula bilder både på mig och min nya tatuering. Den kan jag visa i ett annat inlägg senare. Men det är inte lätt att ta kort på sig själv med självutlösare!

Kära måndag, dra åt....!

Alla taggade som vanligt på att det är måndag? Veckans bästa dag då man är seg som kola i skallen och tröttare än en 85 årig tant. Nä, det finns nog inte många som gillar måndagar.

Men den här dagen har ändå inte varit fy skam. Den har gått ganska fort trotts att jag gick till 5 idag (5 veckor kvar till konsert och sen är det slut på övertiden!). Dock blev jag hur trött som helst nu efter middagen. Ska vila ett tag sen göra lite läxor och sen vila ännu mer. Tycker om att vila:)

Bild från idag:)


Söndag

God kväll på er! Har ni haft en bra helg? Det har jag! Äntligen har jag fått spendera en helg med Jens för han har annars bara jobbat hela tiden. Han är t o m här just nu. Andra gången sedan nyårs! Igår hade vi myskväll i Kåge med Jens pappa och bror + hans tjej. Vi såg melodifestivalen och inga av mina favoriter gick vidare... Idag har vi inte gjort så mycket, sett en massa film. Men nog pratat om mig och Jens. Idag beställde jag även hem min studentklänning och oj vad fin den är! Helt perfekt. Jag längtar tills nästa helg för då kommer den och jag hoppas att den kommer att passa och va lika fin på mig som på hemsidan (det vilket jag tvivlar på). Men nu ska jag sluta va mobilnörd och va social med Jens. Puss godnatt alla!❤


Nude is...

Jag tycker om beige, vitt, grått, naturfärger och allt där emellan. Men, jag vill ha lite attityd added. Så dessa tisher är ju klockrena. Alla från nelly.com :)

.


Stå eller ligga ner när man repar?


Ikväll och imorgon.

Denna dag börjar lida mot sitt slut (ja jag går och lägger mig tidigt). Har packat mig en väska med scenkläder för imorgon har vi konsert "mello", enbart (känns det dom) för att melodifestivalen är i Skellefteå på lördag. Detta är alltså våran årliga temakonsert och årets tema är då melodifestivalen. Vi kommer dock att bjuda på en hel del omarrade låtar, men för er som är nyfikna är stjärtligt välkomna att lyssna!

Och som sagt blev inte det här inlägget vändningen till ett bättre bloggande och jag fann ingen inspo i att ringa Jens, förutom att jag börjar bara sakna honom mer. Bättre lycka nästa gång.


Onsdag 13e februari 2013

Blä jag vill allt annat än att blogga just nu... Ska försöka hitta lite inspo under kvällen, medans ska jag testa ringa mannen min och se vad han gör!


Vanlig tisdag!

Fettisdag, snarare ganska vanlig tisdag för min del. Alla dessa små "högtider" eller vad man nu kan kalla det är sjukt överskattat. Man får plättar i skolan och man ska äta en semla som jag för övrigt inte tycker om för jag hatar mandelmassa. Hemmagjorda kan jag faktiskt äta dock men vem fan ids baka för en dag som inte ens är värd? Julafton är en högtid. Midsommar är en högtid. Fettisdag är ingen högtid. Ät semlor och sånt men kalla inte denna dag för "högtid" pga en torrbulle med grädde och äcklig mandelmassa i.
Skriver ett aggressivt inlägg för att jag har ont i magen av dagens lunch (fortfarande).

Godnatt och tack för mig!


.


NLY TREND

Usch jag fattar inte varför ni fortfarande läser min blogg med denna usla uppdatering! Anledningen till varför jag inte har bloggat är för att jag har absolut inga bilder att lägga upp och bilder från weheartit eller en massa klädcollage är uttjatande. Nu fick det bli ett undantag för att det var så snygga kläder, but still...
 
Förbättring från min sida. I alla fall, ikväll händer inte många knop. Jag har skrivit upp en önskelista åt mina päron som jag hängt upp på kylskåpet (ja vi gör så i min familj) så dom vet vad dom kan köpa åt mig på min 19-års dag. För ovanlighetens skull blev den jävligt kort. Är det för att jag har blivit äldre och vuxit ifrån presenter eller för att det finns absolut inget jag vill ha?

Söndagsångest


Jag är så kär i dig!


Oval

Jag är ju ny i PS och nyss hittade jag att man kan beskära bilder i cirklar, i detta fall blev det en oval, men fan vad coolt haha! Så jag knäppte en ful bild på mig själv för att testa det här då och jag tycker det är skitkul. Ni kommer nog att få se många runda bilder framöver tills jag tröttnat. Och ursäkta mig för mitt jättefettiga och superäckliga hår. Jag ska duscha!

NEW IN

 | Carlings 199:- |
 
Sprang på stan en lillstund medans jag väntade på bussen hem. Haffade denna på carlings för 199 spänn. Jag tycker om den. Nu när jag börjar ha så mycket tatueringar borde jag bli en badgirl 4 real. Nä, skojar. Men jag tycker om den. Fick nå gamla presentkort av Jens så det var lika bra att handla upp det! Fick även med mig en blondering så vi får se om jag bleker mina stackars hårstrån i helgen.

Godmorgon världen


Äntligen fredag och kl 5 får jag helg!


Godnatt

Även om jag har varit duktig och pluggat idag så känns det som att det hade inte spelat någon roll om jag pluggat eller inte för jag fattar ändå ingenting. Haha hej ig.


why you not love me?

Blääää jag kan inte sluta kika runt på en massa kläder. Damn vad jag vill shoppa AAH! Det här fina kommer från Kan Dee Shop & jag har spanat på de gråa topparna länge men det är så förbannat dyrt där och jag har lite pengar så jag får inte äga någon av dom nu. Kanske en annan dag. Nä, nu ska jag sluta dregla över en massa kläder och återgå till äckelsamhällsen.

En massa fint och så


Trött, less och inte ett dugg brighter

Himmel och plättar vad trött jag är. Har pluggat konstant sedan halv 10 imorse (okej då,inte alls konstant, men nog är jag uppe i snart 5-6 timmar). Det är viktigt med´pauser och raster. Jag har varit ute på en liten (läs askort) promenad till  konsum för att köpa lite naturgodis för att hålla hjhärnan igång. Sen har ju ätit lunch, gått runt i huset och rört mig, gjort lite styrkeövningar. Det rekomenderar jag faktiskt + rörlighet, när man ska sitta på en stol en hel dag. Det är verkligen skönt! Man får nytt syre till kroppen och man orkar mer + man får inte lika ont i kroppen. Men nu har jag fått ont i kroppen för det är nästan 1 timmar sen sist jag rörde på mig. Jag ska bara skriva klart de sista frågorna och sedan ska jag duscha och he på nå musik fö å bli pigg!

Alla hjärtans dag om en vecka

Om precis en vecka är det alla hjärtans dag och jag personligen tycker inte att det är en sån speciellt dag. Den är större i bloggvärlden än i verkliga livet. Men klart ska det vara en av de mysigare dagarna på året och den ska "firas" med massa pussar, kramar och exkra mycket kärlek. Jag personligen tycker det är mysigast med att vara hemma, äta något gott, se kanske på en bra fim (behöver inte vara romantik), kanske ge en liten gåva för att visa uppskattning och bara mysa. Jag hoppas att killen min inte jobbar nästa torsdag, annars får jag "fira" alla hjärtans dag utan han och kanske "fira" med mamma och pappa istället!

Torsdag 7e Februari 2013

God morgon solstrålar!
Idag är jag hemma. Egentligen skulle jag på studiebesök till Umeå Universitet, meeen eftersom att jag inte är ett dugg intreseras av att plugga vidare direkt efter gymnasiet + att jag blir bara stressad av att tänka på vad jag vill plugga till så valde jag att avstå. Istället är jag hemma och ska plugga på diverse saker, speciellt samhällsen som jag har prov på imorogn. Jisses. Det kommer att bli en tuff dag! Men blogga kommer jag i alla fall att göra, förmodligen ganska mycket, eftersom det kommer att behövas en eller flera pauser från pluggandet.

Ni får ha en bra dag!

Lill-lördag med glass & film, och jag som skulle bli nyttig haha...


Övertid, samhällsplugg och balsnack

Här är en gammal ful bild på mig från i fjol.
 
Det blev som lite dålig uptade här på bloggisen igår och desvärre ännu sämre idag. Men jag har ju ändå en så ointressant blogg så vad spelar det för roll:))
 
I alla fall blev det ännu en "övertidsdag" idag. Det kommer att bli många sådana nu några veckor framöver för att vi jobbar stenhårt med vårat projektarbete. Så i och med det så kommer jag att komma hem betydligt mycket senare vissa kvällar och då måste jag förmodligen plugga men jag ska försöka att hålla kvar liv här ändå.

Så, idag har jag varit i skolan till ca halv 6, när jag kom hem blev det middag och plugg. Och just ja, min balklänning kom idag (jag vet att jag är tidigt ute) och den var finare än vad jag hade trott. Dock lite tight så jag kanske måste droppa en aning i vikt. Bara tatuerningen läkt ska jag börja träna igen! Den är ändå lite speciell och jag gillar den riktigt mycket. Åh, längtar! Har även pratat med jonna om en eventuellt hårförlängning, då med clips.
 
Men nu ska jag försöka styra tankarna åt andra håll än balen och studenten och plugga samhälls istället. Ha det!

Tuff dag

Efter en tuff dag med prov, jobb och plugg får jag äntligen krypa ner i sängen och bara må. Trotts allt slit har det varit en bra dag och ikväll får jag somna i bästa famnen. Puss godnatt på er!❤


BIKBOK - vill ha dåra!


Godnatt!

Efter 3,5 timmars hettsplugg, ett x antal ihopbrytningar och flännpauser så tar jag nu och beger mig mot min fristad för att få mig en god natts sömn. Denna kväll har haft sina tvistar, men jag vill tacka mina fina föräldrar som ställer upp och hjälper mig med att bena ut de allra knutigaste uppgifterna och frågorna. Ni är klippor båda två, speciellt pappa, som har hjälpt mig massor med kemin. Tack för att ni hjälper mig till ett smartare sätt att tänka. Love u!❤

Med detta vill jag säga, att även den pissigaste dagen har sina fina stunder. Godnatt på er!


Pluggvecka

Jag ogillar själv när folk lägger upp sånna här bilder på sina bloggar, men just nu är detta inte bara tråkigt utan verkligen en pain in the ass. Samhällsekonomin är verkligen inte min grej, men jag måste ju börja någonstans. Egentligen vill jag plugga på kemiprovet till imorgon men då kommer jag aldrig att hinna klart det här tills på fredag. Om jag inte sitter uppe tills solen går upp men det kommer jag nog aldrig att fixa. På fredag ska jag inget annat än att njuta av helg. Längtar redan ihjäl mig!


fuck off

Den här dagen har varit sämst. Jag skulle kunna skriva en hel roman om hur jag känner just nu men vem fan vill läsa om sånt? Det är dötrist. Så istället ska jag försöka att samla mig och försöka att komma på något roligare att blogga om senare ikväll. Tills dess ska jag plugga, yeye.
 

I need someone who wants to be with me and fight for me.


Söndag 3e Februari 2013

Jag tycker inte om söndagar. Men vem gör det egentligen? Hela dagen har det varit fint väder, hann ut och fota lite, men annars har jag pluggat kemi hela dagen och jag kan inte ut och gå eller springa för jag är nytatuerad och det är inte bra att "röra" skinnet då. Jag har även brottas med duschen och även om det tog 20 min längre och att jag fick duscha hela mig i omgångar så gick det till slut, haha. Nu ska jag slå på en sorlig film så jag får gråta lite. Jag är asledsen och behöver gråta. Hoppas ni har haft en bättre söndag! Tagga en ny äcklig vecka...

You can not buy love, or time.


ZEKE

 
 
 
 

Avlutat harry p maraton!

Igår avslutade jag och Ann-Sofie vårat Harry P maraton (några veckor senare). Trotts allt gott som vi hade laddat upp med blev det en liten tuplur då och då, men de mesta såg vi. Vi såg då sista filmen, part 1 och part 2 så några timmar framför tv  blev det i alla fall. Innan det åt vi även en jäkligt god middag! Mamma och pappa hade gjort plankstek och till efterrätt blev det vanilj och hallonkesella med bär!♥

Jag hatar att sakna.


NEW IN

Mamma ringde mig tidigare idag och sa att stilkläder (klädaffär i burträsk) hade halva reapriset på kläder och framförallt jeans. Hittade ett par blå och ett par grå/svarta som ser urtvättade ut med ändå snygga för en billig peng. Snälla mamma med generösa plånboken betalade♥

Feeling sore

Idag känner jag mig inte ok. Det känns som att jag har ramlat och skrapat upp värsta köttsåret eller bränt mig på sidan. Jag är stel och öm som fan och kan nästan inte röra armen för då stramar det i huden. Jag måste t o m torka mig med fel hand när jag är på toa haha... Men ska man vara fin får man lida pin.
 
Igår blev det myskväll hemma hos matilda och vi såg sämsta filmen i hela världen. The woman, andra gången jag ser den så se den inte den är jättedålig.
 
Idag tog jag en skön och lång sovmorgon, käkade en god frukost och så har jag beställt hem kläder. Så denna dag har börjat riktigt bra! Idag ska jag bara ta det lugnt. Ska försöka tvätta tatueringen, jag är alldeles svart på hela sidan och smörja in den sen ska jag plugga och kanske spela ts3, hihi! 

Tatte nr. 2


RSS 2.0