Say it with music -

Bryter soffrutinerna med jobb


Idag har jag för en gång skull jobbat, ett 10 timmars pass. Jag är inte alls van efter 5 veckors soffliggande. Är så slut i kroppen! Nu blir det sängen, god natt! 

Partylook


Kassa bilder men såhär såg jag ut i lördags. Klänningen är från bikbok!

Fy frisyr


Har tillbringat dagen med Jonna på stan och på hennes jobb. Idag blev det mörka slingor, i typ samma färg som min utväxt. Så nu kommer mitt hår att kunna växa ut utan att det blir någon ful utväxt som man måste underhålla hela tiden. Tror det kommer att göra susen för mitt slitna hår. Nu kommer det att ha en chans att få bli riktigt friskt! Jag är jättenöjd, tack jonnis!❤️

Bästa bakishänget någonsin!


Ikväll har Johanna bjudit på plättar med massor av goda tillbehör. Igår var vi hemma på fest hos henne och idag detta otroligt goda. Vilken toppenhelg!

Filmkväll med Tim och Jens




Torsdag


Middag idag på stan.

Igår kväll badade jag, Jennifer, Johanna och Matilda jacuzzi och hade det mysigt. Johanna bjöd även på lite födelsedagstårta som var sjukt god! Ek riktigt bra kväll! 

Idag jag jag inte gjort många knop. Tränat, ätit, slappat, varit i stan och i Bureå och grattat kusin som fyller år imorgon. 

Nu ska jag lägga mig och vila/sova. Är så sjukt trött pga att jag har gjort så lite idag haha!

omg

För ca 1 timme sedan släppte Dirty Loops ny låt på tuben. herre.min.skapare. Så jävla bra. Dör lite här.

Nytt

I fredags klickade jag hem en tunnare dunjacka. Den jag har är alldeles  för varm, det är en riktig dunjacka. Sen har jag bara vår/höst jackor. Behövde verkligen en tunnare jacka som man kan ha när man ska springa ut och in i butiker, till exempel. Sen fick en myströja glida med hem också. Jag har en likadant i vitt och gillar den riktigt mycket.
 
Märket på jackan är Vila och tröjan Issue 1.3

Vardagar som dessa

Igår kväll kom Paulina förbi och vi gick en promenad i byn. Efter halva vägen träffade vi Matilda och Jennifer så vi följdes åt resen av rundan. Efter promenaden gjorde jag och Pau kvällsfika och satt och pratade en stund innan det var dags för henne att fara hem. En riktigt mysig kväll ♥

22 Oktober

Ett grått och ledset Burträsket.
 
Jag har varit ute nästan hela dagen och fotat. Skulle vara så kul att fota porträtt i detta gråa och trista väder. Jag hittade faktiskt några riktigt fina ställen med löv på backen och där ljuset var perfekt. Får vänta till helgen. Jens kanske kommer förbi och då kan han agera modell. Det blir bra.
 

Saknar värmen och att bada i vågorna

 

Detta gjorde mig förvånad och glad

 
Idag är det 355 personer som följer min blogg. Galet och så kul! Sist jag kollade bloglovin och hur många som följer var det just över 100 st. Nu är det 3 gånger så många. Skitkul att se haha!

Helgen som var

Jag har haft en riktigt bra helg. Det har inte hänt jättemycket, det har varit en lugn och skön helg och sånt uppskattar jag ibland. I fredags var jag på teater med Jens och hans mamma och pappa och efter det var vi med några vänner. I lördags hade jag myskväll med Paulina,  Alice och Jonna hemma hos mig. Vi åt b&j, morötter, dip och chips. Igår spelade jag lite sims, gick en promenad och var på spinning på kvällen. Ser fram emot kommande helg då det blir fest, tjejmys och andra trevliga saker!

Love Spell

Igår kom Ann-Sofie förbi en liten present från när hon var i London. Gissa om jag blev glad? Tack så mycket!♥

Happy friday!

Fredag och förmodligen många som festar ikväll. Kul för er. Jag ska umgås med Jens och hans familj, äta godis och ha det mys. Men för det behöver man inte lyssna på house. Bjuppar på en av de bättre!

Nyaste tillskottet

Förra helgen då vi var i Umeå och hälsade på lillebror så blev det även en runda på stan. Skulle köpa en inflyttningspresent till Olivia, men det blev lite mer. Det blev det ovan + två bastoppar i svart och beige. Toppen med silverkant fick jag av mammi, tack♥

En kallare morgon

Igår snöade och frosten hänger sig kvar ganska länge på gräsmattan. Man känner verkligen att nu är även snart hösten över och vintern närmar sig. Första tiden på vintern spelar inte mig någon roll. Jag tycker inte om snö eller att det är kallt. Men i november och december är vintern så otroligt fin. Efter nyårs börjar då jag bli riktigt less och då är det ändå 4 månader kvar med snö och kyla. Det enda positiva då är att det börjar bli ljusare ute. Under december är ju solen nästan aldrig upp... Allt i livet har sina för och nackdelar!

Höstbilder

Man ska ta vara på höstens fina ljus och färger. Så idag har jag och Paulina fotat, ändå ganska tidigt på morgonen. Så det är en liten soluppgång som skymtar i bakrunden. Tycker det blir så fint att fota i motljus också. Jag är jättenöjd med dagens/morgonens photoshoot.
Efter fotograferingen lagade vi jättegoda kycklingburgare med nyttigare bröd till lunch sedan har vi tränat i en timme hemma hos mig i vårt jättespexiga gym... Träningspassen kommer jag publicera på träningsbloggen om ett tag. Men jag har haft en jättebra dag med Pau!
 
Nu ska jag duscha, sedan fara till kg och vara med min saknade kille♥
 

13/10



Igår for jag, mamma och pappa ner till Umeå för att umgås med lillebror. Vi gick på stan och shoppade, såg tims match men han var inte med för han har gipsat foten. Åt på Olles och hade filmkväll. Riktigt mysigt att umgås hela familjen! Idag har jag passat på att hälsa på Olivia innan vi for hem igen. Det var kul att se hur hon bor, träffa henne och prata om allt mellan himmel och jord. 

Fredagsmys


Ikväll har några av favoriterna varit hemma hos mig och vi har pratat om precis allt. När man inte träffas så ofta finns det massor att ta igen. Det är sånna här kvällar jag värderar väldigt mycket. Stort tack för att ni är ni, mina underbara tjejer♡

Fräsch känsla


Nyduschad, skrubbad kropp, insmord i body butter, rena sängkläder, ljus. Ja, ibland är livet bara för ljuvligt! 

Städar bort sommaren från mitt rum

Städar garderoben och får lite ångest av att lägga bort alla sommarkläder. Saknar redan sommaren. Hoppas vintern blir rolig och går fort så nästa sommar få komma väldigt snart♡

Chillmode

Myskläder är på & snart ska jag gå och se på tv. Väntar bara på att mitt exprimen till nyttig glass ska bli fryst. Sen ska jag och mamma ha lite myskväll ♥
 
Tur att jag har en liten spegel i mitt rum annars skulle ni se hur förbannat grisigt jag har. Ska städa hela rummet, garderoben och ren bädda imorgon! Måste ändå sysselsätta mig när jag inte jobbar :(
 

Detta fick jag med mig hem idag

Jättefula bilder och tråkigt upplägg, men jag har aldrig varit bra på att fota kläder så ska inte klaga just den här gången. Har shoppat för pengar jag egentligen inte har men vad fan. Köpte en myströja som var lite gullig. Kan vara kul att vara gullig men ledig ibland. Skulle köpa den röda toppen, fick den svarta "på köpet". Halva reapriset på båda;) Och det absoluta nödvändigaste, hudvård. Skulle bara köpa intimtvål idag, ni ser att det blev lite mer... Och två små body butters. Köpte en gammal favorit + en ny favorit (köper oftast små, för då kan man variera mer). Är supernöjd i alla fall. Lite nytt i garderoben är ju aldrig fel!

Onsdag


Idag blev det en heldag på stan med Paulina. Vi har shoppat, lunchpausat, shoppa mer och så har jag agerat moraliskt stöd. Har haft en jättebra dag, älskar att spendera tid med dig♡

Gottabilder

Detta gotta har jag aldrig lagt upp på bloggen, vilken miss! Detta var en helg innan vi for till utlandet då jag och Jens var hemma hos mig själva och vi kände för en massa gott och det slutade i detta hav av godsaker. Gissa om vi rullade fram efteråt ;)

In the woods

 
 



Måndag

Många avskyr måndagar, men jag gillar måndagar. Nystart på veckan. Nya möjligheter, nya aktiviteter. Man kommer ifrån helgerutiner som sena kvällar osv. Man blir mer strikt med sig själv. Det gillar jag:) Men det kanske bara är för att jag inte har en massa måsten på dagarna för tillfället, som skola. 


-




Helgen


Söndagsmiddag/kvällsfika. Mys!

Denna helg har varit riktigt bra! Det har bjudits på fest, kalas, god mat, myskväll, bra människor & jag har agerat fylleshaffis. Älskar när det händer saker på helgerna, så kan man skilja på vardag och helg nu när jag är hemma så mycket. Det enda jag saknar är att ha träffat vännerna men får se till att träffa dom snart♡



Stan dag 2/3



Både idag och igår har jag varit i stan och på af. Imorgon ska jag oxå till stan, men inte för att gå på af utan på 20-års fest. Lite roligare kanske! 

ATM

VIP @ försäkringskassan (grymt)


Hello October



RSS 2.0