Say it with music -

Äntligen tog jag tummen ur...

Shit så kass uppdatering det är på den här bloggen. Jag har inte bloggat på över en vecka! Men det blir oftare att jag skriver på min andra blogg för jag gör inte så mycket på dagarna nu, träning är i princip det som händer i mitt liv just nu. Och det bloggar jag ju inte om här ;)
 
Men i fredags var det fest. Räknade ut att sist jag drack alkohol var i kreta och det är 5 veckor sen. Jag och 4 vänner var hemma hos mig på förfest som var hur kul som helst. Sen drog vi mot folkparek och det var mindre roligt. Det kändes som nykomlingarnas kväll. Visst, det är bara ETT år, men ändå (småungar hela högen). Kände inte igen många så det blev en kort kväll. Avslutades med en korv på Statoil hihi sen for vi hem.
 
Lördag-söndag jobbade jag och på lördagkväll kom Jonna, Alice och Paulina hit. Vi åt tacos, godis & chips. Pratade massor och såg en rolig film. Det var behövligt som fan!
 

Myyyys

Igår kväll var jag med saknade Frida! Vi låg och myste i hennes säng och pratade om allt, en riktig catch up! Det var hur mys som helst!❤

Mysfrukost och film denna regniga morgon



Ljus



3 år

Jag älskar dig mer än allt ♥

Måndag

Jag har verkligen inga andra bilder att lägga upp på denna blogg just nu. Bilderna är i alla fall från weheartit. Har inte bloggat i helgen och det har varit jätteskönt. Fredag jobbade jag kväll, sedan umgicks jag med Paulina, Alice och Elin. I lördags så jobbade jag hela dagen och på kvällen for jag till Jonna där det var massor med folk. Vi fick inte plats alla i soffan när vi skulle se film. Kändes lite som på äldre dar! Jättemysigt. Igår hjälpte jag mamma och pappa med att klippa ner buskar och städa på gården. Till middag blev det pizza hemma hos mormor och morfar. Jag har även tränat en hel del. Så att inte blogga har varit skönt!

Torsdag

Idag efter träning tog jag bilen in till stan  för att agera moraliskt stöd för mamma som skulle göra en till tatuering. Bokade även en tid till mig. I november ska jag göra en till, men denna blir väldigt liten! Nu ska jag spela Sims hihi:)

Måndagsmys med älsk


Kall morgon

 

Nytt

Detta fick jag med mig hem från Umeå när vi var där i lördags. Måste bara berätta att jag köpte skjortan för 9 kr haha! Har en likadan i ljusrött som jag i princip bodde i förra vintern. Den gillar jag fortfarande men det är sjukt sliten. Så jag såg att dom fått in samma på monki även i år så köpte en till i en ny färg. Älskar den redan! Men 9 kr, det är ju helt galet. Hade presentkort och 25% på det. Värt!

Autumn


Lite söndagsångest faktiskt...

Äntligen får jag landa i soffan! Kom hem halv 9 och så har jag hunnit träna och duscha. Nu kan jag få slappa! Imorgon har jag en hel del grejer att göra. Måndag, ny vecka och nya måsten. Ska ringa en massa samtal, gillar inte att prata telefon haha.. Sen har jag köpt lite nya kläder, bl.a. fått på posten men även när vi var i Umeå igår så det ska jag visa. Men mer om det imorgon!:)


Jobbsöndag

Har för tillfället rast och håller på att somna här i soffan. Jag är så trött och jag längtar hem till sängen. Men slutar kvart över 8 så det är bara att bita ihop. Men nog hade det varit skönt att få sluta ögonen och sova en litet stund.


-


Kalas

Ikväll har jag varit hemma hos jonna på kalas. Eller kallade vad ni vill men jag tycker att det var ett klassiskt kalas. Vi fick gofika med kakor och tårta sedan har vi spelat sällskapsspel, varit ute och sett en halv film innan alla blev så trötta och började bege sig hemåt. Men det har varit en riktigt trevlig och mysig kväll med trevligt sällskap! Och grattis, igen, jonnis!<3


Grattis på 20-års dagen älskade vän!

Idag fyller en av mina äldsta och bästa vänner 20 år! Hoppas att du får en jättefin dag med massor med uppvaktning, för idag blir du vuxen på riktigt;) Grattis världens bästa Jonna! ❤🌸


Dagen

Idag har jag hunnit med mycket. Åkte in med kvart i 9 bussen och hade möte kl 10 med min arbetschoatch. Efter det var jag tvunget att gå på ett möte på af för jag hade inte gjort en uppföljelse i August... Fick ny information för jag fick inte den när jag skrev in mig? Det var i alla fall bra grejer att veta + vi kollade lite jobb osv.

Sedan mötte jag upp Jonna för att äta lunch med henne och vi åt god buffé på Kriti. Det var verkligen jättetrevligt med lite catch up!

Vid halv 2 kom Jens ner på stan och vi gick på Friskis och gjorde ett skönt rygg och magpass! Sedan for vi hem till mig och åt middag, nu blir det att se arrow.


Gör lite ärenden i stan denna gråa tisdag.


Lite nytt

Paket från H&M anlände igår. Riktigt glad blev jag!

Det jag köpte i Kreta

Detta fick jag med mig hem (åt mig själv) från Kreta. Jag trodde att jag skulle köpa massor med grejer men ska jag vara ärlig så fanns det inte så mycket erbjudanden. Så det blev mycket smågrejer. Men bättre än inget antar jag. Dessutom köpte jag mest grejer på flygplatsen hem.

KRETA IV - Gamla stan

 

KRETA III - Gamla stan

I Rethymnon finns en gammal stad med en fin gammal hamn. Där var vi flera gånger och shoppade, kollade på gamla byggnader, åt mat osv. Första dagen tog jag med mig min systemkamera för att få lite extra fina bilder. Alla andra bilder har jag fotat med min undervattenskamera, tycker att den tog ändå ganska bra bilder :D

KRETA II

 
 
 

Film, kortspel och fika hos Jonna


KRETA I

Här är några bilder från havet och poolen från de första dagarna. Jag fotade lite mer i början av veckan sedan blir man som lat osv. Men vi har varit mest vid poolen när vi har badat och solat. Vi gick till havet bara tre gånger. Men det var en bit bort från vårat hotell och det var jobbigt att gå i värmen. Sedan tycker jag inte att stranden just där vi bodde var så fin. Det var mycket stenar + botten var som sement, att sanden blivit sten. Fick bada med  tofflor på!
 
Det var väl kring 30 grader i havet och i solen var det kring en 40 grader som varmast. Så vi har då inte frusit haha! T o m kvällarna var så varma att håret mitt torkade aldrig. Kunde gå med blött hår från kl 6 då jag duschat till 12 på kvällen. Men jag har så tjockt hår så.
 
Vi har varit rätt mycket i gamla stan och kollat runt på ställen som parken, gamla byggnader, hamnen, båtar osv. Så vi har inte bara legat i en solstol hela dagarna. Jens har väl varit den som har varit mest taggad på att göra grejer, jag gillar att bara ligga och pressa på semester men! En "vanlig" dag var att vi steg upp, åt frukost och for till gamla stan. Var där på förmiddagen och eftermiddagen gick vi till havet eller låg vid poolen.
 
Hotellet vi bodde på var riktigt bra faktisk. Det var rent och fint på rummen, man fick alltid bäddad säng osv. Poolerna var väldigt rena och fina. Personalen var hur trevliga som helst och maten var bra och varierad. Det fanns alltid basgrejer, som tzatziki, bröd, sallad, pommes och sedan varierade tillbehör som kött, fisk och fågel varje dag. Det enda jag klaga på var att hotellet låg en bit från havet, att stranden inte var så bra och att gatan vi bodde på var konstig uppbyggd och lite "skitig".
 
Annars har vi haft en helt underbar vecka!
 
Nu efter en vecka med nutellamackor till frukost, konstant intag av pommes och cola så blir det jävligt hårt med mat och träning framöver haha! Konstigt nog har jag inte gått upp i vikt, men man känner sig inte så fräsch efter en vecka med skräpmat och ingen träning ;)
 

Matfesten

Fick mig en sväng på matfesten och jag verkligen älskar denna matfest! Förra året missade jag den men idag så for jag dit med mamma, pappa och moster. Har testat många goda maträtter och körde på två säkra kort, langos (första för i år) och thai. Smakade även lite gyros och pulled pork. Det fanns så mycket gott men man kan inte smaka av allt, två maträtter räckte + en vaniljmunk. Älska kalorier haha!


Hemma

Kom hem vid 9 igår kväll, fick äta vanlig svennemat och sova i min egen säng. Som jag har längtar! Men har haft det hur bra som helst på Kreta. Ska blogga mer senare med mer bilder osv! :)


RSS 2.0