Say it with music -

Moffe bjuder på fika ❤


Brännboll med klassen


Ledig

Idag är jag ledig. Vaknade vid 9 och sedan dess har jag letat fram kläder till brännbollsturnéringen som är imorgon. Städat i köket, hängt tvätt, ätit lunch hos mormor och morfar och nu solar jag. Fick även mina studentskor idag, och jag hoppas att dom blir bra! Jag har provat dom och dom känns bra, men frågan är om jag kan gå i dom... Jag blir nya bambi!


Sista konserten på estet över...

God kväll! Har kommit hem från stan och ikväll har vi haft den allra sista konserten på estet och tillsammans med mina bästa klasskompisar. Det känns lite jobbigt och jättetråkigt. Vi har haft så himla roligt tillsammans dessa år! Mamma ar tagit några bilder, får se om jag lägger upp några här!

Ikväll ska jag vara hemma, äta lite gott, se film och bara ta det lugnt. Jag är så trött och har jätteont i huvudet:( men jag klagar inte!


Första dagen på studentveckan

Studentveckan är igång! Har inte längtat så här mycket på en vecka på länge. Har väldigt höga förväntningar men kan det bli något annat än kung när man umgås med sina klasskamrater?

Ikväll körde vi en mjukstart. Jag körde bil men annars var det en del som minglade. Vi spelade brännboll (övade inför torsdagens turnering), pratade och myste i bergsbyn! Jag hade med mig kameran så tog lite bilder, väldigt roliga bilder! Ska lägga upp någon här sen;)

men nu blir det sängen för min del. Har sovmorgon imorgon men ska ändå upp tidigt och fara ut och springa:D Godnatt❤


Handens fem fingrar


Spelning

Hallå! Ikväll har jag haft den äran att få vara förband på Red Wagon's konsert här i Burträsk. Jag säger bara det att ni som inte var där missade verkligen något. Det var så sjukt bra! Just nu lever jag på högvarv. Bra musiker, bra låtar och country, kan det bli bättre!


Var hos Jonna igår på salongen och blekte mitt hår, blev väldigt nöjd!


Älskar dig ♡

Och där bröt jag nacken.


Helg, sommar och myskväll med min älskling ♡


Torsdag

Snart är klockan halv 12 och jag är inte trött för 5 öre. Var nyss ute och sprang så jag är sjukt uppemot varv. Ska se en film sedan sova. Imorgon har vi nån sorts religionsdag, men ska ta en lite senare buss in. Kommer att blir drygt att sitta på föreläsning i 3,5 timme...

Klockan 1 har vi i alla fall spelning på vårmässan uppe på parken. Kom dit och lyssna på oss! :D


Efter beslutsångest x10 och många svordommar har jag bestämt mig och hoppas att detta blir bra nu för annars går jag i taket!


Har solar hela förmiddagen med Paulina. Nu blir det att åka med bussen till stan för 1 lektion...


Livet är bra!


-


Shoppat

Gick på Stadium efter skolan för att köpa ett nytt sportarmband till telefonen, men på vägen till bussen fastnade jag på Åhléns och fick med mig den bästa BUS och ett nytt torrschampo. Ingen sommar utan torrschampo!

Tiden flyger iväg!

Jag idag, men morgonfrilla!
 
Hejsan! Provet idag gick oväntat bra för att knappt ha öppnat boken. Men ett godkänt kan jag nog skrapa ihop i alla fall. Tisdagar = en av de dagar då håltimmen är sjukt lång, så jag och några tjejer i klassen satt ute och solade. Var nära på att gå och köpa glass men latsidan slog till. Men skönt var det!
 
Planeringarna kring studentveckan är klar, lärarmiddagen är under kontroll, sista provet görs imorgon, kurser är klara och lektioner ställs in. Nu känns det verkligen som att skolan slutar snart! Jag är så sjukt taggad på nästa vecka, det ska bli galet kul! Allt som vi ska göra med klassen!
 
Nu ska jag ta mig tid till att skriva klart mitt tal och skicka ett PM till min lärare. Imorgon börjar jag inte förrän två! Då kommer Paulina hit en stund på förmiddagen och vi ska sola ♥

-

Blä vilken dålig dag detta har varit. Hatar måndagar! Efter skolan skrev jag nästa klart mitt tal till nationella och så for jag ut och sprang. Efter det blev lite soffhäng med top model och sedan mer plugg till nk b prov som jag har imorgon. Nu mår jag jävligt dåligt och är sjukt äcklad av alla bilder och skit ur nk boken. Nä nu ska jag sova så denna dag tar slut någon gång!


I skrivandes stund

Letar fakta (statistik osv) som källor till mitt svenska tal. Rubriken låter astapig och brutal, det ska jag ändra. Men jag tänkte i alla fall prata om hur dåligt bemött man blir av lärare om man har dyslexi och hur sjukt dålig undervisning man får. Även att man är inte dum i huvudet bara för att man har läs-/skrivsvårigheter. Ska bli skitskönt att få sätta läsarna på plats, haha. Nämen jag ser fram emot att få prata om det :)


Söndag

Två bilder från idag. 1) Zeke äter glass 2) Blommor från rabatten.
 
Hela helgen har varit lyrisk och bjussat på 20+ och inte ett enda moln! Hoppas att det håller i sig så att det kan få vara så här fint under studentveckan.
 
Denna kväll känns sjukt seg. Jag har ett prov, ett tal och en barnbok att slutföra innan onsdag och jag känner ingen som helst motivation till att börja med något av det. Talet känns ändå viktigast så jag tror att jag ska försöka sy ihop ett, men faaaaaan vad drygt. Alltså, tre dagar kvar av skola. Sedan är det bara några roliga tjollerdagar kvar, och sen, sen är skolan dead and gone!

Bästa dagen på länge!

Idag har det varit sjukt varmt och jag har lyckats bränna mig på snoken men he må va! Har ätit glass, sub och grillat idag. Bara goa grejer! Har solat och bara mått allmänt bra! Nu är jag och killen min och fiskar, är dock less som fan men vad gör man inte då man är så glad?


Fredag

Igår var jag som sagt ledig från skolan. Var och tränade på morgonen och sedan for jag till Jens och solade. Vi grillade på kvällen och hade myskväll med en masa gott! En jättebra kväll!


Listan blir bara kortare och kortare!


Kung dag och ledig imorgon. Jävlar så skönt!


Låtsas som inget hänt.


Grym dag idag!


Massor av nya kläder.

Detta fyndade  jag i Stockholm under de dagar vi var där med klassen. Förutom springshortens på fösta bilden, dom köpte jag när jag var i Sundsvall.
 
Dessa köpte jag idag efter jag varit och tränat.
 
Dessa köpte jag för kanske en månad sedan. Det finns fler grejer jag köpt den senaste tiden men mycket är i tvätten.

Sämre kan man ha det!


Stress

God kvällens! Igår och dag har det varit taskig uppdatering pga skolarbete. Som många vet är det sjukt mycket saker som ska göras nu de sista veckorna innan studenten. Jag har två prov kvar, ett tal och två inlämningsuppgifter att ta itu med. Har suttit med en rapport de senaste två kvällarna och det går sakta men säkert framåt. Har en hel del att göra nu fram över!

Imorgon börjar jag inte förrän 13.00, men ska ändå in med en tidigare buss för att träna och plugga på skolan. Vi måste gå övertid imorgon och kommer att komma hem lite senare, då är det lika bra att få jobb gjort på håltimmarna.

Med detta säger jag godnatt och hoppas att ni har haft en bra dag!


Livsglädje

Idag är det två veckor kvar av skola sedan är det studentveckan och examen. Jag kan knappt fatta det själv. Mina 12 år av skolgång är snart över. Det är obegripligt. Det känns som att det var igår jag skulle gå till min allra första skoldag. Livet är kort och de sista dagarna fram till studenten ska jag verkligen njuta av skolan och mina bästa klasskamraters sällskap. Jag vet att jag kommer att sakna skolan så oerhört mycket, hur galet det än låter i dagens läge.


Äntligen hemma!

Vilken jävulsk vecka detta har varit. Tidiga morgnar, sena kvällar, lite vila, , mycket resande, god mat, trevligt sällskap, roliga aktiviteter och massor av shopping. Detta har varit en av de längsta veckorna i mitt livs historia men jag har haft så kul, upplevt och lärt mig så mycket. Jag öskar att jag hade haft min kamera med mig så jag kunde ha fotat finare bilder på Stockholm stad och bl.a. Inne på riksdagen där vi vistades ena dagen. Men det får duga med mobil bilder än så länge, det finns säkert någon i klassen som fotat finare bilder.

Men nu mina vänner, ska jag sova för imorgon är det tillbaka till verkligheten och upp före fan. Dock även om jag snittat 5 timmars sömn/natt denna vecka så kommer jag nog att känns mig fullt utvilad imorgon ändå. Godnatt på er och så ska jag berätta mer om vad jag har gjort under denna fina vecka i ett annat inlägg!


Söndag!

Hejsan! Nästan hela dagen har jag varit i gång. Började dagen men att hjälpa mamma att kratta gården från löv och klippa ner gamla växter. Sedan gick vi och köpte årets första mjukglass och gick en längre promenad. Sedan har jag packat västan (väskorna) till imorgon då jag och klassen drar till Stockholm i några dagar. Fan, jag är sämst på att packa. Jag tycker att jag inte har tagit med nånting och jag har försökt att planera kläder osv men ändå har jag överflödigt med grejer med mig. Jag har med mig tre väskor, för tre dagar i Stockholm... Men vi ska göra så mycket speciella grejer så det kräver ombyte, rekvisita osv. Alltså vi ska göra delvis skolarbete där nere! + gå ut hehe. Men sen ska jag stanna i Sundsvall nästa helg, gå på Ikea osv. Det kommer att bli en sjukt rolig vecka! :D


Fredag

Har haft en jättemysig kväll med grillat till middag och bästa vännerna som sällskap. Nu ser jag district 9 och har en sovande pojkvän i famnen. Jag mår så bra just nu, livslyckan är på topp efter denna dag. Kommer att kunna somna med ett leende på läpparna.


Dreams


Torsdag

Idag har jag haft måndag och det känns sjukt konstigt att det är fredag imorgon! Men Gud så skönt!

I helgen ska jag packa för på måndag efter skolan drar jag och klassen till Stockholm för en massa roligheter!

Tungan ut dagen till ära..!


Första Maj

Hejsan! Gårkvällen var supertrevlig! Jag och Jens var på middag med några vänner och vi åt grillat och hade det mysigt. Såg på en halvt nerbrunnen majbrasa och pratade massor. Det var nyktert för min del och det ångrar jag inte för 5 öre!

Idag har jag och Jens varit ute ganska mycket. Tagit två promenader och åkt fyrhjuling i nån timme. Nu ser vi humorgalan och äter chokladbollar :))



RSS 2.0