Say it with music -

skönt

Som tur var så hade mamma gått av sig all ilska när hon kom hem. Men jag är fortfarande surför att hon snodde min cykel. Och för att jag har ont i huvet och ryggen. Jag kan inte sitta still när jag har pluggat förlänge och nu har jag suttit i flera timmar med SOn, så jag har suttit som en ostkrok i soffan med inget lyse på och det är mörk ute. Snacka  om svårt att läsa. Jag har oxå målat klar uppgiften till deckarbiten i svenska. Jag läste Damen med slöjan. Den var inte så bra så den rekomenderar jag inte att ni läser. På idrotten blev jag faktist förvånad. Vi har ju idrotten sisst på dagen och jag tänkte att handboll, vafan det kan väl inte vara så jobbigt, eller kul. Men jag hade fel. Det var kul och jag svättades som jag brukar göra när jag spelar fotboll. Det jag vill komma med det här att jag glömde eller tog inte med nå schampoo och såna saker, så har inte duschat håret efter idrotten. Ganska äckligt..

Nu ska jag inte babbla på såmycket mera. Ska ta och plugga lite mer sen ska jag gå i säng. Är så fruktansvärt trött på mornarna. Och jag höll på att försova mig lite idag. Imorgon är det onsdag, härliga onsdag. Tre jätte, eller ja, inte så himla roliga lektioner men. Seriöst, om jag fick bestämma vårat schema så skulle vi ha alla lektionrena på morgonen så skulle vi hinna sluta vid 12 på dagen. Hade varigt mycket skönare.

Hejsvejs!




 Fiiin kisse, som pau brukar säga. Men YAOOOh så snygg.... Det är iallafall till svenskan så fan om ni tycker den är ful! haha :)


 Johanna- Anki


090331

Helvete! Nu är mamma helt jävla pist off asså. De börjar med att när hon kommer hem så är hon skitsur och man försöker att vara trevlig och så. Sen ska man packa och hon bara står och skriker och slänger mina saker runt om kring sig. En av mina tröjer har nu spruckigt så den var bara att kasta, R.I.P. Och nu är hon helt galen över att jag satt och skrev in frågorna i boken igår och inga svar. Men hallå? Man kan ju inte göra allt sammtidigt? Deutom satt jag felra timmarigår med läxan.

När hon kommer tillbaka, vart hon nu är, så, om hon skriker så packar jag tandborste, headset och sticker här ifrån.
Hatar verkligen när hon är så här jävla arg!
A, jag har "data förbud" just nu men hon mäkerju inget. Men ska gå och göra läxan och få se om hon blir lite nöjdare..

skolan

Hej bloggen!

Just nu sitter jag på skolan och har so. Inte så kul och jag behöver en paus. Emil sitter brevid mig och vi lyssnar på musik. Nyss hade vi slöjd och jag är typ snart klar med svepet, som inte kommer att vara så snyggt när det blir klart. Jag och Paulina pratade mäst med Robin och Thomas, så vi fick inte så mycket gjort. Ikväll ska jag plugga och packa till Hemavan. Vi far på torsdag och kommer hem på söndag. Antingen så ska jag lära mig hur man mobilblogga eller så får bloggen helt enkelt lida några dagar. MEn när jag kommer hem så kommer jag att lägga ut många sköna och härliga bilder där ifrån, förhoppningsvis.

Snart har vi idrott oxå, handboll. Det är väl så där. Duger i krig typ. Har så lust att bara sitta här och skriva hela tiden, gillar verkligen inte so! Och nästa vecka är det prov och jag är INTE klar! har mer än halva arbetet kvar typ.
Vi ska ju kunna massor av skogsbruk, fiske, järn och metaller typ och alla eu länder och alla världsdelar, stora hav och berg. Helt värdelöst..

Ah, tror att jag ska ta och och få li´te gjort nu. Vill ju inte komma till provet och inte ha hunnigt göra klart arbetet.
Hoppas seriöst att vi får ganska mycket fritid där uppe, så att man hinner plugga lite. Tror att jag ska fråga om ett facit innan vi drar, så att man kan fuska lite ;P

Ha det skönt tills jag kommer hem, SEE YA!


Kul med gamla bilder

 <flickor som jag älskar
 <personer som är väldigt roliga att vara med
 <tjejer som är otroligt galna ( plus alla saknade i vi 9 )
 <en som betyder
 <en mage man önskar
< speciellare får du leta efter
 <en urgullig tjej

 <några jag bryr mig om
 <en väldigt rolig typ
 <ett hår man saknar
 <en som jag har delat många knasiga stunder med

090330

Idag har det varigt ovanligt lungt och inte alls så jobbigt på skolan. För det första är Petter och Noa i hemavan och för det andra så tror jag att jag börjag må mycket bättre. Förra veckan var jag hos kuratorn några svängar. Och så har vi pratat ganska mycket vi tjejer om det  så allt känns mycket bättre nu.

På torsdag så ska vi med konfan till hemavan, vet inte hur det ska bli men man får väl göra det bästa av det som finns.
Men halva av mina skolböckar kommer nog att följa med dit. Vi har prov i so och biologi, och jag kan 0 hittills..
Imorgon har vi ett mindre prov i engelska och så ska deckaruppgifterna vara klara tills nästa vecka.

Dagens klädsel är så äcklig så jag vill int visa den. Jag spyr nästan och det har varigt jätte pinsamt idag att gå omkring  på skolan.. Skulle så gjärna vela äga en miljon, seriöst, då skulle man kunna köpa hur mycke snyggt som hälst!
stället för att ha på sig kläder som mamma hade när hon var typ 17, 18...
Men iallafall så var det en vit tröja med huva, ett svart linne och ett par svarta tygbyxor. Inte sexigt alltså.

Ikväll så blir det, eller jag måste plugga! Men som vanligt så har jag inte orken till det. Ska gulla lite med mammsen.
Sen ska jag be pappa instalera nya spel som jag ladda hem igår, kul kul hihi.

En annan grej som jag är helläss är ju min lugg, och det bruna håret eller, ja... BLASKFÄRGAT. Sen har man massa andra skavanker somman är spyläss men dom orkar jag inte gnälla på. Inte här i bloggen iallafall.

TJAOO!

090329

Hej bloggen!

Idag börjar sommartiden, men vart är sommaren? Inte äns våren har kommigt, inte idag iallafall.. Det har varigt grått ute hela dagen, plus attd et har snöat. Jag är så jävulskt less snön!
Idag har jag gjort ännu mindre än vad jag gjorde igår. Jag vakna ganska tidigt men låg kvar och åt godis tills klockan var typ 10. Sen steg jag upp och spelade gh en stund. Sen har jag följt morsan och handlat. Sen har jag suttigt framför den här dumburken hela dagen. Fasnade i ett spel som var jätte kul! Och nu håller jag på att ladda hem fler spel.
Pappa och lillebror kom hem idag oxå. Och vi bjöd Ann-Sofie på middag. Sen har mamma lovat mig ett granatäpple.

Söndagar är sköna, men samtidigt inte. Man känner sig sjuk och illamående. Sen sitter man bara och äter en massa slisk framför datorn eller tvn och bara ligger där och slösar bort livet. Därför är det jävligt skönt att det är måndag sen. Inde att gå i skolan men, man gör iallafall nånting.

Mamma har poppat popcorn och pappa hyrt en film. Så nu ska vi tjocka på en ännu mera tills det blir att gå i säng.

SYNES


090328

Aj aj, nu har jag inte varigt nå aktiv ser jag.. Så jag lägger ut gårdagens inlägg idag. Men igår gjorde jag inte så mycket.

Paulina sovde över från fredag till lördag. När vi vaknade stog mamma och bakade bullar. Jag och Paue fick baka bondkakor och kolakakor. Sen när det var klart åt vi frukors, mamma värmde baguetter i ugnen. Sen gick vi ut och åt litefika och saft. Sen gick vi på en promenad, det var jätteskönt! Soligt och härligt ute.

På kvällen blev jag och mamma bjudna på middag till Ann-Sofie. Vi fick hemgjort pizza med en god sallad till. Till efterrätt nån chokladkexoch sen hade hon en massa mys oxå. Under maten satt vi och hörde på mammas nya kille. Tro det eler ej, men man skarrat seriöst ihjäl sig!

Under Earth Hour  tände vi massa ljus och satt och myste. Hoppas att ni inte glömde att släcka lyset där hemma!
fast vi fuskade lite grann och såg på robinson. Igentligen tycker jag inte om det men vad gör man, när mamma har fjärkontrollen..


Kvarnberget











090327

Hej bloggen!

Idag så följde jagmed till stan i en hastig fart. Vi tog kvarti 9an och var dör typ en halvtimme innan alla affärer hade öppnat.. Och jag som inte hade nån plan på att köpa något, men jag kan bara inte låta bli!

  H&M 298 kr


 Wedins 99 kr

dock hittade jag en parfym somjag blev lite kär i. Men, lung, det kommer fler shoppingdagar, eller det här var ingen direkt sjoppingdag för mig. Det var ju tänkt igentligen, att jag bara skulle kolla.

Det var Jag, Johanna, Nikolina, Lisa, Frida, Anki lch Jennifer som drog in. Vi mötte upp Noa och Petter och käkade på Subway. Sen han vi bara gå på tp hälften av affärerna i stan på ca 4 timmar.
När vi skulle fara hem gick vi på ica och jag, Jennifer och Anki delade på en Ben&Jerry's, Phis food. MUMMS!
När jag kom hem så fick jag mer pengar av pappa, för att jag hade avnänt mina egna.

Nu ikväll ska vi till kvarnberget. Grilla pinnbröd, korv och annat gott. Åka i backen och ha det jättekul.

bus

 
 









bus på skolan. men nu ska jag dra till kiorren.
HARE BAJ SKÖNT!

090326

Äntligen helg!
Den här helgen är efterlänktad. Gela veckan har varig skitdryg. Och idag, trosdag, man kan ju bara sätta sig ner och grårta! Men det har jag inte tid med. Snart så ska jag till anki, eller ja, till kiosken, där vi ska köpa godis. Sen ska vi till anki och ha kul. Imorgon kanske det blir att fara in till stan, vet inte riktigt än. Vill inte slösa bort alla pengarna, hihi.
Imorgon blr det bus bus i kvarnberget med madrassåkning.
 Dagens är inte så snygg eller rolig. Men jag ville mysa idag.
Byxan är fotbollsdressen, och så nån jävligt mysig tröja från cubus.








tur att man är snygg iallafall....^
Jamen min blogg heter ju musiklowa, och då måste man ju ha med nå av det ham håller på med.
fastän det är grymt pinsamt att visa upp.
Ha det bra nu då. ♥

090325

Hej.

Nu blir det ett halvsent inlägg här. För att jag har haft träning, pluggat och sett på hockey. Just nu är det bara några få menuter kvar av aik matchen och jag tror att dom kommer att förlora.. Dom spelar inte så bra just nu osv.
När jag kom hem idag så for jag faktiskt inte och köpte godis, utan jag og en långa och skön promenad. Nu känns det verkligen att det snart är vår. Solen skiner och det är inte ett måln på himlen på dagarna. Fast nu i veckan har det varigt lite minus grader. Men det ärhimla skönt ute. Vill ha sommar nu!

Det känds jätteskönt att få börja träna igen. Fast man är ju inte van så jag snubbla ganska mycket. JÄTTEPINSAMT! Men efter ett tag så kom man igån, ja, lite grann iallafall. Först hade vi styrketräning, sen vanlig träning och sen blir det lite små övningartyp som sygglyft, utfallssteg, armhävningar och såna saker. Så nu är jag helt slut. Dagen har varigt ganska så jobbig. Ja, ganska skönt med lång rast. Men jag pallar snart inte mer. Är så himla skolläss.

Jag har oxå lovat Johanna ett recept men det lägger jag ut imorgon. Skrivaren har gått sönder.. Nått mer? Jo, snart är det ju påsklov, I helgen blir det en massa bus, v 17 är det PRAO, och vi ska besöka gymnasium.

Nu ska jag verkligen gå och sova. Imorgon är det torsdag, Och jag gillar verkligen inte torsdagar! Schemat suger.. Men på fredag så är vi lediga, YIPPE!

Dröm sött!

rast

Hej bloggen!

Just nu sitter jag hemma och käkar lite mat. Det är ju onsdag och då har vi ett lång långt hål. Det är jätterskönt!
Ja, vi börjar om halv ett och då har vi so och läxläsning. Sen är det bara att fara hem.
Just nu är jag jätte godis sugen, tror att jag ska svänga förbi kiosken på väg hem från skolan sen och kolla om jag hittar något gott. Men ärligt talat så behöver jag det inte alls. Men alla har vi våra små problem. Får ta ett litet godis uppehåll till sommaren.
Ikväll är det träning och är typ taggad. För har tagigt en paus och sen blev jag förkyld och sjuk. Men nu jäklar!
Får skriva sen hur dagen har varigt.

hejdå sönosar!

naglar





slarvigt gjort och mycket snyggare i verkligheten!

superknäpp












 





090324

Hej bloggen!

Tisdag idag och som vanligt så har dagen inte varit nå vidare kul. Men soligt har det varit! På slöjden fick jag och Paulina sitta ute och jobba. Några små flickor kom  och ville visa ett hus dom hade gjort at typ glasbitar, nån gammal tygbit, pinnar och massa annat skrot, typ frigolit. Dom var iallafall jättesöta!
På släjden så håller vi påmed svep. Jag ligger sist, kanske inte så oväntat med tank på hur jag har arbetat ibland. Nån gång har det hänt att jag har kasktat bort det, Anders har blivigt arg och jag sur. Men ändå varje gång så finns den alltid kvar. Hämskt.

När jag kom hem så kurrade mahen nå så otroligt! Så jag tog en macka och lite chokladröra, hihi. Men det är typ gott :).
Jag satt mig och spelade lite GH, käkade och sen gick jag och mamma ut på en lång och skön promenad. Vi gick rund hela burträsk, men det var liet halkigt och så blev det kallt om hakan.

Nu ikväll så ska jag göra lite läxa och så ska jag läsa ur min bok, Gömda, som jag fick låna av Veronica. Den är jättebra!
Jag orkar inte lägga ut dagens outfit idag. Jag har ju typ ända bara samma kläder ( för att jag har INGA kläder att ha! ) och det känns inte så kul då. Kanske gör det imorgon istället.






lik mamma eller?

God morgon sol

Ända nackdelen med sol på morgonen är att det lyser rakt in i mitt rum. Idag vaknade jag kvart över 6 men än så länge sitter jag bara i madisen. Skola idag oxå, jättetråkigt.. Men som tur är att vihar ledigt på fredag!
Ja det här inlägget blir inte så mycket längre. Ska ta och göra mig klar.





Lär dig att älska!

 








två av världens skönaste låtar, ÄLSKAR!

Okej...

... för er som undrar avd det är i den lilla gröna flaskan, där till vänster
så är det en salva som man smörjer i stjärtenefter att man har duschat.
Den gör det bekvämt och det hålls mycket fräschare.

Läxfritt tack!

Jämt samma visa. Läxa, läxa, läxa.. Jag hatar det! Det är inte kul.  Nu har vi svenska läxa tillsimorgon, om nå deckarförfattare. I engelska ska vi ha ett "litet prov" i verb, some och any. I so ska vi jobba självständigt i geografi. Vi ska hinna 4 kapitel om jordbruk, skogsbruk, fiske och såna saker. Jag har nyss letat upp fakta om anchovetas, nånfiks i chile. Det är jätte båring! Tur att mamma hjälper mig, annars hade jag aldrig orkat, velat ( fast att vela orkar jag aldrig.) och fattat nånting.
Min förkylning har inte gått bort än heller. Rethostan går bara bort om jag dricker, och det leder oxå till att jag måste pissa hela tiden. INTE KUL!
Jag och Johanna har oxå typ ringt till alla butiker och affärer i hela skellefteå. Antingen är det fullt eller så tar dom inte emot prao elever. Eller så är det bara för dom som går gymnasium.. Imorgon så ska vi ringa till några andra ställen. Sen, om det inte går bra, så går vi till Jens och säger att vi vill praoa på Rönnbäcken.

Men Nu är ju läxangjord, Så nu kan man bara ta det lung och se hockey. Det känns toppen!


090323

Hallå där!

Idag har det varigt en riktigt skruvad dag. Iallafal vädret. När jag for till skolan så snöade det. När vi har lektioner så är det strålade sol. Och när vi har slutat och ska hem så börjar det att hagla. kan man ha mer otur?! Så när jag kom hemså drog jag på mig mysdrässen och gjorde lite varm cholkad.
Ny sitter jag häroch myser med låten Tha dance- Garth Brooks. Vad händer ikväll då? Ingenting, ska försöka plugga lite.




söt Johanna
Modell Petter





 

Och min dagens. Vill så gärna ha sommar nu, så att jag kan använda mina jeansshorts,
utan leggings under.

Får blogga lite merikväll kanske, K R A M I S ♥

Tack! ♥

Pamela kom just nyss förbi med en tackpresent till mig, som tack för att hjälpte till att kompa Jonna på dopet.






En jättefin grön ögonskugga i olika nyanser, En krämig concealer i tre olika nyanser,
En grå eye liner i en mjuk ton, En silver dip eye liner, och en spec hudkräm.

 fick en jättefin necessär på  köpet!


 utan ögonskuggan
 med ögonskuggan


Bilderna blev lite mörka, men färgerna och allt blev jättefint.

Tack ska ni ha för att fick hjälpa till och jag gör det så gärna igen.
det var så kul idag och hoppas att ni frågar fler gånger.


090322

Hej bloggen!

både igår  och idag har det varigt något så har inte skrivigt nångot. Igår när jag kom hem så bjöd mormor på mat och tårta. Sen kom Jonna och övade lite till innan dopet. Sen kom Alice oxå, och vi sjöng, som vi brukar göra, fast på ett litet annorlunda sätt. Mamma gjorde varma mackor till oss och morsorna. Vi spelada GH och käkade chips. Sen såg vi Superbad, som gick på tv. Helt sjuk film! När dom for hem så såg jag slutet på Vulcano, som jag redan har sätt en gång.

När jag vakna i morsehade jag kvar godis från shoppingen. Så jag låg kvar och drog mig en stund och åt lite karameller, mumms! Sen käka jag, tog en dusch och gjorde mig klar för dopet.
På dopet gick det jättebra. Ja, jag och pappa jorde några små felmen jonna gjorde det jättebra! Fick en underskrift i boken, så nu har jag gjort bort alla gudstjänster. Det känns skönt.

När vi kom hem så for vi till stan, igen. Tim hade nån hockeycup. När vi kom in så var pappa så tvungen att tvätta bilen. Ja det tog ju inte 10 minuter. Säkert 45.. Men jag fick en glass, hihi. Mamma är rädd för att bli instäng så hon fick panik, innan vi hade börjat så hon fick vänta ute. 
Killarna kom iallafall 5a. Kanske inte de bästa men. Bra kämpat! 

När vi kom hemså bjöd mormor på middag, igen. Det var jättegott! Hon hade som förrätt en thaisoppa med hemgjorda vitlöksbröd. Varmrätten var oxå jättegod. Det var ris, kyckling och wook, kokade morötter och ärtskidor. som efterrätt, tårtan från igår. Och den var oxå god.

Nu har jag inte tänkt göra så mycket. Det är inge bra på tv ikväll så.
Lite bilder från gårdagens shopping.






Några av dom avnändbara bilderna från i fredags.





Ha en fortsatt bra kväll. Kramisar! ♥


shopping

 189 kr

 79 kr

 99 kr

 200 kr


090321

Hallå hallå!

Vi hittade ett ställe där jag och Johanna nu ska praua på, eller ja kanske. Vi har oxå hittat en massa andra roliga saker.
Vi har haft jättekul idag, tycker då jag iallafall. (bilder kommer sen)


Dagens

 

skor- din sko
jeansleggings- vero moda
tröja- gina tricot
sjal- cubus
skinjacka- H&M
väska- H&M ( ej på bild )






Som sagt så var jag hos Frida igår. Vi åttacos och åt glass med maränger, chokladsåsoch krossad daim, mumms!
Där var jag, Frida, hehe, Paulina, Johanna, Anki, Lisa, Matilda, Nikolina och Erica. Efter glassen kom Emil och Petter.
Vi såg film och åt mys ( chips ).  

 en av dom användbara  bilderna. Dom andra är lite opassande föratt läggas ut på internet.
Idag fyller mormor 65, tror jag. Så ska käkahos henne nu.
Mer bilder om igår, kanske, och idag kommer sen, har inte tid nu.


lördag, morgon?

Hej bloggen.

Nu, om en liten stund ska jag gå till johanna och sen tar vi bussen in till stan.
Vi ska kolla om prao v.17. Hoppas att det finns nån stans att vara.
sen kanske det blir lite shopping oxå, hihi

Igår var vi ju hos frida, bilder och kanske nån video kommer senare.

skriver mer sen, K r a m i s !

090320

Idag är det en riktigt bra dag, för att jag får mådaspeng. Ja, jag kanske inte fårså mycke men jag är då nöjd. Får typ ändå allt jag penkar på, nästan. Det är något visst med fredagar. Ja, många tänker att det är en rolig dag och att det blir helg. Man hittar på en massa roliga saker och så. Men vårat schema på fredagar är helt världelöst, nästa värre än torsdagarna! Det kanske inte är dom tråkigaste lektionerna men dagen blir så himla lång, för att vi har många och korta lektioner. På hkn så har vi manglat, tvätta ylle, strykigt och lagat lite mat.



Mumms med frukt

Nu ska jag ge recept på en av mina godaste fruktsallader.



Mumms med frukt, bär och vaniljmjölk     1 port.          


1 banan
1 apelsin
En skål med blåbär
(bären ska bara täcka botten)
Havregryn
Sirap
Mjökl
Vaniljsocker
Marsansås
(pulver)






Värm Blåbären så att dom blir jumna. Skär bananen i skivor och lägg i skålen. Hacka apelsinen i lagomt stoa bitar. Rör om. Häll på lite vaniljsocker och lite sirap (för att det inte blir allt för surt). Strö på  havregryn.
Häll mjölk i ett litet glas ( så mycke som du känner för). häll i marsanpulvret i mjölken, tills du har fått inte en för tjock men inte för lös heller, sås.


GOTTI GOTTGOTT!


Fredag

God morgan! som min lillkusin brukar säga när man sover över som barnvakt åt honom.
klockan är snart halv 9 och jag ska snart fara till skolan.
  
Här är då vår nya fotbollsdräss. Den är urmysig! Och mycke snyggare än tidigare år.
Har en liten kompis med mig nu vid datorn. En av mina fula katter.. Vill ha min hund tillbaka!
planer för kvällen och helgen skriver jag mer om senare, men nu ska jag dra.

SEE YA!

Dance with somebody





typ världens bästa !

Våga fråga

Nu vill ju jag att min blogg ska bli kul att läsa. Lämna gärna en kommentar om vad jag ska skriva.
Typ t.e.x om vem som får veckans applåd elr nått.
eller om vi vill veta något kul eller så.
Det är ju lite tråkigt att bara läsa om vad man gör på dagarna, eller hur?











090319

Hallå! klockan är snart kvart övet 8 och det har varigt som sakt en dryg dag. " Vilken dag är den längsta på hela veckan?" torsdagen såklart. Ett, den har mäst bokstäver, hihih. Två, för att den är bara det. Schemat på torsdagarna suger! Vi har dom allra jobbigaste och tråkigaste lektionerna som finns. Men elevens val är ju inte så himla tråkigt, och nu har jag bytt.
Idag hade vi oxå ett litet so test, och det vi håller på med nu fattar jag ingenting av. Vi har fått nya böcker och jag fattar inget! men det braiga är att vi får ibland använda bärbara. som igår, fast då satt vi mäst och lyssna på musik på Grooveshark.

Just nu sitter jag här, med nya fobollsmysdrässen (bild kommer senare), headsettet på och lyssnar på Use somebody med Lings of leon.Den är grymt skön! Låg hemma och var sjuk i tisdags och nu har jag världens hosta, tror att jag kommer att hosta sönder lungerna snart! Mamma har kommigt med hostmedicin och fårdricka lite te med honung senare.

 Dagens outfit. Ja alla visar ju upp det, så varför inte jag?
Ska bara förvarna att jag hade lite bråttom i morse. Fick panik och kunde inte välja om jag skulle duscha eller inte. Det blev en dusch  men tvättade inte håret. satt upp det i en toffs på skallen istället.
Sjalen, eller ja, från Indiska- gammal.
Tröjan, från Gina tricot- gammal
Leggings, från Gina tricot- gammla
Skor, från din sko- asgammla
örhängen, gåva från frida ♥- hippnya

Ha det bra! ♥

ingen rubrik

 




Till en, en som jag vet att jag inte har varigt så schyst mot.
ongrar allt och jag vill verkligen inte mista dig. Om du ser det här,
vill du ge mig en andra chans och komma tillbaka?

Bus?

Hej hej! Idag har jag fått lite nya tips om  hur man lägger in en, ja, "synlig" läng i ett inlägg. Designen är desvärre inte fixad och de tror jag att det kommer att ta ett tag, för jag är inte så himla kunnig och utbildad...
Idag är det ju torsdag, och dagen har varigt jättedryg. Men mer får jag skriva ikväll. Ska äta nu och sen ska jag och pappa till Jonna och öva lite till dopet.
Nu efter skolan så "busade" vi, ( jag, nicko, lisa och johanna) lite. vi filma en hel del med min nya, eller ja, gammla, men min älskade mobil kom hem igår så var tvungen att köra lite med den, hihi.




Tack Johanna ♥

090318

tjenixen. klockan är snart kvart i 8 och jag har en massa saker att göra! men jag var bra atvungen att skaffa en blogg. detta blir min 4:e, tror jag. íaf så är den inte så spejsad och jätte spännande. men det har inte nån av mina bloggar varigt. ska fråga johanna om hon kan komma förbi nån dag och hjälpa mig, hihi. Jonna kom hem  till mej nu efter skolan och vi har övat lite till på söndag, för då ska hennes lilla kusin döpas! och jag fick äran att spela, galet! vi ska framföra handens fem fingrar. det kommer att bli jätte bra! annars då? nä inte så mycket. sitter och smsar. fick gratis sms i födelsedagspressent! Jag ville ha en bärbar men pappa tycker att dom är för dyra...
jag älskar då att läsa KENZAS.se . man blir ju helt galen. hennes glamorösa liv skulle man gärna vilja ha! alla fina saker hon hela tiden köper! och hon, hon är ju helt underbart vacker! skulle göra vad som hälst för att bli kändis.

som sakt så är inte min blogg så kul, än så länge. får vi då hoppas.
Vill verkligen att den här bloggen ska bli någolunda bra.

tror att jag ska ta och plugga lite. ha det så gött, tills vi hörs igen! ♥


RSS 2.0