Say it with music -

hello gorgeous

Jag vet, det blir det blommiga som blir den största delen inom vårmodet i år. Men den här klänningen var såååååå snygg!


Det är som små pluppar på den. Ser riktigt skön ut! Från asos.

I have a confession to make

Denna kväll kommer att bestå av:

*tvn
*mobilen
(gratis sms)
*datorn

Altså, ingen träning. Jag känner inte för det. Inga ska typ fara och så är jag lat och har ont i halsen. Mamma försöker att få ut mig på en promenad, men nja, jag känner verkligen inte för det. Jag taggar heller att sitta här och trycka chips, haha!

(punkt två är verkligen en sån här "stor grej". Jag är den som aldrig har på mig mobilen, men helt plötsligt skaffar gratis sms. Jag gör det endast för att få tillbaka avanan att inte kunna vara utan skiten...)


Ja, vad ska jag säga. Snygga, coola och helt klart jag.


100131

Hallå! Sista januari idag, snart februari. En månad närmare sommartiderna.

Igår så skrev jag inget pga att jag inte kunde logga in. Det vart bara error eller sidan kan inte visas hela tidn'. Men igår så var jag och några kompisar på ladan och åkte skridskor, så nu är vi proffs på att åka!
Sen på kvällen så jobbade jag nån timme på cupen (samma cup jag vi spelade i fredags, som vi vann!). EFter det, där vid 9 så drog vi hem till anki och såg på tv och pratade. Vi visade oxå upp våran film för killarna som vi gjorde förra helgen. Gud vad pisnsam film. Men jag hade inte värsta rollen så jag ska inte gnälla på mycket.

Ja, just nu är jag hemma själv. Mamma är ute någon stan och tim är på match. Ikväll så är det min tur att fara iväg. Jag har träning i boll hallen vid halv 8. Det känner jag inte alls för...


Nu ska jag sätta mig och se på sweet 16 uk.


hellu

Sitter här och taggar upp till cup. (nu överdriver jag. Jag är trött och inte alls sugen på att spela fotboll inatt... Det kasnek blir bättre om ni hejar på mig?)
Sitter och lyssnar på världens skönaste låt för stunden. Den får mig att lugna ner mig, för nerverna är inte lugna just nu...


100129

God morgon! Bra väder idag. Nje, här är det ca -22... Morfar ringde just och erbjöd skjuts till skolan, fast jag har typ bara 5 min från skolan.
Idag så är det ju oxå fredag. Vad skönt, eller hur? Faktiskt så känns det som att det är måndag, men det kan bero på att jag var hemma igår osv.

Men ska sluta babbla på. Igentligen så har jag inte tid att sitta här och slösa dyrbar tid. HAr inte sminkat mig än ;)
Ha en fin fin dag! Sen kanske jag inte hinner blogga nå mer idag, men det ser vi ju. Annars så önskar jag en ern bra fredagskväll oxå!


Idag blev jag riktigt sugen på denna väska.

Vas tycker ni?



Vad tycker ni om nitar på leggings? Jag tycker att det är lite fräckt. Det kanske inte är något som jag skulle ha tex i skolan, det känns lite för mycket. Men när man ska ut så kan det vara kul att ta på sig något som skiner och gnistrar.

Det är det här som har räddat min dag


En godispåse och SOLO och dagen är räddad. Jag har haft det riktigt tråkigt idag!

Hahaa

Hahahaa, jag sitter och kollar på Made och det är en kille som är helt dum i huvet som är med just nu. Han vill bli body builder, men har går på balet träningar och gör en massa annat istället... HAha, helt sjuk.

Ehm, blogg.se är en aningen segt som ni märker. Men nu börjar det bli bättre. Tidigare idag kunde jag inte ens logga in...

Och nu måste jag stänga ner datorn, sen ska jag på träning. Jag ska inte träna, men jag fick inte tag i tränaren och sen så har vi cup imorgon så det kan vara smart att fara dit och höra vad som sägs.

Det snurrar för mycket. Jag kanske inte ens kan vara med imrogon? Jag får dricka mycket ikväll och käka alvedon.



100128

Nu har dom verkligen rört om det här på blogg.se. Allt ser ju hel weird ut... 
Men som ni ser så skriver jag nu och jag är inte i skolan. Jag ligger hemma och är sjuk. Jag har kännt på mig det här ända sen i söndags. Jag har haft lite ont i huvet och halsen, men idag är jag ränt illamående... Så jag ringde mamma, sjukanmälde mig och tog sovmorgon till halv 11. Nu ska jag ta en alvedon, lite frukost och ligga på soffan ett tag. Sen så har jag lovat mig själv att få lite gjort idag i alla fall. Jag ska städa mitt fickade rum som liknar vad som hälst för utom ett rum... Och så ska jag dra mig ner på skolan och lämna i ansökan till gymnasiet (har inte gjort detn ännu...)



Någon mer som är trött?

Nå, lite surt. Just när jag skulle be matte att sicka bilder till mig (från i fredags, då jag oxå hade peruken på mig) så loggar hon ut och anki tog hem peruken, så jag får visa en annan dag :P

Nu, ska jag verkligen sova! Ögonen bara hänger och slänger. Jag skulle kunna somna vilken minut som helst!
Denna kväll, som ni vet, så har jag varit på gymmet. Det gick väldigt bra, tills dom övningarna kom då man skulle ligga på magen. Iof så hade jag räkant ut det, så jag tog med en liten dyna, men den hjälpte inte alls mycket...


Tar itu med kommentarerna imorogn, om jag hinner. Det börjar bli några sidor nu....


Ja, nu när jag inte har någon snygg bild på mig i peruk så kan jag lägga upp denna veldigt intressanta "bilden". Mig på en lista, så ta fram ankeckningsböckerna gott folk!

Ligger 5a på blogglovin, med mina
sjukt många följare osv... Jag har oxå kvar mitt gamla namn, ska försöka hinna att ändra det senare.

100127

Hej! Taskig uppdatering, jag vet! Men jag har inte haft den är "tiden"... Det har varit mycket jag inte har orkat dessa två dagar. Dels så har jag bara suttit framför tvn eller nere i hobbyrummet. Jag har inte ens orkat ta itu med läxorna! Och då är det dåligt...

Men jag jag bara kort berätta vad som hände igår. Igår=vanlig, helt vanlig dag. Efter skolan så for jag in till stan. Handlade nå små saker osv.
Idag har vi haft kortdag och jag har alla, precis alla att jag hade klippt mig (ni kan få se bild på det senare). Efter skolan så var det tjejehockey, med utrustning;) Sjuk kul!!! Och nu, snart, halv 6 ska jag och träna med tjejerna på.........
...........Gymmet!!! (Visst är det ovanligt att jag nämner det i bloggen?)

Jag hör av mig när jag kommit hem!


Jag älskar den här bilden. Den framhäver längtan till varma sommarkvällar + att paulina och jennifer är grymt söta!♥

1001026

God morgon!

Ja ja, det blev inget bloggande igår och det beror på att jag var helt ensam hemma och jag kände inte för det. (Inte för att jag bara bloggar när någon här hemma, utan mer för att jag låg och sov på soffan hela kvällen :P)
Vad gjorde ni igår kväll? :)

Nu ska jag borsta tänderna, packa handväskan och bege mig till skolan.


Köpa glass

Haha, men det är så söndagar ska se ut. Bara en massa gott och tv tittande! :)

100124

Ska börja med att säga grattis till Lisa, som fyller 16 år idag! Hoppas att du får en jättebra dag med fina pressenter stumpan! ♥



Idag så har jag bara legar i mammas och pappas säng och sätt på tv, vilket jag fortfarande gör. Jag ligger och ser på dubbelavsnitt av Biggest Loser. Det är inte direkt det bästa programet, men just nu är det det ända som går att se på.

Igår så var det ända man gjorde var att äta, känndes det som haha. Vi åt tacos, sen en massa chips och så fick vi hemma gjord glass som var jättegod och så såg vi en massa filmer. Bla ace ventura, som gick på tv och i taket lyser stjärnonrna, vi fick in robinson oxå.

Nu ska jag gå ner och fika med tim. Ha det bra så länge! :)

100123

God morgon alla glada!


Igår blev detinget bloggande för att all tid jag spenederade hemma igår var kanske 10 min + morgonen, då jag försov mig lite. Men som ni alla vet så var jag ju och tog hål i naveln igår. Och det är jättemånga som har sakt att det ska göra jätte ont dagarna efter och en del har tom svimmat. MEn ärligt talat så känner jag inte nåh! Det stack till lite just när den togs, som att mosa en baban med en gaffel. Men jag låg och lyssna på musik, annars så ksnke jag skulle svimma... Men senare på kvällen kännde jag ingenting! Jag vet med tjejerna hela kvällen och visst, man kanske var lite skygg och så. Backade undan rent reflexmässigt (jag vet ännu vätrre när jag kom till anki, då var jag "gamen").

Och idag känner jag inte av så myckett heller. Det sved lite när jag tvättade det. Men om jag ska vara ärlig så var öronen 7 resor värre att göra. Jag gjorde det högsta för mer än ett år sen och det har inte läkt än!

Nu ska jag ta mig en dusch, jag och familjen ska till elin och albin ikväll. Och vid tre så ska jag, som vanligt, vara på ladan och se på.....

.....hockey!



haha, fint med HÅR på magen.....


God natt!

Nu är jag riktigt trött! (vilket jag har varit hela dagen med tanke på att jag somnade på matte lektionen...)
Imorgon, så är det en riktigt jävla dryg dag. Jag har alla hemska lektioner som man kan ha! Nä, nu skojar jag. Vi har bla musik och slöjd, vilket är kul. Men, vi har 3, nä 2 SO lektioner imorgon. Vi hade 3 men bytte ut ena till en läxläsning vilket kommer att bestå av att plugga SO på, så det räknas som ett SO pass...
Efter skolan så bär det av till stan. Huvva, min mage kommer att hinna vrida sig 70 11 gånger innan den är gjord, haha :P


100121

Hellu!

Idag har det varit den jobigaste dagen på hela veckan. Jag somnade på matten, behöver nog inte förklara mer än så...
Efter skolan så har jag varit på fotbolls träning och det gick väl rätt så bra. Det är jävligt svårt att spela inomhus. Men efter cupen, som är nästa fredag, så ska vi kasnke fara och träna i stan. Det blir ju en bit att åka varje träning, men det är det vart det! Jag skulle kunna resa ner till skåne flr att få spela på gräs! Nä nu överderev jag, men bara för att ni ska fatta hur mycket roligare det är att spela på gräs (konstgräs) än innomhus. Jag är tom hellre på grusplaner!

Igentiligen var det tänkt att jag skulle följa mamma och träna core med killarna. Men det blev inställt, så istället ska jag gå ut och gå. Inte lika bra muskel tränande, men lite kondition är det. Ska försöka at ta mig i kragen någon gång och börja fara ut och springa. Men det blir inte idag!




Jättefina sommarklackar från H&M!

Hemama från ******??*****

Nä, nu drygar jag bara med er. Ni VET ju vart jag har varit! Det är det som är det bästa med mig. Jag håller inte allt hemligt tex platser som jag ska till. (känner att jag drygar ännu mer nu när jag skriver hådär...)

Men i alla fall så ser man ut som en body builder just nu. Har varit och pumpat på rejält på gymmet, hehe. Nja, det var väldigt lungt, för vissa, undantag vid mig! Jag är sjukt otränad. Där sitter man i nån maskin, svetten rinner som bara den och man tar i som själva satan och så kolar man sig omkring och ser att alla andra tar det lungt och tycker att det inte alls är jobbigt. INTE KUL! Men nu har jag tjejerna gjort ett schema som vi sak försöka att följa. Men direkt man känner att man inte har tid så är det sålöart bara att strunta i det.

Nä, nu säger jag god natt!


Söt bild på jag och jennifer ♥


100120

Hallå! Har igentligen inte tid att sitta framför datorn nu. MÅSTE få klart alla so frågorna idag, annars så hinner jag inte plugga och då blir allt bara pannkaka... Ehm, idag har vi haft en riktigt sån här "grunddag". VI har bara hagft Svenska, engelska och matte (+ idrott). På idrotten så åkte vi längskidor, min favorit! Nej, jag har svårt för det här med längskidor. JAg tror att det var i 6an som jag bört ett revben när jag åkte ner i ett dike. Ja, så det kan gå ibalnd!
Efter skolan så var jag på hocley träning. Tjejernas skollag har nu darit igång, något som är varje år. Vi tränar ett gäng tjejer, 7-9 tror jag det är(?) och sen ävsutas det med hockeycup. Det är riktigt kul! Och ikväll pratades det om att fara på gymmet, måste höra med matte om det blev så, annars far jag på ladan och ser på hockeymatch med jennifer och paulina.

Ni får ha det bra, tills vi hörs igen!
(ska försöka att inna med kommentarerna någon gång under kvällen!)

(kommer inte på någon rubrik!!!)

Promenaden var verkligen uppskattad. Det var verkligen skönt! Det var milt och skönt ute, inte mer än -5 och så bra sällskap på det. Det kunde inte bli bättre. Jag fick med mig Anki och Matte på en rundra runt samhället.

Nu sitter jag och ser på So you think you can dance och jag är verkligen inne i det, har nu hållit på i 20 min att skriva dessa få rader...
Men nu ska jag avsluta detta och med detta säger jag god natt och sov sött :)


Lowa bowa i sina jättefina glasögon....

Vad ska ni göra ikväll?

Idag fyller som sakt pappa 42 år, gammgubbe där! Så efter middagen blev det paketöppnade, för honom, inte för mig :(. Men fyller själv snart år om ett tag, 16! Ett år närmare körkortet osv. Men i alla fall så fick vi lite fika oxå. Mamma hade varit och köpt en kaka och grädde. Imorgon så komer mormor och morfar, kanska ia, hit och käkar tårta. Ikväll så kunde inte pappa fira sin födelesedag för att han var tydligen tvungen att vara på ladan, där han vanligtvis alltid är!
Jag ser honom nästan aldrig :(

Nu efter skolan så har jag oxå hunnit att göra lite SO, är långt ifrån klar. Men bättre lite än inget? Och nu ska jag försöka att få med mamma på en promenad och om inte så går jag själv! Om ingen annan vill följa med? Ring mig isåfall!


(här ska det vara en bild på min pappa!!!)


Håller ni med mig eller inte?

Not Hot


Behöver jag säga mer än gräsligt?

So Hot!


Hur gullig är inte denna byxdress? Jag älskar den! Så söt! Den blir riktigt snygg till ett par snygga klackar och solbrända ben.

Blommigt är snyggt i en viss mängd. På armband är det perfekt, på byxor är det bara för mycket...
Love it!


100119

God morgon!

Ska börja detta inlägg med att gratta pappa som fyller 42 år och Elin som fyller 14, GRATTIS!

Just nu är jag faktiskt färdig att fara. Fast jag är verkligen inte taggad på att vara i skolan idag. HAde hellre legat kvar i sängen och sovit, men det är en annan femma!
Ja, så mycket mer har jag inte att skriva om, förutom att jag inte vill till skolan och att jag faktiskt har lite träningsvärk bak på ryggen. Det är ju bra, då vet man att det faktiskt ger något att träna:P


Och med denna bild så säger jag ha en bra dag! För jag har alltid en bra dag när paulina är i närheten!

100118

Heeeeeeeeeeeeeej!

Idag har det varit som en mer intressant dag, eller? Nja, Det har varit en helt vanlig måndag, grå och tråkig. Måndagar är aldrig kul! Men kan ju ta upp de roligaste händelserna (även om dom inte är det mäst spännande som finns men). På idrotten så ska vi nu få planera en egen lektion. Jag ska vara med Johanna och vi planerar skidskytte?
Och på lästimmen så kom David in och störde min skönhetssömn. Skrivaren uppe i bildsalen hade tydligen skrivit ut 200 papper med typ ett ord på och det var tydligen min användare som strulade, såklart! Ja, det var ju bara att springa upp dit och logga in då... Spännande dag va? :)

Efter skolan så gick jag, Jenka och Anki på gymmet och tränade lite. Det gick väldigt segt för min del...
Sen har jag oxå hunnit vara och tränat core med Tims hockeylag. Fan, det var länge sen och det var jobbigt!

Nu ska jag bara skriva klart detta inlägg, borsta tänderna och lägga mig i sängen? Nja, det är roligare att vara trött och inte orka skolan?... HAHA!


Snacka om stenhårda brudar, älskar skolan osv! Nja, här taggar vi mer upp till bowling. (ärligt talat så tycker vi att vi är snyggast på skolan och tvingar Paulina att ta kort på oss! Vad annars?)

Vad tror ni?


(gillar hur hon stavar osv)

Som ni alla vet så har jag pratat mycket om denna förbaskade navlevsmucket nu länge. Tid är bokad och nu är det bara att fara in och göra den. Men har jag modet till det? Att snacka är inte som att handla och om jag känner mig rätt så är jag väldigt feg av mig. JAg kan snacka en hel del och inte få det gjort om jag säger så.
Så vad tror ni. Kommer jag att banga ur?

Jag smälter!

Seriöst, någon mer än jag som tycker att The Holiday är en helt otrolig film? Jag har nu sätt den säkert 100 gånger (inte bara idag) och jag skulle kunna se den helt utan tvekan 100 gånger till! Jag älskar den! Jag älskar allt i den, men framför allt filmmusiken. Det är så, att när man ser en film så är det oftast musiken som tar varmt om hjärtat. Det är exakt samma sak med Disturbia. FIlmen är okej, men det är musiken som gör den så jävla bra!

Och nu, mina kära läsare, så ska jag sätta igång en till film, som oxå är jävligt bra!




Det är väl lite av den klassiska musikstilen, men lyssna, så hör ni hur jävla underbar och mäktig den är!

100117

God morgon!

Jag vaknade för en stund sen, men ändå så har jag hunnit att äta och handlat. Vid två tiden så har jag oxå träning, men jag har inte orken till det. Det känns som att sjukan är på väg eller något.

Igår så hade vi det jättetrevligt. Vi lagade mat tillsammans ocg det blev jättegott. Sen så såg vi robinson, åt hemmagjordglass och en massa annat gott. Det kändes som att man skulle sprängas!
Sen så kom vi på iden att vi skulle basta, så vi drog på brandstationen och bastade, länge. Jag tror att klockan var vid 12 när vi kom hem till Jonna igen.
När klockan var halv 2 så gav vi upp och for hem och sov.


Hade på mig den här igår. Köpte den i fredags när jag och tjejerna var och bowlade. :)


100116

Hej på er!

Det blev ju inte så mycket bloggande igår pga av att jag och brudarna for till stan och bowlade och hade kul. Tyvärr så stressade jag för mycket igår morse, så jag glömde kameran hemma... Så jag kan inte bjuda på några bilder just nu från igår. Men nu under den tiden jag har varit uppe så har jag pysslat på lite med mitt rum. Gjort om det lite (eller jag och jag, mamma rättare sakt!). Det blev jättefint och jag är rätt så nöjd. Påminner lite om Twiligt kanske? :)


Tyget är väl för läckert? Riktigt mysigt! Och så har jag hängt upp nya gardiner. Nu saknas bara att ränsa bort allt som är kvar sen jag var liten (obs månlampan och alla katter och nallebjörnar som finns överallt....).

Nu ska jag slänga mig in ui duschen. Ikväll så ska jag umgås med Alice och Jonna! ♥

100115

God morgon!

Måste skynda på lite nu, börjar snart. Så det bir väl ett av de snabbare inläggen just nu. Sen idag kommer jag inte heller att blogga. Det blir kanske förnst ikväll. För efter skolan så tar jag och brudarna bussen in til stan och ska shoppa, disco bowla och äta mat. Det ska bli riktigt kul! Sen så kanske vi skulle umgås bara här hemma.

Men ni får ha en bra dag och kväll. Nu måste jag rusa!


*höhö*

100114

ÅÅÅÅÅHHHHHHH! Fasen vad dåligt jag har bloggat idag, fy skäms!
Men i morse så försovde jag mig en aning, sen så har jag inga direkt långa raster, eller tillgång till datorn i skolan. Sen nör jag kom hem var det bara att slänga i sig mat och packa fotbollskläderna och dra iväg på träning, osv osv. Så försnt nu har jag tid framför datorn.
Ehm, just nu sitter jag och "ser" på hockey. Pappa blir jättesur av att höra knapparna från datorn, haha!

Men nog pratat om mig. Vad har ni gjort idag? :)


Haha, fin "egobild"...

Snart, backen

Nu har jag slutat, så skönt!
Snart, om en stund så kommer paulina förbi, sen ska vi gå till anki och sen vidare till backen och åka madrass. För er som tycker att det verkar jätte töntigt kan slänga er i väggen, för det är sjukt kul! Ska ta och trycka i mig en apelsin medans jag väntar. Hare gött tills vidare!


100113

God morgon!

Ni vill inte veta vilken fruktansvärd träningsvärk jag har. Jag har ont över allt! Under lovet vart det inte så mycket att röra på sig, har suttit på rumpan för det mästa...

Ska väl snart dra mig mot skolan. Haha, minns inte om det var i måndags eller i tisdags Jenny sa det, men vi får höra ljudböcker på lästimmarna. Vet ni hur chill det är?! Nackdelen med det är väl att man inte lär sig läsa, men det kan väl de flästa? Iallafall, så har jag nju inte hunnit lägga in någon ljudbok på iPoden, så idag blir det att lyssna på annat kul. :P


Idag kör jag på stort och mysigt. Halsduk och chinos.

tappar taget....

*buhuuuuuuuuuu* :( Detta ogillas i min värld. Besökarna har gått ner ovanligt mycket... Men haaaaaaaaah, igentligen ska jag inte bry mig. För när jag kommer igång igen, så kommer dom tillbaka, HAHA!

Just nu sitter jag och ser på tv. Jag ska oxå försöka att få inte lite läxa på mitt tv schema för kvällen. HAr engelska och spanska. Så bra, bara utlädska ämne n och självklart så suger jag i dem båda! Det kan Johanna intyga. Vi skulle läsa högt i par och hon glänser när hon pratar medans jag själv är som en 3e klassare... Men spanska tar priset. Vi ska göra en pjäs nu och det går ju jättebra förutom att jag inte fattar ett skit och inte kan uttala skiten. Haha, fick klagomål av JP idag, det värmde verkligen!

Nu ska jag ta mig kvällsfika. Hörs!




100112

God morogn.

Jag vaknade med en härlig känsla, men efter några sekunder insåg jag vad jag hade vaknat till. Jag kände ba, yes sovmorgon, lov och göra ingenting dag! Och så kommer man ihåg att man ska dra sig bort till skolan... Skola skola skola, det är nog den här bloggen kommer att handla om? Lika bra att jag börjar på en ny, där jag hela tiden kan klaga på hur jobbig ovh oerhört tråkigt sklan är.
Men sånt har jag inte tid med, som tur är.

Nu ska jag packa handväskan och så cykla iväg.
Ha det gött idag!



He vart trasiga jeans och hood idag.


Hot or not?


Puffärmat är riktigt sött, på andra. Jag själv skulle inte välja det som första handsval.

Vad tycker du? Hiss eller Diss?


100111

Ååååhhh vilken bra dag! Jag ♥ skolan, eller? Oh gode gud, jag får redan känslan av att ta självmord. VILL VERKLIGEN INTE! Sen hade jag trott, att efter som att det var första dagen, så skulle vi göra något kul. Men nähä då, det var som vanligt direkt. Sen fick vi veta att vi ska ha NP nu v.6 i Svenska. Nja, det känndse jag inte direkt attt det kommer att bli roligt... Men det bästa är väl ändå att man får ha lite gott att tugga på under tiden. Man får ta Petters råd och ta med pizza? NEJ! När man har chansen så ska man ha godis, en fet stor godispåse!

Efter skolan så for jag, lisa, anki, jenka och matte och gymma!

Och nu ska jag bara slappa, kanske tar och gör mig lite godfika. Pappa har köpt hem jättegott, mjukost, skinka och sallad, GOTT! :P


(hade tänkt att börja om med att visa dagens klädsel. Men så glömsk som jag ör så gjorde jag inte det i morse och nu sitter mjukiskläderna på. Får göra det en annan dag :P)

100110

Heeeeeeeeeeeeeeej!

Nu är det länge sen! (förutom alla små korta inlägg, men de räknas inte!) Men ska försöka att styra upp det här igen. Antingen blir det så att jag skriver mycket, eller inget alls, haha!
Ja, ska börja och fråga hur ni mår? Själv mår jag bara fint. Jag har en godispåse, festis och ser på en massa roliga filmer. Nu är det bla Norbit. Hahah, älskar den :P
I övrigt idag (och då är det hela dagen) har jag suttit inne på Skellefteå kraft arena och kollat på hockey. Jag tror att jag somnade där ett tag, haha!  Inte för att hockey är tråkigt, men trött och ont i huvet hade jag!

I lördags så gick jag och mamma på en shopping runda. JAg fick mig ett par nya jeans, skor, underkländer och så käpte jag en pressent till paulina från jag och alice. :)






Imorgon är lovet slut...


Bygdsiljum

Ikväll så bär det av till bygdsiljum. Jag och en massa kompisar ska bla grilla. Har just kommit ut ur duschen. Lite konstigt kasnke att duscha före man ska grilla. Men jag hade så otroligt skitigt hår. Jag stod inte ut!

Iallafall, så ska jag nu packa, sen vid 5 kommer anki. Så no more bloggande ikväll ochkommer säkert inte att himma med det på hela helgen. Ska blort imorgon och sova borta. :)

Hare gött, puss!


100108

Hej! Idag är det fredag, vilken lycka!

Har ingen tid att bloga just nu. Men jag gör ett litet kort inlägg, med tanke på att jag inte rörde datorn alls igår.
Ska ta mig ut på en promenad, har inte varit ute på länge nu känns det som!

och med detta tackar jag för denna dag.

Nu är det natti natt! Nä, jag ska lägga mig och se på film. Men nu slutar jag blogga för idag, ska bara svara på kommentarerna.

Ska oxå bjuda på en riktigt skön låt, för er som vill slappna av. Så lägg dig ner, andas djupt, blunda och lyssna.



Någon som kan lista ut i vilken film denna låt är med i?


Film time

Sitter och ser på Vinterviken, en absolut favorit. Älskar den filmen! Vi läste ju boken nu på höst terminen.

Har oxå sätt Patrik 1.5. Den är ju oxå bra, men håll med om att man blir lite äcklad av att se den...
Väntar oxå på mat. Har inte ätigt något på hela dagen. Men tim är på träning, så det blir inte mat förs 8 tiden.


Höres!


101006

God morgon solstrålar!

Haha, ni får väl ursäkta min stavning från igår... Var verkligen trött när jag kom hem :P
Men ändå så gjorde vi inte så mycket. Såg på film, var ute och så åt vi en massa godis! Det var oxå tänkt att jag skulle sova hos matte, men när man har sveriges mensvärk så går det inte...

Idag så är mina planer att bara ta det lungt, men dom kan ju sanbbt ändras.


i'm stay in touch

Nattblogg

HEEEEEEEEEEEEEJ!

SLigger i min säng just nu och kollar på film, The benchwarmers. Så jävla skön film!

Svarar på era kommentarer imorogn näör jag vaknbar, är inte i tilstånd just nu för att glrema det nu.
(helbete, kan verkligen inte med tanjenterna ön!)


God natt darlings!

Smyckekedja som föll mig i smaken



För en hetare sommar 2010!

HAhahah!

HAhah, oj oj... (och nu skrattar jag åt msn.)

Fick i bakskallen att jag sklulle logga in på min andra msn, altså den jag inte som har privata. Och vad får man när man loggar in? En massa "vänförfrågningar" och såklart acca jag dem. Men nu är det så, att jag är aldrig inne på den. Det kasnke blir en gång per månad eller så. Men, om ni vill ha min "privata" msn, så maila [email protected] (finns även i menyn), så kan jag ge ut den där. Gör inte det här.



Snyggt från Gina Tricot


Snygg kofta 149

199


101005

Ska börja med att säga grattis till Paulina, >Grattis på 16 års dagen!♥





I övriga livet så gör jag ingenting, som vanlig.
Kan ju bara att förberätta att ikväll så ska jag bort, umgås med tjejerna osv och ge henne (^) en styor grattiskram!

nåååh?


100104

Guys, ni fattar inte hur lycklig jag är! Eller kanske inte... Jag skulle ringa in till Burmans idag och beställa tid och vad får man? Kom tillbaka om en vecka, jag har inte alla grejer hemma... Bla bla bla. Koka en nål, det räcker väl?!
Men i övrigt så är jag en lycklig 15 åring. Jag lever, har nyduschat, har lov en vecka till och datorn är awesome!
Så nu, ikväll kommer jag nog inte alls att sova!


(för er som är lite nyfikna så köpte jag en ASUS,(notebook pc). Direktlänk här)


bebis har anlänt:-*

0-5ab97757e8b275da35083ea2d36fe15d.png

Kolla varifrån!

bebis har anlänt:-*


Snyggt från H&M


Klänning 199

Klänning 349
(finns i vit/blå, vit/svart och mönstrat svart.)

Shorts 199

Tröja 99
(finns i grå, turkos, rosa och svart)

Sandaler 129
(finns i svart och lila)
Funderar på den svarta klänningen till skolavslutningen. Det är riktigt söt!
Fan vad jag längtar efter sommaren!





100103

God kväll på er!

Ska nu se film, så har inte tid med detta. Får se om jag tar itu med ett ordentligt inlägg senare inatt. JVM kl 3 inatt, funderar på att se det. Så jag måste ju hålla mig vaken tills dess. Och då är det bra att ha något att göra, som nu tex svara  på kose på film (svara på kommentarer).


Puss och kram, höres senare!

100102

Heeeeeeeeeeeej bloggennnn!

Länge sen? Nä, det är bara det att jag inte orkar (har lite inspiration) att blogga. Men kan försäkra er om att det kommer att bli bättre när min nya dator kommer(?)....

Ja, ikväll så har jag ägnat kvällen med några fina vänner. Matilda ringde och vi drog ihop ett gäng som kom hem till mig, det blev väl flerän vad jag hade trott, med farlig många var det då inte. Så länge mamma är tyst så är det lugnt... Men vad har vi gjort? Jo, jag har övergött dem med chips, popcorn, kakor och godis (vi har så sjukt mycket skräpmat i skafferiet, så det passade hilma bra att domkom hit och gjorde en insats!) Och annars i övrigt har vi bara pratat om allt och inget, som vanligt.

Kan ju oxå uppdatera er om vad jag gjorde igår kväll.
Jag var hos anki, därmånga fler var. Vi spelade landhockey/bandy på is. Det var riktigt kul! Efter det så badade vi badtunna. Där i satt vi säkert flera timmar. Och så duschade vi och såg på tv. Det blev inte sent heller. Där vid 12, närman har spelat bandy och badat i varmatten så är man helt slut och ganska nöjd. Jag slockande direkt när jag la mig i sängen!

Imorgon, så ska jag försöka att få in lite fler inlägg. Men kan inte lova något!


Jag och Tim Underhåller på nyårs.


100101

Hallå!

Första januari 10 (fan vad ovant att skirva 10...) och snön viner ner. Det är fan sjukt vad snö det kommer! Och blåser gör det oxå... Jag och tjejerna hade tänkt att fara till backen och åka madrass, men inte går det nu inte. :(
Men utan aktiviteter blir vi inte, hoppas jag. Ikväll så är det tänkt att vi ska bada badtunna hemma hos anki. Det ska bli jätteskönt! Men, om det inte blir så, kan vi kanske basta?

Ska bjuda på lite bilder från igår.


RSS 2.0