Say it with music -

Majbrasa

 kör hårt ikväll

YIPPI!

Åh så jäkla glad jag är! Mamma ringde idag på NOn och sa att hon hade en överraskning. Och gissa vad det var.
Mina skor! Jävlar så glad jag blev!

Nu har jag duschat och ska snart gå och fixa håret. Ska snart fara. Jag, lisa, petter och nicko har oxå hunnit köpa en liten present till noa. Hoppas att det blir bra :)

 400:-

 dagens :)

Ha en bra kväll, Puss och kram! ♥

090430

Hallå bloggen!

Idag är jag på väldigt bra humör känner jag. Ja, lektonerna idag är ju inte så roliga men. Det är ju sista dagen idag, för veckan. Och plus att jag har platt hår idag, då känner jag mig glad. Ikväll så ska jag till Jonna och ha kul hela kvällen jag, hon och alice! Kanske vi droppar in en stund hos Lisa :)

Idag fyller ju oxå Noa 15 år. Grattis gubben!

Ja, nu ska jag göra mig klar och sen ska jag tralla till skolan. HA DET SKÖNT IDAG!

I made it!

kan spela den! tog 10 min!!!!  klicka här

090419

Glassen var god, men det blev för mycket eftger ett tag. Och godiset ska jag spara tills imrgon, kommer att bli svårt.
På läxläsningen så fick vi ha dom bärbara,  men inte fick man blogga inte.. Men jag hade inte tid heller. Vi håller på att skriva deckader och jag uppmärkte att allt jag hade skrivit hade försvunnit, suck.. Så det vara bara att börja på en ny, men den ska ändå ha samma grund som jag hade tänkt. För det jag hade kommit på var faktiskt bra. Det svåra är att den inte får bli förlång. Och jag älskar att sitta och skriva!!!!!  svårt, svårt..



                <tjockiiis :)

skolan

Hej bloggen!

Sitter här på ug med nicko, anki och matte och har hål till halv 1. Vad ska man göra? JOmen jga och några kompisar ska gå på kiosken och köpa glass och godis. Det är ju Valborgs imorgon och kiosken är stängd.. Så det är bäst att passa på nu.

Får skriva senare idag, när jag kommer hem. Hade tänkt lägga ut dagens outfit då oxå. Har ju inte gjort det på VÄLDIGT länge.

KRAMAR! ♥


naw

Åh, jag blir helt rörd när jag får kommentarer som får mig att smälta av glädje!

Ni som lämnar dom, älskar er! ♥

090428

Jaha, ännu en dag som inte har varit kul och det är bara tisdag, TISDAG! Men som tur är så vi lediga på fredag, för det är ju valborgs. Sen oxå på måndag. Det ska bli himla skönt, men igentligen så behöver jag det inte. har nu varit borta från skolan i 2 veckor.

Alla mina små kompisar har nu planerat att vara hemma hos lisa och fira valborgs. Men jag ska inte dit, dom får ha kul utan mig. Jag ska vara med Alice och Jonna istället. Har inte varit med dom sötnosarna nu på länge känns det som. Jag länktar!

Ikväll så ska jag väl inte göra nånting. Kanske skriva lite på Deckaren vi ska skriva. Men hoppas då inte på strömavbrott igen. Igår kväll och nu på morgonen, allt svart. Inte kul..

See ya!


åh!

Fyfan, det är bara 18+ inne och jag frysen häcken av mig! Kan knappt sitta här och skriva, kan inte knappt röra fingrarna..
Det här vädret gör mig inte på bra humör. Och det blir värre. VART FAN ÄR ALLA LÄSARE?! Vad har hänt igentligen?
Det har sjunkit med 60 besökare nu på 3 dagar. GE ER! jag blir ju ledsen :(

Ska bara påminna er om att April är ju snart slut. Och den som har lämmnat mest kommentarer och följt bloggen får ju som sakt ett pris. men det går ju inte utse om ingen läsaer, eller hur, VAVAVAVAVAVAVa? :)




Galet?

Idag har hela dagen handlat om sexo och förhållanden. På ungdomsmottagningen så är det ju självklart att man pratar om det, iallafall i 8an. Men sen på konfan så hade vi oxå ämnet sex. Ämnet sex är ju jätte kul att lyssna på. Men nu efter idag så tar man det lite mer seriöst och man sitter inte direkt pch fnissar åt det. Klicka här om du vill läsa mer.

Fick åka med paulina hem från konfan. Klicka här om du vill höra låten vi digga på vågen hem ;)

hår


Inte fixat håret,
Inget smink,
Men det bjud jag på!


Har fått betydligt mycke ljusare hårfärg! (<7 mars)

090427

Hej bloggen!

Imorse, typ vid 4 tiden,så vakna jag av att jag behövde på toa ( i vilket fall jag gör varge natt..) Och kom på att, just ja, det var ju idag vi skulle in till stan. Tur att jag kom på det. Annars hade jag väl varit själv kvar på skolan och få stå där som ett ufo. men i stan så var vi på ungdomsmottagningen. Och då tror jag oxå att alla vet vad man gör där. När vi skulle käka lunch så gick vi på kanal. Och seriöst, den skolan har inte god mat.. Jag och lisa köpte en fet godispåse på candy's innan vi for hem. Nikolina köpte ett par jättefina skor och jag fyndade på gina. En långärmad t-shirt med svarta ränder och knappar på vänstra axeln. Riktigt fin faktiskt. Kommer att sitta som en smäck till jeans!

Sen var det väl dax att åka hem till surskolan.. Men som tur var så hade vi bara två lektioner. Pissit väder är det oxå ute och jag vart ganska så genomblöt när jag kom hem.. Det blev himlakämpit att iallafall hålla luggen torr på stan. Men mitt skrsuga hår är det inte kul att vara ute i reng bland folk inte.

Ikväll så är det konfa. Hoppas på godfika :)

PUSSAR! ♥





Söndag kväll...

Och det innebär att det är måndag imorgon.. Men det sak typ bli skönt att få komma till skolan, efter den vecka som jag och jonanna har härdat. Är så jätte sugen på att se en film! Det brykar jag vara på söndagar. Mamma och pappa sitter och ser en och jag försökte, men den var inte bra. Vill så hemst gärna se klart disturbia. Om jag kunnde så skulle jag ladda hem den och se den, för den biten jag såg var bra.
Ja, har inte så mycket att skriva om. Det har ju hänt så jävla mycket idag.. Nämen det har varit jätteskönt att bara varit hemma och gjort ingenting. Har solat lite och tagit hand om mig själv, som tjejer behöver. Rakat bena, pila fötterna, ansiksmask och sånt. Och nu ska jag gå och måla naglarna. Ska kolla om jag hittar en snygg färg bara. Annars blir det att skicka morsan ner på stan imorogn så får hon fixa en fräsch vårfärg åt mig.

Pussar ♥

 damen jag saknar

090426

Hej bloggen!

Lite konstigt att jag sitter inne vid datorn nu med tanke på vädret. Men fick  en sån jävlulsk huvudverk. Ska dricka lite sen gå ut igen. Igår så var jag och några kompisar hemma hos ante och såg film. Vi såg disturbia. Och vi som hade tänkt se bio i fredags, the unborn, hur fan skulle jag klara av det? Pallade nästan inte ens disturbia.. Ja, jag for när det blev äckligt och satan, jag kunde inte andas när jag skulle hem. Jagade upp mig själv nått så jävulskt.

Sen så kunde jag inte sova,  men det berodde inte på filmen uta på hippi hassen jävla hund som satt ute och yla hela jävla natten. Satan så sur jag blev. Så jag gick och satt mig och såg på tv, biker boys, den var typ bra. Typ vid 5 i morse så gick jag och la mig, men inte fan hade hunden sluta leva om inte. Och så kunde jag inte såva i morse heller, det var så varmt i rummet.

Nu funderar jag på att gå ut en sväng och sen gå till mitt favoritställe, kiosken..
aja pussar!

090425

Hel bloggen!

igår när jag kom hem fråh matchen så kände jag hur jävla skönt det var att bara få vara hemma. Det har känns hela veckan som om man inte har bott hemma, utan på äckel rönnbäcken..
Men efter att ha duschat, käkat lite så landa jag framför tvn med en slål med chips. Såg Sweeney Todd och sen Kill Bill vol 2. Så typ vid 1 kom jag mig i säng, helt jävla död. Somna direkt jag la huvet på kudden.

Idag så har jag bytt till sommardäck påbilen och så har vi tagit fram utemöbeln. Pappa bjöd oxå på mjukglass. Och nu har jag hittat min nya favorit smak till sommaren. Viol, i sommar vlir det vilo. Förra sommaren var det nougat med nötter på toppen. Sen har vi käkat grillat på morfars altan, han fyllde 69 igår så. (Nästa år, när han blir 70, är det planerat en utlandssemester)

Ikväll så hade jag väl inga störe planer, kanske ska till noa med några kompisar.

Kramar ♥



typ skön


Prao

Denna vecka har varit verkligen till och från. Både rolig och tråkig. Vissa stunder är man trött vissa pigg. Jag och johanna har skrattat mycket vi har lärt oss: Hur man släpar ris, släpa ris och släpa ris.. Men vi har oxå lärt oss köra truck, både fram och baklänges. Så nu är vi kungarna på att köra! Vi har oxå fått lära oss mycket om golf (host). Den sporen är inte så aktuell för oss. Vad vi har lärt gubbarna där borta är hur man är trevlig. Det har vi väl lyckats med, ganska så. Och om mobiler och sånt. Men inte för att jag är den bästa på såna saker.

Sammanfattning på vad vi har lärt oss i veckan då: SLÄPA RIS.


Vi har släpar ris,


ätit mat typ hela tiden,


tvätta händerna,


släpa mer ris


känt oss ursnygga


jobba (släpa ris)


kört truck


äti tårta


kört mer truck


haft snygga stövlar




 

 


090424

Jajamensan. Den här dagen har fakriskt varit kul. Jag och johanna har kört truck hela dagen. Olockat upp lite ris på vägen och käka lite mera tårta. Sen har vi inte gjort så mycket mer, skratta har vi då gjort.
Nu väntar jag på att pappa ska komma hem, han lagar mat,jag käkar och sen drar på match.

KRAMAR! ♥

Fredag morgon, eller feldag morgon...

ÅÅÅHÅH! Den här dagen känner jag att den kommer bli jobbig. Mamma väckte mig vid 6 och jag pallade bara inte stiga upp. jag sa för mig själv, 5 minuter till, 5 minuter till, och så häll jga på tills klockan blev halv 7.. Är så förjävligt trött. Det känns som, ja jag vet inte vad. Ja, när jag kom ner till köket så föll blicken ut igen fönstret. Och vad ser man? INGEN SOL! åh, den här dagen börjag verkligen inte bra! Men det ska faktiskt bli kul att få köra trucken idag och sen match efter det ikväll då. Sen, sen är det helg och VILA!!

Jajamensan

i helgen eller nästa vecka har Frida lovat mig att lära mig lite om design på bloggen. Är ju helt urusel på att fatta vissa saker..


håååååår


hihi

090423

Hej bloggen!

Idag har det varit ännu en härligt bra dag. Vädret har varit super idag, ( fast så inte lika bra som igår.. ) så man hoppas på att ha fått lite färg i ansiktet nu då. Vi har jobbat på ganska bra uti skogen idag.Släpat mycke ris och kört ännu mera truck! Och imorgon så ska gubbarna ha möte så då ska vi typ få köra hela dagen, YIPPI!
En av gubbarna, Henrik, ska gå i pension så vi fick tårta. Den var jätte smarrig. Sen i övrigt så har dom blivigt mycke trevligare nu. Det blir bara bättre och bättre för varje dag. Idag har vi oxå sätt nå små vårtecken i dikerna, blommorna börjar att blomma nu.
Haha, johanna prata med en fågel idag oxå. Johanna ba: pip pip pip pip. Fågeln: pip pip pip pip. Johanna: pip pip pip pip. Fågeln: pip pip pip pip. hahah!
Ja,  nu har jag äntligen tvättat bort all smuts från mig. Det är så jävlapinsamt att hoppa på bussen, som är full av gymnasiumelever. Och så kommer man där som en lodis som ser ut att ha bott i sogen 25 år. Plus att man har världens fulaste och pinsamaste väska! AAAAH, jag dör snart!!!
Men nu är det tur att det bara är en dag kvar, och så ska vi ta 5 övet 1an imorgon så får hoppas att det inte är lika mycke folk på bussjäveln. Sen nu varge dag närvi har väntat på bussen så har vi alltid gjort nått roligt. Vi har räknat bilar, vi har hittat på ord utifrån regskyltarna på bilarna, ätit mat.. Och skrivit egna låtar. Vi har en favorit och den är skitbra!

Nu ikväll ska jag vila upp mig. Stenhårt truck körande imorgon och sen match på kvällen. Tagga tagga tagga!

Kramar då ♥

slutåh

AAAAAAAAH, nu efter bara tre dagar på rönnis så är jag helt slut. Hur ska det gå dom härsista två dagarna? Plus att nu efter träningen är jag helt dödkänns det som. Ja, inte var det jå jobbig träning men ändå, så jävla dålig kondisssshshshs.... Vaderna värker och har ont i armarna, och så¨ska vi vara på praon ända till 4!!!!!! åh.
jag kommer inte att orka spela på fredag.. Kommer att stå och sova ute på kanten. Nä, får ta och käka mera c-vitamin. Har proppat i mig en stor jävla skål med frut efter träningen. Hoppas att jagkommer igång och orkar nu då.
men det bästa med den här veckan är ju ändå att man skipper läxa, så förbaskat skönt!

Nä, ska ta och dricka lite och sen gå isäng, pussar!

:(

asså shit, är det ingen som läser min blogg längre? Besökarstatistiken har sjunkit med massor! :(
Vad har hänt?

090422

Hej bloggen!

Idag har det varigt hipp kul på prauen. Det har ju varit bra väder, inga moln och jätte varm. Vi kom in sent och for hem tidigt, men andra ord en kort dag. Johanna missa en del gånger när vi skulle kasta ris, haha, och så har vi fått köra truck!
Det var fasen skitkul. Nästan roligare än att köra moppe. Skulle lätt köra en sån på gatorna istället för en moppe.
Sen har gubbarna blivit mycke lite trevligare sen vi kom. På morgon kom chefen fram och tog in oss på hans kontor och så prata vi om vad man gör på en golfbana och hur det går till, att sköta om den osv.

När vi kom hem så gick vi på kiosken och köpte glass. Det tyckde vi att vi var värd det. När jag kom hem så såg jag fiskmåsar. Samma förra veckan när jag såg svanar så tänkte jag att hur fan tänker dom? Isen har ju inte smält.

Imorgon så blir det en långdag att jobba, som igår. Så så får vi hoppas på ett bra väder. Nästan bättre än vad vi hade idag tack! Och så hoppas jag att vi får köra mycke truck oxå, haha!

Nu ska jag bara chilla tills det blir träning. Sen ikväll får Vi se vad som händer. Troligen inte mycket. Ska iallafall trycka i mig lite c-vitaminer och lägga mig tidigt. Stiger ändå upp 6 så.

något kul?

Snälla, ni efter den här urjobbiga vecka vill jag så gärna hitta på något, snälla!
ja, på fredag ärdet ju match men typ på lördag. Är så grymt taggad på att hitta på något! :)

090421

Hej bloggen!

Är både glad och sur just nu.. Dom ljusa slingerna i håret, från när jag var blond, börjar komma fram ganska regält nu. Jag är sur över att jag har bränt  mig i ansiktet idag.. Ja, inte tänkte jag på att solen tar så kraftigt på golfbanan, särskilt inte nu på året. Det blir då att ha på sig faktor imorgon.

Annars idag har det väl varit någolunda roligare på rönnbäcken. Personalen är ju inte så direkt sociala men vi hade då mer att göra idag än igår. Fast idag har vi bara släpat på en massa rinnar och ris. Vi har hunnit skitmycket  idag oxå. Flera fält + campingen, om man nu kan kalla det för camping. Den var då iallafall inte stor..

Vi har skrattat ganska sjut mycket påvåra raster och när man börja jobba igen så är man helt slutkörd och står och drömmer. Haha, johanna trodde att dom sjöng i'm eating crumps forever i losing you, haha, hon är förbaskat söt! En grej med att jobba i "skogen" är att man blir sjukt jävla hungrig. Efter lunchen så han det gå en halv timme så var jag ashungrig igen. Helt sjukt.

Gubbarna har en, eller två kalendrar med nakna brudar. Och jag kunde inte låta bli att ta kort. Haha, fyfan..
Om mer vad vi har gjort idag kan ni läsa Johannas blogg. hon kanske kommer att skriva nått. Om man har tur.

Sköt er!

God morgon

Solen lyser och det ser ut att bli en fin dag. Tur det, för jag och johanna ska jobba ute idag. Vi ska typ kasta mer pinnar. Gubben sa att därvi ska vara och rensa,det ska bli som hemma i trädgården. Knappast att det går där..
Ska ta och slita upp pappa, borsta tänderna och sen far vi och hämtar johanna.
Jag ber typ till gud att den här dan inte ska bli lika tråkig. Jag är då iallafall inte lika trött som igår.  Inte johanna heller får vi hoppar :)

Skriver mera ikväll. Puss ♥

090420

Hej bloggen!

Idag har det varit en hemsk dag! Praoen var inte alls som man hade tänkt sig. När man kommer dit så bryr dom sig inte om en och sen har vi fått sopat både inne och ute. Det ända bra var attd et var bra väder, så när vi hade lunchrast och våra egna hittepå raster så satt jag och johanna ute och solade. Lyckades att somna på lunchen, det var grymt skönt. När vi skulle in så var det en plåga att sitta och hålla sig vakna såvi int missa där  vi skulle av.
Vi har oxå fått kasta pinnar  i skogen på en släp. Det var då ganska så myckeroligare än att sopa.. Då får man då ha lite kul, haha.

Vi har varit så grymt trötta. Ena stunden är man helt borta och hör inte vad den andra säger och ena stunden står man och skrattar åt allt man hör, ser och gör. När vi stog i skogen och snörde pinnar så börja jag att skratta åt mig själv, för ingenting. Tyckte att jag var kul. Sen vet jag inte hur många gånger jag har skrattat åt jojje för ingenting oxå. Helt ute och cykla. Och stackars pojje som inte hade sovit nått alls :(

Imorgon så blir det ännu en tråkig dag på Rönnbacksjäveln. Hade tänkt bränna siket men nä, lite onödigt och så blir de bara dyrt sen.. Men vi får iallafall såva lite längre. Pappa ska köra in och ta körkort för brandbil så då sjussa in oss.

Och vi som hade planerat att se bio blir ju inte av. Det är match i stanistället. Ganska skönt, om man nu får spela. Men samtidigt lite tråkit, för nu har vi inte varigt alla på länge och så hade jag velat att se the unborn.

Det ända som har varit bra med  den här dagen är att det är den 20e,  och då får jag månadspeng :)
Men nu ska jag inte pladdra på nå länge till, ska ta och göra lite nytta och sen bums i säng. Vill inte vara lika trött imorgon som ja var idag..

Pussar ♥

röstning avslutad

Jag kommer inte att orka att sitta uppe till 9 ikväll. Är redan helt slut efter den fruktansvärda dagen.
Men mer om dagen när jag kommer hen från träningen.

Kramar

Godmorgon

Hej bloggläsare!

Idag är jag uppe sjukt tidigt. Steg upp halv 5.. Men det är därför att jag skulle hinna duscha,  så det har jag nu gjort + fikat.
Bussen går 10 i 6. Och nu idag ska vi oxå fråga om de går bra att vi kan åka in med halv 8a bussen resten av veckan istället. Annars hinner man ju dö innan fredag. Och om vi nu hade tänkt gå på bio på frdagkväll så kommer jag och johanna inte vara vakna under filmen, haha.

Hoppas att ni härliga klasskompisar får en bra vecka och ni som är kvar på skolan, ja, ni kan ju allt försöka att ha kul, haha

Miss u all! ♥


(röstningen till låtarna håller på tills 21.00)

Gaberob

 >

 allt det här var i den tomma gaberoben

 >

 >  Barnböckerna fick vara kvar, men det får jag leva med..

 >

Lite övriga bilder
 

090419

Hej alla bloggläsare!

Idag är det så den 19e och söndag. I vilket fall innebär att det är måndag imorgon då. Fast det gör inte så mycket. För nu i veckan ska vi på prao. Jag och Johanna ska som sakt praoa på Rönnbäcken. Yippi, Vi gör glädje volter! Nämen så hämskt tror jag faktist inte att det är. Hoppas att det blir kul. Johanna var hit idag och vi ringde dit. Och jag har tappat dort min lapp, eller mamma har kastat den, med mening. Nä skoja bara. Den måste ha hannat i sopan av sig själv, för jag hittar den inte nån stans.

Jag har nu oxå städat och rensat och byggt om min gaberob. Ja, nu laggar datorn ihjäl sig. Men annars så hade jag tänkt visa hur bra det blev. Men får göra det på datorn nere sen. åh.
Sen i övrigt idag så har jag hjälp mamma att städa hela jävla huset.. Och hjälpt pappi att bära upp attl skrot som jag hade i mitt rum på vinden.

Rösta på låtarna, det är förjävligt jämt just nu! ( typ, eller det är lika... )

Hare gött! ♥

rösta

1. Basic Element- Touch You Right Now

2. Paul stanley- Live To Win

3. M.I.A - Paper Planes


Låten kommer att finnas ca 2-3 veckor. Sen kommer det en överaskning!


090418

Hallå bloggen.

Just nu är jag så sjukt trött. Vill bara gå och lägga mig och sova. Tror fasen att jag ska göra det..
Igår så var ju Erica här och vi snackade lite när hon kom hit, såg på talang och sen spelade gh och wii sports. Jag kände mig som en uppblåts padda igår kväll, hade nog käkat för mycke snack.

Idag så har jag varit i stan och sett på foboll. Broder spelade mot dam A-laget. Men jag fatta int varför dom inte kunnde vara i burträsk. Ja, där stog man och frös som en stucken ett tag. Tills pappa starta bilen så fick man sitta i den och se istället. Mycke mysigare blev det, och varmare. Matchen slutade då 0-0. Och Frida, du vet han som typ alltid är på ladan i clemens, han var där..

Ikväll så ska vi till Elin och Albin. Mamma och pappa ska spela poker så det blir en hel och en halv natt uppe igen nu. det ska bli kul :)

sköt om er! ♥
 





Jag skrattar hjäl mig!

090417

Hej bloggen!

Snart så ska vi ha fremmen hemma, så hela dagen har innehållit städning. Jag har b.la. läggt in alla kläderna i garderoben.Mamma har lovat att vi ska göra om den och det behövs verkligen. Jag får inte in ett ända plagg till! Så imorgon eller på torsdag så blir det att plocka ut allt ur den och spika upp några nya hyllor.

Jag har oxå vattnat, dukat och bakat kladdkaka, med då glass och bär till. Hoppas att det blir bra. Sen annars så har jag suttit framför datorn i bara en tröja och trosor, som vanligt.

Haha, sitter och typ slänger medhåret hela tiden nu. Måste klippa mig typ nu! Luggen har blivigt förjävligt lång och jag ser inte ett piss. Men det gör jag ju inte ändå, haha.

Man får då oxå hoppas på en trevlig och rolig kväll nu då. Få se vad man hittar på.kanske spela gh? hahah

Ha det så bra tills vidare!

Låt

Hej alla!

Nu är det så att jag frågar er om vilken låt som ska starta först när ni läser min blogg. Ni ger ett förslag på en låt som är bra och sen får man väl rösta. Men då kommer röstningen att ske en annan dag. Kanske imorgon, beror på.

Kram ♥

kommentarer

Haha, sitter nu och kollar på kommentarer som jag fått. Och dom flesta av dom är från Johanna. Om  hon fortsätter så, så kommer jag nog att utse henne till månadens läsare och ge henne en liten pressent. Ni som oxå vill bli månadens läsare nu i April. Läs bloggen och kommentera på! april är ju inte slut än så chansen finns!

090416

Hej bloggen!

Idag har det varit ännu en bra dag. Vädret har då dessvärre inte varit det bästa men det gjorde inget. det sprack upp senare idag men nu är det moln igen. For in med kvart i 9an och stanna i stan till typ tre, så det har varit en lång dag.
Jennifer köpte en jättesnygg väska b.la. och frida köpte sin älskade tröja så alla var glada när vi skulle hem.

Jag ville dock ha mina gladiatorskor men dom fanns inte i min storlek. så jakten på dom fortsätter. Men jag fick mina chinos, så jag är rätt så glad nu. Köpte oxå en Emmy body svart på Gina, ett vitt linne på H&M och ett par jättevackra örhängen i trä. Plus en vit bh från jc.



Innan vi for hem så tryckte vi en mjukgalss var oxå. Och dom har man ju längtat efter ett ganska bra tag nu.
Imorgon så är mommi ledig och då får vi se om vi ska hitta på något. Hoppas att det blir bra väder, annars blir det att städa, tro mig.

En jävligt dålig nyhet är att skrotet i käften ska sitta i 4 veckor till.. Ville så gärna ta bort den idag :(
Men 4 veckor är inte så himla länge, jämfört med hur jävla länge jag har haft den.. ( lika länge som erica & emil har varit tillsammans, hihi )

Nu ikväll så ska jag försöka att läsa klart boken, som jag kappt har börjat på. Det är ju snart inte så länge kvar så man måste ju börja i god tid.

Ha det så bra tills vidare!

bilder från nån gång


Världens sötaste kusiner

Världens tuffaste pöjk
¨
Hembiträde (pappa)

Levade kärlek...

Riktiga bönder

På utsidan, söta som socker..

På insídan kan man kallad det weird. ♥

en av mina och paulinas pussar, men vi lyckades att hållat något i mellan

Sisst men inteminst, eller jo, min...ja just det, lillebror. såg inte vad bilden föreställde...

090415

Hej bloggen!

Kom nyss hem från träningen som som var sjukt kall. Det var iskallt. Sen har man så fruktansvärt dålig ork oxå. Och sen, vart var allt folk? Det var tre 94or, en 93a, en 95a och rästen 96or. Skäms! Inte konstigt att vi måste spela med 96or, ingen kommer ju på träningarna. Skärpning.

Ja, hum.. Idag var jag ju som sakt och fiskade. det enda bra medet var att solen sken sombara den och att Tim var på roligt humör. Annars hade det inte varigt så kul. Eller jo,morfar var jävligt kul han oxå :)
Men fiksar då? Jo mormor fick en.

När vi kom hem så satt jag och Tim och solade med glass. Sen satt vi och skrattade åt jättedåliga skämt. Men vi båda har en otroligt dålig humor så.

Tim: I need to go to the toilet.
Jag:
why?
Tim: I have to release a poodog, istället för hotdog!

HAhaha fattar ni hur kul det var!

Nu ska jag ta och slänga mig in i duschen och sen sätta mig och käka nötter nånstans.
Jacob Marklund ska sova här inatt. Förhan ska  oxå med till stan med tim och jag hoppas att Paulina kan följa med mig. Då blir jag super happy!


 
En super kul film vi gjorde idag, hahah


 
En super kul film vi gjorde i sommras, hiahha

sneeeeeel

Gumman, behöver dig på stan imorgon!





God morgon

solen skiner och jag är uppe tidigt, ovanligt med tanke på att det är lov. Men jag ska ut med mormor och morfar och fiska. Även om det inte låter kul så ska det ändå bli skönt med tanke på vädret. Bara det håller i sig mer in på dagen.
Ska ta och klä på mig och se om jag får igång brorsan oxå.

Nu ska jag och Elsa kramas lite. Ses ♥

MixPod

Jag känner mig så förbaskat nöjd och duktig just nu. Jag är ju inte så bra på att hitta och fixa så mycket i bloggen. Men nu har jag lyckats med att lägga in musik! Bläddra ända längst ner så hittar du min lilla mediaspelare.

Finafrida har lovat mig hjälpa mig med designen. Hon försökte via datorn men jag är så trögfattat så det gick inte.




Den bjöd jag på

090414

Hej bloggen.

Imorse så tror jag att jag sov lite för länge med tanke på hur vädret blev senare idag.. Jag vakna där vid halv elva och då var det bara att slänga i sig lunch fort som bara den och sen ut i vårsolen. Mamma hade ställt fram solfaktorn med  tanke på hur jag såg ut igår.. Men idag kändes det bättre. Det hettae bara lite i ansiktet. Typ vid halv ett så kom det en hel drös med stora moln och då känder det som om allt var förstört. Men när jag kom in så såg jag att jag hade blivit ännu rödare. AAAAH!

Paulina kom  en stun på dagen oxå. Vi for ut och gick en ganskaså lång sväng. Det var lite kallt, men solen tittade svakt fram ibland och då blev det jenast skönare. Mormor bjöd på fika och sen har vi suttit framför dumburken nästa hela tiden.
Vi har oxå diskuterat vilen av våra musikstilar som är bäst. Jag tycker min och hon tycker hennes. Fel fel fel. Nämen det är bra att inte alla lyssnar på samma musik. Annars blir man ju döläss.

Nu gör jag typ ingenting. Väntar på att frida ska logga in på msn. Och så har jag fastnat i ett spel. Har nu suttit med det i tre timmar, hihi. Sen har pappa köpt en liten ramlösa till mig. Annars får jag inte i mog all vetska som man ska när det ärså varmt ute.. Bla bla bla, prata vidare.Men det var ju snällt av han ändå :)





090413

Hej bloggen!

Idag har det varit nästan bättre väder än igår. eller det har då varigt betydligt mycke varmare! Jag har solat typ hale dagen och nu efter jag duschat så ser jag att jag har bränt  mig kraftigt i ansiktet. Man är inte van den varma solen..
Jag och frida har lekt idag. Eller vi har köpt glass, och då träffade vi Victor, Noa, Jeppe och Ante, Johanna och Lisa och dom gick omkring i kortärmat medans jag och frida kom i tjocktröja..
Vi har oxå varit ute och cyklat runt en liten sväng.

VIKTIGT.
Alla som spelar i vårt lag, ( 94, nån 93a) måste komma på nästa träning. Annars får dom inte träna i sommar. Mvh Tränarna. Undantag då för dom som spelar i A-laget, men dom ska dyka upp på nån träning för att oxå få vara med.

Nu ska jag upp och se på Rally brudar med familjen.
Imorgon så hoppas jag på en lika fin dag som idag så jag och paulina kan göra något rilktigt kul.

KRAMAR ♥ 






090412

Den här dagen har varit helt super. Solen har skinigt hela dagen och det har varigt jättevarm. Jag och tim har sopat sand, hackat upp isen på gården och solat en hel del. Vi har oxå varit hos farmor och farfar och käkat middag. Där fick  vi oxå godis.
Mamma och pappa har "främmande" och jag har lyckats med att tjuvlyssnat och dom pratar om stora hemlisar. Men jag ska inte avslöja något ifall det inte blr som dom har planerat.
Sen är jag så mörbutlad från igår, har ont i ryggen och ojoj.
Imorgon så hoppas jag på en mycket fin dag med sol. För nu ska snön bort och det är inte så kul att sitta inne hela lovet.

kramar♥

sol!

Godmorgon!

Nu har jag nyss vaknat. Fick äntligen en sovmorgon. Solen skiner och det är inga moln på himelen. Nu känner jag att våren är på väg! Det är 5+ i skuggan och det är jätteskönt i solen. efter lunch så ska jag gå ut och få lite färg i ansiktet.
Igår kväll blev det jättelung oxå. Många var trötta, eller det var nog bara jag. Jag somnade i noas soffa..

jag och frida for hem före alla andra. Jag var trött och orkade inte mer och hon kanske oxå var det. Men de blev inte att fara hemutan att stå ute och prata med henne istället. Och det var himlaskönt att göra för vi har inte umgåtts på länge bara hon och jag nu. Så få se om jag följer henne till backen eller om vi bara är i burträsk nu nån gångh iunder lovet.

Ha det så bra så längeför nu ska jag ut i solen!

090411

Hej bloggen.

Imorse fick man då ingen sovmorogn. För att kusinerna kom och vi skulle hitta på något tillsammans med dom och mormor och morfar. Så vi for och fiskade. Ja, det är inge kul, iallafall inte meddet väder vi hade. Det var typ dimma och man såg inget. Det ända roliga var att jag fick en firre direkt vi kom dit. Sen har jag typ sovit och srungit och jagat tim.
Och han är ju inte svar längre. Liten och smal är han med stark som satan. Jag var fan tvungen att hoppa över honom och göra värsta sumogräppen på han, Det blev värsta wrestlingmatchen. Han mosa min bröstkorg så jag tappa andan, gjorde illa mig i axeln och såfick jag ett jävulskt blåmärke som gör ont som satan. Ja, det ända jag lyckades med  var att typ mosahan med all mitt fläsk och få han att tappa andan. Så man är lite mörbultad nu.

I har nu oxå firat iasom fyller 32. Då hade mormor gjort massa goda saker så nu håller man på att spricka.

Igår kväll så var vi hos alice. Vi såg på askungen och lyssnade på gamlalåtar från när man var liten. Så himla kul vi hade!
Tog på ossutklädningskläder som var 100 storlekar försmå  och dansade alla danser som mankom ihåg.

B.la dom härl åtarna 



Nu ska jag ta och göra mig klar och fara till johanna, sen till noa.

ha det så bra, see ya!

090410

Hej bloggen!

Nu har jag nydligen stigit upp och ätit en god frukost.
Igår  hos noa var det jätteskönt. Alla var typ trötta och vi såg bara på film. med andra ord så var det jätttelungt.
Vi poppade popcorn och noa bjöd på läsk. Sen flippade vi lite mellan kanalerna men så fastnade vi i en film, men kommer inte igår vad deh hette.

Ikväll så ska jag och familjen till Alice och käka middag. Det ska bli kul, för har inte varit med henne nu på ett ganska bra tag. Hon och Jonna kommer hit nån gång under lovet oxå och sjunger.
Johanna, Nicko och Lison ska oxå hit och vi ska göra en liten grej. Men mer avslöjar jag ikke.

Nu har jag oxå lovat lillebror att spela nått spel med han. Och så kommer jag att käkagodis typ hela dagen. Måste gå nån slags bantningskur om jag ska äta upp allt.





Roligt




Det här är ju såna sjukt fula bilder. Men so what?
Ja, ända anledningen till att jag visar dom är att visa att jag inte skäms över det.


 hej kompisar och lte mer konstiga personer ♥


090409

Hej bloggen!

Äntligen påsklov, YIPPI! idag på skolan har det varigt ganska skönt, och för att vara torsdag helt okej. Provet känndes jättebra och nu har vi inga kvar. Men jag fick läxa över lovet att göra klar deckarna. Vi har oxå städat och på HKn så gjorde vi nån slaks äppelpaj med havregrynsgegga på. Och glass till det då och det blev jätte mummsigt!

Ikväll så ska vi fara till Noa och sepå film. Och nu baske mig ska jag få igen filmerna han lånade av mig, i september.. Ja, jag var blond när jag lånade ut dom. Men det har då inte varigt dom filmerna man har saknat.
Godis ikväll blir det inget av. Har en massa godis i mitt påskägg och kusinerna kommer på lördag och ann-Sofie fyllerår på måndag.

Sen på torsdag så ska jag och Paulina in till stan och kanske, kanske så tar jag bort tandställningen.
Det ska bli så himla skönt!

Bilderna jag lovade på Tims sjukapåskägg..






tog besöksrekord igår btw. ♥

wihii

Yippi! Mamma kom hem nu, och gissa vad hon hade köpt.

Ett balta påskägg, med en massa godis i! Tur att påsken inte är på sommaren.
Då hade mitt förbud blivit jobbigt. Får ta kort på ägget sen. Brodern min är galen, men det ska jag visa för er sen.
Ni ska mommii hjälpa mig med läxan.

see ya!

Lyckad



Frida lyckas. Vart hittade du den här bilden? Aja, jag tror att den är ifrån när vi alla tjejerna var med Joel och Wå för första gången. Vi är iallafall hos Jennifer ochsätter klänypor i ansiktet.
Några hoppade studsmatta och andra (typ jag) försökte att vara roliga...

tränat och klart

Åh så skönt det är när man kommer hem från en träning och får slänga sig in i duschen och sen bara sitta ner. Man känner sig riktigt duktig. Det är en skön känsla. Det var otroligt skönt att träna igen nu (det var ett jävla tag sen..). och det bästa är att vi har börjart att träna ute. Ärligt talat så är jag hälre på grus än innomhus. Planen var himla lerig och skit jobbig att springa omkring på, som att springa i gröt. Men kul hade vi iallafall. Att ha kul och skratta är  det viktigaste med fotbollen tycker jag. vi har ett himla skönt gäng, där man verkligen kan släppa loss.

Sitter och pimplar i mig vatten. Det är jobbigtför man bilr pissnödig hela tiden. Men jag har jämt ont i huvet nu för tiden så måste göra något av det. Jag har skutat med rätt så mycket det här året. Jag plattar sällan håret, kämfört med förr. Då var det jämt platt. Men det har fått sina följder. Jag har ju igentligen ett ganska snyggt självfall, men det är sönderplattat så det är mäst bara buskigt nu. Sminket har jag kastat. Nä jag bara skämta, men jag använder inte lika mycket som förr..
Nu är det bara puder och maskara, allt det andra kan man ha när man ska vara finfin. annasr ser man ingen skillnad.
Sen SKA jag sluta med candy oxå. Men inte nu, det får bli när det blir sommarlov. Då jävklar, Bara grönsaker och träning. Kanske nån glass.

Nu ska jag vara lika duktig med läxan som med fotbollen. Har prov ibioligi imorgon och som vanlit, jag har inte pluggat så mycket som jag borde. Men när mamma kommer hem så ska hon få hjälpa mig med  det.


090408

Hej bloggen!

Alltid är det något kul som ska hända. I morgon kväll så ska jag och några kompisar förhoppningsvis hitta på något kul på starten av ett riktigt skönt påsklov! Och att jag kommer att få ig på provet vi hade idag. Ja, det kanske inte var det roligaste att komma på. Jag hade inte pluggat mycket, men sen när jag väl satt därså kände jag men gud så bra jag är. Och så satt jag där och skerv meningar, fraser och svar som inte alls var så rimmliga med svaret. Ja, vi får se hur det kommer att sluta. framtidsyrke just nu, städerska på skola.. eller värre, bajamajor! nä usch. Gymnasiet bryr jag mig inte så mycket om. Ska lix högskola. fast betygen är ju ändå jävligt bra att ha sen. Fast jag går bara i 8an än som tur är.
Läste Lisas bogg  när jag kom hem från skolan. Och hon hade laggt in ett inlägg om att unga tjejer i 15 års åldern strässas mycket av att om man inte har bra betyg får man ingen bra framtid. Och ganska mycket känner man ju sig så.

Läs johannas inlägg på http://idaelinjohanna.blogg.se/?tmp=31222254 . Jobbigare prao kan man väl inte ha?

Tillmiddag fick jag räster, blä. Mamma och pappa är i stan och handlar och jag fick inte följa med :(
Nämen, jag valde det. har tränning snartoch så. Det var hundra år sen sist nu känns det som. Måste ta och börja röra på mig, innan jag fastnar i den här stolen.

svag?

Ja, från kommentarerna,

Ända anledningen att du skär dig är för att du ska få uppmärksamhet din svaga lilla flicka. Jag har också hört att det är för att Paulina är mer "populär" än dig.
  
Att skära sig är knappast en sjukdom, du är så förbannat vek i psyket. Svaga jävla människa, ryck upp dig!

 
Delvis kan ni ha rätt, men att paulina är populärare. Det är hon med det är fan inte därför. Och uppmärksamheten, onej.
Men för att det inte ska bli värre så är en glad nyhet för ser som visserligen är helt dumma i huvet, att senast var länge sen. Och om ni nu vill veta varför det ledde till det kanske jag ska berätta det så att det inte kommer upp fler missförstånd om varför.

När vi skulle börja 7an så blev vi alla tjejer uppdelade i 2 olika klasser. Då var jag mäst med Paulina, Jonna och Julia.
Jag och jonna hannade i samma klass medans paulina och julia i andra. Det började ju bra. Vi kunde ju vara med varandra på rasterna och så. Men sen började jonna att vara med nadja och ronja jätte mycket. Fast vi hade lovat varandra att aldrig skiljas åt. Det var ju inget fel med att hon skaffade nya vänner, men alla falska ryckten om att JAG mobbade henne tog väldigt hårt. Jag var utan kompisar ett tag, var mycket med emil. Jag var ju kompis med johanna, nicko och alla dom redan från dagis, men dom hade som en vi 4ra grupp så jag vågade inte vara med dom. Ryckterna blev allt fler och det har hänt att dom har skickat mail timm mig oxå. I 8an blev det otroligt mycket bättre. Vi startade vi 9 och vi hänger ihop i vårt och tort nu. Men varje gång som jag tänker tillbaka. Eller att nån händelse påminner om det som hände i 7an. Så blir jag så arg och sårad. Det känns som en kniv som sitter sjupt inne i hjärtat som inte går att dra ut.
Jag önskar verkligen att jag kunnde förklara så att ni fattar hur det känns. Att bli dumpad av sin bästa vän när man mist behövde det.

Och ni som är så trögfattade och inte har något ömt eller medlidane som inte förstår det här. Nämen fint, jag begär inte så mycket av er. Men bara så att det slipper bli mer skit, det klarar jag inte av.

Och till er som jag känner, som tycker att jag är en svaga jävla människa som borde skaffa ett liv.
Ni, ni kan skaffa er ett liv.

Inte ok!!

Ni som nu skriver att jag är emo. För det första, det är jag INTE. Emo är en klädstil och en musikstil. Och, nae jag håller på med varken att klä mig som en eller lyssnar på musiken. För det andra, att jag nu, ja, skär mig. Det har inget med emo att göra. Och jag gör det inte med vilje. Jag är sjuk okej? Ni som är så jävla trögfattade, sprider ryckten och kluddar över allt om att jag gör det bara för att få uppmärksammhet. Ni kan väl fatta att det inte är kul? Låt det vara så slipper det bli ett helvete av det.
Jag mår inte bra, men jag tänker inte skriva varför. Och nu igentligen var det inte tänkt att det här heller skulle komma ut på bloggen. Jag skäms så otroligt mycket över att jag "skär mig". Men för det ska det inte betyda att jag måste gå och gömma det. Jag vill kunna ha de kläder tycker om att ha och ni som inte kan acceptera det, ja, vad ska man göra?

090407

Hej hej!

Idag har jag, Johanna och Nikolina varit och hälsat på Balderskolan och sätt hur det ungefärfunkar att gå på gymnasium.
Ja, vi hade valt att fara på Inredning- Disign, men det var inte alls som vi eller jag hade tänkt mig. Sen var det bara jobbigt och pinsamt att så där i korirdorerna. Man såg ju bara dum ut..

Men vi han oxågå på stan och jag köpte ett jättegulligt linne med knappar bak i ryggen.
Sen harbeställningen från H&M kommigt. Jag behöll allt uton chinosen. Dom var aldeles för stora..
Sen ska mamma beställa ur H&M igen nu.Mina skor vill jag gärna hinna få innan sommarlovet!



 249 - H&M

 200 - H&M ( bikini trosor )



 129 -H&M

 149 - cubus




Ja, jättekul nu då. Mamma säget att skorna är slut :( !
Men ska in på lovet så ska hon få köpa ett par då :)


Hemavan

Hemavan har varigt sjukt skönt att få fara till.

090402

Bussen for från bruträsk halv 6 och från börjag kunde ingen hålla tyst. Alla skrek, lyssnade på musik ( massa olika låtar sammtidit) och film. Man satt och tryckte i sig en massa skit, godis och sånt, läsk. Och så sprang man runt och bytta plats med alla för att kunna prata med alla. Bussen var så sjukt liten. Om man mötte nån på väg till ett annat säte så var man nästan tvungen att hoppa upp i knät på nån. Filmerna var inte bra, fast vi satt så långt bak så man såg inget.
Jag, paulina och jennifer skrev en låt som blev sjukt bra. Vi satt och skratta länge åt den.
När vi bussschaffisen tog pausoch vi andra kunde pissa så var jag sjukt läss på att åka i bussen. Luften var helt värdelös och jag mådde inte bra. fast när man fick andas frisk luft blev det bättre.
När vi kom fram så minns jag inte vad klockan var. men den var typ ca. 12. Då skuklle vi bädda i sängarna och ja, jag minns typ ingentin. Var så helevtes trött. hade inte sovigt nått på vägen upp.

090403

Blev väkta tidigt, ingen sovmorgon inte. Man steg upp, drog på sig slitna fula kläder och gick ner och käkade frukost.
Sen packade vi badkläder, tog på oss kläderna och drog till backen. Första dagen gruvade jag mig jätte mycket!
Det var 3 år sen sist jag åkte och backara är ju ganska så långa i hemavan. Men det gick bra och jag som inte tycker att backen är kul tyckte att det här var sjukt roligt! Så nu har morsan låvar ny skidutrustning.
Vädret var inte kul. Det var regn blandat med snöoch man blev skitblöt, och svettig. Till lunch så fick vi nån wook, som inte var så jättegod.
Vi åkte upp till kungsliften och där uppe var det bara dimma. Man såg ingenting.
Men den vid halv 3 så for vi till badhuset och det var jävligt skönt. Att få tvätta av sig. Vattnet i poolen var mycket varmare än vad det är här i burträsk. Dom hade oxå ångastu, så där satt man ju ett reält tag. Och snygga killar från norge.
När vi kom hem så var man ju helt slut. vi käkade middag och sen fick vi 2 timmars ledigt. Då spelade vi Jag har aldrig. det var jävligt kul. Sen gjorde vi några lekar i logen som var jävligt jobbiga, fysiskt.
Sen var det kvällsfika och sen var det att gå i säng, jag var då helt död, bara efter första dagen.

090404

Samma tid blev vi väkta, Men nu han man kläpå sig kläderna innan frukosten. samma saker skulle vi göra idag. backen var mycket bättre idag  och vänder var mycket bättre oxå. Till lunch fick vi hamburgare. ganska mycket godare än wook. Johanna ramlade i ett hopp i funparken och gjorde illa armen. Så hon kunde inte röra den typ.
När vi kom till badhuset så satt vi länge, länge i ångbastun. Där hade jag tänkt sitta hela tiden men sen gick jag ut iallafall och hoppade tramolin med johanna och nickolina. Max och oscar hoppa oxå, fast vi var jumycket bätter såklart. Sen busade jag och Johanna och gjorde jävligt konstiga killar kåta.
Nu var det ju sista natten och vi skulle få vaka. Men först så satt vi ochsolade, för medans vi var på badet så sprack himlen upp och jag blev helt pist off. Vi sminkade killarna och dom bögade på i några timmar i logen. dom gick catwalk, spelade fotboll som tjejer. Men dom lyckades inte så bra med det. Det såg mer ut som fikusar eller jävligt överdrivna fjortisar. Senare satt vi nere i källaren och jag och Paulina käkade kakor. Sen gick jag och hon i säng.

090405

Sista dagen och hela huset skulle städas. Ska vara påpeka att vi lyckades  bättre med det än vad dom tidigare besökarna hade lyckas med. när vi kom dit så luktade det avlopp i hela huset. Det var skit överallt, Frida hittade en öronpropp i sängen, anki hittade en äckligt strumpa, tror det var johanna som hade en en gammal festis i sängen och julia hade typ spärma på sitt täcke. FYFAN VAD ÄCKLIGT STÄLLE!
Men typ vid halv 2 så var vi iväg. samma tråkiga långa väg hem. Men nu var det ännu jobbigare för det var ljust ute, när vi  for dit var det mycket mysigare för det var mörkt ute. Vi fick bullar och saft och så petade vi på typ alla som sovde, det är ju skitkul, och tog kort såklart! Sen lyckadesjag att somna, grattis. Jag sov då inte mycket. Vaknade typ var 10:de minut för att emil och andra störade spetade påmig hela tiden. emil tryckte upp sina fötter upp i nacken på mig.
När vi kom hem var klockan kring halv 8. jag la mig på sängen och såg på film. Men hann inte se så mycket, somnade typ på dirr. Vaknade senare vid 1, gick och borstade tänderna och la mig igen.

090406

När jag vakna hade jag ont i huvudet och det har jag nu haft hela dagen. Fick gå hem efter lunch.
Och ikväll ska jag gå och lägga mig jätte sen för orkar inte vara uppe längre.




Bilder från Hemavan


 Johanna och Lisa


jag & Johanna
( ursnygg p.g.a brun utan sol, ( HOST )

Anki





Johanna pluggar


jag och paulina


Julia sover


Paulina somnade


Vårt rum ( jag, anki, jennifer, paulina, frida och jonna )


Johanna och jennifer


max


sista kvällen vid typ halv 7. Då, kommer de bra vädret


Sista natten, pojkarna blir transestiter, blandat med bög.


snyggsnyggsnygg




snyggsnyggsnygg

090406

Oh herre jävlar! nu riktigt dammar det om bloggen. Usch!
Ja, om jag hade kunnat mobilblogga kanske inte bloggen hade blivit utsatt lika mycket. Men jag tror ändå inte att jag hade hinnat göra det. Vi har haft det jätte bra uppei Hemavan. ikväll hade jag tänkt strunta i att skriva mer om idag för att ska lägga ut lite bilder från Hemavan. Sen kommer jag att skriva om vad vi har gjort på dagarna oxå.
ikväll ska jag oxå plugga. I hemanav så blev det inte nå pluggning alls. Det var nästan inte lörnt att ta med böckerna, dom tog bara en massa onödig platts.

Haha, jag sitter och suddar ut varannat ord nu. Kan inte skriva längre :)

dagens blir jeans och en myströja. Var och är så grymt trött

Men nu ska jag göra mig klar, har inte kladdat på mascaran än.


Hej bloggen!

Nu har jag packat klart exakt allt! fikat, godiset, sängkläder och så förståss skidutrustningen.. Men jag tror inte att jag ska åka, för jag är inte den som gillar att åka i backen. Och nu säger alla att det ska inte bli sol utan regn och annat skit väder. Jag som hade hoppas på soliga dagar så man kan komma hem som ett litet negerbarn. Men iallafall så längtar jag ändå tills vi ska fara! Har med mig skolböckerna oxå.


Idag är det ju torsdag och torsdagar gillar ju inte jag, nej nej. Men idag blev jag glad för att elevens val blev inställd. Våran lärare är i utlandet och vikarien var sjuk. Så det blev inget bakande.
Att mobilblogga lyckadesjag inte lära mig. Inläggen skickas bara till översikten. Blä.


Dagens, supersköna jeanslägging och en tröja från gina, inga nya plagg här inte. Har oxå på mig ett nitarmband, som jag fick när jag var liten men det är typ snyggt.  

( jag vet att kablarna i bakrunden inte är snyggt.. )

Men nästa vecka så kommer  min beställning från H&M!
Sen ska jag få gladiatorskor av mamma. ♥

Gillar verkligen inte att bloggen ska behöva lida nu dom här dagarna. Om jag har tur så hinner jag skriva lite på  söndag när jag kommer hem. Sen hoppas jag hoppas verkligen att det blir bra vänder. Må gud vara med oss, haha. Nä men nu ska jag ta och byta till  mysdress och sen ska jag spela mitt älsklings spel, fast det säger jag inte vad det är. Då blir jag väl mobbad för det.

Ha det så skönt nu här hemma i burträsk. Och jag vet, vi kommer att ha det mycket roligare än er!

K R A M A R !

090402

Hej bloggen.

Just nu sitter jag som vanligt på so lektion. Magen kurrar som bara den. Är jättehungrig! Hann inte käka nått i morse.
Mamma ligger hemma och är sjuk ochd et gillar inte jag. Hon vill att hela världen ska passa upp på henne. Fast den här gången kanske det är synd om henne. Ögonen har svullnat igen och hon kan inte prata.
En annan som fick gå he idag är Matilda. Hoppas att hon inte blir sjuk nu när vi ska til hemavan! Det blir varken roligt för henne eller för oss..
Jamen jag får skriva mera sen när jag kommer hem. Ska göra klart det här nu. Har ju inte så mycket tid kvar snart.



*april april*

Haha, håll med om  att jag är sämst på att luras! Jag ska inte alls få någottill syskon, det hade bara varigt konstigt.
Tänk er, familjen Norlund med ett till barn? Det går ju inte.

Idag har ingen, inte en ända lyckas lura mig. Jag är så skitbra och går inte på nått! :)

Nu ikväll, som hade lovat mig själv att jag skulle packaklart, plugga och städa mitt rum har inte lyckas göra det. Tur att mamma inte är hemma, annasr hade det inte blivit så kul. Men jag fastnade i ett spel och så råka jag sitta en aning för länge? Får packa klart nu då, sen ska jag försöka att plugga och sen ska jag ta något att äta. Är jämt hungrig, vet ikke vad det är för fel. Har ju växt klar och allt. Om jag inte börjar växa på brädden, men än normalt, AHH! Då flippar jag ur.
Har redan nog med att få bort överflödigt fläsk från rumpan. Men jag lyckas aldrig med det.
Men när snön far och det har blivit varm, då jävlar ska jag ut och göra mig av med dallreten gång för alla!


090401

Hej bloggen!

Nu vill jag berätta en toppen nyhet. Vi ska bli ett tredje barn i familjen. Just det, mamma väntar barn!
Först blev jag jätte chockad, för set har ju alltid varigt som vi fyra. Men sen blev jag jävligt glad över att jag ska bli storasyster igen!

Idag är det ju onsdag och det är jätte chill här på skolan. Vi har just nu so och jag ska försöka att bli klar med arbetet. Satt i flera timmar som sagt igår kväll och jag är nästan klar!
Johanna sitter brevid mig och hon har på sig ett av mina flertal solglasögon. Hon är jättesöt! Om jag kunde så skulle jag lägga ut en bild på henne.
Petter och Noa kom tillbaks idag. Petter har tydligen köpt en ny mössa, den var typ snygg. Fast det är nikolina som har haft på sig den hela dagen. Hon ser ut som en lila smurf, hihi. Noa sitter och lyssnar på If I where a boy, och den är man ju ganska så läss. På andra sidan lyssnar dom på Unwritten. Den är då något bättre.


På lunchrasten följde jag frida på konsum för imorgon så ska vi ju till hemavan och vi skulle ha med godis i bussen. Sen satt vi ute en lång stund fast en ganska kort stund, tyckte jag. Det är jättebra väder ute. Den är sol, inga moln och det är jätte varm ute. Men tyvärr så är typ all snö kvar ännu. Vill ha sommar nu! För vill kunna använda mina snygga skor :)

Får skriva mer ikväll om något, men det vet jag inte ännu, hihi.
Sköt dig i skolan, PUSS ♥

RSS 2.0