Say it with music -

-

                 

Har du spelat gitarr länge?
Jag föddes med gitarren i handen, haha! Nej, självklart inte, det är bara uttrycket för talangen som flyter i mitt blod. Men rena konsten sitter i ryggraden. Det är samma sak när man ska lära sig cykla och när man kan det så sitter det där. Men om vi kikar in 2 år bakåt så kan man se mig sitta på en stol och pappa räcker mig gitarren och säger:
-Nu du.
Gissa om min värld blev stor. Gitarren glittrade framför mig, haha!
Men ett stort OBS! Jag är inte alls så bra som man kan tro, så förvänta er inte att jag drar värsta rocksolon osv.

Äntligen lov!!!!

Gud så skönt! Och det bästaär att det är hur bra väder som helst ute. Det är sol och jättevarm, en perfekt start på lovet.
Ikväll så ska jag och kompisarna umgås och ha lill lördag, med godis och mys. Ska bli härligt! Och så kommer nog hela mitt lov att se ut. Jag skla ingenstan, utan bara vara hemma. Det blev inget Stockholm :(



100331

God morgon!

Sitter nu och varierar svenska med bloggandet.
Men, hur mår ni idag? Jag mår fint, förutom min nacke, som gör sjukt jävla ont! Men det är sista dagen innan lovet så jag ska härda ut smärtan. Jag har bara tre lektioner kvar, så jag klarar mig.

Jag ska skriva mer ordentligt när jag kommer hem och då ska jag dra upp lite mer serious stuff.



100330

God morgon! Sovit gott?

Idag så är det tisdag, näst sista dagen på denna månad och näst sista dagen innan lovet. Jag är riktigt less på skolan nu, fick mig nästan inte upp idag, haha!

Sen fyller min kusin 10 år idag, grattis Mica fika! ♥



-

                    

hur får du så stora bilder på blogg.se? mina skärs bara av ;s
Jag har gjort hela bloggen bredare, vilket du ändrar på stilmallen. Men jag vet inte hur det ser ut på devote.se.


vars bor du? (:

Jag bor i ett lite fint sammhälle som heter Burträsk, som i sin tur ligger i Skellefteå kommun. För er som inte vet var det ligger så ligger det i Västerbotten och ytterligare ett steg, Norrland. 


Hur mycket tjänar du på din blogg :)?

Om du då syftar på annonserna i sidan av bloggen så är det mest bara sammarbeten, men såklart så får man en liten slant för att folk klickar på dem, eller liknande. Men hur mycket jag tjänar ska jag absolut inte ta upp. Jag gillar inte att skryta osv. Men jag kan ju säga att det är inget jämfört med vad jag får vanligtvis i månaden!


100329

Är det bara jag som reagerar på att klockan är omställd? Inatt, när jag skulle gå och lägga mig inatt. Där vid 11 så var jag inte alls trött, med tanke på att kroppen är inställd vid 10. Så jag satt uppe aslänge inatt bara fölr att bli trött. Vilket jag ångrar nu, för just nu skulle jag kunna somna i knät!
Det känns lite onödigt att ställa fram klockan. Jag menar, vi är dom ända som gör det, eller?

Jag ska lägga mig på sängen en stund, tills håret har torkat.
Ni får ha en bra dag!♥


Rösta på min bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Äntligen hemma!

Hej alla goa personer!

Hur har ni haft det i helgen?
Jag har levt i lyx! Nått, men jag har haft det bra och kul, en bonus! Men syftet att fara till Umeå var ju inte för att jag skulle roa mig utan att heja på lillebror och han var riktigt bra! Han gjorde aldrig bort sig, men fick dock inte spela alla matcher. Men hoppas att han får fara till Stockholm på påsklovet!

Jag då? Jag har fått mig en liten shoppingtur och köpte mig ett linne, hårfärg(YES, äntligen så blir det lite nytt!) och en kabel till min dator. Som ni märte så fick jag inte igång internet där vi bodde, så jag köpte mig en sån där nätverkssladd, mobilt bredband får bli en annan dag. Men ja, det är väl det jag har fått göra och att se hockey så klart. + sitta i bilen och skratta när pappa kör fel, mamma blir arg och vi måste köra typ 5 varv i tex rondellerna. Oj oj oj, ja, det har varit en rolig helg, och då med föräldrarna! Visste inte att man kunde ha kul.

Linnet är från Rut m.fl. 99:-

God morgon! Sitter i bilen på väg till ...

God morgon! Sitter i bilen på väg till Umeå just nu och där ska jag stanna jävligt länge... Näj, inte riktigt. Lillebror ska spela hockey så det blir bara en natt. Jag har oxå med dig datorn, så får se om jag får igång internet, då ska jag blogga ordentligt!


-

                            


Hur mycket har du att röra dig med varje månad?
Jag får 500/mån och det är alldeles för lite!


Brukar du känna dig "fattig"?
Jag är alltid fattig, hehe. Nej faktiskt inte just nu. När man har en minder inkomst så sparar man den ofta. Som nu, så jag har inte varit och shoppat på 3 mån. Gissa om jag har suget inne!!!


Har du ett jobb, vid sidan om studierna?

Nej det har jag inte, för det har jag inte tid med. Kanske när jag börjar gymnasiet jag får lite tid över till sånt.


Vad är sommarens hetaste trend anser du?

Jag tycker allt slappt är snyggt! En varm sommarkväll ska bestå av ett slappt linne, jeansshorts, gladiatorsandaler och glajer!


Skolan rockar på fredagar!

Absolut inte! Men nu är det sista lektionen så jag överlever nog denna dag, eller det gör jag ju!
I alla fall så sitter jag, Matte, Nicko, Lisa och Jenka inne i bildsalen och dunkar musik (igentligen har vi SO).

Men jag hör av mig när jag kommer hem. Då ska jag dra upp dagens fråga. Missa inte det!

100326

Godmorgon! Idag är det fredag och jag ska starta dagen med utvecklingssamtal... Jag ska snart fara om en liten stund, sen får jag väl sitta på skolan och ruttna tills alla andra kommer. Det är något jag inte gillar, att vara först på skolan! + att vi har "sovmorgon" idag, vi börjar typ 20 min senare. Så min bästa vän till iPod följer med!

Ha en fin dag och hoppas att ni har sol, för här är det mulet!


Så här trött är jag just nu!

School will actually kill people!

ååååÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHhhh, jag blir så less! Nu, hela kvällen har gått åt till träning och läxor, vilket är jättebra! Men dock inte det roligaste (läxorna då). Men som sakt, jag har inte alls så många veckor kvar nu i grundskolan, så det är bara att ligga i! Det tycker jag att ni alla borde göra. Det är inte alls länge kvar nu. Absolut sista chansen att kunna få till bra betyg!

Men nu till åååhh:et. Jag har nu skrivit, läst, skrivit, läst, skrivit, läts och skrivit och läst ännu mer om Selma Lagerföf till svenska uppgiften och jag har faktiskt kommit långt! Jag har skrivit en½ sida (dataskrivet) bara nu ikväll! Är rätt så impad av mig själv ;)...
Men det är 3-4 sidor kvar, för ett godkänt MVG, så det är bara att ligga i nu! Sen så ska vi sätta ihop en egen lägenhet innan v. 17 + en massa annat skit som jag inte kommer på nu. AAAHH, ni kanske fattar varför det känns som man ska explodera?


Hoppas i alla fall att ni goa läsare har haft en bra dag!


100325

God morgon! Ännu en dag då solen skiner genom fönstret när man vaknar (tråkigt att den inte alltid kan vara så).

Sen måste jag dra upp en ganska såhär typisk sak som säker de flästa gör, eller händer det bara mig?
Ja i alla fall, så skulle jag maila mamma nu på morgonen, men jag kan inte hennes adress (hon har flera och bara en hon kollar dagligen) så jag har säkert skickat 20 mail till 20 olika möjliga adresser. Få se om jag får något svar. HAHA!


-

                     


varför började du blogga :)?
Varför? Ja, jag ville vara som exakt alla andra? :P Haha, nämen, det här är min 3e blogg (tror jag?) och den är mer seriösare än de tidigare (ett + i kanten). Men Första bloggen jag startade var bara för att mina kompisar hade bloggar, men jag kunde absolut ingenting om hur man gjorde. Jag kunde knappt göra inlägg! Sen genom att skaffa nya bloggar blev jag mer erfaren osv.
Ja, där är grunden till varför jag började blogga, för att alla andra gjorde det...



Ni får gärna svara på frågan ni med. Varför började ni blogga? :)


100324

Aaahh, bra uppdatering idag osv. Men har bara inte tid! Jag vetifan vad jag håller på med, men det blir lite tid åt bloggen i alla fall.

Men vet ni vad som hände idag? Alice komme hem! :D Och hon var så jäkla brun! Åh, det här går snart inte mer, jag vill oxå fara till värmen!!!
Och så fick jag en liten present från henne, Paulina och Jonna. En sen födelsedags present.


Att den är söt! :D Jag är jätte glad! ♥ (btw asnice med allt hår osv....)

Spagettikropp!

Jag är så utmattad just nu så jag vet inte ens om jag ska sitta ner eller så upp. Hela dagen så har vi varit i backen med skolan. Halv 6 var det löpning med laget och där efter ett boxercise pass och som avrundning ett corepass, snacka om aktiv dag! Nu när jag duschade satt jag mig ner, jag orakde inte stå upp, och då är det illa! Men det är samtidigt så skönt när kroppen är helt utpumpad. Då vet man att man har gjort något bra!

Nu ska jag koppla av, kolla igenom kommentarera och sen lägga mig i min sköna, varma säng!
Jag kommer att sova gott inatt!


(här ska det vara bilder från idag, men så blir det inte när man inte tar några... Får be Paulina skicka dom hon tog istället)





-*-


Ja, så här fina kläder har jag på mig idag. Långkalsonger och knästrumpor...


100323

God morgon! Solen skiner och det är inte eytt moln på himlen, superväder för att vara i backen. Få se om jag kanske tar med kameran.
Nu har jag just klätt på mig och gjort lite fika, ska ta fram skidorna och sånt nu då.

Ska erkänna at jag inte alls vill fara, JAG VILL INTE! JAG VILL INTE! JAG VILL INTE! JAG VILL INTE! JAG VILL INTE!

-


Vad har du för kamera ?:)
Jag har en Canon IXUS 8015 8.0 megapixel. Den funkar rätt så bra, tar lagoma bilder. 

Vad ska du för planer inför sommaren? :)
Ja, jag har sökt sommarjobb i början av sommarlovet. I övrigt så ska jag försöka ha en sjuk, härlig och oförglömlig sommar med alla mina vänner. Ni ska bara veta hur mycket vi "planerar". Ja, den här sommaren kommer det att vara något varje dag! :D


Skulle du kunna tänka dig att någon gång göra en låt till någon :D?

Nu är jag så trög så jag fattar igentligen inte frågan. Men jag skriver ju såklart låtar om dom som betyder mycket för mig, och vilket humör jag är på. Om jag är skitarg så skriver jag en låt om hur livet och hur dåligt det är för stunden och konstigt nog så blir det dom mest känslosamma låtarna som blir bra. Men då till din fråga. Om jag tex någon i min släkt skulle bli jättesjuk och jag skrev en låt om det, så skulle jag ju inte "ge" bort den låten till någon annan. Den är ju för personlig. Men kanske i äldre dar, då jag skriver låtar bara för att skriva, så kommer jag säkert att skriva låtar till någon annan.



Hoppas ni nöjer er med svaren! Med det här säger jag god natt♥


Lady Gaga Medly


Här har ni en killesom har koll på  grejerna. Herre jävlar vilken röst! :O

100322

Hej gullungar!

Det blev visst ett sent inlägg idag. Hade tänkt blogga dirr efter skolan,men så blev det tydligen inte. Jag startade datorn, men fastnade vid MTV istället. Aja, så kan det ju gå ibland!
I alla fall så sitter jag just nu och "städar" bland alla mina listor på spotify. Kanstar bort låte gammlalåtar och gör nya listor. Det kan ju vara kul att lyssna på något nytt. Pierre var här i helgen, så han kom med en massa underbara låtar jag kan lyssna på nu, as bra!

Jag ska fortsätta med det, och så ska jag titta igenom era kommentarer!


"gammal" bild från i höstas/början på vintern 09 (kolla korthåret!). Jag vet att jag var på väg hem till matilda den kvällen :)



Bjuder oxå på lite 70-tals rock! SÅ BRA! Ni måste seriöst höra hela om ni icke har gjort det!

Är med i veckans blogg

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos jagalskarjohanp.blogg.se
Det skulle vara jättegulligt om ni röstade på mig! ♥

Hemma och proppmätt!

Hellu. Jag och Ann-Sofie har just tagit oss en liten promenad för att maten ska sjunka ner lite i magen. Gud så mycket jag har ätit idag! Det har varit en massa fika och så jättegod mat på det hela. Det känns som att man kommer att klara sig ett bra tag nu framöver.

Men, nu kära vänner så ska jag se film. Ha det så bra tills vi hörs igen.
Ska ta de kommentarer jag inte hann med imorse efter filmen!


100321

God morgon! Eller? Jag har då varit uppe ett tag nu så kanske inte? Men för er som var uppe länge ligger säkert och sover än!
Varför inte jag kunde sova var för att solen sken genom fönstret imorse! Gud vad kul! Sen oxå för att det inte blev jättesent igår, jag kom mig hem vid 12 snåret. Vi gjorde inget speciellt igår, jag mötte upp Anki, Jenka och Frida, sen gick vi till Johan och Anton där det var lite fler. Men vi var inte alls många (jämfört med hur många vi brukar vara på helgerna)!

Nu ska jag snart fara till mormor, som fyller 65. Grattis till henne! ♥

Ska försöka att ta mig igenom era kommentarer nu!

100320

God morgon!

Jag blev väckt av den gulligaste och finaste väckningen man kan tänka sig! Nämligen att mamma kommer in skrikandesoch jätte irriterad. Varför hon var det? Jo, det hela började med att morfar hade köpt en iPod till mormor som fyller år imorgon och jag skulle installera den, lägga in musik och filmer på den osv. Men jag hade glömt det, förn detta skulle jag ha gjort för flera dagar sen och han kom hit i morse och skulle hämta den.
Jag hattar igentligen inte varför hon skulle bli så upprörd över det. Jag har ju en likadan så jag kunde ju visa på den. Aja, nu är den i alla fall installerad och klar, ska bara ladda upp den.

Men visst håller ni med. Det är trevligt när ens föräldrar kommer och skriker åt en det första som händer på dagen?

Så nu är jag riktigt pissed off och kommer förmodligen vara det hela dagen!...


Gissa vart vi är;)

dsc02813 (MMS)

Gissa vart vi är;)


Ikväll kommer tre underbara tjejer hit!

Ikväll blir det en väldigt lugn kväll. Matte, Paue och Frida kommer hit, medans rästen av oss far någon annan stans. Gud så hemskt, vi brukar nästan aldrig dela upp oss, känns det som!
Men i alla fall så ska vi säkert köpa lite mys och bara vara och leva.

Ska oxå önska er en superkväll! ♥



Ful/söta shots från H&M, 199:-
Visst var dom ändå halvgulliga? :)


100319

Hej allihopa!

Kom just innanför dörren, typ. Nu är det äntligen helg! Har oxå slagit på tvn och sitter och ser på Top Model 9.
Ja, jag har inte så mycket att skriva om eftersom att det är helt förbjuted att skriva om skolan nu! (Jag ska inte skriva nåh om skolan! Förutom om det händer något lite mer spännande, men det är inte alls kul att läsa bloggar som skriver om skolan!)

Men en riktigt rolig sak är att Jennifer är hemma igen! Och oj så brun hon var!!! Jag är riktigt avnudsjuk, hon har berättat jätteroliga saker som har hänt och hur det har varit där. AAAAAAAH, jag vill oxå iväg!


Dagens Fråga



Följer du någon/några serier? :)

Svar: Jag är väldigt dålig på att se på tv, det blir bara någon enstaka gång i veckan, + att jag är så dålig på att komma ihåg när alla bra serier går (bra menas med utifrån det mina kompisar ser på). Jag är väl mer en filmtyp än en serieföljare. Men en serie jag ser enstaka program ur är Hollywood fruarna.


Vilka serier ser ni och tycker är bra? :)


Med detta säger jag god natt och sov gott! ♥


Angående olika sorters ringar


Den är snygg och cool i sig. Men eftersom att den "sitter ihop" så tycker jag att det verkar jävligt opraktiskt. Man kan ju inte röra fingrarna, utan dom sitter ihop och det tycker jag skulle kännas obehagligt. Ne, jag skulle inte alls trivas i en "tvilling ring"...

söt och cool. Jag älskar den! Dödskallen är lite halvläskig och det rosa rosetten gör den gullig men samtidigt så ball. Så snygg! Feminint i det maskulina.

Länk


100318

Jag ska inleda det här inlägget med att idag så fyller bloggen 1 år idag! :D Ni får jättegärna kolla längre bak i bloggen och se hur mycket den har förändrats. Jag kollade det igår och då såg jag hur annorlunda jag uttryckte mig jämfört med vad jag gör nu. Jag har blivit som en annan person. Sen är det ganka kul att se kommentars mässigt hur mycket bloggen har vuxit. Då kanske det var 20 st som läste skiten och idag är det ju ett antal fler.
Så kolla! :D

Sen för övrigt så har den här dagen varit lika jobbig och dryg som vanliga torsdagar. Inget roligt och intressant hände. På engelskan gick vi igenom skrivuppgiften inför NP.

Och så bara för att variera bloggandet lite så lägger jag upp vad jag hade på mig idag.

Efter skolan så for jag på vårdcentralen, angående mina acneproblem som jag nu har haft sen 10 års ålder typ... Är så jävla less på det. Det förstör hela mitt liv! Man kan inte göra någonting utan smink, för annars känner man sig ful, vilket jag gör med smink oxå för jag vet att det inte täcker. Och när man har 10 kg smink på sig så känner man sig bara äcklig, så jag tyckte att det måste få ett stopp! Så jag fick ett recept utskrivet och efter några dagar så ska man se skillnaden, lovade docktorn i alla fall! Jag håller tummarna på att det ska fungera!


Jag köpte mig ett naturschampoo när jag ändå var i farten :P

pssst! Jag svarar på era kommentarer så fort jag har ätit lite!


Söta shorts från BiK BoK


Söta armband från cocoo



Vad tycker ni? Hiss eller Diss?


100317

Hej hå i vildan blå!

Idag är det kanon väder! Synd bara att det är så mycket snö ute så det går inte att sitta ute på rasterna. MEn vi hade i alla fall idrott idag, skidor så då fick man vara ute. Sen kom vi på att det här var sista gången som vi behöver åka längdkidor här i Burträsk så då passade vi på att köra på asfalts fläckar. Askul!

Nu ska jag ta mig lite fika, är jättehungrig, haha!


awesome bild....

Stress, stress och åter stress.

jajamen, det blev ett litet stressmoment för ca 2 timmar sen. Ehm, jag satt vid datorn och tog det nästan lite för lugnt och så kom jag på just ja, jag har ju träning ikväll. Så jag kikar in på hemsidan för att se när den börjar och det står 17.30 och jag kollar på klockan och vad står det? Jo 17.30! Jaha, det var bara att springa ner och byta om och fara. Jag är imponerad över att jag fick med mig alla sakerna, så jag inte kommer dit och bara har med mig en sko osv. Det var ju bra jobbat!

PSSST! Är med HÄR och tävlar om att vinna 400 poäng på GratisBio!


100316

Hej allihopa!

Dagen började med ett skitsvårt NP i egnelska, ååhåHÅHH, vad det gick dåligt! JAg tykcer att vi fick alldeles för lite tid och hörförståelsen var alldeles för slöddrig. Man hörde inte ett dugg om vad dom sa! Så där fick man ett spikat G, jajamen...

Efter skolan så drog jag mig bort mot hårsalongen och trimmade ogräset på skallen. Så nu är håret fräscht och nån cm kortare, skönt! Nu saknas bara en färgning på det hela, så Jonna, du kanske kan hjälpa mig med det? :)


Dagens Fråga

                           




Så snyggt med jeansshorts och magtröja till!


Hemma från....

Hemma från gymmet, nu är musklerna rejält pumpade och jag är redan redo för beachen -10!...
Hehm, ja. I alla fall, så ska jag nu sättamig ner och fortsätta sökningen på fakta om Selma, vill inte att detta blir ett sisa-minuten-arbete.

Och som vanligt så har jag gått igenom min dagliga skörd av kändisbloggarna och ser på Kenzas blogg att nere i stockholm är det noll snö och 10000 grader ute. Det är nog det enda dåliga med att bo uppe i Norrlad, att här kommer våren i slutet av april i början av maj och då är det väl redan full sommmar där nere eller? AVUNDSJUKA! Så, jag tycker att ni 08or ska sluta klaga när ni har typ -3 på vintrarna, för här uppe har vi -40! ;)

Här är det grått och kallt

Där är det varmt och skönt
Bild lånad av Kenzas.se

Skolans nya "bloggdatorer"

Sitter just nu på svenskalektionen, vi ska skriva typ en uppsats om en författare och jag ska skriva om Selma Lagerlöf. Så jag ska starta sökning på fakta nu. Puss!

100315

NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Inte skola! Det här lovet har varit så bra och härligt, men dock alldeles för kort...
Men till tröst så är måndagar inte så jobbiga. Idrott på morgonen, sen är det bild och lite sånna grejer. Kanske vi ser klart American History X på SOn.

Ni får ha en fin dag alla!
(Haha, längtar till efter skolan, då väntar ett pass på gymmet! :D)


Oj oj oj så trött jag ser ut att vara! Helt sliten...


Helt död!

Jag är helt färdig! Har spenderat det senaste timmarna i bollhallen och förde det så var det löpning. Så snacka om trötta ben!

Men, förde träningen så var jag och åt hos mormor och träffade kusinerna, och jag fick ett litet paket av dem (eftersom att jag fyllde år förra veckan).

Men nu ska jag lägga mig i min sköna säng, eftersom att imorgon är det skola och jag är astrött och har sjukt on i hela kroppen!
(går igenom era kommentarer imorgon, ni kasnke fattar varför jag inte pallar dom nu :P)


De söta smyckena är från kusinerna och body buttern fick jag av frida igår! ♥

Outfit: BiK BoK






Spetsbody & Högmidjad kjol med dragkedja
Bild från Bik Bok


Grattis till vinnaren


http://juliahjohansson.blogg.se/

100314

Fyfan... Huvudvärken hann försvinna innan jag drog iväg igår kväll pga mitt utbrott över min garderob som ekar. Men nu istället så har jag fått jätteont i halsen. ÅååååååååååÅÅÅÅÅH, det känns så typiskt!...

Jag har inte så mycket mer att skriva just nu, förutom at det var rätt så okej igår och att jag somande, AS KUL!


Jag skulle kunna döda mig själv just nu!

Det här är jag. Jag går på stan och får sveriges huvudvärk på en sekund! Det gjorde så ont att jag nästan ramlade omkull! :O
Nu är det bättre för att jag har knarkat alvedon, men jag ska ändå lägga mig och vila en stund medans håret torkar. Det blir ju jättekul om jag ska gå och ha ont i huvet ikväll...




100313

God morgon! Solen skiner och det verkar som att det kommer at bli en jättefin dag!
Jag ska nu gå ner och få mig något i magen och så ska jag sminka mig, för blev väckt av att mamma kommer in och söger att vi ska in till stan. Jaha, kul! Det blir absolut ingen shopping utan mamma ska komma på gardiner åh grejer... Så Frida, om du ser det här. RING MIG!

I alla fall, ni får ha en så bra dag! ♥


Påminner er!

Glöm inte att rösta på veckans blogg finalisterna!

Tjen Frida här!!!

Sitter nu här med lowa och vi har nyss skickat ut "inbjudningar" till får "kalas".
Ikväll blir de att fara till Kvarnis och grilla och sånt med massa kompisar =D.
nu måste jag dra,tjenahoj...

/FRIDA


100312

Hej darlings!

Det har varit lite körig idag så har inte hunnit blogga ett skit, har inte ens hunnit titta på datorn!
Men det jag har gjort är att städa, och det tar ju sin tid när mamma vill att man ska göra det ordentligt, typ byta sängkläder och sånt. Sen for vi förbi hos paulina och satt oss där och solade och fikade. Sen gick jag och Paulina på konsum för att söka jobb. Det gick väl rätt så bra, förutom att det slutade med att jag fick fråga och paue väntade utanför. Men jag ska lix tillbaka på jobbintervju, så då ska jag släpa med henne!

Ikväll blir är det grillning på g, det sak bli kul! Jag tror det blir 3e helgen i rad, men första gången som jag åker med.
Ha en fin kväll, så hör jag av mig senare!♥


Bowling är ju helt klart våran grej!

ligger just nu i min säng och tjoc

0-25bf607f40161903df484b2ac5f29338.png

Kolla varifrån!

ligger just nu i min säng och tjockar mig med godis.


Utekväll med goda vänner

Ikväll blir det en jävla fart! Nä nu skojar jag. JAg och några kompisar ska ut och bowla sen ut och käka. Det ska bli jättekul! BUssen avgår vid halv 6 så jag måste göra mig klar nu, för jag absolut inget att ha på mig! JAg får gå i BH och trosor.

Ha en fin kväll!
Och glöm inte att rösta här på finalisterna!


Oj vilka jättepåsar jag har undet ögonen... Men så blir det när man sover för lite på nätterna!
Och så kör jag på lockigt hår ikväll!

Finalisterna till veckans blogg är...


1. http://juliahjohansson.blogg.se/


2. http://claaaudias.blogg.se/


3. http://naho.blogg.se/


4. http://clip.blogg.se/


5. http://pauliine.blogg.se/


6. http://fannylunas.blogg.se/


7. http://nathalieolssons.blogg.se/




P.S. Bara en röst/IP!


Jag drar en vinnare på söndag!

God morgon!

God morgon söta bloggläsare! ♥

Solen skiner coh det är ca +5 idag idag, det kommer att bli en bra dag!

Jah hoppas att ni har vaknat på lika bra sida som jag!

Nu ska jag ner och äta lite frukost, som Tim står och gör.



Gköm inte att anmäla er till veckans blogg, jad drar finalisterna senare under dagen!


natti natti

Nu blir det sisa inlägget för idag. Jag kollade bara igenom kommentarerna och jag blir förvånad över hur många det är som anmält sig till veckans blogg, riktigt roligt! Fortsätt att anmäla er, ni har tills imorgon på er.

Ikväll så tränade jag lite core med kilarna och det är lika jävla jobbigt, men kul. Efter det så drog jag till Frida där alla nästan alla tjejer var. Vi han väl just så pass hälsa på varandra innan alla for, så var det bara jag och Paulina kvar. Och det jag, Frida och Paulina gjorde är lång ifrån vad 16 åringar ska göra! Men kul var det i alla fall.

Men nu ska jag sova, kanske(?). Fortsätt att anmäla er! ♥



Sweet dreams!



Veckan blogg

Ja, jag har jättetråkigt just nu så varför inte köra en veckans blogg tävling?

Så, anmäl er nu så drar jag några deltagare i imorgon!


Kissie förstorar läpparna igen!

När sk hon inse att det har gått över gränsen?



Länk

100310

Den här mogronen vaknade jag som emo och tpl, fyfan vad snö vi gade på gården! Ni som inte vet så har mamma och pappa köpt världens största hus med världens största gård som man måste skotta. Ja, det var ju bara upp och hoppa, rise and shine osv och ut och skotta. Och för att allt bara ska bli mer jävligare så är det plus ute och det var varmt som satan och snön bara klibbade fast överallt.
Förstå mitt lidande!

Och nu så ska jag sätta mig ner och försöka skriva lite på ett skolarbete.


My sister's keeper

Tjejerna kom förbi ikväll, inte alla dock, matte var med emanuel och johanna med robin.
Men lisa hade med sig en film som hon tyckte att vi skulle se, så vi satt oss och såg den och jag tror att jag aldrig har gråtit så mycket år et film förut. Den var så hemsk och jag kan inte föreställa mig hur det skulle kännas om det hände i verkligheten.



Om ni inte har sätt den så se den!

Sommarklänningar


Banangegga

Bara för att jag är hemma själv och hade lite å göra så balndade jag ihop en egen hårinpackning.
Jag gjorden en enkel en:

½ Banan
1 ägg gula
Oliv olja

Mosa bananen och vispa ihop allt till en gul äcklig gegga, som inte luktar gott! Men håret mår så mycket bättre av det! Det ska nu sitta i ca 30 min, sen ska det tvättas ur med milt schampoo och sen har du ett fatasktiskt hår!
Nu när jag är i farten så tror jag att jag ska ta och göra en ansiktsmask och måla om naglarna (jag har kvar nagellacket som jag målade på innan jag for till Turkiet!!!)


100309

God morgon solstrålar! Hoppas att ni lyser mer äv vad solen gör idag. När jag vaknade så var det jättefint ute, men nu är det målnigt igen... Få se om jag ids ta mig ut då.
Sen för ovanlighetens skull så gjorde jag och Tim en "hotell frukost". Vi kokade ägg och rostade bröd åh grejer. Så nu står man sig säkert hela dagen på det.




Sen fick jag den här i brevlådan imorse. Jag började undra när den skulle komma :)

hårda vindar

Det har ju blåst hela dagen, men nu på kvällen är det nästan som värst. Jag och mamma skulle gå hem från ladan men höll på att blåsa bort, + att det är snorhalt ute nu när det har blivit minus grader ute igen.

Ikväll, så blev det inte att vara med mina kompisar :( utan jag har faktiskt suttit med skolarbete. Var tvungen att skriva klart något till egnelskan som skulle ha varit inlämnat för flera veckor sen... Sen så har jag tränat, som vag inte har gjort på många dagar nu. Så det var jätteskönt! Det är nog fan den skönaste kännslan som finns, att veta att man gjort något bra!


Jag skulle GÄRNA fara till ett varamare land just nu!!!

Solen skiner som aldrig förr

Middagen är snart klar och solen börjar gå ner och det är ett sjukt fint sken ute. Tror att jag ska ta och gå ut en till sväng efter maten för att det är så härligt ute!
Jag och Paulina har varit ute nästan hela dagen. Vi har solat och gått en liten promenad, fikat och lite annat.

Ikväll så funderar vi på att fra ihop ett gäng och hitta på något kul, få se hur det blir med det.



Hej då Alice!

Just nu sitter Alice på planet till varma stränder, sol och bad och hon är borta i två hela veckor!
Kommer att sakna dig så!!!!♥


100308

God morgon!

Idag är det första dagen på lovet, gud så skönt! Jag hoppas att vädret är bra idag för jag och paulina planerar att gå ut och sola (jag vaknade nämligen nyss ocg har inte dragit upp rullgardinen).
Nu ska jag ta på mig lite kläder, väcka Tim och göra lite frukost.




Sleep tight...

...Don't let the bedbugs bite!

Det har varit en jättebra dag idag. Jag har blivit 16, jag och frida planerar kalas, jag har fått en massa fina pressenter och kvällen blev riktigt kul och annorlunda. Det var länge sen man var ute och lekte i snön (eller jag var ju i redan igår).

Tänkte nu bjuda på lite fina bilder fån kvällen.


Och Här är vi inne i snögrottan som är på Lisas bakgård.


Varför Nickos cykel är så in åt helvetes snöig är för att jag och Paulina slängde upp den i en snödriva!


100307

Kom just innanför dören, har varit och sätt på hockey. Brorsan spöade Lycksele med 7-2 tror jag att det blev.
Och nu ska jag sätta igång med maten, det blir nå tyå av kött :)

Ikväll så kommer oxå tjejerna hit. Vi kännde att vi ville prata av oss om saker och ting. Det ska bli jättekul, att bara ta det lugnt.


Det här fick jag idag, plus lite till. Jag är jättenöjd. JAg fick allt jag ville ha + lite till. Jag hade inte önskat mig så jättemycket, typ bara hårtorken :P

Det är inte bara barn som får den tårta dom vill ha


Sweet 16

Idag är det inte alls en stor dag. Det är söndag och jag fyller 16 år. Ett år närmare körkortet.
Sen så blir det inte så himla mycket fart här hemma. Mormor och morfar kommer över och fikar, sen till helgen som kommer planerar jag och Frida vårat födelsedagskalas som vi nästan alltid har tillsammans.

Sen vill jag oxå tacka för alla fina sms som alla skickar. Ni är jättegulliga!♥


Bilder från min 15 års dag, då jag bjöd tjejerna på middag!


Och jag hade brunt, fult hår med en gräslig lugg som jag klippte själv...

(ipoden, jag just nu) frida for he

0-3c0825d3f232601a852b4a36b464167d.png

Kolla varifrån!

(ipoden, jag just nu) frida for hem för ett tag sen och ikväll har vi bara mysigt, ätit god mat och haft kul. Nu ska jag sova för är jävulskt trött och så måste jag tagga upp till 16 år imorgon.

God natt :-*


Barnuge!


Kan ni föreställa er hur kul det var att slänga sig ut i snön? :D

100306


Vädret här i norrland är fruktansvärt fint! Jag och frida har tagit oss en rejäl promenad och så fjantade vi oss framför kameran, som vanligt och det kommer säkert att bli fler tagna bilder idag.


100305

Idag har det varit en fin och bra dag. Jag har varit ledig från skolan och varit speaker på hockeycupen idag istället (killarna på skolan hade cup) och det tycker jag att jag var jättebra på(?!?!?)...

När jag kom hem från skolan så väntade pizza och GH med pappa och timme, mamma skulle tydligen ut ikväll. Fast den ska jag oxå. Vid 7 ska jag träffa upp några kompisa och sen ska vi hem till anki och mysa.
Och nu är jag sjukt inne i tvn så får skriva mer sen, kanske.

Ha en fin fredag kväll! ♥


100304

Hej alla PIGGA och glad. För det stämmer verkligen inte in på mig just nu. Jag är helt slut och jävligt less på allt just nu (+ironi). Men det bhar varit en jättejobbig dag idag. Vi har nämligen färdats en mil på längskidor, yippi osv. Men nog kan det vara rätt skön? Jag hade på mig tio ton kläder  och jag trodde att innehållet i magen skulle hoppa ut där ett tag oxå. Vi hade i alla fall tur med vädret. Det var jättebra väder! Förutom blåsten så var allt bra. Men det var soligt och härligt ute. Riktigt bra!

Och som allt detta slit inte var nog så var det fotbollsträning efter skolan. Jag hade valet att fara hem och vila men helvete heller och jag är glad över att jag tränade för det både behövs och så är det kul :P


Nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag bläddra igenom kommentarerna, det är inte bara en sida idag........
Men såklart så gillar jag det otroligt mycket! ♥


Gärna sommar snart!?

100303

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
Äntligen klar med musikarbetet, fyfan vad skön! Men det skulle inte förvåna mig om jag läser igenom det ännu en gång och ändara bilderna eller suddar halva texten... Men sån är jag. Ska det bli bra så sak det inte vara något annat än perfekt!

Igår blev det inget bloggande för att jag hade inte tid. Jag satt med en massa läxa och sen så komnågra av tjejerna hit och såg på DH óch så sa vi hej då till Jennifer som far till Thailand idag! Den skruken. Hon kommer att ha det så härligt med en massa sol, värme, bad, god mat osv. Vi han dra några skämt att hon skulle ta med joggingskorna ifall det skulle komma en tsunami, så kan hon spriga ifrån den. Sen kom frida med sina torra skämt om att det skulle stå i tidningen att svensk flicka dog i tsunami pga att hon sknöt sina joggingskor. Inte alls kul frida, du var den enda som skratta! :D

Näe, två veckor utan Jennifer :(



wieee!

Hemma och sjuk = jävligt sönt!

Jag visste att det skulle bli såhär, men det skadar aldrig att vara i skolan. Och när jag kom hem så hittade jag mamma liggandes på soffan och hosta. Så hon och jag ligger nu och ser på tv och myser med varmt te.

Jag tror att jag håller på att avlida just nu! Huvudet värker, jag har ont i halsen och är täpt i näsan, fy fan! :(


100301

God morgon!

Nu är vi inne på en ny månad och jag fyller år om mindre än en vecka!

Ja, haha, nu hade jag absolut inget mer att skriva så ni får ha en fin dag! ♥


RSS 2.0