Say it with music -

Valborgsfirande med födelsedagsbarn



Hej på er sötnosar!

Nu har jag just gjort mig klar. Väntar bara på att resten av familjen ska bli klar så ska vi åka iväg till Paulina och käka god middag. Sen så drar jag och hon iväg till Noas "kalas". Jag vet att det vistas tårta där ;)

På bilderna ovan ser ni att jag har på mig "ormskinns" strumpor. Riktigt coola, om ni frågar mig!

Ni ska få ha en riktigt bra Valborgs!


Grattis Noa!

Idag är det sista april, vilket innebär Valborgs och födelsedagskalas ikväll. Noa fyller nämligen 16 år idag.
Här nedan har jag slängt in lite bilder från förra året.





Hur ska ni fira Valborgs i år?

Nailene

Jag fick jättemånga frågor och funderingar på vad jag anväde för lösnaglar och vilket märke.

Det är då Nailene So Natural och då stämmer namnet j*vligt bra. De sitter som att dom inte skulle göra något annat! Kanterna syns nästan inte alls, dom är inte för långa och dom sitter som berg på mina vanliga naglar! Och de bästa av allt är att man vågar göra saker utan att dom lossnar. Tex, jag tränar och det går hur bra som helst. Så våga göra saker! Kanske inte de första timmarna, då limmet inte riktigt har torkat. 
 

Några tips till ett finare resultat:
* Fila ovansidan av dina riktiga naglar och klipp/fila ner dem på längden.
* Ha inte bråttom! Ju längre tid du lägger ner på att sätta dit dem, desto finare blir det.
* Lägg lim både på lösnageln och på din vanliga nagel, men inte för mycket!
* Håll/tryck hårt på nageln så att den fastnar ordentligt.


Slutresultat: Nästan som "äkta vara"...




LÄNK

träning och plugg istället för en mysig kväll på stan.

Ikväll kommer bloggen ligga åt sidan pga att jag nyss kom hem från träning och så ska jag plugga...

Jag är så ledsen! Ikväll, inne på stan så har CK och Vintergatan (två av shoppingcentrumen i skellefteå) kvällsöppet till 21 där det bjuds på dryck och tilltugg och alla som är där kommer att ha det så mysigt med shopping och en massa mys. Några av mina kompisar är där nu och jag måste träna och plugga! (okej, jag har ju alltid ett val att skita i träningen och plugget...) + att jag måste spara mina få tusenlappar till Göteborg, som är om ca 2 veckor. Men fatta så mysigt det hade varit att vara där! Åh, livet suger ibland...
Jag får vänta till nästa år då...


Svarar på era kommentarer efter att jag tagit en dusch och pluggat.











Bilden är från den dagen då vi hade 9ornas dans, men den passar bra! För både jag och anki (+ matte) ville oxå in till stan men valde träning istället.


DAGENS! Lägger in en bild på hur jag är kl...

dsc02883 (MMS)

DAGENS! Lägger in en bild på hur jag är klädd idag för att det inte ska bli ett tråkigt inlägg. Det blev inget bloggande igår pga plugg och träning. Skriver mer när jag kommer hem.


Är med i en tävling!

I potten finns det ett jättegulligt armband.

Du kan själv vara med i tävlingen
HÄR


Tagga sista veckan i april

God morgon! Sovit gott?


Nu sk jag ta mig lite frukost och blåsa håret, kom just ut ur duschen. Jag har sovmorgon idag, så jag behöver inte stressa (börjar där vid halv 10). Varför jag har sovmorgon är för att det kommer en teatergrupp (glömmer alltid vad dom heter!) och ska spela upp något om rattfylleri, tror jag.

Vad ska ni göra idag?

musik tips!

Nu ska jag tipsa om en jävligt duktig kille. Han heter Niklas Renström, kommer från Malå och är en jäkel på att göra asnice musik!

Besök hans MySpace HÄR
Och ladda hem hans nya låt
Livsstil HÄR


(om inte "här"-länkarna skulle funka, så kolla på länkarna i menyn!)


100425

Dålig uppdatering pga Paulina. Haha, nej men hon sov här inatt och vi hade astrevligt. Jag såg på film medans hon sov, så mysigt så!♥ HAHA!

Men visst är det lite därför jag inte bloggat. Jag är absolut ingen som sätter bloggen före vännerna. Den enda gången jag bloggar när kompisarna är med så är det när dom oxå gör det. Det är så jävla elakt när man sätter sig ner framför datorn när man har besök. Ni som gör det kan dra åt skogen för det är så förbannat respektlöst att behandla andra på det sättet!

Men i alla fall, när jag och Paulina vaknade imorse så slängde vi i oss lite frukost och sen ut och pressa! Det har varit jättefint väder idag må jag säga! (och såklart så har vi fotat en hel del!)


Igår satt mamma även på mig lösnaglar. Absolut inte min grej, men det är snyggt! (dock är det ju mycket, mycket snyggare med riktiga naglar!)
        
Vad tycker ni om lösnaglar? Jag tycker att det är snyggt, men sjukt svårt att hantera! (klä sig, gå på toa, äta, duscha osv)


De ultimata partylåtarna


Vinn ett trendigt armband från H&M!

Jag är med och tävlar HÄR om ett snyggt, trendigt armband. Det kan du oxå göra!

100422

Idag har det varit en halvsur dag. Det startade med att nationella gick åt helvete och som efterföljd fick jag reda på att jag inte fick det sommarjobb som jag allra helst ville ha. Nåja, får man citroner så får man göra lemonad!

Ikväll så ska jag fara och se på fotbollsmatch! A-lagets damlag ska spela mot a-pojk (tror jag det var?). Det ska bli kul! Hejar såklart på damerna och jag vet att dom kommer att spöa småpojkarna ;)
Sen efter det blir det plugg till provet som är imorgon!






Vad ska ni hitta på ikväll? Plugga kanske?, eller träna? :) TELL ME!





100421

Hellu! Har inte bloggat för att efter skolan så gick jag och Paulina hand i hand och sökte sommarjobb och sen gick vi hem och gjorde lite gotti gott gott att äta och så pratade vi om allt mellan himmel och jord. (jag låter som värsta prästen!)

Nu väntar jag på middag. Pappa har inte gjort någon än och jag håller på att svälta bort!!! Stackars mig...


Och nu, nu äntligen så händer det grejer!


En asnice bild på jag och Paulina från 6an!


God natt ♥

Nu ska jag vara så tråkig att jag går och lägger mig. Jag är hur trött som helst och så ska jag upp tidigt imorgon för att inte behöva stressa.

Varför jag inte har hunnit blogga så mycket idag för att jag har tränat och pluggat.




God natt! ♥


hemma nu

Hej bloggen! ♥

Ska bara höra av mig så att ni inte tror att jag glömt bort allt detta.
en jag har en massa jag måste plugga på, till på fredag. Så ett regälare inlägg kommer sen och så ska jag titta på era kommentarer.

Puss!



100420

God morgon! Idag vakrnar jag verkligen med ett smile på läpparna. Solen lyser, det är några plusgrader och inga moln. Få hoppas att det håller i sig till lunchrasten så man kan sitta ute och njuta!
Något som oxå ökar på mitt leende är alla nya läsare. Det är fan sjukt! Och bara för att jag var aktiv igår, det hade jag inte alls räknat med. Men det är så kul!!!

Jag ska ta och göra mig klar nu och sen ska jag bara ta det lugnt.

Jag har oxå öppnat upp en ny kategori, Visste ni?, där jag kommer att bla dra upp saker om mig själv och annat som händer. När jag har tid!


Top Model ikväll







Ska ni se?
Det ska jag! Jag missar inte ett enda avsnitt! Jag är vanligt vis ingen som följer serier pga att jag alltid glömmer vilka dagar dom går, eller tiderna. Men Det här är något jag alltid kommer ihåg (jag skriver upp det oftast på mobilen).
Så jag kommer att sitta bänkad i soffan med popcorn!


Vad tycker ni om Top Model? Vem är eran favorit?

Heta sommartips


Cool, skön sailor

Tuff, söt sommar outfit



Hela paketet från BiK BoK.


Vad tycker ni?


100419

Skiiiiit! Igår blev det inte alls som jag lovade... Det är grejen med att lova saker, det blir aldrig som planerat! Det bästa man kan göra är att göra allt sopntant. Då blir saker och ting gjorda i alla fall.
Ni har säkert varit med om tex att man bestämmer: Imorogn ska jag ut och springa. Men det blir aldrig av. Det är lika, bra att så fort man får tanken i huvet så gör man det.

Men vad gjorde jag istället igår? Jo, jag for och tränade och så köpte jag och tim glass och såg på film. Vilken? Australia (typ 3e gången jag ser den). Den gick faktiskt på tv.

Någon mer som såg/har sätt den den?
Vad tycker ni om den?


En gammal headerbild


100418

Hej på er!

Har inte så mycket att skriva just nu. Men ni får ha det bra till vidare. Funderar på att kanske slänga in en ny musikvideo senare idag. Så håll ögonen öppna!!!


Förra året på våren. En riktigt fin kväll var det!


100417

Hej på er! Mår ni bra?

Jag sitter just nu och planerar upp min "lägenhet". Vi får 25000 att handla möbler och sånt för till en 1:a eller en 2:a (och detta är ett skolarbete, jag ska inte flytta!). Det är faktiskt riktigt kul! Jag älskar att inreda (lite därför jag splear SIMS fortfarande). Jag ska fortsätta med det ett tag, sen ska jag styla mammas hår och sen ska jag ut och gå i skitvädret. Tro det eller ej, men det snöar! Gissa om man sjunker ner i depression...
 
                                 




Paulina, Jennifer, Anki och Frida från igår

 


fredag kväll

Snart om ca 40 min så ska jag bege mig iväg och träffa upp druttorna. Vi ska köpa lite gott och sen ska vi till johanna. Vi plnarar att spela en massa soliga spel ikväll. Det ska bli jätteskönt att bara få vara tjejerna för en gångs skull. Det var en evighets sen känns det som!

Btw så fick jag hem en jättecool bikini idag! Det är en lila överdel, halterneck bh med bygel och svarta trosor med ett asballt tryck bak på rumpan. Det kan ju vara kul att ha något som ingen annan kommer att ha på sig i sommar!
Imorgon så ska jag hämta ut ett paket från H&M oxå, som bla innehåller min baddräckt (skratta om ni vill!).


Passa på!



Bubbelroom


Ett senare inlägg

Hej på er! Dålig uppdatering idag med. Men ni kan hålla med om att hellre vill hålla både betygen uppe och kroppen i trim?
Idag efter skolan så hade jag, Matte och Anki tänkt fara och simma, men till våran besvikelse så öppnade det fem och då pallade ingen av oss. Så istället tog jag iPoden i handen och gick en promenad i 60 min. Efter det gjorde jag lite SO och sen ringde Anki om en prom hon med. Så jag, Anki och Nicko tog oss en rejäl promenad på ca 90 min. Så nu värken benen, fötterna och rumpan! Men det är så skönt att gå ut och bara få prata av sig och leva för stunden-koppla bort allt.

Visst ser ni oxå att jag "försökt ändrat" (obs sitvationstecken) på designen. Den blev ljusare, men inte i någon rolig färg, jag blev inte alls nöjd och jag suger, allmänt. Men HA, jag pallar inte. Den blev som den blev så deal with it! Men inte för att dra ner allt till botten på negativa våningen så ska jag fråga vad ni tycker. Ni kanske tycker att det blev bättre, eller?



Gooooooood naaaaaaaatt

God natt!

Eftersom att jag ska upp tidigt as always så måste jag verkligen lägga mig och sova nu!
Som ni oxå kan se så fixas det lite med designen nu. Jag kunde ha varit klar, men bilderna till headern vart för små, så jag måste kirra ett USB imorgon eller till helgen, till överföring av bilder. Det är det dåliga med mig- jag sprider alltid ut allting! Jag har alla mina bilder på tre olika datorer tex. En aningens onödigt!

Nä nu få der vara nog. God natt! ♥


VARNING! Opassande bild- OBS OBS OBS! Men typ såhär mycket snö ligger det kvar.


100414

Onsdag, vilken betyder lilllördag! Fram med en massa gott och mys framför tvn, eller?
Så här ligger det till för mig. Mamma och pappa är borta, så jag ska äta hos mormor, sen har jagt räning och efter det måste jag plugga. Ska jag vara ärlig så har jag aldrig lilllördag. Jag är inte så bortskämd. Det finns bara en lördag och det är när det är lördag! Det är bara jobbigt och onödigt att ta ut helgen i förväg!




HJÄLP!

Snälla ni, hjälp mig!
Jag letar desperat efter den perfekta kavajen. Men jag kan absolut inte hitta någon!
Jag vill att den ska vara halvlång, spänne bak i syggen, enkel och elegant framtill och helst mörk marinblå (svart går oxå bra).
Om ni har en snygg kavaj hemma eller vet vart det finna att köpa. Länka eller skicka ett mail med bilder mm till mig på [email protected]



Som sakt, jag behöver hjälp!


199413

Hej på er!

Jag ska kasta i mig lite mat sen ska jag iväg på träning.
Hare gött så länge!


Okej, jag har bestämt mig

Jag ska göra en ny design nu nån gång under April-Maj. Jag vet inte riktigt hur jag vill ha den, men jag kommer säkert på något. Åh, det kommer att bli jobbigt. Jag gillar den jag har nu! Men jag kan inte ha svart!!!
I alla fall, så blir det lite nya färger och kanske en ny header. Men, jag är inte alls bra på sånna här saker, så jag kommer säkert att få utbrott och be någon annan göra en åt mig. Haha!

Men så här blev det när jag frågade er om hur jag skulle göra:

Många sa att jag absolut INTE får ta bort min header. Och det kommer jag nog inte att göra i första taget!

Nu ska jag skriva klart detta, sen ska jag packa en liten väska. Jag och pappa ska fara och basta, tydligen. Igentligen kan jag inte göra det, har aldeles för mycket att göra! Men jag är typ aldrig med pappa längre.
Det ska i alla fall bli riktigt skönt att basta!


100412

Hej på er!
Har varit hemma ett tag nu, för jag slutade vid 3 idag. Men jag har inte haft orken att sitta framför dator. Det har jag aldrig! Men jag ska försöka att skärpa mig. Ni får gärna komma med lite tips om vad ni vill se/läsa när ni kikar in här.

Jag ska oxå dra hem lite nya låtar så jag kan fräscha upp ipoden och mobilen. Så ni får mer än gärna berätta vilken eran absoluta favorit låt är!


Här var man ju som halv söt... Det är från förra året, ganska så exakt idag! Så så här såg jag ut för ett år sen.


please, forgive me

Förlåt för att jag inte bloggat idag. Men det är inte jag som bestämmer över vädret. Det har varit asbra väder idag!!! Jag har tom brännt mig i facet, så varm var solen idag! Så, ni kan kanske förstå varför jag inte ville sitta inne?

Men nu ska jag sova... Det roliga är slut, nämligen lovet. Tillbaka till de gammla vanorna att stiga upp på morgonen. Shit, det kommer jag aldrig att orka...
Men vi har bad direkt på morgonen, så jag får lite sovmorgon och så kanske jag hinner kolla på kommentarerna, för det orkar jag absolut inte göra nu!

God natt med er. SWEET DERAMS!


(inte tagen idag)

Vad har ni gjort idag? Har ni haft bra väder?

Gudinnan fick nytt liv i låten

Pixie Lott convers the Kings of Leon!



fråga till er som läser

Visst börjar vi (jag + ni) bli rätt så less min design nu? Jag menar, snart är det vär (sommar för en del av er) så svart är inte bara lite opassande + att min header har jag haft ett bra tag nu, den slängde jag in i december!

så...





100410

God morgon! Sitter fortarande kvar i sängen. Är riktigt trött! Så jag tror att jag ska lägga mig ner igen och somna om, haha!



Vad ska ni göra idag?

shoppat det nödvändiga!

Köpte mig väldigt nödvändiga saker idag, tex nya fotbollsdojor. Det behövdes verkligen!



Nu ska jag till Jennifer! ♥


Jag gjorde om bilden. Jag ser tecknad ut! :D


Vad ska ni göra ikväll? :)

bilder från martinssonskvällen


-

                 

Hur ofta tränar du?
Svar: Ni får inte tro att jag kör stenhårt med att träna på något sätt varje dag! Utan jag går på gymmet när jag har tid och orken, spelar (tränar) fotboll när dom träningarna äger rum och så brukar jag fara ut och springa eller träna core ibland. Jag är en sån person som gillar varierar min träning och kör en massa olika saker istället för att bara köra på en eller två grejer. Därför kan det låta som att jag är jätteaktiv. Men jag tränar kanske 3-4 gånger i veckan!

Tiden rinner bort som sand i handen

Klockan närmar sig 5 och det känns som jag nyss vaknade! Det finns bara en orsak till varför jag känner så och det är att jag har haft kul, på något underligt sätt. Det jag har gjort idag är att städa och det är ju allt annat än kul! Men jag har oxå varit på gymmet med Anki, tog med brorsan oxå och så var Noa där. Men ändå, det var vid 1 tiden och så var jag väl där ca 1-1½ timme och hux flux så är flockan så här mycket. SKUMT!

I alla fall så tycker jag att jag har varit riktigt duktig flicka idag! Så nu ska jag sitta en liten stund vid datorn, sen ska jag hjälpa pappsen med maten.



Awh så söt jag är!... ansikte som en potatis

100408

God morgon!

Sovit gott?

Jag har då så jävulskt ont i ryggen! Måste ha sovit i nån konstigt ställning.
Jag ska ta mig lite frukost och sen ska jag städa!
Ni får ha det så bra till vidare :)


Gammal bild, men ändå morgon!

slarviga jag kommer ihåg att blogga!

Ja vad kul!!! Hehe...

Här sitter jag, som ni inte kan se men läsa, och lyssnar på musik. Gasen i botten! Jag har dragit på basen och volymen. Jag är nämligen hemma själv. Då kan man passa på!
Vid 8, vilken är om några minuter så kommer limousinen hit. Jag ska fara och ha mysigt med kompisarna i bgm.

Ni får ha en bra tisdagskväll!


Ikväll blir det only pink för min del.

-


Hur länge har du spelat gitarr? 
3-4 år.



Hur stor del av din tid tar musken upp? 
Massor och det ska det göra. Om man ändå ska hålla på så ska man inte sitta i 10 timmar på en månad, utan det ska vara rejält!



ÄLSKAR DIN HEADER ASSÖT! Och vad lyssnar du på för musik? 
Tack! Jag lyssnar på hårdrock.



Vem är din favoritartist samt spelar du något instrument?
Oj, att välja en blir svårt... Men vi kan väl säga top 3?
*Coldplay
*Fall out boy
*Panic! At the disco
Jag spelar piano, gitarr och trummor.



 Vilken musik sjunger du helst?
Min egen.



Hur länge har du hållt på med musik?
Sen jag föddes! Haha, jag var kanske 3 år när jag lärde mig gubben noa på piano och när jag var 4 eller 5 så lärde jag mig The rose och Jump- Van halen på piano.



 Vad spelar du för instrument?
Piano, trummor och gitarr.



Kan inte du ladda upp en till video där du sjunger? :) du sjunger så jäkla fint :D
Nä nu är det stopp! Haha, självklart så ska jag göra det!




 Vilka låtar lyssnar du mest på just nu?
Oj vad svårt! Jag lyssnar ju på en massa låtar... Men en bra låt är Rebel Yell- Billy Idol.





Favorit låt?
Life in technicolor- Coldplay. (låten jag skrev om i mitt musikarbete)



Hur länge har du bloggat?
Jag har bloggat i ca 3 år.



Tjänar du något på bloggen?
Jo det gör jag, men månadspengan är rätt så mycker mer. Det är inget jag står på om jag säger så!



hur många läsare har du per dag?
Mer än 100 mindre än 1000



Svarar du på alla inlägg?
På alla inlägg-ja. På alla kommentarer-nej.



vilka bloggar följer du?
Jag följer många bloggar, bla inte kompisars.



Varför började du blogga?
Några av mina kompisar gjorde det, så varför inte prova på det jag med.



har bloggen ändrat dig som person?
Tyvärr så har den det, i alla fall på bloggen. Om ni kollar längre bak så kan ni se skillnaden från nu och då.



 varför har du inte bloggat på två dagar? :P
Jag vet inte, jag är för lat tror jag.



 Hur länge har du bloggat?
Ca 3 år.



 Har du haft tidigare blogg än den här?
Jag har haft 2 eller 3 andra bloggar, jag minns inte.



 Vilka kända bloggar läser du?
Jag läser Kissies, Kenzas och Dessies.



Varför började du blogga?
För att många av mina kompisar gjorde det.



 Favoritbloggar?
Mina kompisars bloggar.

Har du någon kille? och om, hur länge har ni varit ihop?
Nope, jag har ingen pojkvän.



har du någon pojkvän:)?
Nej.



Har du pojkvän?
Hehe, nej.



Hur många pojkvänner har du haft?
3



Hur gammal var du när du hade din första kille?
Jag gick i 2an så jag var 8 år.



Vad är den ''perfekta'' killen för dig, utseende mesigt?
Jag är väl ingen som går stenhårt på utseendet. En kille ska vara normalsnygg, inte  skitäcklig-lukta illa osv, men han får inte vara för fixerad i sitt eget utseende heller. Jag vill ju inte att han ska sitta och kolla på sig själv än på mig. Då är det lika bra att grabben blir ihop med en spegel eller något... 


Vad är ditt pinsammaste minne?
Ja nog har jag varit med om en hel del pinsamma saker typ som att tagit fel på saker och personer, tex följt efter fel person eller hoppat in i fel bil. Men det som klår alla pinsamma saker vär första mensen. Jag fick den i lite fel tajming. Det var midsommar och jag och Julia skulle sjunga nere vid midsommarstången. Jag hade på mig vita tights och fick det just när jag stod på scen. Som tur var så hade jag oxå en kjol!!!



tre saker du skulle ta med dig till en öde ö? :)
Jag skulle ta med en person så det inte blir öde, tvål och tandborste.



Om du fick välja ett namn, precis vilket som helst, som du skulle döpa ditt barn till, vilket skulle det vara? (tjej el. kille spelar ingen roll)
Det finns så många fina namn! Men Alva tycker jag är riktigt fint!



Om du fick träffa en person, död eller levande, vem skulle det vara och varför? :)
Coldplay skulle vara riktigt häftiga att träffa!



Skulle du vilja träffa mig :D ?
Haha, menar du träffa, som att träffas eller träffas mer som dejt?
I så fall, nej.



 va skulle du göra om du hade 1 dag kvar och leva?:D
Jag skulle göra något riktigt galet med mina vänner.


vilka kläder är ett måste enligt dig i vår/sommar?
Jenasshorts och kavajer.



 Vad tror du att du gör när du är vuxen?
Sitter i kassan på ICA.



Vilken affär handlar du helst kläder i?
De vanliga, H&M, Gina, Cubus och Bik Bok.



Vad är dina intressen?
Så klart musik!



 Går du på någon sport?
Jag tränar fotboll.



tre saker du inte kan vara utan?
Vännerna, tandborste och duschen.



hur gammal e du?
16.


var bor du?
Burträsk.


favvo film?
Jag ser sällan film. Men skräcka och kärleksfilmer funkar!



vad vill du jobba som
Jag har faktiskt inte tänkt så långt. Så jag vet inte.



Vad ska du göra i sommar? Något planerat?
Jag ska njuta av den härliga svenska sommaren här i burträsk med mina vänner!



vad har du för telefon? :)
W760i, Sony!



vad gör du på fritiden ?:)
Är med vännernra, tränar och sysslar med musik.



Vad tycker du om för mat?
All mat är god! Grillat är förbannat gott!



ästa klädaffären?
H&M



Har du löshår? :)
Det är i alla fall jätte fint!
Tack! Nej, jag har inte löshår, det är äkta vara.




 
vad är din favorit färg/mat/sport?
Svart, grillat, all sport!



vad brukar du göra på fritiden?
Är med vännernra, tränar och sysslar med musik.



när fyller du år?
7 mars.



 hur gammal är du?
16 år.



vad heter du i efternamn ?
Norlund



Vad är det för och nackdelar att bo i bukträsk? :)
Fördelarna är att det är fint här. Det är litet och alla vet vem alla är. Men samtidigt är allt posotivt negativt!



Stationär data eller laptop?
Beror på vad man ska hålla på med på datorn.



Lägenhet eller hus?
Hus, stort hus!



Katt eller hund?
Hund.



Armband eller halsband?
Arnband.



Blogg eller facebook?
Blogg!



ålder? bor?
Jag är 16 år och bor i Burträsk.



vad är ditt drömjobb?
Jobba? Jag ser min framtid att ligga vid en pool på bakgården och dricka parasolldrinkar!



Vilken är din favoritfärg? :D
Svart!


Vilket märke har du på din mobil?
Sony Ericson



Vilken startsida på internet har du?
Daemon Tools och Google. (Vetefan varför jag har två!)



Vad tycker du om Björn Gustavsson?
Jag har sätt han så lite av han så jag har inte så mycket att säga.



Så kul att många frågade! Men det tog sin tid. Hoppas ni blev nöjda med svaren, annars är det bara att fråga igen!

uhu

Eftersom att min uppdatering suger så ska jag ta bort bloggen... SKOJA! (Fan att jag inte drog det här för 3 dagar sen...)
Men jag kommer inte att ha möjligheten att blogga imorgon eftersom att mamma är ledig och då ska vi förmodligen göra något. Så jag kör på en "frågestund" som jag sen kommer att svar på någon gång under veckan. För hoppningsvis på tisdag!

   
Allt från musik till personligt

100404

Hej på er!

Jävar så surt, jag hade skrivit ett jättebra och långt inlägg! Men så ska min f*tt dator lagga och förstöra allt! Och ja, jag är på skitdåligt humör idag! Kusinerna är här och jag har tandverk. Inte alls bra kombination.
I alla fall, så ska jag snart gå över till mormor och morfar och käka middag. Vi ska fira dom så vi har lagat en massa mat.




Tre av många.

En nyans ljusare

Jag kom rätt så just innanför dörren. Jag har varit hos Jonna och fått mitt hår lite ljusare. När jag var i Umeå så köpte jag en blondering och nu så är slingorna gjorda. Det blev riktigt fint, så där naturligt och bra!
Tack så mycket Jonna! ♥

Ikväll så blir det oxå bastukväll med Jonna, Alice och Paulina. Det var så länge sen vi var med varandra! Det ska bli riktigt kul! :D


100403

Skitdålig uppdatering, jag vet! Men det är ju ändå lov så lite slarvig får man vara.
Ehm, jag har nästan nyss vaknat, så jag ska gå ner och fika lite. Kan ju oxå berätta lite vad jag gjorde igår. Ingenting. Jag spelade lite sims (HEHE), tränade core och såg på film men familjen på kvällen. Vi såh Bröllopsfotografen och den var riktigt dålig! Jag trodde att den skulle vara mycket bättre, och innehålla mer fotografi! Men den handlade mer om överklassen och snobbar, riktigt dålig...






gårdagens shopping


Basic linne 99:- och tröja 49:- Gina tricot
Cardigan 249:- H&M
t-shirt 199:- Lindex

100401

Gald påsk på er! Idag är det skärtorsdag, men oxå första april! Hoppas att ni inte lurar på mig en massa skämt nu, jag är för lättlurad!
Men på tal om skämt, så ska jag vara tråkig och inte dra något i år. Förra året blev ju en riktig succé!...
Varför jag inte gör nåtog ät för att jag har inget bra att skämta om, så sorry for that.

Men ni ska få ha en riktigt bra dag och start på den nya månaden! Det ska då jag ha, jag ska snart fara in till stan med brorn min och shoppa och sen ska vi käka middag hos kusinerna och fia Mica, som fyllde år i tisdags.


RSS 2.0