Say it with music -

100228

Hej på er.

Jag tror att jag är den som har mest ortur i världen denna helg. Sen i torsdags så har jag varit lite små snuvig osv och i fredags så var jag ute halva natten och åker på världens förkylning. Jag vaknade med jättemycket feber på lördag morgon och sen dess så har jag bara legat. Förns nu så orkar jag göra något. Sen så verkar jag ha missat en kul kväll med skoter och sånt i går kväll. Det är så typikst mig, ska alltid missa det roliga!

Ja, jag ska kolla igenom era kommentarer och sen ska jag lägga mig på soffan, igen.
Puss♥

100226

Hej! Det har inte varit så mycket bloggande idag och inte ikväll heller.

Jag har nu fixat mig, sen ska jag om en stund vara med kompisarna.
Så ni får ha en bra kväll! ♥


God kväll!

Jag tar mig en paus från pluggandet. Jag hade gärna varit på ladan nu istället för att sitta hemma. Men eftersom jag har prov imorgon så funkar inte det. Men jag lär få veta hur matchen gick när Tim kommer hem, eftersomhan är med och spelar.

Men tänkte fråga er en sak.
Ni som har fin fina tips om hur man går ser snabbt i vikt så får ni gärna skriva det. Om ni har ett bra tips på nyttiga smoothie's osv. Jag är dock inte ute efter att rasa i vikt, men aksnke 5 kilo innan sommaren?
 Haha, nä nu ska jag vara ärlig. Detta är mest för att jag är så jävla gottegris och jag vill ha något att knapra på än godis och andra sötsaker. Jag måste bli av med det! Det funkar inte för mig att äta godis och samtidigt träna. det blir som inga resultat varken i muskelväg eller kondition...


100225

Hej alla glada! För det är inte jag. Jag sitter och har spanska och det gör mig jävligt nedstämd. Vi ska ha muntligt prov nästa vecka och jag kan ingenting och tror ni att jag orkar bry mig? Nä...

Men i övrigt så är jag pigg och glad som en lärka! + Himla hungrig, hoppas verkligen att det är något ätbart till lunch. Hela veckan har bara bestått av skitmat, tex leverbiffar. Jag menar, hur normalt är det att servera något så äckligt när ingen äter det? Fyyyyyyyy!

Ne, nu ska jag försöka få något gjort här. Hoppas att denna lektion är snart slut!

 


Dator istället för plugg...

Trippade just ut ur duschen, fyfan så skönt! Jag tog mig en riktigt lång och varm dusch med kropps peeling, hårinpacking och tvärrakade benen. tro mig, det behöves!
Och såklart så  märker ni ju att jag hamnade här istället för framför läxböckerna, det är väl typiskt? Men pappa kommer väl hem snart. Han har nämlugen lovat att hjälpa mig med skiten. Jag har prov i kemi på torsdag och det är absolut inte det starkaste änmet för mig!

Jag kan bjuda på en asgammal och dålig låt, men samtidigt så sköööööön!



100224

Hej gullungar!

Det är kan bli det enda inlägget för idag, för ikväll så ska jag plugga! Och fara på möte inför klassresan.
Idag är det ju onsdag, vilket innebär kortdag och tråkiga lektioner som bla matte... Jag förstår ingenting och vi ska snart ha prov, hur ska det gå?!?

Nu när jag kom hem från skolan så har jag städat ungeför hela huset, bara för att få mammi på bättre humör. Det var inte alls bra stämmning imorse. Hur kul är det att vaknba av att en kommer in en arg och skrikande typ sådär halv 7 på morgonen? Hoppas verkligen att hon är på bättre humör när hon kommer hem.




100223

God kväll!

Sitter här framför brasan och varierar datorn med tv och läxorna, som jag igentligen inte får gjorda...
Har oxå haft träning nu på kvällen, boxercise.
Ehm, fan jag har inget att skriva! Men kan slänga in en sak som gjorde mig rätt så glad när jag såg den :)


Har dock kvar gamla bloggnamnet men :)

Ha en fin kväll! ♥

Rösta här

Är med i veckans blogg

Ni är jättegulliga om ni vill rösta på mig HÄR♥
är nr 11!

PUSS!


Lika som, ja.



Faktiskt så påminner hon lite grann om mig,
eller det är jag som liknar henne...
Kolla in allt bättre HÄR!


Att jobba sliter på krafterna

Den här dagen (jobbandet) har varit rätt ok. Det blev väl där mot slutet då vi skulle börja städa man blev så trött matt man skrattade åt allt som hände omkring (Johanna och Nikolina). Sen efteråt så fick vi äta hur många mackor vi ville. Det var inte direkt fullsatt där inne. Men då är det ju tur att vi småbarn finn och äter som nå djur, haha!

Snart är det dags att bege sig mot stan på träning oxå. Okej, det är ett bra tag bort men ändå, känner mig inte på tå om jag säger så :)




Jag vet inte hur många bilder jag har på noa, ante och bobby. Men många iaf!

100221

Hej på er!

Jag känner mig lite sterssad just nu. Jag såsat på aldeles för mycket nu på morgonen. Klockan 1 så ska jag fara och jobba på BFF Caféet och ja, jag sitter bara i madisen än... Jag ska snabbsminka mig dra på mig ett par jeans, snabbäta något och sen kan jag ta det lugnt och fara iväg!

Igår, så började kvällen med att paulina kom hit, alla andra var sena, men är man förvånad? Haha!
I alla fall, när de andra började trilla in så gjorde vi absolut ingenting! Vi såg på tv, pratade och lyssnade på musik och så såg det ut ända tills alla började fara hem, så kul! Men det är jätteskönt att bara kunna slappna av ibland, bara umgås osv. Sen ska jag tacka Nikolina, Emil och Noa att dom stannade kvar. JAg hatar att vara hemma själv på nätterna och dom var gulliga att stanna kvar till mamma och pappa kom hem. Även om dom låg och sov så var det bättre än att vara hemma själv.

Nä, nu ska jag sluta skriva. Måste skynda mig! Sen får jag slänga in lite bilder från igår när jag kommer hem!

festens mittpunkt

Hej!

Sitter här, ny sminkad och ser på mtv, samtdigt är volymen gasen i botten på sterion och allt detta bara för att jag hemma själv ikväll. Mamma och pappa är på fets och Tim är i hemavan. Ehm, snart så kommer väl oxå kompisarna hit, så jag slipper vara hemma själv hela kvällen.
Ja, hade inte så mycket mer att säga så ha en bra lördags kväll! ♥


100220

God morgon!

Jag har just vaknat så jag ser knappt vad jag skriver. Men jag har i alla fall hunnit parkera framnför brasan. Det är nästan -30 ute och idag ska vi stå och säjla fika till klassen. Det kommer ju bli jättekul...

Ja, jag hade inte så mycket att skriva om just nu. Ska ta och gå ner och äta lite sen langa på mig nå kläder.
Ha en fin dag! ♥



åh grejer


Hos aktiebolag kan man just nu få en gratis biobiljett! Allt man behöver göra är att skriva ett inlägg i sin blogg med ordet köpa aktiebolag, så skickar de en biobiljett inom kort!







100219

Hej på er!

Den här dagen har varit lite av en toppendag. Den här veckan så har FLFF vecka, jag har ingene aning om vad det betyder, men det har något med företag i framtiden att göra. I alla fall så idag har vi fått driva vårat egna lilla företag. Jag, lisa, johanna och nickolina hade en egen städfirma och för att få mer pengar så delade vi upp oss och städade på flera ställen sammtidigt. Vi fick ihop 1000 kr sammanlagt och det tycker jag är jävligt bra gjort! Det blev 250 kr var, ett ganska rimligt pris. Men sen fanns det ju som som fick 20 kr oxå, så vi ska vara nöjda! 

Och ikväll, vad händer då? Ja, det är fredag och jag verkligen inget planerat. För en gång skull så kanske jag skulle ta och vara hemma med mamma och pappa, kanske.

Vad ska ni göra ikväll? ♥




Gammal bild som jag gjorde i våras

jag och lisa städar för fullt!

5a191768fdd7634f213332e18dd0b906.png

Kolla varifrån!

jag och lisa städar för fullt!


sorry tjejer


Sorry brudar, men var tvungen.
Den här låten har jag och två kompisar skrivit, så jag tar absolut inte åt mig äran för att ha skrivit den. Den är inte 100% klar, lite finslip och så (ett riktigt namn, nu tog jag bara ett). Sen funderar vi på att vi kanske spelar in den? :)
I alla fall, ett smakprov på våran låt.

OBS! Ingen klockren inspelning tyvärr. Det vart bara en sabbis.

100218

Vet ni, jag har slutat för idag! Vet ni hur skönt det är? Vi hade matte på morgonen och sen SO prov, vilket gick rätt så bra. Sen, slut. Igentligen så  skulle vi planera om imorgon då vi ska sälja tjänster/varor och hålla i egna företag för en dag. Men vi hade allt redan klart så det var bara att fara hem.
Så nu sitter jag och ser på MTV och käkar ostkrokar. Få se om jag tar mig an läxan se oxå :)


kvällen närmar sig sitt slut

Ska ta och skriva det här inlägget, lyssna klart på de sista låtarna och sen ska jag läsa på mer till det fuckade provet som äger rum imorgon.
Tänkte oxå somna lite tidigare ikväll för att jag ska försöka att stiga upp där vid två och kolla på OS. Sverige spelar inatt och ni kasnke vet vad hockey betyder i den här familjen? Nja, igentligen inte så mycket för mig. Men brorsan spelar, pappa har spleat, jag har spelat och det är en kul sport. Det är ju inte så att mitt hjärta är stämplat med hockey i stora bokstäver.

Men jah, nu ska jag lämna dumburken osv och så får jag lämna ifrån mig ett litet livstecken innatt. Annars får jag hålla tummarna för sverige i sömnen.



Snodde bilder från lisas blogg från eftermiddagsbaket idag.

100217

Hej mina solstrålar!

Idag, vad har ni då gjort? Jag har som vanligt spenderat dagen i skolan, men dock så har det inte varit en helt vanlig dag. Hela denna vecka är en FLFF vecka, så idag har det varit bla poliser, brandmän, frisörer, elektriker, ekonomer osv på skolan och pratat om sina yrken. Jag var och lyssnade på frisör, politiker, ekonom och hockey spelare. Frisören tog kasnke 10 min och var inte alls intressant, politikern var pratglad och tråkig, desamma med ekonomen. Det roligaste var hockeyspelarna som kom och pratade om en typisk arbetsvecka för dem. Dom som var där och pratade var Jyri Marttinen, Erik Forsell och Fredrik Warg från Ske AIK.

EFter skolan så gick jag, Lisa och Matte hem till lisa för att baka bröd som vi ska sälja i helgen. Så nu luktar händerna fullt i jäst.

Och nu består kvällen utan plugg till provet imorgon, som jag inte alls har läst på så mycket. Men det är ju så, bättre sent är aldrig. Jag nöjer mig med ett G på det här provet.


100216- Fettisdag

Hej alla glada och trötta!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering idag, men det är så att internet har strulat (och då inte bara hos mig utan tydligen alla som äger dream box), så det beror på det och inte på min lathet!
Idag har det varit en helt vanlig tisdag, tro det eller ej. Jag har inte ätit en enda semla än! En del får väl det på skolan? Men inte vi... Vi, eller vi och vi, dom som gick på "min" skola för ca typ 5år sen bestämde att vi skulle käka plättar istället för semlor på fettisdagarna och få en extra tacos dag, men får vi det? Nä... Så det valet var väldigt onödigt enligt mig.



Med det här säger jag god natt! ♥

100215

God morgon!

Måndag morgon och dagen startar med idrott, ska ta och dra mig ner till skolan snart.
Idag blir det oxå mysdag. Jag orkar inte ta på mig jeans och sånt jobbigt. Drog på mina mysbyxer i morse och orkar inte att byta. Så idag kommer jag nog få en massa kommentarer om att jag har på mig pjamasen, för dom är som sakt bebisblå.

Ni får ha en bra dag så hör jag av mig!


Träning (är lika med...) sliter på krafterna.


Köpte nya mjukisbyxor 199 på Bik Bok och skor 149 på H&M. Funderade på ett par blommiga, men det blir så fruktansvärt svårt att matcha bra.

Nu är jag fruktansvärt trött. Träningen var asjobbig, även fast den inte var något speciellt. Men jag har verkligen ingen kondition!

Men nu får ni ursäkta mig, före jag ska sova!

100214- Alla ♥-dag

Idag är det den dagen då man ska vara extra kärleksfull. Skicka en massa gulliga sms till pojkvännen/flickvännen, vill vännerna och familjen. Ge bort rosor med små söta kort och chokladaskar och på kvällarna blir det en massa mys i soffan framför en romantisk film osv. Bla bla bla!!!!!!
Själv har jag varit en sväng in på stan, köpt nya byxor och skor + en fet godispåse blev det oxå. Sen när jag kom hem satt jag mig och gjorde en massa skolarbete. Jag har bla prov på torsdag och jag har nästan inte gjort ett piss.
Och min kväll kommer inte bestå av en massa mys pga av att jag inte har någon pojkvänn, utan jag ska ha det tevligt i bollhallen i ske och träna.
Här av mig när jag kommer hem ikväll.

Ha en fin alla hjärtans dag! ♥




på alla hjärtans dag sitter jag en

34bba697251b8248a20ef89ded1868bd.png

Kolla varifrån!

på alla hjärtans dag sitter jag ensam med skolarbete och tröstäter godis:(


Tagga hockey på fredag!!!

Nu har jag tagit itu med ALLA kommentarer, det tog sin tid att resna och svara men nu är det i alla fall gjort, SKÖNT!
Ja, till rubrikens mening. På fredag så är det skolcup för oss tjejer, idag var sista träningen. Jag är grymt taggad, även om jag den masta tiden bara ligger på isen. Men idag på träningen så gick det lite bättre än tidigare träningar. Jag valde oxå att vara back, då slipper jag göra avslut på mål, vilket jag absolut inte kan. Jag får inte ens till passen... PÅ idrotten, som vi oxå har haft idag, så hade vi oxå skridskor och där vid slutet så passade jag och Noa tunt lite. Det gick ju jättebra, förutom att det inte alls gick bra. Jag vet att han tycker att jag är asdålig :P

Nä, nu plingar datorn om att det är slut ström och jag har suttit i denna soffa aldeles för länge. Dags att göra något åt det hela. Lowa, ut och gå!


100210

God morgon!

Här sitter jag i min soffa med magen vänd upp och ner. Vi har nationella nu på morgonen, fyfan vad jag gruvar mig!...
Men för att underlätta det hela så ska jag förbi kiosken på vägen till skolan och köpa något gott som jag kan smaska på under skrivningen.
I övrigt så tror jag att det ionte händer så mycket idag. Vi har kortdag och tjejhockey efter skolan. KAnske att jag och tejerna far på gymmet sneare ikväll, som vi ibland gör på onsdagar.

Ni får ha en fin dag och jag hoppas att ni inte alls har lika kallt som vi har här, drykt -20....

Puss ♥

Min webb är verkligen inte bra :S

100209

God morgon! Solen skiner och jag mår hur bra som helst! Hehe, ironi, vi stryker att solen skiner. Det snöar här... Har vi inte fått nog av snön snart? :)
I alla fall, så är jag ganska så nyvaken. Sitter och letar efter ny musik som jag kan slänga in på iPoden, jag börjar bli ganska less det har jag på den. Sen det här med snön. Jag lider inte direkt av den för att jag kommer att sitta inne ungefär hela dagen. Utan jag tycker mer synd om mina kompisar, som spenderar sin dag i backen. Så hoppas att det i alla fall är bra föra, för tur med vädret tycker jag inte att dom fick.


Några bilder från bygdsiljum i torsdags.

Skönt att veta att när barnen sussar i sina sängar så sitter jag uppe på nättena och lever livet?

Klockan är runt 12 vid det här laget och både jag och tim vägrar att sova. Vem vill det när man har ledigt imorgon? Men grejen är att vi har sjukt tråkigt, så bi började att söka på en massa gamla låtar från när man var liten. Bla så har vi lyssnat på Electric Banana Band, men det roliga tog snabbt slut och vi landade in på min lista och nu degar vi afroman- because i got high, sjukt skön låt!


Sen så laggar blogg.se sjukt mycket. Det är så irriterande att det hela tiden ska ploppa upp

Fuck of and die!

:();

Just nu siter jag här och trår kakor, som jag bakade igår. Var igentligen inte sådär jättesugen på det just nu, men tanke på att fi fick kaka hos Lisa, men Tim kom men en så vafan.
Ehm, tänkte oxå be om ursäkt för mitt dåliga beteende och då riktar jag mig mot mina kompisar. Jag beter mig som en surpuppa för ingenting och jag vet att ni stör er när jag gör så. Ja, hoppas att ni inte är sura på mig och så, för ni vet ju att jag älskar er, även när jag har mina mörkare dagar.


Ni är det bästa jag vet ♥

Hej och välkomna tillbaka!

Hej och hå i de blå! Nu är jag tillbaka från ett kortare break. Det har varit jätteskönt, även fast jag inte har varit borta mindre än en vecka. Och det jag har sysslat med är att bara slappat, skött mig i skolan och umgåtts med mina vänner. Jag har hållit mig borta från datorn nästan hela tiden, så nu är suget verkligen tillbaka!
Jag kollade oxå statestiken och såg att även om jag inte har skrivit något, så finns det dom som ändå kikar in, flera gånger per dag desutom! Jag blir lite av en sån där asglad typ, att det finns som verkligen läser, det blir jag glad över.

Vad har jag gjort idag då? Jo, jag tog sovmorgon och sov till 1, sen så har jag varit och lämnat in ansökan till sommmarjobb, väldigt bra att vara ute i tid osv. Jag har även varit och beställt klipptid, det behövs(!) och så har jag bara tagit det lugnt (jag har lov måndag, tisdag om ni undrar).

Men nu ska jag ta mig en dusch. Adiós!


God natt

Ikväll har det inte blivit mycket tid åt datorn. Jag har för det mästa suttit med musikarbetet. Helvetes så svårt! Men jag har väl skrapat ihop ca två sidor dataskrivet, men jag är långt ifrån klart...Sen ska jah korta ner det, annars blir det för långt, för jag är en höjader på att skriva när det väl gäller.

Sen, så får jag ägna mig åt era kommentarer imorgon, när jag kommer hem från backen :)


100203

Hallå där!

I morse när jag vaknade då kände jag mig "sjuk". Jag hade hellre legat kvar och sovit ett tag till om jag säger så.
Men denna dag blev bättre efter lunch. Vi snackade om NP i  svenska nästa vecka. Åh, jag känner att det inte kommer att gå bra. Tidigare år så har niorna haft tex kärlek och drömmar som tema och vi ska ha gränslandet. Det ska vi, som alla vet, svara på frågor om och skriva en uppsatts. Det hade varit mycket lättare om man hade ett lättare tema...
På idrotten så ska vi nu fram till sommaren hålla i och planera en egen lektion och idag höll Petter, Noa och Emil ett ispass. Dom körde lite skridskoteknink, svarte petter och så spelade vi match. Det var verkligen kul. Bra jobbat bratz!
Efter idrotten var det bara att slänga på sig utrustningen och ut på isn' igen. Vi hade träning med skollaget och vi var jättemånga!... Nja, vad var vi, 6 kasnke? Målvakterna var inte heller där så Alice och Sofia fick ställa sig i mål. Ja, om det fortsätter såhär så kommer vi inte kunna spela på cupen... Kom igen tjejer. Vafasen, ställ upp!

Nu ska jag bara ta det lungt, är helt skutkörd, hehe :P
Peace and love ♥


100202

Det blir ett snabbt inlägg nu, ett rikitgt snabbt ett. Jag har suttit och svarat på kommentarer. Det går inte så fort att göra det på bärbara, men nu är det gjort och snart ska jag iväg på fotografering.

See ya later!

Åh, rösta på mig HÄR, då är ni asgulliga!!! (nr 4)





Bara jag som vill klä mig snyggt och coolt men slappt i sommar? :)


psykiska sjukdomar

Nu är det snart dags att lägga ihop datorn. Men tänkte göra ett litet snabbt inlägg innan bara.

Ikväll så har jag och mamma legat på soffan, tryckt nötter och kollat på Outsiders av alla program. Det är seriöst det sjukaste programet som visas. Ikväll handlade det om människor som har "fett fobi". En tjeje kunde inte se feta människor utan att må illa, en annan stod inte ut med att se sig själv och den 3e var body builder. HELT SJUKT! Men samtidigt är det lite synd om dom, att dom inte kan leva normalt. Det är ju en sjukdom dom lider av... Samma sak med dom som bantar, eller ännu värre, har anorexia. Jag får en klup i magen varje gång jag ser någon som inte äter eller är så smal att den personen skulle kunna gå av på mitten när som helst. Det är inte normalt!


Jag hatar att lägga upp bilder som dessa. Jag får ont i hjärtat av att det finns personer som är bara skinn och ben!

snygga toppar från monki




Ska bryta denna is med att lägga in en LÄNK. Jag ska inte avslöja för mycket, bara att det är en bild på mig, ahah-!

4 dagar kvar av denna vecka

Jag har så tråkigt!

Nä det har jag inte. Jag har bara lite att skriva. Jag slutade vid 3 idag, vilekt är jätteskönt. Men ändå så stannar man kvar och pratar. Det vart en hel del prat om vad vi ska trycka upp på våra tröjor.
Ikväll så hade jag tänkt att fara och kanske träna core med killarna. Eller så stannar jag hemma? Det sviktar mellan det, så får se vad det blir. Sen ska jag oxå försöka att börja på musikarbetet. Jag ska försöka att skrapa ihop en liten mind map.



100201

God morgon februari!

Jajamen, idag är det en fin dag. NEJ, DET ÄR ÖVER -20! Snälla, jag orkar inte mer! Men men, jag styr inte vind och väder, så det är bara att ta en dag i taget.
I morse så hängde det istappar i taket. Nämen, det är iskallt här hemma! Jag har på mig fingervantar, halsduk osv. Jag ser inte klok ut! Och bättre blir det inte, för på skolan är det ännu kallare, så vantar och halsduk stays on!


Haha, asså, skulle ni seriöst kunna tro att jag snart fyller 16? Jag ser ut som 13...


RSS 2.0