Say it with music -

Sept. 30, 2011


Asgammal bild från sommaren innan jag började på gymnasiet.

Aslång dag med många långa raster. Jag är helt slut... Vid 8 kommer olivia och hennes pojkvän hit och vi ska se idol. Ska ta och fara och köpa något gott att bjuda på! Imorgon drar jag till jens en stund, sen på söndag fyller lillebror år så jag hinner inte blogga något mer i helgen. Ha en bra helg!


100 nail hair extensions


Cute.

Har just vunnit hem löshår på tradera för 410 kr, vart det tillslut. Jag är riktigt nöjd med min insatts, svettigare halvtimme har jag aldrig varit med om! Hade gärna fått det för 300, men 400 är mycket bättre än om jag skulle beställa hem det direkt från rapunzel, över 1000 spänn... :S Nu ska jag bara få in en tid på jonnas skola och sätta in det.
Men nu ska jag sova!

Sept. 29, 2011


Köpte den här igår. Kan vara kul med lite nya färger.

Igår sov jag hos jens. Men före det så fikade vi på wayne's, såg idol och gick på en kvällspromenad. Idag har det
varit en helt vanlig dag, förutom att vi har fått klart allt inför estetfesten. Kommer att bli kanonkul! Sen nu ikväll har jag gjort klart min bokrecension. Nu ska jag duscha och sen se idol och fika♥


Sept. 27, 2011


Jonna

Tjenna tjenna! Asförbannad messade jag till jonas för att få hjälp med pianoläxan, vips så kunde jag den lätt som en plätt. En läxa bortgjord!
Nu kommer jonna, vi ska ut och gå coh beställa hemlöshår, hejdå!


extensions?

Jag och jonna snackade löshår under våran simtur. Hon ska sätta in nytt nu, försöker att få mig att oxå göra det. Kan ju bara säga att det är ganska lockande. Kan ju vara kul att testa en gång.


Sept. 26, 2011

Vaknade upp bredvid älsklingen
For till skolan och hade sånglekton
Hade rast i 100 år
Sen matte fuckning b
Kom hem, åt och sen iväg och simma med Jonna
Nu, idol och fika

kram kram


Sept. 24, 2011

Sitter hemma hos jens och försöker att få lite skolarbeten bortgjorda... Hade tänkt lägga upp nån bild men han har ju inga roliga på sin dator. Så det får bli ett astråkigt inlägg!
Hade inte så mycket mer att skriva nu heller. Yey vad roligt inlägg... Ha en bra lördag!

Jag är helt säker, jag vill inte vara utan dig!


Skitmysig bild från typ exakt ett år sedan. Jättefina vänner, saknar er♥


NEW IN


//Skor 299:- skopunkten//Linne/t-shirt 150:- monki//hjärtformad skål 79:-//

Det gick asbra idag när vu skulle spela in. Dock vart jag lite nervös just när vi skulle skriva våra autografer, den vart inte så jättesnygg... Sen efter det blev det en sväng på stan, som ni ser. Fick med mig lite saker hem.
Ikväll ska några vänner komma hit och se idol. Ska bli mysigt!
Imorgon ska jag övningsköra för fösta gången inne i stan, sen ska jag fara hem till Jens ♥


Set Me Free


Fager bild... Sitter med hårfärg i frippan just nu.

Gaah! Imorgon halv 8 drar vi till Umeå för lite roligheter angående våran egenskrivna låt. Kommer ni ihåg den? Klicka HÄR för att lyssna på den! Nu har vi även namngivit den, "Set Me Free".

nedstoppad i soffan


Ligger nedstoppad i soffan, ser på tv och önskar att jens kunde ligga bredvid mig och ge lite värme. Ska ta och göra kvällsfika och sen blir det idol :)


Längtar efter dig.


Detta spakitt fick jag av min fina kille på våran 1-års dag ♥

Hallå! Det har blivigt rätt dåligt om uppdatering nu de senaste dagarna. Men jag kan ju berätta att helgen var jättetrevlig. Jag och jens käkade på tatung, oxfilé och plankstek, mums! Sen har jag inte gjort så mycket mer, varit i skolan osv. Och nu ska jag ut på vägarna med pappas volvo. Hade!


Jonna!

Hejsan! Lowa är så dålig på att blogga så nu tar ja tag i det här! HAHA!!

1 år


Jag minns den kvällen vi vart ett par som om det vore igår. Vi käkade middag på lilla kina, såg I rymden finns inga känslor på bio och satt vid älven sen på kvällen. Det var askallt ute och det regnade. Vi var vid balder när du nervöst frågade om jag ville bli din flickvän. Jag kom ihåg att jag tyckte att det var lite fånigt att du frågade det, med samtidigt så jävla orginellt. Jag tror inte att nån av oss visste riktigt vad vi höll på med, eller att det skulle leda till något så bra. Jag svarade såklart ja, men inte för att jag var kär, utan mer intresserad. Sen efter ett tag föll jag för dig. Du är så jävla speciell. Andra kanske inte tycker att du är en bra pojkvän, men skit i dom. Du gör ditt allra bästa och inget är överansträng. Så jävla perfekt. Jag älskar dig idag, imorgon och många dagar farmöver. Puss och kram, hoppas att du och jag får en riktigt trevlig kväll ikväll! ♥


ingen rubrik


hehe

Efter att ha tryckt i sig en hel del vatten och alvedon hela dagen så känns kroppen och knoppen mycket piggare! Jag kan ju oxå bara säga att sitta hemma får en verkligen att må dåligt. Imorgon blir det att fara till skolan, jag klarar inte av en hel dags tv-tittande igen! Stackars jensen som suttit hemma nästan hela veckan och inte gjort något. Det är så tråkigt att vara sjuk!
Nu blir det i alla fall käk och sen ska jag ut och övningsköra! Ikväll blir det tydligen hockey och så ska jag försöka läsa lite ur min förbannade bok.


Sept. 15, 2011


Haha cute.

God morgon!
Vart väckt av jens (som ringde mig) vilket var lika bra, så jag inte sover bort hela dagen! Jag ska gå och ta på mig nå regälare kläder (har bara linne och trosor på mig...) och gå och handla något att käka till lunch. Sen ska jag typ bara göra småsaker som måla om naglarna, hår- och ansiktsinpackning. Bloggar mer senare.


Inte ens stjärnorna är vackrare än dig.


Tagen för nån vecka sen.
Sitter och för en "mickonversation" på msn med jens, vi har väl pratat nästan i 3 timmar skulle jag tro. Snart blir det lite fika och sen ska jag typ gå i säng. Imorgon tar jag sovmorgon och stannar hemma ifrån skolan!


Vill typ ha!


Den eftertalade pälsvästen.


Jag har svårt för det här med pälsväst i höst. Okej om man har en riktig päls runt halsen eller som väst (som därefter kostar några lök, för det är ju respekt!), men att ha en fake för 3-500 kr är inte lika ballt. Ska man ha/bära päls, gör det helhjärtat. Att göra det halvhjärtat blir bara fel...


The most important for me is you.


Maybe you don't understand how i feel for you. But you are more than everything for me.


Se på mig, finnig och jävlig... Jag kanske inte ser så sjuk ut, men jag har mest huvudvärk. Få se om jag stannar hemma imorgon oxå. Har ju haft ont i huvet sen i måndags. Känns lite konstigt att det inte går över...
Ser på tv nu, snart kommer väl pappa hem och då blir det middag. Ingen aning om vad men. Bloggar mer sen bye.


Farm hem nu, orkar inte vara här när jag mår såhär...


-


yeeyh


Have i found you, flightless bird?

Halloj!
Nu ska det göras lite kvällsfika och sen inta soffläge inför idol. Finns inte så mycket roligare att göra. Idag har det varit en helvetes dag för övrigt. Jag har som tur inte mått lika dåligt som igår. Men det är riktigt jobbigt att vistas i skolan när man är förkyld. Man har inga krafter till att anstränga sig... Men jag drar då dit imorgon. Har psykologi på morgonen, det vill jag seriöst inte missa (assvår kurs...).
Så nu>te, macka och idol.


Att man tycker att det här är bra!


HAHAHAhah jag dör!!!!!!!!111


-


Sjuk som fan?

God kvällens!
Idag har jag varit sjukt hängig, ont i huvudet, feber osv. Men vi hade insparken för 1orna idag, det kunde jag ju inte missa!
När jag kom hem så vart jag riktigt överraskad, älsklingen hade bäddat sängen min så fint. Vart nästan chockad, haha! Sen har jag även varit hos jonna och fått håret klippt!! nu blir det idol:D


Sept. 11, 2011


Drykt ett år sen.

Hemma i burträsk nowwow. Blir väl att slappa, göra lite läxor kanske. Ska även ta och leta reda på jens. Han gick bara in genom dörren och sen försvann. Han kanske ligger och slaggar någonstan?.


Sept. 10, 2011

Hej på er! Sitter hemma och jens nu och väntar på att han ska komma hem från sin match. Får se vad vi hittar på ikväll. Gårkvällen var riktigt rolig, vi får gärna göra fler bastukvällar!

Såhär såg jag ut kring 2009


My dear, we slow dancing in an burning room.


Från i vintras/våras. Helt opassande...

Ikväll blir det bastu med de bästa tjejerna. Ska bli så jävla skönt, har frysigt hela dagen! Ni övriga får ha en fin fredagkväll♥


Sometimes i wish that i was the one and only. Your own perfect match.


En tankeställare till de flesta...

Vi gör allt för att vara perfekta. Tränar, bantar, vaxar/rakar bort allt hår på kroppen, köper dyrt smink, kläder, skor och goda parfymer och hudlotioner för att lukta gott och fräscht. Vi ser till att alltid ha fixat hår och kan sällan visa oss utan smink. Vi tar kort på oss själva, lägger ut på facebook eller bloggen bara för att visa upp att man har självförtroende. Men är det verkligen så? Sanningen är att vi är bara rädda för att folk ska tycka att vi är fula. Inte fan vill man vara ful?! Inte vill man vara äcklig?! Man vill vara trendig och fräch, omtyckt och populär. Vi gör allt i världen bara för att komma åt så mycket som möjligt. Vi ska gärna ha en massa pengar, en iPhone och minst 10 par skor. Varför vi gör allt detta är för att vi ska bli accepterade, av det andra könet. Men ska jag vara ärlig, så bryr sig inte killar om vem som har flest par skor, lenast ben, mest pengar på kontot eller vem som är populärast. Så varför fortsätter vi att bry oss så jävla mycket?...


BIOBILJETTER


Shoppade lite idag efter skolan och fick även hem gratis biobiljetter av en snubbe i götet. Det passar ju bra, då har jag och gubben något att roa oss med någon dag.(Y)


Tjejer är mer idioter än killar.

Jag är så jävla tapig och korkad. Killar tänker inte likadant som tjejer, tjejer tänker inte likadant som killar. Problemet men oss tjejer är att vi tänker för mycket öch överreagerar, gör småsaker större än hela världen. Fyfan säger jag bara. Från och med nu ska jag sluta tänka på allt som rör det privata. Att tänka rör bara ihop allt och kan t o m förstöra allt i ens liv. Det som var bra och underbart kan bli lika kladdigt som en mosad banan på en sekund. Varför inte hålla sig kvar vid det om faktisk är bra och inte tänka så mycket?...
Jag älskar min pojkvän & jag är säker på att ni övriga oxå älskar era pojkvänner. Gör dom då en tjänst och sluta tänka på allt! Alla lär vi oss våra läxor.

Tejer är mer idioter än killar. Vi tänker för mycket, snackar för mycket och åter igen tänker för mycket...


Några låtar.

Bombay Bicycle Club – What If
Panic! At The Disco – Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off
Coldplay – Life In Technicolor
Coldplay – Every Teardrop Is A Waterfall
Coldplay – Major Minus
John Mayer – Assassin
John Mayer – Do You Know Me
John Mayer – In Your Atmosphere - Live at the Nokia Theatre
John Mayer – Slow Dancing In A Burning Room - Live at the Nokia Theatre
Alter Bridge – Ghost Of Days Gone By
Alter Bridge – Words Darker Than Their Wings
Alter Bridge – Ties That Bind
Paramore – Monster
Paramore – Misguided Ghosts
Kings Of Leon – Manhattan
Kings Of Leon – Pyro
3 Doors Down – She Is Love
3 Doors Down – When You're Young - Acoustic
Dream Theater – The Count Of Tuscany
Dream Theater – Through Her Eyes [Scene Five] [Alternate Album Mix]
Dream Theater – Solitary Shell [Edited Version]
Benny Benassi feat. Gary Go – Cinema - Skrillex Remix
Skrillex – First Of The Year - Equinox
Skrillex – Scary Monsters And Nice Sprites
Skrillex – Kill EVERYBODY
Iron And Wine – Flightless Bird, American Mouth

Plockade ut några låtar ur min spelista. Hittar ni någon ni inte känner igen, kan jag ju bara ge tipset att lyssna. Känner ni er mer intresserade finns hela min lista här:lowas


There's gonna be some up and downs, but with you to wrap my arms around i'm fine.

-kom på att det är exakt 6 månader tills 18års dagen. yey!
-två dagar till helg.
-jag ska ha en rolig helg!
-HELVETE VAD JAG SAKNAR MIN KILLE, buhu!!!  
hoppas att vi kan ses i slutet av helgen eller i början av veckan...
I cannot stand it without you.

we♥it


BADA


Sept. 7, 2011

Hallå!
Haft en enkel och lätt dag men samtidigt väldigt krävande. Två dagar i rad har jag kommit hem med huvudverk nu. Jag kanske anstränger mig för mycket? för lite?... Eller är det för att man inte får i sig näring på dagarna och dricker alldelesför lite? Ska försöka att komma ihåg att dra med en vattenflaska på skolan från och med nu.
Ikväll ska jag göra lite läxor, främst pianoläxan. Sen kanske gå över till mormor och låna deras badkar. Skulle inte sitta fel med lite avslappning!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Lyssna, ända sen
jag lärde känna dej
har du alltid funnits
vid min sida,
du har alltid hjälp mej
när jag är i problem
och även om problemet
inte är löst
har du ändå gjort allt
för att trösta mej,

Du är de finaste jag har
och den enda jag
kan prata med
när jag är riktigt ledsen,
du lyssnar alltid,
oavsett vad det handlar om
finns du alltid där,
hur långt bort vi än
är från varandra.

Jag svär hjärtat talar,
du har alltid en plats hos mej,
svik mej hur mycket du vill
men tro mej
jag kommer ALDRIG
svika dej.

Du är den vän
man aldrig vill förlora,
och även om jag förlorar dej
ska jag kriga för
att få tillbaka dej.
ÄLSKAR DEJ MEST !


Now I know that i don't need to control you. I was too blind to understand what the control-thing is doing to both of us..


Huvudvärken börjar ta vid, men jag är fortfarande förbannat trött. Det blir nog en jättetidig kväll! Ska se idol fört och främts, sen kanske sova om inget annat? Myser i alla fall i soffan med en tröja av jens. Roligt, jag har haft den i säkert halvt år och sen luktar fortfarande som han, underbart!


Please.


Jag mår som en råtta just nu. Jag är fylld av skuldkänslor, jag fattar inte hur jävla dum man kan vara... Sen är jag jättetrött och slut, huvudvärk osv. Ska nog ta och sova en stund.
Efter skolan så gick jag på stan en sväng och hittade väldigt fina grejer, bla till jens. Så nu är jag några 100-lappar fattigare, men vad gör det?


NEW IN


299:-


Nu är det slut på veckan. Dax för FREDAGSMYS?....

Fredag eftermiddag, känns som onsdag... Jag vet inte varför, men jag har haft helg känslan hela veckan och när det väl blir fredag är jag inte ens inställd på lite ledighet. Kanske beror på att jag förmodligen bara ska sitta hemma ikväll, tråkig som jag är. Imorgon ska jag i alla fall till jesse, helgens höjdpunkt.
Ha en bra fredagkväll.


Jag och paulina i 8an.


Hotellmalmo.info

Jag är den personen som inte reser så mycket, med tanke på att jag bor ju hemma(…), vi bor i ett stort hus, vi har husdjur och båda mina föräldrar har svårt att skippa jobbet för en resa. Men de ställen vi har varit på är Turkiet och Kreta, här i Sverige har vi gjort några småtrippar som till Höga kusten t.ex. I somras var vi till Stockholm och så har jag varit i Göteborg med min gamla klass. Det är de resor jag har gjort i långa landet falukorv. Men ett ställe som jag skulle vilja fara till är Skåne och Malmö. Det verkar vara som ett toppenställe! Inte lika grått och kallt som här uppe i norrland och Malmö är ju en riktigt fin stad också. Jag kanske får ta med killen på en romantisk weekend därtill våren eller något? För er som är intresserade av en liknande tripp till Malmö är välkomna att klicka in HÄR för att checka in på ett av de fina hotellen dom har där nere!


RSS 2.0