Say it with music -

Söndag 31 mars

Sista mars idag. Fy vad den här  månaden har gått fort! Imorgon är det april och sen maj och i maj kommer fan allt att hända! Jag har väldigt mycket saker jag ska göra i maj men skriver mer om det senare. Idag kommer min älskade pojkvän och det är påskmiddag hemma hos mormor och morfar i eftermiddag. Tycker om att äta middag hemma hos dom, det är alltid så mysigt ♡ och såklart kommer hela tjocka släkten att vara där!

Två bilder från Vem är kungen i djungeln och the pot

Jag medverkade i 6 låtar på våran konsert men jag sjöng lead bara på en låt tillsammans med bästa fanny. Vi hade ju helt klart den coolaste låten på hela konserten, även om folk inte fattar eller uppskattar musikstilen så är jag sjukt nöjd över allt arbete med den. Jag kan verkligen inte sjunga "rock" har helt klart en pop/countryröst. Det var en utmaning och det har gett mig sjukt mycket. Det är astråligt att aldrig få sjunga den igen :(
 
För er som gillade den (ni borde gilla den för den är fet som fan):
 

Lovley!

Helt sjukt att vädret har varit lika bra över en vecka nu! Snart kommer det väl en sämre period skulle jag tro... Men på förmiddagen satt jag ute och solade och kämpade på med mitt påskägg. Det går lite tungt. Sen for vi till bureå för att äta middag hos några släktingar och då fick jag ett till påskägg. Tur att Jens kommer imorgon. Då får han äta upp allt haha!


Fin eftermiddag

Kände för att gå ut och knäppa några bilder nu när vädret är så fantastisk bra. Dock blev ingen vidare bra... Ikväll är jag ensam. Ingen vill umgås med mig... Haha, lyckas alltid pricka av de dagar då alla jag känner inte har tid, jobbar eller kan umgås. Astråkigt men what to do :)

mer...

Kollar runt som en galning på alla webbshoppar nu för att jag har inte gjort det på hur länge som helst när det enda jag gjort i typ två veckor är att varit på skolan och jobbat med konserten. Men äntligen! Och jag hittar sjukt mycket fina grejer! Som dom här skorna. Förr 399:- nu 199:- på H&M!

-

Den här gillar jag! En trikåklänning med en liten urringning i ryggen och ett coolt tryck framtill. Gillar den svarta mer. Dock är jag inget fan av klänningar, skulle nog ha den som ett linne som på bilden!

instapics

Hej på er! Jag ber om ursäkt för hemsk uppdatering men all tid, verkligen all tid, har gått åt projektarbetet den senaste veckan. Dagarna före konserten var vi på skolan i över 12 timmar. Men resultatet blev ju desto bättre! Är så sjuuuukt glad/lycklig/stolt och allt över vårat hårda arbete och att slutprodukten blev så bra som den blev. För två veckor sedan trodde jag aldrig att vi skulle ens få ihop det och att det skulle bli platt fall. Men det gick och jag är så förbannat nöjd över det! Igår rev vi scenen och städade sen på kvällen blev det fest hemma hos nisse och fira att nu är det äntligen över (både på gott och ont). Nu ska bara rapporten skrivas och skickas in så det är väl det jag ska sysselsätta mig med på lovet...

Imorgon smäller det!


Baby please


Fredag

4e inlägget i rad då rubriken är namnet på dagen. 4 inlägg på 4 dagar. Så uselt... Ikväll/inatt ska jag sova mycket. Det kommer att bli en tung helg och nästa vecka kommer oxå att bli tuff!


Torsdag och full rulle!

Ojoj vad den här veckan har gått fort. Det är redan fredag imorgon!! Och med detta är jag inte positiv. Tiden med  vårat projektarbete bara flyger iväg och om 6 dagar smäller det. I helgen ska vi bygga scen, få i ordning ljus/ljud osv. Ska bli kul/spännande, även om vi kanske måste stanna till mitt i natten men må så ske (ska även hinna klämma in att vara barnvakt lördagkväll men det ordnar sig..)! Så ni kanske fattar att det händer rätt så mycket just nu så många inlägg blir det tyvärr inte. Men slutprodukten kommer att bli grymt bra! Hoppas att så många som möjligt kommer och ser på våran konsert på onsdag! 10.00 spelar vi för övriga skolor 13.30 spelar vi för anderstorpsskolan och 19.00 är sista konserten för allmänheten. Be there or die! :)♥
OBS! Bara inbjudna!!!

Onsdag

Full rulle inför projektkonserten. Om en vecka smäller det!


Tisdag

Favorit i repris. Ligger i sängen med min underbara vetekudde och bara myser. Är helt mör i kroppen efter träning och jag är så sjukt illamående. 3e gången jag får så. Burkar ni bli det när ni tränar? Vad kan det bero på? Är det någon som vet så dela gärna med er!


Annars ska jag lägga igen ögonen nu. Dels för illamående men oxå för att jag är så sjukt trött + att jag ska upp tidigare än fan imorgon. Vi ska testa kostymer och kläder till våran konsert nästa vecka:)

Just ja, för dom som vill så kommer det att finnas biljetter att hämta på brinken på torsdag! (Detta gäller allmänheten. Vi kör 2 konserter under dagen för bl.a Anderstorp och balder + fler skolor)


Bra stämning

Ger nk-boken en sista chans ikväll. Har även förflyttat mig ner i sängen, tänt lite ljus, värmt min vetekatt och tatt på me en mysig pläd i fuskpäls (mjukare än de mjukaste gosedjur). Nu mår jag! Förutom nk-boken är jag sjukt tillfredsställd. Men ska läsa en stund, det är ju inte bra att överläsa heller, och så får jag se om det bär eller brister imorgon!

Godnatt på er alla!


Minus och plus

- Imorgon har jag prov om organisk kemi och jag kan noll.
- Jag har fett och asäckligt hår men om jag tvättar det blir det bara risigt och går av, som alltid efter varje tvätt.
- Jag är trött som ett jävla as
- Jag är hungrig
- Jag är less på att plugga
- less på skolan i allmänhet
- Har ont i magen


nä det fanns visst inga med den här kvällen! Såhär ful är jag just nu:)


why bitch why

Jag fick verkligen vart-har-jag-varit-hela-mitt-liv när jag kollade på ginas hemsida. Det är verkligen år och dar sedan jag kollade runt på webbshoppar, för jag har typ aldrig tid. Men jag hittade huuuur mycket som helst som jag vill ha! Åh, känns jobbigt när man är en pank lus som jag... Får se till helgen om jag har hunnit överväga om att beställa hem kanske;)

NEW

I lördags köpte jag nya träningsskor och jag är sjukt nöjd! Ett par att inomhus och ett utomhus. På intersport var det 3 för 2 så jag fick mig två par och lillebror ett. Superbra!

2,5 år igår❤


And you told me to turn around and walk away.

Rolig kväll för en sån rolig person som jag är..! Jag har pluggat nk och sett en film och nu ligger jag i sängen och redo för att sova, för jag är helt slut. Jag känner mig nockad! Som sagt det har varit en jobbig vecka och i natt fick jag inte många timmars sömn. Därför ska jag sova nu. Ska ändå upp tidigt imorgon för att skriva klart en uppsatts. Åh vilket roligt liv jag har och vilken rolig person jag är! Folk kommer tillslut tro att jag har sociala fobier eller något för jag hinner fan nästan aldrig umgås med någon. Men det kanske är såhär det typiska livet för en sistaårselev ser ut på slutspurten. Osocial...

Bjuder i alla fall på en fin bild som jag fotande med mobilen förra veckan då jag och Jens var på en promenad på sjön. Älskar burträsk. Det är så fint❤


Fredag

Förlåt för sjukt dålig uppdatering men jag har inte riktigt haft tankarna åt att blogga idag och igår. Det har/är mycket nu och och jag vet knappt in eller ut. Men nu är det fredag och helg och jag ska, i alla fall imorgon, försöka att slappna av och göra något roligt. Ikväll måste jag plugga för jag har tydligen både en inlämning, redovisning och prov i början av nästa vecka...

Hoppas ni har ett roligare liv än mig hejdå!:)


-

Lying in bed, side by side, at night.
No words are said, just me and you close to each other.
My arms are wrapt around you
and i can feel the warmth from your back against my body.
I'll take a deep breath, feel your smell, that smell that is you,
and hold it for a second.
No words.
Just a perfect moment.
With you.
In silence.

Du är mer än vad jag kunnat önska mig

Hej! Kom  just hem från spelningen och det gick bra. Middagsunderhållning är så mysigt att utföra! Men tända ljus och mysiga människor i en mindre lokal, man kommer verkligen nära sin publik. Det var mycket trevligt, det var länge sen jag och pappa spelade ihop.
 
Nu sitter jag och äter lite nötter och funderar på vad jag ska göra ikväll, om det är något viktigt som måste göras. Känns som att det är tusen bollar i luften men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad. Får klura på den! En väska ska jag i alla fall packa. Ska sova hos Elsa imorgon för vi ska repa inför en konsert (inte projektkonserten) och vi ska hålla på till halv 10. Då är det bra att man har vänner i stan haha!

Every day is like christmas

Varje dag är som julafton för en bloggare brukar man säga. Tyvärr så stämmer detta inte för mig för jag har inga sponsorer. Jag har betalat allt ur egen plånbok, eller okej jag fick ett presentkort av Nelly.comNelly.com när jag fyllde år. Lika bra att använda upp det! Brallorna från junkyard ska jag skicka tillbaka, dom var för stora... Bättre lycka nästa gång!


I need you so much closer babe


Tisdag

Hejsan! Jag har inte så mycket att skriva om för stunden men kikar in i alla fall! Åker nu buss hem för jag har varit och tränat. När jag kommer hem ska jag och pappsen repa lite för imorgon har vi en liten spelning. Mer än så har jag inte att berätta. Ni får mer än gärna kika in träningsbloggen! Whatmotivatesyoumost.blogg.se


Mer presenter!

I söndags bjöd mormor på middag och jag blev uppvaknade av mormor, morfar och moster ann-sofie. Jag fick pengar av mormor och morfar och presentkort och ett gossedjur av ann-sofie. Jag har tyvärr inte vuxit ifrån gossedjur än. Skämt o sido! Det är en vetepåse, som är otroligt söt och mjuk. Hur fula är inte vanliga vetepåsar? Det är ju bara en påse... Den här är ju mycket finare och den luktar lavendel när man värmer den så det är hur mysig som helst! Vetepåsar är bland det bästa jag vet, älskar värme.


Lite bilder från i lördags

Lite bilder från förfesten hemma hos mig i lördags. Tyvärr så visar jag inga bilder från krogen för dom är alldeles för dräggiga och äckliga haha...!

-

Åker buss och lyssnar på go musik. Ikväll sover jag hos babe som jag saknar så❤


Igår

Gårdagens klädsel. Var inte lika vacker när jag kom hem vid 4 imorse:) men det var en riktigt trevlig kväll! Ska ta och piggna till och så, sen kanske jag lägger upp lite bilder från förfesten om dom blev bra.


Godmorgon lördag och ny bloggis

God morgon! Hoppas att ni har sovit gott? Det har jag och känner mig peppad inför dagen och kvällen. Men tänkte berätta att jag startat en tränings/motivationsblogg tyipsh. Mest för min egen del för att jag ska bli taggad på att träna. Tänkte att en blogg och att blogga om det kan locka fram motivationen ännu mer:) Nu har jag inte gjort så många inlägg för jag gjorde den här igårkväll... Men jag hoppas att det finns dom som kommer att läsa den och tycker att en är inspirerande. Jag ska försöka att blogga så mycket som möjligt där och som vanligt här. Känner att det här kommer att bli kul :D Kolla in den här: http://whatmotivatesyoumost.blogg.se

Kalas

Ikväll har jag haft "födelsedagskalas" (gillar det ordet lite fortfarande sen man var barn). Bjöd över tjejrna på fruktsallad och småkakor. Vi har haft det riktigt mysigt och pratat massor. Imorgon ses vi igen, hemma hos mig, då ska vi äta middag tillsammans och ta något glas innan utgång. Kommer att bli kanonbra!

PHOTO

Jag och Jens var ute och fotade lite igår (jag visade han hur min kamera fungerar) och det blev lite porträttbilder också. Jag tycker att bilderna blev ganska fina!

3 bilder från igår!

Dagen till ära så grillade vi igår. Satan så gott det var! Hade nästan glömt hur himelsk gott grillat smakar. Fick mig bara att längta efter sommaren mer! På sista bilden kan ni se vad jag fick av mamma, pappa och jens i present. Av Jens fick jag whey 100, mobilskalet och cidern. Av mamma och pappa fick jag det övriga. Jättefina presenter, tack mamma, pappa och jens! Och tack alla andra för alla gratulationer, det värmde fint i mitt lilla hjärta :)

Bra dag!

Jag har haft en superbra dag med god mat, fina presenter och uppvaktning av mamma, pappa och Jens! Just nu ser vi på film och äter lite gott, ek riktigt myskväll. Imorgon kanske tjejerna kommer hit och jag bjuder på lite fika. På lördag blir det middag och förfest hemma hos mig då vi ska fira både jag och Frida som fyller år på lördag och så blir det utgång efter det. På söndag blir det middag hos mormor och uppvaktning av resten av släkten. Ser fram emot helgen!
Imorgon visar jag vad jag fick idag av mamma, pappa och Jens. Ha en fortsatt bra kväll alla!❤


Idag fyller jag 19 år


Idag är det en sån dag


Klantig jag är haha...

Tabbade mig tidigare idag när jag skulle beställa hem nya brallor. När jag skickat ordern ser jag att jag har klickat hemm fel färg på byxorna... Jag skulle ha svarta med i all hast lyckades jag beställa blå? Jag fick göra om allt så nu är dom svarta på väg oxå. Jag har även meljat om att avbryta leveransen på de blå, hoppas att dom gör det. Annars får jag skicka tillbaka dom när dom kommer. Som tur är så är det fri frakt och fri retur:) Men jag har ett till jobbigt problem. När jag beställde hem de svarta insåg jag att jag har beställt fel storlek. Jag har tidigare haft M och dom har blivit pösig/för stora efter ett tag så jag tänkte beställa S. Men världen går inte under för det. Jag får ha M tills jag gått ner i vikt då kan jag köpa S eller SX sen :) Men klantigare person får man faktiskt leta efter!

Tränat

Ett "härligt" collage från förra våren då jag tränade ganska mycket.
 
Kom just hem från ett corepass på burträsk badhus. Johanna och Matilda övertalade mig, men det var faktiskt riktigt tufft och kul! Jag har inte tränat på länge så jag är inte speciellt stark, framför allt i benen och axlarna, så jag liknade nog mer en sprattlande fisk. Men svettigt var det i alla fall! Sönt att träna! På tal om träning så har jag faktiskt tagit tummer ur och köpt mig ett gymkort på friskis i stan. Nu ska jag börja träna på riktigt!
 

Onsdag

Åh vad jag saknar alanya med tjejerna. Jag är så less vintern. vill ha sol och varmt nu! Valde en partybild för i helgen ska vi ut och fira fodelsedagsbarn, hehe.
 
God morgon! Onsdag idag och halva lovet har passerat. Nä nu ska jag inte låta så! Idag ska jag baka mer till imorgon och till i helgen och så ska jag städa mitt rum + gaderoben. Varje gång jag ska hitta några kläder är det som att ta en sväng i djungeln. Man vet varken in eller ut... Jag hoppas att ni får en bra dag!

Miss u


Filmkväll

Har sett trassel ikväll och ååååh vad bra den var, hihi. Älskar disney! Jag tror att jag ska börja att krypa till kojs och försöka sova. Det är onödigt att vända på dygnet bara för att man har lov... Sov sött!♥

Tisdag

Ikväll har jag bakat till födelsedagsfirande.
 
Vaknade vid 10 idag hemma hos anki. Hela gårkvällen var hur mysig som helst. Det var allt för länge sen vi gjorde en sån där sova-över-grej. Vi var som sagt några tjejer, allt som allt 7 st. Vi åt frukt, såg på familjen annorlunda, åt kvällsfika, såg turkietfilmen, pratade om allt och inget, såg reprisen på familjen annorlunda och så gick vi och la oss. det märks att vi börjar bli gamla... Förr orkade man ju ligga uppe i timmar och prata. Jag tror vi snackade 40 min innan alla slocknade.
 
Idag har jag försökt att rädda mitt hår med den planen sprack direkt. Jag fick lov att färga det mörkare för det blev helt förstört. Jag är inte lika mörk som jag var innan jag började. Snarare mörkblond/brun/askblond typish. Det får duga för tillfället. Jag ser då inte ut som en flammig kyckling i håret! Annars har jag inte gjort så mycket. Jag har städat och spelat sims3, och bakat. Ikväll vet jag inte alls vad jag ska hitta på... Är det någon som vill göra något kan ni höra av er till mig:)))

WHITE


You are the best thing that ever happend to me


Myskväll❤


Måndag

Hej på er!
Febern har farit som en berg &dalbana men för tillfället känns det helt ok. Idag har jag varit i skolan, även fast det är lov, för vi har arbetat med projectkonserten. Duktiga elever vi är! När jag kom hem slängde jag i en omgång blekmedel i håret och jag har förstört det totalt just nu. Måste köpa mer färg imorgon för att försöka att fixa till katastrofen. Fyller år i veckan och förmodligen ska jag och några kompisar ut till helgen, då vill jag inte se ut som ett missfoster!
 
Ska gå och packa mig en liten västa med sovgrejer för ikväll slaggar jag och några brudar hemma hos anki. Det ska bli mysigt!♥

Lördag, dåligt väder och shopping

Sjukt tråkigt väder idag. Snöstorm, kan det bli sämre än så? Jag roar mig med att nätshoppa. Allt blir bättre med shopping! Idag blev det lite inredningsprylar, ett par nya vårskor och träningskläder.
 
Idag/ikväll ska jag agera chaffis åt pappsen som ska ut med gamla vänner. Ska svänga förbi farmor och hälsa på henne sen tror jag att jag stannar hos jens tills det är dags att skjutsa hem gamfolket. Gruvar mig inför att köra i det här pissvädret. Är typ lite rädd:(

.


Fredag och sportlov!

Så skönt med lov! Tyvärr startar det dåligt:( Har haft hosta i några dagar och igår blev det riktigt dåligt. Inatt sov jag ingenting, låg bara och hostade. Sov hos Jens så han fick väl ungefär lika mycket sömn som jag... Och som grädde på moset så skulle jag börja skolan halv 8 imorse. Kl 1 for jag hem och då hade jag även fått feber och var illamående. Lyckades i alla fall somna en stund men jag är sjukt trött ändå. Så ikväll är det hemmakväll med brasa, hostmedicin och Alvedon. Jag har inte tid att vara sjuk nu! Jag har så mycket att göra:(


RSS 2.0