Say it with music -

Inget spikat

Morgondagens planer är ännu inte helt klara och jag är stressad över det. Men jag tror (hoppas) att det kommer att lösa sig och bli bra hur det än slutar! Det ryktas lite om en övernattning. Jag är lite skeptisk, men det kan oxå bli kul!


Två bilder från våran lilla resa!


Jag är lat och orkar varken fråga Paulina om bilderna så jag får dom i rätt "storlek" eller lägga upp flera, så jag tog två direkt från hennes blogg. För att se fler roliga bilder klicka in på hennes blogg.

Ikväll blir det grillat till middag, gott! Sen tar jag 7 bussen till stan och senare vidare till Kåge för att sova hos älsklingen.


April 29, 2012


En grej som fick följa med hem igår från Haparanda.
Gårdagen var kung! Den bjöd på både det ena och det andra men framför allt massor av skratt! Jag har inte haft så kul som vi hade igår på länge! Detta SKA göras om! Bjuder väl på mer bilder senare idag!

Idag steg jag upp tidigt, städade migg rum och plockade fram alla nya saker. Nu ska jag äta frulle och sen ut i det fina väret!

April 27, 2012


Lite bilder från veckan som gått. Alla från instagram. Äntligen helg och så himla skönt det känns! Denna vecka har verkligen varit kass, men nu känner jag livslusten komma tillbaka i mig. Ikväll ska jag bara vara hemma och även gå och lägga mig i hyffsad tid. 06.45 kör Frida ut och hämtar upp oss övriga, sen bär det av till Haparanda! Åh, jag längtar så mycket och är sjukt taggad. Detta kommer bli en galen tripp.

Men ikväll: Ta det lugnt, kanske äta något gott, se på en bra film och umgås med lillebror som kommer hem!

Äntligen fredag!

Denna vecka har inte varit min vecka. Jag har varit på dåligt humör och allmänt haft dåliga dagar. Känner att vändningen inte kommer att komma idag heller! Det enda som fått mig på lite bättre humör är att imorgon drar vi till Haparanda. Skönt att få komma bort för en dag!

Så här underbart glad och fin är jag idag! (har cphand oxå...)


Ge mig varma sommarkvällar


Skitdag, allt åt helvete. Pissväder och pisshumör. Varför kan det inte vara fredag idag? Jag vill ha helg, roadtrip med brudarna till happis. Till alko och Ikea. Äta god mat, köpa en massa saker och bara må! Har saknat mina tjejer så enormt så det ska bli kul att få spendera hela helgen med dom! Mer än så hade jag inte på hjärtat. Jag ska plugga ikväll (vilken överraskning). Jag önskar att jag hade tid och ork till att fara till Kåge, hem till min fina kille. Men tyvärr så har jag inte det... Fan, detta väder får mig verkligen att må dåligt!


Du är dryg, en bitch, har taskig attityd och jag gillar inte dig.

Sluta kopiera mig och allt jag gör och skaffa dig ett eget liv.


Dagens

Skola>körlektion>träna>konsert


Godnatt, läsare...

Imorgon väntas en jobbig dag. Det är skola och det är körlektion. Det är träning och det är konsert. Det är bara att ladda upp krafterna och ta nya tag imorgon! Åh, kan det inte bara bli helg igen?!

Och så bjuder jag på en totalt random bild som inte alls hör inlägget till.


-


Mintgrönt


Ser ut som en galen pyroman! Lugn bara lugn, jag är inte lika crazy som det kanske ser ut! Fina mitröjan på och förbannat dålig hårdag idag. Önskar att jag hade två dm länge + liiite friskare. Men kämpar på med alla dessa inpackningar och krämer så jag kanske når ett bar resultat snart (om några år...).

Idag fyller moffe år!♥ Så efter middagen blir det att gå över (mormor och morfar bor i gannhuset för er som inte vet) och fika gofika. Längtar! Annars blir det det lilla vanligt. Ska se halv 8 hos mig och plugga...


Krage + halsband = kraghalsband


Dessa tre kommer från cocoo.se

Något som jag speciellt lagt märke till just nu är hur kraghalsbanden syns allt mer och mer i butikerna inne i stan. Jag vet att det har varit en trend ett bra tag, men det är som nu man har fått upp ögonen för dom. Såg dom både inne på Gina och Vero idag. Jag vet inte. Är det en hitt? Det kan bli ganska snyggt, om man gör det till en diskret grej? Men än så länge är jag lite skeptisk. Men man ska aldrig säga aldrig. Rätt var det är så ligger det något liknande i smyckessamlingen.


Svarar på kommentarer

Undrar var du gör din header i för program och vart kommer bilderna ifrån? Jättefin!
Svar: Tack! Jag anväder Picasa 3 (gratisprogram från google) när jag gör en del collage, som till headern mm. Det är väl ungefär en förenkling av PS.

Vart gjorde du din tatuering och hur mycket kostade den? Är intresserad själv på att göra en! Btw din vart skitsnygg!!!
Svar: Åh tack! Jag gjorde min på samma ställe som WD tatto, fast hos en tjej som heter Isabell. Den kostade 800:-. Vill du kontakta henne kan du bara lämna en kommentar så ger jag dig hennes nr.

Vad är det för hemligt erbjudande du har? Jag lovar att det är bara något du skriver för att locka folk till din blogg…
Svar: Ja, som jag skrev i inlägget så kan jag inte (jag får inte) berätta just nu vad det är för något. Och det är verkligen inget jag "bara skiriver" för att få mer publicitet, utan för 1) Ja, jag får inte för han/hon jag ska jobba med 2) Lite spännande måste det ju bli! Men jag har ännu inte tackat ja, så vi får se.

Älskar verkligen din blogg! Vad har du för program som du gör collage i? Du gör så fina collage:D
Svar: Tackar! Jag gör en del i Paint, en del i Picasa och en del i Pic Stitch i mobilen. Funkar bra alla tre!

Hoppas att du har haft en bra helg nu när du inte har bloggat?
Svar: Ja tack, det har jag verkligen!

Vad ska du göra på Valborgs?
Svar: Valborgs ska spenderas i Burträsk, med fina vänner, god mat och alkohol.

Dyrkar seriöst dig och allt du gör! Du är snygg och en sån begåvad person. Hur gör du för att hålla dig så fräsch och snygg!
Svar: Oj, någon som kan smickra eller bara smöra? Tack ändå! Jag kan väl inte påstå att jag är fräsch. Det känns nästan lite för, jag vet inte, tillgjort? Men jag kan avslöja att jag håller en daglig hygien, jag sminkar mig inte så mycket och jag är väldigt mån om att hålla hud och hår återfuktat. Torr hud/hår är jätteäckligt!
Sen att jag är snygg? Ja, jag motionerar/tränar varierat. Jag äter normalt. Jag skäms inte för att äta onyttigt ibland och jag lever ett normalt och lyckligt liv. Mer än så kan man väl inte begära?
Sen att göra sig extra fin eller att ha någon liten kväll för sig själv med inpackningar mm skadar ju aldrig! Att ta hand om sig själv är väldigt viktigt.


NEW IN


| Stickat | Gina Tricot | 199:- |

Går med i trenden och skaffar mig ett mintgrönt plagg. Rätt snyggt och hur skön som helst! Passar perfekt, eftersom att vintern tydligen vägrar att lämna Skellefteå...


En härlig helg, skönt att vara tillbaka.


Några bilder ifrån instagram.

En sådan härlig helg jag har haft det! Fredagkväll kom favoriten hem till mig. Sen har vi mys på hela helgen. Lördag så fick vi lite sovmorgon, sen så var jag fakriskt på min förts jobbardag. Jajamen, jag har fått jobb! Troligtvis så kommer det inte att vara varje vecka, men några gånger + i sommar. Jag jobbade 4 timmar i lördags och igår blev det mys i Kåge. En riktigt härlig och uppvilande helg. Väl behövd och så har det varit skönt att få lägga tankarna på annat än bloggen för en gång skull.

Men, ny vecka och nya tag. Jag startade veckan med körlektion som gick jättebra. Sedan en lugn dag på skolan och avrundade det hela med att vara på nordanå och se teater 3ornas projektarbete och en liten shoppingrunda på stan. Visar senare vad som fick följa med mig hem (en liten titt har ni på bilden längst upp till vänster).

Jag ser även att det har trillat in lite frågor under helgen. Dessa ska även få sitt svar lite senare ikväll! Nu väntas middag och sen ska jag plugga.


Har ni några funderingar?

Jag känner att i helgen kommer det inte bli så mycket bloggande. Så därför kan jag efter helgen svara på era frågor om ni har några! Svarar på nästan allt...


Vi lever, men ingen seger.

Jaha, inget sm-guld, bara en sunken andraplats. Skellefteå AIK förtjänade vinst. Brynäs har bara en jävla massa tur...

Nu är det dax att tänka på refrängen. Tänder ska borstas och smink ska tvättas bort. För nu ska jag sova! Är då sjukt trött efter att inte ha fått sova så bra på tre nätter.


Heja saik!


April 19, 2012


Gammal bild

Haha, zombie eller ej på morgonkvisten. Jag var inte kry! Men klockan var ju dess värre kring 6 så... Körlektionen gick i alla fall bra! Att stiga upp på morgonen må vara ett helvete, men när man väl sätter sig i bilen på körskolan blir man klarvaken. Det är ganska mysigt att glida runt på gatorna inne i stan tidigt på morgonen!

Ikväll blir det att heja fram saik till ännu en seger! Nu ska jag brottas med lite läxor. Bla pianoläxorna. Har inte ens tittat på noterna och jag har lektion imorgon... Wish me luck.


God morgon

Att stiga upp halv 5 (andra gången) börjar redan kännas i kroppen. In till stan för att ha körlektion 07.20, och självklart så kom jag på att jag börjar 09.55. Vilken jävla tabbe!...


Min tatuering


En sämre bild på min tatuering. Ska försöka få en finare och tydligare bild när den har läkt! Den är mycket finare och rakare i verkligheten. Jag är jättenöjd! Helt klart pengarna och smärtan. Vill göra fler.


Bevis på att jag lever

Hej på er!
Slutade som vanligt 12 idag och halv 1 gjorde jag det fasansfulla. Jag har varit så nervös hela dagen så att jag knappt har fått i mig någon mat (magen kurrar på rejält efter middag!). Ont som fan gjorde det men åh så nöjd jag är! Jag kommer att slänga in en bild på den senare ikväll. Och så kommer det att förmodligen komma upp ett annonserat inlägg, men det kan ni ignorera om ni känner för det. Tänkte bara förvarna! Med kurrande mage och smärta på ryggen ska jag nu gå och äta mat!


Rakeback lovers

Det är många personer som lever på att spela poker vilket kan göra att de tjänar mycket pengar, men ibland så kan det hjälpa att ha en bonus som ger dig lite extra pengar då du ska in och spela på sidan.

Men det finns väldigt många olika bonusar till väldigt många sidor, everestpoker är en bra sida för dig som vill spela lite medium eftersom de både har en bra pokersida men också en bra casino där du kan spela ifall poker inte går så bra.

Men om du nu lever på att spela poker så kan pokerstars eller partypoker vara en bra sida för dig eftersom det är bra sidor då man spelar för mycket pengar, där det även finns bonusar som kan hjälpa dig att få mer pengar.

Men vill du spela poker eller bara vanligt casino med alla de olika spelen som finns, så är det bra med en vanlig casino sida där du kan hitta allt du letar efter och nordicbet är en av de bättre casino’s du kan hitta på internet.


Idag blir det min första


19 månader. Med dig.


Slutkörd. SKÖNT!


Gamla bilder från instagram (@lowano). Men vad fan, orka fota exakt allt jag gör! Det vart i alla fall ingen joggingrunda, utan ett stenhårt slim fit program. Jag höll på att svimma efteråt, och jag skojar inte! Imorgon kommer träningsverken inte att vara nådig. Men det är lika bra att köra på hårt nu för på onsdag ska jag tatuera mig, då kommer det inte gå lika bra att träna. Ska ta det lugnt i alla fall första veckan. Den ska ju helst inte blötas under första veckan, det blir ju lite problem när man svettas osv. U get it?


April 16, 2012

Hej på er!
Tillbaka till rutinerna igen. Delade känslor. Skönt att då komma igång med rutiner igen, att stiga upp och göra de dagliga sysslorna. Men samtidigt så är det ju ändå för underbart med lov och ledighet. 8 veckor, 8 veckor och det är sommarlov. Kunde inte längta mer!


Ikväll väntas träning. Ska försöka ge mig ut på en springrunda igen. Igår gick det förbannat tungt. Hoppas att det går bättre idag! Funkar inte det så får det bli styrketräning. Varje år så säger man till sig själv "i år, så ska det bli av. I år ska jag träna på bra. Beachen 2012, here i come!". Jättebra att sätta mål, men alla vet att just det där målet håller aldrig. Sätt hellre mål som "bättre hälsa 2012". Att träna så att kroppen mår bra men ändå ha fina kurvor är bättre än att träna och anväda bantningsmetoder och annat skit, bara för att se bra ut i bikinin!? Come on. Ingen annan bryr sig än dig själv hur du ser ut, om du har gått ner 2-3 kilon. Visst, DU ska vara stolt. Men gör det för helvete inte för någon annan skull. Alla kroppar är vackra. Alla är vackra på sitt eget sett. Eftersom att precis alla är byggd olika så är det omöjligt att alla kan se ut som top-modeller. OMÖJLIGT. Var glad över det du har och träna för hälsans skull, för framtiden. Inte för 10 gånger på en sandstrand där ingen annan bryr sig än dig själv... För efter sommaren, när hösten och vintern kommer lägger dom flesta av med att träna. Träning är en heltidsgrej. Det ska göra helhjärtat, inte halvhjärtat. Vad ger det att träna i några veckor för att se bra ut i en bikini och sedan lägga av? Bättre att fortsätta och kunna se ännu bättre ut nästa sommar. Ge inte upp! Och detta vart bara en massa onödigt babbel. Nu ska jag agera!


Där fick jag lite osagt sagt!


Sommaren, visst är det dax att komma snart?...


Åh, längtar efter värmen nå så jävulskt just nu! Har plockat fram de flesta sommarkläderna och väntar ivrigt på att få kunna använda dom! Ovan ser ni några (inte alla) av mina favorit-linnen. Dom grå  är båda gamla. Köpta förra året. Det nyaste är det gröna (det blev gult på bilden), köpt på Monki för 2 veckor sedan. Kan Dee linnet är oxå rätt så nytt. Har inte tagit bort prislapparna ännu! Och det svarta i mitten är ett stickat linne. Ursnyggt. Det grön/gula och Don't go with the flow är djupt urringade i ryggen! To die for!


Kvällshälsning


Denna dag lider sakta men säkert mot sitt slut. Jag ska heja på saik en sista period och hoppas på att ledningen håller till slutsignal. Sen ska jag kolla igenom mina förbannade sångläxor och sen, sen ska jag sova! Jag ska verkligen sova ut och känna att jag har mycket energi i kroppen imorgon då jag vaknar. 12.45 ska jag på risk1. Är inte alls taggad, men det är bara att bita ihop!


15e april, 2012

Söndag och sista dagen av denna vecka och även på lovet. Sorgligt. Det har varit så skönt att få vara ledig. Men vad är det kvar, typ 8 veckor innan sommarlov? Nog kan det härdas!
Jag har tagit mig en springtur under dagen och kört ett styrkepass på det. Nu kan jag återgå till tv-tittandet. Ska se Season of the witch. Sen ska jag göra lite skolarbeten innan hockeyn börjar!


Spännande!


Igår kväll fick jag ett riktigt spännande erbjudande (kommer inte att avslöja än vad det är för något). Jag ska bara försöka våga att ta chansen och bestämma mig för att jag vill göra detta, och sen är resten historia. Men jag kan säga så här. Om det blir av, så kommer det nog var ett av de roligaste momenten i mitt liv so far!
Jag är preliminärt taggad!


Årets första

Åters första surströmmingsklämma är nu käkad och jag är mättare än vem som helst. Så himla gott denna förbannat illaluktande fisk är! Och så alla tillbehör. MUMS! Med lukten ingrodd i kläder/hår/hud/ så tror jag att jag stannar hemma ikväll med. Vill inte förpesta någon annans hem, vore tragiskt... Ska hoppa in i duschen, dränka mig i tvål och hudkräm sen ska jag spela sims! ♥


Kom igen nu saik!



En bikini jag vill ha


Bandeau må ju vara det skönaste i hela världen. Sitter bra runt bröstkorgen och inga osköna axelband som gör axlar/nacken stel (det räcker med vad bh:n åstakommer varje dag). Sen så är ju färgen skitsnygg! Jag tycker att det är kul med färg. Jag köpte mig en turkos för några veckor sedan. Det skulle vara nice med en orange oxå!


Vill ha långt, lockigt, vackert hår.


Gammal bild från då jag testade extensions. Ett helvetes jobb, men oh vad fint det var att få ha långt hår!


Det finns så mycket mer

God morgon!
Har legat och dragit mig i sängen nu och det är dax att göra lite nytta! Ny dag och nya tag, funderar på att gå ut och gå. Det är inget kanonväder ute, men jag hoppas att det spricker upp under dagen så man kan få någon soltimme idag med!


Tonight I'll keep the moon in my arms.


Tack så mycket!

Vill tacka er alla för alla fina tips ni har gett mig ang design/koder osv. Ett speciellt tack till Thea som fixade så att min meny kom upp igen. Tusen tack!

Nu när min design är i ordning så kommer jag att uppdatera mer. Jag känner mer bloggglöd nu när bloggen är pimpad!


Fredag 13


Åh! Jag har
varit så upp i varv pga detta designbabbel så jag har glömt bort att skvallra om vad jag har gjort allt mest under lovet! Som jag skrev igår lite snabt så har jag varit hos jesse. Men innan jag drog dit till han (i tisdags) så hade jag min sista teorilektion. Vi hade "prov". Ni vet, se en film och notera felen. Som alla har gjort/kommer att göra! Efter det tog jag bussen till kåge och såg hockeyn med Jens och Johannes. Och så tog jag mig själv i kragen och gjorde bort A-fasen. Känns skönt att ha kommit igång alltså! I onsdags så for jag och Jens på Edda och hade det bra på relaxen i cirkus 3 timmar. För övrigt har vi bara slappat och haft det skönt, käkat godis och sett film. Igår så for jag ju hem... Tråkigt.

Idag har jag som sakt solat och mitt sjukligt bleka ansikte (seriöst, jag ser sjuk ut om jag inte sminkar mig) har inte tagit åt sig alls. Som vanligt. På somrarna: min kropp blir bruuuun. Mitt ansikte: Stays white. Riktigt tråkigt att, men det är ett släktdrag, många i min familj blir blekare i ansiktet än på kroppen. Men jag tar nog alla rekord!

Slutbabblat för stunden. Ikväll blir det grillat och massa annat gott. Ska spendera lite kvalitétstid med familjen ikväll. Känns bra! Så slipper jag fixa till mig oxå, hehe.


Så...


En ny header på plats (en tillfällig). Bloggen blev vit och svart. Det får räcka tills vidare! Nu ska bara den jäkla menyn upp!


Detta elände


Opassande bild, ja.

Det går framåt, men är lång ifrån klar. Hur jag är försöker så vill inte menyn inte komma upp (det blev så direkt  jag bytte stilmall). Jag har gullat runt och kanske kommer det att lösa sig, sen ska jag byta lite färger och göra en header! Men jag har verkligen tappat humöret över detta. Att jag först och främst ska vara så klumpig och byta helt innan designen ens var klar... Det känns verkligen inte kul att blogga när själva bloggen ser ut som bajs. Förhoppningsvis så blir det ändringar på det idag!

Annars har jag levt loppan idag. Jag steg upp tidigt, städade mitt risiga rum och solat i princip hela dagen!


Hjälp

Någon av er som har finfina tips på hur man flyttar upp menyn? Min har landat längst ner, dvs när alla inlägg är slut (det här är på min nya, tror inte att ni kan se den än). Hjälp!


FUCKING JÄVLA K*K HJKAGDUKSTIKFJSK

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHH. JAG SKA INTE GÖRA SÅNT HÄR! Jag har sabbat allt! Jag råkade tydligen trycka på "spara" och då försvann min design som jag har nu och istället har jag den fula som jag absolut inte kan fixa och jag kan inte med koderna heller!!! JÄVLA FAN. NÅGON som vill göra en design åt mig SOM ÄR BRA? Ni får seriöst betalt! Kontakta mig här eller på [email protected]



TACK

Inget att läsa!


Jag gör om min bloggdesign. Förvarnar om att allt kan se fucked up ett bra tag!


En snabb uppdatering.

Denna dåliga uppdatering har sina orsaker. Jag är i Kåge hos min man och jag känner att när jag är ned honom så halkar bloggen åt sidan. Så är det och så kommer det att vara! Kvalitétstid u know.

Ikväll ska jag hem och hur mycket än jag vill stanna så känner jag att jag behöver tid hemma oxå. Det ska bli lite skönt att komma hem, även om det svider att lämna. Och ännu mer svider tanken på hur länge det kommer att ta innan vi ses igen! Det suger verkligen. Men tid ifrån varandra gör längtan efter varandra starkare och det kommer att vara så roligt att se varandra nästa gång vi ses :)

Nu ska jag sluta babbla på. Jag ska skriva ett rejälare inlägg när jag kommit hem.
Nu ska jag mysa den sista stunden!


2 bilder


Fotade ikväll | iPhone 4s | pixlr o'matic

Godkväll på er! Idag har inte gjort många knop, mesta dels legat ute i solen, sedan sett film med mamma. Ikväll har jag varit ute på en låååång promenad, vilket var riktigt skönt! Hela jag höll nästan på att sprängas. Skönt att få rensa huvudet på tankar ibland. Sen så har jag även haft en lite "må-bra" kväll. Tagit hand om mig själv med ansiktsmask, hårinpackning, lite nagelfix och så en lång prommis! Så fort jag är klar med detta inlägg ska jag sätta igång med att läsa i körkortsboken. Hörde ett rykte om att vi ska ha "prov" imorgon på teorin (grupp-prov tror jag att det var) Den/dom somkommer sist får göra om teorikursen. den personen ska inte vara jag!

Imorgon blir det även en tur till stan. Jag ska få lägga till ryggen, vilket jag har längtat efter så länge! Och så kanske lite shopping(?) och kanske en god middag ute(?) innan teorilektionen. Vi får se vart dagen bär av! Jag ska i alla fall hinna med ett träningspass innan jag lämnar skogen!


6 bilder


6 bilder tagna via instagram (@lowano)

Påskhelgen har varit lång och härlig. Det har varit bra väder och jag har umgåts med vänner, familj och älsklingen. Jag har ätit grymt god mat varje dag och trått godis alldeles för mycket. Men är det påsk så är det! Jag har även hunnit med lite träning och lagt skolböckerna på hyllan och där ska dom få ligga tills lovet är över. Jag sa det under sportlovet och jag säger det igen, är det lov så ska det vara lov!


Svarar på lite osvarade kommentarer.


Var kan jag köpa dem?

Svar: Jag köpte en från åhlens och en från h&m. Kicks har dom oxå! ↑

Vars har du fått tag på dr. denim jeansen? Jag har letat överallt, kollat på internet, men dom är alltid slut när jag ska köpa dem!
Svar: Som jag skrev i inlägget så köpte jag dom på rut m.fl. Kolla in på bubbleroom nyss och såg att dom finns i lager nu, passa på!

Du måste bli bättre på att svara på dina komentarer! Det är så roligt att få läsa lite svar i inlägg då och då! :)
Svar: Kul att kunna underhålla! Jag ska försöka ta igen, men just nu räcker inte tiden riktigt till till att svara på varje. Men några i något inlägg då och då ska jag försöka hinna med!

image description
Schysst linne! Kan du inte länka sidan där du köpte det?
Svar:
Visst! KAN DEE

Var gör du dina collage?
Svar: Paint, höhö!

VA?! Ska du tatuera dig? Vad kul (blir avundsjuk som satan)! Vad ska du göra och var ska den sitta?
Svar:
Ja det ska jag! Och jag är väldigt exalterad/nervös övder det jag med. Jag kommer inte att berätta här i bloggen vad jag tänker göra nu, utan det får bli när det han länkt och jag kan lägga upp en fin bild på den, som jag även kommer att dra min anledning/anledningar till just varför jag valde den tatuering som jag ska göra. Men jag kan säga att jag har tänkt över den i många år!
Många säger att man ska vänta, att jag kommer att ånga mig. Låt mig ånga mig då, när jag är 30. Förmodligen så kommer jag att ånga att jag kanske gjorde den, men aldrig för vilken mening och vad det betyder för mig!

Nu kan ni med androidmobiler även följa mig på Instagram! @lowano ladda bara ner instagram appen och skapa ett konto.


bloglovin'


Fråga mig aldrig varför


Kvällens planer sprack. Som ni läste i senaste inlägget bestämde jag mig för att göra en cheesecake. Fast det blev en frusen en, med citron och vaniljsmak. Hoppas att den blir god! Cheesecake är nog min favvoefterrätt, om man får till den så att den blir frisk och fräsch! Älskar bär och andra syrliga smaker i efterrätter!

Så det blev ingen joggingrunda för mig. Ännu en gång "halkar man efter". Jag ska inte beskylla något annat än min lathet. Jag har lovat mig själv en sak och jag ska baske mig hålla det! Men latmasken sätter stopp ibland, tråkigt nog...


Morgondagens efterrätt

Ingredienser

1 paket digestivekex, 400 g
1 msk smör
2 msk kanel
1 msk vatten
600 g philadelphiaost
4 dl crème fraiche
7 ägg
1 dl socker
1/2 citron, saft och skal
1 msk vaniljsocker

Gör så här
1.
Sätt ugnen på 150°. Finfördela kexen i matberedare eller stöt dem i mortel. Smält smöret och blanda kexsmulorna med smör, kanel och 1 msk vatten. Klä formen med smulorna.

2.
Kör osten jämn och smidig i matberedaren. Tillsätt crème fraiche och blanda väl. Rör ner äggen ett i taget, låt smeten ta upp varje ägg ordentligt innan du sätter till nästa. Tillsätt till sist citronsaft, rivet citronskal, socker och vaniljsocker.

3. Häll smeten i formen och grädda i 35-50 minuter eller tills fyllningen stelnat.


Onsdag, snart lov!

Idag är jag på bra humör, mår som en solstråle! Har haft kortdag, som vanligt på onsdagar och körlektion direkt efter skolan som gick förbannat bra! Känns riktigt skönt att ha kommit igång med detta. Är förhoppningsvis klar om inte allt för lång tid :)

Ikväll ska jag ut och löpa, känns riktigt härligt!


Love


Något jag ska försöka bli bättre på


Ett dagligt problem flesta tjejer brottas med varje dag. Att man aldrig ska bli nöjd med sig själv, att det alltid finns någonting som är fel. Lite för mycket hull där, någon finne där. Inte nog bra hår eller fel hudfärg. Det kan vara vad som helst som kan få oss tjejer att vända hela världen upp och ned. Känna oss värdelösa, "att ingen vill ha ett äckel om jag".

Jag är ett prakt exemplar på detta beteende, rätt så extremt. Det går inte en dag utan att jag gnäller på hur jag ser ut. Jag står ibland inte ut med att se mig själv i spegel, för att jag tycker att jag är tjock och ful. Okej, nu är bilden ovan på mig. Och då kanske ni tänker: "Men vadå fet?". Ja, jag erkänner att jag har en fin mage. Den är platt, inte jättevältränad, men platt. Jag har inte många gram fett på ryggen/övre delen av mig kropp, jag har små  bröst och tunna axlar. Men, då kommer vi till nederdelen (huuuuuh). Att en normal, slank kropp ska få gå runt med en flodhäst röv! Celuliter, ärr från stretch marks, fett och åter igen fett. Jag står inte ut och det jobbigaste av allt är att även fast jag tränar, äter bra så blir det absolut noll förändring.

Jag är verkligen inte den som "går på diet". Jag äter det jag vill, och om jag vill äta godis så gör jag det! Jag tänker mer på att äta bra och tärna bra. Men funkar det? Nej... Och jag kommer inte att ta till metoder där det ingår att jag måste sluta att äta kolhydrater tex. Det är jävligt viktigt att få i sig kolhydrater, vad ska annars ge oss så mycket energi som pasta och potatis? Många dricker red bull och andra skitdrycker för att hålla "farten" uppe, men man förstör levern och inre organ så in i helvete! 

Och vart vill jag komma med dessa argument då? Jo, Jag vill sända ut till alla där ute som är missnöjda nå jävulsk med att kroppen inte ser ut som man vill att det ska se ut. Acceptera dig själv eller sluta leva, i princip. Jag må inte vara den bästa förebilden när det gäller att tycka om sig själv och sin kropp. Men jag mår bra, jag svälter inte mig själv och jag tränar hälsosamt. Jag vet att "lilla jag" inte kan påverka er jättemycket. Men kanske, för hoppningsvis, ge er en tankeställare om vad som gäller. Det gäller även för mig nu, att ta mina egna kloka ord och coacha mig själv igenom detta och släppa att tankarna om att "jag inte duger" eller "jag är ful/äcklig/tjock".

Detta är verkligen någon jag ska jobba med, och hoppas på ett positivt resultat i framtiden. Även om det kommer att bli det svåraste jag gjort/kommer att göra i hela mitt liv. Jag har aldrig haft det  riktigt "lätt" med mig själv.


Tips


Tips: Har testat båda och dom är riktigt bra! Proffs när nog snäppet bättre, för den är lite fetare + luktar gott. Passar riktigt bra till riktigt slitet och äcklit hår, som mitt! Men det skadar ju aldrig att ta hand om sitt hår lite extra. Vem vill inte ha ett vackert svall lixom?!


Svar på efterfrågad fråga - Varför jag inte svarar på kommerntarer.


Jag får dagligen kommemtarer om att varför jag inte svarar/publicerar mina kommentarer som jag får.
Största orsaken är att jag sällan har tid/ork att sitta och svara på varenda kommentar som sedans ska publiceras. Det är faktiskt lite jobbigt och tar en del tid! Jag har lovat mig själv att försöka att bli lite bättre. Men som ni ser, så har det tagit mig minst 3 veckor att bara få upp detta "därför-att" inlägg.

Sen så får man en hel del "klago" kommentarer. Tex om jag lägger upp en bild på mig själv, så kan jag få kommentarer om att jag är ful och tjock. Lägger jag upp bilder på kläder jag köpt, på mina vänner eller nästan på vad fan som helst så är det alltid någon/några som ska kommentera negativt. Det är ingen positiv push! Så därför publicerar jag inte kommentarer.

Och, hur intressant tycker ni att det är att sitta och läsa i mina kommentarsfält. Tror inte ens att ni gör det! :)


Ikväll har jag...


Ikväll har jag färgar håret, and no more. Köpte mig en billig hårfärg på hm för 69kr. Har inget att vänta mig vid resultatet. Man får det man betalar för! Men skönt att bli av med utväxten. Anledningen till att jag "snålar" är att efter påsklovet ska jag tatuera mig och dra iväg på en roadtripp till happis med mina fina tjejer. Får ej slösa i onödan!


April 2, 2012


Helvete, det är tredje gången jag skriver om detta inlägg. Datorn vill inte samarbeta!

Helgen har i alla fall varit riktigt bra! Fredagkväll drog jag, mamma och pappa till Umeå för att natta hos lillebror. Sen på lördagen blev det shopping. Jag köpte bla Dr. Denim jeans på rut m.fl (även kända som "Carlingsjeansen" här i skell). Det må vara den bästa investeringen jag har gjort på länge, eller den sämsta. Jag vet inte än. Jag har hört att dom har dålig "kvalla", går sönder osv. Men OMG vad sköna! Det är ju det här som kan bli ett problem. Ska dom gå sönder så vill jag ju såklart köpa nya! Det kommer att bli jävla dyrt.
Köpte även en hel del andra saker, mycket krims krams och andra behövliga saker. Men sån skit orkar jag inte visa upp. Alla vet hur basic kläder ser ut, smink och hårprodukter!


RSS 2.0