Say it with music -

Till mitt ♥


Det går inte att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig!


Dag 14: Mitt beroende.


Lördag hela veckan...


Klubba


Fina bilder... Fick en klubba av pappa för att jag var så bra på att övningsköra idag... not... Nu ska jag se halv åtta hos mig,. hihi♥

En bild


Seriös bild? Ne.
Ikväll: mat>övningsköra>soffan. Pallar inte att plugga ikväll, är helt död!
Puss på er.

KLÄDER


Aug. 29, 2011

Halloj! Övar på pianoläxan för fullt, går inte så jättebra. Som vanligt så vill fingrarna spela något helt annat än vad det står på notbladen... Idag har det varit en extremt dryg dag. Hade lektion 9.40 till 10.20 sen hål till 14.35 och slutade halv tre. Förbannat att dom inte kan lyckas med att göra bra scheman!... Mina måndagar kommer att bestå av träning eller liknande, har gått två promenader på hålet. Det är väl det enda positiva med det...



Dag 13: Mitt favorit husdjur.


Såklart en social och gullig hund! På bilden är det våran gamla hund, aila (ejla). Världens raraste och finaste vovve (var)!


This guy is not like other guys. He's honest and sweet, and he would never let me down.

Söndag: dåligt väder, skildes från killen, finns inget att göra och skola imorgon. Relativt pissig dag...
Men helgen i övrigt har varit jättebra. Umgåts med jens, sett på fotboll och träffat en hel del av hans släktingar. Önskar bara att jag kunde få dela säng en natt till med mjukisen. Men jag får hoppas på att denna vecka inte går allt för sakta.
Jag ska väl ta och lägga på soffan och inte göra ett skit. Försök att ha en bra kväll.

Tumblr_lpq9xmu6rw1qmo388o1_400_large


Dag 12: Något som skrämmer mig.

Alla har väl sina rädslor, för insekter och småkryp, spöken och äckliga gubbar som står i mörka hörn på kvällarna när man är ute och går. Jag är jätterädd för en massor av saker. Att vara hemma själv när det är mörkt hatar jag. Jag är så fruktansvärt mörkrädd! Men något som verkligen skrämmer mig är tanken på att jag skulle misslyckas som människa. Alla har vi våra mål i livet, och hur dåligt skulle man må om man gjorde något felsteg/val och hamnar helt utanför sina egna drömmar. Så, att inte lyckas med mig själv är det som skrämmer mig mest...


Aug. 25, 2011


Syns inte så bra att jag färgat håret. Men det är typ chokladfärgat.
Nu ska jag ta på mig promenadskorna och gå ut och gå, i ungefär en timme, sen blir det tvtittande och kvällsfika. Ska gå och lägga mig i bra tid ikväll, ska in till optikern före skolan och göra ett syntest för tillåtelse att övningsköra. yey.
Ni får ha en bra kväll alla!


Lyin’ here with you so close to me, it’s hard to fight these feelings when it feels so hard to breathe. Caught up in this moment, caught up in your smile.


Happy yey...

God morgon!
Vaknade lite för tidigt (igår för sent, haha...) så jag har tid att göra ett litet inlägg, bussen går om 45 min... Eller det här inlägget var helt onödigt att göra för jag har ingenting att skirva. Magen kurrar på så jag ska ta och käka något, sen sitta på fb tills bussen går, typ. Jättekul!...

Ja, fredag imorgon. Tips på roliga saker man kan göra själv en hel helg???...


Dag 11: Såhär ser mitt liv ut om 10 år.

Dum punkt. Omöjlig att veta hur mitt liv kommer att se ut om 10år... Förhoppningsvis har jag barn i alla fall.

Aug. 24, 2011 - 3 BILDER


Såhär har jag sett ut idag, + svarta jeans och svarta skinnconverse. Onödigt med tre likadana bilder kanske... Men det få gå!
Helt okej dag, lite tråkigt att våran sovmorgon kunde ha varit längre, för våran engelsklärare var hemma idag, så det var ju synd! Annars har vi haft en mjukstart på svenskan och lite repetition på gemun, fick nån läxa osv.
Ikväll ska jag övningsköra lite med pappsen och sen bara slappa framför tvn skulle jag tro. Sovmorgon imorgon oxå, och på fredag. Kan ju inte klaga på första skolveckan!


Pleace look and notice me just to relese my pain, just to know your name.


Bild från ikväll.

Startskottet har gått, schemat är i handen och ett nytt år ligger framför mina fötter. Jag hoppas på ett kanonår! De nya 1orna verkar helt ok dessutom...
Ikväll har jag färgat håret brun(are) och tagit en fisketur med pappa, dock inga napp... Nu ska jag hoppa in i duschen för jag fryser till döds, sen fika och sen sova!


Dag 10: Tv program jag gillar.

-Family Guy
-Simpsons
-Two and a half men
-Halv 8 hos mig


Dag 9: Min favorit årstid.

...Sommar...


They say that bad things happen for a reason.


Jag ungefär ett år sen. Litet ljushuvud-.-

God morgon!
Idag ska jag träna och städa, sen kommer jensen hit. Blir nog bara att mysa, nu innan skolan börjar om på tisdag...

Bjuder på en låt som jag brukar sova till, för idag är det en riktig trötterdag!

-


You say I'm a kid, my ego is big... I don't give a shit...


Jag vill oxå utomlands...

Just nu håller jag och mammi på att baka, sen ska jag ta mig en promenad och så blir det middag hemma hos mormor och morfar innan tjejerna kommer hit ikväll. Det låter ju som en plan.
Är så fruktansvärt avundsjuk på alla som är i utlandet eller ska dit nu innan skolan börjar om. Alla jag känner far ju!!...


Dag 8: Mitt turnummer.


Hade nr 7 när jag spelade fotboll i alla tider. Så det känns som ett turnummer!


Godnatt


Alltid lika roligt med mobilbilder, asdålig kvalla...

Jag har haft en riktigt bra kväll men film och några härliga timmar ute med snack om allt och inget. Nu ska jag ta och skalla kudden och invänta morgondagen då jag ska hänga med dessa brudar igen. Godnatt!
Sänder en puss till älsklingskillen oxå♥


I care, you stupid...


Skulle tro att det här var i november. Det var i alla fakk tjejemiddag i Nikolinas stuga. Asmyigt var det med övernattning och hela kittet!

Ikväll blir det en kväll med tjejerna, killen min dricker sig full på mullberget. Men vi ska ha det mysigt ikväll med film, ljus, prat och godis?? Jag kan inte klaga på det heller!♥
Jag förmodar att hela skellefteås unga befolkning (av dom som inte är i turkiet) kör på utgång ikväll för att det är sista helgen innan skolan börjar om. Själv taggar jag en klass/linjefest mycket snart!
Ni får ha en bra kväll...


Dag 7: En bild på något jag älskar att göra.


Look at this... I'm a coward too. You don't need to hide my friend, for I am just like you.

Sova aslänge...
Tvättat
Tränat
Hår/ansiktsinpackning
Duschat

Nu ska jag slappa ca 15 min, sen ska jag blåsa håret, sminka och klä på mig. Sen bär det av till stan för käk ute och sen se lillebrors match mot aik (han spelar ju i fucking löven nu...). Så ska man behöva sitta och vara delad hela matchen då. Aja, jag är ju inte så jätte intresserad av hockey, jag hoppas mest på att det finns fika att köpa, haha!


...Skrillex...

NEW IN


Stickad randig H&M 99:-, Lack Åhléns 69:-

Dag 6: Mitt liv i kort version.

Jag föddes på bb i skellefteå, flyttade till burträsk när lillebror föddes. Jag fick vara väldigt mycket med morfar när jag var jätteliten, mamma och pappa jobbade. På dagis var jag jämt med jennifer och lillebror. I skolan har jag alltid varit ointresserad, har alltid sett skolan som en "lekplatts", På högstadiet ändrades livet helt och jag vart en riktigt äcklig fjortis. Jag fick depprision. Jag skaffa pojkvän och gjorde slut. Jag vart riktigt kär i en jättebra vän, men det sket sig. Jag vart frisk och glad igen och började på gymnasiet och ett nytt liv började ännu en gång. Jag träffade världens bästa person till pojkvän, jag träffade massor av nytt härligt folk och fått några nya vänner. Men jag har kvar samma vänner som jag har haft ända sen dagis och förskolan. Nu ser jag fram emot två resterande år på a-torp, roliga helger, nya människor och jobb?
Ja, det var väl det mesta... 


Aug. 17, 2011


11 månader med dig. Puss & Kram! ♥

Halloj! De senaste dagarna har jag varit med min fina kille och gjort både det ena och det andra. Bla varit på kräftkväll och tvångsbadat i ca 13 gradit vatten. Direkt efter det vart det varmt bad i ca 60 grader!
Efter att han släppt av mig (idag) och vi skiljts åt så hade jag kurs på aha, äntligen ska jag börja övningsköra! Det är ju bara ca ett halvår tills jag fyller 18, så det gäller att ligga på nu!
Ska ta och gå och lägga mig, är så jäkla trött... Imorgon ska jag blogga mycket!
Hade gärna sovit en natt till hos älsklingen, få borra in sig tätt intill min varma och goa kille!


Dag 5: En sak som alltid får mig att le.


HUR JÄVLA FINA VÄNNER JAG HAR!!!


Dag 4: 5 saker som jag älskar

-Vännerna
-Pojkvännen
-Musik
-Parteyy
-Ostkrokar


Dag 3: Parfymen jag använder.


Hemmakväll ikväll, ganska skönt ändå. Dock...

dsc03364 (MMS)

Hemmakväll ikväll, ganska skönt ändå. Dock hatar jag att vara ensam... Tänt lite ljus och ser på hollywood gigolo. Imorgon far jag till gubben<3


Dag 2: Typ av killar jag faller för.

-Egna och speciella
-Vågar vara sig själva
-Djupa, mörka och vackra ögon
-Stark personlighet
-Gärna tatueringar
-Grovt ryggparti (så mycket snyggare med en stark och bred rygg/axlar än magrutor!...)
-Snäll och charmig
-Gillar mig för den jag är

Jag har inga större krav att killen ska hålla på med en speciell sport eller att han ska vara skitmusikalisk. Huvudsaken är att han kan vara avslappnad (och ha fina ögon som man kan titta in i timmar utan att bli less)...


-


No I never gonna let no girl take him from me
Never gonna let no girl steal him form me
Never gonna let the girl keep the close now
I tell’em eh eh don’t too close now




You want to know how to make me smile, take control, own me just for the night. But if I share my secret, you're gonna have to keep it. Nobody else can see this.


Bild på jag och frida när vi var på räkfrossa!

Tjenis penis! Gårkvällen var helt ok. Jag och frida käkade tacos, gick ut på en slöprommenad, åt en massa onyttigt, lyssnade på musik och spelade kort i flera timmar. Jag började dra mig hem där vid 3 tiden.
Nu idag har jag hängt tvätt, bakat bröd och cyklat 3 mil, inte illa pinkat! Ska göra lite core oxå, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Jag är hemma själv, så hoppas att det finns någon av tjejerna som kan komma hit och va med mig :D


I don't need try to control you, look into my eyes and I'll own you.


Nu drar jag till Frida. Ha en bra fredagkväll!


MOVES LIKE JAGGER


Maroon 5 feat. Christina Aguilera. ASSKÖN!


Dag 1: 5 saker som ni inte visste om mig.

-Jag gnisslar tänder.
-Jag sover dåligt och drömmer ofta mardrömmar.
-Jag äter sötsaker nästan varje dag.
-Jag kan inte vara utan plattång.
-Jag är en riktig soffpotatis.


Får se om jag orkar köra igenom alla dagar...

Dag 1: 5 saker som ni inte visste om mig.
Dag 2: Typ av killar jag faller för.
Dag 3: Parfymen jag använder.
Dag 4: 5 saker som jag älskar
Dag 5: En sak som alltid får mig att le.
Dag 6: Mitt liv i kort version.
Dag 7: En bild på något jag älskar att göra.
Dag 8: Mitt turnummer.
Dag 9: Min favorit årstid.
Dag 10: Tv program jag gillar.
Dag 11: Såhär ser mitt liv ut om 10 år.
Dag 12: Något som skrämmer mig.
Dag 13: Mitt favorit husdjur.
Dag 14: Mitt beroende.
Dag 15: Dagens.
Dag 16: Hissar & dissar.
Dag 17: En dålig egenskap jag önskar att jag inte hade.
Dag 18: En bild på mig som är tagen utav någon annan.
Dag 19: Min favoritblomma.
Dag 20: Något jag längtar efter.

I heart U


Tillbaka

Hallå!!!

Nu är det ett rejält tag sen det var lite aktivitet på denna blogg. Men jag har inte kännt suget på några dagar. Det kan ju vara skönt att få vara lite "ledig" från internet och hänga med i verkligheten istället.
Men det jag har gjort är:

-Varit med älsklingskillen några dagar.
-Igår var jag hemma hos frida och käkade middag med brudarna. Riktigt trevlig kväll!
-Idag har jag varit i stan och sett hp del 2 med mammi och mostrarna. Vart lite småköp oxå.

Nu försöker jag bara ta igen mig (läsa en massa bloggar) bara för att hänga med igen. Sen ska jag tvätta bort sminket, ta mig en kaka och en kopp te, sätta mig i soffan och se en bra film. Kan vara ganska skönt att bara vara hemma en kväll oxå.

Helgens planer:

-Suringar hemma hos frida imorgon, vi ska säkert göra något än att bara äta...
-Imorgon är jag hemma själv, om inte lillebror kommit hem. Då blir det nog filmkväll med han, eller så med tjejerna!
-Söndag blir det ännu en kväll med surtrömming/kräftor (tydligen) med Jens och hans vänner. Hoppas att det blir så, och att det kommer att bli trevligt.


På glitter fanns det små påsar somkostade 50 spänn (värdet av 500...). Köpte en sån bara för att se vad som fanns i och för att det var lite kul. Det mesta var bara skit... Får höra med lillkusse om hon vill ha lite krimskrams, har massor som jag inte använder!


Munter...


Kakdax!


PISSVÄDER


Idag är det en dålig dag. Jag är trött, vädret suger, pms, finnar och allmänt ofräsch... Jag ska ta mig en dusch för att piggna till, göra hår- och ansiktbehandling och baka en kaka, för något roligare tror jag inte att jag kan hitta på idag?!?

Cause when I close my eyes I'm somewhere with you.


I hate my life, hold on to me
And if you ever decide to leave
Then I'll go


Nu blir det mys med paulina, johanna och f...

dsc03317 (MMS)

Nu blir det mys med paulina, johanna och frida!


3 FILMER


Har dragit hem tre nya filmer, en gammal och två nya från i år. Det blir nog The Exorcism och kanske en till ikväll när tjejerna kommer. Priest verkar vara mer åt en "killfilm" så jag får se den med Jens någon kväll kanske. Det är ganska mycket si-fi i den!
Fascinerad som jag är i "att vara besatt av djävulen" så innehåller ju både Priest och The exorcism of emily rose det. The last exorcism och The Rite, som jag har sett tidigare, är bra exempel på sånna filmer oxå. Och för er som inte visste så är The exorcism baserad på en verklig händelse. Tjej från tyskland, Anneliese Michel, drabbades vid 16-års åldern och dog 76. Jag vart så inne i det så jag har googlat och läst om henne och liknande händelser hela dagen... Man får ju tro vad man vill, men jag tror stenhårt på att man kan bli drabbad och besatt av djävulen.

Nu ska jag ta mig en dusch, ta ett av mammas nybakta ostfrallor och sen höre jag att det finns gofika hos mormor!


Augusti 3, 2011


Har man gjort illa sig så har man. Skar mig på en trasig glasflaska ute i skogen när vi var i älsklingens stuga. Visst, det var inte alls farligt, lite bortskrapad hud och ett litet sår. Men det är  ju röten nu, och såret är inte lika najs som det var för två dagar sen... Blir det inte bättre får jag nog gå till farbror doktorn och få mig en liten spruta.

Nu ska jag i alla fall till Jonnis ponnis och äta lökkaka av alla rätter?!? Låter ju väldigt gott... Det är säkert inte så som jag föreställer mig att den ska vara (sockerkaka med lök i...)!


Två bilder från helgen.


Två "bra" bilder från helgen. Jonas och Jens på övre. 

Halloj! I helgen har jag, jerran och några av hans kompisar varit i hans stuga och haft det kul. Vi har gjort så jäkla mycket! Käkat mat, badat, fiskat, inte sovigt så mycket mm. dock hade jag ingen kamera med och mobilbilder blir ju sisådär när det är mörkt ute. Alla bilderna blev suddiga... Men man behöver inte alltid fånga allt det roliga på bild!
Idag har jag mycket att stå i, ska ta och sätta igång nu så jag hinner klart någon gång idag...


RSS 2.0