Say it with music -

En liten återblick av 2011

I år gör jag ingen återblick av 2011. Nu ser jag bara fram emot ett nytt 2012.
Detta år har bjudigt på så mycket. Skratt och tårar, bra och dåliga stunder. Jag har vuxit så mycket som männsika detta år så det är inte klokt. 2011 är inget år att glömma, men nu ser jag bara fram emot ett jävligt grymt 2012. Ett år då mycket förändras. Det är våran tur att bli 18 bast. Min tur om ca 50 dagar. Tiden går så fort. Jag var ju nyss en liten osäker 13-åring! men nu är det dags att börja ta ansvar, på riktigt. Även en start då bli kommer in i livet, när krogen står vid ens fötter och ens egna räkningar ska betalas. 18 år har en sådan stor betydelse, men jag känner mig faktiskt mer än redo för det. Planerna för kommande år är många, och ska bli fler. Jag ska görsa det här till det bästa året i hela mitt liv. Jag startar ikväll, med alla jag tycker om omkring mig. Så ska vi skåla in 2012, gasen i botten, ingen återvändo!

Tumblr_lwvf3zrbzb1qcnhcuo1_500_large


VINTERBILDER


Tack snälla Frida som fotat oss idag♥


Följ mig på http://lowanorlund.tumblr.com , där kommer jag att uppdatera mycket mer än här, men självklart kommer jag att blogga på den här bloggen som vanligt!


Snabbis

Snabba inlägg från mobilen, kommer att bli en hel del sånt i framtiden för jag har ju en fin iPhone nu! Nytt linne för dagen, av snälla moster!


17.53

Varit och handlat en massa BRA saker på stan idag med moster. Nya kuddar, ljuslykta, örhängen, ett linne och en halsduk. Ikväll blir det förmodligen lite häng.


Svar på en kommentar.

Såg dig på stan. Satan vilken snygg jacka du hade! Var har du hittat den?!
Tackar! Jag fick den i julklapp, jag valde ut den själv och den är köpt på Nicole i Umeå. Asskön om du frågar mig. Perfekt vinter-skinnjacka!


Nu kan jag få vila ett tag


Jag medger att jag har ett av världens fulaste rum, men nu är det städat så det ser i alla fall bättre ut! Har slängt ut tomtarna och ställt fram lite nya grejer som jag fick i julklapp. Någon dag under lovet ska jag släpa ner lite möbler, som hyllor och bord, och måla om dom. Lite färg kan förnya många saker!
Nu vart jag riktigt sugen på fika, alldeles själv...


NEW IN


//HOOD Carlings 150:-//Jeans Gina 199:-// Har kikat på hooden förut, nu hittade jag den för halva priset. Så varför inte köpa den?

Holy Daisy! Nu har jag inte varit så himla aktiv på några dagar, men jag ser att ni läsare händer med i krokarna ändå. Det är ju kul!
Dessa dagar som jag inte bloggar har jag varit hos Jens, bytt julklappar med han, shoppat på mellandagsrean (äben om det inte vart så mycket just på rean men...), umgåtts med mina vänner och tagit finfina sovmornar! Idag väntas storröjning av mitt rum. Tomtarna ska bort, nya grejer ska upp. Garderoben ska rensas och det ska damsugas och damtorkas. Bästa att jag sätter igång nu då, under de få timmar det är ljust ute!


Följ mig!


Twitter: lowanorlund
instagram: lowano


Detta fick jag i julklapp!

Att fota och lägga upp det jag fick i julklapp känndes inte allt aktuellt. Men jag ska självklart rabbla upp det mästa!

♥ iPhone 4s
♥ Sims 3 husdjur
♥ Fotoramar
♥ Pressentkort
♥ 2800 i cash
♥ Pyjamas
♥ Smink/nagelack
♥ Bodybutter från body shop
♥ Ricinolja
♥ Sänglakan
♥ Myckesträd
♥ Sport top
♥ Hårlotion
♥ Käder
♥ Världens snyggaste skinnjacka
♥ Underställ

Jag tror att jag fick med allt. Gårdagen var så mysig! Idag har vi varit hos farmor och farfar och ikväll väntar en kväll hemma hos familjen Wikström med en massa gott och andra roligheter!
Imorgonbitti tar jag bussen in till stan, vidare till kåge. Äntligen, ska jag få träffa min fina kille, som jag inte sträffat på en vecka! Saknar han så det gör ont! :(

Hoppas att ni att är nöjda med era julklappar och att ni får en riktigt fin kväll!



God jul på er alla!


Jag önskar er alla en riktigt trevlig och god jul!


Uppesittarkväll

Brasan är tänd, godiset är framme, lotterna är sprätade. Om en halvtimme drar vi hem drömvinsten!


December 23, 2011


Haha vad arg jag ser ut att vara! Orkade inte stå och tjaffsa med camen om vilken bild som skulle bli bäst. Det fick bli första tagningen. Idag har jag, för fösta gången i år, stått på skrillerna och åkt utan att ramla en enda gång. Bra va? Bror skulle nödvändigtvis ha med mig på ladan... Jag slippet blåmärken på nyårs i alla fall!
Ikväll blir det uppesittarkväll med elin och abbe! Myyyys♥


Ett år har gått.

2010:


2011:

Ni ser ju själv likheter och olikheter på oss. Jag är nästan inte ens samma person! :O


Vann en skönhetstips-tävling!


Jag var med och tävlade om detta mysiga och juliga kitt på Sofies skönhetsblogg!


December 22, 2011


Haha, kolla min gamla påtburk uppe i hörnet!♥...

God morgon turteduvur!
Nu beger jag och mamma oss till umeå för en dags shopping och för att hämta hem lillebror över jul. Ni får ha en bra dag så bloggar jag när jag kommer hem!


Tack för en trevlig kväll tjejer!♥


Sista skoldagen för i år.


Avslutning av terminen. Vi bjöd på allsång och dans, lärarna på julmust, lussebulle och skumtomtar.
Bild tagen från Jon.
Nu ska jag väl börja röja här hemma. Får ju finfrämmen ikwäll!


December 21, 2011

God morgon!
Idag hade jag bara velat stanna hemma och sova ut, känner mig inte kry tyvärr. Men vad ska jag göra på skolan idag? Fika. Jag tror att jag kan härda ut en bulle! När jag kommer hem ska jag göra i ordning lite tills ikväll. Den traditionella lilla julafron med tjejerna äger ju rum!



ord

Jag har så myckett att säga, men samtidigt tom på ord. Detta är verkligen inget allvarligt, men för mig gick världen just under idag. Jag tror att jag ska göra som strutsen och göma huvudet under sanden (detta gäller bara mig, inte övriga medlemmar i min ensemble). Tack Es2+3(och några 1or) för att ni lyfte kvällen till något bra!


Hur man än vrider och vänder på allt...


...kommer ni alltid att ha störst plats i mitt ♥


Taggataggatagga

julkonsert ikväll, woho!


Länktbyten

Några fina tjejer som har bloggat om mig. Nu bloggar jag om dom:

http://littledolly.blogg.se/ - Linda. 23 år, jättevacker kvinna. Bor tillsammans med man och barn i en liten by utanför Klippan. I hennes blogg hittar du massa bilder, hennes vardag, dotter, massa åsikter och i princip allt du kan läsa om i andras bloggar, fast bättre. ;)
http://milsa.blogg.se/ - En ung fin tjej som bloggar om musiktips, bloggtips, vardag och egopics. 
http://filluxen.blogg.se/ - Söt tjej som bloggar om musik, vardag, tankar och funderingar, och andra bloggar.
http://lilso.blogg.se/ - Bedårande söt tjej. Hon bloggar om vardag, vänner, och hästar.
http://fanniiieee.blogg.se/ - En pigg och glad tjej född -96. På friditen spelar hon fotboll, fotar och umgås med vänne

December 19, 2011


Har slagit in min julklapp till lilla julafton som äger rum på onsdag. Ni som säger att ni är dåliga på att slå in paket, jag slår er med hästlängder!! Efter att jag har skrivit klart det här ska jag sätta igång med att färga min äckliga, gråa utväxt. Skönt!


.


Tankarna går till dig och din familj. Love u♥


Bara några små dagar kvar!


Taggad på de sista dagarna innan jullov, idag och imorgon!


Ny vecka, nya mål...

Måndag: Börjar sent. Rep inför julkonsert imorgon. Skriva klart skolarbeten och skicka in.
Tisdag: Rep inför ikväll. ÖPPET REP 14.00 för alla som vill. Konsert 19.00 (gratis!)
Onsdag: Börjar sent. Avslutning i aulan med bulle. LOV! Lilla julafton med tjejerna.
Torsdag: Ev. till Umeå.
Fredag: Uppestittarkväll.
Lördag: Julafton, weiih!
Söndag: Lilla julafton med farmor och farfar.
Senare veckor fortsätter osvosv...


Lovley. Love u♥


4ever


Länkbyte - LIENE


Underbart söt brutta med hög standars på det musikaliska. Bloggen handlar om musik, sång och spel. Även väldigt kloka ord. Hon är en mycket smart tjej.
Hennes blogg


God kväll!


Idag har det inte blivit så mycket bloggande, men jag ser att ni kikar in ändå. Jag har haft en mysig dag med jens + god mat. En riktig toppen dag! Nu är jag hemma i burträsk och ska snart starta upp med att se Jägarna 2 med mamma och pappa.
Ha en fortsatt bra kväll alla!♥


15 månader

Ända bilden jag hittade, från halloween. Puss på dig jens!

Visar med och utan löshår.

Då:

Nu:

Det är ju en gasnka viss skillnad. Men keratinslingor är nog inget jag kan rekomendera. Det håller sig inte fräscht så länge, det kliar och det är jävligt bökigt både att sätta in och ta ut. Låt håret växa på ett natuligt sätt istället!

Staffan var en stalledräng


Strålande helgonfe.


Fick köra hem. Andra gången i mörker, förtsa i halka och snöfall. Luciaföreställningen gick bra, jag kände mig pigg genom hela programet. Men nu är det skönt att det är över för i år! Nu taggas det upp till julkonserten som äger rum på tisdag, sen jullov!

Nu>soffan>sova
Svarar på kommentarer imorgon, är för trött för det nu...


Nu: luciaföreställning 2


December 16, 2011


Jag har nog aldrig tagit någon sämre bild än denna. Men det är svårt att fota med webbcam, sen ville jag visa upp min söta tee som jag har på mig idag! Får väl ta en bättre senare...

Nu väntar jag bara på att Jens ska bli klar, sen ska vi gå till bussen. Idag väntas en lång dag. Middag och konsert på skolan ikväll!


Christmas in you


Jag, Emeli och Lovisa. Jag ser ut som en mupp!
På skolan idag, från Fannys blogg. Vocal ensemble B chillade i Aulan idag. Vi övade lite på Chrismas in you, som för övrligt gick bra! Det kommer att bli så kul att sjunga den på tisdagens julkonsert!


December 15, 2011


Mysmiddag en torsdag med bätsa pojken! Ikväll blir det nog bara att ligga i soffan, tror jag. Ska även hinna skriva lite på psykologin. Blä...


Tjäna pengar, snabbt och gratis!

Via annonser och på att värva vänner!

Klicka här!


Att känna sin kropp och själ.

Att känna sin kropp och själ tillhör vardagslivet. Många unga människor letar efter bekräftelse och detta förekommer speciellt bland unga kvinnor. Det anser jag bara som mänsligt, att kunna få chansen att hitta sig själv under de tidiga tonåren, och en del av uppväxten. Men när det börjar gå över styr att man kanske börjar gå på en speciell diet, gör om sitt utseende helt bara för "synen" och andra människor tyckes skull är näst intill patetiskt, om jag får uttryckamig så.

Jag läser ofta på olika bloggar, om bloggare, att de går på diet, shoppar skönhetsprodukter, ja u name it! Allt detta bara för "synens" skull och för bloggen skull (detta är bara ett praktexempel). Många uppskattar tipset av produkten, men inte personen som anväder den och inte på det sättet den blir utnyttjad. Ett till exempel på brist av självkänsla/självförtroende är att kopiera en annan persons image, både utseende- och personlighetsmässigt. Bara för att personen som du "ser-upp-till", det kan vara en vän, en äldre dominant eller en produserande kändis, tex går på diet betyder det inte att "SÅ ska JAG oxå se ut". Det är helt opropitionerligt att just DU ska se ut precis som en annan person. Vet ni varför? Ni är helt olika personer. Ni har olika kroppsbyggnader och olika personligheter, från grund och botten. Det är helt omöjligt för DIG att kopiera denna person som du ser upp till så jäkla  mycket.

Njut av livet och och lev det. Vi lever bara en gång! Det är inte meningen att vi ska haka upp oss på saker om diet och "jag-vill-se-ut-som-hon". Livet är förkort för det, och speciellt nu när man lever i tonåren. Då precis allt händer. Man ska bli förberedd på att bli vuxen och växa upp. Tiden behövs till så mycket mer. Och köp den där chokladkakan på ica, eller ät den där burgaren som du är så sugen på just kväll. Vet du varför? för det spelar ingen roll! Det finns inte en jävel som är intresserad om du enbart har käkat sallad och druckigt vitamindrycker i 30 dagar! Inte en jävel...

Var nöjd över din kropp och själ. Att vakna upp, ställa sig i spegeln och säga till dig själv att du är så förbannat snygg och sexig, är så otroligt nyttigt! Det finns inget bättre än att vara stolt för den du är, oavsett vem du är.
Alla är vi olika. Stora som smala. Långt eller kort hår. Stora eller små bröst. Stor eller liten rumpa. Sämre på en sak, men bra på en annan. Gröna eller bruna ögon. Mörk eller ljus hy. Alla är vi likadana på insidan - kött och blod.

Kom ihåg att du är PERFEKT som du är!


10 days to Christmas day.


Från gårdagens luciatåg, instagram.

Jag har väl egentligen inget vettigt att skriva just nu, sitter och äter skumtomtar och skriver på psykologin. Jag får väl skriva ett lite mer spännande inlägg senare!


Jag vill tacka er alla!

Det är helt sjukt vad jag har fått bra respons på klippet jag la ut igår. Love u all!♥ Det är lite svårt att ta in att det finns andra än bara de människor runt om en som faktisk tycker om det jag gör. Nä asså, det är så sjukt kul!
Fick även en länk om att en snubbe hade bloggat om mig. Hur stort är inte det (för mig som har en så pass "liten" blogg)?! Jag är mer än glad! Det är sånt här som får en att hitta drivkraft, nu vill jag mer än gärna lägga ut fler videos!
Här hittar ni inlägget om mig.


Det här bjuder jag fan på!


heheh, hade lite tråkigt! Gillar fel ackord, fel text och mitt actionface!
finns mycket att kritisera...


Ännu fler frågor!

En fråga med tanke på ditt musikintresse...
skulle du kunna tänka dig att söka/har sökt till idol?
Trevlig fråga! Ja, jag har alltid velat fara dig och bara höra vad dom har att säga. Det skulle vara nyttigt och en jätterolig upplevelse! Men seg som jag är hann jag aldrig ta tummen ur röven och dra mig dit. Det var väl sista året har jag för mig? Kritiserande som jag är så har jag aldrig varit tillräckligt bra, så därför har jag aldrig hunnit dra mig dit tidigare år. Hade tänkt söka i våras, men kännde mig inte tillräckligt utveckad, vilket jag egentligen inte gör nu heller...

Hörde att du skulle vara lucia, jag ska också vara det. Har du några tips på hur jag ska stå eller så? Jag har hört att man kan svimma?  Tack för svar!
Ja, jag var det idag, ska även stå somlucia på fredag. Bra tips? Ladda upp med mat och vatten. Svimmningsrisken är stor, jag höll på att tuppa av flera gånger idag, kännde benen skaka osv. Men gå och sätt dig om det blir jobbigt! Alla ska ha den möjligheten. (shit, nu låter det som att jag är världsproffs på att vara lucia. Vilket jag inte är!)

Vad fin du är! Och jättevackra ögon! Tänkte passa på att fråga, har du fyllt i dina ögonbryn eller är dom sådär fylliga? Kram! :)
Tack så mycket! Nej jag målar dom, men en penna från h&m (eget märke). Helt ok! den är ganska stark, så man kan inte måla så mycket eller hårt med den.


Sankta Lucia!


Jag bad våran söta skolsköterska att knäppa någrakort med min kamera, det var ju inte så jättebra... Får be pappa försöka fota lite bättre bilder på fredagkväll!


Godnatt


Sweetie. Fjärde inlägget för idag. Känns både bra och dåligt. Jag borde ha ägnat tiden åt annat. Men jag har hunnit med en hel del ikväll ändå, tex övningskört! Med blött hår säger jag godnatt. Ska upp halv 6 imorgon, bussen avgår från burträsk 06.40, samling för uppsjungning 07.30, frukostpaus och första föreställningen 08.30. Hoppas att det kommer mycket folk!


Svar på en kommentar.

Vilka bloggar följer du dagligen från Skellefteå?/skeåbrud
Rolig fråga! Jag ska vara ärlig med er nu!

1. Paulina Larsson - Bästa vän! Bortsätt från det. Hon börjar bli en riktigt bra bloggare med mycket uppdatering. Hon skriver mycket om  skolan, pojkvännen och det vardagliga med vänner och mycket träning med laget. Väldigt peppande brud, även fast hon har fullt upp med sig själv. Tummer upp för det!
2. Frida Rudin - Bästa Vän! Bortsätt från det. Hon tar uppfriskande och glada bilder. Hon uppdaterar inte allt för ofta. Hon bloggar om allt mellan himmel och jord.
3. Johanna Sandström - Bästa vän! - Bortsätt från det. Hon är extremt vacker brud, både på insidan och utsidan. Hon fotar och bloggar om precis allt. Skönhetstips och musikklipp kan dyka upp lite då och då. Annars mycket det verkliga livet.
4. Lovisa Forsgren - Klasskompis! Jättefin tjej som bloggar om sin vardag - vänner, träning, jobb, skola u name it!
5. Emelie Danielsson - Klasskompis! Extremt vacker och underbar personlig. Hon  bjuder verkligen på sig själv! Hon bloggar om musik, vardag och det allvarliga. Hon tar även jättefina bilder!
6. Daniella Jakto - Don't know, men jättesöt tjej som bloggar ofta, mycket från sin telefon, vilket blir en hel del! Hon bjuder på egopics och är hur skön som helst!
7. Karin Johansson - Kompis (fd) till min boi, verkligen en vacker tjej med både personligheten och utseendet. Hon skriver verkligen bra och även om mycket djupare tankar. Hon verkar vara en riktig kämpe!
8. Stina Åström - Känner inte, går samma linje, ej samma inriktning. Bloggar inte jätteofta, men när hon väl gör så är det ofta om mysiga stunder som hon delat med vänner. Hon verklar vara en tjej som älskar att mysa!
9. Victoria Sandström - Känner inte, Johannas stora syrra. Jag började läsa hennes blogg via fb. Hon skriver om vettiga saker, som om träning och livet. Hon tar fina bilder och är grymt snygg!


December 12, 2011


Randombilder på mina kläder och julgranen. Den är riktigt fin i år, som alla alla andra år. Lyssnar på amanda Fondells vinnarlåt och "städar" upp mina listor på spotify, var ett tag sen jag anväde den (har anvädt jens användare för han har premium). Halv 8 börjar om fem min, ska kanske se det? Annars sitta och klinka på pianot bara för nöjets skull, det var ett tag sen...

Läsarfråga: Hur ligger det till nu? Var det sista året för idol eller har jag hittat på det själv? Tråkigt i sånna fall...


Hey, hey what to say, Intend to stop me this given day. And oh, don't live in fear. Said the neighbor that visits here.


09.00-16.00, luciarep. Ömma fötter, spänd kropp, julstämmor i huvudet, stearin i håret. Det har varit min dag. Nu vankas middag sen ska jag duscha och pimpla vatten. Två föreställningar imorgon, 08.30 och 10.45. Känns riktigt bra att vara lucia. Jag ser fram emot imorgon!


Jul, jul, strålande jul.

Taskig uppdatering... Jag glömmer lätt bort att jag har blogg.se appen på Jens mobil! Annars då? Jag är själv i det lilla huset på markvägen. Jag tror att jag ska ta mig en promenad ute i kylan. Jag känner mig lite rastlös.


December 11, 2011

Sitter i tvsoffan hemma hos Jens. Idag har vi sovit, varit ute och ätit. Rätt så normal dag.


Beställt klänning


Jag vet inte vad ni tycker, kanske för söt? Jag kommer då stormtrivas i den här på nyårs med sotade ögon och någon tuff frisyr!


I like when you are around me.

Nyduschad, käkat lite kvällsmat, hockey, glögg + pepparkakor och världens finaste kille på besök! Roligt att direkt han har ledig tid  kommer han hit, men det är riktigt mysigt! Som det hockeyfan jag är så sitter jag på nedervåningen och läser bloggar, medans resten av folket sitter upp ochs er på, ja, hockey. Hehe...
Ha en bra fortsatt kväll, pöss!


LET IT SNOW


det VRÄKER NER! Nu känns det verkliegn som att julen är här! (fan, varit utan snö till december, helt jävla sjukt...)


Neighbors - Theophilus London


December 8, 2011


Sitter och latar mig i soffan, ska ta och försöka samla energi för att orka plugga till matteprovet imorogn. Jag gruvar mig riktigt mycket... Annars har den här dagen varit riktigt chill. Sovmorgon, kuhi, piano och ensemble sen hem med 1 bussen!


Gnatt

Nu är det dags för lowa att slagga. Har varit rätt så trött hela dagen, och full aktivitet ikväll av plugg är verkligen utmattande (jag är väl inte speciellt van vid att plugga stenhårt...). Så jag ser fram emot en lång natts sömn. Har som vanligt sovmorgon imorgon. ♥


Är så glad, ni är bäst!


Ice crystals, as beautiful as you.


Allt äckligt löshår borta, check. Matte B, check. Nu kan jag slappa resten av kvällen! Hörde rykten om att det finns dumlekakor i skafferiet. Låter lovande?


Detta är vad jag sysslar med ikväll + matte B


Har tagit bort ca halva håret, halva skallen kvar. Men så mycket hår! Kommer inte ihåg att det var så här mycket när jonna satte in det. Varför jag gör det? Det är slitet, jobbigt att sköta och det hade redan börjat lossna!


Bad day

Världens tröttaste person lever och kom till skolan i tid trotts en asjobbig morgon. Kände inte för att få en skolkstämpel idag när jag har kortdag. Den kändes onödigt. Dagar som denna brukar alltid sluta värre än den började. Vilket jag redan kan intyga, jag glömde gemu-grejerna hemma, jag han en redovisning i engelska som inte alls är klar och jag ska sitta med matteboken hela kvällen. Jag väntar bara på ett felsteg så är denna dag fullbordad, perfekt...
Ni läsare får ha en bra dag!

image description
Foto: jens


I have died everyday waiting for you. Darling, don't be afraid I have loved you for a thousand years. I'll love you for a thousand more.


Tunga andetag
Dunkande hjärtan
Jag känner mig tung och varm
nära dig
Det är där, hos dig, jag hör hemma
Ingen annan stans
Förutom i din famn
Där jag kan somna tryggt


7

-Jag är en stressad person, utan hänsyn till andra.
-Jag har agrissionsproblem.
-Jag är årtidsdepremist.
-Jag är tidsoptemist, men orkar aldrig ta tag i saker.
-Jag är inte stark nog.
-Jag gråter varje dag för att jag är under ständig press och stress. Tiden räcker inte till.
-Ändå är jag lycklig, på något sätt.


December 6, 2011

Hallå där på er!

Nu var det ett tag sen det skrevs något i denna blogg, men igår kom Jensen hit. KÄnner inte för att blogga när jag är med honom. Men vi gick i alla fall till kyrkan (låter jättetöntigt...) och såg Skellefteå luciorna sjunga, faktiskt, och dom var riktigt bra! Annars så kilppte jag han och så såg vi tv och jag vart trött tidigt, som vanligt, så jag gick och la mig.

För övrligt så vaknade jag upp för ca 5 minuter sen efter en powernap. Jag har börjat falla in i den dåliga vanan. Då kan jag inte somna i bra tid ikväll och så ska jag upp tidigt imorgon, och så fortsätter cirkusen runt runt. Nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem, så man kan få sig nå käk!


-


God natt


tråkigt,.mfldösm

SENASTE

1. Kompisen du träffade: Frida, Johanna och Nicko

2. Personen du pratade I telefon med: Mama

3. Du fick SMS av: Jonna

4. Du kramade: Bror

 

IDAG

5. Kläder: Jeans och stickat

6. Bättre än igår: Neee....

 

IMORGON

7. Är det: En ny vecka

8. Planer: Hinna ner på stan under hålet

9. Något tråkigt som händer imorgon: Måndag, behöver jag säga mer?

 

FAVORIT

10. Nummer: 7

11. Färg: Svart

12. Årstid: Sommar

13. Saknar du någon?: Ja!

14. Humör för tillfället?: Trött

 

FRÅGOR OCH SVAR

15. Det första du gjorde I morse?: Åt frukost

16. Vad åt du sist?: En lussebulle

17. Vad irriterar du dig på?: Lögner

18. Tror du på distansförållanden?: Har du tålamod så visst!

19. Vem tänker du på just nu?: MIna tjejer

20. Tror du att personen tänker på dig med?: Det tror jag

21. Vart reste du sist?: Umeå

22. Vad gjorde du igår kväll?: Såg film hemma och tog det lugnt

23. Liknar du din mamma eller pappa?: Mer åt "mammahållet"

24. Ler du ofta?: När jag är glad så ler jag!

25. Välj en, kärlek, skönhet eller kreativitet?: kärlek

26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Alltid

27. I vems säng sov du i igår natt?: min egen:(

28. Vilken färg har din tröja?: Grå

 

SORG

29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Nej

30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Har hänt

31. Gråter du när du skadar dig?: Nej

 

GLÄDJE

32. Är du en glad person?: Till och från

33. Vad gör dig glad?: Kärlek, mat och ett gott skratt

34. Önskar du att du var lyckligare?: Jag är lycklig med det jag har just nu

35. Är lycka överskattat?: Absolut inte!

36. Kan musik göra dig glad?: Ja!

 

KÄRLEK

37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Ja

38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Ja!

39. Har du en flick/pojkvän?: Ja

40. Är du nöjd med det?: Klart

41.Hur många procent gillar du hon/han ? 110%

42. Är du kär?: Vädligt kär!

 

HAT

42. Vem hatar du verkligen?: Ingen, kanske inte direkt gillar men...

43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Nej

44. Är du en mobbare?: Nej

45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Ja

46. Har du blivit sviken någon gång?: Ja

 

SKOLAN

47. Gillar du skolan?: Fyfan :S

48. Favoritämne?: Har väl inget direkt favvoämne. Alla är jobbiga på sitt sätt.

49. Värsta ämne : Matte fucking B

50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Nej fyfan!


Gnatt


NEW IN


//FLANELL Rut m.fl 149:- rea//

Har haft en riktigt bra dag i Umeå idag. Lite shopping, vinst för löven och mysig hemma kväll hos lillebror med hela familjen. Men dagens(kvällens) höjdpunkt var att nu när vi ko hem, så faller snön!

Breaking dawn

Igårkväll såg jag och Jens breaking dawn på bio. Visst var det bra, men jag vart lite besviken. Det hände ju absolut inget spännande... Hoppas att sista filmen är bättre!


December 3, 2011

Ligger i Jens säng och ser på tv, han är på träning. Om ett tag kommer mamma och hämtar upp mig, vi ska köpa en ny luciaskjorta. Kan ju bara meddela att jag ska vara lucia i skolans luciakör. Känns helt okej!


Drömmen om en hund.


Usch vad jag ska skaffa hund en vacker dag! En riktigt stor och fin leonberger vill jag ha! Hur fin är inte denna snygging?! Vi hade en gång i tiden en riktigt fin blandrasig tik här hemma. Aila hette hon. Jag saknar verkligen sällskapet av en vovve!


December 1, 2011

Usch, har bloggtorka just nu. Det som flöt på så bra för någon dag sedan!... Nåja, imorgon är det fredag vilket känns förbannat skönt! Vi har halvdag luciarep och på kvällen blir det breaking dawn (hoppas jag) med Jensen. Han är väl inte sådär jättepepp på att se den, men vad fan!


RSS 2.0