Say it with music -

Träning på g.


Har jobbat med svenskan sen jag kom hem. Nu är den klar! Yippi! Nu ska jag träna tills jag blöder ur alla hål, hehe. Sen ta mig egenomalla förbannade kommentarer. Har dragit ut på det alldeles förlänge nu...
C ya!


Tisdag


God morgon!
Inser nu att det har blivit en hel del collage med enbart kläder och smink. Men det är ju en stor del av alla kvinnors vardag, varför inte bjussa lite extra! För att bryta isen lägger jag ut ett på vännerna.

Sitter och knaprar i mig lite husmans + juice i väntan på att bussen ska gå. Idag väntas ännu mer rep + lite vanliga lektioner. Jag hoppas att kunna se er i aulan kl 2 och/eller kl 7 imorgon!


Sommaroutfit nr 2


Collage, av mig.


e.l.f


Funderar fortfarande...


Vårens söta


Ett måste!♥


Äntligen ska jag ta tag i körkortet!...


Sovmorgon>rep>matte>körskolan>hem

Hej på er! Idag är det en ovanligt bra måndag! Sovmorgon, tog en lång dusch. Kom till skolan och repade i en timme inför konserten som äger rum på onsdag. Enda lektionen för idag var matte och jag hade ett rätt så bra flyt, jobbade nästan klart! Sen var det lite musikunderhållning i centralkorridoren. Satt och snackade lite emd frida och paulina innan jag gick in till stan för att skriva in mig på körskolan. Så då var det gjort oxå! Haha, lagomt till min 18-års dag som är nästa vecka. Bra att vara i tid... Köpte även halsbandet ovad idag. Ville egentligen ha det med en massa kors på, men eftersom att Skellefteå är sämst på utbud så fanns dom ej kvar.

Nu väntas plugg!


Sommaroutfit


| linne - kan dee | shorts - runwadreams | halsband - bokbok | pjucks - converse | glajjer - rayban | rygga - ??? |
hittade ryggan via en länk HÄR


Slipper söndagsångesten för en gång skull!


Tre bildern från helgen som varit!

Hallå där! Haft en bra helg? Lagt på lite extra kallorier, som jag har gjort? Skulle tro det!

Fredag: Landade i soffan efter middagen, sen låg jag där tills läggdax.
Lördag: Hängde på in till stan för att fördriva lite tid. Käkade lunch på dallas. Till middag vart det pizza och hockey hos kusinerna, sedan mello i kåge.
Idag: Lunch på viking, har tagit en lång och skön promenad. Ska göra lite work out ikväll, sedan bara ligga i soffan och dega. Precis som en söndag ska vara (läxfri desutom!)

Just nu sitter jag och kolar på lite sommarkläder. Gaah, vill ha sommar nunununu!! Är riktigt less snö, kyla och varma tjocka vinterkläder...


Sämsta kvällen ever.

Fredag kväll och jag gör inte ett piss! Mamma och pappa sjunger karaoke och det låter förjävla dåligt. Jag har ont i magen av för mycket kex och ost och tror att jag ska banne mig gå och lägga mig...

Imorgon blir det att hänga med mamma in på stan och förmodligen välja ut något nice som jag ska få i 18-års present. 18 om cirkus 1 och en halv vecka!❤

Bjuder på en ny och fräsch bild på min äldsta kisse, hela 11 år!


NTC


Tre av de senaste bilderna ifrån min instagram (lowano). Haha, bjuder på den tredje!

ÅååÅh! Jag är så jävla frustrerad just nu... Har i läxa att plocka ut ackord och komp på gehör. Har i princip allt klart, men det saknas något, och jag kan inte höra vad. Åh, jag suger så jävla hårt! Känns nästan pinsamt att komma och spela upp skiten imorgon, buhu :(

Annars då? Tränat i 1½ timme, känns förjävla bra! Säger bara NTC, ni kommer att få både min självkänsla och hälsa att bli bättre♥


Imorgon är det redan fredag. Denna vecka har gått fort!


Tapig bild, tog den i bussen på väg hem idag från skolan. Det är så skönt att det är ljust ute ända till kl 5 när man kommer hem!

Idag har det varit en riktigt bra dag, ja!
♥ Vaknade upp i min älsklings armar
♥ Gick frivilligt på mattestöd (cread till mig!)
♥ Haft bra lektioner, är även riktigt taggad på nästa veckas konsert!
♥ Det är ljust ute när man slutar där vid 4, åh, det är så härligt!

Nu den tid jag har varit hemma så har jag gjort klart lite skolarbeten, ska ta och spela igenom pianoläxan och sedan röra på flärret till Nicki Minaj – Starships - Explicit Version!


20.09

Morgonrutiner, tre lektioner. Faktiskt riktig bra lunch på a-torp idag. Pluggade 2 timmar i väntan på mannen. Gick och köpte balbiljetter halv 5. Hem till Kåge för kyckling och underbar beasås! Ikväll ska jag må gott av att ligga i soffan.

Vart lite av en random dikt...


På kärt återseende!

Det har gått på tok alldeles länge sen jag tränade! Jag som hade kommit in i den rutinen riktigt bra - att träna 5 dagar i veckan. Sen vart jag förkyld i 2 veckor (tack för det), sen den tredje veckan har jag varit allmänt lat. Men nu ska jag ändra på det! Känns riktigt bra, är taggad :)


Drömmer mig bort till varmare tider.


Försöker få mig själv att må bättre genom att kolla egenom gamla sommarbilder. Kanske bara får mig att må sämre, egentligen...

Den senaste tiden har jag inte mått så jättebra. Har haft extrema magsmärtor och ingen vet rintigt vad det är. Pappa tror njursten, men då skulle smärtorna hålla i sig längre. I alla fall - det gör extremt ont i magen och i sidan av ryggen. Det gör så ont att jag gråter och skriker av smärta. Jag som inte ens skulle fälla tårar över att min arm trillade av! Nämen ni fattar... Det gör ONT. Det känns som att magsäcken blir uppstyckad innifrån i/på impuls. Om det inte blir bättre (detta kommer i "attacker") så blir det att söka vård. Jag har varit in på akuten förra våren (tror jag) och fick utskriven medicin för magkatarr, och nu har smärtorna blivit värre - den medicin jag har nu hjälper inte.

Är det någon som är lite mer bekant vid detta/har samma problem får gjärna kommamed  lite tips och knep!


Insta

lowano - följ mig!


Söndagsångest!

Söndagsångesten är igång. Jens har dragit hem, tråkigt men samtidigt bra. Jag har en hel deöl att ta itu med ikväll. Hatar söndagar... Det enda man ägnar tiden åt är att noja sig över kommande vecka och tokpluggar igenom alla läxor man har (som man skulle ha gjort, kanske, en aningens tidigare i veckan). Söndagar är enbart stress stress och åter stress. Ska även ta och sitta någon timme med körkortsboken ikväll. 18 om två veckor. Ska nog börja och ta tag i körkortet nu då!


Fredagkväll i bilder


Lite bilder från igår ikväll.
Middag med Paulina - Entrecote och nudlar med sötsur sås!
Filmkväll med alla tjejerna - The Thing + godis.
Igår mådde jag bra!


Lite kort ifrån mig!


Från instagram (lowano, följ!)

Hej alla glada!
Kan börja men att berätta lite kort om gårkvällen.

Slutade 20 i 4, tog kvart över 4 bussen hem.
Kom hem 10 över 5. Stressade och bytte snabt om till andra kläder.
Halv 6 kom Paulina hit och vi gjorde jävligt god middag tillsammans!
Senare kom De övriga i gänget + klara och vi såg The Thing.
Dom for hem och jag fick gå och lägga mig och sova i rätt så bra tid!

Nu väntas en dusch, jag känner mig som en bajsapa! Sen kommer Jesse hit och så blir det jävligt god middag idag oxå!  Sen ikväll blir det Mello med familjen + chips och dip. Åh, jag mår jävligt bra idag!


Torsdag 16, 2012

Helt slut! Har haft en riktigt lång dag. Steg upp för tidigt och missbrukade en sovmorgon som skulle vara väl behövd! Och inte nog med det har vi, övriga i årskurs 2, haft tema dag - give hugs, not drugs. Jättetråkigt.

Efter skolan stannade jag kvar i stan för två timmars träning på 360 med mamma, riktigt härligt! Och till middag blev det burgare på krysset, great!


Mina favvokillar❤


Duschat, fikat, sett halv 8 och nu är det efterlyst. Hade tänkt göra en inlämningsuppgift ikväll, för att jag inte ska vara hemma imorgon. Men sen planen gick genast upp i rök när jag insåg att uppgiften ligger kvar i skåpet på skolan. Där gör den sig inte klar! Bra jobbat, Lowa...

Från instagram, mitt öga.


Februari 15, 2012


Underbart väder ute. Fotade genom rutan i bussen på vägen hem från skolan.

Idag har jag haft en ritkigt bra dag:
♥ Vaknade upp bredvid Jens
♥ Hade sovmorgon
♥ Hade två lektioner
♥ Varit och kollat på balklänning
♥ Fixat praktik (fan vad skönt att få bort det i tid!)

Nu ska jagfå lite träning utfört. Har inte rört fläsket på två veckor pga förkylning. Men nu är jag helt frisk! Måste få igång min döda kropp innan imorgon, då jag ska följa mamma på 360 och träna! Längtar!


Kan ju visa lite kort och gott hur a-torp var dekorerat till dagen i ära.


Vackerstore

Vacker är ett helt nytt unikt koncept inom hår och skönhet. Hos oss hittar du alltid tusentals olika produkter inom professionell hårvård från alla de stora varumärkerna. Alltid till outletpriser.
Kika in på vackerstore.se!


Alla hjärtans dag.


Behöver lite tips/hjälp


Vad tycker ni att jag ska blogga mer om? Känner att jag har lite "bloggtorka", behöver lite tips!


Jag saknar dig, sommaren.


Sitter och kollar igenom bilder från sommaren. Åh, kan det inte bara bli vår nu? :(


"En liten önskelista"


Detta är väl i princip det jag "önskar" mig när jag fyller år.


God natt

Int allt för tråkig dag egentligen. God middag, lite godis, pluggat matte(fattar mera nu), gjort lite övriga läxor, varit ute i underbart väder, myst med både gosiga husdjur och pojkvän. Sammanfattning - en bra söndag!

Nu väntar sängen, är så förbannat trött!

Miss u already


This is me in a emo-position


Doesn't even look like me.


Helgens bravader↓


Igår vart det tacos hemma hos Emil, därefter godis och melodifestivalen, vi såg även Ice Age 3. Alla var rätt så trötta så det vart inte allt för sent. Somnade direkt när vi kommit hem!

Kan ju även berätta att i fredags så var jag och Jens på bio. Vi såg mission Impossible. Tycker att den inte var så jättebra. Dessutom längre än fan. Hann bli rätt så rastlös!

Nu ikväll ska jag plugga matte inför bajsprovet imorgon. Hoppas att det går bättre än väntat! Men det börjar klarna upp det mesta nu, när det gäller alla dessa andragradsekvationer och grafer mm. Ska även ta och gå ut och gå. Det är ju så förbannat bra väder idag! Bara några minusgrader, inte ett moln på himlen och man har kunnat känna solen värma lite i ansiktet idag (har redan varit ut en gång idag).
På allt detta så åt vi grillat till "middag". Nu saknas dock bara sommaren. Men Usch, idag är jag lycklig!


6 bilder från idag.


lowano @instagram


Min stora feta gula katt!


1 av 3 (av katterna som bor i vårat hus). Försökte fota alla mina söta katter, men damerna i huset blir inte alls lika fina som Zeke blir! Kolla bara på honom! Hur söt? Fotar som vanligt med iPhone 4s och redigerar i instagram. Det blir så fina bilder!


Lördagkväll

Uppdaterar lite snabbt. Myskväll med fina killar - tacos, melodifestivalen och godis. Det gillas!


NEW IN



we♥it

Måsta först och främst tacka för ert stöd och pepptalk. I love u! Ni förstår inte hur glad och man blir när man känner sig nere och får sådan fin feedback ifrån er läsare. Ni gör mina dagar så mycket bättre! ♥

Collaget ovan har en baktanke. En av mina bästa vänner tatuerar sig idag, den jäveln... Jag ska oxå ta och göra det under detta år. Om det blir före sommaren eller efter vet jag inte riktigt ännu. Men hur najs vore det inte om den vart gjord innan sommaren. Så snyggt! Nä, jag har velat tatuera mig sen jag var typ 6-7 år gammal. När mamma kom hem och hade gjort en katt vid byxlinjen, så visste jag att en dag ska även jag smycka ut min kropp! Och folk säger att man kommer att ånga sig. Och ja, låt mig göra det då, när jag är 50 år och ångrar mig bittert. Men nu är nu. Jag lever i nuet. Jag ska fan tatuera mig!


Ingen god morgon

Jag mår skit. Det är bara motgångar just nu. Speciellt den jävla matten, som jag gråter över varje gång! Jag pallar fan inte skolans tempo, jag fattar absolut noll på exakt varje lektion. Oftast pga att jag lägger mina tankar på hur jävla stressigt allt är och så halkar man efter ännu mer. Jag längtar inte ens till sportlovet längre, för det kommer enbast bestå av "ta igen sig i allt man ligger efter i"... Och som grädde på kakan så finns det mer som bekymrar mig just nu. Min magkänsla är inte alls bra. Inom en snar framtid kommer det att hända någon riltigt tråkigt. Det känner jag på mig i hela kroppen. Jag vill kunna stiga upp på morgonen, utvilad av bra sömn och känna mig glad. Glad och utvilad inombords har jag fan inte varit på länge nu... Jag är som en levande zombe.

Klagoblogg nr 1!


Sunset


Skulle fota när solen låg alldeles på horisontlinjen. Men jag är så seg på att fibbla upp mobilen, så jag han inte... Det är som i utlandet, solnedgångarna just nu, det går så himla fort! Ganska coolt att skåda. Och ja, det vart en bild på mig oxå, hehe.
Följ mig på instagram! ♥


Jag hjärta instagram.


Från instagram (lowano)

Helt underbart vad instagram kan framställa för underverk. Jag är ingen höjdarfotograf, men den här bilden vart riktigt trevlig! Fotade genom bussrutan på väg hem.

Slutade kvart över 11 idag (!!!), käkade lunch sen drog jag + classmates ner på stan. Jag delade ut cv och elsa köpte nya snygga kläder! Klockan är nu runt tre. Jag ska slappa, sen ska jag plugga matte patte B. Prov på måndag och jag har en hel del att få grepp om! Matte b, åh, gå och fucka dig själv!


Vill du tjäna lite extra kosing?


En jättebra hemsida om man vill bli lite extra rikare i månaden. Även om du inte bloggar så kan du bli medlem! Du får en massa erbjudande, rabatter och självklart pengar! Registrera dig nu för ett rikare liv! :D
plusikassan.se

Plusikassan.se - Rabatt på allt på Internet


Tisdag 7, 2012


Sketen bild, just innan idrotten!

Tisdag, kom hem för ett tag sen. Väntar på spagetti och köttfärsås och lyssnar på Coldplay – Paradise som ÄNTLIGEN kommit ut på spotify! Ikväll ska jag färga mitt äckliga hår (egentligen skulle jag behöva klippa det oxå...) så att min extremt vackra blonda fjunutväxt raderas, ett tag framöver. Till sommaren, när jag har solen till hjälp, ska jag nog satsa på att ljusa ner mitt hår med lite slingor. Bara för att få det sommarfräscht under de ljusa månaderna!


NEW IN


//linne 68 (99) kr,  H&M// Gick in på H&M efter skolan och köpte detta SVARTA (ser brunt ut på bilderna) stickade linne för enbart 68 spänn (löste in de sista slantarna från ett pressentkort!) Bra kap och bli snyggt till sommaren.


Lite om mig.

Dramaqueen - Jepp, jag är full av drama som det så fint kallas. Jag är extrem, i allt, speciellt när jag blir ledsen eller arg. Jag vänder mig om, slutar prata, skriker, springer iväg (har hänt att jag rusar ut ur huset många gånger och springer bort), och vill ha extremt mycket uppmärksamhet när det kommer till tröstning osv. Riktigt jävla jobbigt, farmför allt för dom som ska stå ut med dettta. En riktig dramaqueen! Och jag får väldigt ofta höra att jag är det. Alltid när det håller på att sätta igång får jag alltid kommentarer som: skippa dramat...
Inte så jättekul, varken att vara så dramatisk eller att få höra det!

Romantiker - Detta tillhör min dramatiska sida. Jag är en liten romantiker. Inte för att jag visar det så jätteofta. Det känns så fjolligt på något sätt... Men jag älskar att piffa/mysa till saker och ting. Jag skriver små kärleksbrev. Jag älskar tända ljus, extremt "känslosam" beröring. Att bara andras tätt intill varandra med läpparna just så pass nuddande. Åååh, fyfan vad mysigt... Även så älskar jag överaskningar. Hehe, en av mina drömmar är att bli bortrövad, inte en blekaste aning om vart jag förs, sen bli överraskad med något mysig som picknick eller middag på någon vackert ställe. Ni ser, jag är en dramatisk romantiker! Men vem skulle inte vilja bli bortrövad på en romantisk picknick, utan att veta om det?!

Spontan, nej tack - Jag har alltid sett mig själv som en spontan människa. Men när jag tänker efter, så är jag det som gärna vill planera upp saker och ting. Tex, jag kan inte spontant fara någonstans. Jag måste få veta det minst en dag i förväg. Annars ballar jag alltid ur för att det blir för stressigt. Men jag tackar inte nej till spontana beslut. Som våran idé om att fara till utlandet. Jag fick veta det på skolan och var på direkt (vad fanns det egentligen att tveka om?). Spontana beslut, inget spontant utförligt. Sådan är jag!

Aggro - Ingen föda, ingen glad Lowa. Mött mig sur någon gång? Beror på lågt blodsocker. Jag är verkligen en humörsperson i högsta grad! Antingen är jag jätteglad, eller jätte ledsen. Finns som inget där emellan. En riktigt bordeline person! Skoja.

◊ 
Duktig i skolan - Jag har aldrig varit ett fan av skolan. När jag var liten och gick i grundskolan var jag riktigt dålig på att göra läxor, vilket jag alltid har varit. Jag får dom aldrig gjorda och om det vore så väl så är det alltid i sista sekund. En grjer som kan förkara detta lita gran (det här med att det är svärt med läxor osv), är att tidigare i höstas så var jag på utredning för läs och skrivsvårigheter - Dyslexi. Och ja, jag har det. I en mildare grad. Och detta har jag gått med hela mitt liv. Förjävligt. Inte konstigt, när jag var mindre, att det inte var roligt att göra läxorna och läsa högt inför klassen när man kände på sig att det var något fel (eftersom att alla andra vart bättre och jag stod bara still, kändes det som). Men detta är ju bara en del av problemet. Det handlar oxå mycket om att jag måste ta mig själv i kragen, vilket jag inte har gjort i dessa 11 år av skolgång.
Ni kanske undrar då, varför jag stavar ändå rätt så hyffsat rätt när jag skriver här på bloggen. Då avslöjar jag att jag sitter och kollar upp var och vartannat ord på google för att det ska vara rättstavat. That's how i'm doing it.


Screaming in the dark, I howl when we're apart. Drag my teeth across your chest to taste your beating heart


Från instagram@lowano

Har varit lite off på att blogga. Men det blir så när det vankas helg! Då har jag alltid annat för mig. Men gör så gott jag kan!

Måndag, check. Har varit en helt okej dag. Förkylningen börjar bli lite bättre. Har i alla fall sluppit huvudverken! Tillbaka till vanor och det väntas plugg ikväll. Great. Jag som är så bra på att plugga... Jag får väl försöka fixa något att mumsa på under tiden. Så att jag kan hålla mig koncentrerad. Jag har prov (hade egentligen i fredags då jag var hemma och sjuk) i småföretagande. Hörde att det inte var det jobbigaste provet, men prov är alltid prov, gäller att ligga i nu.


Myskväll

Hockeyn slut, AIK förlorade med 3-0 :(
Nu inväntas melodifestivalen och bordet är laddat med chips, dip, godis och läsk!

Drickan vart liiiite för nedkyld, nu när det är -30 ute!...


Skellefteå aik

Snabbt nu då. Steg upp 8 i morse för att hänga med föräldrarna till stan, fick nig ett par nya blå jeans. RIKTIGT blå jeans... Sen hämtade vi jesse, for hem och åt hos mormor och morfar och nu är det hockey för fulla slanten!

Bloggar mer senare ikväll efter matchen!


NEW IN


Sämst kvalla, fotade snabbt med mobilen. Tack mammi!


God natt mina sköna bönor!


Jag vet inte vart jag ska ta vägen längre.

Tumblr_lxttb8qeon1qd48spo1_500_large
Se mig igen. Snälla.


Dagens sjukling.

Visst är jag underskön fastän jag är sjuk? Helt otroligt! Känner mig inte i det fräschaste laget. Ska svabba upp kroppen och klä på mig. För det här liknar ju ingenting!


NY DESIGN


Ny design. Jag tror att min blogg aldrig har varit snyggare, någonsin. Är nästan förvånad att jag har kunnat åstakomma detta!


Hemmadag, skönt!


Jag har lite svåt för att komma igång idag. Har inte hoppat ut pyjamasen ännu... Jag mår ändå bättre än vad jag trodde att jag skulle göra. Men jag skulle aldrig ha orkat vara i skolan. Kan inte gå i trappan utan att hålla på att dö av ansträngning. Bra förkylning...


Död_tjej

Jag är helt död. Två pass på 360, för den här otränade kroppen, var ett rent helvete. Men oj så kul det var! Måste typ skaffa kort där och träna med mammi fler gånger!

Men, tråkigt nog så känner jag mig bara sämre när det gäller förkylningen. Visste att det skulle bli så, pga träningen. Men vad fan. Jag är en liten tjurskalle och kör in i det sista! Även om det innebär att jag måste stanna hemma och sova imorgon. Men det är ju inte heller fy skam!


Torsdag

Absolut inte taggad på att gå i skolan till 4 idag. Det känns riktigt jobbigt, nu när jag är så pass tjock i skallen och tät i näsan. Kan inte andas :(
Men, som jag skrev igår, så kan jag inte vara sjuk och stanna hemma idag. Jag ska följa mamma på 360 och träna! Jag har börjat ta det ganska så seriöst med träningen nu. Jag tränar minst 4 gånger i veckan! Och det känns i kroppen (förutom att jag är förkyld nu då). Jag börjar bli piggare, både på kvällarna och mornarna + att jag äter mer. Vilket är bara positivt! Att träna och inte äta är det grymmaste du kan göra mot dig egen kropp. Du förtinar! Aja baja! Tränar man hårt och mycket ska man äta som en häst, då mår kroppen som bäst!
Men nog av mina guru-kunskaper... Nu ska jag dra mot skolan!


Hörde jag ordet party?


Är man sjuk, inbilla dig själv att du är frisk för att orka!


(inte från idag, även om jag känner mig så här ofräsch...)

God kväll bloggisar!
Idag känner Lowa inte sig så jättekry (jises, låter som att jag schizofren nu oxå...). Vaknade upp med feber och svettningar och näsan och halsen går allt mer mot ett tjockare stadie. Vill inte bli sjuk nu! :(
Men som den hårdning jag är så drog jag i väg till skolan i alla fall. Hatar att vara sjuk. Därför kan man ju alltid inbilla sig att man är frisk! Jag ska nämligen på 360 imorgon med mamma och prova på lite sh'bam och bodycombat, tror jag att det var(?). Vill verkligen fara på det! Sen så har jag ganska mycket i skola nu oxå. Jag har verkligen inte råd med att vara sjuk!


God morgon!

Trött som fan försöker jag plugga inför provet i småföretagande som äger rum på fredag. Går absolut inge vidare... Slutar för övrigt 12 idag. Då ska jag hem och sova, för så trött som jag är idag har jag inte varit på väldigt länge!


RSS 2.0