Say it with music -

Äntligen lov!

Så himla härligt med lov! Nu ska jag verkligen njuta och bara ta det lugt denna veckan, se till att den går sakta.
Just nu befinner jag mig på stan och väntar på Jens, han följer med hem idag. Så jag får gå runt här och se om jag hittar något roligt att slösa pengar på.

Sen i övrigt får ni ha en riktigt myspys fredag!








Detta är ett tidsinställt inlägg!


Lowa = ett killnamn?!?!?

Fick 4 nya vänförfrågningar av några utländska brudar för några dagar sen. På visningsbilderna ser det ut som om att dom lika gärna skulle kunna vara ikoner för playboy. Jag kollade senare upp dessa användrade och alla 4 har addat samma vänner, vilket enbart bestod av killar. Jag kikade vad de addade hette och alla, exakt alla hette något med Lowa. Så mitt namn är ett utländskt killnamn!!! :(

Jag känner mig seriöst utsatt, kränkt eller något...

Någon som har något tips på vad jag kan byta namn till?

Dancing in the mooonlight

Hallå på er!

Jag tycker att bloggandet börjar bli så himla överskattat nu hos så många att jag inte orkar med mera. Många har verkligen inget bättre för sig än att bara sitta vid datorn och leta "läsare" (dvs, man kommenterar en annasblogg och gör en liten reklam om sin egen bara för att dom ska klicka upp ens egen blogglänk) på sin fritid. Jag hoppas verkligen att dom flesta växer upp snart, det gjorde jag!

Hade tänkt mig ut på en promenad, men insåg att det är världens surväder ute så jag får överväga det hela medans jag färgar på ögonbryn och fransar. Mamma kom nämligen just inrusande i hallen, genomblöt...

-Jag hoppas på att dessa två sista dagar av den här veckan går fort. Annars tar jag ledigt på fredag.

Jag bjussar på en asgo gamling!

Taggad på ännu en onsdag...

Snart bär det in till skeå, börjar dagen med ett bad på edda, sen börjar det jobbiga.

Det är då onsdag idag, och jag känner mig en aning stressad över helgen och jag har nästan ingen aning om varför. Det kan vara för att jag fick veta igår att det det är nu i helgen som man "firar" halloween...
Jag vill såklart hitta på något kul med alla mina vänner, men på fredag så ska jag på fotbollsavslutning med fd. lagkamrater. Åh, om man visste det här lite tidigare, jag trodde att halloween skulle vara nästa helg...

Men i alla fall, jag har bara kvar 3 dagag kvar innan lovet, sen kan jag göra vad fan jag vill i en hel vecka!


Bjussar på en härlig bild då jag blir "påsatt" av Danne bakifrån. Någon som har gjort den här leken förut?

"I choose my own destiny"


Luktar underbart milt av vanilj, denna är favoritlukten, dock håller den inte i sig så länge... Går att köpa på Kicks för 99:-

Luktar inte alls lika tufft som flaskans utseende. Det luktar ganska starkt och sött. Efter några timmar är den som bäst, när den inte luktar så mycket. Kanske inte en hitt för er som får lätt ont i huvet av starka lukter.
Den här köpte jag på taxfree i Turkiet för ca 200 :-

Luktar inte alls lika gott som andra Christina Aguilera parfymer. Den här är något kraftigare. Luktar igentligen inget speciellt, men jag gillar den ändå. Ca 2-300:-

Luktar fräscht och funkar alltid! 275:-

Luktar väldigt milt och gott. Dock håller inte lukten i sig så länge... 295:-

Luktar väldigt starkt, mycket och länge. 459:-

Även den här från Jennifer Lopez och den luktar verkligen natt, på minner väldigt mycket av utlandet. Men det kan bero på att jag köpte en när jag skulle till Turkland för andra gången. 349:-

Luktar skarpt, men sjukt gott! 469:-

Luktar superfräscht! Defenitivt en av mina två absoluta favoriter! ca 600:-



More excited person does not exist

Det ska bli så jäkla kul ikväll! Man får klä sig i kläder man vanligtvis inte vill visa upp sig i och bara ha kul (med eller utan alkohol).


Jag har igentligen ingenting att skriva, bara att jag är så jäkla taggad! Ska snart slänga mig i i duschen, raka benen och klä på mig mina ursnygga kläder ;)
Sen kommer Olivia hit och jag längtar ihjäl mig att få se hennes utklädnad!

Ni får ha en astrevlig fredagskväll + natt!


Lägger upp ännu en gammal bild på mig själv, då jag var brun/röd hårig och 15 år.

Some people are really full of shit

Att jag bloggar om tex musik som jag tycker om är en självklarhet, det skulle vilken bloggare som helst tycka om sig själv. Och det är verkligen okej att komma med kommentarer och säga att man tex inte gillar det själv, men det är fullt onödigt att packa på en massa skit om att just mina egna åsikter skulle vara fel. Inga egna tankar är fel! Fattar inte hur en del människor tänker, försöker kanske leva någon annans liv?


Jag har verkligen fullt upp ikväll. Jag håller på att fundera på vad fan jag ska klä ut mig till imorgon, det är inte lätt ska jag säga er... Sen försöker jag smida övriga planer inför helgen. Tönkte fara in till stan på lördag, va med Jens och hans vänner. Bara en hake, att få päronen att falla för den idén.


Ännu en gammal bild. Här var jag 15 bast.

Today I look like everyone else

Mittbena, liten "lock" i sidoluggen, svarta jeans, brun söt liten kofta med volang, boots.

Nu ska jag slänga ner läxorna i väskan, ta på mig jackan och gå ut och ställa mig och vänta på bussen. Idag väntar en låååååång dag. Tur att det snart är fredag igen!
Jo, imorgon är det Es fest oxå, det kommer att bli riktigt roligt!


Ha en bra dag, puss ♥


Lägger upp en misslyckad bild, men nog vart den här oxå rätt cool!


Lägger oxå upp nya favoritlåten!

Discomfort of being unable to sleep is really disturbing

I'm in the corner watching you kiss her...
Sate vad jag är trött! Jag har inte sovit mycket inatt... Jag hade en sån otrolig mensverk att jag nästan inte visste vad jag skulle ta mig till. Med andra ord så har jag legat och gråtit hela natten och inga verktabbletter fanns det att ta heller... Jag får sova på bussen in till skolan, det är ju ändå 45 min.

Efter skolan ska jag på umo och sen ska Jens följa med mig hem. Det kommer att bli himla bra, även om jag var med han senats i lördags så saknar jag honom jävligt mycket!


Slänger upp en bild som är tagen för mer än ett år sen (på den tiden då jag jämt fotade mig själv...). Jag tycker att den är ganska cool (och då är detta orginalfotot).

Kings of Leon: Come Around Sundown

Världens bästa King of Leon har verkligen lyckats med sitt nysate album. I Love It!

Ni måste verkligen kolla in det och lyssna på alla låtar, för var enda en är som ett mästerverk!



1. The End
2. Radioavtive
3. Pyro
4. Mary
5. The face
6. The immortals
7. BackDown South
8. Beach Side
9. No Money
10. Pony Up
11. Birthday
12. Mi Amigo
13. Pickup Truck


It's a hard days night

Haha insåg nu att bilden jag skickade in i morse var förbannat dålig och man ser ingenting... Det är inte alls så mycket snö ute som det ser ut att vara!


Ikväll kommer det nog bli en riktigt tråkig kväll. Jag ska snar fara ner på salongen och köpa smink, men sen ska jag inte göra nånting... Jonna ringde och fråga om jag skulle med på spinning, men jag är helt black (tomma fickor)!


Längtar hemst mycket till imorgon. Fredag - Vi har engelska, gemu och körsång sen väntar resten av den dagen en mysig kväll med Jens. 
 

Kan även visa upp finfina bilder på den legendariska kakan (kakorna) som jag, Olivia och Emma bakade för någon vecka sen.

Allt detta bara för att vi är musikare ;)

Sitter i bussen påväg till skolan och snön...

foto0377 (MMS)

Sitter i bussen påväg till skolan och snön bara öser ner...


As daylight dies

Nu väntar ett träningspass med Jonna - Vi ska ut och springa! Jag tror att sist jag var ut och sprang var innan jag slutade med fotbollen, och det är ett ganska bra tag sen nu, så det behövs!
Ska gå och byta om så fort jag har skrivit klart det här inlägget.

Jag har även fortfarande träningsverk från indiansmyget som vi hade på idrotten i måndags, så jag får se hur lång tid det tar innan man kan skringa som en normal männish.


Jonna, det kommer nog bli helt tvärtom än på bilden innan vi har sprungit klart!
bilden är från 08 :)


Som vanligt väntar man på bättre tider.

Jag tror inte att jag är den enda i hela sverige som är skolless? Jag har en sjukångest varje dag jag vaknar. Jag kanske glider in i stress/depression och dör?


Sitter här medidrottskläderna på, ska gymma (tror jag?) direkt jag kommer till skolan.
Imåndags hade vi indiansmyg och jag har en sån träningsverk i hela kroppen. Det var verkligen jobbigare än vad man trodde att det skulle vara!

Nä, nu ska jag hitta några kläder som jag kan ta på mig efter idrotten.
Puss på er!


Lägger upp världen härligaste bild på världens bästaste bästa vän!

En fråga - ett svar

Darling  

Ville bara säga att ja gillar ditt hår sjukt mycket. Tjockt och läckert. Hur sköter du om det, några tips??



Svar: Tack så mycket! Jag sköter inte alls om mitt hår, inte speciellt mycket i alla fall. Men det jag gör är att jag inte tvättar det varje dag, ibland innan jag dushar kletar jag in olivolja som får sitta i ett tag och nu har jag tänkt börja att klippa det oftare. Men jag använder nästan alltid plattång, så mitt hår är alltid torrt och frasigt! 
Fina tips är att ge håret mycket näring, tex hårinpackning och drick mycket vatten!

Is the grass greener on the other side?

Känner mig skyldig ett regälare inlägg.


Håret blev i alla fall asbra. Jonna är den bästa, så är det bara! Det vart lite kortare, en liten lugg, lite uppklippt och mycket mycket fräschare! 
Det hela började idag på Historielektionen. Jag satt som vanligt och pillade med håret, som var jätte nött och äckligt. Så slog tanken mig att jag spontant skulle fråga Jonna om hon kunde klippa mig, och det gick ju bra. Så, så fort kan det gå att bestämma sig om saker här i livet. 

Nu sitter jag och lyssnar på missguided ghosts, dricker te och väntar på att tiden ska gå fortare så jag får gå och sova! 



God natt alla mysiga människor där ute!   


Snaggat är för coolt folk

Just nu sitter jag hos Jonna och får håret fräscht.


Nothing more to say.


It's real music you have over there

 Duscha, städa mitt fuckade rum.

 Fixa mosters hår.

 Göra mig klar, käka middag och ta bussen in till stan.

 Träffa Jens och gå och lyssna på livemusik.



Vad ska ni göra idag/ikväll?


TAKE THAT ÄR TILLBAKA



Lyssna på The Flood » (Ny het singel!)

Se en teaser från videon till The Flood »

Lyssna på Take That på Spotify »


TAKE ME TO A SPA

Köptes i onsdags:

Köptes idag:
Fick det här hemskickat...:
Jag blir lite besviken på h&m. Jag beställde skjortorna någon gång i sommras och fick dom nu?! Jag tror inte jag behöver uttrycka mig så mycket, för ni kan nog förstå  mina känslor.

Ikväll blir det bastu och spa -kväll med Jonna och Alice. Det ska bli riktigt skönt!
Ni får ha en fortsatt trevlig fredag!


She's already there she's finally home



Vårat fina bakverk kunde nog inte bli mycket finare än vad det blev i slutendan. Jag tror att jag måste slänga in lite bilder på det senare under veckan. Kanske det blir på torsdag, då det är upp till bevis, om kakan blev god. När den kommer att trilla ner i allas magar.


Sitter just nu och har gjort en ler-mask och lyssnar på Salem - It's ture, riktigt mysig låt som jag aldrig lagt märke till förr!
Ska även gå och lägga mig snart. I morse när jag vaknade var det så varmt och skönt att ligga kvar i sängen, så om jag lägger mig tidigt får jag njuta av det ännu mer! ;)

I wanna scream your name, out to the sky, let it shine with the stars

Jag hatar mig själv så jävla mycket just nu (+alla andra gånger detta händer, vilket är varje månad!)
Jag fick studiebidraget för inte allt så länge sen och allt är redan slut! Det fula är att jag inte köpt nånting och jag har ingen aning om var pengarna har tagit vägen. Det jobbiga kommer såklart att bli att jag har en massa behov just nu, t e x så håller sminket på att bli slut, jag behöver några nya toppar/tröjor och det skulle inte sitta helt fel med en ny halsduk heller. Livet är verkligen surt ibalnd... Men pengar är inte allt!

Denna kväll har jag pluggat lite inför ett matteprov som jag har imorgon och så har jag handlat jätteroliga glasyrtuber i olika färger. Jag, Olivia och Emma ska baka imorgon. Vi bestämmde (eller jag och Olivia i alla fall) att vi ska göra jättesnygga kakor! Hoppas bara att vi lyckas...



 


I'm stuck in time, must brush off the problems from my shoulder

Hahaha, ojoj vilken cirkus. Pga att jag sov så pass länge förra natten kunde jag inte somna igårkväll, vilket led till att jag har nu försovigt mig. Bussen går om ca 7min...


Och då kanske ni börjar tänka - jaha, varför skyndar hon sig inte så att hon hinner med nästa buss?
Därför att det inte går bussar sådär jätteofta här ute på glesbygden, nästa buss går kvart i 9.
Och att gå och lägga sig igen skulle aldrig funka, för då skulle jag väl försova mig igen...
That's life!



Lägger upp en fin bild på mig och några av mina fina vänner. Tagen för kanske två eller tre helger sen!
Denna kväll satt nästan alla och byggde "pussel", alltså små jobbiga träbitar som på något vis skulle bli nånting.

For a fortune, she'd quit but it's hard to admit

Roligt roligt, direkt man är "aktiv" stiger statestiken sig hög som världens högsta berg.


Innan jag packar ihop datorn och går och och lägger mig ska jag bjuda på två låtar jag har degat hela kvällen. Lite småsköna sådär! 




God natt!

Away from the sun, again

God morgon!


Är det möjligt att sova mer än 12 timmar? Jag gick och la mig vid 11, somna direkt (var jätte trött) och vaknade för 20 min sen. Det är lite halvmysko...


Denna dag kommer att bestå av skolarbete. Jag har matteprov på tisdag och en historieredovisning på g.


RSS 2.0