Say it with music -

You make me smile

Me taking some ego pics and Johanna is going crazy in behind. Taken before the btk party!

Jag kanske skulle börja blogga på engelska? Nääää. Min engelska suger. Kan inte stava och dessvärre är det när jag ska prata engelska. Oj oj, mina betyg i engelska var inte bra haha....

Jag har haft några trevliga dagar i kåge. Dock har jensan varit hemma typ 40% av tiden för han har jobbat så jag for hem idag. + att ikväll blir det bastuhäng med brudarna. Vill ju inte missa någont sådan ju! Förmodligen kommer det att bli en massa snack om fredagens fest som jag varken har köpt biljett till eller är så speciellt sugen att fara på. Har festat 6 helger i rad, nu vill jag ha det lite lugnt ett tag framöver. Man behöver inte dricka alkohol för att ha kul ;) Nämen, seriöst jag är verkligen inte taggad. Haha det roliga är att det jag som har tjajat om den här jävla festen i flera månader nu och taggat upp alla och sen ska jag inte gå själv. Haha ironiskt! Men det kommer fler fester! Sen är jag inte så förtjust i att klä ut mig. Vill  gärna komma som mig själv.

Men i alla fulla fall... Halv 8 är det shopping av frukt och sedan bastu kl 9 då lisa slutar jobba. Åh, det kommer att bli så mysigt! Fram tills dess ska jag fortsätta att nöta körkortsteori och träna!

Rihanna släpper sitt sjunde studioalbum – Firar med Stockholmsbesök

"7 album på 7 år – Det är Rihannas imponerande facit. Den 19:e november släpps hennes sjunde fullängdare ”Unapologetic”. I samband med releasen ger sig den barbadiske superstjärnan ut på en världsturné där hon kommer att besöka sju städer på sju dagar. Stockholm kommer då vara en av dessa sju städer som äras med ett besök. "
 
Turnéschema:
November 14, 2012 Mexiko City, Mexiko
November 15, 2012 Toronto, Kanada
November 16, 2012 Stockholm, Sverige
November 17, 2012 Paris, Frankrike
November 18, 2012 Berlin, Tyskland
November 19, 2012 London, England
November 20, 2012 New York City, USA
 
Source

Lana Del Rey kommer till Sverige

"Många är de som väntat sedan debuten ”Born To Die” släpptes i början av 2012. Nu drygt ett år, 2,5 miljoner sålda album och 4,5 miljoner sålda singlar senare är det alltså dags. Den 8:e april kliver Lana Del Rey upp på Annexets scen i Stockholm. Biljetterna släpps den 5:e november."
 
Source

Idag är det en "sakna-turkiet" dag.

Idag är det en sån dag så jag hade velat vara nere i Alanya med brudarna. Legat på stranden hela dagen, man är solbränd och har smörjt in sig litervis med "efter sol". Käkar middag och sitta och klaga på att det är för varmt och man sitta och vevar allt vad man har med armarna för att få lite svalkande vindar i ansiktet. Tar sig ett glas vin, pratar, skrattar, klagar och väntar på att klockan ska slå "utgång". Jag saknar alla roliga kvällar, alla mornar då man vaknar upp mer bakis än dagen före och man vill bara gå och dö. Jag saknar att ligga och guppa runt på luftmadrassen och bada i det varma havet. Jag saknar hur jäkla bekväma vi var med varandra, hur roligt vi hade. Jag saknar att driva/käfta med "german guy" och jag saknar att åka taxi full och fort som fan. Jag saknar seriöst allt med turkiet resan. Jag kan inte klaga på en enda sekund och jag vill verkligen att jag kommer att få uppleva en resa till med tjejerna. 

Men man kan inte leva i dagdrömmarnas värld hela dagarna... Så vad har jag haft för mig idag? Jo jag har varit ensam hela jävla dagen i kåge. Jag har tränat i 1,5 timme, städat jens rum och gått omkring som en psykiskt skadad person. Hatar att ha lite att göra! Men konstigt när vädret har sugit balle... Hatar slask och regn/snöfall. Fyfan. Men nu ska jag sluta vara arg och återgå till mina dagdrömmar om turkiet! Livet är för underbart ibland....

Imorgon kommer att vara en bra dag

Har tänt ljus och har en mysig stund innan jag ska sova. Lägger mig tidigt för att stiga upp i tid och hinna träna innan jag tar bussen till Kåge. Imorgon kommer Jens hem. Det har bara gått en vecka men det har känts som en hel jävla månad. Det kommer att kännas underbart att få se hans glada ansikte, borra in sig i hans varma famn och inte känna mig ensam längre.


Bilder från fredagens 18-års firande!


NEW

Den här fina fick jag av mamma igår. Tack bästa du!♥

NEW IN

 
| Bubbleroom 299:- |
 
Jag är meganöjd över den här! Den är hur mysig som helst och jävligt fin med alla kors på!
 
På tal om kläder så har jag lagt upp lite nya annonser på tradera. Kolla om ni hittar något intressant här!
 

Hämtat ut mer paket!


Vad tycker ni???

Nu har jag bytt bilder i headern för jag blev så less. Men sen blev jag lite osäker... Vill ha något nytt och lite mer färg, men det här kanske blev för mycket? Vad tycker ni?

24 Oktober, 2012

Två bilder till från turnén. Tog bilderna från Fannys blogg.
 
Än så länge ikväll har jag inte gjort mycket. Legat och rullat tummarna i soffan typ... Följde t o m mammi och pappi och handlade mat för att jag hade inget bättre för mig. Ska typ städa mitt rum och göra det lite mer hemtrevligt. Just nu ser det förjävligt ut. Sen fick jag paket från nelly.com men tröjan jag beställde där ifrån var jätteful. Den satt riktigt dåligt och var inte alls lika skön som den såg ut att vara. Jag blev riktigt besviken faktisk:( Imorgon ska jag skicka tillbaka det och även hämta ut paket från bubbleroom. Hoppas att det blir bättre! Åh, ser verkligen fram emot att få vara ledig morgon! Ska sova ut, ta några promenader och bara må. Men farmförallt plugga. Tror att jag ska göra bort det så fort som möjligt så jag får hela nästa vecka ledigt! :)

NEWS

"Noel Gallagher visste uppenbarligen vad han talade om när han i ett tidigt skede beskrev den nu Sverigeaktuella Jake Bugg som ”The Future of Music”. Den 19 årige Nottingham-sonen som även hyllats av bland annat Chris Martin, Elton John, Lily Allen och Damon Albarn ligger nu #1 i England med sitt självbetitlade debutalbum. Låtar som "Lightening Bolt" och "Trouble Town" har satt en hel musikvärld i spinn och bidragit till att den unge singer-songwritern nu jämförs med storheter som Bob Dylan och Simon & Garfunkel"
 
 
Source

Turnén över, nu lov!

Nu har jag snott ihop lite bilder från instagram av diverse personer. En liten summering på de dagar som gått! Förra veckan var slitsam med rep och grejer och det har varit tufft att riva och bygga scen om vart annat men vi haft det så jäkla kul! Hade lugnt kunnat köra ända till fredag. Men lov är fan inte heller helt fel! Ni som nu har fått vara och lyssna på oss (eller ska lyssna imorgon och på fredag på våra klasskamrater) så tycker jag verkligen att ni ska överväga att gå musik. Man behöver inte kunna nånting, bara gilla musik och ha viljan att lära sig. Sen behöver man inte bli musiker efter gymnasiet, för musiklinjen är studeförberedande (vilket innebär att man kan plugga vidare till vad som helst efter gymnasiet) Musik är en grymt bra och framförallt sjukt kul linje att gå!

-


Grattis till två

Mysig bild på mysiga tjejer från helgen!
På tal om mysiga tjejer, så fyller två av mina vänner 18 år idag!
Grattis till både Johanna och Olivia!♥

Love don't live here

Idag fortsatte turnén i Lövånger och slutatde i Burträsk. Imorgon har vi sista spelningen! När vi var klara och jag hade kommit hem bakade jag lite chokladbollar som jag tänkte bjussa på imorgon till mina duktiga klasskamrater! Vi har slitit ganska hårt förra veckan för att få ihop den här turnén och alla har varit så duktiga! Tycker att vi förtjänar en liten belöning för det:) (vi har en fikagrupp vi musikare, och på alla tillställningar turas vi om att baka. Jag är alltid den som aldrig bakar, bara äter, så tänkte vara lite generös för en gångs skull!)

'Cause love only comes once in a while and knocks on your door and throws you a smile. Takes every breath and leaves every scar, speaks through your soul and sings to yous heart


incoming

Klickade hem dom här i lördags. En helv vanlig svart stickad som var fan perfekt. Har letat länge efter en vanlig basictröja. Och lurvig tröja som var sjukt snygg. Älskar de guldiga korsen på framsidan!

4 bilder från lördagen

Jag tror att jag alltid kommer att tycka att vanliga hederliga Burträskfester kommer är bäst. Att vara i stan och gå ut på krogen har sin charm, men hemmafester klår de flesta fester. Det är så trevligt att umgås med folk från samhället och bara vara vi, underbart!
 
Idag drog i igång med våran turné och vi spelade på Bureåskolan. Imorgon ska vi till Lövånger och Btk, bubbelt upp! Det blir en hel del flängande, med att sätta upp scen och riva den om vart annat och åka iväg till nya ställen. Men samtidigt är det det som är så jäkla kul oxå!

Nu väntar middag, är utsvulten!

Min fredag

 
Igår blev jag inringd till jobb så direkt jag kom hem från skolan var det bara att slänga på sig arbetskläderna och fara till coop. Det var en rätt så lugn kväll men när jag kom hem var jag tröttare än själva fan så det blev läggdax vid 11. Så det var min fredag det! Planen var egentligen bio och mys med mamma, pappa och jens. Jag hatar att säga nej till jobb för om jag gör det kommer jag aldrig att få jobba, men jag hatar även att göra andra besvikna. Så jag var ganska ledsen igår oxå...
 
Ikväll blir det fest och jag är sjukt taggad. Dock ska jag ta det lugnt för att det blir 5e helgen i rad, sen ska jag till jens imorgon på dagen. Vill orka stiga upp och framför allt orka umgås med honom. Han far till spanien på måndag och är borta en vecka. Hur fan ska det gå:( Kommer att vara sjukt orolig hela veckan, haha... Kommer att hålla extra hårt om mobilen så jag inte missar om han smsar eller ringer♥
 
Men nu ska jag ta och röra på döfläsket och gå ut och gå! Vi hörs lite senare.

Här händer inte mycket...

Jag har dålig Blogglust nu. Har egentligen inget viktigt och jobbigt igång nu förutom turnén nästa vecka, men det kanske är det som är problemet. Det är så jäkla skönt att inte ha några läxor på kvällarna! Varför kan det inte var såhär jämt?

Imorgon är det fredag och det ska bli så jäkla skönt med helg! Startar upp med bio med lilla familjen, det kommer att bli kanon!


#autum#frost#sunrise#cold#dead

Två bilder från Foto A lektionen igår.
 
Bedrövlig bloggare jag har varit senaste dagrna, men att ni fortfarande klickar in är ju fantastiskt! I helgen har jag i princip bara vilat upp mig från några veckor av en massa plugg. I veckan väntas inga tyngre skoluppgifter. Vi repar inför turné veckan som är nästa vecka. Sen på onsdag börjar lovet. Gaah så skönt det ska bli med 1½ veckas lov!
 
Nu väntas hollywood fruar, men först en dusch!
 

Fredagkväll i all enkelhet


-


10 Oktober, 2012

Ful bild jag fotade på en Foto A lektion.
 
Hej på er!
Jag har haft en skitjobbig dag, har gått runt med huvudverkt, varigt lite småsur och allmänt less. Men det blev bra direkt jag kom hem igenom dörren. Inga onödiga ljud runt om kring och riktigt mat (fast idag var det rätt så god mat på skolan). Att bara få känna lugnet när man kommer hem är helt underbart! Nu har jag tagit mig igenom både piano och sångläxorna till imorgon så nu kan jag göra något annat ett tag innan det är dags att dra igenom det igen (bästa sättet att lära sig!) Tror att jag ska ut och springa/gå, intervaller kanske, och göra lite styrketräning. Mest rygg, för jag har haft så jävulsk ont i ryggen senaste dagarna:((((

-


NEW IN

Köpte den här i lördags när jag var i Umeå. Det blev bara en snabb sväng på stan men han plocka på mig en av världens skönaste skjortor. Flannel skjortor är så snygg och jävligt skönt. Man ser ut som en liten skogsmulle. Kanske passar mig ganska bra då jag bor i Burträsk! Dock hade jag velat ha den gröna, men det var helt slut:((( Fanns bara den här och en blå, men den ville jag inte ha. Ville ha en lite mer orginell.

Foto A

 
En random bild som frida har fotat och som jag har redigerat. Nu är jag jälvigt dålig på ps och det här är bara min andra bild jag gör, men det är fan fantastiskt hur bra en bild kan bli och alla små skavanker man kan ta bort. Nu när jag har lärt mig det här och med lite övning kan t o m jag bli snygg på bild!:)))

Måndagkväll

Sitter med plugget som vanligt. Är så sjukt less just nu... Tur att älskligen kommer snart hit och sover hos mig inatt.
Han är för underbar ibland som åker 6 mil enbart för att sova med mig. Det är kärlek♥
 

Jag från A-Ö

Aggresiv Blyg Cool Dramatisk Egen Fjollig Generös Högljud Ivrig Jordnära Kärleksfull Lat Mysig Nojig Ovanlig Pajas Q? Rolig Svår Tankespridd Uttråkad Värmande W? X? Yrväder Z? Ångestfylld Äventyrlig Överkänslig
 

Vad vore jag utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag
 

Beautydeal

 
Beautydeal erbjuder nu 80% rabatt inklusive frakt på deras produkter. Ögoncerum för endast 199kr. 
Klicka in HÄR för att ta del av fler erjudanden!

Bilder från fredagens förfest

 (utklädnad tema: H)

Kanelbullens dag

Kanelbullens dag och både i skolan och här hemma har det käkats bullar! Har även skickat in samhällsen så imorgon kan jag ta sovmorgon! Men ska ändå in hyfsat tidigt till skolan, tänkte plugga och det är ganska skönt att göra det på skolan:)) Sen startar vi helgen med klassfest, eller rättare sagt linjefest! Kommer att bli grymt kul. Som vanligt är det tema som gäller och imorgon är det H-tema.

Nu ska jag packa en väska och sen se tv!


fuck life

Om det finns någon som känner sig för att byta liv med mig kan gärna kontakta mig på fb, insta eller mejlen för ärligt talat: jag kräks snart av allt detta arbete. Nu ikväll har jag jobbat som ett psyk och är nästan klar med samhällsen. Men... Då har jag 6783824321 andra saker som är ogjorda. Som pianoläxan, sångläxan och ensemble b läxan som är till imorgon och jag har inte tittat på en enda av dom! Faaaaaaaaaaaaan. Snälla nån, jag skulle kunne ge vad som helst till den son vill byta med mig, bara för ikväll. Jag har den sjukaste ångesten som går att uppnå just nu, tror jag. Den som  säger att musk är en chill linje kan ta sig i röven. Alla dessa musikläxor och övriga läxor i alla andra ämnen som vi har hela tiden. Läxhögen blir aldrig mindre, bara större + att plugga till körkortet på sidan av. Nä, jag kan nog inte uttrycka min fruskation tillräckligt här. Jag får inte ut nånting annat än klagomål. Skolan är överskattad. Att arbeta är så mycket värdare. 1) Det är roligare. 2) Man får ut nånting av det dvs lön. 3) Man har en fritid, man behöver inte sitta och plugga hela kvällarna/helgerna.
 
Nu ska jag duscha för jag luktar apa. Sen ska jag återgå till det enda mitt liv består av. Seriöst. Att vistas i fängelse hade varit himelriket jämfört med det här. Jag kan snart inte minnas hur skönt det var att sitta i en soffa och se på tv, vara ute på en lång skön promenad eller höra rösterna av ett social umgänge... Till en överdrift men nästan!

Ett år sedan, typ

Hammock Sessions - Lowa, Emma & Olivia @ Kii, Umeå from Hammock Sessions on Vimeo.

 

1) När vi var på Hammock Sessions
2) När vi sjöng på skolavslutningen
3) Provinspelning och den fösta inspelningen vi gjorde. Notera trumpeten i rummet bredvid. Och ja, jag spelar och sjunger som en kratta!

kläder

På lördag bär det av till Umeå för att fira lillebror och om jag har möjlighet måste jag fasen in på monki. Kolla bara in dessa plagg. Fan vad fina!

Grattis bror!

Grattis världens bästa lillebror på 17-års dagen! (gammal bild) ♥

PAUS

Såhär fin och taggad är jag just nu. följ mig även på instagram: lowano. Detta är ett krav, annars...
 
Ingen bloggpaus, utan pluggpaus. Har inte kommit långt, men har i alla fall snart skrivit klart inledningen på samhällsuppsattsen, om man kallade det för en uppsatts. Det är inte mycket gjort på två timmars knegande, dåligt gjort av mig... Där emellan kommer jag av mig och sitter och tar ut stämmor på alla låtar jag har på min "Random list" på spotify. Kan fan länka den nu när jag ändå lyssnar om den. Den är fan bra. Klicka HÄR.
 
Sen kan jag berätta lite vad jag har gjort de senaste dagarna nu när jag inte har bloggat på ett tag.
 
Hela förra veckan pluggade jag.
 
Helgen bestod av mys, fest och mer mys. Var även ner på stan under frikvällen. Det fanns absolut inget intressant och det var bara sjukt mycket folk överallt så jag tröttnade ganska fort (har ett litet hat mot stora folkmassor, trålig som jag är).
 
Igår hatade jag mig själv, som ni kanske läste i gårdagens inlägg. Jag helt enkelt sög. Jag hade varken diseplin eller pondus på det jag skulle göra. Jag grät när jag gick och la mig för jag var så stressad.
 
Idag har jag varit trött för jag sov nästan inget och en bitterfitta som varit skitarg på allt och alla. Men nu har jag börjat styra upp det hela. Inte för att humöret känns bätte. Känner mig trött och less. Men att ha påbörjat det mesta känns helt okej. Det är alltid början som är den jobbigatse - att komma på startlinjen. Nu är det egentligen bara körkortet jag mår dåligt över. För jag kommer inte att kunna plugga på det lika mycket i veckan som jag hade velat...
 
Som ni märker så är skolan mitt liv just nu. På dagarna är jag i skolan, på fritiden pluggar jag enbart och på nätterna drömmer jag om skolan. What a life!  
 

Nu är jag redo för en helkväll men plugg!


Jag hatar både hösten och skolan

Fan jag har panikångest! Jag har suttit i timmar och har knappt skrivit en rad på varken svenskanannalysen eller samhällsuppgiften som ska vara klart innan fredag. Jag har inte hunnit öva på någon av mina musikläxor och jag kommer aldrig hinna plugga på teorin för att jag har alldeles för mycket att ta itu med nu, dessutom är böckerna borta och det gör mig bara mer panikslagen. Imorgon har vi uppspelning på ensemble a och jag har inte ens lyssnat på låten som för övrigt är på spanska. Seriöst jag vill bara gå och gräva ner mig! Iallafall sjukanmäla mig så jag slipper skämma ut mig imorgon och för att kunna hinna ikapp med plugget.

Första oktober och det enda jag vill är att gå i ide. Seriöst. Att vara björn i vintertid hade inte varit helt fel. Hösten och vintern gör mig bara deprimerad. Det är mörk och kallt ute dygnet runt. Jag känner mig jämt trött och frusen. Brukar oftast tappa matlusten, känner mig jämt stressad och jag har ingen ork till varken tänka, agera eller prestera. Min kropp går helt och hållet i ide när mörkret faller på. Jävligt trist och jobbigt. Ni som tycker att hösten är en bra årstid, skit på er. Den förstör, bokstavligen, mitt liv.



Hello October


RSS 2.0