Say it with music -

Sjuk igen...

Jobbat i vanlig ordning i nästan 10 timmar. Detta börjar bli standard..! Det har varit så jobbigt hela dagen idag på jobbet. Jag har lyckats dra på mig ännu en förkylning. Har haft ont i huvudet, varit tät i näsan, nysit och hostat hela dagen. Inte alls kul!

När jag kom hem vid halv 9 var middagen redo och efter det kände jag mig lite piggare så jag har tränat lite och nu ligger jag i min säng, redo att kurera mig med lite gott och så ska jag se en film. Känner att jag behöver att ta det jävligt lugnt om jag ska orka med en lika jobbig dag imorgon!


Söndag

God kväll! Idag slutade jag fyra men har ändå inte hunnit någonting känns det som. När jag kom hem från jobbet gick jag en promenad med IA, sedan var det middag och efter det for jag och skjutsade lillebror till en kompis. På vägen hem svängde jag förbi Frida på kiosken. Efter det har jag tränat och nu sitter jag med pappa och spelar in musik. Eller, det var ändå ganska mycket saker ändå. Haha nu ska jag återgå till musicerandet.


Godnatt

Det har varit en lång dag idag. Hann bara hem från jobbet sen var det bara att gå och lägga sig, känns det som. Jag gillar inte riktigt att jobba kväll. Hela dagen blir "bortkastad". Men imorgon slutar jag 4 och då ska jag se om det finns någon att träffa och umgås med. Har inte sett my friends på ett bra tag! :)
Nu>godnatt.
Saknar min gubbe extra mycket ikväll..


.


KRETA 2013

 Igår var jag och Jens in på ticket och bokade en resa till Kreta! Den 24 Augusti åker vi från Skellefteå till Hotell Orion i Rethymnon. Jag är så glad just nu och jag fattar nästan inte att det är sant. Jag och han på en grekisk ö i en vecka. Detta kommer att bli en jättefin resa♥

Fredagsmys

Ikväll har jag hängt med Jonna och vi har sett en bra film och ätit massor så nu är magen alldeles full. Vi såg en skräckis kommer inte ihåg vad den hette men är lite mörkrädd nu haha... Ska försöka sova för jag har sovit alldeles för lite senaste dygnet och det är jobb imorgon 11-20.15 men tänkte stiga upp kring 8 och gå en promenad innan frukost. Om jag orkar imorgon bitti haha ;)


Middag ute

Igår bjöd finaste killen på middag inne i stan på coasters. Hur god hamburgare som helst, fint väder och fint sällskap ♡

 


Kvällen

Att träna gick kanon idag, bortsett från att jag höll på att tupp av efter joggen. Har druckit alldeles för lite idag då det varit så pass varmt så blev lite yr i bollen efteråt.

Vad har jag annars gjort ikväll då? Jo jag har faktiskt kört bil åt stan för att agera fylleshaffis. Dock var det väldigt städat så det var bara skönt att köra lite bil. Kom just hem och nu ska jag försöka sova. Är fortfarande uppe i varv sen träningen. Men hoppas att jag somnar snart, ska ändå upp halv 7 imorgon för jobb, yeey.


FLY FREE


Idag slutade jag kl 4 vilket var huuur skönt som helst! Vet inte senast jag slutade tidigt. Direkt efter jobbet tog jag och Olivia en promenad sen blev det middag ute på altanen. Efter middag köpte jag och lillebror en glass var och sedan dess har jag inte gjort ett piss. Ska ta på mig nå träningskläder och keep my body moving. Det blir mage och rygg idag och sedan ska jag ut och springa i det fina vädret :D
 

Lekstund

 
Lillebror lekte med katterna ute på gården. Roligt att försöka fota men inte var det lätt inte! De bästa bilderna blev på Zeke, ovanligt...
 

Det bästa med att bo nära jobbet


Såhär vill jag bo


What would my life be without you


Måndag 22/7

| löparbyxor 50:- Stadium | sportbh 149;- H&M | shorts 149:- H&M | tröja 149:- H&M | ansiktstvätt 69:- H&M |
 
Hej! Igår slutade jag jobba kl 4 sedan for jag hem och duschade och sen tog jag bussen till stan för att va med Jens. Som jag saknat honom. Vi båda jobbar mycket och det är inte jättelätt att se varandra ofta när vi bor så långt ifrån varandra. Men äntligen fick vi en kväll tillsammans i alla fall! ♥
 
Idag innan jag skulle hem gick jag på stan och kollade på rean. Hittade inte något intressant. Har kollat på bikinis, strandkläder mm men hittade ingenting... Dok hittade jag massa roliga träningskläder (ej rea, såklart...). Ett par jättesköna shorts, kommer nog att ha dom när jag inte tränar också! En "överdragströja" (typ en yogatröja?), sporttop och ett par blå löpartights. Löpartightsen var faktiskt på rea, kostade bara 50 kr! För bättre bilder får ni kolla in min träningsblogg ;)

Ikväll ska jag göra gott kvällsfika sedan spela sims. Imorgon börjar jag 10 och slutar 20.15. Döda mig!

Någon som är morgontrött kanske?


Min fredag!

Hej bloggisar! Har gått ganska bra idag bortsett från att jag har suttit i kassan 85% av min arbetsdag. Kunder har varit ovanligt otrevliga och jag har stressat genom hel dagen. När jag kom hem hade jag jätteont i magen:( hatar att vara stressad och i samma veva bara få "skit" på sitt arbete. Ibland vill man bara skrika tillbaka, men till vilket nytta... Det är bara att le och va trevlig...

Men efter jobbet blev det god middag och då blev jag på bättre humör, sedan blev det film och popcorn med lillebror. Denna dag blev bra tillslut! Imorgon jobbar jag 11-20.15 sedan är jag ledig i två dagar, som jag har längtat!

Bjuder på mig själv pigg och glad på jobbet (inte så mycket) och på gotta som jag och lilleman hade till filmen.


Bildlöst inlägg...

Sovmorgon! Älskar att börja jobba kl 12. Då kan man sova ut och ändå ha massor med tid till att slappa, äta osv. Det tycker jag om, ingen stress! Vaknade för 20 min och ligger fortfarande kvar i sängen. Ska väl ligga kvar en stund till sedan äta en bra och god frukost.


-

 
 

reafynd

Ett tag sedan jag fick hem ett paket från h&m med några toppar i roliga färger. Alla kostade kring 50-lappen. Rätt så värt!

MY CRIB


Nu blev ni väl förvånade? Inte trodde ni att en så cool & ball tjej som jag skulle ha ett sådant ljust rum. Skämt å sido. Jag gillar vitt, tycker att det är fräscht. Sedan så ligger mitt rum så taskigt till, det kommer in lite ljus på dagarna (har morgonsolen). Men vad tycks, visst blir det ganska fint? Har bara en hylla och en byrå kvar att måla sedan är jag ändå hel ok nöjd alltså.

Bra kväll!

Slutade 20 över 8 idag, kom hem och lagade middag med lillebror sedan såg vi en film. Gangster squad. Faktiskt ganska bra! Lyckades hålla mig vaken hela filmen, trodde inte det för jag är så grymt slut. Har varit hur seg som helst hela dagen på jobbet... Men nu är det äntligen dax för en av mina absoluta favoritsyslor - sova. Det ska bli så skönt att lägga sig i sängen och bara blunda och slappna av. Och det bästa av allt så har jag en ledig dag imorgon. God natt!


Långt inlägg

Hej och oj vad jag blir förvånad att det finns dom som läser fast jag aldrig bloggar.Verkligen roligt att se! Jag har jobbat ganska mycket eftermiddag och på kvällarna direkt efter jobbet gör jag alltid något, om det är att träna eller att umgås med vänner eller bara att slappa. Det blir som lite tid över till bloggen tyvärr...
I helgen åkte jag med Jennifer till Ogge som hade ordnat en trevlig tillställning vid vattnet. Det var alkohol men jag drack ej. På lördagen blev jag bjuden av jonnis hem till henne och det blev en spontanare. Faktiskt en riktigt trevlig kväll! Igår (söndag) var jag, lillebror och moster på bio. vi såg the lone ranger. riktigt bra! haha mötte elsa på ica och jag sa till henne att vi skulle se the long ranger. hoppas du fattar vad jag menade ändå Elsa!

Men som sagt, annars jobbar jag nästan hela tiden just nu och det känns inte kul att blogga om sånt, för vad är intressant med ett pissjobb?

Dock kan jag glädja er med att jag fotat ganska mycket, köpt nya kläder och gör om i mitt rum, så lite bloggmaterial har jag ändå att spotta ut nu. Det får väl bli på min lediga dag, när jag nu har en sådan!

Nu ska jag sova, jobbar imorgon (10-20.15 snark) bjuppar på lite bilder från helgen:D


Godnatt från mig och min siamesiska tvilling som kör bil


Sand in my hair, salt in the air ⚓


God morgon världen!

Vaknade pigg halv 7 i morse och blev så sur. Varför ska jag vakna den tiden då jag är ledig, vädret är piss och jag får sova hur länge jag vill? Låg uppe i 40 min sen tänkte jag att jag skulle försöka somna om och jag gjorde det:D vaknade nyss istället. Nu känns det mycket bättre ;)


Fina tisdag

Vilken dag! Jobbade mellan 13-20.15 kom hem vid halv 9 och vad möts man av om inte mysmiddag med en rätt så hungrig och övervänt familj. Riktigt mysigt och sjukt gott, pappasen hade lagat till fläskfilépasta!

Efter middagen for jag och hade myskväll med vänner. Vi såg film och åt godis. En riktigt mysig kväll trotts att filmerna inte var några riktiga höjdare.

Detta var min tisdag. Imorgon är jag ledig och det ska bli hur skönt som helst! Nu ska jag sova för jag är så slut efter alla dessa dagar jag har jobbat. Godnatt!


Lägesuppdatering

Godmorgon! Haft ganska dålig lägesuppdatering här men jag jobbar så himla mycket kväll + långa dagar att det finns inte mycket ork till att skriva något. Sen finns det inget att skiva om heller, jag jobbat ju bara...

Men i söndags var Jonna här + familj och mammsen och pappasen hade grillat fisk och annat gott. En riktigt lyxmiddag. Sen på kvällen såg jag och Jonna Warm Bodies och åt dipp med chips hihi!


Missing someone really hurts


Fredagen

Fredag (fast lördag) och för många är det helg med alkohol och fest. Men inte för mig. Jag jobbar hela helgen + början av nästa vecka. Cash is king, men nog hade det varit trevligt att spendera kvällen på svängen med resten av burträsk! Imorgon jobbar jag 9-6 och nu måste jag verkligen sova om jag ska orka med dagen. Jag måste sova minst 8 timmar för att vara pigg. Det är för sent nu, men bättre än ingenting...


❥ Luv summer


Stadsfesten

Nu är jag verkligen sent ute med detta men bättre sent än aldrig. Jag jobbade fredagen med trotts att jag slutade sent så tog jag mig dit på fredagskvällen. Det var en nykter afton men det var lika trevligt ändå. På lördagen var det fest med en förfest som var mycket trevlig och rolig med stafettkubb. Och alltid ska det vara roligare med förfest, jag fattar inte varför haha. Annars var hela helgen superbra. Åkte karuseller, drack vin i öltält och uggla var helt klart bäst av artisterna.


-


Har varit i stan hela dagen, bloggar om helgen imorgon

 

RSS 2.0