Say it with music -

Bortamatch mot SAIK


Pappa är bäst som fixar gourmé-mys till hockeyn!


.

Jävla bajsdag. Jag har haft så sjukt ont i magen och just nu tror jag att jag håller på att dö. Har haft ont i en vecka (!) men nu är det värst. Är det så här ont imorgon ska jag va hemma från skolan.


Godnatt!


Det här med att blogga

Fin bild...
 
Tjabba! Försöker komma på något vettigt att skriva om men utan framgång. Att driva en blogg är verkligen inte lätt. Det ska vara intressant och kortfattat och  jag lyckas aldrig med det. Alltså kan jag klassas som en dålig bloggare.
 
I alla fall så fick vi sluta tidigare idag och jag tog tillfället i akt och åkte hem med en tidigare buss. På kvällskvisten har jag spelat lite musik, skottat gården m. pappa, ätit en god  middag som bestod av köttfärsrulle med philadelfia och baconfyllning + sallad, jag har tagit en promenad m. mamma, tränat och nu ska jag försöka få igång min mail så jag kan skriva loggbok men det går trögt. Hade tänkt spela lite piano oxå men jag märkte att jag glömt noterna @school... Jag gör det imorgon.
 
Hoppas att ni har haft en lika fartfylld kväll som jag (...) och att den fortätter åt det goda hållet. Imorgon har jag sovmorgon och det känns förjävla bra. Puss ha det bra! *Kortfattat var det...*
 

Haha någon fler som känner igen sig?


Pink


Måndag

Måndag och en ny vecka. Har inte sett fram emot den här veckan för den kommer att bli sjukt tung. Jag måste plugga till två stora prov som äger rum nästa vecka + att vi kommer att behöva gå många kvällar övertid pga rep. Jag är sjukt deppad över det här. Jag hatar när allt kommer samtidigt och jag inte hinner med allt jag vill göra.

Bion igår var i alla fall bra! Den rekommenderar jag att se.


Movienight

Ikväll blir det bio med tjejerna. Tredje gången jag går på bio denna vecka haha..! Men det ska bli mysigt. Vi ska se Ego, hoppas att det är bra. Efter bion åker jag till kåge och nattar hos älsklingen. Jättebra avrundning på denna helg!

Cupcakes mini

 

Time to sleep


Goin' to my homies, have a nice evening!


Lördag

Hej på er!
Idag känner jag mig glad. Vet ej varför men det känns bra! Just nu sitter jag i Umeå arena och ser tims match mot Modo. Just nu står det 2-2 och sista perioden ska strax börja. Sen bär det av hem och ikväll hoppas jag att jag får träffa mina saknade tjejer!❤

Ha en bra dag alla vänner och ovänner!


Igår såg jag äntligen the hobbit på bio!


i♥it

- we♥it

There's so many words that we can say, spoken upon long-distance melody

Visst ser jag ut som en ängel? Haha knappast! Leker lite med ps, är helt värdelös än så länge. Kan bara lägga på lite roliga filter. Men inom en snar framtid kanske jag kan redigera som ett riktigt proffs. Men tänk er den här redigeringen på tex en sommarbild istället. If u know what i mean.
 
Fredag imorgon och jag har längtat som en galning sedan i söndags efter helg. Visst är helgerna det man lever för på veckorna? Så är det i alla fall för min del. Imorgon väntar morgonpass i samhälls, sedan en trumlektion och slutligen det vanliga långa passet med skapande verksamhet. För er som undrar vad skapande verksamhet är så är det en lol-kurs där vi beter oss som barn. Sen ska jag ta bussen ner till umeå för att umgås lite med lillebror (och papi). Vi ska se hobbit, ÄNTLIGEN!
 
 

Det som var i paketet från h&m

Två basic linnen, alltid bra att ha! & en vit stickad och en rosa collegetröja (bilden gör inte färgen rättvisa, den är mer rosa)

Godnatt


23e Januari, 2013

I brist på bilder...
 
Hej på er!
Mår ni bra idag? Jag mår sisådär. Jag har haft ont i huvudet hela dagen och det har fortfarande inte släppt. Jättejobbigt, för jag har egentligen 1000 grejer att göra! Jag borde öva på pianoläxan som jag har skjutit upp alldeles för länge, men istället har jag suttit sen middagen med att skriva cv. Jag måste (känner att jag måste) skaffa mig ett till jobb och om bara några minuter börjar hockeyn på tv och även om jag inte alls gillar att se på hockey så lockar det mer än att sitta med ruttna läxor. Kanske kan göra dom i pauerna eller något. Haha, uuuuschh, jag är SÅ jävla less på allt som är relaterat till skolan just nu. Fyfan.
 
Dagens bästa är i alla fall att paket från h&m har kommit idag. Det gillas!

Inspo


21.52

Denna dag har varit helt ok. Det bästa av allt är att jag har måndag då det är tisdag, då kommer helgen tidigare! Ikväll har jag och mamma varit på bodycombat och det var lika svettigt som alltid men nu kastar jag in handduken för idag. Det blev sent igårkväll och jag hade problem med att somna så jag har inte sovit så mycket inatt och jag är sjukt trött! Den jobbiga biten kommer dock nu när jag måste sova själv. Har sovit i kg sen lördags så det kommer att kännas tomt:( har tänt lite ljus för att få det lite mysigt i alla fall.


Igår firade jag och älsklingen hans 20-års dag!

Igår fyllde hjärtat 20 år! Det firades med paket, middag på kriti och ett biobesök. Jag tycker att det var en jättemysig & romantisk kväll!

Film och popcorn!


Söndag

Igår var jag och Jens på Hannas 20-års fest och det var jättetrevligt dock for vi hem lite tidigt, men jag kan säga det att jag ångrar det inte idag. Jag vaknade tidigt imorse och hade så förbannat ont i huvudet och magen, får så när jag är bakis, så jag har typ halvsovit hela dagen.

Nu har jag i alla fall tagit en dusch och känner mig som ny igen! Ikväll blir det myskväll, det bästa som finns!

Såhär såg jag ut igår, hade druckit nått glas vin men jag ser ränt packad ut! Får alltid hängiga ögon direkt när jag börjar dricka haha:(


Tänk vad man förändras med tiden


Haft en lugn myskväll med Olivia och Julia!


Har hämtat ut körkortet, nu blir det bodycombat!


Säljer min balklänning

Att ta hem och prova klänningen går fint. Hör bara av er så löses det!

Jag älskar att vara nära dig


Idag har jag gått övertid i skolan, tränat, shoppat & gjort lite läxor. Nu ska jag göra mig en god macka och se på tv!


Våga va dig själv och följ dina drömmar


15 januari 2013 och löning

Taggar tatte 1 feb.
 
Halloj! måste bara få klaga på er lite... Ni är dåliga på att kommentera, speciellt när jag behöver hjälp. Ni suger. Nä jag skojar bara, jag älskar er♥, men jag har inte fått så många bra tips, tyvärr. Det är typ... två... Så, hjälp hjälp!
 
Annars sitter jag och lyssnar på nå låtar vi ska spela på projektkonserten vi styr. Blev fett taggad helt plötsligt! Längtar tills de riktiga repen drar igång.
 
Mer än så hade jag inte just nu på hjärtat. Ha det!

2 NYHETER

Black Sabbath släpper nytt album i sommar
 
&
 
Idol gör comeback med en ny jury, bland annat Lena PH, Orup och tänkbart delar av Swedish House Maffia

Hjälp!

Jens fyller år på måndag och jag har jättedålig fantasi på vad jag kan ge honom! Snälla söta fina rara kom med era bästa tips nu!


Sjukt uttråkad..!

Jag.blir.tokig. Är så less på att vänta på korven som bara jobbar hela tiden. Men visst har han tur, att få komma hem till en sån snygging som jag, eller vad tycker ni? Jag vet, jag ser grotesk ut!


14 januari 2013

Gah, fattar inte att jag lägger upp dom här bilderna... Nu får ni i alla fall se hur ful jag är i glasögon:). Ser även att dubbelhakan bara växer och växer, tur att jag har blivit taggad på att träna igen! Tränade igår och har sjukt mycket träningsvärk idag. 
 
Efter skolan så for jag och Elsa förbi Isabelle och visade upp våra skissar för våra tatueringar. 1 februari blir jag gaddad för andra gången och Elsa för första. Spännande!

!!!!!!

Jag är fruktansvärt arg och irriterad just nu. Jag skulle kunna skriva en kilometers långt inlägg om vad som har hänt men nej, jag håller det utanför bloggen. ÅH, känns som att jag kommer att spricka vilken sek som helst!


På kärt återseende!


Dagens inköp.

Silverschampo för 199kr. Nu kanske jag kan få lite ordning på håret:)


I found love in a hopeless place

Den är söt, mjuk, mysig & en vetepåse som är varm & luktar lavendel. My new bff.


I Umeå hos lillebror. Nu SAIK på tv och sen John carter, cola zero och salta pinnar till det!


Filmkväll med tjejerna❤


Äntligen helg!

Nu ska jag och mitt gul/oranga hår ta oss en dusch sen hoppas jag att någon vill göra något ikväll. Typ bara myskväll osv. Ha en schysst kväll alla!


Morgonträning

Steg upp kl 5. Tog bussen med mammsen till stan kvart i 6 för att fara och träna. Sprang i 20 min och efter det ett core-pass. Bra start på denna dag! Nu skola till 4 sen helg!:)


-


Kollar utlandsresor

Jag vill fara igen. Jag vill jag vill jag vill! Tjejer: Om någon av er tänker samma sak, hör av er för jag är så på!

AVICII BJUDER IN SINA FANS TILL VÄRLDENS STÖRSTA MUSIKSAMARBETE

 

"Ett världssamarbete tar sin form när Avicii skapar sin nästa singel. När nu en av housemusikens största DJ-stjärnor ska hitta sina medkreatörer väljer han att involvera sina fans. Tillsammans ska de göra världens första hitlåt skapad genom ”crowdsourcing”.  Det innebär att Avicii-fans får möjlighet att vara med i skapandeprocessen och skicka in sina bidrag till låten via ljudfiler, som sedan Avicii komponerar ihop till en färdig singel.

 

–Avicii visar återigen att han inte bara är en av världens absoluta Top3 DJ’s, utan att han också är en av världens mest innovativa artister alla kategorier, säger Per Sundin, VD för Universal Music i Sverige.

 

Med sig bakom det digitala och sociala experimentet har Avicii telekomföretaget Ericsson som bidrar med den plattform som används för musiksamarbetet. Samarbetet kallas Avicii x You och prövar på ett annorlunda sätt att skapa och sprida musik, samtidigt som Avicii kommer nära sina fans på ett helt nytt sätt. På den egna hemsidan kan fansen ladda ner en ackordföljd skapad av Avicii som ligger till grund för låten. Därefter kan de, oavsett musikalisk erfarenhet, skicka in sina ljudfiler och hoppas på att Avicii väljer ut just deras bidrag till den slutgiltiga låten.

 

Den färdiga singeln kommer att släppas den 26 februari.

 

Avicii x You lanserades den 9 januari och kan besökas på www.aviciixyou.com."

 

Source


10e Januari 2013

Fördjupningsuppgift i språksociologi, check! Så. Skönt. Alltså vilken lättnad! Nu kommer jag att sova så förbaskat bra i natt. Nu har jag bara kvar omprov i kulturhistoria imorgon och sedan är det bye bye restuppgifter!
 
Annars har den här dagen rullat på. Vi har valt låt till kommande konsert och jag tror att vi kommer att överraska, chokera, förbrylla och allt där emellan. Men det kommer att bli både bra och roligt!
 
För övrigt har jag har varit trött, frusen och blivit utskattad OCH fått komplimanger över mitt gula hår (hur nu någon kan tycka att det är snyggt...) så så rolig har inte den här dagen varit. Det bästa med den här dagen är att det är fredag imorgon. Jag ska stiga upp kl 5 för att sedan följa mamma på gymmet och morgonträna innan skolan börjar. Förhoppningsvis ska jag hitta kämparglöden och hitta tillbaka till träningsilet och sätta sprätt på döfläsket nu. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Beachen 2013!

Den här hårfärgen vill jag ha!


Bildlöst och tråkigt inlägg

Idag har inget speciellt hänt och det har varit en ganska dålig dag. Jag har varit på ganska dåligt humör, haft mensverk och när jag kom hem fortsatte samma dåliga spår med att jag vidareblekte mitt hår och nu är håret mer gult än någonsin. Men, ska man vara fin får man lida pin. Jag måste låta håret vila i alla fall 3 veckor innan jag kan fixa till det. Annars kommer håret att gå av... Jag får ha mössa och min snapback på mig till dess! Så, inga egopics på ett tag pga av fult gult hår:) wiii!

Det känns som att hjärtat mitt kommer att stanna upp

Efter att ha sett hollywoodfruarna ligger jag nu, nerkrupen i sängen, och ska läsa och bli smart inför ett omprov. Varken att läsa eller att vara smart är inte speciellt mina starka sidor, men jag antar att det ligger i intresset. Jag gillar inte att läsa eller att plugga och gör man inte det blir man inte smart. Dagens lära! Nu ska jag vara aktiv en stund sen ska jag sova.


Lite om mig

♦ Jag hatar bananer som är det minsta lilla bruna.
 
♦ Jag är inte allergist mot nånting
 
♦ Jag är livrädd för mörker
 
♦ Jag är ganska kräsen när det kommer till maträtter
 
♦ Jag gillar all sorts musik
 
♦ Jag har dålig motivation och är sämst på att pusha mig själv
 
♦ Jag är född blod och med skruvlockar, dom har jag förstört med plattång
 
♦ Jag har en lättare grad av dyslexi
 
♦ Jag sparkade av stortån när jag var 15 och kan fortfarande inte ha vissa skor utan att det gör ont
 
♦ Jag har nedsatt hörsel och tinitus på ett öra
 
♦ Jag älskar chips och dip
 
♦ Mitt favoritband är nickelback
 
♦ Jag är sjukt glömsk
 
♦ Jag har stora humörsvängningar
 
♦ Jag har konstant tvångstankar
 
♦ Jag är en dålig lyssnare
 
♦ Jag får svettningar och blir obekväm när jag ser andra gråta
 
♦ Jag själv gråter dock hela tiden haha
 
♦ Jag har sjukt många komplex. Inte hur jag ser ut utan även hur jag är som person tråkigt nog.
 
♦ Mina bästa vänner som jag umgås med idag har jag haft sedan jag var liten. Det är jag väldigt glad och stolt över
 
♦ Jag är 172 cm lång
 
♦ Jag väger 65 kg
 
♦ Jag har skostorlek 38
 
♦ Jag har haft acne sen jag var typ 11 år
 
♦ Jag älskar burträsk men vill här ifrån.
 
♦ Jag har varit utomlands 4 gånger
 
♦ Jag har alltid velat ha en ponny men är lite rädd för dom
 
♦ Jag sparar pengar varje månad
 
♦ Jag har haft tandställning
 
♦ Jag har en järntråd insatt bakom de nedre tänderna
 

'Cause I've been up and down this highway, far as my eyes can see. No matter how fast I run I can never seem to get away from me. No matter where I am I can't help thinkin' I'm just a day away from where I want to be. Now I'm running home baby like a river to the sea

Baby if you can see me
Out across this wilderness
There's just one thing
I was hoping you might guess
Baby you can free me
All in the power of your sweet tenderness

If I live in the past, there's no future

Fösta dagen efter lovet avklarat. Blandade känslor, dock känns det skönt att det är början på min sista termin av ren tvång. Åh, så jäkla underbart att gå ut till  våren. Då ska jag ta vara på tiden och göra något kul. Inte så mycket mer har hänt idag, förutom att jag har skämts över mitt gula hår som  jag har just nu och så har jag funnt flänna, som jag gör i princip varje dag:))) Ikväll ska jag plugga *kräks* och fortsätta på min nya tatuering. Det kommer att vara fin, i alla fall dess mening. Längtar tills jag får göra den! Sen har jag även fått  paket ifrån nelly. Men det vet jag inte om jag ids visa upp. Ska även beställa från h&m.
 
Ha en bra kväll!
 
 

Want blond hair


Måndag

Dålig uppdatering här på bloggen men jag är i Kåge hos Jens. For hit sent igår kväll och idag har vi gått en lång promenad och handlat lite mat. Jens har bjudit mig på lyxmiddag för att jag har klarat körkortet. Det blev pepparbiff, potatisgratäng och beasås och till efterrätt chokladmousse. Det var hur gott som helst! Snart ska vi basta och sen blir det väl att se tv. Det blir inte så sent ikväll för imorgon ska jag till skolan.

Hoppas att ni har haft en bra dag alla!


Jag älskar dig❤


Söndag

Idag har jag skaffat äckligt gult hår och pluggat. Jag vill hinna bli blond, eller askblond, igen innan studenten. Nu var jag nästan svart längst upp på skallen så nu är det verkligen tid att börja få det blont om det ska se bra ut till studenten. Får förmodligen göra om det 5-6 gånger till och se förjävlig ut i håret ett tag men det är det värt.


Lördag

Ikväll har jag hängt med mina saknade tjejer och vi har ätit popcorn och druckit cola, pratat och skrattat i massor! Nu väntar sängen och en skön natts sömn. Har längtat efter sängen hela dagen, lat som jag är. Imorgon blir det plugg och hårfärgning. Har tänkt försöka att bli blond igen, haha. Har blivit lite småless brunt/svart nu. Har ändå haft det i över 3 år. Jag är ju ändå född blond så:)


Ny design

Gud så skönt, äntligen säger jag bara! Och visst är det kul att se mitt snygga nylle istället för några randombilder från weheartit? Jag tycker då att det blev så mycket bättre och dessutom personligt! Nu ser man vem bloggen tillhör. Nä kanske inte ändå när jag tänker efter för på headern spanar jag tydligen in vad som ligger på golvet + kepsen skymmer halva facet. Men verkligen, visst blev det bättre? :D

Snygga

Bikbok. Vill ha båda.

Lightning up the dark


Hp maraton

Jag och Ann-Sofie blev lite uttråkade efter en dags maraton


Harry Potter-maraton


tattepatte

 
Det är många gånder jag glömmer bort att jag har min fina lilla text bak på ryggen. Kanske just för att den sitter där den sitter. Jag ser ju den inte så ofta. I alla fall, det är snart 1 år sedan jag gjorde den (okej, i april) och nytt år = nya möjligheter = nya tattueringar. Nämen jag är sjukt sugen på att göra en till. och en till. och en till.

Present

Denna fina mini-kandelaber fick jag av min fina moster idag för att jag klarade körkortet. Jag älskar den! Den passar perfekt på mitt brickbord som jag fick i julklapp. Nu saknas det bara lite fler fina grejer at pryda det med. Har ni några bra tips?

NEW IN

Detta fick komma med mig hem idag. En del nödvändigheter och så lite nytt och fräscht till garderoben. Jag är nöjd. Dock måste jag byta halsbandet då jag såg att en sten saknades när jag hade kommit hem. Typiskt!

Bäst i världen!

Seger-lunch med mamma på Wayne's och sedan brännde jag en massa pengar på stan, för att jag är bäst just nu. Så känner jag verkligen! Jag klarade att ta körkortet (efter en lång tid men) och jag känner mig seriöst oövervinnerlig just nu! Nu är jag hemma, efter att ha kört hem från stan själv ;) ska fota det jag köpt så ska jag visa er det om en stund!

Äntligen körkort!


hårkontroll

Det här är mitt hår (risbusken) just nu. Det är nytvättat och jag har bara kammat det. Nu gör jag det här för att se om hårkontroll fungerar, om jag kommer att kunna se ett syndligt resultat då jag har ätet det ett tag. Sen skulle jag både behöva klippa och färga mitt hår men det är en annan femma. Har någon av er testat hårkontroll? Tycker ni att det har funkat/fungerade?
 
Sen har jag funderat på att testa balsam-metoden. Vet att många testat/testar det så det skulle vara kul om ni slängde iväg en kommentar om vad ni tycker så kan jag överväga det hela!

Nätshoppar, sommarkläder?!

 
Sitter och har hårolja i håret och medans jag väntar på att det ska värka klart så har jag kollat på nelly.com och rean där och det är mycket bättre än mellandagsrean som är i skellefteå. Jag skulle egentligen kolla efter en bra och fin jacka, men hittade istället många fina sommarklänningar. Call me crazy, jag vet, jag är sjuuuukt tidig med att beställa hem sommarkläder men dom var ändå på rea så vad spelar det för roll?:) Dock kommer det att bli jobbigt att inväta sommaren så att jag få använda klänningarna, tröjan kan jag ju ha nu!

Onsdag 2a januari 2013

Godmorgon på er!

Ny dag och nya aktiviteter. Mission städa rum och garderob står på listan men det får vänta till i eftermiddag. Nu ska jag och pappa rulla in till stan för att öva på de svåraste gatorna. Ni vet, att övningsköra i burträsk ger inte så mycket...

Ha en bra dag alla!



-


Mina fina ♥

I love you girls♥

Ett till nyårslöfte

Självkänsla & självförtroende - för min egen skull ska jag lägga ner extra mycket krut
i år på att förbättra mitt självförtroende. Jag måste börja acceptera mig själv och älska mig
för den jag är. Det är mitt största mål detta år!

Lite bilder från Nyårsfirandet!

Årets nyårsfirande blev väldigt bra! Vi tjejer hade gjort över förväntad god mat och jag vet att alla tyckte det oxå. Vi lekte lekar, drack, pratade, åt och hade det jättetrevligt ända in på småtimmarna. Förra årets nyårsfirande var tråkigt och barkade ur under kvällen, vilket resulterade ett sämre år. Årets nyårsfirande blev lyckat och då har jag stora förväntningar på det nya året!

RSS 2.0