Say it with music -

Jag är bedrövlig...

#work#in#progess (Taken with instagram)
Jag skulle ha gjort läxor. Jag har pysslat med ett nytt pianoprogram som papppa har fixat, där du gör klart i princip allt och sedan lägger man in den som en midi-fil i cubase och finslipar det hela. Det är kul och det går framåt!


Comments
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

sv: Tack!

Ha en grym tisdag! ^^

2012-05-15 @ 01:58:20
URL: http://four.blogg.se/
Postat av: Fotograf Sandra

Hej!

Fin blogg och fina bilder :)



Vad ska du hitta på idag då?

Kram

2012-05-15 @ 07:48:53
URL: http://sandrasrum.se
Postat av: Karin

Sv; Åh gud så svårt att ge ett bra tips på det.. Jag personligen är bara väääldigt envis och målmedveten och jag vill gärna prestera på topp när det kommer till i princip allt. Så skolan har alltid varit en hög prioritet i mitt liv och därmed har jag som bara en "naturlig" drivkraft att plugga, eftersom det är något jag gjort flitigt under hela mitt liv. Det blir som en vana kan man säga.



Men om man inte har den vanan så kanske man kan motivera sig med att 1) om man får bra betyg kan man komma in på vilken utbildning man vill (detta är en stor morot för mig själv iaf) eller 2) om man får t.ex mvg på nästa prov så får man belöna sig själv med ett nytt klädesplagg, annars får man inte köpa det (eller något sådant). Osv. Alltså, man kan ta saker man verkligen vill ha och bestämma sig att man inte kan få dessa saker OM man inte presterar bra (utifrån sina egna förmågor såklart) på nästa prov/uppsats osv.



Jag t.ex. älskar att träna. Så därmed säger jag till mig själv att om jag inte gör läxan/pluggar si och så mycket så får jag inte träna den dagen. Det gör iaf att jag gör det jag måste i skolväg, eftersom jag har något som motiverar mig att göra det.



Svårt att förklara, men jag hoppas att det var till någon sorts hjälp i alla fall! :)

2012-05-15 @ 13:47:19
URL: http://abckarin.blogg.se/
Postat av: LINNEA

skit gott :D

2012-05-15 @ 16:12:17
URL: http://liinneaelisabetpyrro.blogg.se/

Comment on last post here:

Name:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0