Say it with music -

Hemavan

Hemavan har varigt sjukt skönt att få fara till.

090402

Bussen for från bruträsk halv 6 och från börjag kunde ingen hålla tyst. Alla skrek, lyssnade på musik ( massa olika låtar sammtidit) och film. Man satt och tryckte i sig en massa skit, godis och sånt, läsk. Och så sprang man runt och bytta plats med alla för att kunna prata med alla. Bussen var så sjukt liten. Om man mötte nån på väg till ett annat säte så var man nästan tvungen att hoppa upp i knät på nån. Filmerna var inte bra, fast vi satt så långt bak så man såg inget.
Jag, paulina och jennifer skrev en låt som blev sjukt bra. Vi satt och skratta länge åt den.
När vi bussschaffisen tog pausoch vi andra kunde pissa så var jag sjukt läss på att åka i bussen. Luften var helt värdelös och jag mådde inte bra. fast när man fick andas frisk luft blev det bättre.
När vi kom fram så minns jag inte vad klockan var. men den var typ ca. 12. Då skuklle vi bädda i sängarna och ja, jag minns typ ingentin. Var så helevtes trött. hade inte sovigt nått på vägen upp.

090403

Blev väkta tidigt, ingen sovmorgon inte. Man steg upp, drog på sig slitna fula kläder och gick ner och käkade frukost.
Sen packade vi badkläder, tog på oss kläderna och drog till backen. Första dagen gruvade jag mig jätte mycket!
Det var 3 år sen sist jag åkte och backara är ju ganska så långa i hemavan. Men det gick bra och jag som inte tycker att backen är kul tyckte att det här var sjukt roligt! Så nu har morsan låvar ny skidutrustning.
Vädret var inte kul. Det var regn blandat med snöoch man blev skitblöt, och svettig. Till lunch så fick vi nån wook, som inte var så jättegod.
Vi åkte upp till kungsliften och där uppe var det bara dimma. Man såg ingenting.
Men den vid halv 3 så for vi till badhuset och det var jävligt skönt. Att få tvätta av sig. Vattnet i poolen var mycket varmare än vad det är här i burträsk. Dom hade oxå ångastu, så där satt man ju ett reält tag. Och snygga killar från norge.
När vi kom hem så var man ju helt slut. vi käkade middag och sen fick vi 2 timmars ledigt. Då spelade vi Jag har aldrig. det var jävligt kul. Sen gjorde vi några lekar i logen som var jävligt jobbiga, fysiskt.
Sen var det kvällsfika och sen var det att gå i säng, jag var då helt död, bara efter första dagen.

090404

Samma tid blev vi väkta, Men nu han man kläpå sig kläderna innan frukosten. samma saker skulle vi göra idag. backen var mycket bättre idag  och vänder var mycket bättre oxå. Till lunch fick vi hamburgare. ganska mycket godare än wook. Johanna ramlade i ett hopp i funparken och gjorde illa armen. Så hon kunde inte röra den typ.
När vi kom till badhuset så satt vi länge, länge i ångbastun. Där hade jag tänkt sitta hela tiden men sen gick jag ut iallafall och hoppade tramolin med johanna och nickolina. Max och oscar hoppa oxå, fast vi var jumycket bätter såklart. Sen busade jag och Johanna och gjorde jävligt konstiga killar kåta.
Nu var det ju sista natten och vi skulle få vaka. Men först så satt vi ochsolade, för medans vi var på badet så sprack himlen upp och jag blev helt pist off. Vi sminkade killarna och dom bögade på i några timmar i logen. dom gick catwalk, spelade fotboll som tjejer. Men dom lyckades inte så bra med det. Det såg mer ut som fikusar eller jävligt överdrivna fjortisar. Senare satt vi nere i källaren och jag och Paulina käkade kakor. Sen gick jag och hon i säng.

090405

Sista dagen och hela huset skulle städas. Ska vara påpeka att vi lyckades  bättre med det än vad dom tidigare besökarna hade lyckas med. när vi kom dit så luktade det avlopp i hela huset. Det var skit överallt, Frida hittade en öronpropp i sängen, anki hittade en äckligt strumpa, tror det var johanna som hade en en gammal festis i sängen och julia hade typ spärma på sitt täcke. FYFAN VAD ÄCKLIGT STÄLLE!
Men typ vid halv 2 så var vi iväg. samma tråkiga långa väg hem. Men nu var det ännu jobbigare för det var ljust ute, när vi  for dit var det mycket mysigare för det var mörkt ute. Vi fick bullar och saft och så petade vi på typ alla som sovde, det är ju skitkul, och tog kort såklart! Sen lyckadesjag att somna, grattis. Jag sov då inte mycket. Vaknade typ var 10:de minut för att emil och andra störade spetade påmig hela tiden. emil tryckte upp sina fötter upp i nacken på mig.
När vi kom hem var klockan kring halv 8. jag la mig på sängen och såg på film. Men hann inte se så mycket, somnade typ på dirr. Vaknade senare vid 1, gick och borstade tänderna och la mig igen.

090406

När jag vakna hade jag ont i huvudet och det har jag nu haft hela dagen. Fick gå hem efter lunch.
Och ikväll ska jag gå och lägga mig jätte sen för orkar inte vara uppe längre.
Comments

Comment on last post here:

Name:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0