Say it with music -

090423

Hej bloggen!

Idag har det varit ännu en härligt bra dag. Vädret har varit super idag, ( fast så inte lika bra som igår.. ) så man hoppas på att ha fått lite färg i ansiktet nu då. Vi har jobbat på ganska bra uti skogen idag.Släpat mycke ris och kört ännu mera truck! Och imorgon så ska gubbarna ha möte så då ska vi typ få köra hela dagen, YIPPI!
En av gubbarna, Henrik, ska gå i pension så vi fick tårta. Den var jätte smarrig. Sen i övrigt så har dom blivigt mycke trevligare nu. Det blir bara bättre och bättre för varje dag. Idag har vi oxå sätt nå små vårtecken i dikerna, blommorna börjar att blomma nu.
Haha, johanna prata med en fågel idag oxå. Johanna ba: pip pip pip pip. Fågeln: pip pip pip pip. Johanna: pip pip pip pip. Fågeln: pip pip pip pip. hahah!
Ja,  nu har jag äntligen tvättat bort all smuts från mig. Det är så jävlapinsamt att hoppa på bussen, som är full av gymnasiumelever. Och så kommer man där som en lodis som ser ut att ha bott i sogen 25 år. Plus att man har världens fulaste och pinsamaste väska! AAAAH, jag dör snart!!!
Men nu är det tur att det bara är en dag kvar, och så ska vi ta 5 övet 1an imorgon så får hoppas att det inte är lika mycke folk på bussjäveln. Sen nu varge dag närvi har väntat på bussen så har vi alltid gjort nått roligt. Vi har räknat bilar, vi har hittat på ord utifrån regskyltarna på bilarna, ätit mat.. Och skrivit egna låtar. Vi har en favorit och den är skitbra!

Nu ikväll ska jag vila upp mig. Stenhårt truck körande imorgon och sen match på kvällen. Tagga tagga tagga!

Kramar då ♥

Comments

Comment on last post here:

Name:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0