Say it with music -

nä, nu ska jag skärpa mig.

Sorry för tråkinlägget tidigare ikväll. Men var/är så jävla less på att blogga just nu. Men jag ska hålla ut. Jag hinner nog ångra mig inom en vecka, tro mig.
Men som sakt så var det jävligt kul i byske. Vi kom ju dit nån gång, kollade aldrig på klockan. Men vi gick ut och kom på att vi skulle spela volleyboll. Och sanden var inte varm ska jag säga. Det ilade ränt i fötterna, asså riktiga värkar fick man. Så vi slutade typ direkt. Istället så gick vi runt och pratade. När vi kom hem till stugan så fick vi en egen stor läsk. Min blev aldrig uppdrucken. Hälde bort den nu när kah kom hem, kolsyran var borta, hehe. Och så fick vi en massa mys. Morserna gick på pubben, vilken blev asjobbit mer in på natten/morgonen. Paulina alice och abbe ville gå och lägga sig. Medans vi andra såg på tv, eller? Nä, tim och oscar börja leva rövare och spela fotboll innomhus och skrek som nå galningar där ett tag. Undrar vad grannarna tyckte om det? Och sen när morsorna kom tillbaka så var dom väl inte så jävla nyktra. Stackarna där uppe på loftet fick aldrig somna förrän hela stugan blev släkt och tyst där vid 3.

Morgonen där efter blev jävligt seg. Sov inte mycket, sen så skulle man stada ur stugan osv. Sen bar det av till badområdet. Men det blev ändå en liten besvikelse. Både på den nya banan, eftersom att den sög. Sen att en fittvakt sura på oss hela jävla tiden. åk med fötterna först. åk en och en. inte si och inte så. Bla bla bla. Skitsnack gubbe!
Hade varit mycket bättre om det hade varit på egen risk. Då får man ju iallafall göra nånting. Aja, vi gick ner till stranden istället, där jag oxå träffade kusinerna. Som oxå var där, hade ingen aning. Men vi badade i havet och hoppa på nån random sak. Helt sär var den, fast på ett roligt sätt. Ena stunden så kunde man ha världens fart och andra så kunde man bara stå där, fast man försökte verkligen att få sig upp. Så åt vi god lunch, bada mer på badet. Så nu har man massor av blåmärken och skrapmärken. Alice och paulina tror jag fick dom värsta. Och stackars elin gjorde illa sig i låret igen!
Men så köpte vi sveriges sämsta mjukglass. Det var typ mjölk och is ihopblandat. Bara vattenäckel. Abbes glass rann ut i sanden.

När vi kom till skellefteå så förljde jag paue och alice på storshopping? Nämen dom skulle ha nå småsaker, medans vi ändå var på berget.
När jag kom hem så fick man lägga sig på golvet en stund. härligt! Och sen så for jag ut och sprang en sväng, följde pappa och tim på tjärnbacka och spela fotboll och sen ett styrketräningspass. + att man har sprungit i traoopr hela dagen.

Och nu ska jag ta och gå och lägga mig på sängen och se på en film. KOmmer säkert att somna mitt i, men sånt händer ju alla. Imorgon så ska timme på ett sista läger i flarken, innan uttagning till läns. Han har fasen tagit sig lång. Så lycka till till han då.

Hej då stor tå!

 vad kan jag va, 9-10bast?

Comments
Postat av: Anonym

sv; avis för vad? :)

2009-08-05 @ 22:19:10
URL: http://borntomakeyouhappy.blogg.se/
Postat av: Alexandra

LALALALbara så du vet ... http://moaegholt är en jätte bra blogg ;)

2009-08-05 @ 22:39:05
URL: http://busiiigt.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: gråter som fan på micke och molle

2009-08-06 @ 09:47:10
URL: http://minnahokka.blogg.se/
Postat av: BEATRICE GOTLÄNNING [foto]

tack :)

2009-08-06 @ 10:28:07
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Joss

Jag gillar ditt namn megamycket, själv har man ett jäkla svensson-namn :(

2009-08-06 @ 10:34:24
URL: http://josefinburell.blogg.se/
Postat av: emmma

ja =)



allt bra?

2009-08-06 @ 10:34:26
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/
Postat av: TOBBE

rolig bild :)

2009-08-06 @ 10:39:52
URL: http://veteran.blogg.se/
Postat av: rosalie

snygg blogg du har =) verkligen!

2009-08-06 @ 11:22:50
URL: http://roskalini.blogg.se/
Postat av: ellinor

hahahah :P

2009-08-06 @ 11:27:48
URL: http://ellinorericsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

tack,desamma =)

2009-08-06 @ 11:40:18
URL: http://josefinesoderberg.blogg.se/
Postat av: Hannes

haha that's me! :D



Hoppas du får en bra torsdag! =)

Kram

2009-08-06 @ 12:12:57
URL: http://haannees.blogg.se/
Postat av: Lisette

Hej har precis startat en outlet där jag säljer massa mellan himmel och jord från skor till kläder till accessoarer, ta dig en titt vet jag..



Här är direkt länken till outleten: Http://lisettee.blogg.se/outlet



Kram lisette :)

2009-08-06 @ 12:17:50
URL: http://lisettee.blogg.se/
Postat av: emma

bra här med =) hihi okej..



ja eller hur ;D

2009-08-06 @ 15:39:02
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/

Comment on last post here:

Name:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0