Say it with music -

Svar på frågor del 2

Försöker som sakt att svara på alla, det kanske kommer ett till inlägg, eller två till... Här har ni i alla fall några fler besvarade frågor!Ytlighet? Varför klagar du på att andra tjejer är ytliga då du själv är det? Du tror så jävla mycket...

Svar: Oj, vilket påhopp! Jag visste verkligen inte att jag uppfattas som ytlig? Kanske för att jag inte är det?...
1.Jag bryr mig inte speciellt mycket om mitt utessende. Jag "ser efter" mig själv, absolut, med att raka benen, ansiktsmasker, peeling osv osv. Men jag stiger inte upp 2 timmar före skolan börjar bara för att göra mig klar. Jag behöver ca 20-30 minuter på mig med att fixa hår, sminka och klä mig, hinnet t o m duscha ibland.
2. Jag dömmer inte ut andra för deras utseende (vilket tydligen en ytlig person gör, dömer ut EXTREMT...). En person får se ut hur han/hon vill, bete sig hur han/hon vill. Jag blir nästan förbannad på folk som ska stå och dömma ut varenda person som går förbi. Men jag ska inte ljuga, visst har jag släppt iväg en kommentar åt någon som kanske inte riktigt hade koll på vad hon/han tog på sig imorse. Men även det är fel och jävligt elakt. Alla ska kunna bli accepterade precis som man är. Man ska absolut inte behöva sträva efter ett visst "mode/trend".
Det är så jävla själviskt och lågt att dömma ut andra för hur dom ser ut...

Vad använder du för färg/nr på din hårfärg? letar efter den typen av mörkbrunt, med ett litet rött inslag!
Svar: Jag använder vanlig färg som kan köpes på vilken affär som helst. Loreal excellence creme 4.3 Golden Brown. Det ska vara med ett litet rött inslag. Men eftersom att jag har rödhåringar i släkten så tror jag att det blir lite extra rött på mig, i alla fall i solljus. Annars be din frisör hjälpa dig att välja rätt färg!

Jag älskar ditt hår, hur kan du få det så fint? :D
Svar: Jag plattar och bränner på varje dag (inte alls bra för håret!). Men sen så har jag en förkärlek till hårprodukter. Värmeskydd i form av spray och kräm. Återfuktande krämer och hårinpackningar är ju det bästa som finns. Sen så börjar ju håret lukta så gott!

Vilka bloggar läser du?
http://pakis.blogg.se/
http://freyd.blogg.se/
http://sandstromjohanna.devote.se/
http://angelycka.blogg.se/
http://sandstromvictoria.blogg.se/
http://abckarin.blogg.se/
http://daniellajatko.blogg.se/
http://emmelilindkvistt.blogg.se/
http://fannyol.blogg.se/
http://ememelied.blogg.se/
Ny för i veckan:
http://ceciliaeklund.blogg.se/
Det gäller ju att hänga med i lite vad som händer i svängarna.

Vad skulle du säga om det ringde någon från ett jättestort skivbolag och frågade dig om du ville spela in en skiva med musikvideor till varje låt och allt sånt?:)
Svar: Haha, bra fråga...! Jag tror att inte en enda jävel (vem som helst) skulle tacka nej till att få spela in, skivkontrakt, hela köret! Jag hade nog tackat nej till videoinspelning...!

vad anser du om barn/unga som använder sig av alkohol/tobak?
Svar: Det beror på vad du deffinerar som barn. Mer tänkt åt riktigt små barn(typ 11-13) eller unga tonåringar?
Men ja, ska jag svara rakt och enkelt så tycker jag att det är förjävligt att "småungar" ska hälla i sig alkohol. Visst, det är ju ganska festligt när man blir påverkad. Men ändå. Jag var själv kring 14 första gången, vilket är fan inte okej. Fast då var jag ingen vilde som drack varje helg heller, men som sagt, ändå. Det samma gäller rökning/snusning oxå. Det är inte okej. Men sen säger jag inte att man ska verkligen hålla på banden tills den dagen man blir 18. Jag tycker att när man är ung så ska man få testa. Det är det livet går ut på. Att lära sig av misstagen. Blir man för onykter, men då vet man det till nästa gång. Det kanske låter väldigt osunt av en minderårig säga allt detta. Men jag är i detta stadiet just nu. Då livet går ut på att lära sig något av det. Och av mina erfarenheter kan jag föra dom vidare till mina barn.
Men, tänk två gånger innan man handlar. 13 år första gången man festar. Det är fan inte okej...

Vad gör du om 5 år?
Svar: Jag hoppas då på att jag har ett eget boende, möjligtvis en sambo. Jag är ju en typ som vill ha barn i ändå ganska tidig ålder, så kanske det finns spekulationer runt det då oxå. U never know!

tänker du mycket på vad du stoppar i dig och att hålla sig i form?
Svar: Ja, självklart gör jag det1 Men det är nästan så att det går åt andra hållet. Att jag vill verklign få i mig mer mat än vad jag gör idag. Jag vet inte, men matlusten finns inte riktigt där. Så det blir inte stora portioner jag får i mig! Jag rasar i vikt, vilket andra kasnke blir avundsjuka på. Men jag mår dåligt fysiskt och psykiskt. Jag gar dålig ork, ont i huvudet och humöret är inte på topp alla dagar. Jag försöker därefter få mig annat som godis, kakor u name it. Men det är ju inte heller bra, tyvärr. Men detta år ska jag verkligen få till matlusten så att jag kan bygga lite muskler på min degiga kropp!

Vilka länder har du varit i ?
Svar: Turkiet x2, Kreta och Finland.

Längtar du till nått skärskillt? Isåfall, vad?
Svar: Augusti, sista sommarlovsveckan. Turkiet med mina sköna bönor! TAGGA

Hur länge har du och Jens varit tsm? Ni är så fina♥
Svar: Tack så mycket! Den 17 har vi 16 månader :)

Hur är din musikstil?
Svar: Jag lyssnar på det som jag är sugen på att lyssna på. Samma med godis tex. Jag köper det jag är sugen på!

Säg minst 5 saker du är nöjd om dig själv!
Svar: Det här kommer att bli en svår en...
1. Lagom lång
2. Mina händer
3. Mina ögon
4. Mitt hår (tål tamefan allt!)
5. Jag säger det jag tycker och står för det.

Vad tycker du om vintermånaden?
Svar: Alla årstider har sin charm. Vintern är fin och mysig på sitt sätt. Men jag är inte riktigt såld på kylan här uppe. Jag gillar då det är varmt och skönt!


Har du nån tattoering ?Vad ska det stå på din tattoering om du ska ha en eller har en ?
Hur många tattoeringar vill du ha ?
Svar: Haha gullig stavning! Jag vill absolut göra en tatuering. Jag ska göra en bak på ryggen och förmodligen blir det innan sommaren. Mamma är ju inte så glad över det men, hehe. Jag vill inta avslöja vad det ska stå, här, för då ska väl någon annan jävel göra en exakt lika dan... Och det kommer att vara en tatuering som betydet och påminner om väldigt mycket.

Vad för mobil har du?
Svar: iPhone 4s

När tog du hål i naven?
Svar: Drykt två år sedan.


Jag pallar inte att lägga in en massa bilder. Hoppas att ni läser svaren!


Comments
Postat av: EMMAS!- alltid tävlingar

bra svar :D kram

2012-01-18 @ 16:28:28
URL: http://eemma.se
Postat av: LIENE

Kul att läsa andras frågestunder:)

2012-01-19 @ 11:40:46
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: lisa

Bra blogg! Lagt till din blogg i min mapp "bloggfavoriter" nu. Läs gärna min blogg dagligen också :)

2012-01-22 @ 19:19:23
URL: http://www.nattstad.se/lisakarlsson

Comment on last post here:

Name:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/blog address:

Comment:

Trackback
RSS 2.0